Info
x
Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?
|
Fosta membra 9am.ro 130 mesaje Membru din: 11/12/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 09:11
De la: kuntiberiu, la data 2009-04-22 17:53:26sfarsitul lumii a inceput,dar suntem prea ocupati cu lucruri lumesti pt a vedea realitatea! Bravo! Asa este! In sfarsit, m-am linistit, mai sunt si oameni cu cap pe forumul acesta. |
|
tamos_tamy 49 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 10:19
vreu sa stiu ce insemna
sfarsitul lumi o explozie , disparitia speciei umane sau ......................... astept raspunsuri asta cred ca vreu sa aflu intai apoi cand va veni sfarsitul lumi pana atunci toate cele bune |
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 16:00
De la: tamos_tamy, la data 2009-04-24 10:19:53vreu sa stiu ce insemna Liniste-te si nu te speria ca sfirsitul lumii nu vine in 2012. Conform Bibliei va mai trece cel putin o mie de ani sau poate mai mult. Omenirea nu a ajuns inca la apogeul pacatului ca sa fie distrusa prin foc. Da va fi foc caci apa nu va mai veni ca la potop. Pocaieste-te crede in Evanghelie si nu trebuie sa te mai temi de nimic, caci vei intra sub protectia lui Isus. |
|
90412201758 36 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 16:05
De la: radita09_telus_net, la data 2009-04-24 16:00:12De la: tamos_tamy, la data 2009-04-24 10:19:53vreu sa stiu ce insemna |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 19:23
Ca sa raspunzi la aceasta intrebare intai trebuie sa raspunzi la multe alte intrebari: Cand a inceput lumea ? Cum a trait pana acum ? Cum traieste astazi lumea ? Care sunt sansele sa mai continue lumea si pentru cati ani ? Prin lume intelegand de fapt, intreaga lume materiala si spirituala. Dupa ce vom sti cum sa raspundem la aceste intrebari vom putea face o evaluare asupra raspunsului. Daca vreti sa raspund eu, fara a face o socoteala prea amanuntita va raspund ca, acest sfarsit al lumii nu se vede inca, chiar daca multa lume este foarte curioasa ca sa-l vada cat mai devreme. Dar aceasta apropiere de sfarsit depinde peste 99% tot de aceasta lume curioasa. Se spune ca dracul, cand nu are de lucru, se urca pe cea mai inalta craca pe care se aseaza si o taie sa vada ce se intampla. Eu unul nu fac parte dintre acei curiosi. Am si alte treburi mai importante de facut. Gigi.
|
|
p_lei_boi 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 22:51
De la: gradinarulidia, la data 2008-08-01 08:35:56 eu cred ce spune biblia despre sfarsitul lumii. Isus spune ca " ziua si ceasul nu l stie nimeni , numai Tatal " dar totusi Dumnezeu ne a lasat niste indicatoare dupa care ne putem ghida . Isus spune ' vegheati si rugati va neincetat " pt ca ziua accea sa nu ne surprinda si sa ne gaseasca nepregatiti .Sfarsitul lumii inseamna venirea lui Isus Hristos si pt cei ce l asteapta e o bucurie pt ca vine sa puna capat suferintei , durerii , mortii , sa creeze o lume noua , reala , cum a fost la inceput . Si mai spune Isus ca atunci cand evanghelia aceasta a imparatiei va fi propavaduita in toata lumea , atunci va veni sfarsitul. Ce este "biblia, tatal, dumnezeu, Iisus,etc." unu din 2 cuvinte e de natura stupida. te rog sa nu mai ocupi spatiu cu religia ta pentru ca asa devine un razboi intre credinte. Dintr-un forum destinat parerilor oamenilor si argumentarilor, devine un forum batalie intre ce au zis Iisus, Buddha, confucius, montezuma, mohamed, zamolxes, odin. Pe acest forum se argumenteaza oamenii. Daca ar interesa pe cineva ce scrie in biblie despre sfarsitul lumii ar citii sau ar intreba special. Te rog da-ti foc si fugi in deshert |
|
p_lei_boi 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 23:07
Biblia spune ca lumea a fost creata in 10.000 BC parca deci nu prea ma intereseaza ce are de zis despre sfarsit sau altceva care are legatura
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 23:30
De la: sabina_prodan, la data 2009-04-24 09:11:25De la: kuntiberiu, la data 2009-04-22 17:53:26sfarsitul lumii a inceput,dar suntem prea ocupati cu lucruri lumesti pt a vedea realitatea! Orice sfârșit, începe chiar de la naștere....Mihai Eminescu - Cu Mâine Zilele-ți Adaogi... Cu mâine zilele-ti adaogi, Cu ieri viata ta o scazi Si ai cu toate astea-n fata De-a pururi ziua cea de azi. Când unul trece, altul vine În asta lume a-l urma, Precum când soarele apune El si rasare undeva. Se pare cum ca alte valuri Cobor mereu pe-acelasi vad, Se pare cum ca-i alta toamna, Ci-n veci aceleasi frunze cad. Naintea noptii noastre umbla Craiasa dulcii dimineti; Chiar moartea însasi e-o parere Si un vistiernic de vieti. Din orice clipa trecatoare Ăst adevar îl înteleg, Ca sprijina vecia-ntreaga Si-nvârte universu-ntreg. De-aceea zboare anu-acesta Si se cufunde în trecut, Tu ai s-acum comoara-ntreaga Ce-n suflet pururi ai avut. Cu mâine zilele-ti adaogi, Cu ieri viata ta o scazi, Având cu toate astea-n fata De-a purure ziua de azi. Privelistile sclipitoare, Ce-n repezi siruri se distern, Repaosa nestramutate Sub raza gândului etern.
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 9 mesaje Membru din: 25/04/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 13:25
Sfarsitul va veni ,si inca foarte curand. Noi nu stim cand dar biblia spune foarte clar semnele veniri .Tot cea ce trebuie noi sa facem este sa avem pe Isus in inimile noastre ,si sa traim pentru el .Finca pentru cei ce sunt in intuneric va veni ca un hot si este vai de ei, dar oentru cei ce vegheaza si sunt in lumina nu va veni ca un hot1Cît despre vremi și soroace, n'aveți trebuință să vi se scrie, fraților.
In 1 Tesaloniceni 5:1-10 spune: Pentrucă voi înșivă știți foarte bine că ziua Domnului va veni ca un hoț noaptea. Cînd vor zice: ,,Pace și liniște!`` atunci o prăpădenie neașteptată va veni peste ei, ca durerile nașterii peste femeia însărcinată; și nu va fi chip de scăpare. Dar voi, fraților, nu sînteți în întunerec, pentruca ziua aceea să vă prindă ca un hoț. Voi toți sînteți fii ai luminii și fii ai zilei. Noi nu sîntem ai nopții, nici ai întunerecului. de aceea să nu dormim ca ceilalți, ci să veghem și să fim treji. Căci ceice dorm, dorm noaptea; și ceice se îmbată, se îmbată noaptea. Dar noi, cari sîntem fii ai zilei, să fim treji, să ne îmbrăcăm cu platoșa credinței și a dragostei, și să avem drept coif nădejdea mîntuirii. Fiindcă Dumnezeu nu ne -a rînduit la mînie, ci ca să căpătăm mîntuirea, prin Domnul nostru Isus Hristos, care a murit pentru noi, pentruca, fie că veghem, fie că dormim, să trăim împreună cu El. |
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 13:27
Biblia este cuvantu lui Dumnezeu.
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 13:28
ADEVARAT
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 13:32
De la: moi, la data 2008-07-30 15:14:53Hmmm...da' pana la urma, de ce se face atata tam-tam? C-o fi azi, c-o fi maine, c-o fi peste 20 sau 3000 de ani, conteaza? aI GRIJA CE VORBESTI |
|
larababydoll 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 14:12
De la: gradinarulidia, la data 2008-08-01 08:35:56 eu cred ce spune biblia despre sfarsitul lumii. Isus spune ca " ziua si ceasul nu l stie nimeni , numai Tatal " dar totusi Dumnezeu ne a lasat niste indicatoare dupa care ne putem ghida . Isus spune ' vegheati si rugati va neincetat " pt ca ziua accea sa nu ne surprinda si sa ne gaseasca nepregatiti .Sfarsitul lumii inseamna venirea lui Isus Hristos si pt cei ce l asteapta e o bucurie pt ca vine sa puna capat suferintei , durerii , mortii , sa creeze o lume noua , reala , cum a fost la inceput . Si mai spune Isus ca atunci cand evanghelia aceasta a imparatiei va fi propavaduita in toata lumea , atunci va veni sfarsitul. Si daca lumea mea nu inseamna suferinta si durere, iar moartea e ceva firesc? Eu nu vreau "lumea care a fost la inceput", prefer evolutia... |
|
parchetmasiv 1 mesaj Membru din: 22/03/2009 Oras: Oradea |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 14:32
uni spun ca in 21 dec 2012 .Am gasit pe net mai multe articole despre comprimarea timpului si ora 0 cand omenirea va trece intr-o alta dimensiune.Rapoarte NASA SI calendarul MAYAS care se termina in 21 dec 2012. parchetmasiv.webgarden.ro ,articolele de pe site "se comprima tmpul?" sant gasite pe net nu imi apartin.
OFERTA SPECIALA ;discount15%, pana la sfarsitul lunii !!!
PARCHET MASIV DIRECT DE LA PRODUCATOR ;
PRET PROMOTIONAL ;
PARCHET MASIV FAG 45 59 LEI MP;
PARCHET MASIV STEJAR 65 99 LEI MP;
Dimensiuni;
LUNGIME 1000,900,800,700,600,500,450,400,350,300,250 mm;
LATIME 110,90,70,50 mm;
GROSIME 20,18 mm;
PLINTA 3 LEI/ML;kalizeitatimpului
LA COMANDA SE POT FACE SI DIMENSIUNI MAI LUNGI SAU PODELE ;
NU CONTEAZA UNDE LOCUITI : BUCURESTI, CLUJ, ORADEA, TIMISOARA ETC,
VA PUTEM OFERI TRANSPORTUL LA UN PRET INCREDIBIL *** 1 LEU/MP ***
NE PUTETI CONTACTA PENTRU INFORMATII LA NR. DE TELEFON;
0747860810; 0755531921; e mail; parchet.masiv@yahoo.com ;
http://parchetmasiv.webgarden.ro
|
|
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 18:09
De la: sabina_prodan, la data 2009-04-24 09:11:25De la: kuntiberiu, la data 2009-04-22 17:53:26sfarsitul lumii a inceput,dar suntem prea ocupati cu lucruri lumesti pt a vedea realitatea! ADEVARAT
|
|
90412201758 36 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: Sf Gheorghe |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 20:47
Sfarsitul lumii este mai aproape decat cred uni,chiar mult mai aproape:),dar toate acele lucruri care se vor intampla inainte de safrsitul lumii sunt: razboaie si vesti de razboaie, cutremure,inundatii, seceta mare,catastrofe naturale. Deci cat crezi ca mai este pana la sfarsitul lumii? Cine spune ca mai sunt o mie de ani? Cine garanteaza pentru acest lucru? Poate sa fie oricand! chiar si astazi sau poate maine! Nimen nu poate stii nici ziua nici anul cand se va intampla,dar cu siguranta va fii. Gandeste-te ca de cand a fost scrise acele cuvinte, a mai trecut ceva timp:-).cert este ca la Dumnezeu, o mie de ani sunt ca o zi si o zi ca o mie de ani. Cel mai bine este sa te increzi in Isus Hristos Cel pe care sarbatorim de sfintele Paste si sa te rogi sa te mantuiasca de pedeapsa vesnica,si atunci poti sta linistit/a pentru ca va fi o zi de bucurie pentru tine sfarsitul lumii. PASCAL a spus:" Daca nu exista Dumnezeu, daca nu exista rai si iad, si daca nu exista sfarsitul lumii si ai crezut, nu ai pierdut nimic,dar daca exista Dumnezeu, exista rai si iad si exista si sfarsitul lumii si nu ai crezut si nu te-ai pregatit, ai pierdut totul."
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 21:03
vine sfarsitu',vine sfarsitu,,da doamne sa moara prostii,sa cada guvernu.,sa moara basescu si toti ipocritii
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
marian_09 3 mesaje Membru din: 25/04/2009 |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 22:34
Sa fim clari, Dumnezeu mai intai ne este Tata, si ca orice tata doreste doar ce e bun pt copiii Lui. Totusi, un Tata isi si pedepseste copiii cand incep sa o ia razna. Din pct ce vedere mental suntem deja "majori" ca sa nu ne mai dea mura-n gura totul. A lasat reguli k sa stim cum e frumos sa ne comportam, dar ne-a lasat si libertatea sa alegem daca vrem sau nu sa le respectam. Sfarsitul e aproape, si ce? Pe cine impiedica lucrul asta sa isi continue viata ca pana acum?! Fiecare isi bate cuiul in propriul cosciug, nimeni nu poate zice k e fortat sa faca ceva. prin alegere proprie fiecare isi construieste viata, si cea de acum si ce viitoare. Sfarsitul lumii va avea loc, in orice caz, dupa ce va fi construit Al Treilea Templu Al lui Solomon, in Israel. Cam pe atunci, Dictatorul acestei lumi va veni acolo si se va proclama drept Dumnezeu, si atunci va incepe cu adevarat sfarsitul lucrurilor. Pe ce anume bazez argumentul asta? Uitati-va in cartea lui Daniel din Biblie unde scrie desepre "Uraciunea Pustiirii". Asa ca, mare atentie la Israel, el e calendarul lui Dumnezeu pentru lume...
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 22:47
De la: parchetmasiv, la data 2009-04-25 14:32:41uni spun ca in 21 dec 2012 .Am gasit pe net mai multe articole despre comprimarea timpului si ora 0 cand omenirea va trece intr-o alta dimensiune.Rapoarte NASA SI calendarul MAYAS care se termina in 21 dec 2012. parchetmasiv.webgarden.ro ,articolele de pe site "se comprima tmpul?" sant gasite pe net nu imi apartin. Iata principalele diversiuni din actiunea Apocalipsa 2012: Manipulatorii afirma despre civilizatia maiasa urmatoarele variante de dezinformare, înfricosare si manipulare: Pe o piramida maya ar exista urmatoarea inscriptie: Ne vom întâlni în ziua de 22 decembrie 2012. Aceasta ar dovedi ca întreaga populatie maiasa ar fi fost luata de extaterestri, pentru evolutie în alt loc din Univers. În realitate, nici o piramida maiasa nu contine o astfel de inscriptie. Populatia maiasa nu a disparut dupa cucerirea spaniola. Circa 8 milioane de maiasi, din mai multe triburi, traiesc si acum, în Yucatan, Guatemala si Honduras, pastrându-si unele obiceiuri salbatice de dinaintea Conquistei. Celebrul calendar maya s-ar termina brusc, cu data de 22 decembrie 2012. În realitate, calendarul solar maias, mult perfectionat, pentru a respecta cu strictete zilele de sacrificii oferite unui numar foarte mare de zei, nu s-a terminat niciodata, la majoritatea triburilor. În mediul rural de pe platourile Guatemalei, este folosit si acum, de catre batrâni de numiti "preotii calendarului". Calendarul ultimului trib maias liber, Itza, s-a terminat la data de 14 martie 1697, data la care trupe spaniole conduse de Martin de Ursua, guvernatorul Yucatanului, au ocupat capitala tribului, orasul Tayasal. Astronomii maiasi ar fi cunoscut precesia echinoctiilor, în 25.920 de ani, perioada denumita si an cosmic, an ce s-ar încheia în 2012. În realitate, maiasii n-au cunoscut zodiacul si n-au marcat precesia echinoctiilor prin dreptul celor 13 constelatii zodiacale (a 13-a este Ophiucus, însa este ascunsa de astrologi, deoarece le-ar strica toate formulele). Calendarul solar maias nu se preta la astrologie, deoarece era compus din 18 luni de câte 20 de zile, plus o perioada nefasta (uayeb) de 5,25 zile. Calendarul venusian maias, de 260 de zile, închinat zeului Kukulcan, nu avea vreo utilitate practica. Mai multe mituri maiase ar prezice ca, la 22 decembrie 2012, Pamântul va ajunge într-un punct de aliniere cu centrul Galaxiei noastre. În realitate, astronomii maiasi nu cunosteau notiunea de galaxie si nici un mit de-al lor nu vorbeste despre o astfel de aliniere. Din punct de vedere astronomic, putem uni oricând pozitia Terrei cu centrul galactic, însa aceasta "aliniere" nu produce nici un efect asupra vietii umane de pe planeta. În centrul galaxiei, se afla materie nevie arzânda, nicidecum o Constiinta Cosmica compatibila cu creierele pamântenilor (un soi de Dumnezeu astral). Ideea salbatica si neadevarata a Universului viu si constient, compatibil cu creierele pamântenilor, provine din mistica hindusa.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
write2anushka 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 23:02
va fi...intr-o zi...si cik acea zi e pe aproape...asa ca pana atunci... dc atata panica si atatea intrebari?!...iubitzi-va in fiecare zi ca si cum ar fi ultima, facetzi bungee jumping, sau sky diving...si restu e cu Dumnezeu ajuta...pentru ca, daca miane-mi cade o caramida in cap, ptr me va fi sfarsitul lumii, asa ca, carpe diem:))...o zi buna!!!:D
|
|
ambasador 11 mesaje Membru din: 25/04/2009 Oras: Suceava |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 23:39
De la: tisor, la data 2009-04-10 20:19:46De la: AMETYST, la data 2009-04-10 19:08:33 Sfarsitul lumii?! Intrebare:lumea a fost creata intr-o zi? Matei 24:14 Evanghelia aceasta a Împărăției va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârșitul. O dovada suficienta. Se propavaduieste astazi Evanghelia? Daca da, sfarsitul aste aproape. |
|
ambasador 11 mesaje Membru din: 25/04/2009 Oras: Suceava |
Postat pe: 25 Aprilie 2009, ora 23:44
Ar fi foarte bine daca totusi am muri cu o speranta si nu ca un caine calcat de o masina.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 01:47
stai linistit taticu ambasador,nu te calca nici o masina,vine cutremuru'al mare si va baga-n scanduri pa toti,eu voi supravietui,mi-am luat cort jidanesc si traiesc cum scrie in biblie,post,rugaciune si apa calda la tample
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 273 mesaje Membru din: 26/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 07:44
Pai nu stiu dar cred ca ar putea fi oricand.Imaginea din mintea mea pe tema asta(apropos de cutremurul de aseara) este exact ceva in genul:vine un mare cutremur,se "darama lumea",murim toti si asta e.Chiar la asta ma gandeam aseara cand a fost cutremuru.Eram la serviciu,singura;norocul meu ca stateam jos pe scaun.Am simtit vibratia dar cand am vazut ca se cam clatina in jurul meu din ce in ce mai tare,pe fractiune de secunda chiar la asta m-am gandit;-ca ar putea veni sfarsitul lumii chiar in clipa aia.Pana la urma desi nu s-a intamplat asta,nu e chiar o teorie S.F. S-ar fi putut intampla teoretic nu....sa fi fost cutremurul de o magnitudine mai mare si sa se fi daramat cladirea cu mine.Vedeam moartea cu ochii la propriu.
Ma rog unii ar zice ca e ca in povestea cu drobul de sare. Ma mai gandesc la World Trade Center din 2001..oamenii care au murit atunci.probabil tot la fel s-or fi simtit cu cateva secunde inainte. Apropos de cutremurul de aseara nu pot sa nu recunosc ca am simtit frica..si ma gandesc cu frica la astfel de scenarii posibile care ar duce la un sfarsit de lume. |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 13:29
Pentru noi sfarsitul lumii este atunci cand, fiecare dintre noi, incetam sa mai existam ca fiinta fizica umana. Nu stim niciodata cand va fi. Noi trebuie sa fim pregatiti tot timpul pentru a trece in nefiinta. Ce inseamna aceasta pregatire ? Sa-ti asiguri familia, prietenii si toate cunostintele ca nu au nimic de suferit prin disparitia ta, sa te asiguri ca nu ai nimic care sa ramana ascuns fata de familie, ca te-ai impacat cu toata lumea care te-a cunoscut, ca ramane ceva bun in lumea aceasta care sa aminteasca faptul ca ai existat, adica lucruri de bun simt pe care orice crestin le cunoaste si consulta duhovnicul sau din cand in cand. Dar ca sa fii preocupat excesiv si obsedant de un eveniment inevitabil in viata oricui care oricum nu-l putem evita niciodata este depresiv si sub demnitatea noastra din aceasta viata pe care, vrem nu vrem, tot trebuie s-o parcurgem. Chiar daca asteptam sau nu asteptam o alta viata pentru ca aceasta nu ne-ar fi pe plac nu putem spera la alta fara sa o traim pe aceasta. Asa ca, dragi colegi de topic, hai sa vedem cum sa traim mai bine si nu cum sa murim. Este adevarat ca este mai greu sa traiesti si cel mai usor este sa mori. Pentru lasi este greu si cu prima ocazie dispar prin suicid. Noi insa trebuie sa fim niste bravi luptatori cu viata contra mortii si nu invers. Sa ne gandim la ceea ce putem face pentru fiinta noastra si nu la ce pot face altii cu a lor. Sa lasam acel sfarsit sa mearga la infinit si noi sa ne vedem de ale noastre ca multe mai avem de facut. Uite acum trebuie sa cunoastem bine candidatii din acest an pentru a sti cum sa votam mai exact pentru binele nostru si sa nu mai plangem apoi ca am gresit din nou. Pe curand. Gigi.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 14:00
2012 - www.schimbdeneveste.ro
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 14:03
Sfarsitul lumii vine cand vor americanii, si UE ! ei hotarasc soarta omenirii !
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 15:06
,,Sfârșitul lumii va fi atunci când conspirația săracilor,va triumfa contra conspirației bogaților,adică niciodată.,,
|
|
sirius_zegetina 808 mesaje Membru din: 28/01/2009 Oras: Resita |
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 17:02
Razboaie, cutremure, inundatii, seceta si-alte calamitati, au fost dintotdeauna; nu s-a stiut de ele in epocile trecute - e firesc, cum sa fie cunoscut un fenomen pe plan mondial inainte de existenta comunicatiilor de tip radio, tv., internet, prin satelit? Normal ca erau cunoscute doar zonal; si mai lasati biblia aia odata, ca nu-i tocmai cartea de capatai a omenirii; idei ori cunostinte temeinice in afara ei n-aveti? Nu puteti face diferenta dintre informare si dezinformare? N-ati auzit de manipulare? Ultima "gaselnita" in materie e asa-zisul "calendar mayas"; chiar o luati de buna?
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Aprilie 2009, ora 16:42
De la: sirius_zegetina, la data 2009-04-26 17:02:31 Ooo, bine a-ti venit sau revenit pe topicul asta, domnita Zegetina,ca uitasem sa mai tastez numele asta, asa e, asemenea fenomene ereau si inainte, dar oare ,ma intreb era mai bine inainte cand nu existau mijloacele de informare in masa,? ca nu exista frica,la auzul vestii ca vine raul [ cazul gripei porcine din Mexic] unde lumea s-a speriat numai la auzul vestii ca exista un pericol undeva , sau e mai bine ca exista aceste mijloace de comunicare , ca sa ne ferim din timp. ?
Ticu
|
|
|
|

Sfarsitul lumii vine cand vor americanii, si UE ! ei hotarasc soarta omenirii !
Ooo, bine a-ti venit sau revenit pe topicul asta, domnita Zegetina,ca uitasem sa mai tastez numele asta, asa e, asemenea fenomene ereau si inainte, dar oare ,ma intreb era mai bine inainte cand nu existau mijloacele de informare in masa,? ca nu exista frica,la auzul vestii ca vine raul [ cazul gripei porcine din Mexic] unde lumea s-a speriat numai la auzul vestii ca exista un pericol undeva , sau e mai bine ca exista aceste mijloace de comunicare , ca sa ne ferim din timp. ?