back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?

Pagini: << 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >> Sari la pagina:

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 13:13

Sfarsitul lumii va veni fix intr-o joi pe la ora 14.......

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:08

De la: alehin, la data 2009-07-12 13:13:37Sfarsitul lumii va veni fix intr-o joi pe la ora 14.......

...Daaa!!!! Te referi la joia de după Miercurea-Ciuc... NU?!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:53

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:50 Modifica Citeaza Raspunde

ATENTIUNE!

AADNANAAA este de fapt aceeasi (mizerabila) CAMELYA din Primaria Mangalia!
O dedublare a unei creaturi execrabile. Mai nou posteaza si suib numele de DORULET.
Toate cele 3 profile reprezinta una si aceeasi persoana bolnava de ura si vrajba!
Ignorati-o, demascati-o, eliminati-o!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:14

De la: romtar, la data 2009-07-12 14:53:12Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:50 Modifica Citeaza Raspunde

ATENTIUNE!

O dedublare a unei creaturi execrabile. Mai nou posteaza si suib numele de DORULET.
Toate cele 3 profile reprezinta una si aceeasi persoana bolnava de ura si vrajba!

proasta,proasta,da' vad ca ai o gramada de frati gemeni pe forum,dobitoaco!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:19

De la: romtar, la data 2009-07-12 14:53:12Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 14:50 Modifica Citeaza Raspunde

ATENTIUNE!

Toată lumea are dreptul la prostie...dar tu clar abuzezi de acest drept!!!! Tu și sosiile tale!!!!

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:28

Dora lasa prostii sa scrie si ei ce pot acolo .... oricum sunt greu de oprit

Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:35

De la: The, la data 2009-07-12 15:28:24Dora lasa prostii sa scrie si ei ce pot acolo .... oricum sunt greu de oprit

A umplut tot forumul, cum că eu, Adnana și Camelya suntem una și aceeași persoană
Pe toți cei care nu sunt de acord cu inepțiile ei...le consideră una și aceeași persoană
De fapt i-am și spus pe un alt topic de pe forum că într-adevăr este mai proastă decât prevede legea! Oricât și-ar schimba nik-ul....idioțenia ei este de-a dreptul inconfundabilă!!!
Cu ce sunt eu de vină că m-a înzestrat "mama natură" cu mult simț de observație?!
Oricum....vorba ta...nu merită osteneala!

Te draga mea! Cum o mai duci??? Ești bine???

9am097801

2 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:39

Sfirsitul este atunci cind nu mai exista dragoste,cind pierzi persoana iubita,cind totul in jur nu mai prezinta interes ,cind esti plictisit de viata

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:42

De la: 9am097801, la data 2009-07-12 15:39:05Sfirsitul este atunci cind nu mai exista dragoste,cind pierzi persoana iubita,cind totul in jur nu mai prezinta interes ,cind esti plictisit de viata

la ce poza ai la avatar, cred ca ai avut o gramada de sfarsituri pana acum

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:42

Multumesc de intrebare, Dora !

Sunt bine, insa este loc de "mai bine"

Maine incepe o noua saptamana si eu (dupa doua zile libere) tot obosita ma simt ..... in ultima vreme parca toata lumea-i stresata, nerabdatoare si egoista.

Fiecare se gandeste la problemele proprii si nu mai are ochi pentru cei din jur .....

Te imbratisez

cu drag

Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:43

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-12 15:42:08
De la: 9am097801, la data 2009-07-12 15:39:05Sfirsitul este atunci cind nu mai exista dragoste,cind pierzi persoana iubita,cind totul in jur nu mai prezinta interes ,cind esti plictisit de viata

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 15:44

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-12 15:42:08

Da,daaa! Un fel de : " Nu trage domn" Semaca...sunt eu, Lăscărică...mă predau!!!!"

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 00:57

De la: Dorulet, la data 2009-07-12 15:19:16

ATENTIUNE!

Toată lumea are dreptul la prostie...dar tu clar abuzezi de acest drept!!!! Tu și sosiile tale!!!!
eu cred ca trebuie ignorat acest Romtar ,sigur are nevoie de un consult saun daca l-a facut sigur tratamentul nu e asta ...sa incerce altceva ...sa nu se trezeasca ..doamne fereste ..ca isi innoieste garderoba cu bluza cu maneci luuungi ..si innodate la spate....pana atunci se trateaza si el cum poate....e mai ieftin asa ...si nu doare....

Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 01:35

cand o zbura porcul ...
embed.trilulilu.ro/image/mefitzoasa/6ae4f8dd0e4450.swf">embed.trilulilu.ro/image/mefitzoasa/6ae4f8dd0e4450.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="386">

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 09:18

era vorba de sfarsitul lumii, nu de sfarsitul in care iti tai tu venele

vulcanneles

20 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:32

lumea? niciodata, adica universul va fi in continua evoutie, , cicluri periodice! viata p pamant , poate asta va intereseaza caci , e normal sa fim egocentristi, cine-i mai important decat mine? tu, ori tu?
pace buna!
Io mi-s gigi duru si dupa mine potopu ! fie de recunoasteti, fie de nu, asa ganditi cu totii . dar nu am vint aci sa va fac morala, uu, nicidecum, ci , sa va fac sa ma intelegeti p mine( ca doar in jurul meu se centreaza toate doar v-am spus!)
p pamant s-o termina candva da,but dracu stie cand, nu jesus ,cum spunea o doamna, sau evangheliile. dracu stie fratilor! asa ca, precum jesus spunea intr-una din cuvantarile sale
'' bucurati-va si va fericititi '' etc, etc bafta delo delo( oricum, de-aveti interbari, nu ezitati, veti fi mirati sa vedeti cate informatii am!

bvr
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:34

Sfirsitul lumii va veni cind va vorbi sfinxul.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:37

De la: nastasemihail, la data 2009-07-14 15:34:40Sfirsitul lumii va veni cind va vorbi sfinxul.

Nu eu spun asta.
Exista sub sfinx ceva, s-ar putea documente.
Dar si sub cel de la noi.
Parca, dpdv informational, se prevede un cutremur in domeniu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am096711

3 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:45

....nouă nu ne este dat să știm prea multe despre sfârșitul Lumii. Eu personal nici n-aș vrea să știu.

traian_maicanescu

3 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 18:14

Sfarsitul vine dupa Garana Festival, care incepe in cateva zile. detalii pe www.moodforblues.blogspot.com

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 18:25

nu s-a sfarsit lumea cu tine.... era o vorba...

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 18:26

si nici fara....

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 18:35

Amenintarea cu sfarsitul lumii este de cand religia organizata,amenintarea asta a existat si pe la 1000 ...

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 18:41

De la: vulcanneles, la data 2009-07-14 15:32:00lumea? niciodata, adica universul va fi in continua evoutie, , cicluri periodice! viata p pamant , poate asta va intereseaza caci , e normal sa fim egocentristi, cine-i mai important decat mine? tu, ori tu?
pace buna!
Io mi-s gigi duru si dupa mine potopu ! fie de recunoasteti, fie de nu, asa ganditi cu totii . dar nu am vint aci sa va fac morala, uu, nicidecum, ci , sa va fac sa ma intelegeti p mine( ca doar in jurul meu se centreaza toate doar v-am spus!)
p pamant s-o termina candva da,but dracu stie cand, nu jesus ,cum spunea o doamna, sau evangheliile. dracu stie fratilor! asa ca, precum jesus spunea intr-una din cuvantarile sale
'' bucurati-va si va fericititi '' etc, etc bafta delo delo( oricum, de-aveti interbari, nu ezitati, veti fi mirati sa vedeti cate informatii am!

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 18:41

De la: alehin, la data 2009-07-14 18:35:39Amenintarea cu sfarsitul lumii este de cand religia organizata,amenintarea asta a existat si pe la 1000 ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 18:19

De la: alehin, la data 2009-07-14 00:57:17
De la: Dorulet, la data 2009-07-12 15:19:16

ATENTIUNE!

eu cred ca trebuie ignorat acest Romtar ,sigur are nevoie de un consult saun daca l-a facut sigur tratamentul nu e asta ...sa incerce altceva ...sa nu se trezeasca ..doamne fereste ..ca isi innoieste garderoba cu bluza cu maneci luuungi ..si innodate la spate....pana atunci se trateaza si el cum poate....e mai ieftin asa ...si nu doare....

si pe topicul destinul posteaza aceleasi aberatii

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 22:46

De la: dorudascalu, la data 2009-06-26 14:39:26
De la: ioanvirgilsavu, la data 2009-06-25 14:19:27cine a zis ca nu crede cu religia si crede in propriile puteri a fost f tare! o sa ajunga si el ca mumia aia d l tv!o sa fie si atunci tare dar uscat!aa acum stiu esti Morosanu?aa nu ca si ala a luat bataie!esti superman!!

Citeste si te...cruceste...evlaviosule(sic)

Cine l-a creat pe Dumnezeu?
E timpul să revendicăm unitatea. E timpul să spunem adevărul. Sistemele noastre sociale sunt depășite. Instituțiile care ne modelează viața nu dau doi bani pe tine sau familia ta. Am fost și suntem în continuare mințiți de toate instituțiile care ne conduc. Ce te face să crezi că instituția religioasă e singura care nu a fost atinsă de acest flagel? Instituția bisericească este la fundul acestei mocirle, pentru că unicul scop al oricărei instituții este autoconservarea, iar biserica nu face excepție. La baza acestui instinct de autoconservare stă sistemul monetar. Banul este singurul mijloc de a obține putere. Necesitatea paralizantă de a conserva o instituție este strâns legată de nevoia de bani și profit. Autoconservarea, profitul și puterea – acestea sunt, au fost și vor fi mereu țelurile bisericii.
Religia este campionul absolut al falselor promisiuni. Ea chiar a reușit să ne convingă că Dumnezeu e un bărbat invizibil care trăiește în ceruri și care te urmărește în fiecare clipă din viața ta. El are o listă specială cu anumite lucruri, numite porunci, pe care El nu vrea ca tu să le faci. Iar dacă greșești, vei fi trimis într-un loc plin de foc și fum, tortură și chinuri, să suferi pentru totdeauna. În schimb, dacă ești supus, umil, nu pui întrebări și contribui – vei fi trimis într-un loc minunat unde curge laptele și mierea. Și cu cât e mai mare contribuția ta financiară, cu atât mai fericit vei fi în viața de apoi. Pentru că El te iubește …dar are nevoie de bani. Dumnezeul pe care ni-l bagă ei pe gât este atotștiutor, atotputernic și înțelept. Unica problemă pe care o are – sunt banii. Începând cu indulgențele și terminând cu toate tarifele impuse azi de biserică pentru orice ritual, religia încasează milioane, nu plătește taxe și are nevoie mereu de mai mult.

La începuturi oamenii nu cunoșteau foarte mult despre mediul înconjurător, despre cum funcționează lucrurile și despre natură. Așa că au inventat propriile lor povestioare și l-au creat pe Dumnezeu după chipul și asemănarea lor. Cineva care tună și fulgeră atunci când nu ne comportăm cum trebuie și generează potopuri sau cutremure. Astăzi realizăm că conceptul de Dumnezeu este de fapt o metodă de a explica natura lucrurilor. Natura este un sistem unificat de variabile interdependente care există doar ca un întreg. Biserica a reușit de-a lungul secolelor să oprească cunoașterea acestei interdependențe și schimbări continue prin distorsionarea psihologică a credinței. Fiind totdeauna în contradicție cu știința, biserica a acționat totdeauna ca o frână în dezvoltarea tehnologiei. Logica și noile informații au fost și sunt în continuare respinse în favoarea credințelor tradiționale depășite. Religia face oamenii să se simtă vinovați pentru înclinațiile lor naturale. Căci, paradoxal, fiecare religie pretinde că oferă unica, singura cale spre iertare și mântuire. Astfel biserica a cauzat de-a lungul secolelor mai multă fragmentare și conflict decât orice altă ideologie. Să ne amintim doar de Cruciade și Inchiziție.
Cartea sfântă, fie ea Coran, Biblie sau Talmud este foarte interpretabilă. Numai creștinismul are peste 34 000 de subgrupuri diferite. Diviziunea este o caracteristică tuturor religiile teiste. Ceea ce ne duce la ideea greșită de separare și diviziune și respingerea relației simbiotice a vieții. Viziuni globale dominante în lume, precum e religia teistă, operează cu noțiunea de irelevanță socială. Islamismul, creștinismul, iudaismul, hinduismul și toate celelalte sisteme funcționează ca bariere pentru dezvoltarea personală și socială. Pentru că fiecare grup promovează și perpetuează o viziune globală închisă, fiecare din ele pretinzând că oferă unica și adevărata religie. Această înțelegere a lumii este limitată și nu este posibilă într-un univers în continuă schimbare. Toate sistemele naturale sunt schimbătoare, o schimbare care presupune o dezvoltare continuă a noțiunilor realității. Pe deasupra, este foarte important să înțelegem că toate sistemele sunt de fapt fragmente inventate doar de dragul conversației. Bucăți de puzzle care, plasate în locul corespunzător, formează împreună o imagine generală. Nu există independență în natură.
O scurtă analiză a istoriei suprimate a religiei ne arată că însăși miturile fundamentale ale religiilor reprezintă povestiri schimbătoare dezvoltate prin influență de-a lungul timpului. Atunci când încetăm să mai credem că faptele descrise de religia creștină, iudaică, indusă sau islamică sunt adevărate și fac parte din istorie, și începem să le percepem ca ceea ce sunt ele cu adevărat – expresii pur alegorice derivate din multitudinea de credințe existente la începuturi – vedem că toate religiile au un fir comun – necesitatea vieții. Și anume acest imperativ unificator este cel care trebuie recunoscut și apreciat.
Dacă teoria Big Bang-ului este adevărată, atunci noi toți provenim din acel miez stelar inițial. Fiecare atom din noi este din miezul acelei stele. Fie că este vorba de o ființă sau un obiect, toți provenim din acel praf stelar care a fost reciclat de mii și mii de ori. Prin urmare noi toți suntem același lucru. Suntem cu toții totul în același timp. Suntem parte integrantă a universului care face parte din noi. Am fost pur și simplu separați la naștere de acea UNITATE inițială. Ni s-a dat un nume, o identitate. Și oamenii simt nevoia să facă parte din nou din acea unitate, să creadă în ceva și anume acest lucru este folosit de către religie. Ei o numesc Dumnezeu și spun că El are reguli pe care trebuie să le urmăm, iar acest lucru este o cruzime.
Suntem praf stelar contemplând stelele și evoluția naturii, încercând să reconstituim acel drum lung care a însemnat apariția conștiinței în universul nostru local numit planeta Pământ. De aceea obligația noastră supremă este de a ne proteja universul, de a supraviețui și de evolua ca specie. „Suntem o specie. Suntem praf stelar care culege lumina stelelor”. (Carl Sagan )
Unele idei și date folosite în acest articol au fost preluate din filmele Zeitgeist,
Zeitgeist Addendum și The Corporation..

Fosta membra 9am.ro

49 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 01:17

Daca stie dracul cand, intreaba-l pe el si vino cu informatii...cu toate ca noi unii am demonstrat ca ce-si face omul cu mana[capul,cardul,etc]nu-i face nici dracul.De cum se spun..oameni fara Dumnezeu!
Cine l-a creat pe Dumnezeu ............citez 'E timpul sa spunem adevarul...unica problema pe care o are [Dumnezeu]sunt banii'.eu nu stiu sa fi cerut Iisus bani,sarac material, daruia...Mai departe citez'Conceptul de Dumnezeu este o metoda de a explica natura lucrurilor . Biseric a actionat ca o frana in dezvoltarea tehnologiei'.Da,acum suntem avansati, ne simtim mai in siguranta acum?citez,,avem datoria de a proteja universul 'asta facem acum,il protejam, vi se pare?citez'islamismul,crestinismul,iudaismul,hinduismul si toate celelate sisteme functioneaza ca bariere pt dezvoltarea personala si sociala'.Eu una nu am simtit asta si nici prietenii si cunostintele mele nu au avut probleme cu dezvoltarea personala si sociala din cauza religiei,poate din alte cauze.Mai departe..,,suntem o parte integranta a universului care face parte din noi [pana aici de acord].Am fost pur si simplu separati la nastere de acea UNITATE initiala ,oamenii simt nevoia sa faca pate din nou din acea unitate '[bravo asa zic si eu UNITATE si initiala -dictionar de neologisme= initial-a adj. de [la] inceput-bravo suntem pe aceeasi lungime de undaDumnezeu sai UNITATEA e de la inceput vezi ca s-a raspuns la intrebarea -cine l-a creat pe Dumnezeu sau Unitate ma rog si fiecare din noi dorim sa ne intoarcem la el ]Citez'Ni s-a dat un nume,o identitate.Fiecare atom din noi e miezul acestei stele [Unitati deci suntem toti o mica unitate de acord].Fie ca este vorba de o fiinta sau un obiect,toti provenim din acel praf stelar care a fost reciclat de mii si mii de ori[mai aveam nevoie!]Cineva care tuna si fulgera atunci cand ne comportam cum nu trebuie si genereaza potopuri si cutremure'.Pai s- a demonstrat ca gandul e o energie cu putere mare si daca e negativ [egoist,invidios,rautacios,etc nu-i asa ca suntem destui cu aceste ganduri care adunate .....]genereaza cataclisme nu Dumnezeu cu catastiful.Citez'Suntem praf stelar contempland stelele si evolutia naturii[eu zic involutia]...de acea obligatia noastra suprema este de a ne proteja universul ,de a supravetui ca specie.Ei o numesc religie si spun ca El are reguli pe care trebuie sa le urmam si acest lucru e o cruzime'''.I-auzi
,dar cu obligatia suprema aia nu e o regula care le include pe toate si nu mai e o cruzime?Citez'religiile au un fir comun-necesitatea vietii si anume acest imperativ[ce cruzime!]unificator trebuie recunoscut si acceptat '.Pai EU SUNT CALEA ADEVARUL SI VIATA suna cunocut .PT voi cu dragoste , o evlavioasa!

1111

'

'

9am056882

3 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 09:58

pe bune?! voi chiar va dati cu parerea, cand o sa se termine lumea???:D wow sper sa o si nimeriti:D

9am056882

3 mesaje
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 10:06

mai, dk ar fii asa cum zici tu, lumea sa-r sfarsi de prea multe ori:P....tu care ai avut parte de tot ce ai scris acolo zici asta...dar altii saracii care nu au avut parte nici de 5% din cea ce ai insirat mai sus!? Ei cum so-r simtii?! Sa-ti pui intrebarea asta, cand mai ai ganduri dalea! ENJOY LIFE the way it is! because it's yours!;)

Pagini: << 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?
Mergi la: