back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Politia romana este oare institutia care inspira "siguranta si incredere" sau nu este altceva decat un instrument perfectionat al coruptiei?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

arsenic

6 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 12:03

sunt de acord in totalitate cu alinushy

bancotan

2 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 13:18

daca ma gandesc la politzisti parca vad un interlop,chiar mai intunecat ,prost, lacom,nemernic,majoritatea sunt pionii mafiilor locale,de acolo si neputintza lor de a stopa prolifierea activitatzilor criminale,in rest nu stiu de ce mai are nevoie organizatzia statala de ei? Oricum nu isi fac treaba,chiar se cred grozavi ca sprijina mafiile si se cred lege , din moment ce niste pirliti ,si in multe cazuri oameni redusi intelectual si moral,si acum vorbesc de capii organizatiilor interlope,au ajuns sai recruteze ,si chiar sa-i comande,cu comndantzi,chestori cum isi spun acum.sistemul e acela al cotizatziilor ierarhice, si altceva nu exista

lyly

500 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 15:05

STATUTUL POLIȚISTULUI
LEGE Nr. 360 din 6 iunie 2002
privind Statutul polițistului
www.politiaromana.ro/statutul_politistului.htm

Legea nr. 78/2000 privind prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie
www.dreptonline.ro/legislatie/lege_prevenire_fapte_coruptie.php

lyly

500 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 11:16

Comunicat de presă. Ziua Poliției Române.
www.zvj.ro/node/724
DATA PUBLICARII:
03/24/2009
Miercuri, 25 martie, Poliția Română va aniversa 187 de ani de la înființare. A devenit deja o tradiție ca, în contextul aniversării Zilei Poliției Române, polițiștii hunedoreni să se afle alături de cetățenii județului pentru a sărbători împreună ziua uneia dintre instituțiile de bază ale democrației. În acest context, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție se vor reuni miercuri, cu începere de la ora 11:00, în sala mare a Casei de Cultur㠄Drăgan Muntean” din Deva pentru a marca în cadru festiv momentul aniversar. Din program nu vor lipsi: prezentarea unui scurtmetraj despre competențele Poliției Hunedorene, avansarea în grad a peste 200 de ofițeri și agenți de poliție precum și decernarea unor diplome de excelență pentru activitatea deosebită pusă de polițiști în slujba legii. De asemenea, în foaier va fi organizată o expoziție de artă grafică și pictură conținând lucrări ale polițistului-pictor Ștefan Bostan, iar pe esplanada din fața Casei de Cultură puŹblicul larg va avea ocazia să asiste la exerciții demonstrative ale polițiștilor D.P.I.R. și la ateliere de prezentare a tehnicii de lucru a polițiștilor criminaliști, a celor ai Serviciului Rutier, Ordine Publică și ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității. Activități similare celor de la Deva vor fi organizate și în fața Casei de Cultur㠄Ioan Dulămiț㔠din Petroșani, în data de 24.03.2009, cu începere de la ora 11:30. Toți cei care sunt interesați de activitatea și specificul muncii de poliție sunt invitați să ne fie alături.
BIROUL DE PRESĂ
E-mail: bogdannitu@hd.politiaromana.ro
ipj.hunedoara@gmail.com
Telefon: 0254.226.013 / 0757.058.149
Fax: 0254/227954

Politia Petrosani –Cazul Mihalcea

politiadinromania.ro/index.php/topic,103.15.html
Subcomisarul de politie Todor Vasile – ofiterul de serviciu din seara de 11-12-2004, care dormea linistit in biroul sau si NU s-a deranjat sa trimita in zona de conflict un echipaj de politie , cu toate ca Politia a fost apelata telefonic in nenumarate randuri de mai multe persoane aflate la locul incidentului.
Dansul ne-a recomandat pe avocatul Cosma Sonia ,ca fiind un avocat bun. Si a fost intr-adevar buna, dar la masluirea cazului nostru, in faza de urmarire penala, de catre dl subcomisar Todor Vasile si procurorul Nicodim Ioan.

Ernest Balint- agentul de politie judiciara, care l-a constrans pe fiul meu sa consemneze in decaratia sa un fapt pe care acesta nu l-a afirmat niciodata.’’Scrie ma acolo ca in cap l-ai lovit.’’ Prezent la aceasta audiere a fost si sotul meu ,Mihalcea Olavi ,dar acesta nu a avut curajul sa obiecteze cu privire la ilegalitatea savarsita de ag. Ernest Balint.
Acelasi agent l-a audiat pe agresorul Argeseanu Valeriu Cosmin, in data de 22-12-2004, in spital, in calitate de parte vatamata, cu trei ore inainte de a fi acesta externat. De asemenea, tot dansul i-a audiat si pe fratii agresori Geonea ,in calitate de martori ai lui Argeseanu, in data de 22-12-2004 si nu in calitate de faptuitori .

Szatmari Camelia – subinspector de politie la Politia Petrosani. Dansa a intocmit referatul de declinare a competentei catre Parchet . D-na inspector a consemnat in acest referat ca noi ,familia Mihalcea, ne-am batut cu Argeseanu . NU-I ADEVARAT ! Noi ,familia Mihalcea ,nu am lovit pe niciunul dintre cei trei infractori care ne-au atacat si batut pe strada, fara a-i cunoaste sau a-i provoca in vreun fel. Martorii nostri au confirmat si pot confirma din nou acest lucru .
Desi fratii Geonea ne-au atacat impreuna cu Argeseanu, au fost exclusi din acest referat . Nu se face nicio referire la acestia ca luand parte la incident .

Fostul comandant al Politiei Petrosani -Nicolae Florin
Pe tot parcursul anului 2005, Argeseanu l-a agresat verbal in nenumarate randuri pe Mihalcea Andrei, iar in data de 16-01-2006 Argeseanu l-a provocat fizic, cautand motiv pt a-l bate din nou. Pentru toate acestea, am depus mai multe plangeri la Politia Petrosani , cerand o audienta la comandantul politiei si o confruntare cu acest infractor. Comandantul Politiei Petrosani, Nicolae Florin, in loc sa-l sanctioneze pe Argeseanu, i-a spus sotului meu: “cand fiul dvs il vede pe Argeseanu pe strada, sa treaca pe partea cealalta.”

Agentul de politie Ciocarlie Gabriel
Acest agent ag. de politie are cunostinta de faptul ca la sfarsitul lunii ianuarie 2006 Argeseanu a fost internat in Spitalul Petrosani, sectia NEUROGHIRUGIE, in urma unei noi incaierari cu niste prieteni de ai sai, cat si cu complicele sau, Geonea Robert Gheorghita, care a fost internat la sectia Chirurgie.
Dupa cum am aratat mai sus, sotul meu, imediat dupa aceasta provocare fizica a lui Andrei de catre Argeseanu, solicitase Politiei Petrosani o confruntare cu acest infractor, pentru a-i cunoaste motivele pentru care ne tot agresa fiul .
Agentul de politie Ciocarlie, i-a spus sotului meu cand l-a intrebat cand va avea loc aceasta confruntare ca, Argeseanu este internat in spital si ca este foarte tare batut, mimand cu pumnii cat de umflati ii sunt ochii. Deci, se intelege ca aceasta discutie a sotului meu cu ag.Ciocarlie avut loc tot in luna ianuarie a anului 2006.
In data de 23-10-2006 ag.de politie Ciocarlie i-a refuzat sotului meu inregistrarea denuntului cu privire la amenintarea martorului nostru, Elsasser Paul ,care a fusese amenintat de ‘’doi tipi mari si negri’’, care i-au zis’’mai nea p---- ,vezi ca ai familie si copii.’’
Pentru acest motiv , martorul Elasser P nu a mai dorit sa vina in data de 24-10-2006 la Curtea de Apel Alba Iulia sa declare ce a ‘’omis constient ‘’ sa declare in data de 3-10-2006.
(Detinem o inregistrare audio in care acest martor, in prezenta avocatilor Bleahu Victor si Filipescu Ioan Corneliu, declara ca a omis constient sa declare tot ce stie cu privire la incidentul din seara de 11-12-2004. Inregistrarea audio este postata pe forumul ‘’Politia din Romania’’)
politiadinromania.ro/index.php/topic,103.15.html
De asemenea, Elsasser stie ca socrul lui Argeseanu , Popan Ioan ,are relatii mari in politie si-n justitie si mai stie ca cei trei infractori sunt foarte periculosi.

Relatiile socrului lui Argeseanu, Popan Ioan.
Popan Ioan , imediat dupa incidentul din 11-12-2004, s-a laudat in Cartierul Aeroport ca el are un colonel si un procuror si ca-l va baga pe fiul si pe sotul meu in puscarie. Eu am inceput sa cercetez aceasta afirmatie si am aflat ca sora sa, Valeria, are un baiat care a fost botezat si cununat de comisarul de politie Morar Victor, acum pensionar, la vremea aceea era comisar la Politia Petrila .
Procurorul cu care s-a laudat este d-na prim procuror adjunct la Parchetul de pe langa Judecatoria Petrosani, Kando Gabriela Mirela, prietena de familie cu sora lui Popan Ioan. Dansa este momarlanca (localnica). La nunti a fost vazuta de foarte multe ori in prezenta acestei familii. Dansa a fost procurorul de sedinta in dosarul 5961/278/2007(dosarul martorilor mincinosi ).

Agentul de politie Laib Cristian
In prezenta acestuia, agresorul Argeseanu a savarsit un fals in declaratii, scriind ca a primit un avertisment scris in urma provocari fizice a lui Mihalcea Andrei in data de 16-01-2006 si ca nu are loc de munca desi, cu cateva minute inainte de a scrie aceasta declaratie, in fata a politistilor Laib Cristian si Szalai, afirmase ca vine de la munca si ca este obosit pentru a umbla pe la Politie. A mintit pentru a nu i se anula pensia obtinuta tot prin fals laTribunalul Hunedoara, unde el si si avocatul lui au sustinut pe tot parcursul judecarii cauzei ca nu lucreaza cand, de fapt,, el era perfect sanatos , lucrase pe perioada verii in Tg Jiu, in constructii, si din toamna anului 2005 lucra la firma SIMAR din Petrosani , iar in timpul liber umbla numai beat pe strada. Cartea de munca i-a fost intocmita de firma SIMAR Petrosani in data de 6-01-2006, cu 12 zile inainte de ultima sedinta de judecata la Tribunalul Hunedoara.
Agentul de politie, Laib Cristian, l-a sfatuit pe fiul meu sa nu mai faca plangeri impotriva lui Argeseanu la Politie, spunandu-i ca daca Argeseanu isi ia un avocat bun il poate acuza de hartuire.

Agentul principal de politie judiciara Ionescu Adrian
Acesta efectuat o cercetare penala defectuoasa in dosarul de marturie mincinoasa.
In data de 4 - 04 -2007, agentul Ionescu, ocupat fiind cu audierea unuia dintre martorii nostri si fiindca audierea familiei mele si a celorlalti martori se prelungise pana tarziu, l-a rugat pe ag. de politie Merca Nelu sa-l audieze pe martorul nostru, Paval Bogdan. Ag. de politie Merca Nelu i-a vorbit foarte vulgar acestui martor, cautand sa-l intimideze.
La cateva zile, eu am mers din nou la politie cu martorul Paval Bogdan pentru a verifica daca ag. Merca Nelu a consemnat tot ce declarase el in data de 4-04-2007 deoarece nu a fost lasat de acesta sa isi citeasca cu atentie declaratia , fiind foarte nervos.
Ex :’’Băga-mi-aș---- în el de dosar, că eu nu am nicio treabă cu dosarul ăsta ! Că în ---lui s-a săturat ! Că băga-mi-aș-----în Ionescu și cazul lui , că el nu are nicio treabă cu cazul ăsta ! ‘’
Ag .de politie, Ionescu Adrian, i-a zis martorului Paval Bogdan cu privire la completarea declaratiei ,’’ că iși bagă ---- în ele de completări .’’ Cererea de probatiune depusa la Politie in data de 12-04-2007 a fost clasata la ordinul sefului Mihu, asa ne-a comunicat verbal agentul Ionescu in prezenta avocatului nostru, in data de 23-08-2007. Aceasta cerere de probatiune a fost sustrasa din dosarul politiei cand a fost inaintat parchetului..
Ag . de politie, Ionescu Adrian nu a raspuns niciodata la solicitarile noastre indreptatite de a afla cum decurge cercetarea penala, iar cand l-am intrebat daca toti martorii mincinosi si toti martorii propusi de noi au fost audiati ,dansul ne-a mintit ca da .
Abia cand dosarul a ajuns in instanta am aflat ca fratii Geonea si martora Jerca Maria Andreea nu au fost audiati la politie sau la parchet.

voicuflorin1972

13 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 23:06

Buna seara.
Sunt ofiterul de politie din Dr Tr Severin, demis in cel mai abuziv mod cu putinta de conducerea MAI, in luna noiembrie 2008, cu concursul sefilor din IPJ Mehedinti, pe motiv ca, alaturi de mai multi colegi de la Politia or. Vinju Mare si Pol.or. Baia de Arama, am sesizat institutiile abilitate ca sefii politiilor orasenesti mentionate mai sus comit infractiuni.
Fara reactie, ba, mai mult, de superziua Politiei Romane au fost avansati la gradul de comisar sef.La mai mare domnilor sefi din politia romana.La mai mare atat in grade cat si la infractiunile de coruptie pe care le-ati savarsit cu profesionalism si sub atenta supraveghere a unitatii de informatii care a depus toate diligentele ca demersurile noastre legale sa nu va tulbure activitatile infractionale, sa ne puteti percepe linistiti, chiar cu japca, bani, bunuri, miei, vin, alimente si iar bani, pentru a le putea oferi, la randul dvs, conducerii IPJ Mehedinti, care, presupun, ca avea cam acelasi gen de obligatii, dar fata de alte persoane.
Va marturisesc ca respectivii ofiteri superiori sunt de o inteligenta si de un profesionalism fantastic, vorbitori de limbi straine ( limba moldoveneasca) si cu solide cunostine de folosire a calculatorului, din moment ce jucau Solitaire (aproape fara ajutor), calitati dealtfel inerente majoritatii sefilor din politia mehedinteana care, dupa o activitate laborioasa la posturile de politie comunale, perioade foarte prolifice din punct de vedere intelectual, in care s-au scolit la Baile Herculane si licentiat care pe unde a putut s-au trezit dintr-o data din plutonieri, comisari sau comisari sefi.
Domnilor, e vai mama lor.Seful meu, distinsul comisar def de politie Petrescu Alexandru, in afara de meritele extraprofesionale, legate de jegmanirea subordonatilor intr-o totala nesimtire, nu are nicun fel de conostinte si calitati manageriale.
Noic ii faceam toata treaba, plecand de la planificarea muncii si analiza rezultatelor obtinute.
In majoritatea timpului nu prea da pe la serviciu si, cand venea, era manga…
Un sef in Politia romana.
De ani de zile sesizam conducerii IPJ Mehedinti si structurii informative locale ca acest om este imoral ia spaga, ne obliga sa colectam de la subofiteri banii din primele pe care le acorda contracost, ne jigneste, foloseste un limbaj suburban, altereaza statisticile privind activitatea politiei, in sensul ca noie ram varza, insa scriptic eram fantastici.Din 2 amenzi faceam 50 si dintr-o infractiune faceam 100.Spre lauda si salava stapanilor nostri care, astfel, isi justificau pozitiile ierarhice si solidele cunostinte manageriale.
Confirm cu toata certitudinea, ca 2 si-un sfert (unitatea de informatii ) si-a facut cu prisosinta datoria in Mehedinti, reusind performant ca niciunul dintre demersurile noastre legale indreptate impotriva acestor infractori, sa nu aiba vreo finalitate sau sa-i deranjeze in vreun fel in activitatea de jegmanire a politistilor din subordine si de sanctionare a acestora cand derapau de la regulile impuse.
Pe de alta parte poate ca noi am apreciat eronat adevarata situatie de fapt.
In politia mehedinteana sefii sunt acele personaje sarace sau extrem de sarace, conform declaratiilor de avere, care insa locuiesc in vilele de sute de mii de euro ale copiilor, conduc masinile de zeci de mii de euro ale mamelor si le sponzorizeaza socrii concediile, de mii de euro, in strainatate.
Este datoria noastra morala, a fostilor si actualilor politisti, sa ne aucem aportul la cresterea nivelului de trai al stapanilor nostrii, prin cotizarea lunara sau ori de cate ori situatia impune cu sume de bani dupa posibilitati, produse animale si de alta natura, avand in vedere ca, din pozitiile superioare pe care le ocupa in ierarhia politiei, necesitatile materiale ale acestora au crescut foarte mult fata de politistii obisnuiti, ale caror familii nu au nevoie de bani, mananca mai putin, copii pot umbla si dezbracati etc.
Si acum, fara gluma, in conditiile in care un politist din strada castiga cca 1500, acesti parveniti si imbuibati, promovati pe criterii exclusiv politice, castiga peste 5000-7000 lei/luna.Si guvernul vorbeste de austeritate.
In plus, au luat anual prime de sute de milioane, salarii de merit si de excelenta inca pe atat.
Domnilor, la IPJ Mehedinti s-a cheltuit banul public intr-un total dispret fata de cele mai elementare norme de bun simt, nu mai fac referire la cele legale.
Primele, salariile de merit, cele de excelenta sunt oculte.Si se acorda exclusiv pe criterii clientelare sau de genul « vrei prima, dai banu ».
Rusine.Nu s-a schimbat si nu se va schimba nimic.Este suspecta lipsa de reactie a organelor statului.Si a massmediei, pe care, cel putin eu am sesizat-o.
Si mai grav, este impardonabila lipsa de reactie a noastra, a marii mase de manevra, care, in majoritatea timpului observam, ne plangem dar nu facem nimic, stam in expectativa.
Am mai spus-o, avem exact politia pe care o meritam.
Si, in incheiere, dati-mi un sfat.Ce mai pot face eu, ca si cetatean, in conditiile in care am sesizat organele abilitate ale statului cu privire la aspectele de mai sus si nu se iau masuri ?
O seara buna !
Florin Voicu

lyly

500 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 00:12

Ofiterul de politie Voicu Florin ,a scris:''Rusine.Nu s-a schimbat si nu se va schimba nimic.Este suspecta lipsa de reactie a organelor statului.Si a massmediei, pe care, cel putin eu am sesizat-o.
Si mai grav, este impardonabila lipsa de reactie a noastra, a marii mase de manevra, care, in majoritatea timpului observam, ne plangem dar nu facem nimic, stam in expectativa.
Am mai spus-o, avem exact politia pe care o meritam.
Si, in incheiere, dati-mi un sfat.Ce mai pot face eu, ca si cetatean, in conditiile in care am sesizat organele abilitate ale statului cu privire la aspectele de mai sus si nu se iau masuri ?''

D-le ofiter de politie, Voicu Florin, meritati tot respectul cetateanului drept si cinstit pentru ca ati indraznit sa dezvaluiti nedreptatile si ilegalitatile care se savarsesc in politie.

Legea Nr. 78 din 8 mai 2000
pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I, Nr. 219 din 18 mai 2000

www.dreptonline.ro/legislatie/lege_prevenire_fapte_coruptie.php

CAPITOLUL I
Dispozitii generale
Art. 1. - (1) Prezenta lege instituie masuri de prevenire, descoperire si sanctionare a faptelor de
coruptie si se aplica urmatoarelor persoane:
a) care exercita o functie publica, indiferent de modul in care au fost investite, in cadrul
autoritatilor publice sau institutiilor publice;
b) care indeplinesc, permanent sau temporar, potrivit legii, o functie sau o insarcinare, in masura
in care participa la luarea deciziilor sau le pot influenta, in cadrul serviciilor publice, regiilor
autonome, societatilor comerciale, companiilor nationale, societatilor nationale, unitatilor
cooperatiste sau al altor agenti economici;
c) care exercita atributii de control, potrivit legii;
d) care acorda asistenta specializata unitatilor prevazute la lit. a) si b), in masura in care
participa la luarea deciziilor sau le pot influenta;
e) care, indiferent de calitatea lor, realizeaza, controleaza sau acorda asistenta specializata, in
masura in care participa la luarea deciziilor sau le pot influenta, cu privire la: operatiuni care
antreneaza circulatia de capital, operatiuni de banca, de schimb valutar sau de credit, operatiuni
de plasament, in burse, in asigurari, in plasament mutual ori privitor la conturile bancare si cele
asimilate acestora, tranzactii comerciale interne si internationale;
f) care detin o functie de conducere intr-un partid sau intr-o formatiune politica, intr-un sindicat,
intr-o organizatie patronala ori intr-o asociatie fara scop lucrativ sau fundatie;
g) alte persoane fizice decat cele prevazute la lit. a) - f), in conditiile prevazute de lege.
CAPITOLUL II
Reguli speciale de comportament privind anumite categorii
de persoane, in scopul prevenirii faptelor de coruptie
Art. 2. - Persoanele prevazute la art. 1 sunt obligate sa indeplineasca indatoririle ce le revin din
exercitarea functiilor, atributiilor sau insarcinarilor incredintate, cu respectarea stricta a legilor si
a normelor de conduita profesionala, si sa asigure ocrotirea si realizarea drepturilor si intereselor legitime ale cetatenilor, fara sa se foloseasca de functiile, atributiile ori insarcinarile primite,pentru dobandirea pentru ele sau pentru alte persoane de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.
SECTIUNEA a 3-a
Infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie
Art. 10. - Sunt pedepsite cu inchisoare de la 5 la 15 ani si interzicerea unor drepturi urmatoarele fapte, daca sunt savarsite in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite:''

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 11:44

Politiei Romane ii lipseste duritatea, e ingradita , trebuie mai multa duritate, si sa foloseasca pistolul si bastonul mai des, ! sa traga si sa loveasca mai cu forta !

Ticu
21goot

103 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 13:12

buna avem dreptate cu toti despre cele scrise , dar cine ne baga in seama ....................etc

da eu cunosc pers cu academia si cand este vb de bani uita de tot etc , apoi stiu si ,ca sotia lui xxx din muncitoare textila este agent , si cu examene aranjate etc . este adevarat noi ne descarcam in acest forum de neplacerile noastre etc , dar nu asa se pot rezolva pt tara .

eu nu am incredere in nimeni azi ca ,si frati de tradeaza dar un agent , sau un ministru noi i-am ales noi suportam acel ce putea sa faca ceva pt tara nu l-am dorit pt ca nu avea bani sa cumpere voturile ,iar noi am ales pt tara coruptia sa suportam pana la noile alegeri etc si acolo sa va vad ............ sa ne vedem .......... ce vom face .-si cred ca este timpul sa demonstram ce putem .ca de nu copii nostri vor suferii ani multi din greselile noastre ca nu stim sa luptam ,si ce vrem etc

eu va multumesc , santeti toti simpatici si imi pare rau pt aceei care au probleme cu justitia etc am avut si eu.etc am apelat chiar si la presedinte cand ,.inca era d-iliescu etc dar nimic ce-i mici sant la fel de flamanzi ca si cei mari ................. etc

da ,si va spun sa ne dam jos ochelarii de soare sa vedem mai bine ce vom face in viitor

va multumesc

cu respect

cristal
voicuflorin1972

13 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 16:56

Va contrazic. Ca fost ofiter de politie, cu o experienta de cca 15 ani de munca operativa si, in calitate te simplu cetatean va precizez ca legea este aceea care stabileste limitele in care se poate folosi forta, sau bastonul, cum ziceti dvs.
din nefericire, marea majoritate a politistilor sunt timorati cand trebuie sa aplice legea in aceste circumstante, datorita consecintelor ce se pot genera impotriva acestora.Atat in plan profesional, deoarece in politie, chiar daca ai actionat in limitele legii si ale regulamentelor, "nu ai dat dovada de tact" sau " ai apreciat gresit situatia", conform aprecierilor sefilor care sunt pusi pe time mai rau decat cei care impotriva carora ai luat masurile legale.
Din spatele birourilor majoritatea sefilor, mai ales daca nu au lucrat operativ si mai sunt si incadrati direct, au o parere idilica si pur teoretica referitor la modul de actiune.
Pe de alta parte, daca scapi de sefi, fereasca Dumnnezeu sa fi luat vreo masura impotriva vreunui potentat al zilei.Esti mancat de sefi si tarat prin tribunale.
Iar in situatia in care politistii au actionat ilegal, sa plateasca nu sa fie favorizati in vreun fel.
Depinde de cine ia masurile legale.Daca este vorba de politisti fara "spate", sunt mancati, chiar daca au actionat legal.
Daca este vorba de pilosi, vor fi acoperiti de sefi, chiar daca au incalcat legea.
Asa ca, mai ganditi-va la partea cu bastonul...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 18:29

De la: voicuflorin1972, la data 2009-03-28 16:56:19Va contrazic. Ca fost ofiter de politie, cu o experienta de cca 15 ani de munca operativa si, in calitate te simplu cetatean va precizez ca legea este aceea care stabileste limitele in care se poate folosi forta, sau bastonul, cum ziceti dvs.
din nefericire, marea majoritate a politistilor sunt timorati cand trebuie sa aplice legea in aceste circumstante, datorita consecintelor ce se pot genera impotriva acestora.Atat in plan profesional, deoarece in politie, chiar daca ai actionat in limitele legii si ale regulamentelor, "nu ai dat dovada de tact" sau " ai apreciat gresit situatia", conform aprecierilor sefilor care sunt pusi pe time mai rau decat cei care impotriva carora ai luat masurile legale.
Din spatele birourilor majoritatea sefilor, mai ales daca nu au lucrat operativ si mai sunt si incadrati direct, au o parere idilica si pur teoretica referitor la modul de actiune.
Pe de alta parte, daca scapi de sefi, fereasca Dumnnezeu sa fi luat vreo masura impotriva vreunui potentat al zilei.Esti mancat de sefi si tarat prin tribunale.
Iar in situatia in care politistii au actionat ilegal, sa plateasca nu sa fie favorizati in vreun fel.
Depinde de cine ia masurile legale.Daca este vorba de politisti fara "spate", sunt mancati, chiar daca au actionat legal.
Daca este vorba de pilosi, vor fi acoperiti de sefi, chiar daca au incalcat legea.
Asa ca, mai ganditi-va la partea cu bastonul...
Este adevarat ca legea stabileste folosirea bastonului, politia isi face datoria conform legii . Aceste legi gandite de minti bolnave handicapate, au ingradit interventia politiei la forta, pentru ca asa cer alte minti handicapate din UE si drepturile omului .sa fim noi mai cu mot. Niste tampiti au scos legea condamnarii la moarte, sau daca un politist trage cu pistolul dupa un infractor, vin nenorocitii aia de la asa zisa " drepturile omului " si presa si mare ancheta! A ajuns politistul sa se roage de infractor sa vina la politie , pai la ce are bastonul ? Domnilor din parlament care papati din banii nostri, legi mai dure vrem>!

Ticu
lyly

500 mesaje

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 22:59

In data 26-03-2009 trebuia sa se judece plangerea familiei Mihalcea impotriva rezolutiilor de neincepere a urmaririi penale fata de ag. principal de politie judiciara Ionescu Adrian pe care l-am acuzat de abuz in serviciu (art.246Cp), in efectuarea actelor premergatoare in dosarul de marturie minicinoasa.

Art. 246. - Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor
Fapta functionarului public, care, în exercitiul atributiilor sale de serviciu, cu stiinta, nu îndeplineste un act ori îl îndeplineste în mod defectuos si prin aceasta cauzeaza o vatamare intereselor legale ale unei persoane se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Presedintele completului de judecata a facut o cerere de abtinere motivata de faptul ca se pronuntase in dosarul de marturie mincinoasa , dosar instrumentat de ag. principal de politie judiciara Ionescu Adrian.

Codul de procedura penala
Incompatibilitatea si stramutarea
www.e-juridic.ro/index.php?pag=a&id=130&s=Codul%20de%20procedura...

Referitor la faptele imputate prin plangere agentului principal de politie judiciara Ionescu Adrian, din cadrul Politiei Petrosani , in conformitate cu prevederile art 64 alin.2 din Legea nr.360/2002 modificata ,coroborat cu art. 209 alin. 4 rap. la art 27 pct. lit. e din Codul de procedura penala ,văzand si prevederile art 30 alin.1 lit. a-d din Cod.proc. penala, competenta de efectuare actelor de cercetare penala, procurorul șef Cornel Herlea de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, prin rezolutia nr220/P/2007 din 28 iunie 2007 a inaintat cauza agentului principal de politie judiciara Ionescu Adrian, Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara , instituția competentă ,în efectuarea actelor de cercetare și urmărire penală.

STATUTUL POLIȚISTULUI
LEGE Nr. 360 din 6 iunie 2002
privind Statutul polițistului
www.politiaromana.ro/statutul_politistului.htm

Conform rezolutiei nr. 220/P/2007din 28-06-2007 a procurorului sef sectie urmarire penala si criminalistica Cornel Herlea, si a rezolutiei nr. 571/II/2/2007 din 20-07-2007 a procurorului general Vasile Luha, ambii procurori la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, si in conformitate cu art. 27 pct. lit e din Cod proc.penala, agentul principal de politie judiciara, Ionescu Adrian , nu este vinovat de savarsirea infractiunii de bancruta frauduloasa.

Art 27 pct.1 lit. e din Codul de procedura penala prevede:’’ infractiunea de bancruta frauduloasa, dacă fapta privește sistemul bancar; ’’.

Conform rezolutiei nr. 446/P/2007 din 29-07-2008 a procurorului sef sectie judiciara Ioan Moca si a rezolutiei nr. 803/II/2/2008 din 08-09-2008 a prim procurorul adjunct Draia Sanda Ioanela, s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de agentul principal de politie judiciara Ionescu Adrian pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, fapta prevazuta si pedepsita de art. 246 Cod penal, fara a cerceta corect si legal faptele reclamate de noi plangerile noastre.

Număr unic dosar:
7553/97/2008
Înregistrat în data de: 29.10.2008
Obiect dosar: plângere împotriva rezoluțiilor sau ordonanțelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Materia juridică: Penal
Stadiu procesual: Fond
Părți:
Mihalcea Cătălina : Petent
Mihalcea Olavi : Petent
Mihalcea Andrei : Petent
iONESCU ADRIAN : Intimat

TERMENE DE JUDECATĂ:
Data
Soluție Detalii
04/12/2008 Petentul M.O. personal a solicitat un termen in vederea angajării unui apărător . Amânat
26/02/2009 Față de lipsa dosarului solicitat de la Judecătoria Petroșani,se va revenii cu adresă. Amânat
26/03/2009 Dosarul a fosr reînregistrat sub nr. 1738/97/2009. Încheiere
29/01/2009 Petentul M.O. a solicitat acvirarea dosarului de fond al Judecătoriei Petroșani.

Număr unic dosar: 1738/97/2009
Înregistrat în data de: 25.03.2009
Obiect dosar: plângere împotriva rezoluțiilor sau ordonanțelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Materia juridică: Penal
Stadiu procesual: Fond
Părți:

TERMENE DE JUDECATĂ:
Data
Soluție Detalii
20/05/2009

dima_gabriel1978

1 mesaj
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 14:07

Este mai mare mafie decat pe timpul lui ceausescu.Din pacate era mai bine pe timpul acela cand era militieni si acum sunt dar mai putin

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 15:08

Buna ziua, vreau sa va spun ce mi s-a intimplat azi 29 martie pe la ora 10 , tranzitând Galatiul , Venind dinspre hotel Regina, vechiul Traian, in jos spre iesirea pe dig pentru Braila, m-am oprit la un schimb valutar dintr-o statie de autobus, inainte de a ajunge la rondul din vale, sa schimb 100 de euro. am intrat am vazut cursul de 42 200 si ceva de lei, intreb ,,domnisoara cu cit se vine euro, ea imi zice uitati cursul care era afisat , comision zero, si zic imi dati 420 si cit era de lei, ea da, da, imi i-a banii, buletinul, imi face repede la calculator,doua hirtii, mi le pune in fata imi zice sa semnez , in timpul ala bodyguardul, iese afara, semneez hirtiile, si-mi da cu sase sute de mii lei vechi mai putin, sau 60 de lei noi mai putin, nr banii si zic domnisoara sint mai putini bani, decit mi-ati zis ce nu a-ti vazut ce hirtie a-ti semnat,am discutat cu ea a venit bodyguardul, a facut pe zmeul in fine a venit sotia si a zis lasa hai afara, le-am facut o poza, la schimbul valutar am prins fata baiatului de acolo, scimbul valutar se cheama EURO FINANCE SRL, statie bus Tiglina 1, casa de schimb valutar nr 51. Am fost la sectia 2 de politie din Galati , care e aproape de casa de schimb si mi-a zis politistul de acolo ca e perfect legal, si ca nu poate sa faca nimic , si uite asa se fura munca oamenilor in Galati, Ce va rog daca stie cineva numele patronului, acestei case de schimb , ca cine afost azi de munca acolo i-am fotografiat, , vine ea si plata, numai vreau sa stiu cine e patron acolo, .....

Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 16:06

Eu am fost subofiter operativ si pe vremea lui ceausescu si dupa 1989 .
Atunci mai dadeai cu procurorul militar cand il bateai pe cate un infractor acum infractorii au mai mare dreptate decat politistii .
Sa fim realisti padure fara uscatura nu exista , ca sunt politisti acum care sunt rude ori copii de comandanti si nepoti care ocupa functii de care nu au habar este altceva .
De exemplu la Braila fiica fostului loctiitor DECU ocupa o functiie de mama mama si nu este singura mai sun si alte exemple de la Braila si nu numai .
Referitor la intrebarea lui iuri blioju sa stii ca 99 % din infractori au case de schimb si atita timp cat sefii politiilor mananca de la ei nu vei vedea dreptate .
Eu am lucrat multi ani la judiciar si cand sa infiintat C.C.O si pana in 1999 cand am fost obligat sa-mi dau demisia motivele nu le stiu nici eu dar am fost rugat sa demisionez .
Am reclamat la DIRECTIA CCOC BUCURESTI deoarece eu am dat concurs pentru acest serviciu iar de acolo mi sa raspuns ca nu ei au dat confirmarea si sa raportez in alta parte unde nu mi sa spus .
ASA CA NU VA MAI CONSUMATI CA NOI PANA NU VOM AVEA UN GUVERN SI UN SEF DE STAT CU COLOANA VERTEBRALA jigodismele nu vor disparea .

bancotan

2 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 05:49

politia este plina de indivizi dubiosi incompetenti al coror scop comin este acela de a se proteza si dea incalca legile, majoritatea sunt corupti.

marianarosca61

24 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 08:11

bravo. nici eu nu ma putea exprima mai bine.

lyly

500 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 11:16

Ofiterul de politie Voicu Florin a scris;’’Ca fost ofiter de politie ma vad nevoit sa va contrazic partial.
Sunt suficienti lucratori de politie, atat ofiteri cat si subofiteri care, pe langa faptul ca sunt bine pregatiti profesional au si o conduita morala si deontologica foarte buna.
Problema care se pune este ca cei mai multi dintre acestia nu fac parte din cercurile relationiste care conduc politia romana.’’

Aveti dreptate, d-le ofiter de politie.
Sa va povestesc un fapt.
In data de 30-08-2007 s-a prezentat la domiciliul familiei mele ofiterul de politie Tirea pentru a ne restitui petitia si probele pe care sotul meu in data de 08-08-2007 i le inmanase unui ofiter de la DGA Bucuresti .
Dl. ofiter de politie Tirea mi-a cerut sa semnez un act oficial apartinand Serviciului DGA al IJP HD , spunandu-mi ca familia mea trebuie sa urmeze calea justitiei .
Eu cand am vazut ca probele nevinovatiei familiei mele si probele vinovatiei celor implicati in cazul nostru ne sunt inapoiate, am cerut permisiunea dl. ofiter de politie sa-mi sun avocatul.
Avocatul m-a intrebat daca dl. ofiter de politie mi-a inmanat vreun act oficial in care sa scrie pentru care motiv ne sunt inapoiate probele.
Dl. ofiter de politie Tirea mi-a comunicat ca sarcina dansului este decat de a ne inmana aceste probe deoarece nu dansul s-a ocupat de cercetarea acestora.
Eu nu am vrut sa primesc aceste probe deoarece dl ofiter de politie nu a putut sa-mi prezinte ,in scris, un act oficial care sa motiveze inapoierea acestor probe.
Am scris pe un document ,pe care mi-l inmanase dl ofiter de politie, ca refuz sa primesc aceste probe .
Am vrut sa xeroxez acest document , dar dl. ofiter mi-a zis ‘'Hei , ce faci? ‘’,smulgandu-mi din mana acest document.
Ce s-a intamplat cu petitia si cu probele noastre adresate DGA Bucuresti nu mai stim nimic .
Cai legale pentru a lupta pentru drepturile noastre exista , dar dreptate in justitie nu am gasit pana in momentul de fata datorita persoanelor care au savarsit nenumarate ilegalitati in cazul nostru.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 12:13

Trebuie data mai multa libertate politiei de a folosi forta, mai ales arma si bastonul ! Nu trebuie influentarea UE in politie,Politia e un scut, care ne apara siguranta noastra si un scut nesigur nu e bun . Duritate si folosirea fortei mai des si fara ingradiri in politie, inseamna o siguranta mai buna a noastra .!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:22

Cat timp sefii politiei sunt numiti pe criterii politice nu va vedea nimeni dreptate in ROMANIA sa fim bine intelesi .
Cineva va spune ca nu e adevarat ce spun eu dar am facut parte din sistem si cunosc acest lucru mai bine ca multi altii .
Pot da si exemple dar ma mai abtin putin .
Asa ca nu poti avea incredere in nimeni si nimic la ora actuala
Degeaba vorbim ca nu ne da nimeni atentie .

voicuflorin1972

13 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:48

Scuzati-ma, cred ca ati facut o obsesie cu forta si bastonul.
Impotriva cui ne apara politia?
Credeti ca putem obtine siguranta si protectie in spatiul public si privat prin folosirea excesiva si abuziva a fortei?
In aceste situatii, orice bastonar cu grade si mintea neteda poate folosi bastonul cum "vrea muschii lui".
Credeti-ma, mecanismele de coercitie, cadrul legal si contextul in care politia poate folosi forta exista.
Insa, pt a inlatura abuzurile de orice fel, inclusiv in folosirea bastonului sau a armelor de foc este necesar ca politia, IN INTEGRALITATE sa respecte legea.
Pana una alta politia a reusit performanta sa se apere de societate iar sefii din politia romana sa-si vada linistiti de afaceri.
Pe noi, simplii cetateni, cine ne apara de politie?
Este necesar sa existe un control real al societatii asupra politiei romane fiindca noi asiguram atat finantarea acestor domni, din care unii , nemeritat, au salarii de zeci si sute de milioane, si mai suntem si beneficiarii activitatilor acestei structuri.Care activitati, pana una alta, s-au dovedit a fi oneroase si profitabile...pentru ei.
Asa ca, pana sa intensificam activitatile de "bastonare" a populatiei de catre politie sa-i invitam sa cunoasca dar, mai ales, sa respecte legea, in special mare parte din ilustrii comandanti ai acestei institutii.
Vedeti ce se intampla la Arges, Cluj, doi si-un sfert, etc...Este asta o consecinta a nefolosirii bastoanelor la adevarata capacitate si potentialul unor militieni din politia romana?
Dati-va singur raspunsul...

arsenic

6 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 17:20

Daca analizam dosarele tuturor agajatilor dupa 1995 o sa vedem ca exista o stransa legatura de rudenie(in mare parte)intre majoritatea lucratorilor de politie fie ei ofiteri ori subofiteri.deasemeni majoritatea locurilor la Academia de Politie sunt ocupate de fii.fiice sau orice alte rude ale inaltilor functionari din POLITIA ROMANA
Nu trebuie sa-i blamam pe toti ,dar in mare parte sunt corupti(mai ales cei de la politia rutiera acolo se da spaga )
D aca stam si analizam activitatea celor de la **paza si ordine** o sa vedem ca nu fac alceva decat sa se plimba fara sa ia vreo masura in caz de evenimente deosebite,iar noaptea in special ii gasesti bagati prin cate un chiosc cu program nonstop stand la gargara cu vanzatoarele
Toate acestea se intampla pt. ca nu au sefi care sa le verifice activitatea
Am apelat in nenumarate randuri la sectia de politie de care apartin pentru fapte de indisciplina savarsite de tinerii din cartier dar nicio masura
Asta e o parte din POLITIA ROMANA

voicuflorin1972

13 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 18:52

Din pacate, aveti dreptate.In Mehedinti, atat la IPJ Mehedinti cat si la frontiera, au intrat foarte multe rude, in special de sefi (sotii, fii, fiice, nepoti, etc), care, in buna parte, in afara de relatii si grade de rudenie nu prea aveau ce sa caute in respectivele structuri.
S-a reusit si performanta ca familii intregi sa lucreze in sistem.Banuiesc ca si-au descoperit vocatia pe masura ce sotii, tatii si unchii avansau in ierarhie.
Castigurile? Pe masura...In familie se ajunge, cel putin, la zeci de milioane, spre sute.
Si nu e ca au fost incadrati direct (asa cum au fost),au fost si promovati in functii de conducere.
Ganditi-va ca in conditiile in care, mare parte dintre romani se chinuie sa supravetuiasca, acesti parveniti huzuresc pe sute de milioane.Din contributiile noastre.
Ganditi-va ca sunt tineri frumosi, destepti si competenti, poate copii nostrii, care nu pot accede in politie deoarece li se refuza din start orice sansa.
Chestia cu aspectele declarative privind recrutarile si bla, bla, bla ale sefilor si egalitatea de sanse sunt apa de ploaie.
Deci, dragi romani, daca vreti in politia mehedinteana, rugati-va sa fiti infiati de sefii din politie, asta daca nu sunteti deja fii si fiice de sefi, casatoriti-va cu acestia sau cel putin cu copii lor sau chinuiti-va sa promovati in anturajele acestora.Merita...Din punct de vedere material.
Multa bafta...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 14:36

De la: virgilvlad, la data 2009-04-01 14:22:36Cat timp sefii politiei sunt numiti pe criterii politice nu va vedea nimeni dreptate in ROMANIA sa fim bine intelesi .
Cineva va spune ca nu e adevarat ce spun eu dar am facut parte din sistem si cunosc acest lucru mai bine ca multi altii .
Pot da si exemple dar ma mai abtin putin .
Asa ca nu poti avea incredere in nimeni si nimic la ora actuala
Degeaba vorbim ca nu ne da nimeni atentie .
: sml-happy0065:

Ticu
lyly

500 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 19:56

STATUTUL POLIȚISTULUI
LEGE Nr. 360 din 6 iunie 2002 privind Statutul polițistului

www.igpr.ro/statutul_politistului.htm

ART. 57
Constituie abateri disciplinare, dacă nu au fost săvârșite în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni, următoarele fapte săvârșite de polițist, comise cu vinovăție:

a) comportarea necorespunzătoare, în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției;

sistacmarcela

14 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 18:16

Vorbim de politia Romana? !. Politia Ramana este" o institutie" ! care AR trebuii ! sa inspire incredere si siguranta, insa niciodata nu se va intampla aceasta, deoarece nu are instrumentele necesare si anume LEGILE !. Asadar, legile sunt facute de oameni ! adica de parlamentari, care se considera"oameni"!, ei fac politica si nu legi ! si, atunci ne intrebam daca Politia Romana inspira "siguranta si incredere" ? atata timp cat nu are instrumentele necesare "legile" si, binenteles instrumentisti ! adica angajatii loiali, fideli si necoruptibili ! sa le aplice. Daca este un instrument al coruptiei ?. Da, este, atata timp cat angajatii sunt coruptibili !!!. Cine a lansat aceasta tema pe forum !, ce vrea de fapt sa afle ?. Ma indoiesc de faptul ca nu cunoste raspunsul nostru al tuturor romanilor, care, fie ca a avut o singura data in viata treaba cu aceasta institutie cunoaste problema. Cea mai buna intrebare ar fi ; de ce nu se face nimic in schimbarea acestei imagini ?. Chiar nu intereseaza pe nimeni ?de mai bine de 19 ani.

darksethstorm

60 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 14:24

am vazut p-aci un pateu gen "politia e un scut" si blablabla. cel care a scris asta n-a prea iesit din casa. si cum sa dai mai multa "putere" militienilor cand ei si cu aia pe care o au o dau din abuz in abuz ?
si pana la legi mai aspre, tablagii astia sa se ocupe cu treaba lor, adica aplicarea legilor care EXISTA DEJA. dar se ocupa ? hai sa fim seriosi.. militia e un clan mafiot ca oricare altul din ro.

http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
theme

22 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 16:59

VOCEA SLOBOZIEI A GRAIT!
PARDON, A GROHAIT!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 08:17

De la: darksethstorm, la data 2009-04-07 14:24:39am vazut p-aci un pateu gen "politia e un scut" si blablabla. cel care a scris asta n-a prea iesit din casa. si cum sa dai mai multa "putere" militienilor cand ei si cu aia pe care o au o dau din abuz in abuz ?
si pana la legi mai aspre, tablagii astia sa se ocupe cu treaba lor, adica aplicarea legilor care EXISTA DEJA. dar se ocupa ? hai sa fim seriosi.. militia e un clan mafiot ca oricare altul din ro.

Asta e parere personala, asa sa o luam. Era mai bine cu "cu militieni" dar din pacate nu mai sunt.si nu ei sunt mafiotii, cei care dau legile pe care ei trebuie sa le respecte ,acolo-i mafia !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

74 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 17:21

De ziua politiei am fost oprit in trafic de un politist facut la incubator , ca au avut actiune ordonata .
Arat ca am primit semnal de la bordura si era sa-l lovesc pe domnul politist (militianul nu te oprea asa ) ,cind am afirmat ca nu a faut semnal regulamentar asa sa ofensat de mama mama .
acesta a cerut sa deschid portbagajul si cu un raspuns ferm ca nu vreau acesta sa inmuiat ,si cand a vazut ca scot si telefonul a murit de frica .
De asa ceva avem noi nevoie .
SA TRAIASCA CONDUCEREA NOASTRA DE LA SEF DE STAT PRIM MINISTRU SI TOV > NICA ca este din zona noastra .
SEFII POLITIILOR SUNT NUMITI TOT POLITIC .
ASA CA NU VA MAI MIRATI CA NU FAC NIMIC
LA BRAILA SEFUL POLITIEI A FOST ALES TOT POLITIC DAR NU SE VEDE >
MULTA LUME STIE CA ACESTA A FOST PROXENET IN BOSNIA SI A FACUT CONTRABANDA dar e bun si merge in continuare .
E bun pentru jigodii , a fost cercetat dar e un om curat .
TRAIASCA PUTEREA SI OAMENII CA EL

costelino1967

89 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 17:50

mai frate nu te mai mira atata, asea e cand capul pestelui e imputit, restul nu e bun de mancare, preferam 10 militieni decat 100 de politisti

a fi sau a nu fi
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului politia romana este oare institutia care inspira "siguranta si incredere" sau nu este altceva decat un instrument perfectionat al coruptiei?
Mergi la: