Info
x
Politia romana este oare institutia care inspira "siguranta si incredere" sau nu este altceva decat un instrument perfectionat al coruptiei?
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 19:16
acel iancu o fii la fel de curajos cu membrii lumii interlope?
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 17:00
De la: alinushy, la data 2009-01-07 19:16:40acel iancu o fii la fel de curajos cu membrii lumii interlope? n-as prea crede !
All Things Grow With Love
|
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:27
Azi, la 19.15, pe Realitatea TV- emisiune despre Moldoveanu Mihai.
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 17:39
De la: mariana_monica77, la data 2008-10-30 09:52:05cel care a spus mai sus ca un politist castiga 2500-3000 de ron se inseala amarnic.salariul asta il are un ofiter care sta la birou,in nici un caz politistul pe care-l vedeti voi in intersectie.sotul meu este jandarm si castiga 1500 de ron pe luna ,dar va semnalez faptul ca eu si copilul meu nu prea il vedem acasa este chemat la serviciu si zi si noapte ,nu imi pot face nici un program in care sa-l includ si pe el...........asa ca nu generalizati ,cei bogati din ministere care au masini si bani sunt acolo sus in varf nu in intersectii sau pe stadioane,acolo e jale va spun eu Doamna, e vorba de POLITIE, doamna! Sotul dvs e JANDARM ! NU CONFUNDATI !!!! |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 17:18
coruptia altora e rezultatul ineficientzei politiei asa ca nu are rost sa nu spunem lucrurilor pe nume :politia merge mana in mana cu ceilalti corupti deci in loc sa-i prinda si pedepseasca ii incurajeaza !
|
|
umblataprinlume 72 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 00:26
Politia????
Fereasca D-zeu sa fii nevoit sa ceri sa te apere. Am avut un caz, o hotarare judecatoresca care tebuia executata, dar tocmai politia a fost cea care a facut tot posibilul sa ma dea afara din proprietatea mea cu hotarare judecatoreasca cu tot, favorizand excrocii care au incercat uneltirea insusirii proprietatii mele cumparata in Ianuarie 1990... Am fost cu adevarat socata! In fact nu mi-a fost cu adevarat groaza de cum a reactionat excrocu (era un tigan) ci de faptul cum a actionat POLITIA! Seful de post era tot un cioroi, si bineanteles corb la corb nu scoate ochiii.. Nu va puteti imagina: mai ceva ca in scenariile filmelor de groaza!!!!! Asa ca, daca Doamne feri vreodata voi mai fi in situatia sa am nevoie ca politia sa-mi protejeze drepturile legale, sigur nu voi apela la ei ci imi voi face dreptate singur! Simplu! Cu un pistol! Fara a ma pune in situatia de a implica politia!
favorita nr.1
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 00:32
De la: cristina_cantacuz, la data 2008-09-15 19:40:13politia este chipul si asemanarea statului ... uniforme curate, corupte si total ineficiente Excelenta caracterizare! Nota 10 cu steluta!
favorita nr.1
|
|
va_ciuruim 225 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Turnu Magurele |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 00:35
De la: umblataprinlume, la data 2009-01-12 00:32:31De la: cristina_cantacuz, la data 2008-09-15 19:40:13politia este chipul si asemanarea statului ... uniforme curate, corupte si total ineficiente POLITIA ARE CHIPUL LUI BASESCU,JUCATOR
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 14:04
Sorry, eu nu am afirmat ca politia are chipul lui Basescu !
E foarte usor sa critici, sa spui ca asta nu-i bun, dar spune cine ar fi mai bun, si in special cine ar fi mai CINSTIT si DREPT???? Un om cultivat si cu bun simt niciodata nu va ajunge la putere pt ca are prea mult bun simt si este prea inteligent pentru a se injosi la cocina cu porci. Ajungand la putere, toti se curvesc. What Makes 100%? What does it mean to give MORE than 100%? Ever wonder about those people who say they are giving more than 100%? We have all been to those meetings where someone wants you to give over 100%. How about achieving 103%? What makes up 100% in life? Here's a little mathematical formula that comes from 2 math teachers with indisputable mathematical logic and a combined total of 70 yrs. experience. This is a strictly mathematical viewpoint that might help you to answer these questions: If: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z is represented as: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Then: H-A-R-D-W-O-R-K 8+1+18+4+23+15+18+11 = 98%* and K-N-O-W-L-E-D-G-E 11+14+15+23+12+5+4+7+5 = 96% But,* A-T-T-I-T-U-D-E 1+20+20+9+20+21+4+5 = 100% And, B-U-L-L-S-H-I-T 2+21+12+12+19+8+9+20 = 103% AND, look how far ass kissing will take you: A-S-S-K-I-S-S-I-N-G 1+19+19+11+9+19+19+9+14+7 = 118% So, one can conclude with mathematical certainty, that while *Hard work* and *Knowledge* will get you close, and **Attitude** will get you there, it's the *Bullshit* and *Ass kissing* - that will put you over the top. 'REMEMBER SOME PEOPLE ARE ALIVE SIMPLY BECAUSE IT IS ILLEGAL TO SHOOT THEM'
favorita nr.1
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 08:49
Eu cred , ca mai intii de toate , politia are nevoie de noi legi ,pentru a se putea misca cum trebuie, este necesar mai mult sprijin legislativ din partea guvernului, fiindca cu totii am vazut ca se confrunta cu mari probleme, ori asta in timp nu vom mai avea politie in Romania, si atunci ce ziceti, mai ai siguranta sau nu? Fiindca degeaba dam exemple , , uite cum e in Germania, Franta, America, Italia, etc. etc,, Trebuie inclusiv familiei politistului sa-i fie garantata securitatea, ca alt fel nu va fi in veci vecilor amin, nimic, iar procurorii si judecatori si avocatii, trebuie neaparat sa-si schimbe mentalitatea, si modul de lucru, fiindca alt fel nu vad cum o persoana care este vinovata ,, are greatza de puscarie,,......etc
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 10:17
Politia este dupa chipul si asemanarea presedintelui,dar mai poate si trada functie de interesele financiare
|
|
dianabuhus 4 mesaje Membru din: 28/01/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 20:45
In seara aceasta am oprit un politist de la politia comunitara. I-am spus sa ma ajute, si mi-a spus ca nu poate , sa sun la 112.
|
|
predescudaniel 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 22:19
super tare!
legat de politia romana nu ai ce comentariu sa faci. Efectiv nu ai cum sa faci acest lucru Cred ca preotii in biserica, la slujba ar trebui sa bage si un text de genul asta: sa ne fereasca Dumnezeu de politia romana ca sunt si ei mici si supusi greselii. Daca va amintiti acum ceva timp in ministerul de interne s-au facut niste anchete in scopul de a gasi politisti care "fac rost de bani" de prin alte parti. Daca imi amintesc bine, nu prea au gasit pe niciunul. Insa a fost o emisiune numita prostul familiei. Era vorba despre un subofiter de politie care la vremea aceea castiga 8 000 000 de lei, dar sotia, socrul si soacra aveau cate o afacere superprospera. Dar "ala micu" statea pe 8 000 000 lei vechi. Cred ca suferea de inima si nu putea rezista stresului provoat de lumea afacerilor. Sau poate a vazut multe filme cu actori americani gen "Baieti buni" etc si se sacrifica pentru un amarat de pe strada. Am vazut multe comentarii aici despre ei. Unii le iau apararea altii ii condamna. Nici nu stiu ce ar trebui sa fac eu. De multe ori cand ii vad in vine sa fac pipi pe cele 3-4 gauri din biletul RATB perforat. Credeti ca au nevoie de legi noi? Aiurea! Macar sa le sfinteasca pe astea putine. Castiga 1500 ron pe luna? Credeti ca este putin? Sau mult? Nu stiu cat castiga dar am convingerea ca nu si-i merita. Nu le convine sa se mai "sacrifice", sa plece. Sunt liberi sa o faca. Trebuie sa scrie pe o foaie de hartie acest lucru si dupa maxim 30 de zile sunt mai liberi decat cine vreti voi. Dar ce sa faca? Daca pierd insigna... au pus-o! Cum mai prin ei mici boschetari de la care primesc cate o gogoasa? cum mai merg ei la prostituate fara sa plateasca? cum ne mai fac ei sa credem ca ne scutesc de o amenda numai din marinimia lor? Hai sa fim seriosi! Vai, cred ca as putea scrie despre ei o noapte intreaga, numai despre cele vazute, as putea scrie o viata doar despre cele auzite. Este dureros! Stiti, fiecare dintre noi pleaca de acasa sa faca bani pentru familiile lor. Cum oare se simt in momentul in care scot niste bani din buzunar pe care i-au "produs" si ii dau copiilor lor. Nu cred in blesteme, dar am convingerea ca, copilului tau trebuie sa ii dai lucruri pure. nu poti spune ceva de genul ma duc sa mai fur niste bani. Despre cei de la circulatie nu trebuie sa spun nimic. Toti i-am vazut pe strada si ne-am minunat de ei. Sunt lasii aia care ascund radarul in "papusoi" doar fac si ei de-o ciorba. Nu vreau sa va plictisesc, dar astia sunt niste lasi, sunt ca niste viermi fara coloana vertebrala, se cred niste mici Dumnezei, iar aia mari se cred dumnezeul Dumnezeului notru. Cred ca nu ne ramane decat, tot noi, sa ne rugam si pentru sufletele lor. |
|
sorin_0_9 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 08:01
Eu nu inteleg ,ce va tot zbateti atata ? La noi toata lumea ii corupta justitia , politia , ministrii, tot ce este aparat de stat este corupt pana in maduva oaselor. In ziua de azi daca ai bani , ai mama si tata , daca nu esti fiul ploii. Pana nu se apuca cineva sa-i vaneze si sa-i impuste pe capete nu se rezolva nimic.
Si cel mai rau ca sunt corupti chiar sefii politistilor ,iar in cazul asta stiti si voi proverbul" Pestele de la cap se-mpute". |
|
sistacmarcela 14 mesaje Membru din: 23/01/2009 |
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:11
Nici o institutie nu imi inspira INCREDERE !, cu atat mai mult Politia Romana, care e principalul INSTRUMENT al coruptiei. Coruptia e" boala romanilor"si nu exista LEAC!! pentru ca a dedvenit ca si CANCERUL !! greu de vindecat !!!
|
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 03:14
Remanierea guvernamentala este iminenta. Prim-ministrul propune un guvern de tehnocrati japonezi, luind in consideratie experienta lor in domeniul politicilor economice. Aveti, in continuare, lista cu propunerile: 1.Nimika Nuymoka 2.Yaspaga Shidute 3.Wreypostu Daybanu 4.Undeypliku Katesparg 5.Skimbaleyii Inparay 6.Winoakuma Kusuma 7.Furatzara Shikutotu 8.Bagabany Labayatu 9.Totkumita Madeskurk 10.Nufurytu Furyo 11.Latrukata Wikushpaga 12.Yopapnumay Kiolanu 13.Bagalaba Pinlakot 14.Opriwatizashi Shipasta. ....
favorita nr.1
|
|
vladimir_danciu 63 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 06:05
, =POLITIA ROMANA,in primul rand sunt de vina comandantii IPJ care au angajat in politia romana toate veniturile analfabete !!!!!!
vladimir
|
|
vladimir_danciu 63 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 06:11
PTR. umblata prin lume mi-a placut f. mult ce ai scris,prima data nu m-am prins,dupa ce m-am uitat mai bine m-a pufnit rasul !!!!!!!!!!!(ADEVARUL GOL GOLUT) E SUPER COOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vladimir
|
|
Fosta membra 9am.ro 118 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 16:52
In fiecare padure exista uscaturi dar putem afirma ca avem liniste Sunt si multe exceptii care nu se datoreaza numai politiei. Sunt multe pietre la indeman si puteti arunca cu ele dar stiti in ce conditii. Problema este alta. Actualul efectiv al politiei este suficient si ar putea face fata cu succes misiunii lor daca legea ar fi aplicata cu fermitate. daca ar fi dotai corespunzator, daca ar fi antrenati corespunzator si daca fondurile pentru inca 6000 de politisti ar fi redistribuite pentru cele mai sus aratate. Nu de alceva dar urmaza sase mii de birouri si te miri ce mai urmeaza de te intrebi daca nu cumva aceste efective au menirea de a apra casa poltica atunci cand poporul va fi prea flamand ca sa mai serveasca promisiuni.
|
|
Fosta membra 9am.ro 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 14:18
cum sa avem politzie corupta?avem un sistem corupt?atzi inebunit?daca va intereseaza coruptzia exista si in "ELVETZIA"(EU SINT IN LAUSANNE-SUISSE),societtea nu accepta si nu mediatizeaza acest adevar(elvetzia mediatizeaza doar hotzi care vin din afara tzari nu si cei nascutzi aici,acest femomen se aplica in toata ELVETZIA si avantajeaza foarte mult imaginea,pare incredibil?).deci o sa asteptam vreo 10-15 ani pentru a vedea rezultatele politici de astazi!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 18:32
politiadinromania.ro/index.php/topic,103.15.html
admin Administrator Hero Member Mesaje: 225 Ar fi interesant sa auda toata Romania inregistrarile audio . Le puteti posta aici pe forum.... daca nu va descurcati spuneti si va ajut sa le postati pe forum . |
|
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 08:52
Lupta impotriva coruptiei din politie si din justitie am inceput-o din data de 27-02- 2006 si o voi continua pana cand adevarul cazului nostru va iesi la lumina.
Cazul Mihalcea se afla pe rol la CEDO. Mi-a fost si imi este foarte greu sa lupt impotriva persoanelor care au masluit cazul familiei mele in favoarea a trei infractori recidivisti si destul de periculosi. Acesti trei infractori,aflati sub influenta alcoolului, ne-au atacat si batut pe strada pe toata familia, fara a ne cunoaste si fara a-i provoca in vreun fel. Numai Dumnezeu stie prin cate greutati a trecut si trece familia mea. Am fost insultata si jignita de multe persoane datorita faptului ca am indraznit sa fac public toate ilegalitatile savarsite in cazul nostru de catre multi oameni ai legii : politisti, medici legisti, avocati, procurori, judecatori. Sunt un simplu cetatean care mai crede inca in adevar si dreptate si asta imi da curajul sa prezint faptele celor care mi-au distrus familia, chiar daca acestia au functii importante si se cred invincibili. Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia ii va cerceta pentru a treia oara pe subcomisarul de politie Todor Vasile si pe agentul e politie Ernest Balint, pe care familia mea i-au acuzat de abuz in serviciu in efectuarea actelor de cercetare penala cu privire la incidentul petrecut in seara de 11-12-2004. Pe rol la Tribunalul Hunedoara se afla cauza agentului principal de politie judiciara Ionescu Adrian, pe care familia mea l-a acuzat de abuz in serviciu in afectuarea actelor de cercetare penala in dosarul de marturie mincinoasa. Număr unic dosar: 1213/57/2007 Înregistrat în data de: 20.08.2007 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluțiilor sau ordonanțelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Materia juridică: Penal Stadiu procesual: Fond Părți: MIHALCEA CĂTĂLINA : Petent MIHALCEA OLAVI : Petent TODOR VASILE - Subscomisar : Intimat ERNEST BALINT - Agent de poliție : Intimat 03/07/2008 Admite plângerea formulată de petiționarii Mihalcea Cătălina și Mihalcea Olaci împotriva rezoluției adoptate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în dosar nr. 220/P/2007. În baza art. 278/1 (8) lit. b Cod procedură penală desființează rezoluția atacată și trimite cauza Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea efectuării actelor premergătoare necesare adoptării unei soluții legale și temeinice. În baza art. 192 al. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului Număr unic dosar: 1718/57/2008 Înregistrat în data de: 21.11.2008 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluțiilor sau ordonanțelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Materia juridică: Penal Stadiu procesual: Fond Părți: MIHALCEA OLAVI : Petent MIHALCEA CĂTĂLINA : Petent TODOR VASILE : Intimat ERNEST BALINT : Intimat TERMENE DE JUDECATĂ: Data Soluție Detalii 05/03/2009 Admite plângerea și trimite cauza la procuror Număr unic dosar: 7553/97/2008 Înregistrat în data de: 29.10.2008 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluțiilor sau ordonanțelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.) Materia juridică: Penal Stadiu procesual: Fond Părți: Mihalcea Cătălina : Petent Mihalcea Olavi : Petent Mihalcea Andrei : Petent iONESCU ADRIAN : Intimat TERMENE DE JUDECATĂ: Data Soluție Detalii 04/12/2008 Petentul M.O. personal a solicitat un termen in vederea angajării unui apărător . Amânat 26/02/2009 Față de lipsa dosarului solicitat de la Judecătoria Petroșani,se va revenii cu adresă. Amânat 26/03/2009 29/01/2009 Petentul M.O. a solicitat acvirarea dosarului de fond al Judecătoriei Petroșani. |
|
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 18:18
de acord cu lyly, nu te lăsa , înainte tot înainte
|
|
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 09:28
De la: iuri_blioju, la data 2009-03-20 18:18:40 Familia mea a cerut ajutorul TUTUROR INSTITUTIILOR SUPERIOARE ALE STATULUI ROMAN, rugandu-le sa tina sub observatie cazul Mihalcea, caz plin de grave ilegalitati savarsite de multi si importanti oameni ai legii. Ne-am adresat urmatoarelor institutii: CSM , DNA , DGA , DIICOT , Directiei Inspectiei Judiciare a CSM, Presedintiei , Ministrului Justitiei , Ministrului de interne si ICCJ. Modul in care au fost solutionate petitiile noastre nu ne-a multumit datorita faptului ca o parte dintre ele au fost trimise in teritoriu, unde s-a cautat sa se musamalizeze totul, iar la celelalte petitii ni s-a raspuns cu multa superficialitate, astfel incat, din tot ce am sesizat nu s-a rezolvat nimic, marturie stand raspunsurile si actiunile pe care am fost nevoiti sa le intreprindem in continuare. Coruptia, despre care se tot vorbeste in mass-media romaneasca, in loc sa fie combatuta, ia proportii din ce in ce mai mari. Oameniii simpli sunt cei mai afectati de acest flagel. Politia a fost si este cel mai des mentionata in calitate de institutie ce incalca in foarte mare masura drepturile personale. Mai mult, politia este mentionata si printre primele surse in cazul pericolului de violenta fizica - bataie, tortura, etc. Cand drepturile omului sunt incalcate, cui putem sa ne mai adresam? Cine veghează la respectarea drepturilor ce ni se cuvin? Ce fel de stat de drept este Romania ? Ne consideram o tara democrata ? Democratia nu se infaptuieste savarsind fapte ilegale si fapte de coruptie . Democratia se infaptuieste prin respectarea Constitutiei Romaniei si respectarea drepturilor omului. Pentru ca viata romanilor sa fie mai buna, trebuie ca toti romanii, indiferent de clasa sociala, sa ia atitudine ferma fata de toate nedreptatile care li se fac, fara sa le pese de urmarile negative generate de masurile intreprinse de corupti. De multe ori plang cand intampin o nedreptate, cand vad atatea institutii ingenunchiate de coruptie, cand realizez ca cetateanul obisnuit nu are putere si nici mijloace pentru a-si face singur dreptate. Cu toate acestea, nu renunt! Stiu ca am dreptate, dovezile sunt de netagaduit si adevarul in cazul nostru trebuie sa iasa la lumina. Sa fii atacat pe strada, sa nu beneficiezi de siguranta, ba mai mult, sa fii chiar condamnat pentru ca ai fost atacat, e de neacceptat. Altfel ne imaginam democratia si speram ca Parlamentul European sa nu ramana nepasator la astfel de probleme. Petitie: "Pact cu statul de drept" www.petitieonline.ro/petitie/pact_cu_statul_de_drept-p34541045.html Parlamentul European rămâne atent la problema corupției din România și Bulgaria www.cugetliber.ro/1221771600/articol/26378/parlamentul-european-... |
|
dj_zyggy 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 10:37
De la: alinushy, la data 2008-08-24 13:29:48ptr mine politia romana are doua chipuri: 1 agentul din intersectie care este foarte dur si hartuieste soferii , 2 agentul care tremura de frica atunci cand vede un membru al lumii interlope . ce parere aveti despre politistii care au un salariu - sa zicem - de 2500 de lei . cum de au masina de 30.000 de E , casa de vacanta la munte si casa de vacanta la mare? Sunt vaide capul lor, numai MILITIENI cu salarii uriase si nemeritate |
|
voicuflorin1972 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 12:52
Buna ziua! Numele meu este Voicu Florin Bogdan, fost politist, demis in mod abuziv de conducerea MAI deoarece am avut "tupeul" ca, impreuna cu mai multi colegi, sa sesizam DNA-ul si institutiile abilitate ca, la nivelul Politiei or. Vinju mare si al IPJ Mehedintii, comandantii ne pretind si primesc in mod frecvent bani, bunuri sau alte valori, in mod nejustificat sau pentru a beneficia de prime si salarii "de merit".
Deasemenea am sesizat si faptul ca, in mod repetat, se incalca drepturile si libertatile constitutionale ale cetatenilor, ca se minte, se fraudeaza legea si "cosmetizeaza" activitatea reala a politiei pentru a justifica anumite pozitii ierarhice din structura de comanda a politiei mehedintene. Am initiat inclusiv demersuri in media...fara rezultat.Ba mai mult, DNA recunoaste ca asa este, intr-un act oficial, insa pronunta "neinceperea urmaririi penale" fata de persoanele vinovate, pe motiv ca ... nu s-a stabilit scopul pentru care se solicitau bunurile si banii. As dori sa postez ordonanta DNA pe forum ca sa vedeti ce inseamana "judtitia", la cel mai inalt si incoruptibil nivel, in Romania. Pentru detalii suplimentare dati pe Google : Voicu Florin Bogdan si cititi integral toate materialele in care am sesizat ilegalitatile din politie. O zi buna! |
|
Fosta membra 9am.ro 74 mesaje Membru din: 1/02/2009 |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 14:45
Bogdane si eu sunt fost militian , fost politist si am trecut in rezerva la cerere in 1999 de la c.c.o.c .Di 1983 cind am terminat scoala militara am lucrat numai operativ (judiciar ) calul de bataie dar am fost schimbat dupa ce am avut niste rezultate bune , adica am facut niste dosare beton unor jigodii prieteni cu sefii , asa ca tu ce ai facut te bati cu morile de vint . Eu cunosc sefi de la politie inclusiv de la protectie care sunt proxeneti , da ati inteles bine au curve in spania la produs si trimit sotiile sa colecteze banii . Cind am vorbit cu un sef de-al lui sa luat masura schimbarii lui si tipul a avansat sef la ordine publica Braila . Asa ca nu te mai mira eu sunt multumit ca respectivul nu ma dat in primire ca are informatia de la mine . Mai nou am discutat cu un fost sef de-al meu care acum este director zonal ca eu am lucrat la o firma din BRASOV iar sotia patronului sef de cadre la IPJ BV . Nu am primit nici un raspuns . Daca stie cineva un mayll al unei publicatii care doreste sa preia niste informatii despre politia Brasov le dau cu placere .
|
|
nea_nelutzu06 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 16:34
CORUPTIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!
|
|
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 16:38
Buna ziua!Va atasez mai jos o parte din interviul pe care l-am acordat unei televiziuni locale, citit-l si judecati dumneavoastra!
O sa revin imediat cu Ordonanta DNA prin care se legifereaza si legitimeaza coruptia in politia mehedinteana. Un polițist din Mehedinți, demisionar, scoate la lumină incredibile practici și abuzuri săvârșite de foștii săi șefi Voicu Florin Bogdan (foto), de 36 de ani, a fost inspector principal la Poliția orașului Vânju Mare. Ar fi trebuit să fie ridicat în gradul de comisar anul acesta, dar a ales să-și dea demisia, după o activitate de 15 ani în poliție, nemaisuportând neregulile din Poliția Română, și, în special, ale șefilor săi de la Mehedinți. Publicăm, în cele ce urmează, dezvăluirile sale incendiare. Din 28 noiembrie nu mai am calitatea de ofițer de poliție al IPJ Mehedinți, fiind demis în mod abuziv de către conducerea Inspectoratului, în speță, de către domnul comisar șef Podeanu și dacă îmi permiteți, vreau să fac o scurtă incursiune în ceea ce a dus la demiterea mea, repet, abuzivă. La data de 03.11.2008, am înaintat un raport comenzii IPJ Mehedinți, adică, domnului comisar șef Podeanu, în care îi solicitam prelungirea concediului fără plată cu 30 de zile, având în vedere afecțiunea medicală de care sufăr, o dublă hernie de disc, atestată prin acte medicale, aflate la cabinetul medical al IPJ Mehedinți și care, bineînțeles, nu au fost luate în calcul de către domnul comisar șef Podeanu. În cuprinsul raportului am introdus și o sumedenie de motive care m-au împiedicat să iau gradul profesional ce mi se cuvenea după un anumit număr de ani în poliție, și motivele care m-au condus, într-un final, în a-mi da demisia. În conținutul acestui raport, în ultimul aliniat, am specificat că în situația în care nu mi se va putea acorda concediul fără plată, având în vedere afecțiunea de care sufăr și care mă împiedică să efectuez naveta la poliția orașului Vânju Mare, solicit să se accepte încetarea contractului meu de muncă la IPJ Mehedinți. Am fost sunat, în repetate rânduri, atât de ofițeri din comanda IPJ Mehedinți, cât și din alte structuri, s-au încercat negocieri că dacă merg la muncă voi fi mutat la serviciul pe care îl solicit. Nu s-a luat în considerare demisia și mi s-a spus că nu mi se va aproba acel raport, având în vedere că între început și penultimul aliniat am introdus câteva motive care m-au determinat să îmi dau demisia, precizându-mi-se că nu pot să înaintez acest raport către București. Motivele pentru care mi-am dat demisia sunt: În primul rând, conflictul profesional pe care îl am cu șeful poliției Vânju Mare, domnul comisar șef Petrescu, privind solicitarea, în mod repetat, de către acesta, a unor sume de bani de la subordonați sau vânzarea unor animale din gospodăria proprie pe sume consistente, subordonaților, dar și alterarea, statisticii operative. Vă mărturisesc, la un moment dat, erau 100 de lucrări și cauze penale cu autori necunoscuți, aspecte care au fost aduse la cunoștința domnului comisar șef Podeanu. Dar singurele consecințe pe care domnia sa le-a generat au fost în legătură cu mine, concretizate în calificative de bine, care m-au împiedicat să-mi obțin gradul profesional. Cum ajungeau sumele de bani la conducere: Acum circa trei luni de zile, mi s-a solicitat suma de 60 de lei, precizându-se că inspectoratul a alocat o cotă de lemne insuficientă pentru poliția Vânju Mare. Bineînețeles, am dat aceste sume de bani. Vroiau să facem un tabel, ca nu cumva să fie cineva care nu a dat bani, dar toți polițiștii au dat. Luna aceasta, s-au solicitat din nou câte 55 de lei, spunându-ni-se că este un control de fond și că trebuie bani pentru protocol. Ultimele controale de fond, care au fost făcute de către domnul comisar șef Podeanu la poliția Vânju Mare, s-au desfășurat în sala de protocol, sub formă de șprițuri și fripturi, în niciun caz n-a fost un control de fond al unei unități de poliție, pentru identificarea eventualele disfuncțiuni și a se încerca îndreptarea lor. În situațiile statisticilor s-a scris cam ce a vrut domnul comisar șef Petrescu, iar statisticile operative nu corespund cu realitatea din teren și au un singur scop: să justifice anumite poziții în ierarhia IPJ Mehedinți și, în speță, a poliției Orașului Vânju Mare. Dosarele Poliției Vânju Mare. Este vorba despre sesizări ale cetățenilor din Vânju Mare, cu privire la comiterea unor fapte cu autori necunoscuți. Modul în care domnul Podeanu a înțeles că trebuie să trateze aceste fapte a fost să ne pună pumnul în gură și să ne amenințe cu sancționarea. Drept urmare, s-a ajuns la faptul că, fiind speriați, polițiștii au ajuns să nu înregistreze acele dosare în evidențe. Asistăm la o recrudescență a fenomenului infracțional în zona de competență a poliției Vânju Mare, dar, din nefericre nu este cuantificat. Vine un bătrân și depune o plângere că i s-a furat ceva, șeful de post ține plângerea la domiciliu, nu o înregistrează, și dacă nu mai întreabă nimeni de ea o aruncă. În situația în care bătrânul se mai întoarce, polițistul dă un număr de înregistrare cu creionul, și o pune peste un dosar complet, arătându-i reclamantului că se muncește, dar după ce omul pleacă, lucrarea se face nevăzută. Sifoanele polițiștilor. Este un lucru cunoscut, că toate polițiile folosesc surse de informare, în schimb, în conformitate cu Constituția, ordinele interne și legea care reglementează aceste aspecte, totul trebuie să fie liber consimțit, având în vedere că presiunea este foarte mare din partea comenzii, punându-se accent pe majorarea numărului acestor surse, fără să se încerce să se facă o corelare, dacă mai este nevoie de acele surse. Așa am am ajuns să avem niște surse care habar nu au ce înseamnă acest lucru, persoane care, pur și simplu, sunt cunoștințe ale unor lucrători din poliție, în cel mai bun caz, prieteni, datele lor fiind luate din evidența statistică a poliției. Conținutul raportului este clar fictiv și ajungem să avem ca informator o persoană care habar nu are că este în colaborare, în mod strict și secret, cu organele de poliție. Vă dau un exemplu. Se iau datele de la evidență, ale oricărei persoane, se face un raport unde se înregistrează faptul că e de acord să colaboreze, în mod secret, cu organele de poliție, iar pe parcursul colaborării se fac mai multe rapoarte, în care activitatea era zero. Un alt aspect. Urmărirea informativă a unei persoane, pretabilă să comită infracțiuni. În mod clar, trebuie luată în atenție. Sunt probleme în situația în care noi ajungem să luăm în atenție persoane care nu comit infracțiuni. Asta se întâmplă doar din dorința de a justifica o anumită realitate operativă și după un anumit timp, ajungem să spunem că o persoană este luată în evidență pentru comiterea unor infracțiuni conform Legii 51/91. Băgăm două trei rapoarte fictive în respectiva mapă și se închide după două trei luni de zile, pentru neconfirmare. Astfel, persoana are cazierul curat, dar în situația în care ea sau cineva din familie ar dori să acceadă în structurile Ministerului de interne, verificările pe care le fac aceste structuri constată că persoana, la un moment dat, a făcut obiectul unor activități informative derulate de către organele de poliție. Obrazul subțiere numai cu vin de la crama Vânju Mare se ține. Aceste nereguli le-am raportat inclusiv verbal domnului comisar șef Podeanu. Am făcut multe rapoarte, care sper să fi fost înregistrate. Pentru ultimul pe care l-am făcut am cerut și număr de înregistrare. Deoarece, la IPJ Mehedinți, se poate întâmpla absolut orice. Din nefericire, nu au fost luate în seamă. Singurele consecințe au fost luate în plan profesional. Am încercat să vorbesc și cu domnul comandant de la Poliția Vânju Mare, în momentele în care trecea pe la poliție și se putea discuta cu dânsul, pentru că nu prea frecventa. Îl acuz pe domnul comandant, care, de la 1 decembrie, va fi comisar șef, în condițiile în care a fost atenționat de către Corpul de control ale Ministrului de Interne, dumnealui fiind propus pentru salarii de merit, de incompetență. Adică, incompetența trebuie recompensată, iar în raportul pe care l-am înaintat IPJ Mehedinți, am sesizat inclusiv faptul că nu se evidențiază în totalitate statistica infracțională, că mulți polițiști sunt ultragiați și nu se iau măsuri, iar un anume tip de management nu are legătură cu competența și profesionalismul, ci doar o legătură cu crama Vânju Mare. În mod repetat, domnul Petrescu ne-a solicitat diverse cantități de vin și dacă s-ar face un control sau cineva ar fi curios să întrebe pe lucrătorii cramei Vânju Mare cam ce cantități de vin au fost cumpărate de către domnul comisar șef, inclusiv cu banii noștri, ar avea mari surprize. Personal, am cumpărat, la solicitarea domnului Petrescu, o cutie de 20 de litri de vin. Cum ne dau banii: Primele se dau după ureche. Nu există o transparență, care să justifice acordarea acestor prime, salarii de merit și salarii de excelență. Este o chestie ocultă, nimeni nu știe care sunt criteriile. Domnul Podeanu refuză să vadă acest lucru și se ajunge în situații în care polițiști care n-au niciun fel de performanță ajung să câștige zeci de milioane. Este abracadabrantă ușurința cu care șefii IPJ Mehedinți cheltuie banul public. Să vă dau un exemplu: nu mai știu dacă fostul sau actualul șef al arestului, singurul subofițer ca agent șef din țară, Manolea, care ajunsese la performanța să aibă un salariu de excelență, de circa 43 de milioane pe lună. În contextul în care sunt categorii sociale la limita subzistenței, el câștiga 43 de milioane! Există o discrepanță fantastică între salariile subofițerilor și salariile ofițerilor. Subofițerii au salarii de 12-13 milioane pe lună, ceea ce este foarte puțin. Domnul Petrescu ajunge cu salariul de excelență la peste 60 de milioane, din banul public. Nu există o transparență, ceva care să ateste performanța pentru care se iau acești bani. Aceste salarii sunt luate de către șefii diverselor structuri. Eu, în data de 28.10, împreună cu doi colegi, am interceptat o urmărire generală cu o mașină, s-au tras și focuri de armă, l-am prins, l-am imobilizat, bineînțeles, că niciun telefon de mulțumire nu am primit din partea inspectoratului, eu sau colegii mei, care au fost cu mine în mașină și și-au riscat viața. Singura chestiune a fost că au vrut să-mi impute cele patru capace ale Loganului care s-au deteriorat în timpul urmăririi, lucru pe care, evident, l-am refuzat. Viața neortodoxă a șefului poliției Vânju Mare: Eu cred că un comandant ar trebui să fie reprezentativ din toate punctele de vedere, mai ales, din punct de vedere moral. Domnul comisar Petrescu și-a permis să întrețină un anumit gen de relație cu o subordonată. Este vorba despre agentul Toader. Poate să mă dea în judecată, o să vin cu probe. Această relație era externalizată de ani de zile, dar singura care nu știa era soția domniei sale. În momentul în care a aflat, a început un conflict, desfășurat chiar pe holurile poliției Vânju Mare, între doamna Petrescu și domnișoara Toader. Inclusiv cu domnul Petrescu, de față, s-au bătut. Ajunsesem în situația în care rugam cetățenii ca timp de o săptămână - două, să nu vină în sediul poliției cu problemele pe care le aveau, pentru a păstra imaginea poliției Vânju Mare. În momentul în care acest conflict a atins apogeul, domnișoara Toader a fost mutată în cadrul poliție Cujmir, unde nu a prestat. Chiar eu am verificat că circa două luni de zile a fost ținută la domiciliu, totuși a fost pontată. Cum s-a făcut o masă festivă, pe bani polițiștilor, dar cu animale vândute de șeful poliției. În urmă cu doi ani de zile, ne-a impus mie și unui inspector de poliție, care nu lucrează în cadrul IPJ Mehedinți, să strângem de la polițiștii din subordine, și erau circa 70, 80 de oameni, plus cei de la Vânju Mare, sume de circa 35, 40 de lei de fiecare, din care s-au strâns aproximativ 40 de milioane. Ulterior, am fost întrebat de colegi de la Vânju Mare, care au dat bani pentru un chef, dar nu au mai fost chemați, ce s-a întâmplat. L-am întrebat pe domnul Petrescu ce s-a cumpărat de cele 40 de milioane și mi-a spus că 15 milioane a fost numai porcul, despre care am aflat mai târziu că a fost din gospodăria lui. Practic, și-a vândut propriul porc. Am încercat să luăm legătura cu comandantul poliției Vânju Mare, Petrescu, dar acesta a fost de negăsit. Ofițerul de serviciu al poliției a răspuns Ne pare rău, reveniți mai târziu, domnul comisar șef este plecat. Îmi doresc și mi-am dorit să fiu polițist, dar în poliția de la Mehedinți este imposibil, își încheie Voicu Florin Bogdan fost inspector principal în Poliția Română, declarația. Iată și un răspuns al IPJ Mehedinți: Urmare a refuzului ofițerului Voicu Florin Bogdan de a se mai prezenta la serviciu, ofițerul a fost cercetat în Consiliul de disciplină al Inspectoratului de Poliție al Județului Mehedinți, care a propus demiterea acestuia din poliție. Conform prevederilor legale, demiterea unui ofițer de poliție se face numai de către ministrul Administrației și Internelor, motiv pentru care propunerea de demitere va fi înaintată către Ministerul Administrației și Internelor, a declarat Carin Sică, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți. |
|
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 16:49
Pentru a putea vizualiza ordonanta de neincepere a urmaririi penale a DNA-ului, prin care, practic, se legitimeaza coruptia, intrati la voicuflorin1972 la poze si citit-o.
Multumesc! |
|
|
|

n-as prea crede !
Eu cred , ca mai intii de toate , politia are nevoie de noi legi ,pentru a se putea misca cum trebuie, este necesar mai mult sprijin legislativ din partea guvernului, fiindca cu totii am vazut ca se confrunta cu mari probleme, ori asta in timp nu vom mai avea politie in Romania, si atunci ce ziceti, mai ai siguranta sau nu? Fiindca degeaba dam exemple , , uite cum e in Germania, Franta, America, Italia, etc. etc,, Trebuie inclusiv familiei politistului sa-i fie garantata securitatea, ca alt fel nu va fi in veci vecilor amin, nimic, iar procurorii si judecatori si avocatii, trebuie neaparat sa-si schimbe mentalitatea, si modul de lucru, fiindca alt fel nu vad cum o persoana care este vinovata ,, are greatza de puscarie,,......etc
Politia este dupa chipul si asemanarea presedintelui,dar mai poate si trada functie de interesele financiare
,
=POLITIA ROMANA,in primul rand sunt de vina comandantii IPJ care au angajat in politia romana toate veniturile analfabete !!!!!!