Info
x
Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 17:48
SI INGERAS...SE SCRIE...INGERASH???
|
|
angel_girl_ingerash 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 21:33
De la: symy, la data 2009-01-14 17:48:43SI INGERAS...SE SCRIE...INGERASH???da!!!! kare e problema ta si ce legatura are ku asta??? yo vorbeam despre un lucru kat se poate de serios si grav. pt k mi se pare inadmisibil k Iisus s nu fie scris cu doi "i" atata timp kat asa apare scris si in Sfanta Scriptura pt k s se arate in acest fel dubla natura a Mantuitorului: OM si DUMNEZEU!!!
Dumnezeu te vede! degeaba incerci s te ascunzi...
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 21:34
asta e ultima ta problema?
|
|
vpisi 246 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 22:02
azazel te mananca focurili iaduluiiiiiiiiiiii
Toate religiile sunt la fel de sublime pentru ignorant, folositoare pentru politician și ridicole pentru filosof
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 07:39
De la: angel_girl_ingerash, la data 2009-01-14 16:03:18o rugaminte pentru toti cei ce va numiti crestini si scrieti pe forumul asta : Iisus Hristos se scrie cu doi "i" adik kum am scris yo. incetati va rog a mai scrie cu un singur "i". numai oamenii fara credinta adevarata scriu asa. si makar sper k stiti si explikatia pt acest fapt... fara suparare!!!! :)Toata stima pentru Jesus,a fost un tip pe cinste,si-a dat viata pentru noi pacatosii...dar nu cred ca putea fi propriul sau tata! |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 10:57
A-ti avut timp sa cercetati,a-ti avut timp sa intrebati ,sa cautati, sa aflati adevarul, a-ti avut ocazia sa cunoaste-ti adevarata lumina, si sa aceptati pe Isus si adevarul SAU in vietile voastre.
Nu a-ti vrut , nu v-a interesat ,ci din contra a-ti batjocorit numele lui DUMNEZEU, luandu-l in deradere, ponegrindu-L etc. Asa ca acum este valabil si pt.voi cuvintele Domnului Isus ,care le-a rostit aupra celor care L-au respins si batjocorit : Ierusalime,Ierusalime,care omori pe proroci si ucizi cu pietre pe cei trimisi la tine. De cate ori am vrut sa strang pe copiii tai cum isi strange gaina puii supt aripi, si n-a-ti vrut. Iata ca vi se lasa casa pustie...caci va spun ca de-acum incolo nu MA veti mai vedea pana cand veti zice : Binecuvantat este Celce vine in NUMELE DOMNULUI. Ps: nu la toti ma refer, si poate nu pt.toti harul s-a inchis...DUMNEZEU STIE .( eu v-am avertizat ). |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 00:26
La cata rautate au oamenii ,nu cred ca o sa fie prea mult pana la sfarsitul lumii
|
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 04:55
pentru crist_che
Isus Cristos nu a fost prpriul său tată, el este Fiul lui Dumnezeu întrupat și nu s-a conceput în mod obișnuit, ci în mod special, miraculos, din Sfânta Fecioară Maria prin puterea Duhului Sfânt, nu prin dorință trupească. Noi nu putem înțelege acest lucru decât într-o mică măsură, pentru că este vorba de o mare minune care ne depășește, e vorba de misterul Întrupării Fiului lui Dumnezeu. Pentru a accepta aceasta este nevoie să avem credință. Noi nu-l putem înțelege decât într-o mică măsură pe Dumnezeu prin gândirea noastră limitată. Cercetarea științifică și rațiunea ne pot ajuta pe drumul credinței doar până la o anumită limită, (suficientă însă ca să ne dăm seama că el există și că este Ființa supremă personală) dincolo de care adevărurile depășesc rațiunea, și ne sunt revelate de el însuși, în mod supranatural, prin profeți și prin Fiul său întrupat. În acest sens, Evagrie din Pont spunea: "Dumnezeu nu poate fi cuprins de mintea umană; dacă ar fi cuprins, n-ar mai fi Dumnezeu." Dumnezeu ni s-a descoperit ca Ființă supremă personală, mai exact ca o singură Ființă în trei Persoane: Tatăl, Fiul și Sfântul Duh (este vorba de misterul Sfintei Treimi, adică misterul lui Dumnezeu unic în Ființă și întreit în Persoane. Dumnezeu este Ființa Personală infinită și absolută, iar noi, ca ființe tot personale, însă limitate în privința rațiunii, nu-l putem înțelege pe deplin, nu-l putem cuprinde pe deplin cu mintea noastră umană limitată, de aceea, pe de o parte, Dumnezeu ne rămâne ascuns, inefabil. În plus, este și diferența datorită faptului că noi avem și trup, nu numai spirit, pe când Dumnezeu nu are trup, este doar spirit, de aceea nici nu-l putem vedea, pe lângă faptul că nu-l putem înțelege pe deplin. Te rog intră pe blogul următor: www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog găsești: Argumente și dovezi ale existenței lui Dumnezeu și a vieții de dincolo de moarte. Înregistrări video cu miracole. Videoclipuri. Legături cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio). Cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator). Articole foarte interesante. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care ofera servicii gratuite, etc. Poți intra și pe blogul următor: www.augustincezar.blogspot.com/ Acest blog conține : Argumente științifice și religioase că un copil e ființă umană din clipa concepției. Consecințe fizice și emoționale ale avortului asupra femeii. Mărturii ale unor femei care au făcut avort. Mărturii ale unor femei care NU au făcut avort, Mărturii ale unor medici care au renunțat să facă avorturi. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă ajutor material, consiliere și soluții alternative la avort. Legături cu multe alte site-uri asemănătoare. Te rog intră pe bloguri și trimite-le mai departe. Chiar se merită. |
|
|
|
|
Calatorul 68 mesaje Membru din: 31/01/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 11:21
Doctore...ce cauti????Oitele sau caprele???Daca le place in lumea lor,lasa-i acolo!!!Larga-i calea ce duce in IAD....ingusta-i calea ce duce in RAI....multi chemti putini alesi!!!
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 13:50
Asigurale un loc pe nava ta.....apropo,cat e biletul????Inapoi nu mai venim,doar dus!!!
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:12
De la: gabita, la data 2009-01-26 10:57:34A-ti avut timp sa cercetati,a-ti avut timp sa intrebati ,sa cautati, sa aflati adevarul, a-ti avut ocazia sa cunoaste-ti adevarata lumina, si sa aceptati pe Isus si adevarul SAU in vietile voastre. |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:13
gabita,nu te bucuri de intoarcerea fiului ratacitor,symy?
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:15
si te mai rog ceva,nu te mai enerva ,lasa-ma pe mine s-o fac ca am mai multe motive,s-auzim numai de bine!
|
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:29
esoterism.ro; click Diverse,click pe titlul: Film despre 2012 si Centura Fotonica
|
|
drakossis 43 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:34
Stau, citesc și mă minunez. Văd apărători ai creștinismului , văd împotriva creștinismului (no ofens Azazel), dar nu văd nici un creștin...(nu mă refer la cei care se cred sau care se numesc creștini după...ziua, luna, anul, evanghelii și alte cărți)... Unde sunt adevărații creștini ??? În nici un caz aici... Și mă rog de ce ar avea vreo legătură sfârșitul lumii cu creștinismul??? De ce sunt doar ei aleșii ??? Am mai spus-o și o repet, toți creștinii ajung în rai ??? Cei necreștini în iad ??? De ce ??? Asta nu înseamnă că D-zeu îmi îngrădește liberul arbitru ??? Păi e plin iadul de islamiști, budiști, taoiști, etc... Au iad separat ortodocșii de cel al catolicilor ??? Se poate trece de la unii la alții ??? (ar trebui să fie aproapiate) Iar raiul adventiștilor, baptiștilor, etc ne este interzis nouă ??? Amish-ii unde se duc ??? Dar mormonii ??? Isus va levita pe nor sau va avea un jet-bag, când va veni pe nor ??? Vă dați seama cât de aberanți sunteți ???
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:40
De la: d_popic, la data 2009-02-05 16:29:19esoterism.ro; click Diverse,click pe titlul: Film despre 2012 si Centura Fotonica ... ma miram de unde ai atitea abureli si timpenii in cap, nea tacanitule ... esoterism ... HAHAHAHHAAHA ... adica fumezi si scoti fumul pe fund ... HAHAHAHAHA ... mare e gradina lui darwin in romania ... ar trebui declarata rezervatie naturala ... au aparut ''specii'' noi ... dar o sa dispara ca si cum nici nu ar fi fost ... |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 20:10
Popica
Mi-as dori sa fie asa,super documentarul!!!
|
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 01:47
de la Florin raul... gabita,nu te bucuri de intoarcerea fiului ratacitor,symy? El s-a intors, da tu ce mai astepti ? Va veni ziua cand vei tanji dupa cuvintele mele ,dar nu le vei mai putea avea nici auzi ...SO, BE CAREFUL , NOW IT,S TIME LOVE. |
|
arianne_3130 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 14:17
Sfarsitul lumii va surveni atunci cand va fi sfarsitul planetei. Nu va mai fi vegetatie (padurile dispar din ce in ce mai mult ), nici apa potabila, aerul va fi aproape irespirabil, ghetarii se vor topi...lumea va ajunge din nou la forma la care era cand a creat-o Dumnezeu...
|
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 17:56
Noi plecam in PARADIS....cine mai vine cu noi????
|
|
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 18:22
sfarsitul lumi va in in 2013 va garantez eu acest lucru asa ca fiti pregatiti pa
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:04
ma...voi sunteti nebuni cu sf asta a lumii...park era in 2000...akum in 2012se cam lasa asteptat vad.unii dintre voi vad ca sunt deja disperati...o sa va astept si eu in 2012 sa bem o bere..
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:08
De la: gabi_70, la data 2009-02-06 01:47:51 |
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:13
gabita,esti trista sau suparata?cu ce am gresit eu?nu pot fi ratacitor,deoarece inca nu am plecat nicaieri si nici nu pot sa va incurc in legatura cu intoarceri,reveniri,invieri,reinvieri sau alte bazaconii,deoarece am trait,vazut,auzit,citit si simtit prea multe incat sa mai cred in povesti cu cocosul rosu sau basme cu verde imparat,in rest fie precum va este crezul si s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:15
Florin...sunt eu symy....ai crezut ca sunt EXTRATERESTRU????mai mai
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:19
De la: symy1, la data 2009-02-07 01:15:19Florin...sunt eu symy....ai crezut ca sunt EXTRATERESTRU????mai mai |
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:21
De la: symy1, la data 2009-02-06 17:56:52Noi plecam in PARADIS....cine mai vine cu noi???? ... hai fi serios ... sint altii inaintea noastra ...
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:22
sa fi sanatos,symy,sa ajungem fiecare unde dorim si pana atunci sa incercam sa facem aici pe pamant o lume mai buna,fara mizerii si fara ipocrizie si hotie,s-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:33
Pari trist ma Florin...ti-a murit pisica....iti dau alta,am trei
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 01:35
De la: symy1, la data 2009-02-07 01:33:37Pari trist ma Florin...ti-a murit pisica....iti dau alta,am trei |
|
|
|

La cata rautate au oamenii ,nu cred ca o sa fie prea mult pana la sfarsitul lumii