Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:50
De la: angel_girl_ingerash, la data 2009-01-03 13:40:22De la: AZAZEL, la data 2009-01-03 01:03:37pt.marie tudorie ,
pupici draga me !
da .am ramas pe moment in pana de...blonde ...le-am invoit cateva zlle pentru...refacere si...revigorare ...
te intereseaza o ...mica escapada cu azazel zis cel de...fier ?
lasa nr.de telefon ...si stabilim o ...programare .
ce zici papusha ?
da' vezi ...ca azazel e hot hot si strong strong !
yo zic k azazel se kam lauda.... kam mult...
k sa nu mai zic k topicul are u totul o alta tema...
nu papushe cu aripi de inger (daca asha zici tu !)...
azazel nu se lauda ! este singurul dintre voi care isi cunoashte exact limitele !
inclusiv ,stie EZACT de ce suntetzi voi in stare !
pe incercate ?
si electronica !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:57
si electronica !
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 16:02
De la: maria_tudorie, la data 2009-01-03 13:02:24
mama da' ce tare te-am suparat ...
daca nu vrei ,nu vrei ! dar nici nu stii ce pierzi !
lasa' totushi nr.de telefon ...shi daca te razgandeshti o punem ...de-o programare ...biblie am si io...aia lu' iuda !
poate sa vina si symy ...io cateodata (mai ales cand e luna plina) sunt ...bi
si electronica !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 16:30
Era poanta cu o placa pe care tb s-o schimbi.
Despre acel ac era vb, voi la ce v-ati gandit?
|
|
|
elfan65
3 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 16:51
Sfirsitul lumii vine atunci cind nimeni nu se v-a astepta sa vina. Vor fi timpuri de ignoranta ca in vremea lui Noe cind nimeni nu credea ca o sa ploua,si totusi a plouat dar prea tirziu pt. cei necredinciosi.V-a fi aproximativ la fel,cred eu.
|
badescu_maricica
6 mesaje
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 17:16
La Multi Ani!!! Sa ne de-a Domnul un an cel putin la fel ca cel care a trecut si cand spus asta ma refer mai ales la faptul ca am reusit sa ajungem sanatosi in 2009, deci ce poate fi mai important decat acest lucru? Sa fim sanatosi in primul rand si sa ne rugam la Dumnezeu sa ne mai rabde ptr ca de rai ce suntem probabil nu o va ma face ptr mult timp.
Tanar, batran asta nu conteaza, ptr ca nu ne da nimeni de ales atunci cand se apropie ceasul. Sfarsitul lumii asa cum am mai afirmat pe forum, vine ptr fiecare dintre noi atunci cand ni se termina zilelele, deci oricum vom urma pe rand, ptr ca independent de vointa noastra toti vom pleca din aceasta lume. Oare nu este sfarsitul ptr fiecare dintre noi atunci? Deci sa ne bucuram de viatza, de zilele pe care ni le-a dat Dumnezeu spre a le trai si sa fim pregatiti atunci cand va sosi momentul. Sa ne fereasca D-zeu de inevitabil, atunci cand totul se petrece intr-o fractiune de secunda si nu avem timp sa ne pregatim sufletul. In rest, ce mai pot adauga...doar ca vorbele sunt de prisos la un astfel de subiect de dezbatut.
Inca o data La Multi Ani si sa aveti casa plina de Sanatate, Belsug si Voie Buna!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 17:47
Atunci cand vestea cea buna a evangheliei (referitor la a-2-a venire a Domnului Hristos pe norii cerului, si adevarului Sau va ajunge la cunostinta tuturor oamenilor de pe pamant pt.marturie )atunci va veni sfarsitul.
Dumnezeu atat a lasat scris ...VEGHIATI SI RUGATI-VA CACI FIUL OMULUI VA VENI IN CEASUL IN CARE NU VA GANDITI.
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 17:58
AMIN...AMIN....AMIN......
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 18:04
Symy, Mary...
SODOMA ...pe forum...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 20:45
De la: elfan65, la data 2009-01-03 16:51:34Sfirsitul lumii vine atunci cind nimeni nu se v-a astepta sa vina. Vor fi timpuri de ignoranta ca in vremea lui Noe cind nimeni nu credea ca o sa ploua,si totusi a plouat dar prea tirziu pt. cei necredinciosi.V-a fi aproximativ la fel,cred eu.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 20:49
De la: gabita, la data 2009-01-03 18:04:49
Symy, Mary...
SODOMA ...pe forum...
Mai!
Pe unde o umbla Mircea Pacatosul?
Cred ca s-a dus sa ia lumina, nu?
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 21:56
De la: maria_tudorie, la data 2009-01-03 16:30:00Era poanta cu o placa pe care tb s-o schimbi.
Despre acel ac era vb, voi la ce v-ati gandit?
ac , sau nu ,
da' cum ramane cu ...oferta ...
observ ca si gabitza ar fi amatoare ...io zic s-o tragem totzi patru (dracu' adica io,tu,gabitza si symy) de-o sodoma si gomora ...da' numa' partea aia misto...fara foc si stalpi de sare !
de acord ?
la mine sau la zalau ?
si electronica !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 22:28
Azazel
Ma doare sufletul,pentru tine.....nu te pot ajuta cu nimic....pot sa-ti urez.......Domnul sa te incalzeasca.....si minte sa-ti daruiasca....dragoste si pace sufleteasca.....
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 23:00
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 00:07
GABITA
Surioara mai dai o sansa PACATOSULUI....
|
Fosta membra 9am.ro
520 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 20:18
|
chircu_mircea05
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 22:06
''Cand nu va mai fi carare de la om la om, atunci va veni sfarsitul ''
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 23:24
 cind prostia va incepe sa doara,de vaiete lumea va parasi planeta
|
KingSkorpyon
2 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 00:20
Korekt iti dau dreptate aici ;) singuri ne facem sfarsitul dar la fel cum o mai sustin si ceilalti membrii de pe forum nu v-a fi un sfarsit TOTAL si asta trebuie bine bagata la cap .. Dumnezeu Nu Doreste sa-si distruga Creatia Doar S-o Purifice ... Cum O Purifica Vedeti Foarte Clar Cum Prin Razboaie, Secete, Foamete, Inundatii, Cutremure si alte dezastre incet incet ne vom imputina la numar iar cei ce v-or reusi sa supravietuiaska acestor Catastrofe Vor Vedea Pe Dumnezeu .. Eu ma Tot Intreb Oare Unde este Voia Lui Dumnezeu IN tot RAUL asta care se petrece in LUME??? SI da Religia este o arma de subjugare si inrobire ne-a taiat orice legatura Cu Universul >> Noi Suntem Parte Din UNIVERS avem tot dreptul sa comunicam cu EL ... De Ce Religia Ne-a Bagat Pe Gat de SECOLE INTREGI Prostii de genul TEMETE DE MOARTE, TEME-TE DE DUMNEZEU, CREDE SI NU CERCETA SI MULTE MULTE ALTE LUCRURI ??? CU CE DREPT NE-AU FURAT EI LIBERTATEA DE-A GANDI LIBERI??? SFarsitul Lumii Este sfarsitul Unei ERE vechi si inceputul unei ERE NOI... Trebuie Mentionat Faptul k Vechii Egipteni stau la baza tuturor Conceptelor si Ideologiilor Care I-au inspirat pe Conducatorii Din Toate timpurile.. Sunt Multe de Zis ... Eu am o singura intrebare la Voi L-a Vazut Cineva Pe Dumnezeu, A vorbit cineva cu Dumnezeu oricine ar fi EL???????? DAK CINEVA IMI POATE RASPUNDE LA INTREBAREA ASTA VA ROG SA-MI RASPUNDETI >>> A SI INK CEVA CINE POATE SA-MI DEMONSTreZE MIE K BIBLIA E 100% veridica ??? Ar mai fi multe intrebari De Adresat dar e suficient pentru moment. Cand v-a fi sa fie Cu Toti il Vom Simti asta e clar ;)
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 01:18
Biblia...este ADEVARATA.....DOVADA???....Tot ce sa prorocit in VT....sa adeverit in NT....pune mana pe biblie..citeste-o....mai lasa SF....si mai discutam
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 02:34
ai grija sa n-o ratezi si p-asta c-ai sa faci reduceri la schimbul 3,s-apoi scadem ratingul la - Z Z
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:53
Terra a fost teatrul unor evenimente apocaliptice de-a lungul istoriei sale de 4,5 miliarde de ani. Oamenii de stiinta cred ca urmatoarea eruptie vulcanica puternica va avea loc in parcul National Yellowstone din Wyoming, SUA. Sub parc se afla o vasta incapere plina cu lava de 25 km latime, 50 km lungime si 8 km adancime. Caldera din Yellowstone - un vulcan asemenea unui cazan s-a format prin prabusirea unei bucati de pamant in momentul in care acesta a erupt - a crescut, din 2004, in jur de trei centimetri in fiecare an.
Desi vulcanul din Yellowstone nu a erupt de cel putin 70.000 ani, el este inca activ, iar majoritatea expertilor cred ca va erupe in viitorul apropiat. Ultimul mare eveniment de la Yellowstone a avut loc in urma cu 640.000 ani. O eruptie similara a vulcanului din Toba, Indonezia, in urma cu 75.000 de ani, pare sa fi ucis aproximativ 60% din locuitorii pamantului. In acel moment Toba a eliberat de trei ori mai multa lava decat Yellowstone in urma cu 640.000 ani. Totusi, acum 2,2 milioane de ani cand caldera Yellowstone a erupt pentru prima oara, a fost catalogat drept cel mai violent si cel mai mare vulcan al tuturor timpurilor.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 16:12
Mytcor....stintific nota 10......spiritual......nota 5......mintea(ratiunea)moare odata cu trupul.....sufletul este vesnic.....
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 07:29
De la: mytcor, la data 2009-01-05 15:53:52Terra a fost teatrul unor evenimente apocaliptice de-a lungul istoriei sale de 4,5 miliarde de ani. Oamenii de stiinta cred ca urmatoarea eruptie vulcanica puternica va avea loc in parcul National Yellowstone din Wyoming, SUA. Sub parc se afla o vasta incapere plina cu lava de 25 km latime, 50 km lungime si 8 km adancime. Caldera din Yellowstone - un vulcan asemenea unui cazan s-a format prin prabusirea unei bucati de pamant in momentul in care acesta a erupt - a crescut, din 2004, in jur de trei centimetri in fiecare an.
Desi vulcanul din Yellowstone nu a erupt de cel putin 70.000 ani, el este inca activ, iar majoritatea expertilor cred ca va erupe in viitorul apropiat. Ultimul mare eveniment de la Yellowstone a avut loc in urma cu 640.000 ani. O eruptie similara a vulcanului din Toba, Indonezia, in urma cu 75.000 de ani, pare sa fi ucis aproximativ 60% din locuitorii pamantului. In acel moment Toba a eliberat de trei ori mai multa lava decat Yellowstone in urma cu 640.000 ani. Totusi, acum 2,2 milioane de ani cand caldera Yellowstone a erupt pentru prima oara, a fost catalogat drept cel mai violent si cel mai mare vulcan al tuturor timpurilor.
suna interesant vreau sa mai stiu detalii.Dupa tine cum crezi ca va fi sfarsitul lumii?citisem odata pe internet si eu, ca pamantul se mareste in fiecare an cu cativa centimetri si nu mai stiu cu cat ziceau ei si mai spuneau ca schimbarea polilor se face odata la 3600 de ani sau poate gresesc, daca da corecteazama.ceea ce va duce la disparitia multor animale si specii chiar la disparitia unor state.Vazusem pe you tube aceea planeta nibiru care va trece atat de aproape de pamant ca pamantul isi va opri rotatia timp de trei zile, in viitorul apropiat.Cum explici?cei de la nasa au zis.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 07:32
De la: puiunelu62, la data 2009-01-04 23:24:54 cind prostia va incepe sa doara,de vaiete lumea va parasi planeta [/quot
domnule nelu ai dreptate in anumite privinte.
|
ioanvirgilsavu
143 mesaje
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 15:10
De la: liliana_hostiuc, la data 2008-08-01 14:02:42Nu va fi un sfirsit general sau cel putin nu acum!! cine a citit Apocalipsa va vedea ca sunt diferite catastrofe dar nu se zice de un sfirsit definitiv ci numai de boli si cataclisme care si astea sunt codificate!! mai liliana in biblie este codificat dar sant talcuiri clare:la 3 ani si cateva luni dupa ce ia puterea antihristul
|
Christiano_real
3 mesaje
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 16:04
Ce frumos ai vorbit ...intr-adevar Domnul Nostru Isus Cristos va veni,chiar daca noi nu stim cand trebuie sa fim in orice clipa pregatiti,ca si cele 5 fecioare intelepte.fii binecuvatata!!!
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 16:27
De la: Christiano_real, la data 2009-01-06 16:04:17Ce frumos ai vorbit ...intr-adevar Domnul Nostru Isus Cristos va veni,chiar daca noi nu stim cand trebuie sa fim in orice clipa pregatiti,ca si cele 5 fecioare intelepte.fii binecuvatata!!!
fecioare zici ?
pai astea sunt taman bune pentru mine...oare s-or lasa cucerite si ...ademenite de un ...azazel supercurtenitor si superviril ?
mama ce-am sa le fac !
nu cumva le stii nr.de telefon ?
si electronica !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 17:01
|
angel_girl_ingerash
15 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:06
se pare k azazel nu intra in discutie dekat k sa ispiteaska p altii d la kalea cea dreapta... foarte foarteeee rauuu faci!!!!!
si tot raul se va intoarce asupra ta....
yo cred k sfarsitul va veni, este inevitabil insa clipa aceea nimeni nu o stie, numai Dumnezeu... asa k rugati`va fratilor neincetat k nimeni nu stie clipa, insa toti simtim k e aproape...
numai bine!!
Dumnezeu te vede! degeaba incerci s te ascunzi...
|
|
|