back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?

Pagini: << 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >> Sari la pagina:

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 19:49

Alo ... 112 ! ! !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:03

Da, aici sint.....

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

520 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 12:49

Important nu este faptul ce cred oamenii, ci faptul daca se intampla si cand?
Acest sfarsit a fost prevazut de religii, fiecare in interpretarea lor. Prevazut de diferiti Initiati ai lumii de acum 6000 de ani sau mai incoace. Vezi calendarul Mayas, vezi Ianunakii din NIBIRU, vezi mai recent CENTURA FOTONICA, vezi GREG BRADON, punctul zero si altele. Orice scenariu este posibil
si omul nu-si poate prea mult influienta destinul, nici natiunile, nici omenirea in ansamblul ei.
Cunoaste cineva sigur PLANUL DIVIN privind evolutia planetei Pamant si chiar a Universului, Planul Evolutiei Omului, fizic si Spiritual? Cu siguranta supozitii. Sa asteptam linistiti asadar.
Un singur lucru e sigur. Necesitatea evolutiei Spirituale a Omului, necesitatea incarcarii mentalului sau cu ganduri pozitive, acumuland vibratii inalte. Insumarea acestor ganduri pozitive de IUBIRE, inclusiv fata de CREATOR(Dumnezeu), ar putea duce la salvarea planetei chiar si a unei mari parti din omenire.

Just_Someone

1 mesaj
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 02:48

Decat sa asculti povestiri la tv cu oamenii de stiinta si sa te uimeasca niste filme despre sfarsit cum e cel despre 2012 mai bn crezi ce scrie in Biblie pentru ca Biblia a fost scrisa de oameni simpli ce este drept,dar a fost scrisa de niste oameni care au crezut si au trait vremuri cand s-au facut minuni pe acest pamant de catre Dumnezeu si Iisus.Nu mai te gandi la lucrurile care le face omul prin filme documentare,lucruri de care vb oamenii de stiinta pentru k ei niciodata n-o sa aiba posibilitatea de a arata k universul s-a format singur dintr-o explozie sau mai stiu eu ce.
.Crede in Dumnezeu,recunoaste-L pe Iisus ca Mantuitor personal,schimba-te,fi mai bun,lasa pacatul si urmeaza-L pe IISUS PENTRU CA EL ESTE BUNATATEA,DRAGOSTEA,VESNICIA SI TOT CE ESTE BUN VINE DE LA EL SI DE LA TATAL.

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 11:12

AMIN

symy-apocalipsa.blogspot.ro
DECEBAL

30 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 12:46

nu ma intereeaza si apoi nu e treba mea

love_genoveva_yahoo_com

2 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 18:21

în 2o12

hcristina
mishu_9AM

17 mesaje
Oras: Vaslui

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 20:08

Aveam doar 10 ani cand mergeam in tren si am auzit o discutie intre o femeie si un barbat.Atunci poate nu am inteles,discutia era pe aceasta tema si femeia a raspuns:-Lumea se va sfarsi cand toate ceasurile o sa bata la fel.
Multi ani nu am inteles aceasta afirmatie ,femeia era atat de optimista sau a aruncat-o ca o vorba de duh.Acum am inteles ca avea dreptate,ceasurile vor bate la fel cand timpul se va opri...

fiti mai buni
taloslavinia79

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 20:31

eu am citit in Biblie ca sfarsitul lumii va fi cand Dumnezeu va venii noaptea ca un hot si ne va prinde nepregatiti dar numai El stie asta si vom da socoteala pt pacatele noastre vom vedea....

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 20:34

De la: nicicandva, la data 2008-07-30 14:56:18in rusia sunt cativa oameni care se agita si cred ca fix in mai la anul, va fi sfarsitul lumii. o secta numita Regiunea Penza. nu stiu ce sa cred.oamenii astia au dreptul la libera exprimare si libera credinta, insa...parca totusi...de ce se trezesc toti paranoicii sa-si dea cu presupusul despre CAND, CUM, UNDE si DE CE o sa murim odata si odata...

Am citit pe Google "SINTEM AICI DE MILIARDE DE ANI "mare dreptate are

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 10:55

De la: cifra66, la data 2010-01-18 20:34:07
De la: nicicandva, la data 2008-07-30 14:56:18in rusia sunt cativa oameni care se agita si cred ca fix in mai la anul, va fi sfarsitul lumii. o secta numita Regiunea Penza. nu stiu ce sa cred.oamenii astia au dreptul la libera exprimare si libera credinta, insa...parca totusi...de ce se trezesc toti paranoicii sa-si dea cu presupusul despre CAND, CUM, UNDE si DE CE o sa murim odata si odata...

Am citit pe Google "SINTEM AICI DE MILIARDE DE ANI "mare dreptate are
Cam batran domnule. cam batran! Si acum serios, in Biblie sunt mentionate o seama de semne si fapte ce trebuiesc sa se intample inainte de a veni ,,sfarsitul veacurilor' Multe s-au intamplat si se intampla si azi. Sunt insa cateva semne ce urmeaza sa aiba loc. Atunci va veni sfarsitul. Nu stim iuteala cu care Dumnezeu le va implini pe toate Cred insa intr-un sfarsit. Cred intr-o judecata si intr-un Dumnezeu iubitor si iertator.Daca nu ar fi asa nu am mai avea nici o nadejde.

SOGUNUL

389 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 21:33

pe articolul Anul 2012, un moment de cumpana pentru omenire
Trimis de fulgerul1989 la 21 Iunie 2008, ora 04:37
omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 02:29

De la: intelus1946, la data 2010-01-19 21:33:18pe articolul Anul 2012, un moment de cumpana pentru omenire
Trimis de fulgerul1989 la 21 Iunie 2008, ora 04:37
omul este un animal evoluat dar imperfect,stapineste pamintul de miliarde de ani.Au fost civilizatii mult mai avansate care au disparut datorita cataclismelor terestre provocate de membrii civilizatiilor respective.Actuala generatie se trage din supravetuitorii ultimului cataclism produs in urma cu 3 milioane de ani,are creerul foarte dezvoltat dar este folosit doar 033%.Faptul ca in lunga sa peregrinare pe tera a suportat multe cataclisme marunte ,omul a fost nevoit sa se adapteze.A aparut lupta pentru suprematie,stocarea averilor,forme de intimidare scornite pentru dominarea maselor credule si inapoiate mintal cum este religia,politica,inarmarea excesiva.Cind religia nu a mai fost credibila a aparut politica,o forma bazata pe minciuni si promisiuni desarte ,facuta celor slabi pentru a acorda votul unor excroci cu limbarnita,care doresc sa profite sa beneficieze de imunitate pentru a nu fi pedepsiti de lege.In prezent religia si politica au dat mina in scopul mentinerii suprematirii asupra celor slabi si inapoiati,religia constituind o frina in calea dezvoltarii iar politica o forma de invrajbire a diferitelor grupuri de oameni,crearea zonelor de conflict armat pe principiul ;divide si cucereste "Datorita exploatarii salbatece si necontrolate a subsolului terestru au fost creiate mari goluri care vor fi inundate de apele oceanului.Astfel pamintul se va reaseza,faliile fiind acum intr-un puternic dezechilibru,zona Americi va deveni fund de ocean ,Asia va suporta mari cutremure,Antarctida va disperea,partea deinspre Italia,Franta,Spania,Portugalia va deveni un teritoriu arid african,mare parte dintre supravetuitori vor veni in Est,in Romania,Bulgaria si zona europeana Turcia,vor fi lupte pentru supravetuire din cauza lipsei de alimente.Omul va continua sa suprvetuiasca inca 7 miliarde de ani pina la stingerea nucleului Solar
Cind va fi asa ceva. Ca am mai citit ceva asemanator acum 20 ani. Si se spunea ca in viitorul indepartat. Am impresia ca sint unii care chiar vor sa tina oamenii in tensiune, permanent. Ma refer la cei care genereza astfel de stiri. Cineva a adus previziunile Lui Vanga si nici vorba de asa ceva. In schimb se spune clar de 2 momente 3005, distrugerea partiala a Terrei si Marte. Pina in 3793, omenirea o va duce ca un betiv. Distrugerea biosferei Terrei ca urmare a spargerii pe orbita a unei comete. Si omenirea va avea capacitatea sa paraseasca definitiv Pamintul. Si urmeaza peste 2000 de ani de dezvoltare pe alte sisteme solare. Dupa care va dispare la vointa ei, intreaga masa a omeniirii, intrind in spatiul de la marginea universului.
Si am fost atacat de ce a spus ea. Oricum e un scenariu, putin spus optimist.

Dar ce spui dta aici tine de o frica, gen bau-bau. Nu va fi nici distrugere a pamintului, cu noi cu tot. CI SUB NOI.

Si urmatorii 1000 de ani sint de acumulari in creatie in special dar si cunoastere, dar bazate pe secolele trecute, in special sec 20. Creatii esentiale supravietuirii in ceea ce va urma.

Va fi f multa liniste, necesara creatiei.

Deci spre bine.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 02:32

De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:49:01 Alo ... 112 ! ! !
Alo ! Nu raspunde nimeni ?!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 03:06

De la: Dorinel, la data 2010-01-20 02:32:56
De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:49:01 Alo ... 112 ! ! !
Alo ! Nu raspunde nimeni ?!

bara_ac

5 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 08:00

io cred ca sfarsitul lumii va fi in anul 2000 asa crede toata lumea. inseamna ca e adevat.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 08:07

La mine chiar a fost in 2000. In vara. si s-a sfirsit o perioada de negreala.

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 13:45

32 DECEMBRI 2010,SE PREZICE CA VA FI SFARSITUL LUMIII

bara_ac

5 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 18:03

De la: nastasemihail, la data 2010-01-20 08:07:09La mine chiar a fost in 2000. In vara. si s-a sfirsit o perioada de negreala.

da? nu la inceputul lui 2000? io asa credeam. cand ceasul va bate 12, vom crapa cu totii.

cezarul

54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 18:29

Romania ,este una din cele mai frumoase tari ale lumii,dupa Franta,in urma cu 20 de ani era invidiata de catre cele mai mari puteri ale lumii,care sub o forma sau alta incercau sa stabileasca relatii economice cu Romania,importa creere din Romania.Fenomenul de regres al acestei tari dupa 1990,se datoreaza incompetentei celor care au preluat puterea in urma unei REVOLTE POPULARE ,cauzata de nemultumirea maselor ,din cauza minciunilor activistilor de partid PCR ,proveniti din fii si interpusii unor foste cadre de partid care necunoscind munca ,preferau sa huzureasca pe cheltuiala statului ,sabotind in realitate economia acestei minunate tari Romania. Deoarece ,dupa aceasta rasturnare politica ,puterea a incaput tocmai pe mina acestor fosti activisti ,invatati sa huzureasca fara munca si care au devalizat si predat contra unor comisioane grase,principalele capacitati de productie,pe mina unor aventurieri ,care au falimentat industria,agricultura ,Romania este astazi intr-o situatie dezastruoasa,continuind sa fie condusa de cea mai periculoasa structura politica,nociva pentru poporul roman.
Revin la subiectul din titlul topicului si precizez ca ,lumea se va sfisi cind va disparea prostia.

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 18:36

Si cum prostia prolifereaza, sa-ntelegem ca sfarsitul e indepartat, domnule cezarul?

cezarul

54 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 19:17

De la: 9am180342, la data 2010-01-20 18:36:37Si cum prostia prolifereaza, sa-ntelegem ca sfarsitul e indepartat, domnule cezarul?

Foarte indepartat,am citit previziunile lui fulgerul 1989 pe un topic si inclin sai dau dreptate,chiar daca pamintul se va reaseza ,chiar daca vor fi cutremure ,inundatii,incendii tot felul de dezastre,undeva pe un bolovan ,pe o insula noua ,omul va supravetui,numai intr-un dezastru autoprovocat de catre om ,razboiul nuclear -va aduce sfirsitul,asa ca atentie pe cine promovati in functiile supreme.

cezarul

54 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 07:13

De la: vincenzo_696, la data 2008-08-07 10:10:23sf lumii a inceput de mult nu e o zi sau o data e un proces LOOK AROUND and you might be able to see the process si e gresit spus sfarsitul lumii de fapt e "SFARSITUL LUMII ASA CUM O STIM NOI"

Trimis de _68 la 14 Iulie 2008, ora 17:01
Calator in timp fiind ,am sa va povestesc ceva din trecutul indepartat.In urma cu 3 milioane de ani paminteni ,actualul spatiu al sistemului solar era ocupat de 2 planete gigant numite INTELUS si IOCRIMIO.
Intelusienii,care aveau o civilizatie de peste 6000 de ani ,aveau o tehnica avansata,membrii civilizatiei erau dotati fizic ,barbatii atingeau inaltimea medie de 2,60 m si greutatea de 180 -300 kg ,femeile ajungind la inaltimi de 1,70 - 1,90 m si greutatea intre 65 si 140 kg. Ambele sexe aveau pilozitate marita,doar fata si membrele superioare prezentau pilozitate scazuta,culoarea tenului brun-aramiu.Stapineau bine sistemul de comunicare prin telepatie ,in activitatile industriale si casnice foloseau robotii care aveau insusiri si inteligenta apropiata membrilor civilizatiei singura diferenta era ca nu puteau comunica prin telepatie neavind aces la aceasta frecventa.
Iocrimeii ,civilizatie cu o durata de 3690 de ani paminteni se deosebeau de intelusieni,prin faptul ca nu prezentau pilozitate,culoarea tenului fiind alba-rozalie,doar pe cap aveau pilozitatea mai accentuata si diversa,masculii erau preponderent saten si femeile blonde.Ambele planete aveau sisteme de aparare contra invadatorilor.Intimplator ca orice inventie ,intelusienii au descoperit ceva asemanator bombelor nuckleare terestre si un procedeu de deplasare rapida in spatiu.INTELUS era o planeta cu sistem unic de administrare care era condus de un individ parsiv si avar,care reusise sa distruga toate sistemele de pe Intelus CONCENTRIND puterea in miinile sale ,prin intrigi ,conflicte etnice ,folosind principiul stravechi ;divide et impera'
Odata descoperita arma de distrugere nucleara ,Kilerul conducator a decis un atac asupra planetei IOCRIMIO.
Locuitorii planetei Iocrimio ,erau pasnici ,aveau sistemul de aparare foarte dezvoltat dar nu dezvoltau atacuri de expansiune.Conflictul care a avut loc ,a dus la distrugerea celor 2 planete,personalul militar care era in posesia echipamentelor militare speciale,spatiale ,care a reusit sa se catapulteze in spatiul indepartat de locul conflictului,a vagabondat multa vreme ,pentru a gasi o noua planeta ce putea fi locuita.
In spatiul conflictului autodistrugator,exploziile nucleare au generat temperaturi de miliarde de grade ,sa format un nucleu incandescent,acoperit de straturi progresive de gaze,praf si particule incandescente.Bolovanii rezultati din distrugerea planetelor INTELUS si IOCRIMIO au inceput sa gireze pe diferite orbite in jurul bulgarului de foc,fiind pozitionate functie de atractia magnetogravitationala si de volum pe diverse coordonate.Calatorind prin spatiu si negasind alt loc favorabil ,intelusienii si iocrimeii care reusisera sa se salveze,au revenit in spatiul ocupat de fostele planete INTELUS si IOCRIMIO. Un bolovan aflat la o distanta convenabila fata de bulgarele de foc central a oferit posibilitatea stabilirii si locuiri celor care au vagabondat prin spatiu si nu au mai gasit conditii prielnice.Intelusienii au inventat religia ca mijloc de mentinere in intuneric a membrilor societatii,Iocrimeii au inventat politica care prin minciuna si promisiuni ,prin intriga si invrajbire imparte lumea,creaza focare de razboi,iar in prezent au dat mina pentru a mentine masele intr-o stare de permanenta neliniste si siguranta.PINA LA SFIRSITUL ANULUI 2008 SE VA TOPI CALOTA POLARA ,ma voi intoarce dupa.

Raporteaza limbaj inadecvat

Trimis de truckdriverjob08 la 22 Iulie 2008, ora 11:45
... ?!... da pe la vre-un doctor ati fost in ultimul timp?...

Trimis de partidul1 la 23 Iulie 2008, ora 14:01
in afara de nenorocirile produse de americani,prin creerea de focare de razboi in lume,prin invrajbirea unora impotriva altora pentru a le vinde armament,NU EXISTA PERICOL MAI MARE !!!
Referitor la trecerea prin CENTURA FOTONICA ,este adevarat si se intimpla odata la circa 13000 de ani,omenirea o ia de la inceput ,prilej de inoire a tehnologiilor perimate producatoare de noxe care fac viata imposibila pe TERA..
CIT PRIVESTE ISTORIOARA cu INTELUS si IOCRIMIO ,asemenea scenarii sau produs in trecut si se vor
mai produce,daca la cirma statelor inarmate cu bomba nucleara stau iresponsabili. In ultimul timp americanii,creiaza focare de intrigi si razboaie ,dupa care motiveaza ca intervin pentru calmarea situatiei dar in realitate experimenteaza noi echipamente militare.
Faptul ca in asemenea conflicte sint atrase si tarile civilizate care au inceput sa inteleaga jocul americanilor,ar putea sa duca la un conflict care sa lichideze microbul razboinic american pentru todeauna daca America nu va fi inghitita intre timp de ocean.

Trimis de fulgerul1989 la 23 Iulie 2008, ora 14:32
FRUMOASA ISTORIOARA cu mult simbure de adevar si cu apropos la ISTERIA NUCLEARA ,la intigantii militaristi americani si CAVALCADA INTUNERICULUI RELIGIOS.

Trimis de CenturaFotonica2012 la 01 Septembrie 2008, ora 12:48
Total gresit. Acum am revenit si eu din concediu, am calatorit in timp spre inceputul planetei noastre. Nimic mai fals, acest om incearca o diversiune. Singurii locuitori ai pamantului erau dinozaurii iar dintre acestia dinozaurii pitici aveau creierul extrem de dezvoltat, mult peste cel al omului contemporan. Ei comunicau prin mesaje telepatice. (Voi merge in concediu de iarna pentru a afla cum au disparut). Legat de centura fotonica si anul 2012, din pacate aceste informatii sunt cat se poate de adevarate. Faceti-va provizii, oameni buni, in special morcovi si apa minerala. O sa aveti nevoie.

Trimis de _68 la 20 Septembrie 2008, ora 09:13
Totul este posibil,probabil unii dintre dinozaurii pitici s-au refugiat in copaci si dupa trecerea cataclismului a u coborit,insa pamintul era inca firbinte si numai omul a supravetuit.Cite ceva din practica dinozaurilor a fost mostenit,se vede la cei care creiaza gauri negre financiare locale si mondiale,experimente cu acceleratori de protoni,pe care descarca cheltuielile aberante,creiaza focare de razboi si le alimenteaza cu armament, smenarii politici ,religiosi,care -si etaleaza si raspindesc practicile intr-o planeta bolnava.Suprapunerea centrului sistemului solar peste centrul galaxiei,este un fenomen astronomic ciclic care va avea o influenta benefica asupra pamintului.Probabil ca vor disparea ramasitele practice ale dinozaurilor.

Trimis de nastasemihail la 28 Martie 2009, ora 04:44
Datele cu greutatile cum ti-au aparut? Cu cifre romane, arabe sau chirilice..........
Si eu am asa imaginatie, dar cind nu dorm 2 nopti cum trebuie......

Trimis de ioa_d la 07 Iulie 2009, ora 16:06
ceva dovezi? nu cred ca exista....oricum, ca si poveste este interesanta ...
dar e 2009 si calota glaciara inca mai exista? ziceati ca va intoarceti dupa.....
calota glaciara va sta mult si bine acolo, oameni buni, stati linistiti. schimbari au existat in lungul istoriei pamantului mai mult de o gramada. nu trebuie sa ne fie frica de viitor. trebuie sa il privim cu seninatate si cu bucurie. nu se schimba nici clima, stati linistiti (unele variatii climatice sant normale dar pana la era glaciara sau incalziri drastice mai avem mult), calota glaciara la cate milioane de tone de gheatza are in ea (atat cea de la polul nord cat si cea din antarcica) are nevoie de muuuuulti ani si temperaturi foooarte ridicate ca sa se topeasca integral. ceea ce ma indoiesc ca se va intimpla in cursul vietii noastre.
totusi, astept sa se intoarca poersoana care afirma ca pana la sfarsitul lui 2008 va fi topita calota, sa avem o discutie mai serioasa aici pe teme de genul acesta, si sa nu mai induca fiecare visator de cosmaruri restul lumii in eroare

--------------------------------------------------------------------------------

Intra in contul tau sau creeaza-ti un cont nou:
pentru a pentru a putea adauga un raspuns la tema " INTELUS si IOCRIMIO"
pentru a fi informat cand se posteaza comentarii noi pe tema " INTELUS si IOCRIMIO"

Utilizator:
Parola:

»Inapoi la articolul Anul 2012, un moment de cumpana pentru omenire
»Afiseaza toate temele de discutii propuse de utilizatori
Alte comentarii pe articolul Anul 2012, un moment de cumpana pentru omenire

Schimbarea incepe cind corpurile nu vor mai avea umbra
NU SINTEM SINGURI PE TERA
care Mayasi si din care ciclu
GROZA AMERICII SI DEZASTRUL FINANCIAR
PERICOL IMINENT
2012 - stiintific
SINTEM AICI DE MILIARDE DE ANI
AVETI GRIJA DE SUFLETELE VOASTRE!!!
NORMAL CA SE INTRERUPE..!
cursul normal astronomic

Din ce tara / localitate mai doresti sa gasesti stiri pe 9AM ?

Alege... Abrud Adjud Agnita Aiud Alba Iulia Alesd Alexandria Anina Aninoasa Arad Avrig Azuga Babadag Bacau Baia de Arama Baia de Aries Baia Mare Baia Sprie Baicoi Baile Govora Baile Herculane Baile Olanesti Baile Tusnad Bailesti Balan Bals Baraolt Barlad Basarabi Bechet Beclean Beius Beresti Bicaz Bistrita Blaj Boldesti Scaieni Bolintin Vale Borsa Borsec Botosani Brad Braila Brasov Breaza Brezoi Bucuresti Budesti Buftea Buhusi Bumbesti Jiu Busteni Buzau Buzias Calafat Calan Calarasi Calimanesti Caciulata Campeni Campia Turzii Campina Campulung Moldovenesc Campulung Muscel Caracal Caransebes Carei Cavnic Cehu Silvanei Cernavoda Chisinau Cris Chisinau Ciacova Cisnadie Cluj Napoca Codlea Cornu Comanesti Comarnic Constanta Copsa Mica Corabia Costesti Covasna Craiova Cristuru Secuiesc Cugir Curtea de Arges Curtici Dabuleni Darabani Darmanesti Dej Deta Deva Dorohoi Draganesti Olt Dragasani Drobeta Turnu Severin Dumbraveni Eforie Fagaras Faget Falticeni Faureni Fetesti Fieni Filiasi Focsani Fundulea Gaesti Galati Gataia Geoagiu Gheorgheni Gherla Giurgiu Gura Humorului Harlau Harsova Hateg Horezu Huedin Hunedoara Husi Ianca Iasi Iernut Igris Ilfov Ineu Insuratei Intorsura Buzaului Isaccea Jibou Jimbolia Lehliu Gara Lipova Ludus Lugoj Lupeni Macin Marasesti Marghita Mangalia Medgidia Medias Miercurea Ciuc Mihailesti Mioveni Mizil Moinesti Moldova Noua Moreni Motru Nadlac Nasaud Navodari Negresti Negresti Oas Negru Voda Nehoiu Novaci Nucet Ocna Mures Ocna Sibiului Ocnele Mari Odobesti Odorheiu Secuiesc Oltenita Onesti Oradea Orastie Oravita Orsova Otelu Rosu Otopeni Ovidiu Panciu Pancota Arad Pascani Petrila Petrosani Piatra Neamt Piatra Olt Pitesti Ploiesti Plopeni Pogoanele Predeal Pucioasa Radauti Ramnicu Sarat Ramnicu Valcea Rasnov Recas Reghin Resita Roman Rosiori de Vede Rovinari Roznov Rupea Sacele Sacueni Salonta Sangeorz Bai Sannicolau Mare Satu Mare Saveni Scornicesti Sebes Sebis Segarcea Seini Sfantu Gheorghe Sibiu Sighetu Marmatiei Sighisoara Simeria Simleu Silvanei Sinaia Siret Slanic Slanic Moldova Slatina Slobozia Solca Sovata Stamora Roman Stei Strehaia Suceava Sulina Talmaciu Tandarei Targoviste Targu Bujor Targu Carbunesti Targu Frumos Targu Jiu Targu Lapus Targu Mures Targu Neamt Targu Ocna Targu Secuiesc Tarnaveni Tasnad Techirghiol Tecuci Teius Ticleni Timisoara Tismana Titu Toplita Topoloveni Tulcea Turda Turnu Magurele Unicani Urlati Urziceni Valenii de Munte Vanju Mare Vascau Vaslui Vatra Dornei Victoria Videle Viseu de Sus Vlahita Vulcan Zalau Zarnesti Zimnicea Zlatna Afghanistan Afrique du Sud Albania Algeria Andora Angola Anguilla Antigua si Barbuda Arabia Saudita Argentina Armenia Australia Austria Azerbaidjan Bahamas Bangladesh Barbade Belgia Bhoutan Bielorus Bolivia Bosnia Botswana Bouvet (île) Brazilia Bulgaria Bélize Cambodgia Camerun Canada Cehia Chile China Cipru Cocos (Keeling) îles Colombia Congo Cook (îles) Corea de nord Corea de sud Costa Rica Croatia Cuba Côte d'Ivoire Danemarca Dominique Ecuador Egipt Elvetia Emiratele Arabe Unite Estonia Etats-Unis Etiopia Finlanda Franta Gabon Gambia Georgia Germania Ghana Gibraltar Grande Bretagne Grecia Grenada Groenland Guadeloupa Guam Guatemala Guinea Guinée-Bissau Guyana Haiti Honduras Hong Kong Hungaria India Indonésia Iran Iraq Irlanda Islanda Israel Italia Jamaica Japonia Jordania Kazakhstan Kenya Kirghizistan Koweit Laos Lettonia Liban Liberia Libia Liechtenstein Lituaniae Luxembourg Macédoine Madagascar Malaisia Malawi Maldives Mali Malte Maroc Maurice (île) Mexic Moldova Monaco Mongolie Mozambique Myanmar Namibia Nepal Nicaragua Niger Nigeria Norfolk (île) Norvegia Noua Zeelanda Oman Ouganda Ouzbékistan Pakistan Panama Paraguay Peru Philippines Polonia Porto Rico Portugalia Romania Rusia Rwanda Rép Dominicaine Rép. Dém. du Congo (ex Zadre) Sahara Occidentala Saint-Marin Sainte Lucie Salvador Serbia Sierra Leone Singapore Slovaquie Slovénie Somalie Soudan Spania Sri Lanka Suedia Svalbard/Jan Mayen (îles) Swaziland Syrie Sénégal Taiwan Tanzanie Thailande Trinité et Tobago Tunisie Turquie Tuvalu Ukraine Uruguay Vanuatu Vatican Venezuela Viet Nam Yemen Zambie Zimbabwe

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 07:17

De la: bara_ac, la data 2010-01-20 18:03:27
De la: nastasemihail, la data 2010-01-20 08:07:09La mine chiar a fost in 2000. In vara. si s-a sfirsit o perioada de negreala.

da? nu la inceputul lui 2000? io asa credeam. cand ceasul va bate 12, vom crapa cu totii.
conteaza ce cred eu in ceea ce ma priveste. Daca vrei sa faci misto du-te la glume. Aici e pe specific.

bara_ac

5 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 19:44

De la: nastasemihail, la data 2010-01-21 07:17:48

conteaza ce cred eu in ceea ce ma priveste. Daca vrei sa faci misto du-te la glume. Aici e pe specific.

dar cine glumeste? io le stiu pe toate (cred ca am ceva din sangele lui nostradamus). si iti spun ca sfarsitul lumii vine in anul 2000. asculta ce iti spun!

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 19:56

De la: bara_ac, la data 2010-01-21 19:44:53

dar cine glumeste? io le stiu pe toate (cred ca am ceva din sangele lui nostradamus). si iti spun ca sfarsitul lumii vine in anul 2000. asculta ce iti spun!

azi nu ma simt bine......
imi spune cineva in ce an suntem?
ca sa stiu de-s vie o moarta.........

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 20:07

De la: 9am147005, la data 2010-01-21 19:56:14

depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile,de la fondarea romei suntem in 2010,de la crearea lumii de zeii biblici suntem in 5770,de la nasterea lu' jeshua bin yousef suntem in 2007,dupa miturile vedice ale hindusilor suntem prin 8mii si ceva,dupa teoria evolutionista darwinista suntem prin anu' 7milioane si ceva,dupa teoria big-bangului prin 12 miliarde si ceva,iar dupa ultimele teorii stiintifice ne aflam prin anul 14 miliarde, AI LIBER ARBITRU,ALEGE !!!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 20:12

imi place numarul al mai mic ca inseamna ca mai vem mult pana la happy end!
parese ca-s vie.....din pacate pentru unii......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
bara_ac

5 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 08:03

De la: florinpreda999, la data 2010-01-21 20:07:34

depinde din ce punct de vedere privesti lucrurile,de la fondarea romei suntem in 2010,de la crearea lumii de zeii biblici suntem in 5770,de la nasterea lu' jeshua bin yousef suntem in 2007,dupa miturile vedice ale hindusilor suntem prin 8mii si ceva,dupa teoria evolutionista darwinista suntem prin anu' 7milioane si ceva,dupa teoria big-bangului prin 12 miliarde si ceva,iar dupa ultimele teorii stiintifice ne aflam prin anul 14 miliarde, AI LIBER ARBITRU,ALEGE !!!

ai uitat de anii de la nasterea lui mohammed.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 08:10

De la: bara_ac, la data 2010-01-23 08:03:13
De la: florinpreda999, la data 2010-01-21 20:07:34

ai uitat de anii de la nasterea lui mohammed.
Toaisu gilmuta de forum. Eu nu mi-am deschis sufletul casa ma iei tu la spalat pe jos. Ca a fost o coincidenta, dar chiar a fost ceva frumos.
Daca nu te astimperi te bag in masina de spalat .

Pagini: << 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?
Mergi la: