back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 14:55

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-06 14:53:38
De la: ticu, la data 2009-03-06 14:48:30
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-05 14:33:59
De la: 666, la data 2009-03-05 14:27:38Si cand ma gandesc ca esti si de sex feminim ma repet cu pare de rau: Esti demna de mila!!!

Să-ți iei mila și să ți-o bagi în dos, împreună cu carte aia neagră...-pe care și eu am citit-o și care nu este decât un mit.....pe urmă, dacă mai este loc....după ce termini de citit Coranul, care oricum este mai interesant decât Biblia, bagăți-l și pe ăla tot în partea dorsală măi rahat cu ochi!
Prin defaimarea bibliei si a coranului, jignesti o lume crestina.! Nu ai putina rusinica? ca esti satanista se vede, ca ai goluri mari in cap ascunse de ochelari se vede , dar cine te crezi ?
Ticule , ești mai dus cu pluta ca ăl" ce-și zice 666 dacă tu crezi că un liber cugetător este satanist. Mai puneți mâna și pe alte cărți, cărți adevărate nu căcaturile alea pline de atrocități, cum ar fi : incest, pruncucideri, prostituție..ș.a.m.d. și toate în numele Domnului, cică!
Hai sictir cu mituri de doi bani....

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 14:56

Bravo Dora,da' vad ca te molipsisi de la mine bine de tot,ia nu ma mai baga in seama ,PIEI SATANA!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Kenny

230 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 14:58

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-06 14:53:38
De la: ticu, la data 2009-03-06 14:48:30
De la: 666, la data 2009-03-05 14:27:38Si cand ma gandesc ca esti si de sex feminim ma repet cu pare de rau: Esti demna de mila!!!

Să-ți iei mila și să ți-o bagi în dos, împreună cu carte aia neagră...-pe care și eu am citit-o și care nu este decât un mit.....pe urmă, dacă mai este loc....după ce termini de citit Coranul, care oricum este mai interesant decât Biblia, bagăți-l și pe ăla tot în partea dorsală măi rahat cu ochi!
Prin defaimarea bibliei si a coranului, jignesti o lume crestina.! Nu ai putina rusinica? ca esti satanista se vede, ca ai goluri mari in cap ascunse de ochelari se vede , dar cine te crezi ?
Ticule , ești mai dus cu pluta ca ăl" ce-și zice 666 dacă tu crezi că un liber cugetător este satanist. Mai puneți mâna și pe alte cărți, cărți adevărate nu căcaturile alea pline de atrocități, cum ar fi : incest, pruncucideri, prostituție..ș.a.m.d. și toate în numele Domnului, cică!
Hai sictir cu mituri de doi bani....

Vanity, definitely my favorite sin.
laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 14:42

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-06 00:38:41
De la: laura_bodogai, la data 2009-03-05 20:20:18
De la: dianet, la data 2009-03-05 14:37:59

Usurel, ca creste tensiunea si nu face bine la pipota . Sau ne calmam una pe alta. Cititorii sa nu se gandeasca la imbecilitati, rugam frumos. Pe topicul ala nu mai intru, prietenii i-am anuntat. Zilele astea poate cade vreo invitatie si pe la tine

eu cred ca gresesti cu mitul,dar ar trebui sa o citesti mai amanuntzit.Imi pare nespus de rau ca vad ca nu ai citit biblia sau daca ai citito, inseamna ca nu ai citito cu atentie,ci ai citito ca pe un roman oarecare si asta ii parerea ta, asta e...dar eu nu respect parerea ta si asa ca ar fi bine sa citesti ceva romane.

Nu este treaba ta sau a altcuiva cât și cum "greșesc" și înainte de a mai da sfaturi cuiva, învață să scrii românește.....CITIT-O!!!!! ..... A dracu" gramatica nu-i așa?!

auzi eu cred ca nu am vb urat cu tine si cred ca am vb cat se poate de civilizat,daca tu n u acceptzi criticile atunci nu are rost sa vb.Asa ca nu mai v de asa zisa cltura vasta pe care o ai pt ca nu ai asa ceva.Eu nu sunt un crestin care toata ziua sta cu biblia in mana si cu rugaciuni ,dar totusi am respect fatza de ceilaltzi si nu vreau sa jignesc pe nimeni.Acest lucru ar trebui sa-l invetzi, draga domnisoara.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:36

De la: laura_bodogai, la data 2009-03-07 14:42:59

Usurel, ca creste tensiunea si nu face bine la pipota . Sau ne calmam una pe alta. Cititorii sa nu se gandeasca la imbecilitati, rugam frumos. Pe topicul ala nu mai intru, prietenii i-am anuntat. Zilele astea poate cade vreo invitatie si pe la tine

eu cred ca gresesti cu mitul,dar ar trebui sa o citesti mai amanuntzit.Imi pare nespus de rau ca vad ca nu ai citit biblia sau daca ai citito, inseamna ca nu ai citito cu atentie,ci ai citito ca pe un roman oarecare si asta ii parerea ta, asta e...dar eu nu respect parerea ta si asa ca ar fi bine sa citesti ceva romane.

Nu este treaba ta sau a altcuiva cât și cum "greșesc" și înainte de a mai da sfaturi cuiva, învață să scrii românește.....CITIT-O!!!!! ..... A dracu" gramatica nu-i așa?!

auzi eu cred ca nu am vb urat cu tine si cred ca am vb cat se poate de civilizat,daca tu n u acceptzi criticile atunci nu are rost sa vb.Asa ca nu mai v de asa zisa cltura vasta pe care o ai pt ca nu ai asa ceva.Eu nu sunt un crestin care toata ziua sta cu biblia in mana si cu rugaciuni ,dar totusi am respect fatza de ceilaltzi si nu vreau sa jignesc pe nimeni.Acest lucru ar trebui sa-l invetzi, draga domnisoara.

Fetiță dragă, respectul se câștigă, nu se dă așa la oricine, aiurea! Ce respect să am față de fanatici și proști?!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
meduza

51 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 17:44

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-05 13:03:18
De la: thunderex2001, la data 2009-03-05 12:59:45
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-21 15:58:57
De la: thunderex2001, la data 2009-02-21 15:00:59cel mai sigur...............sfarsitul lumii o sa vina cand o sa explodeze soarele toti stiti ca asta o sa se intample,dar pana atunci mai este fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffmult asa ca bucurati-va din plin de viata ca doar una aveti si nu va mai ganditi la ceva ce oricum o sa se intample ..........................nu aveti cum sa schimbati asta

Greșală! Ceea ce ai descris este sfârșitul planetei Terra, cea pe care locuim, noi, lumea. Ce te face să crezi că peste două milioane de ani lumea va mai exista? Nici vorbă de vreo încă 5 miliarde de ani...

si pe tine ce te face sa crezi ca disparem peste 2 milioane de ani?cumva documentarele despre incalzirea globala?
ai mai multa incredere in semenii tai.................nu suntem atat de fraeri sa ne distrucem atat de repede pe cat crezi tu.

Înțeleg optimismul unora...dar exagerat, chiar duce la prostie! Cel puțin în cazul tău, e sigur așa!
:sml-sign0199

stii care este diferenta intre tine si un oligofren?...........niciuna
daca ai avea putina minte ai raspunde si tu la intrebare si ai avea bunul simt sa nu-i mai critici pe altii .

fiecare are dreptul sa-si spuna propria parere..nu trebuie neaparat sa coincida cu a ta....... si nu-i mai corecta pe cei care fac greseli gramaticale ...tu nu ai facut niciodata o gresala cand te-ai grabit sa scrii......nu te mai crede atat de importanta...ca nu esti nici pe departe ce vrei sa pari.... si nu mai vb. urat despre coran si biblie ....macar din bun simt daca ai asa ceva(desi nu cred).

nu-ti cere nimeni sa fii credincioasa ,nici eu nu sunt ,dar asta nu inseamna ca poti sa-ti bati joc de credinta altora si de parerile lor

ai spus intr-un mesaj ca ,,,respectul se castiga'',dar tu ce faci ca sa-l castigi?crezi ca lumea o sa te respecte daca continui sa-i insulti ?sau poate nici nu
cauti respect si asta este modul tau preferat de viata .

sincera sa fiu parerea ta nu conteaza pt. mine si poti sa scrii tot ce debiteaza creierul tau mic

meduza

51 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 17:51

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-05 13:03:18
De la: thunderex2001, la data 2009-02-21 15:00:59cel mai sigur...............sfarsitul lumii o sa vina cand o sa explodeze soarele toti stiti ca asta o sa se intample,dar pana atunci mai este fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffmult asa ca bucurati-va din plin de viata ca doar una aveti si nu va mai ganditi la ceva ce oricum o sa se intample ..........................nu aveti cum sa schimbati asta

Greșală! Ceea ce ai descris este sfârșitul planetei Terra, cea pe care locuim, noi, lumea. Ce te face să crezi că peste două milioane de ani lumea va mai exista? Nici vorbă de vreo încă 5 miliarde de ani...

si pe tine ce te face sa crezi ca disparem peste 2 milioane de ani?cumva documentarele despre incalzirea globala?
ai mai multa incredere in semenii tai.................nu suntem atat de fraeri sa ne distrucem atat de repede pe cat crezi tu.

Înțeleg optimismul unora...dar exagerat, chiar duce la prostie! Cel puțin în cazul tău, e sigur așa!

oligofreno

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 17:54

Thunderex...învață să scrii! Agramată ce ești!

Dorulet

7896 mesaje

Thunderex...învață să scrii! Agramată ce ești!

meduza

51 mesaje

De la: Kenny, la data 2009-03-05 13:07:58

Nu incalzirea globala e problema. NOI suntem problema. Pana acum n-a reusit nici un dezastru natural sa ne omoare mai bine decat reusim noi singuri.

"I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones."

si pt. incalzirea globala cine este de vina?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 17:56

scurt si la obiect,dar nu explici cine si de ce este cum spui talica,nu cumva ai nevoie tu insuti de un consult?ar fi pacat sa te pierdem asa repede dintre noi,fara ca macar copiii nostri sa apuce sa vada cum arata prostia la fata

meduza

51 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 17:57

Nu incalzirea globala e problema. NOI suntem problema. Pana acum n-a reusit nici un dezastru natural sa ne omoare mai bine decat reusim noi singuri.

"I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones."

tot omul este vinovat pt. toate dezastrele pe care le produce

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 17:59

De la: thunderex2001, la data 2009-03-08 17:54:33

si pt. incalzirea globala cine este de vina?

De "vină" este Mama Natură!. Este un ciclu natural al Pământului. Nici măcar continentele nu rămân în acest stadiu ...sunt într-o continuă schimbare.
"Nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă!"

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 18:00

normal,daca esti traznita ai ramas cu socuri,iti doresc tratament usor si insanatosire cat mai grabnica,sa putem discuta si noi cu oameni,nu cu deliranti

iulcar

152 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 18:04

oameni buni! deschideti bine ochii si nu mai luati asa usor aceste lucruri grave care se indreapta incet dar sigur spre apocalipsa. Nu fiti orbi! Cipul sau codul de bare sunt gandite spre a fi controlat totul inclusiv fiintza umana.Oare chiar asa vreti???? Nu e o gluma, e un fapt demonstrat ca in cadrul codului de bare de pe fiecare produs exista3 perechi de linii usor prelungite, care dupa decodificare,dau nr.666,numar binecunoscut ca pecetea diavolului. Pt. evrei, 666 are o profunda semnificatie nationala si religioasa, caci le aminteste de cei 666 talanti de aur adusi de Solomon intr-un an de popoarele subjugate.. este un simbol al dominatiei lor asupra lumii.Este nr. pe care-l vom evita cu orice risc pt. a ramane crestini atunci cand ni se va impune, prin legi,sa-l purtam pe buletinele noastre de identificare, pe cardul bancar si mai ales pe microcipul ce urmeaza sa-l poarte si oamenii, nu doar animalele. Cartea electronica de identitate care se pregateste va cuprinde:UN NUMAR UNIC DE INREGISTRARE care va avea rolul NUMELUI, numarul 666 si, pana la 5 miliarde de caractere, INFORMATII, despre tine,adevarate si false culese de la toate sursele,la care tu nu vei avea acces,devenind un adevarat DOSAR LA PURTATOR.
Pentru calculator tu vei deveni UN SIMPLU NUMAR, si nu orice numar- nu un nume.
TU VEI RECUNOASTE CA TE IDENTIFICI cu acel NUMAR , in defavoarea NUMELUI DE BOTEZ si a numelui de familie.
666 este semnul lui Antihrist, lucru spus de Biblie si scrierile Sfintilor, prin care omul se leapada de tot ce tine de Dumnezeu si recunoaste puterea diavolului.
Cartea electronica va cuprinde: datele din prezenta carte de identitate,grupa sanguina,datele din permisul de conducere, cartea de alegator,date referitoare la asigurarea medicala,etc....
ACEASTA A FOST NUMITA PRIN EFECTELE EI, "DISPOZITIVUL UNIVERSAL DE IDENTIFICARE AL CRESTINILOR" si a fost perfectata in America prin proiectul L.U.C.I.D.
Acest proiect prevede ca cei care se opun ordinii publice sa fie arestati si sa execute detentia in conditii asemanatoare cu lagarele de exterminare naziste ( Apocalipsa13,p.55).
Putini stiu ca prin acest acord:
1. se legifereaza crearea unor dosare electronice
2.se abroga prezumtia de nevinovatie
3.se anuleaza secretul vietii private si se depreciaza persoana umana
4.se refuza cetateanului dreptul de a cunoaste cele inscrise despre el in dosarul electronic
5.se incalca Constitutiile, acordurile internationale privind protejarea persoanei
6.se permite urmarirea cetatenilor unei tari fara preinstiintarea autoritatilor nationale.
DACA VREI SA INJECTEZI VENIN CUIVA,ori il fortezi pe om sa-l ia ori il prezinti ca pe un medicament, alaturi de medicamentele renumite..
PE ACEST PRINCIPIU FUNCTIONEAZA PROIECTUL L.U.C.I.D SI LUPTA PT. INTRAREA IN EUROPA.

CHIAR NU VEDETI CA DEJA SUNT mici SEMNE CA ASA SE INTAMPLA????????
DEJA SE PERFECTEAZA MICROCIPURI CAPABILE SA IDENTIFICE GANDURILE SI IMAGINILE PERCEPUTE DE O PERSOANA SI ALTELE CARE SA POATA INFLUIENTA COMPORTAMENTUL UMAN.
ACESTEA URMEAZA SA FIE IMPLANTATE SUB PIELE SI ASTFEL VA INCEPE ULTIMA ETAPA A PLANULUI DIAVOLULUI - "PECETLUIREA"
Se pare ca Patriarhia Romana a adoptat politica oficiala.
In Grecia , prin ample dezbateri publice,s-a reusit blocarea acestui demers.
Noi romanii trebuie sa stim urmatoarele:
1 .PRIN CONSTITUTIE, statul roman RECUNOASTE DREPTUL LA PASTRAREA SI AFIRMAREA IDENTITATII RELIGIOASE si GARANTEAZA LIBERTATEA CONSTIINTEI
("Nimeni nu poate fi constrans sa adopte o opinie ori sa adere la o credinta religioasa contrare convingerilor sale "
cf.art.29,alin.1 )
Cardul bancar , inca poate fi evitat, solicitand virarea banilor intr-un cont curent.
Obligativitatea introducerii cardului si al cartii de identitate electronica ar duce la nerespectarea Constitutiei Romaniei si la persecutarea crestinilor.
Cine are ochi sa citeasca, sa ia aminte. Sunt lucruri care se intampla, dar putini care vor sa le vada.

--------------------------------------------------------------------------------

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 18:24

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-07 15:36:06
De la: laura_bodogai, la data 2009-03-07 14:42:59

mai prost ii cine observa.Hai dute acolo la voi de unde esti si sa te prinzi de o creanga.Cred ca prosti au fost ai tai parintzi cand te-au conceput sau ai fost conceputa cand a fost explozia de la Cernobal.Eeeee i fi tu mare cititoare de literatura, dar trebuie sa te exprimi cat se poate de civilizat ca faci literatura romana de ras cu asemenea vb.Hai nu-mi mai scrie ca esti panarma DORA.

Fetiță dragă, respectul se câștigă, nu se dă așa la oricine, aiurea! Ce respect să am față de fanatici și proști?!

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 18:26

mai prost ii cine observa.Hai dute acolo la voi de unde esti si sa te prinzi de o creanga.Cred ca prosti au fost ai tai parintzi cand te-au conceput sau ai fost conceputa cand a fost explozia de la Cernobal.Eeeee i fi tu mare cititoare de literatura, dar trebuie sa te exprimi cat se poate de civilizat ca faci literatura romana de ras cu asemenea vb.Hai nu-mi mai scrie ca esti panarma DORA.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 18:29

De la: laura_bodogai, la data 2009-03-13 18:26:11mai prost ii cine observa.Hai dute acolo la voi de unde esti si sa te prinzi de o creanga.Cred ca prosti au fost ai tai parintzi cand te-au conceput sau ai fost conceputa cand a fost explozia de la Cernobal.Eeeee i fi tu mare cititoare de literatura, dar trebuie sa te exprimi cat se poate de civilizat ca faci literatura romana de ras cu asemenea vb.Hai nu-mi mai scrie ca esti panarma DORA.

Asta este tot ce poți??? Înseamnă că am avut dreptate!

marin_lautaru2001

2 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 18:37

ai perfecta dreptate astea sint zilele de pe urma cine nu crede nu cunoaste biblia si nu are rost sa iti bati capul vor vedea cind vor sta in fata judecatorului nostru domnul isus cristos

marin_lautaru2001
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 18:45

Tilsor
Tu spui:Sfirsitul lumii,prezentat de BIBLIE va fi atunci cind vor fi parcursi pasii pe care Biblia ii prezinta.Biblia spune ca numai TATAL-adica DUMNEZEU,cunoaste luycrul acesta...nici chiar FIUL.

Eu intreb:Cum explici atunci acest verset..????"EU si TATAL UNA SUNTEM"...Sau nu mai credem in Trinitatea lui Dumnezeu.....Oare Dumnezeu nu este DUH???Oare FIUL NU ESTE DUMNEZEU?????Oare DUHL nu cerceteaza toate lucrurile????

symy-apocalipsa.blogspot.ro
lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 18:55

Moartea este marea Viata neincetat la lucru. Ea nu este dusmanul de indepartat, ci sora care ne da mana pentru a trece pragul nuntii cu Fiinta si a intra in Tara pe care de fapt nu am parasit-o niciodata...

Angeluca

31 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 19:00

Nu-mi vine sa cred, vorbiti de Dumnezeu, de Biblie, de Isus, si va jigniti in halul asta? Cine sau ce va dreptul sa va judecati unii pe ceilalti? Ati uitat de bunatatea crestina si de ceea ce asteapta Dumnezeu de la noi, sa fim buni, iubitori, iertatori. Jignindu-va nu faceti decit sa va indepartati cu totii de Dumnezeu! Oameni buni se poate discuta si civilizat, hai sa ne amintim ca suntem toti oameni si exista cineva acolo sus care ne va judeca pe fiecare, la timpul potrivit!

Angeluca
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 20:20

Angeluca
Stai calma.....ai nimerit in "Tocanita de religii"".....ia loc la masa si spune care e crestinul adevarat!!!Hai curaj....

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:17

Cercetatorii spun ca peste 60 ani temperatura globala ziua va fi de 100grade,incalzirea globala va aduce cat de curand sfarsitul vietii pe planeta . De vina sunt oamenii, in special americanii, chinezii, australienii ,prin poluarea industriala a lor si toti hotii de paduri.!

Ticu
Angeluca

31 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 14:17

De la: symy1, la data 2009-03-13 20:20:30Angeluca
Stai calma.....ai nimerit in "Tocanita de religii"".....ia loc la masa si spune care e crestinul adevarat!!!Hai curaj....

Fiecare este cum crede si cum simte. Dar cred ca doar credinta adevarata ne va salva intotdeauna.

Angeluca
meduza

51 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 17:47

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-08 17:54:13Thunderex...învață să scrii! Agramată ce ești!

nu conteaza cum am scris .............tot o oligofrena esti

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 17:49

De la: thunderex2001, la data 2009-03-14 17:47:04
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-08 17:54:13Thunderex...învață să scrii! Agramată ce ești!

Cred că mă confunzi cu măicuța ta!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2009, ora 10:12

Credinta e si ea o metoda buna , dar ce facem cu marii poluatori ai lumii,: america , australia, china, india, aceste state prin industrializarea lor grabesc sfarsitul lumii.Aceste state sunt marile criminale ale omenirii !, mai ales americanii, ei sunt pe primul loc in distrugerea pamantului >!

Ticu
meduza

51 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 15:47

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-14 17:49:03

nu te confund cu nimeni tu esti unica....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 19:09

De la: thunderex2001, la data 2009-03-16 15:47:36
De la: dora_visinescu, la data 2009-03-14 17:49:03

nu te confund cu nimeni tu esti unica....

Atunci te contrazici singur/ă,...dacă sunt unică, nu pot fi oligofrenă....oligofreni sunt mai mulți...

Pagini: << 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?
Mergi la: