Info
x
Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:20
Uite raspunsul si pregateste te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alt semn al venirii Domnului Isus!!!! Infrunzirea smochinului&Poporul Israel a implinit 60 de anide la reanfiintarea statului evreu 1948-2008 Exemplu din Biblie:32.Dela smochin invatati pilda lui:Cand ii fragezeste si infrunzeste mladita,stiti ca vara este aproape. 33.Tot asa si voi,cand veti vedea toate aceste lucruri,sa stiti ca Fiul omului este aproape,este chiar la usi.Matei cap 24 vers 32,33. Noi cei crestini,stim ca smochinul reprezinta pe poporul evreu,din care santem altoiti si noi neamurile. Exemplu din Biblie: 23.Si chiar ei:daca nu staruiesc in necredinta,vor fi altoiti;caci Dumnezeu poate sa-I altoiasca iaras.24.Fiindca,daca tu,care ai fost taiat dintru’un maslin,care din fire era salbatec,ai fost altoit,impotriva firii tale,intr’un maslin bun,cu cat mai mult vor fi altoiti ei,care sant ramuri firesti,in maslinul lor? Romani cap 11 vers 23,24. Stim ca evrei aproximativ inca de prin anul 80 dHR,au fost imprastiati prin lume pana in anul 1948,cand sa reinstaurat poporul evreu. Exemplu din Biblie:17.Fiul omului,cei din casa lui Israel,cand locuiau in tara lor,au spurcat-o prin purtarea lor si prin faptele lor;asa ca purtarea lor a fost inaintea Mea ca spurcaciunea unei femei in timpul necuratiei ei. 18.Atunci Mi-am varsat urgia peste ei,din pricina sangelui pe care-l varsasera(Domnul Isus) in tara si din pricina idolilor cu care o spurcasera.19.I-am risipit printre neamuri si au fost imprastiati in felurite tari;i-am judecat dupa purtarea si faptele lor rele.Ezechiel cap 36 vers 17,18,19. Mai stim ca de prin anul 1948 pana in 2008,foarte multi evrei sau intors inapoi ,in tara lor de bastina Israel. In Biblie gasim si unele relatari,cu privire la reintoarcerea evreilor in tara lor Israel. Exemplu din Biblie:24.Caci va voi scoate dintre neamuri,va voi strange din toate tarile si va voi aduce iaras in tara voastra.Ezechiel cap 36 vers 24. Trebuie recunoscut un lucru foarte important si anume :evrei nu aveau cum sa recapete Israelul(pamantul&prada) care era sub dominatie araba,fara puterea Lui Dumnezeu.Sa nu uitam ca lumea araba este foarte mare si din punct de vedere numeric(populatie)dar si ca suprafata teritoriala.In Biblie putem observa cum Dumnezeu prezice inca de pe timpul lui Ezechiel,ca evrei i si vor recapata tara prin puterea Lui Dumnezeu. Exemplu din Biblie:24.Se poate lua prada celui puternic?Si poate sa scape cel prins din prinsoare? 25.Da,zice Domnul,prada celui puternic ii va fi luata si cel prins de asupritor va scapa;caci Eu voi lupta impotriva vrajmasilor tai si voi scapa pe fiii tai (fiii tai =Israel). Isaia cap 49 vers 24,25. Concluzie finala:In toate aceste lucruri mentionate mai sus,trebuie sa intelegeti ca poporul evreu reprezinta smochinul din care santem altoiti si noi neamurile. Alt lucru de inteles ar fi ca insasi Isus ne spune sa privim la evrei(smochin)cand vor reveni din nou in tara lor,pentru ca nu va mai fi mult timp de la revenirea lor si Isus va reveni(rapirea)!!! Sa nu uitam ca poporului evreu i sa fragezit si infrunzit mladita,adica:aceasta tara(smochinul=Israel)sa pus pe picioare economic ,sa dezvoltat foarte mult,a devenit o tara prospera,roditoare,a devenit matura si acum gata de a da roade. Sa nu uitam ca Israel a fost o tara pustiita,neroditoare,care in ultimii ani,sa dezvoltat foarte mult si milioane de evrei au revenit in tara lor de bastina. fragezit = 1.a deveni fraged. 2.fragezime 3.prospetime 4.gingasie. 5.finete 6.delicatese. infrunzit= 1.plin de frunze. 2.caruia ia dat frunza. Exemplu:. Deserturile Israelului vor deveni asemenea Gradinii Edenului. Pasajul din Biblie Isaia : Exemplu din Biblie:3.“Tot astfel, Domnul are milã de Sion, ºi mângîie toate dãrîmãturile lui. El va face pustia lui ca un Rai, ºi pãmântul lui uscat ca o grãdinã a Domnului. Bucuria ºi veselia vor fi mijlocul lui, mulþumiri ºi cântãri de laudã.” Isaia cap 51 vers 3. Scrisa intre 681-701 iHr.Se implineste chiar acum.Profetul spune ca Dumnezeu va reface Israelul si il va transforma intr-un paradis, asemanator gradinii Edenului. Asa se intampla in prezent in aceasta tara. Evreii iriga, cultiva, planteaza si hranesc acest pamant. Multe dintre mlastinile din tara au fost transformate in teren agricol. Apa din Marea Galileii a fost adusa cu ajutorul canalelor pana in desert si acesta a inflorit. Israelul devine din ce in ce mai frumos si mai productiv. Pana la sfarsitul secolului19 Israelul era descris ca un tinut arid si deloc productiv, iata ca in ultimii ani situatia s-a schimbat in mod radical. Tot cu un exemplu: Zaharia profeteste ca evreii se vor intoarce la Ierusalim. Exemplu din Biblie:“Aºa vorbeºte Domnul oºtirilor: „Iatã, Eu izbãvesc pe poporul Meu din þara de la rãsãrit ºi din þara de la asfinþitul soarelui. Îi voi aduce înapoi, ºi vor locui în mijlocul Ierusalimului; ei vor fi poporul Meu, ºi Eu voi fi Dumnezeul lor cu adevãr ºi dreptate.” Zaharia cap 8 vers 7,8. Scris intre 518 si 520 iHr.Implinita in 1948 -1967.In acest pasaj profetul Zaharia spune ca Dumnezeu ii va aduce pe evrei inapoi din E si V in tara lor de bastina Israel si ca vor locui din nou la Ierusalim. Aceasta profetia s-a implinit nu o data. Cel mai recent exemplu este razboiul de sase zile din anul 1967 cand evreii au preluat controlul Ierusalimului. Insa Zaharaia spune ca Dumnezeu ii va aduna si ii va pune sa locuiasca la Ierusalim. Asa cum am mai spus acest lucru s-a petrecut in anul 1967. in acel an un mare numar de evrei se reintorsesera deja in Israel din est si vest. Insa abia dupa 1967 au putut sosi in Israel si evreii din nord, din Rusia. Ce inseamna uraciunea pustiirii!?Si venirea Domnului Isus!!!? Sa vedem in Biblie:15.De aceea,cand veti vedea,,uraciunea pustiirii",despre care a vorbit proorocul Daniel, ,,asezata in locul sfant" (Tara Sfanta=Israel) cine citeste sa inteleaga! 16.atunci,cei ce vor fi in Iudea,sa fuga la munti;17.cine va fi pe acoperisul casei,sa nu se pogoare sa-si ia haina.18.si cine va fi la camp,sa nu se intoarca sa-si ia haina.19.Vai de femeile,cari vor fi insarcinate si de cele ce vor da tata in zilele acelea!29.Indata dupa acele zile de necaz,soarele se va intuneca,luna nu-si va mai da lumina ei,stelele vor cadea din cer si puterile cerurilor vor fi clatinate.30.Atunci se va arata in cer semnul Fiului omului,toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava.Matei cap 24 vers 15,16,17,18,19,29,30. Raspuns =20.Cand veti vedea Ierusalimul incojurat de osti,sa stiti ca atunci pustiirea lui este aproape.Luca cap 21 vers 20. Concluzie:Din ce putem observa din toate aceste versete,vedem ca uraciunea pustiiri inseamna Ierusalimul inconjurat de osti vrajmase,care vin sa distruga(pustiiasca)si sa fure.Totodata vedem ca se refera la o actiune de moment,de scurta durata:(17.cine va fi pe acoperisul casei,sa nu se pogoare sa-si ia haina.Matei cap 24 vers 17 ).In final dupa toate astea:Indata dupa acele zile de necaz,vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare Slava. Cine sant acesti pustiitori,vrajmasi ai Israelului!? Exemplu din Biblie: 2.Fiul omului, intoarce-te cu fata spre Gog, din Tara lui Magog, spre domnul Rosului, Mesecului si Tubalului, si profeteste impotriva lui.3. Si spune: "Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: "Iata, am necaz pe tine, Gog, domnul Rosului, Mesecului si Tubalului.4. Te voi tari si-ti voi pune un carlig in falci; te voi scoate pe tine si toata oastea ta, cai si calareti, toti imbracati in chip stralucit, ceata mare de popor, care poarta scut si pavaza si care toti manuiesc sabia; 5.impreuna cu ei voi scoate pe cei din Persia (Iranul de azi), Etiopia (Somanlia si Etiopia de azi), Put (Libia de azi), toti cu scut si coif: 6.Gomerul (Turcia si parte din Germania de azi), cu toate ostile lui, tara Togarmei (Turcia de azi si Armenia), din fundul miazanoaptei, cu toate ostirile sale, popoare multe impreuna cu tine!). 7. Pregateste-te, dar, fii gata, tu si toata multimea adunata in jurul tau! Fii capetenia lor! 8.Dupa multe zile, vei fi in fruntea lor; in vremea de apoi, vei merge impotriva tarii, ai carei locuitori, scapati de robie, vor fi stransi dintre mai multe popoare pe muntii lui Israel care multa vreme fusesera pustiiti ; dar fiind scosi dintre mai multe popoare, vor fi toti linistiti in locuintele lor. 9. Iar tu ( Gog din Biblie= Multime de popoare,Domnul Rosului= Rusia reprezentata prin denumirile Rosului, Mesecului=Moscova si Tubalului=Tobolscul(o localitate)din Polonia, ) te vei sui , vei inainta ca o furtuna, vei fi ca un nor negru care va acoperi tara, tu cu toate ostile tale si multe popoare cu tine".Ezechiel cap 38 vers 2,3,4,5,6,7,8,9. |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:22
Deja santem in necazul cel mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:35
De la: symy, la data 2009-01-10 00:14:50Fratele meu....am o intrebare pentru tine,daca ma poti ajuta....RAPIREA VA AVEA LOC....1.Inainte de necazul cel mare....2.in mijlocul necazului cel mare....3la sfarsitul necazului cel mare.....multumesc anticipat... ????? |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:36
De la: fl_brasov, la data 2009-01-10 00:17:09De la: symy, la data 2009-01-10 00:14:50Fratele meu....am o intrebare pentru tine,daca ma poti ajuta....RAPIREA VA AVEA LOC....1.Inainte de necazul cel mare....2.in mijlocul necazului cel mare....3la sfarsitul necazului cel mare.....multumesc anticipat...
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:39
Ai dreptate....anul acesta va fi unul de FOAMETE.....Lipsa locurilor de munca,lipsa banilor,multa lume au renuntat la cresterea animalelor....pamanturile nelucrate.....
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:52
Symy fii fericit daca va fi asa ...
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 00:56
GABY
Ar fi minunat pentru toti....MULTI CHEMATI....PUTINI ALESI....
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 01:21
De la: symy, la data 2009-01-10 00:56:50GABY ... HAHAHAHAHAHAHA ... bai dar distractivi mai sinteti ... HAHAHAHAHAHAHA ... |
|
|
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 11:47
Buna ziua tuturor romanilor , sfirsitul lumii nu va veni niciodata, numai daca va exploda planeta noastra dar si atunci nu se stie, poate vor mai scapa ceva sau cineva, parerea mea...
|
|
crystiya 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 13:06
Cred ca deja a inceput si cand se va incheia nu stiu. Se vad efectele actiunilor distructive pe care oamenii le-au initiat din dorinta de cunoastere si stapanire. Interesant cum acum se intoarce totul impotriva noastra! |
|
moniquer_sweet 24 mesaje Membru din: 13/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 14:58
eu stiu de asa zisul "sfarsitul timpului" nu al lumii. exista si o explicatie plauzibila pt asta...se presupune k terra va intra in centura fotonica. in noiembrie 2012. si dp aceasta intrare a pamantului in centura polii magnetici se vor inversa, iar corpurile omenesti vor capata fluorescenta : oricum se spune ca doar persoanele cu radiatiea inalta a energiei vor rezista schimbarilor :P ;) pt mai multe informatii interesati va de civilizatia maya si implicatiile ei sau p youtube ..park exista cate cva despre subiectul acesta
numai bine |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 15:37
Iti doresc sa ajungi la starea de a trece in dimensiunea 5-a......Noi ne bazam pe venirea Domnului ISUS....pe norii cerului....
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 17:51
Nimic altceva decat cuvantul lui HRISTOS.
|
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 12:01
symy; dimenssiunea a 4-a si auzi,ca vor fi iluminati doar cei cu vibratie inalta,spiritualizati,s-ar putea sa ai sansa. "cine are urechi sa auda..."
gabita; la sfarsitul timpului,chiar nu se va sfarsi lumea,sunt destui care isi vor continua chinurile si experientele. Tot atunci e foarte posibil sa fie venirea Lui Isus,chiar daca nu in carne si oase,va veni in constiinta oamenilor in inalta Spiritualitate. |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 12:36
Popica
Tu esti pregatit pentru RAPIRE....sau mai bine zis ,TERECEREA pe o treapta superioara vietii??? Eu nu neglijez stiinta...citesc,ascult...''''filtrez''' orce informatie....Astept cu nerabdare ca sa ajung in anul 2012...sa vedem daca PROFETIA aceasta se va implini !!!! Dar am SPERANTA ca orce va fi in viitor cu mine,MAI RAU CA ACUMA NU VA FI..!!!
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 12:42
Ma lamureste si pe mine cineva? E vorba de credinta sau manipulare? www.ofulzilei.com/diverse/127-credinta-sau-manipulare.html
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 12:52
De la: moniquer_sweet, la data 2009-01-10 14:58:23eu stiu de asa zisul "sfarsitul timpului" nu al lumii. exista si o explicatie plauzibila pt asta...se presupune k terra va intra in centura fotonica. in noiembrie 2012. si dp aceasta intrare a pamantului in centura polii magnetici se vor inversa, iar corpurile omenesti vor capata fluorescenta : oricum se spune ca doar persoanele cu radiatiea inalta a energiei vor rezista schimbarilor :P ;) pt mai multe informatii interesati va de civilizatia maya si implicatiile ei sau p youtube ..park exista cate cva despre subiectul acesta Din ce carte "citezi" sau mai exact de unde ai luat aceste idei? (scuze, nu am citit toate mesajele) Cumva dintr-o carte la fel de cunoscuta ca biblia?(sau apropiata) |
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 13:55
symy; sa zicem ca in mare suntem pe aceeasi lungime de unda.
Daca saltul il putem numi si RAPIRE nu ma deranjeaza. Mi-ar place sa cred ca sunt pregatit. Poate am suparat-o pe forum doar pe gabita. Oricum mai am ceva timp pentru retusuri. Voi constata atunci daca ma trezesc ramas sau plecat. Incerc sa veghez... |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 14:52
Popica
Stai linistit,toti avem ceva de invatat,trebuie sa invatam sa renuntam la lucrurile vechi....si sa privim spre cele noi....Timpul zboara,ca ne place ca nu ,si eu as vrea sa inteleg ASTRONOMIA....miscarea planetelor...sa nu uitam ca si MAGII din Biblie...erau ''cititori'' in stele..!!!...Aici pe pamant nu putem fi toti egali....poate in viitoarea dimensiune...!!!
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 17:24
uraciunea pustiirii",despre care a vorbit proorocul Daniel, ,,asezata in locul sfant" a fost reprezentata de armata romana care si-a adus si idolii- steagurile romane( acvile). Profetia are o aplicatie dubla. Prima a vizat salvarea crestinilor DIN Ierusalim (subliniez din) de atacul romanilor, iar a doua aplicatie se refera la salvarea crestinilor cand fiara romana va aseza din nou semnul ei in "Ierusalim".
Ca sa intelegeti la ce se refera va invit sa urmaritii cateva prezentari video online. pe www.revelatia.ro pe video, la Walter Veith -Razboiul total si urmariti intai prezentarea Noua ordine mondiala, apoi Revolutii, dicatatori, razboaie(cine l-a ucis pe Kenedy si de ce), ....Vei gesi multe lucruri interesante pe www.revelatia.ro |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 20:47
dan
Hrana tare...pentru cei pregatiti...!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 21:51
VOI SUNTETI INTREGI LA CAP ???????????????
da , la voi ma refer , la voi astia care tot frecatzi menta (sau busuiocu') cu , isus cristos ...rapirea ...sfarsitul lumii ...cei alesi...etc etc . sau poate nu inteleg eu ...poate ,in fapt voi sunteti nu-i asa ,niste super inteligenti pusi pe shotii ,si va distrati cu noi astia cativa ...care nu intelegem ...umorul vostru . dar ,oricum ,eu va recomand un control psihiatric ,cred ca n-o sa va strice... va avertizez de pe acum ...sa nu incepeti cu insulte si injuraturi la adresa...intunecimii mele ,ca o sa va i-a dracu ' ! eu n-am sa intorc fatza,cum zice in biblia voastra . scot si dau cu bata de baseball ! direct la...mir ! sincer ,m-am saturat de tampeniile voastre ,cand va citesc ineptiile si infantilismele ,ma simt ,fara voia mea intors in timp , parca retraiesc real imagini si chipuri din picturile lui Hieronymus Bosch (cu siguranta ca n-ati auzit de el !?).
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 21:55
De la: vulcanneles, la data 2008-12-30 17:36:56o fo ieri, da, voi nu stiti! Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
moniquer_sweet 24 mesaje Membru din: 13/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 19:01
nu, nu am luat nimic din biblie...am prim un mail...legat de c am scris mai sus, civilizatia maya si implicatiile ei...mi s-a parut interesanta ideea...
|
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 19:28
AZAZEL
Sfatul meu este sa te duci pe forumul...care iti gadila sufletul....cu drogati,curve,homo....betivi....ect cine naiba te-a invitat aici???ai picat ca musca in kk....iar amenintarea cu bata...o fac tiganii,sau nebunii....musca-ti limba....!!!!
|
|
angel_girl_ingerash 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 16:03
o rugaminte pentru toti cei ce va numiti crestini si scrieti pe forumul asta : Iisus Hristos se scrie cu doi "i" adik kum am scris yo. incetati va rog a mai scrie cu un singur "i". numai oamenii fara credinta adevarata scriu asa. si makar sper k stiti si explikatia pt acest fapt... fara suparare!!!! :)
Dumnezeu te vede! degeaba incerci s te ascunzi...
|
|
bogdanconstantintofan 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 17:22
Bãi azazel,Nu te juca cu focul, fiindcã o sã te arzi, Chinuriile iadului sunt veºnice. Ai grilã!
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 17:25
baga mare azazel
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 17:37
Ptr Bogdanconstantintofan
Chinurile iadului nu sunt vesnice, vesnic este efectul lor. Cel mai mare chin pe care il vor avea oamenii nu il reprezinta focul care ii va arde pana la disparitie ci despartirea totala de Dumnezeu, faptul ca vor intelege pe deplin ce gresala imensa au facut neluand in seama Evanghelia. |
|
lidi_ovi_maduta 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 17:43
nu stiu cine te-a prostit. Daca e vorba de o transliterare corecta din limba greaca - in care a fost scris NT - corect ar fi Iesous, iar transliterarea din ebraiaca ar fi Iehosua sau Iosua. Altfel Isus e ok.
|
|
|
|

Buna ziua tuturor romanilor , sfirsitul lumii nu va veni niciodata, numai daca va exploda planeta noastra dar si atunci nu se stie, poate vor mai scapa ceva sau cineva, parerea mea...