back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 14:44

DANA
Sa vi pe la mine....sa-ti dau;mere,nuci si cozonaci....ca frumos ai colindat...!!!

tasa_nuti

182 mesaje
Oras: Sighetu Marmatiei

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 15:01

daca ai privi in juru ta ,ti-ai da sema ca totusi D-ZEU EXISTA. SI ARE GRIJA DE TOTI ,INCLUSIV DE CEI CARE IL ,,RENEGA! DAR CAND SUNT LA O RASCRUCE A VIETI ISI SCAMBA IDEILE ,SI-L DORESC APROAPE FII NCA CATE SCUZE AM AVEA ,TOT VINE TIMPU CAND CE EL DEPIND ---------TOATE---! IN LEGATURA CU SFARSITU ,EL ESTE F. APROAPE DOAR OAMENII ,CRED CA VA INTARZIA.

TASA
neaga_bogdan

37 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 16:42

offf maria tudorie... du-te si mai citste odata biblia si ai sa vezi ca tot acolo scrie ca Isus a spus: " sa nu va mirati ca inaintea voastra au sa ajunga in rai, hoti, talnhari, curvele..."
Ce este religia crestina fara iertare? La ce bun sa fiu crestin daca nu am compasiune pentru suferinta celorlalti? La ce bun sa merg la biseica daca acolo nu mi-se arata calea coreta, mai bine ateu salvand mii de vietii, ajutand oameni in nevoie, chiar daca o fac asta pentru mandria si sadisfactia mea personala, mai bine decat la biserica goala. Si ce daca nu primesc viata vesnica? Cu ce imi poate fi mie sadisfacatoare o viata vesnica in care stiu ca nu pot fi util nimanui.
O viata rece si lipsita de emotia adevarata pe care o ai vazanad zambetul plin de recunostiinta a omului ajutat.
Lao Tze: " O fapta buna nusi are raslata"
Asa ca locul meu in rai ti-l cedez tie.

neaga_bogdan

37 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 16:44

De la: neaga_bogdan, la data 2008-12-30 16:42:58offf maria tudorie... du-te si mai citste odata biblia si ai sa vezi ca tot acolo scrie ca Isus a spus: " sa nu va mirati ca inaintea voastra au sa ajunga in rai, hoti, talnhari, curvele..."
Ce este religia crestina fara iertare? La ce bun sa fiu crestin daca nu am compasiune pentru suferinta celorlalti? La ce bun sa merg la biseica daca acolo nu mi-se arata calea coreta, mai bine ateu salvand mii de vietii, ajutand oameni in nevoie, chiar daca o fac asta pentru mandria si sadisfactia mea personala, mai bine decat la biserica goala. Si ce daca nu primesc viata vesnica? Cu ce imi poate fi mie sadisfacatoare o viata vesnica in care stiu ca nu pot fi util nimanui.
O viata rece si lipsita de emotia adevarata pe care o ai vazanad zambetul plin de recunostiinta a omului ajutat.

Corectez...
O fapta buna nu-si are rasplata.

vulcanneles

20 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 17:36

o fo ieri, da, voi nu stiti!

bvr
vulcanneles

20 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 18:07

De la: neaga_bogdan, la data 2008-12-30 16:44:59
De la: neaga_bogdan, la data 2008-12-30 16:42:58offf maria tudorie... du-te si mai citste odata biblia si ai sa vezi ca tot acolo scrie ca Isus a spus: " sa nu va mirati ca inaintea voastra au sa ajunga in rai, hoti, talnhari, curvele..."

Corectez...
O fapta buna nu-si are rasplata.

bvr
vulcanneles

20 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 18:14

vreti sa vedeti ceva interesant? no puneti mana de vedeti filumul zeitgeist, unde nu intelegeti, intrebati-ma si va raspund! in doua cuvinte sunteti niste naivi crezand in dumnezeu , in religie , rai, iad, toate is in momentul asta, nu este nimic altceva in univers decat energia pura care pune totul in miscare, fiti babe serioase si credeti-ma p cuvant. am pierdut 4 ani din viata in facultatea de teologie, plus unul in armata caci fosta prietena m-a implorat sa merg s-o fac, promitandu-mi ca se va casatori cu mine( putem foarte simplu sa nu merg in armie de ma credeti caci taman intrasem la teologie, of oricum nu va intereseaza p voi asta, dar ideea principala e, credeti-ma, nu exista dumnezeu, legi divine, numai legi universale, legi naturale , ne supunem lor doar !)

bvr
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:05

Tuturor forumistilor 9am si administratorului acestui forum

Va doresc "La multi ani plini de sanatate si decizii intelepte !".

La multi ani dragi Romani !

www.youtube.com/watch?v=oL1EOInBS-I&feature=related

www.youtube.com/watch?v=XN8Zq41lzo4&feature=related

www.youtube.com/watch?v=i4tuwmCC01s&feature=related

www.youtube.com/watch?v=apqh3ECCido

www.youtube.com/watch?v=NQ6IUGCXqAE&feature=related

felicitari.ele.ro/Sorcova_--i2715.html

LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR !

Dar nu uita, cand esti voios, Romane, sa fii bun!
Romane, sa fii bun!

LA MULTI ANI ROMANI, LA MULTI ANI ROMANIA !

Cu deosebita simpatie,
Daniela PASA

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 01:52

Ms

truckdriverjob08

4 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 12:17

beeeiii!... sfarsitu lumii e atunci cand nu ti se mai scoala!... :)... dac nu credeti... las ca o sa vedeti voi!...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:11

Daca asta e problema ta se rezolva.......PUNE-O IN GIPS.....ATENTIE...sa nu obturezi canalul de irigare......SUCCES....!!!!

vasilemuset

5 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 14:54

De la: costelino1967, la data 2008-08-01 14:19:19Cand voi muri eu !

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 21:47

De la: gabita, la data 2008-12-30 12:10:18

gabitza lu' tata ...
da' di ci te bucuri di prostiile zise de ala ?
io-tzi fac o invitatzii !
vii cu mini di sabath ? sa vezi di ci dezmierdari o sa ai parte ...sunt tari dotat si cu...repetitzii ...o sa-tzi placa draga me ...facem o noapte si inca o zi numa' di sex XXXX
ci zici nebunatico ?

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 11:33

Azazel
La muti ani.....Sa-ti dea Dumnezeu ;MINTE ca cap ai....macar incearca sa te mai ''cizelezi'' un pic....nu profita de bunul-simt al celorlalti....care nu pot folosi cuvinte'''grele'''....Daca ai obrazul suptire ,ai sa intelegi....!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 16:09

De la: symy, la data 2009-01-01 11:33:58Azazel
La muti ani.....Sa-ti dea Dumnezeu ;MINTE ca cap ai....macar incearca sa te mai ''cizelezi'' un pic....nu profita de bunul-simt al celorlalti....care nu pot folosi cuvinte'''grele'''....Daca ai obrazul suptire ,ai sa intelegi....!!!

la noi in iad se zice SUBTIRE ...si nu cum ai scris matale.
horinca mai bei ? si cata ?
ca la voi la zalau se bea ...nu gluma...
da' nu te doare capu' dupa aia ?
zama de curechi cu ardei iute face bine !
PACE !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 17:07

De la: symy, la data 2008-12-31 14:11:11Daca asta e problema ta se rezolva.......PUNE-O IN GIPS.....ATENTIE...sa nu obturezi canalul de irigare......SUCCES....!!!!

RUSINICA....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 17:30

MARIA
Iertare....dar mai pe ocolite cum sai fi spus??? ....Domnul sa-l mustre.....asa e mai bine Pt tine

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 17:34

AZAZEL
Vezi ca se poate......cand ajungi in Ardeal.....stam la un '''pahar'' de vorba.....fara alcol.....daca ti neaparat....serveste unul virtual....bah

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 16:25

De la: AZAZEL, la data 2008-12-31 21:47:46
De la: gabita, la data 2008-12-30 12:10:18

gabitza lu' tata ...

da' di ci te bucuri di prostiile zise de ala ?

io-tzi fac o invitatzii !

vii cu mini di sabath ? sa vezi di ci dezmierdari o sa ai parte ...sunt tari dotat si cu...repetitzii ...o sa-tzi placa draga me ...facem o noapte si inca o zi numa' di sex XXXX

ci zici nebunatico ?

POSEDATULE.....OBSEDATULE.....AI RAMAS FARA ....BLONDE?

koshiba_mario66

14 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 19:02

Daca as stii !!! Cred ca va fi mult dupa ce noi vom fi una cu pamantul.Un milion de asa zisi profeti au prezis de un milion de ori sfarsitul.Ajuns acasa am citit ca va fi in 2012 . Da ca mor milioane de foame sau in incidende ca nu le mai spun razboi ,se numesc incidente de granita le consideram stiri.Unii oameni se refugiaza in religie cand au probleme (inclusiv eu cand dau de belea).Dar sa ramai inlantuit sa negi realitatea,sa astapti sfarsitul ca vei fi mantuit ?asta vrea DUMNEZEU?EL a creat fiinte sau papusi?
Scuze ! Dar am vazut atatea (prorociri) cu 2012 incat m-am enervat. Sfarsitul lumii va fi altadata!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 01:03

pt.marie tudorie ,
pupici draga me !
da .am ramas pe moment in pana de...blonde ...le-am invoit cateva zlle pentru...refacere si...revigorare ...
te intereseaza o ...mica escapada cu azazel zis cel de...fier ?
lasa nr.de telefon ...si stabilim o ...programare .
ce zici papusha ?
da' vezi ...ca azazel e hot hot si strong strong !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 01:27

Azazel....ce tupeu ai.....tu crezi ca toate fetele ''cad''....ca merele din pom???.....tu esti RECHIN.......nu VULPOI......

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 13:02

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 13:18

Maria...iarta-l..ca nu stie ce vorbeste....sampania este de vina....alcolul si urmarile sale..

angel_girl_ingerash

15 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 13:40

De la: AZAZEL, la data 2009-01-03 01:03:37pt.marie tudorie ,
pupici draga me !
da .am ramas pe moment in pana de...blonde ...le-am invoit cateva zlle pentru...refacere si...revigorare ...
te intereseaza o ...mica escapada cu azazel zis cel de...fier ?
lasa nr.de telefon ...si stabilim o ...programare .
ce zici papusha ?
da' vezi ...ca azazel e hot hot si strong strong !
yo zic k azazel se kam lauda.... kam mult...
k sa nu mai zic k topicul are u totul o alta tema...

Dumnezeu te vede! degeaba incerci s te ascunzi...
MAMITZA

119 mesaje

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 14:42

LA MULTI ANI, BUCURIILOR ! DOAR BUNUL DUMNEZEU STIE CAND VA FI SFARSITUL LUMII ! EL A CREAT TOTUL, E DREPTUL LUI SA PUNA PUNCT ! DAR CE NU PRICEP EU LA ACEST MOMENT ESTE CUM DE VOI, TINERII, SUNTETI ATAT DE PREOCUPATI DE LUCRURI TRISTE, FATALISTE CHIAR ? PENTRU TINERI NU AR TREBUI SA EXISTE NOTIUNEA DE "SFARSIT" ! DE NICICUM !
PENTRU VOI TOTUL ESTE UN FRUMOS SI PROMITATOR INCEPUT ! LASATI-NE PE NOI, CEI MAI IN VARSTA, DACA AVEM PREDISPOZITII LA ASA CEVA, SA NE GANDIM LA SFARSIT CA LA UN ALTFEL DE INCEPUT .....EVIDENT MAI TRIST , DAR ...INEVITABIL !

DDR
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 14:45

De la: doina45ro, la data 2009-01-03 14:42:54LA MULTI ANI, BUCURIILOR ! DOAR BUNUL DUMNEZEU STIE CAND VA FI SFARSITUL LUMII ! EL A CREAT TOTUL, E DREPTUL LUI SA PUNA PUNCT ! DAR CE NU PRICEP EU LA ACEST MOMENT ESTE CUM DE VOI, TINERII, SUNTETI ATAT DE PREOCUPATI DE LUCRURI TRISTE, FATALISTE CHIAR ? PENTRU TINERI NU AR TREBUI SA EXISTE NOTIUNEA DE "SFARSIT" ! DE NICICUM !

PENTRU VOI TOTUL ESTE UN FRUMOS SI PROMITATOR INCEPUT ! LASATI-NE PE NOI, CEI MAI IN VARSTA, DACA AVEM PREDISPOZITII LA ASA CEVA, SA NE GANDIM LA SFARSIT CA LA UN ALTFEL DE INCEPUT .....EVIDENT MAI TRIST , DAR ...INEVITABIL !

TRIST...PENTRU CEI CARE NU L-AU PRIMIT PE ISUS IN VIATA LOR CA MANTUITOR.

SI TINERII PARE CA SE DUC MAI MULTI DECAT.....!(UITATI-VA NUMAI LA ACCIDENTE CA SA NU MAI VB DE BOLI)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 14:49

AZAZEL LUCIFERESCU....
CAUTA ALTA METODA DE A NE SCOATE DIN.....DISCUTII.
NU DE ALTA DAR TI S-A TOCIT ACUL .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 14:58

HA,HA,HA,HA....bravo surioara.....

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:18

De la: nicicandva, la data 2008-07-30 14:56:18in rusia sunt cativa oameni care se agita si cred ca fix in mai la anul, va fi sfarsitul lumii. o secta numita Regiunea Penza. nu stiu ce sa cred.oamenii astia au dreptul la libera exprimare si libera credinta, insa...parca totusi...de ce se trezesc toti paranoicii sa-si dea cu presupusul despre CAND, CUM, UNDE si DE CE o sa murim odata si odata...

In romania sfirsitul lumii a venir in 1989 , in ziua sfinta de craciun cind tovarasul Iliescu a ordonat ca ceasescu sa fie impuscat. Iar preafericitul patriarh nici nu si-a aratat chilotii . orcum era vorba de un mirean inainte de a fi presedinte si mai erau si alte zile daca tot vroiau sa il ucida. Dar asa au adus sfirsitul lumii in romania aceasta ciuma rosie mult mai periculoasa decit tirania lui ceausescu.

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?
Mergi la: