back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 14:00

De la: tisor, la data 2009-10-24 22:08:51omisesem.......servicii secrete mondiale.... pe google

Posibil ca si aceste servicii secrete sa aiba ceva influenta in sfarsitul lumii , cu toate ca ei mai mult ii preocupa politica decat sfarsitul , problema e ca se exagereaza cu OZN, asa ceva nu exista , este imposibila vizita lor pe pamant, de razboi mondial nici nu poate fi vorba, deoarece exista cele mai tari arme care sunt spionajul si contraspionajul,numai cu aceste arme se va lupta , mai au cu aceasta porcarie cu tratatul de la Lisabona , si aceasta infectie mondiala europeana UE . In aceste servicii sunt oamenii puternici ai lumii , din pacate numai cu vederi capitaliste, ce vor sa schimbe oranduirea politica ! ; poate sa grabeasca sfarsitul politic , dar uman , numai Dumnezeu stie !

Ticu
9am097643

3 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 19:31

mi haig
da, in Biblie exista raspunsuri la multe intrebari ale oamenilor, insa tot in ea - criptata, - se afla o alta: Evanghelia. Abia acolo raspunsurile sunt clare...
Astazi, expresia "nimeni nu stie" nu mi se pare a fi corecta; cine nu stie, pai nu stie si gata; iar cine stie, tace! De ce ar vorbi? Si cine l-ar asculta, daca ar vorbi?... Apoi, nici nu ar avea aprobare s-o faca, si pricepem de ce, daca ne merge mintea nitel.
Biblia nu este o carte "religioasa", cum pretind unii, ci este de stiinta. Dar pentru a fi priceputa este nevoie de ceva mai multa minte, si niscai ajutor venit "de undeva". Ata ete.

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 19:44

De la: tisor, la data 2009-10-25 13:30:07
De la: Tycu, la data 2009-10-25 12:01:14
De la: 9am043905, la data 2009-10-24 20:48:23Vom sti cu totii cand va veni sfarsitul . Nu va bateti capul traitiva viata bucurativa pentru fie care zi traita.
:

sml-confused0006: Asa e , de acord bre ca viata trebuie traita, dar ce e cu acel "vom sti" adica noi vom apuca sfarsitul ,? sau e vorba de alte generatii de oameni care vor venii !!!

Conform Bibliei,ceasul revenirii lui ISUS HRISTOS nu este stiut decit de DUMNEZEU TATAL,...dar Biblia vine cu niste profetii,despre vremea sfirsitului..(in cartea DANIEL,ISAIA,APOCALIPSA )si spune ca pina nu se vor implini acestea nu va veni sfirsitul

Conform Bibliei,ceasul revenirii lui ISUS HRISTOS nu este stiut decit de DUMNEZEU TATAL,...dar Biblia vine cu niste profetii,despre vremea sfirsitului..(in cartea DANIEL,ISAIA,APOCALIPSA )si spune ca pina nu se vor implini acestea nu va veni sfirsitul[/quote]
Cand Iisus a spus ca "nici fiul nu stie cand va fi ceasul acela ci numai Tatal " s-a referit la firea lui umana-la Fiul Omului,nu la Fiul lui Dumnezeu , firea lui Dumezeiasca caci "trei sunt care marturisesc in cer,Tatal Fiul si Sfantul Duh ; si acesti trei una sunt ";si "Eu cu Tatal una suntem "- rezulta clar de aici ca si Fiul stie cand va fi ceasul acela .

Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
tilsor

1415 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 22:29

De la: tutenes, la data 2009-10-25 19:44:30
De la: 9am043905, la data 2009-10-24 20:48:23Vom sti cu totii cand va veni sfarsitul . Nu va bateti capul traitiva viata bucurativa pentru fie care zi traita.
:

sml-confused0006: Asa e , de acord bre ca viata trebuie traita, dar ce e cu acel "vom sti" adica noi vom apuca sfarsitul ,? sau e vorba de alte generatii de oameni care vor venii !!!

Conform Bibliei,ceasul revenirii lui ISUS HRISTOS nu este stiut decit de DUMNEZEU TATAL,...dar Biblia vine cu niste profetii,despre vremea sfirsitului..(in cartea DANIEL,ISAIA,APOCALIPSA )si spune ca pina nu se vor implini acestea nu va veni sfirsitul

Cand Iisus a spus ca "nici fiul nu stie cand va fi ceasul acela ci numai Tatal " s-a referit la firea lui umana-la Fiul Omului,nu la Fiul lui Dumnezeu , firea lui Dumezeiasca caci "trei sunt care marturisesc in cer,Tatal Fiul si Sfantul Duh ; si acesti trei una sunt ";si "Eu cu Tatal una suntem "- rezulta clar de aici ca si Fiul stie cand va fi ceasul acela .[/quote]

Serios...da-mi te rog acele versete ale Bibliei in care se poate intui,cel putin, ce spui tu...( d-voastra)

Maranatha
Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 17:00

De la: tisor, la data 2009-10-25 22:29:55
De la: tutenes, la data 2009-10-25 19:44:30
:

Cand Iisus a spus ca "nici fiul nu stie cand va fi ceasul acela ci numai Tatal " s-a referit la firea lui umana-la Fiul Omului,nu la Fiul lui Dumnezeu , firea lui Dumezeiasca caci "trei sunt care marturisesc in cer,Tatal Fiul si Sfantul Duh ; si acesti trei una sunt ";si "Eu cu Tatal una suntem "- rezulta clar de aici ca si Fiul stie cand va fi ceasul acela .

Serios...da-mi te rog acele versete ale Bibliei in care se poate intui,cel putin, ce spui tu...( d-voastra)[/quote]
Daca ma intrebi(intrebati) de versetelea acelea inseamna ca nu ai citit Noul Testament cu atentie .

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 23:12

Cand este sfarsitul lumii -a fost intrebarea pe care si-au pus-o , in general ,credinciosii !
Nu inteleg de ce pe ei ii macina aceasta intrebare atata timp cat ei cred in viata de ...dincolo !
Daca ar exista acest sfarsit ,ar afecta doar generatia ,in viata ,la acel moment dat !
Cei din trecut sau cei din ...viitor ,nu vor sti sau simti ceva !
Aceasta frica ,de o moarte violenta ,de fapt ,ii sperie -le este frica de...rai sau de iad -ar vrea sa mai ramana pe acest pamant -nu inteleg frica de moarte a credinciosilor-sa le fie oare frica de intalnirea cu divinitatea ?
Trebuie sa fim constienti,ca pentru moment,pentru fiecare in parte ,sfarsitul lumii vine in momentul mortii !
restul sunt speculatii-daca ar fi ceva real ,in legatura cu divinitatea-ar trebui sa ne bucuram ca murim!
Noi insa avem acel instinct care ne face sa ne speriem de moarte ,nu ne-o dorim -ne este frica -deci logic nu ne asteapta nimic...dincolo -doar eternitatea -ceva asemanator cu cea de dinainte de a ne naste !

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 15:12

De la: karpov, la data 2009-10-26 23:12:23

Cand este sfarsitul lumii -a fost intrebarea pe care si-au pus-o , in general ,credinciosii !
Nu inteleg de ce pe ei ii macina aceasta intrebare atata timp cat ei cred in viata de ...dincolo !
Daca ar exista acest sfarsit ,ar afecta doar generatia ,in viata ,la acel moment dat !
Aceasta frica ,de o moarte violenta ,de fapt ,ii sperie -le este frica de...rai sau de iad -ar vrea sa mai ramana pe acest pamant -nu inteleg frica de moarte a credinciosilor-sa le fie oare frica de intalnirea cu divinitatea ?
Trebuie sa fim constienti,ca pentru moment,pentru fiecare in parte ,sfarsitul lumii vine in momentul mortii !
restul sunt speculatii-daca ar fi ceva real ,in legatura cu divinitatea-ar trebui sa ne bucuram ca murim!
Noi insa avem acel instinct care ne face sa ne speriem de moarte ,nu ne-o dorim -ne este frica -deci logic nu ne asteapta nimic...dincolo -doar eternitatea -ceva asemanator cu cea de dinainte de a ne naste !

Credinciosii pot sa isi puna intrebari despre acest subiect si fara a fi obsedati !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 16:32

De la: tutenes, la data 2009-10-27 15:12:55

Credinciosii pot sa isi puna intrebari despre acest subiect si fara a fi obsedati !

Pe necredinciosi nu-i intereseaza sfarsitul lumii deoarece nu cred intr-un sfarsit ca cel prezis de diverse religii ia pe credinciosii care sunt in viata ar trebui sa-i bucure deoarece un asemenea sfarsit iar aduce mai repede in preajma domnului -deci si credinciosii nu ar trebui sa se gandeasca !
Ei gandesc deoarece asa simt - le este frica de moarte-subconstientul ii atentioneaza ca de fapt dupa moarte nu mai exista nimic-subconstientul incearca sa te ajute sa supravietuiesti-natura are nevoie ca omul sa fie viu-in momentul in care mori nu mai existi pentru nimeni -nimeni nu se mai gandeste la tine -la fel cum nu se gandeste nimeni atata timp cat nu te-ai nascut inca !

Aberatiile din miturile religioase au doar rolul de a te inspaimanta -de a te transforma intr-o persoana cu depresii-in momentul in care ai depresii ,din obisnuinta te indrepti spre biserica -spre divinitate !
Oamenii inca sunt la nivel de pestera -nu cunosc inca rolul psihiatrului sau al psihologului-bat la o poarta mereu inchisa !
Sunt oameni care de sute de ani se ploconesc la moaste si nu rezolva nimic -cu toate astea nu invata nimic !
Frica ii tine inlantuiti la fel ca pe prometeu !
E greu sa te umanizezi !

ezisaunoapte

39 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 17:25

E atata confuzie in mintea multor oameni, credinciosi, cum vreti sa le ziceti... Da , problema cu moastele astea, cu sfintii , cu apa sfintita si cu cate altele...ii indeparteaza de Dumnezeu, pentru ca Ii submineaza autoritatea si omniprezenta si suveranitatea. El este singurul care ne poate ierta pacatele, daca ne caim de ele, le spunem in rugaciunea tainica de seara si ne cerem iertare direct Lui. De ce trebuie atatea circuri si prostii cu imbranceli si tipete sa te rogi la cine????? la ceva oase care or fi ale cui?
E atata confuzie ... si totusi avem azi atata acces la informatie , ca sa nu mai zic de Biblie...
Credinta se traieste in viata de zi cu zi, prin alegerile noastre bune si rele. Cand e sfarsitul lumii? De ce ar fi asa de important? Daca ai o relatie adevarata si sincera si constanta cu Dumnezeu, e ca si cum ai fi in cer. NU mai conteaza ca unii te vorbesc de rau, ca te fura, ca te injura,ca pierzi tot, relatia ta cu EL te face sa ii intelegi si sa incerci sa ai o influenta buna asupra lor si sa ii ierti. E atata de profunda iertarea dusmanului...si e grea pentru noi muritorii... dar cine o practica si o face din inima, e aproape un sfant.
Scrie in Biblie de moartea intai, de moartea a doua, de invierea sfintilor, de moartea celor judecati si gasiti pacatosi... e atat de clara Biblia pentru cei care cauta adevarul cu inima si pentru o relatie reala cu El, incat nu stiu daca mai are vreun sens sa comentezi speculatii si fantezii... Cautati adevarul si acesta va va face liberi! Cauta si vei gasi!

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 18:35

De la: ezisaunoapte, la data 2009-10-27 17:25:30E atata confuzie in mintea multor oameni, credinciosi, cum vreti sa le ziceti... Da , problema cu moastele astea, cu sfintii , cu apa sfintita si cu cate altele...ii indeparteaza de Dumnezeu, pentru ca Ii submineaza autoritatea si omniprezenta si suveranitatea. El este singurul care ne poate ierta pacatele, daca ne caim de ele, le spunem in rugaciunea tainica de seara si ne cerem iertare direct Lui. De ce trebuie atatea circuri si prostii cu imbranceli si tipete sa te rogi la cine????? la ceva oase care or fi ale cui?
E atata confuzie ... si totusi avem azi atata acces la informatie , ca sa nu mai zic de Biblie...
Credinta se traieste in viata de zi cu zi, prin alegerile noastre bune si rele. Cand e sfarsitul lumii? De ce ar fi asa de important? Daca ai o relatie adevarata si sincera si constanta cu Dumnezeu, e ca si cum ai fi in cer. NU mai conteaza ca unii te vorbesc de rau, ca te fura, ca te injura,ca pierzi tot, relatia ta cu EL te face sa ii intelegi si sa incerci sa ai o influenta buna asupra lor si sa ii ierti. E atata de profunda iertarea dusmanului...si e grea pentru noi muritorii... dar cine o practica si o face din inima, e aproape un sfant.
Scrie in Biblie de moartea intai, de moartea a doua, de invierea sfintilor, de moartea celor judecati si gasiti pacatosi... e atat de clara Biblia pentru cei care cauta adevarul cu inima si pentru o relatie reala cu El, incat nu stiu daca mai are vreun sens sa comentezi speculatii si fantezii... Cautati adevarul si acesta va va face liberi! Cauta si vei gasi!
e doar parerea dvs .

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 07:01

Sfarsitul lumii va fi in anul 6.666.666.e.n. - pe data de 13 martie -ora 13 si 13 minute si 13 secunde .

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 09:33

De la: karpov, la data 2009-10-27 16:32:52
De la: tutenes, la data 2009-10-27 15:12:55

Pe necredinciosi nu-i intereseaza sfarsitul lumii deoarece nu cred intr-un sfarsit ca cel prezis de diverse religii ia pe credinciosii care sunt in viata ar trebui sa-i bucure deoarece un asemenea sfarsit iar aduce mai repede in preajma domnului -deci si credinciosii nu ar trebui sa se gandeasca !
Ei gandesc deoarece asa simt - le este frica de moarte-subconstientul ii atentioneaza ca de fapt dupa moarte nu mai exista nimic-subconstientul incearca sa te ajute sa supravietuiesti-natura are nevoie ca omul sa fie viu-in momentul in care mori nu mai existi pentru nimeni -nimeni nu se mai gandeste la tine -la fel cum nu se gandeste nimeni atata timp cat nu te-ai nascut inca !

Aberatiile din miturile religioase au doar rolul de a te inspaimanta -de a te transforma intr-o persoana cu depresii-in momentul in care ai depresii ,din obisnuinta te indrepti spre biserica -spre divinitate !
Oamenii inca sunt la nivel de pestera -nu cunosc inca rolul psihiatrului sau al psihologului-bat la o poarta mereu inchisa !
Sunt oameni care de sute de ani se ploconesc la moaste si nu rezolva nimic -cu toate astea nu invata nimic !
Frica ii tine inlantuiti la fel ca pe prometeu !
E greu sa te umanizezi !

Domnule Karpov, matale bre cunosti ce sunt alea moaste sfinte si ce putere au , ca sa vorbesti de ele ?Afla ca adevarati umanizati sunt numai cei credinciosi, care mai cred si in acele moaste bre, ca ceilalti, ateii de obicei, sunt total aerieni !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 11:28

nea Tycu-le

""Domnule Karpov, matale bre cunosti ce sunt alea moaste sfinte si ce putere au , ca sa vorbesti de ele ?Afla ca adevarati umanizati sunt numai cei credinciosi, care mai cred si in acele moaste bre, ca ceilalti, ateii de obicei, sunt total aerieni !""

Mereu ai tendinta sa dai cu oistea in gard ! Ma gandesc ca poate nu ai carnet de conducere !
Cum poti sa gandesti,chiar si ca si credincios ca e normal sa crezi mai mult in niste asazise sfinte moaste decat in dumnezeu sau Isus !
Nu ti-e clar ca prostimea crede ca aceste moaste sunt mai usor de manipulat ? Se bazeaza pe faptul ca asazisii sfinti au relatii sus puse si ca nu au altceva de facut decat sa-i scoata pe ei din rahat !
Nici macar nu remarca faptul ca desi merg de zeci de ori la moaste nu rezolva nimic -se aleg tot cu cerseala -se bucura sa manance 3 sarmale date gratis de smecherii de la patriarhie .
Eu unul daca as crede ,as merge ,m-as ruga decent si mi-as vedea de treaba !
Credinciosii insa parca urmaresc ca prin tot ceea ce fac sa diascrediteze divinitatea !
Cum poti sa trransformi o credinta monoteista intr-una politeista -cu mai multe personaje omnipotente chiar decat cele din culturile antice precum grecia si roma !
E de rasul lumii -sa crezi in niste oameni -dintre care multi sunt vinovati de crime-sunt mici dumnezei -studiaza nene vietile sfintilor ca sa vezi ce pramatii au fost !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 11:36

De la: tina2, la data 2008-08-02 11:01:06Stimate Domn, eu cred ca ai fost un mare comunist si acum postezi in victima. Biblia nu a fost interzisa de afi citita in casele romanilor in nici un regim. Nu cred ca a reusit cineva, vreodata, sa-ti ea dreptul de a vorbi cu Dumnezeu sau a te cultiva chiar si la lumina lampii sau lumanarii, daca stii ce sunt aceste lucruri. Cu Dumnezeu vorbesti in gand, mergand la serviciu, pe strada, sau intr-un ungher din casa ta. El este pretutindeni, alaturi de cei care-i cer ajutorul sincer. Nu poti da vina pe nimeni daca tu ai probleme. Incearca sa ceri ajutor Domnului, dar mai intai, incearca sa ti le rezolvi singur. Cu multa simpatie
Tina
Sefu sfarsitui existentei omului pe pamant a inceput!Problema este cand este urmatoarea venire pe care EL a promiso,sa vada ce mare greseala a facut ca s-a sacrificat pentru aceasta fiinta pamanteana care se cheama OM pe care a mai dotato si cu( creer)

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 11:42

De la: , la data 2008-08-02 07:26:57 NU EXISTA SFIRSIT,ORCE SCHIMBARE ESTE PROVOCATA DE OM PRIN ACTIUNILE SALE ASUPRA PAMINTULUI CARE DETERMINA MODIFICARI ASUPRA MEDIULUI.
DATORITA RELIGIILOR INVENTATE DE CATRE CAI CE AU DORIT SA SUBJUGE OMENIREA,CREERUL UMAN NU SA DEZVOLTAT CORESPUNZATOR VEACULUI PE CARE -L TRAIM.MAI TIRZIU A APARUT POLITICA CAUZATA DE FAPTUL CA OMENIREA NU MAI ACORDA CREDIBILITATE RELIGIEI- CREDE SI NU CERCETA - A TINUT LUMEA IN INTUNERIC.POLTICA ESTE O NOUA FORMA DE EXPLOATARE CARE PACALESTE GRUPURI INTREGI DE OAMENI PRIN MINCIUNA SI PROMISIUNI,DUCIND LA CONFLICTE INTERUMANE,MANEVRATE DE EXCROCII CARE TRAIESC PE SPINAREA MULTIMII INDUSE IN EROARE.
CE-SI FACE OMUL CU MANA LUI SE NUMESTE .................LUCRU MANUAL

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 11:52

De la: karpov, la data 2009-10-28 11:28:43nea Tycu-le

""Domnule Karpov, matale bre cunosti ce sunt alea moaste sfinte si ce putere au , ca sa vorbesti de ele ?Afla ca adevarati umanizati sunt numai cei credinciosi, care mai cred si in acele moaste bre, ca ceilalti, ateii de obicei, sunt total aerieni !""

Mereu ai tendinta sa dai cu oistea in gard ! Ma gandesc ca poate nu ai carnet de conducere !
Cum poti sa gandesti,chiar si ca si credincios ca e normal sa crezi mai mult in niste asazise sfinte moaste decat in dumnezeu sau Isus !
Nu ti-e clar ca prostimea crede ca aceste moaste sunt mai usor de manipulat ? Se bazeaza pe faptul ca asazisii sfinti au relatii sus puse si ca nu au altceva de facut decat sa-i scoata pe ei din rahat !
Nici macar nu remarca faptul ca desi merg de zeci de ori la moaste nu rezolva nimic -se aleg tot cu cerseala -se bucura sa manance 3 sarmale date gratis de smecherii de la patriarhie .
Credinciosii insa parca urmaresc ca prin tot ceea ce fac sa diascrediteze divinitatea !
Cum poti sa trransformi o credinta monoteista intr-una politeista -cu mai multe personaje omnipotente chiar decat cele din culturile antice precum grecia si roma !
E de rasul lumii -sa crezi in niste oameni -dintre care multi sunt vinovati de crime-sunt mici dumnezei -studiaza nene vietile sfintilor ca sa vezi ce pramatii au fost !

Tu de fapt nu stii ce si cum cred credinciosii !!!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 12:52

De la: karpov, la data 2009-10-28 11:28:43nea Tycu-le

Domnule Karpov, ca matale esti ateu, te priveste personal bre, dar unde nu cunosti e mai bine sa intrebi . Pe post de moaste,nu inseamna ca sunt toate oasele mortilor de prin cimitire.!Ele au apartinut unor oameni cu o puternica credinta , atat de puternica , incat nu au renuntat la ea nic daca au fost chinuiti si ucisi astfel ajung martiri ., care putini oameni rezista la asa ceva ! O canonizare a unui martir, nu se face intamplator, se studiaza activitatea martirului, si cu aprobarea clerului se canonizeaza .deoarece au aprobarea bisericii crestine, normal ca au aprobarea de la Dumnezeu, si normal ca au puteri miraculoase, date chiar de Dumnezeu ! si cei de la patriarhie nu sunt smecheri, acolo sunt oameni cu credinta , recunoaste matale bre, sincer cate sarmale sau felii de paine ai dat gratis la un sarac ? Faci si o confuzie , credinta monoteista inseamna altceva,inseamna mai multi zei,[ forte divine ] , si nu au legatura cu sfinti si moaste ! Da, acele oase , au ajutat pe foarte multi oameni in necazurile lor,asa ca nu-ti face bre griji ca acele moaste sunt cu aprobarea lui Dumnezeu ! si chiar El ne cere sa ne rugam lor !!!

Ticu
cb1905

1 mesaj
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 13:46

daca iese basescu e safarsitu lumi o sa murim incet dar sigur ne ia si ultima frimitura de la gura

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 13:56

Nea Tycu

""Domnule Karpov, ca matale esti ateu, te priveste personal bre, dar unde nu cunosti e mai bine sa intrebi . Pe post de moaste,nu inseamna ca sunt toate oasele mortilor de prin cimitire.!Ele au apartinut unor oameni cu o puternica credinta , atat de puternica , incat nu au renuntat la ea nic daca au fost chinuiti si ucisi astfel ajung martiri ., care putini oameni rezista la asa ceva ! O canonizare a unui martir, nu se face intamplator, se studiaza activitatea martirului, si cu aprobarea clerului se canonizeaza .deoarece au aprobarea bisericii crestine, normal ca au aprobarea de la Dumnezeu, si normal ca au puteri miraculoase, date chiar de Dumnezeu ! si cei de la patriarhie nu sunt smecheri, acolo sunt oameni cu credinta , recunoaste matale bre, sincer cate sarmale sau felii de paine ai dat gratis la un sarac ? Faci si o confuzie , credinta monoteista inseamna altceva,inseamna mai multi zei,[ forte divine ] , si nu au legatura cu sfinti si moaste ! Da, acele oase , au ajutat pe foarte multi oameni in necazurile lor,asa ca nu-ti face bre griji ca acele moaste sunt cu aprobarea lui Dumnezeu ! si chiar El ne cere sa ne rugam lor !!!""

E bine de stiut ! Inseamna ca daca fac ceva sacrificii ajung sfant !
O sa-l iau ca exemplu pe nea Costica ,sfantul imparat-ca tot e in vizita de lucru pe la patriarhie !
Deci ca sa fiu ca el si sa am ceva sanse la sfintenie -ca sa ma apuc dupa ce decedez sa fac minuni -trebuie in asta viata sa-mi casapesc nevasta si copilul -cativa crestini si cativa din alta religie ca din aia ai lui Mithra nu mai sunt-dar stai ca as putea casapi din aia a lui nenea Mitrea de la PSD !
Mama draga,ce idee mi-ai dat !
M-am scos -o sa fiu un mare sfant si cred ca si a lui matale o sa se roage la mine !
Eu nu ma supar daca incepi sa te rogi inca de pe acum-ca nu strica sa-ti faci relatii !
Poate ca ma potcovesti si cu ceva parale -ca donatiile observ ca nu fac rau bisericii-poate adun niste bani si o pun si eu de o patriarhie

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 13:56

De la: cb1905, la data 2009-10-28 13:46:13daca iese basescu e safarsitu lumi o sa murim incet dar sigur ne ia si ultima frimitura de la gura
fimitura putin sspus!O sa ajungem un popor bananier

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 13:59

De la: karpov, la data 2009-10-28 07:01:35

Sfarsitul lumii va fi in anul 6.666.666.e.n. - pe data de 13 martie -ora 13 si 13 minute si 13 secunde .

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 13:59

De la: 9am045616, la data 2009-10-28 13:56:55
De la: cb1905, la data 2009-10-28 13:46:13daca iese basescu e safarsitu lumi o sa murim incet dar sigur ne ia si ultima frimitura de la gura
fimitura putin sspus!O sa ajungem un popor bananier

Poate nu ajunge la Cotroceni-poate face o escala prin Rahova sau Jilava !

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 14:01

De la: ezisaunoapte, la data 2009-10-27 17:25:30E atata confuzie in mintea multor oameni, credinciosi, cum vreti sa le ziceti... Da , problema cu moastele astea, cu sfintii , cu apa sfintita si cu cate altele...ii indeparteaza de Dumnezeu, pentru ca Ii submineaza autoritatea si omniprezenta si suveranitatea. El este singurul care ne poate ierta pacatele, daca ne caim de ele, le spunem in rugaciunea tainica de seara si ne cerem iertare direct Lui. De ce trebuie atatea circuri si prostii cu imbranceli si tipete sa te rogi la cine????? la ceva oase care or fi ale cui?
Si eu care credeam ca numai pisica are 9 veiti!

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 16:48

De la: karpov, la data 2009-10-28 13:56:11Nea Tycu

""Domnule Karpov, ca matale esti ateu, te priveste personal bre, dar unde nu cunosti e mai bine sa intrebi . Pe post de moaste,nu inseamna ca sunt toate oasele mortilor de prin cimitire.!Ele au apartinut unor oameni cu o puternica credinta , atat de puternica , incat nu au renuntat la ea nic daca au fost chinuiti si ucisi astfel ajung martiri ., care putini oameni rezista la asa ceva ! O canonizare a unui martir, nu se face intamplator, se studiaza activitatea martirului, si cu aprobarea clerului se canonizeaza .deoarece au aprobarea bisericii crestine, normal ca au aprobarea de la Dumnezeu, si normal ca au puteri miraculoase, date chiar de Dumnezeu ! si cei de la patriarhie nu sunt smecheri, acolo sunt oameni cu credinta , recunoaste matale bre, sincer cate sarmale sau felii de paine ai dat gratis la un sarac ? Faci si o confuzie , credinta monoteista inseamna altceva,inseamna mai multi zei,[ forte divine ] , si nu au legatura cu sfinti si moaste ! Da, acele oase , au ajutat pe foarte multi oameni in necazurile lor,asa ca nu-ti face bre griji ca acele moaste sunt cu aprobarea lui Dumnezeu ! si chiar El ne cere sa ne rugam lor !!!""

O sa-l iau ca exemplu pe nea Costica ,sfantul imparat-ca tot e in vizita de lucru pe la patriarhie !
Deci ca sa fiu ca el si sa am ceva sanse la sfintenie -ca sa ma apuc dupa ce decedez sa fac minuni -trebuie in asta viata sa-mi casapesc nevasta si copilul -cativa crestini si cativa din alta religie ca din aia ai lui Mithra nu mai sunt-dar stai ca as putea casapi din aia a lui nenea Mitrea de la PSD !
M-am scos -o sa fiu un mare sfant si cred ca si a lui matale o sa se roage la mine !
Eu nu ma supar daca incepi sa te rogi inca de pe acum-ca nu strica sa-ti faci relatii !
Poate ca ma potcovesti si cu ceva parale -ca donatiile observ ca nu fac rau bisericii-poate adun niste bani si o pun si eu de o patriarhie

Statul roman da bani si la Francmasonerie-de aia nu zici nimic ???

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 18:20

De la: karpov, la data 2009-10-28 13:56:11Nea Tycu

lasa bre, stai linistit, ca in credinta m-am lamurit ca esti "sfant "

Ticu
balmusl

22 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 17:00

Poate intr-o zi cu luna plina, intr-o simbata, cind temperatura exterioara v-a fisub 12 gradeC,o zi speciala in constiinta multora, dar care se potriveste foarte bine cu multe alte predictii...
Intr-o alta ordine de idei, totul poate fi predictibil, pentru cei care cunosc scara marimilor Universale

tasa_nuti

182 mesaje
Oras: Sighetu Marmatiei

Postat pe: 31 Octombrie 2009, ora 19:22

De la: Alxdava2004, la data 2009-10-20 10:59:09simplu - cand mori. ce imporatanta are daca Terra va mai fi inca 5000 de ani daca tu esti mort?
Dar ce se v-a intampla cu cei morti ,te-ar ineresa sa afli ? Poate ca SFARSITU LUMII,asa cum se discuta pe acest topic ,nu inseamna ca v-a fi sI CHIAR DACA AM MURI fIarsitu existentei omeniri pe aceasta ,,FRUMOASA PLANETA,CHIAR DACA AM MURI ,MACAR SA AVEM ACEEA SPERANTA A INVIERI!
cE FRUMOS SA NE REVEDEM LA UN MOMENT STABILIT DE DUMNEZEU PE CEI PE CARE I-AM PIERDUT IN MOARTE CE ZICI ?NU AR FI FRUMOS?

TASA
super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 17:59

De la: balmusl, la data 2009-10-29 17:00:54 Poate intr-o zi cu luna plina, intr-o simbata, cind temperatura exterioara v-a fisub 12 gradeC,o zi speciala in constiinta multora, dar care se potriveste foarte bine cu multe alte predictii...
Intr-o alta ordine de idei, totul poate fi predictibil, pentru cei care cunosc scara marimilor Universale

Timp...spatiu....sunt doar in mintea noastra..........constiinta ramane eterna.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 21:48

De la: tasa_nuti, la data 2009-10-31 19:22:10
De la: Alxdava2004, la data 2009-10-20 10:59:09simplu - cand mori. ce imporatanta are daca Terra va mai fi inca 5000 de ani daca tu esti mort?
Dar ce se v-a intampla cu cei morti ,te-ar ineresa sa afli ? Poate ca SFARSITU LUMII,asa cum se discuta pe acest topic ,nu inseamna ca v-a fi sI CHIAR DACA AM MURI fIarsitu existentei omeniri pe aceasta ,,FRUMOASA PLANETA,CHIAR DACA AM MURI ,MACAR SA AVEM ACEEA SPERANTA A INVIERI!
cE FRUMOS SA NE REVEDEM LA UN MOMENT STABILIT DE DUMNEZEU PE CEI PE CARE I-AM PIERDUT IN MOARTE CE ZICI ?NU AR FI FRUMOS?

CAHH !!!
Pai ce s-ar intampla ca eu sa am 2 copii ,sa mor la 25 de ani iar ei sa moara la 90 de ani !
Crezi ca i-as recunoaste sau ca as putea sa simt ceva pentru ei ?
Eu cred ca ar fi straini pentru noi !
Mai era una pe un forum care se stia frumoasa si se gandea ca daca moare si se trezeste prin rai ,o sa se simta bine cum arata !
Nu-si punea problema ca poate moare la 80 de ani si ca va arata astfel o eternitate !
Asta daca va ajunge sub aceeasi forma ca pe pamant ,ceea ce ar fi putin probabil cam la fel de probabil ca viata de dupa moarte .Dupa mine viata de dupa moarte este la fel ca existenta noastra de dinainte de a ne naste !

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 13:19

sfirsitul lumii sigur va fi odata si odata, sint cicluri de viata de milioane de ani dictate de un CREATOR,insa este un sfirsit al fiecaruia, singur in fata lui , dupa cum singur a fost in fata inceputului. Intervalul intre aceste doua extreme, este iluzia trairii intr-o lume din doua lumii posibile, dominata de doua puterii distincte puterea Binelui si puterea Raului. Fiecare din noi percepe aceste doua puteri in felul lui, in functie de ceea ce acumuleaza, stocheaza si distribuie. Sintem iluzia gindurilor noastre transpuse sau nu in fapte. Fiecare din noi percepem o realitate dependenta de spiritul fiecaruia, daca n-ar fi fiintele umane ar disparea si realitatea. "Nimic independent nu poate sa apara asa cum nu poatea sa apara o floare in mijlocul cerului" spunea cineva. Tu filozofule, muncitorule, matematicianule, etc. in scurta ta perceptie a realitatii tale, te vei intreba:-Cind e sfirsitul lumii?....uitind poate sa te intrebi: -Care sint rezultatele actiunilor mele intre inceput si sfirsit, ce putere imi este stapina , sau mai bine zis carei puteri ii sint sluga?. Doar in puterea CREATORULUI lumii va sta si sfirsitul ei, ca fiecare in parte vom contribuii in scurta noastra trecere la determinarea datei sfirsitului, deja e alta poveste.

Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?
Mergi la: