Info
x
Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 15:52
De la: iulcar, la data 2009-02-15 23:09:09CIP-uri pasaport biometrice . CITESTE CU ATENTIE.!!!!!!!!!!
Omerta Vision
|
|
Calatorul 68 mesaje Membru din: 31/01/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 16:10
Cumintica tu sigur vei scapa...!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 17/02/2009 |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 02:53
Gresit!
Cind vine Isus a doua oara, nu va fi sirsitul lumii, va avea loc numai rapirea bisericii Sale. Citeste Apocalipsa! |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 13:38
Cand vor americanii.
Ticu
|
|
doreliuga 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 14:12
nu stiu ce ai inteles tu despre evolutie sau evolutionism dar se vede ca ai venit cu lectia neinvatata.... evolutionismul nu se poate explica nici macar stintific, asta da gaselnita, tot evolutonismul e o speculatie care a prins la public pentru ca toti ne-am saturat de religi si biserici mai ales dupa cele intamplate de la reformatiune incoace. Un lucru e sigur, nimic nu e la voia intamplari si cine vrea cu adevarat sa gaseasca raspuns la intrebarile sale sigur le va gasi intr-un mod sau altul, important e sa fi sincer in primul rand cu tine insuti.
|
|
doreliuga 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 14:17
eu cred ca doar in ardeal si mai precis unde satau eu ...restul dau coltul.
|
|
meduza 51 mesaje Membru din: 21/01/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 15:00
cel mai sigur...............sfarsitul lumii o sa vina cand o sa explodeze soarele
toti stiti ca asta o sa se intample,dar pana atunci mai este fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffmult asa ca bucurati-va din plin de viata ca doar una aveti si nu va mai ganditi la ceva ce oricum o sa se intample ..........................nu aveti cum sa schimbati asta
|
|
The_rose_of_Saron 74 mesaje Membru din: 8/02/2009 |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 15:06
De la: thunderex2001, la data 2009-02-21 15:00:59cel mai sigur...............sfarsitul lumii o sa vina cand o sa explodeze soarele Matei 24:1 La ieșirea din Templu, pe când mergea Isus, ucenicii Lui s-au apropiat de El ca să-I arate clădirile Templului. Matei 24:2 Dar Isus le-a zis: "Vedeți voi toate aceste lucruri? Adevărat vă spun că nu va rămâne aici piatră pe piatră, care să nu fie dărâmată." Matei 24:3 El a șezut jos pe muntele Măslinilor. Și ucenicii Lui au venit la El la o parte, și I-au zis: "Spune-ne, când se vor întâmpla aceste lucruri? Și care va fi semnul venirii Tale și al sfârșitului veacului acestuia?" Matei 24:4 Drept răspuns, Isus le-a zis: "Băgați de seamă să nu vă înșele cineva. Matei 24:5 Fiindcă vor veni mulți în Numele Meu, și vor zice: ,Eu sunt Hristosul!' Și vor înșela pe mulți. Matei 24:6 Veți auzi de războaie și vești de războaie: vedeți să nu vă spăimântați, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârșitul tot nu va fi atunci. Matei 24:7 Un neam se va scula împotriva altui neam, și o împărăție împotriva altei împărății; și, pe alocuri, vor fi cutremure de pământ, foamete și ciumă. Matei 24:8 Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor. Matei 24:9 Atunci vă vor da să fiți chinuiți, și vă vor omorî; și veți fi urâți de toate neamurile pentru Numele Meu. Matei 24:10 Atunci mulți vor cădea, se vor vinde unii pe alții, și se vor urî unii pe alții. Matei 24:11 Se vor scula mulți prooroci mincinoși, și vor înșela pe mulți. Matei 24:12 Și, din pricina înmulțirii fărădelegii, dragostea celor mai mulți se va răci. Matei 24:13 Dar cine va răbda până la sfârșit, va fi mântuit. Matei 24:14 Evanghelia aceasta a Împărăției va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârșitul. Matei 24:15 De aceea, când veți vedea ,urâciunea pustiirii', despre care a vorbit proorocul Daniel, ,așezată în locul sfânt' - cine citește să înțeleagă! - Matei 24:16 atunci, cei ce vor fi în Iudea, să fugă la munți; Matei 24:17 cine va fi pe acoperișul casei, să nu se pogoare să-și ia lucrurile din casă; Matei 24:18 și cine va fi la câmp, să nu se întoarcă să-și ia haina. Matei 24:19 Vai de femeile, care vor fi însărcinate și de cele ce vor da țâță în zilele acelea! Matei 24:20 Rugați-vă ca fuga voastră să nu fie iarna, nici într-o zi de Sabat. Matei 24:21 Pentru că atunci va fi un necaz așa de mare, cum n-a fost niciodată de la începutul lumii până acum, și nici nu va mai fi. Matei 24:22 Și dacă zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scăpa; dar, din pricina celor aleși, zilele acelea vor fi scurtate. Matei 24:23 Atunci dacă vă va spune cineva: ,Iată, Hristosul este aici, sau acolo', să nu-l credeți. Matei 24:24 Căci se vor scula Hristoși mincinoși și prooroci mincinoși; vor face semne mari și minuni, până acolo încât să înșele, dacă va fi cu putință, chiar și pe cei aleși. Matei 24:25 Iată, că v-am spus mai dinainte. Matei 24:26 Deci, dacă vă vor zice: ,Iată-L în pustie', să nu vă duceți acolo! ,Iată-L în odăițe ascunse', să nu credeți. Matei 24:27 Căci, cum iese fulgerul de la răsărit și se vede până la apus, așa va fi și venirea Fiului omului. Matei 24:28 Oriunde va fi stârvul (Sau: hoit, mortăciune.); acolo se vor aduna vulturii. Matei 24:29 Îndată după acele zile de necaz, ,soarele se va întuneca, luna nu-și va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, și puterile cerurilor vor fi clătinate.' Matei 24:30 Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate semințiile pământului se vor boci, și vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere și cu o mare slavă. Matei 24:31 El va trimite pe îngerii Săi cu trâmbița răsunătoare, și vor aduna pe aleșii Lui din cele patru vânturi, de la o margine a cerurilor până la cealaltă. Matei 24:32 De la smochin învățați pilda lui: Când îi frăgezește și înfrunzește mlădița, știți că vara este aproape. Matei 24:33 Tot așa, și voi, când veți vedea toate aceste lucruri, să știți că Fiul omului este aproape, este chiar la uși. Matei 24:34 Adevărat vă spun că, nu va trece neamul acesta până se vor întâmpla toate aceste lucruri. Matei 24:35 Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. Matei 24:36 Despre ziua aceea și despre ceasul acela, nu știe nimeni: nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Matei 24:37 Cum s-a întâmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întâmpla și la venirea Fiului omului. Matei 24:38 În adevăr, cum era în zilele dinainte de potop, când mâncau și beau, se însurau și se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie, Matei 24:39 și n-au știut nimic, până când a venit potopul și i-a luat pe toți, tot așa va fi și la venirea Fiului omului. Matei 24:40 Atunci, din doi bărbați care vor fi la câmp, unul va fi luat și altul va fi lăsat. Matei 24:41 Din două femei care vor măcina la moară, una va fi luată și alta va fi lăsată. Matei 24:42 Vegheați dar, pentru că nu știți în ce zi va veni Domnul vostru. Termeni si conditii | Harta Site | © 2005 - 2008 Copyright www.resursecrestine.ro |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 15:15
the rose of sharon......
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 15:58
De la: thunderex2001, la data 2009-02-21 15:00:59cel mai sigur...............sfarsitul lumii o sa vina cand o sa explodeze soarele Greșală! Ceea ce ai descris este sfârșitul planetei Terra, cea pe care locuim, noi, lumea. Ce te face să crezi că peste două milioane de ani lumea va mai exista? Nici vorbă de vreo încă 5 miliarde de ani...
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 18:23
CE NE FACEM DACA VINE SFARSITUL LUMII
? NU TREBUIE SA NE PANICAM ! IN ROMANIA , SUNTEM CU 150 DE ANI IN URMA!
|
|
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 14:11
Lumea "presimte" apocalipsa de mai bine de 1000 de ani... si totusi noi suntem aici si schimbam pareri despre asta :)
Viziunea prezentata in "Codul lui Da Vinci" are-o nuanta total diferita: Apocalipsul n-ar fi altceva decit trecerea dintr-o perioada "a pestilor" (cea din ultimele doua milenii) in cea "a acvariului", in care oamenii ar ajunge capabili sa gindeasca si prin ei insisi (fara sa se autodistruga) si n-ar mai fi nevoie de rolul moralizator al bisericii (de-aici viziunea partinica de "apocalips" pt cei care-ar pierde avantajele controlului). Chiar si varianta "prevazuta" de Nostradamus se refera la un mare si f lung razboi de cca 50 de ani, dupa care insa ar urma o pace si mai indelungata, iar supravietuitorii s-ar bucura de urmari. Inceputul de secol nu a trecut insa total. Nu vreau sa vin cu bau-bau-ri (nu-i genul meu :)) , insa calendarul nostru actual si modul in care a fost masurat timpul calendaristic pot fi lejer diferite de cum erau altadata. Deci nu-i timpul trecut...
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 09:45
De la: doreliuga, la data 2009-02-21 14:17:07eu cred ca doar in ardeal si mai precis unde satau eu ...restul dau coltul.: sml-happy0180: Sa ai grija de Ardeal ca daca vine satana in sutana Tokes la putere , ne luam adio de la Ardeal !
Ticu
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 11:03
Interesant e de remarcat cat adevar se afla in paradoxul care spune ca istoria invata ca oamnenii nu invata nimic din istorie... Daca in trecut (Evul Mediu) Biserica a incercat sa impuna ordinea in domeniul stiintei, domeniu in care religia nu prea are ce cauta in mod intrinsec, astazi stiinta incearca sa intre in domeniul religiei, insa nu are instrumentele necesare pentru intelegerea acesteia. Cele doua trebuiesc luate independent. Nu sunt antagonice. Nu se exclud reciproc. Pur si simplu se ocupa de domenii total diferite. Nici una dintre ele nu poate nega adevarul celeilalte fara a se nega mai intai pe sine: "Dumnezeu nu exista" este o afirmatie care nu are nimic de a face cu stiinta...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 22:36
De la: GABITA_N777, la data 2009-02-23 11:03:28Interesant e de remarcat cat adevar se afla in paradoxul care spune ca istoria invata ca oamnenii nu invata nimic din istorie... Daca in trecut (Evul Mediu) Biserica a incercat sa impuna ordinea in domeniul stiintei, domeniu in care religia nu prea are ce cauta in mod intrinsec, astazi stiinta incearca sa intre in domeniul religiei, insa nu are instrumentele necesare pentru intelegerea acesteia. Cele doua trebuiesc luate independent. Nu sunt antagonice. Nu se exclud reciproc. Pur si simplu se ocupa de domenii total diferite. Nici una dintre ele nu poate nega adevarul celeilalte fara a se nega mai intai pe sine: "Dumnezeu nu exista" este o afirmatie care nu are nimic de a face cu stiinta... io cred ca noi doi ne potrivim de minune...gandim la fel ...iar indicativele noastre sunt apropiate ; tu N777 ,eu N666 .ce zici , facem o pereche fericita ? iar daca dumnezeu ala exista sau nu ,mai vedem noi , noi ne jucam de-a adam si eva ...ce zici ?
si electronica !
|
|
bogdanconstantintofan 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:33
Parintele Cleopa ii spuse-se unei batrine prin anii "80, ca ea, nu o sa prinda sfirsitul, dar copii ei, vor prinde sigur. Parintele Lavrentie din Rusia spunea unor prsoane, cu virsta curinsa intre 20- 30 ani ca vor prinde sfirsitul lumii sigur. Eu personal, cred ca nu ami dureaza mai mult de 30-40 de ani si vine Mintuitorul. Feritiva cit puteti de pecete
|
|
steluta62 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:46
De la: cumintica, la data 2009-02-15 23:03:59 In anul 2039 la ora 16 se produce un cataclism groaznic ,inundatii si cutremur. Doar in ROMANIA,BULGARIA SI TURCIA VOR MAI SCAPA OAMENI. Draga de tine, in ce zi a anului 2039???????????? Oricum, Dumnezeu sa ne ajute!
|
|
Fosta membra 9am.ro 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:49
Se scrie: "Feriti-va" ! Invata intai limba romana si apoi ocupa-te si de altele!
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:49
De la: steluta62, la data 2009-02-24 15:46:10De la: cumintica, la data 2009-02-15 23:03:59 In anul 2039 la ora 16 se produce un cataclism groaznic ,inundatii si cutremur. Doar in ROMANIA,BULGARIA SI TURCIA VOR MAI SCAPA OAMENI. In 2039 sper ca o sa intru la menopauza si uite asa pot muri linistita
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:54
Sfarsitul acestei lumi va fi cand va hotari Dumnezeu. Orice speculatie este neintemeiata!
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:58
Apa de ploaie!
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 16:52
Chiar ca vine sfasitul......asa ca accesati www.schimbdeneveste.ro pana mai e timp.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 17:42
1. Nu conteaza cand va veni sfarsitul lumii ci cand va venii sfarsitul TAU !
2. Nu conteaza Dumnezeu sau cum l-oti mai numi voi pe "salvatorul" vostru ci ce a-ti reusit sa lasati bun pentru copii vostri. 3.In urmatorii ani va venii o schimbare care se va face cu costul unor vieti dar nu din cauza religiei ci din cauza celor care conduc "lumea" pentru ca devenim din ce in ce mai informati si nu mai vedem doar alb-negru ci si color(nu ne vom mai supune celor care castiga de pe urma noastra). 4. Rezultatul final va fi unul cu care se vor mandri copii nostri ! Daca ai mintea deschisa si crezi ca se poate si mai bine .... www.zeitgeistmovie.com/ , este o idee de ce va putea urma . |
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 11:14
Sfarsitul lumii vine cand vor americanii, . ei ce spun ?
Ticu
|
|
anareaua 31 mesaje Membru din: 22/01/2009 |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 21:07
MAINE VA VENI SF LUMII..
HIHIHI
|
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 21:10
.Ce am putea face daca vine Sfarsitul ?
.8. Dar noi, care suntem fii ai zilei, sa fim treji, sa ne imbracam cu platosa credintei si a dragostei, si sa avem drept coif nadejdea mantuirii. .9. Fiindca Dumnezeu nu ne-a randuit la manie, ci ca sa capatam mantuirea, prin Domnul nostru Isus Hristos, .10. care a murit pentru noi, pentruca, fie ca veghem, fie ca dormim, sa traim impreuna cu El. 1 Tesaloniceni cap 5 vers 1,2,3,4,5,5,7 . .Am putea fi in primul rand mult mai constienti de pericolul ultimelor evenimente ce se petrec in jurul nostru, sa discutam mai mult despre asta si sa fim in stare sa luam decizii proprii cu privire la integritatea libertatii, a identitatii si a sanatatii noastre. .Nu as vrea sa fiu un alarmist, dar mai degraba un realist si nu as exclude posibilitatea unei finalitati,care este prevazuta oricum stiintific in urmatoarea jumatatea de secol datorita poluarii, ci mai degraba as dori sa fiu pregatit sa o intampin fara frica si cu speranta. .Daca apocalipsa inseamana sfarsitul lumii atunci tot ea prezinta cea mai mare speranta cu privire la venirea unei lumi noi mai bune. . Decat sa ne ingropam cu capul in nisip si sa traim cu frica necunoscutului mai bine cautam sa intelegem realitatea si sa cercetam lucrul de care ne este cel mai tare frica. .Am putea fi foarte placut surprinsi. .Necunostiinta nu aduce decat ignoranta si pierdere, pe cand, cercetarea lucrurilor importante aduce mereu speranta pentru viitor. .Exemplu din Biblie ce ne invata Domnul Isus Hristos sa facem: 39.Cercetati Scripturile(Biblia),pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica,dar tocmai ele marturisesc despre Mine.Ioan cap 5 vers 39.
|
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 21:20
Biblia arata clar ca lumea noastra a avut un inceput si ca va avea un sfarsit.
.Domnul Isus spune ca nu stim data sfarsitului,dar ca putem sti anumite semne premergatoare sfarsitului. .Semnele sant multe insirate in Biblie. .Daca le cercetezi ( veghezi=fecioara inteleapta ) constatati ca majoritatea sunt implinite. .Alt semn al venirii Domnului Isus!!!! .Infrunzirea smochinului&Poporul Israel a implinit 60 de ani de la reanfiintarea statului evreu 1948-2008 .Vine Isus!!!!!!! Esti gata??????? .Exemplu din Biblie: .32.Dela smochin invatati pilda lui:Cand ii fragezeste si infrunzeste mladita,stiti ca vara este aproape. .33.Tot asa si voi,cand veti vedea toate aceste lucruri,sa stiti ca Fiul omului este aproape,este chiar la usi.Matei cap 24 vers 32,33. .Noi cei crestini,stim ca smochinul reprezinta pe poporul evreu,din care santem altoiti si noi neamurile. .Exemplu din Biblie: .23.Si chiar ei:daca nu staruiesc in necredinta,vor fi altoiti;caci Dumnezeu poate sa-I altoiasca iaras. .24.Fiindca,daca tu,care ai fost taiat dintruun maslin,care din fire era salbatec,ai fost altoit,impotriva firii tale,intrun maslin bun,cu cat mai mult vor fi altoiti ei,care sant ramuri firesti,in maslinul lor? Romani cap 11 vers 23,24. .Stim ca evrei aproximativ inca de prin anul 80 dHR,au fost imprastiati prin lume pana in anul 1948,cand sa reinstaurat poporul evreu. .Exemplu din Biblie: .17.Fiul omului,cei din casa lui Israel,cand locuiau in tara lor,au spurcat-o prin purtarea lor si prin faptele lor;asa ca purtarea lor a fost inaintea Mea ca spurcaciunea unei femei in timpul necuratiei ei. .18.Atunci Mi-am varsat urgia peste ei,din pricina sangelui pe care-l varsasera(Domnul Isus) in tara si din pricina idolilor cu care o spurcasera. .19.I-am risipit printre neamuri si au fost imprastiati in felurite tari;i-am judecat dupa purtarea si faptele lor rele.Ezechiel cap 36 vers 17,18,19. .Mai stim ca de prin anul 1948 pana in 2008,foarte multi evrei sau intors inapoi ,in tara lor de bastina Israel. In Biblie gasim si unele relatari,cu privire la reintoarcerea evreilor in tara lor Israel. .Exemplu din Biblie: .24.Caci va voi scoate dintre neamuri,va voi strange din toate tarile si va voi aduce iaras in tara voastra.Ezechiel cap 36 vers 24. .Trebuie recunoscut un lucru foarte important si anume :evrei nu aveau cum sa recapete Israelul(pamantul&prada) care era sub dominatie araba,fara puterea Lui Dumnezeu. .Sa nu uitam ca lumea araba este foarte mare si din punct de vedere numeric(populatie)dar si ca suprafata teritoriala .In Biblie putem observa cum Dumnezeu prezice chiar si pe timpul lui Isaia ,ca evrei isi vor recapata tara prin puterea Lui Dumnezeu. .Exemplu din Biblie: .24.Se poate lua prada celui puternic?Si poate sa scape cel prins din prinsoare? .25.Da,zice Domnul,prada celui puternic ii va fi luata si cel prins de asupritor va scapa;caci Eu voi lupta impotriva vrajmasilor tai si voi scapa pe fiii tai (fiii tai =Israel). Isaia cap 49 vers 24,25. .Concluzie finala:In toate aceste lucruri mentionate mai sus,trebuie sa intelegeti ca poporul evreu reprezinta smochinul din care santem altoiti si noi neamurile. .Alt lucru de inteles ar fi ca insasi Isus ne spune sa privim la evrei(smochin)cand vor reveni din nou in tara lor,pentru ca nu va mai fi mult timp de la revenirea lor si Isus va reveni(rapirea)!!! .Sa nu uitam ca poporului evreu i sa fragezit si infrunzit mladita,adica:aceasta tara(smochinul=Israel)sa pus pe picioare economic ,sa dezvoltat foarte mult,a devenit o tara prospera,roditoare,a devenit matura si acum gata de a da roade. .Inca ceva:Israel a fost o tara pustiita,neroditoare,care in ultimii ani,sa dezvoltat foarte mult si milioane de evrei au revenit in tara lor de bastina. .Fragezit = 1.a deveni fraged. 2.fragezime 3.prospetime 4.gingasie. 5.finete 6.delicatese. .Infrunzit= 1.plin de frunze. 2.caruia ia dat frunza. |
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 21:26
.Ce inseamna uraciunea pustiirii!?Si venirea Domnului Isus!!!? .Sa vedem in Biblie: .15.De aceea,cand veti vedea,,uraciunea pustiirii",despre care a vorbit proorocul Daniel, ,,asezata in locul sfant" (Tara Sfanta=Israel) cine citeste sa inteleaga! .16.atunci,cei ce vor fi in Iudea,sa fuga la munti; .17.cine va fi pe acoperisul casei,sa nu se pogoare sa-si ia haina. .18.si cine va fi la camp,sa nu se intoarca sa-si ia haina. .19.Vai de femeile,cari vor fi insarcinate si de cele ce vor da tata in zilele acelea! .29.Indata dupa acele zile de necaz,soarele se va intuneca,luna nu-si va mai da lumina ei,stelele vor cadea din cer si puterile cerurilor vor fi clatinate. .30.Atunci se va arata in cer semnul Fiului omului,toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava. .Matei cap 24 vers 15,16,17,18,19,29,30. .Raspuns =20.Cand veti vedea Ierusalimul incojurat de osti,sa stiti ca atunci pustiirea lui este aproape.Luca cap 21 vers 20. .Concluzie:Din ce putem observa din toate aceste versete,vedem ca uraciunea pustiiri inseamna Ierusalimul inconjurat de osti vrajmase,care vin sa distruga(pustiiasca)si sa fure. .Totodata vedem ca se refera la o actiune de moment,de scurta durata:(17.cine va fi pe acoperisul casei,sa nu se pogoare sa-si ia haina .Matei cap 24 vers 17 ).In final dupa toate astea:Indata dupa acele zile de necaz,vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare Slava. .Cine sant acesti pustiitori,vrajmasi ai Israelului!? .Exemplu din Biblie: .2.Fiul omului, intoarce-te cu fata spre Gog, din Tara lui Magog, spre domnul Rosului, Mesecului si Tubalului, si profeteste impotriva lui. .3. Si spune: "Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: "Iata, am necaz pe tine, Gog, domnul Rosului, Mesecului si Tubalului. .4. Te voi tari si-ti voi pune un carlig in falci; te voi scoate pe tine si toata oastea ta, cai si calareti, toti imbracati in chip stralucit, ceata mare de popor, care poarta scut si pavaza si care toti manuiesc sabia; .5.impreuna cu ei voi scoate pe cei din Persia (Iranul de azi), Etiopia (Somanlia si Etiopia de azi), Put (Libia de azi), toti cu scut si coif: .6.Gomerul (Turcia si parte din Germania de azi), cu toate ostile lui, tara Togarmei (Turcia de azi si Armenia), din fundul miazanoaptei(tarile nordice), cu toate ostirile sale, popoare multe impreuna cu tine!). .7. Pregateste-te, dar, fii gata, tu si toata multimea adunata in jurul tau! Fii capetenia lor! .8.Dupa multe zile, vei fi in fruntea lor; in vremea de apoi, vei merge impotriva tarii, ai carei locuitori, scapati de robie, vor fi stransi dintre mai multe popoare pe muntii lui Israel care multa vreme fusesera pustiiti ; dar fiind scosi dintre mai multe popoare, vor fi toti linistiti in locuintele lor. .9. Iar tu ( Gog din Biblie= Multime de popoare,Domnul Rosului= Rusia ,,Seful Comunismului reprezentata prin denumirile Rosului, Mesecului=Moscova si Tubalului=Tobolscul(o localitate)din Polonia, ) te vei sui , vei inainta ca o furtuna, vei fi ca un nor negru care va acoperi tara, tu cu toate ostile tale si multe popoare cu tine". .Ezechiel cap 38 vers 2,3,4,5,6,7,8,9. |
|
Fosta membra 9am.ro 207 mesaje Membru din: 17/02/2009 |
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 21:34
Sfirsitul lumii nu coincide cu venirea lui Hristos. El vine numai sa-si ia Mireasa, adica Biserica, adica cei ce fac voia Lui.
Sfirsitul lumii nu va veni acum. Mai trebuie sa fie o mie de ani de pace, mai trebuie sa fie marele razboi de la Armaghedon, dar inainte de asta trebuie sa se desparta Muntele Maslinilor si sa se formeze Valea lui Iosafat. Mai bine pocaieste-te ca sa mergi cu Biserica, decit sa atepti judecata! |
|
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 06:18
Cin va disparea PROSTIA
|
|
|
|

Cand vor americanii.
toti stiti ca asta o sa se intample,dar pana atunci mai este fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffmult
asa ca bucurati-va din plin de viata ca doar una aveti si nu va mai ganditi la ceva ce oricum o sa se intample ..........................nu aveti cum sa schimbati asta
, insa calendarul nostru actual si modul in care a fost masurat timpul calendaristic pot fi lejer diferite de cum erau altadata. Deci nu-i timpul trecut...
Cin va disparea PROSTIA