Anya
22 mesaje
Oras: Slatina
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 17:40
Se spunce, ca si in piramide anul 2012 este marcat ca revenirea Faraonilor , poate intr-adevar se va produce o schimbare , nu cred ca o sa fie inceputul sfarsitului , dar totusi cred ca intram intr-o noua era spirituala , ceva se va intampla cu siguranta.
Dar totusi nu are rost sa facem supozitii si sa dezbatem teorii utopice
Iar pentru tipa/tipul care zice ceva de egipteni , si anume "lenesii de egipteni" ti-as face o invitatie in istorie, citeste, observa si analizeaza...macar de-am fi si noi ca ei ..
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 22:45
Dragi mei exista o mare lupta pe acest pamant intre bine si rau intre Satana si Hristos pe care voi n-o cunoasteti si n-aveti cum cunoaste aceasta dac nu veti citi cartea cartilor adica Biblia ca sa puteti stii ce rost aveti pe pamantul acesta si care va este identitatea. Si daca vreodata o veti citi sa nu uitati ca inainte de a deschide aceasta carte sfanta sa va rugati mult ca Dumnezeu sa va deschida ochii de a o intelege in adevarata ei semnificatie fara nici o distorsionare a a
adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar
si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false .
ISUS V-A VENI PE NORI CERULUI SI ORICE OCHI IL V-A VEDEA,DAR INAINTE DE REVENIREA LUI V-A AVEA LOC MULTE DEZASTRE PE PAM.ASA CA DRAGII MEI SA NU NE MAI JUCAM CU MANTUIREA NOASTRA PT.CA A FOST PLATIT UN PRET SI ANUME SANGELE LUI HRISTOS DE CARE VOM FI TRASI LA RASPUNDERE PT.TOT CE-AM FACUT. NU EXISTA CALE DE MIJLOC ADICA SA FI NEUTRU ORI ESTI CU DUMNEZEU ORI VEI MURI IMPREUNA CU SATANA SI INGERII LUI.TOTUL DEPINDE DE MINE DE TINE.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 22:46
Dragi mei exista o mare lupta pe acest pamant intre bine si rau intre Satana si Hristos pe care voi n-o cunoasteti si n-aveti cum cunoaste aceasta dac nu veti citi cartea cartilor adica Biblia ca sa puteti stii ce rost aveti pe pamantul acesta si care va este identitatea. Si daca vreodata o veti citi sa nu uitati ca inainte de a deschide aceasta carte sfanta sa va rugati mult ca Dumnezeu sa va deschida ochii de a o intelege in adevarata ei semnificatie fara nici o distorsionare a a
si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false .
ISUS V-A VENI PE NORI CERULUI SI ORICE OCHI IL V-A VEDEA,DAR INAINTE DE REVENIREA LUI V-A AVEA LOC MULTE DEZASTRE PE PAMANT..ASA CA DRAGII MEI SA NU NE MAI JUCAM CU MANTUIREA NOASTRA PT.CA A FOST PLATIT UN PRET SI ANUME SANGELE LUI HRISTOS DE CARE VOM FI TRASI LA RASPUNDERE PT.TOT CE-AM FACUT. NU EXISTA CALE DE MIJLOC ADICA SA FI NEUTRU ORI ESTI CU DUMNEZEU ORI VEI MURI IMPREUNA CU SATANA SI INGERII LUI.TOTUL DEPINDE DE MINE DE TINE.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 11:29
ISUS V-A VENI PE NORI CERULUI SI ORICE OCHI IL V-A VEDEA,DAR INAINTE DE REVENIREA LUI V-A AVEA LOC MULTE DEZASTRE PE PAMANT..ASA CA DRAGII MEI SA NU NE MAI JUCAM CU MANTUIREA NOASTRA PT.CA A FOST PLATIT UN PRET SI ANUME SANGELE LUI HRISTOS DE CARE VOM FI TRASI LA RASPUNDERE PT.TOT CE-AM FACUT. NU EXISTA CALE DE MIJLOC ADICA SA FI NEUTRU ORI ESTI CU DUMNEZEU ORI VEI MURI IMPREUNA CU SATANA SI INGERII LUI.TOTUL DEPINDE DE MINE DE TINE.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 15:46
gabriela si giorgio ,
suntetzi gemeni ?
ca sa stiu cum sa ma adresez voua .
povestea cu mantuitorul calare pe nor nu tzine , chestia e fumata de mult ...io tzin cu ailalti ; adica intunecimea sa DIAVOLUL (si nu satana cum ii zici) ,si cu ceata lui de ingeri .totzi baietzi unu' shi unu ' .n-o sa fie nici dezastre nici nenorociri , fii linistit ...doar atat ,o sa dam coltu' fiecare cand ne-o veni randul . dar pana atunci ,toata lumea la vot , si sa votam UDMR si PRM ...sa fie linishte-ntzara
si electronica !
|
minutemaid
88 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 09:27
@ gabrielasigiorgio
Adica daca te rogi la Dumnezeu el te schimba... intr-un om mai bun ca asta ti-e rugamintea.
In loc sa pierzi timp postand de zece ori acelasi mesaj pe forum... ce ar fi sa faci benevolat pe undeva... ca vad ca ai timp de....pierdut.
Ce ar fi sa te duci la o biblioteca si sa incerci sa inveti si ceva nou.. de exemplu... cum ajunge informatia pe care ti-o transmit eu prin masajul asta la creierul tau, cum o trateaza asfel incat sa intelegi ce iti spun...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 23:23
Nu am timp de pierdut... dupa mintea ta te rog chiar sa te duci la o biblioteca ,eu insa nu am nevoie . Incerc sa fac cunoscut un adevar dar tu nu vei putea intelege cu mintea ta limitata.
Mesajul meu are un scop bine intentionat care nu-l pot intelege oricine.
Asa ca iti dai seama ce ai de facut .
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 23:24
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 23:24
|
minutemaid
88 mesaje
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 23:53
De la: gabrielasigiorgio, la data 2008-11-10 23:23:24
Nu am timp de pierdut... dupa mintea ta te rog chiar sa te duci la o biblioteca ,eu insa nu am nevoie . Incerc sa fac cunoscut un adevar dar tu nu vei putea intelege cu mintea ta limitata.
Mesajul meu are un scop bine intentionat care nu-l pot intelege oricine.
Asa ca iti dai seama ce ai de facut .
Mdeah...
"V-a" se scrie legat.. si nici macar nu e "va" ci "vor" ca sunt mai multe ....
(dezastre)
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 10:49
Ma bucur ca stii macar gramatica...e bun si asta decat nimic.
UNA E SA FACI O GRESALA DE SCRIERE SI ALTA E SA NU STII GRAMATICA LIMBII ROMANE.
OARE TI-A TRECUT PRIN CAP LUCRUL ASTA VREODATA?
|
minutemaid
88 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 16:12
De la: gabrielasigiorgio, la data 2008-11-11 10:49:27
Ma bucur ca stii macar gramatica...e bun si asta decat nimic.
UNA E SA FACI O GRESALA DE SCRIERE SI ALTA E SA NU STII GRAMATICA LIMBII ROMANE.
OARE TI-A TRECUT PRIN CAP LUCRUL ASTA VREODATA?
Pai am zis eu ceva?? Am corectat doar...
Oricum ai samantza de scandal in tine... si te tot invarti pe forum cu mesajul tau "divin"...
Si de unde stii tu cat stiu eu? Prevezi si in urina??? Brava! Esti tare!!!Nota zece , stai jos!!!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 17:53
Stii ca adevarul doare...asa-i ? Deci cu alte cuvinte te-ai suparat ca am facut o aluzie cum ca nu stii nimic( dar nu eram totusi sigura).
De ce te-ai suparat ? unde-i buba ?
DACA TE SUPERI CA EU NU TE CONSIDER DESTEPT SAU DESTEAPTA TREBUIA SA-MI DOVEDESTI .
INTELIGENTA TINE DE EDUCATIE DRAGA MEA SAU DRAGUL MEU .
ATATA TOT . BASTA . MA-I FACUT SA RAD AZI .
REGARDS.
GABRIELA.
|
Anya
22 mesaje
Oras: Slatina
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 19:23
ce tot aveti cu sarmana Gabriela?
Ea stie gramatica LB Romane, problema este ca nu stie sa scrie doar
Si ce daca a pus un mesaj de 10 ori? ea vrea sa ne indrume spre lumina, , omorandu-ne unul cate unul cu mesajul ei , mesaj ce poate fi descifrat doar de oameni cucu ca ea
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 19:38
E-adevarat ca nu poti sa intelegi mesajul meu pt.ca trebuie sa ai o minte sclipitoare.
NU ARUNCATI MARGARITARE IN GURA PORCILOR.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 19:40
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 19:43
1. NEBUNULUI SA NU-I RASPUNZI DUPA NEBUNIA LUI CA SA NU SE CREADA INTELEPT.
2.ORICE OM CHIBZUIT LUCREAZA CU CUNOSTINTA DAR NEBUNUL ISI DA LA IVEALA NEBUNIA.
3.OMUL INTELEPT ISI ASCUNDE STIINTA DAR INIMA NEBUNILOR VESTESTE NEBUNIA.
4.CUVINTELE ALESE NU SE POTRIVESC IN GURA UNUI NEBUN.
MA REFER DOAR LA ACEL CARE E NEEDUCAT SI VB.NUMAI BAZAGONII.
STITI CA INTELEPCIUNEA TINE DE EDUCATIE .EU II RESPECT PE TOTI INDIFERENT DE IDEILE LOR .
|
minutemaid
88 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 20:30
De la: gabrielasigiorgio, la data 2008-11-11 17:53:03
Stii ca adevarul doare...asa-i ? Deci cu alte cuvinte te-ai suparat ca am facut o aluzie cum ca nu stii nimic( dar nu eram totusi sigura).
De ce te-ai suparat ? unde-i buba ?
DACA TE SUPERI CA EU NU TE CONSIDER DESTEPT SAU DESTEAPTA TREBUIA SA-MI DOVEDESTI .
INTELIGENTA TINE DE EDUCATIE DRAGA MEA SAU DRAGUL MEU .
ATATA TOT . BASTA . MA-I FACUT SA RAD AZI .
REGARDS.
GABRIELA.
Ce sa iti dovedesc??? Ca ma supar sau ca sunt desteapta???
"M-ai" se scrie de fapt "m-ai" adica Tu Ai Facut (conjugarea verbului a face) si-- pe Mine M( adica "ma ai facut" dar cade a-ul si ramane "m " ca se intalnesc doua vocale si e mai greu de pronuntat )--de unde "m-ai" .Ma rog... scrie cum stii tu...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 21:13
Da ai dreptate si ce trebuie sa ma supar nicidecum. Am terminat cam de mult scoala si tu poate esti mai tanara asa ca mai intelege pe aproapele tau , si hai sa fim mai toleranti cu greselile altora ca doar nu e o tragedie .Sunt multe lucruri in viata asta mult mai importante decat aceste fleacuri.
|
minutemaid
88 mesaje
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 22:33
De la: gabrielasigiorgio, la data 2008-11-11 21:13:43
Da ai dreptate si ce trebuie sa ma supar nicidecum. Am terminat cam de mult scoala si tu poate esti mai tanara asa ca mai intelege pe aproapele tau , si hai sa fim mai toleranti cu greselile altora ca doar nu e o tragedie .Sunt multe lucruri in viata asta mult mai importante decat aceste fleacuri.
Adevar ai grait!
Numai bine!!!
|
iezechiel
7 mesaje
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 03:19
ar fi o întrebare ºi asta: voi doi înþelegeþi mesajul?!
pentru cã dupã cum îl tot postaþi, fãrã sã-l corectaþi chiar dupã ce sînteþi de acord cã are unele greºeli, adicã fleacuri, s-ar putea crede cã doar sunã frumos pentru voi ºi gata... ºi nu cred cã asta aþi vrut.
vã înþeleg grija pentru rãtãciþii de pe acest forum, dar înþelegeþi ºi grija noastrã pentru voi, s-ar putea sã fie ºi ea realã.
în cazul acesta redundanþa poate fi înþeleasã drept metodã de îndoctrinare, oricît de adevãrat este adevãrul în cauzã, pentru cã, aºa cum spuneþi ºi voi, Adevãrul este unul singur ºi nu este om printre noi sã-L cunoascã. Spuneþi doar, puteþi voi sã aruncaþi piatra?
în rest, de acord cu (aproape) toate, chiar ºi cu mult-repetatul mesaj, însã eu cred cã fãrã ca sã-l auzi spus sau sã-l vezi scris corect Cuvîntul nu se simte tocmai bine... se poate cã de aceea cîteodatã peste unii dintre oameni a coborît Duhul Sfînt ºi oricui vorbeau erau înþeleºi.
dar se poate sã mã înºel...
în orice caz, credinþa lucreazã din interior spre exterior, cãci nu este ceva care sã fie înfãþiºat în piaþã.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 10:36
La ce te referi cand spui fleacuri ? Ori nu ai fost atenta la discutia noastra ?
Nu inteleg scopul mesajului tau.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 10:37
La ce te referi cand spui fleacuri ? Ori nu ai fost atenta la discutia noastra ?
Nu inteleg scopul mesajului tau.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 11:15
I-adevarat ca adevarul este unul singur si acela e ISUS HRISTOS. Cand l-a intrebat Pilat pe Isus : Ce este adevarul ? Ce i-a raspuns Isus ? Stii tu oare?
De ce spune oare Isus : CERCETATI SCRIPTURILE CACI IN ELE GASITI VIATA VESNICA SI TOCMAI ELE MARTURISESC DESPRE MINE ? De ce spune oare ISUS ca: EU SUNT CALEA , ADEVARUL , SI VIATA SI NIMENI NU POATE VENI LA TATAL DECAT PRIN MINE ?
DE CE OARE ?
Oare nu intelegem sau mai bine zis nu vrem sa intelegem adevarul pur cum sta scris nu teoriile noastre false .
Scuza-ma .
|
Fosta membra 9am.ro
520 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 13:29
Cred in cele afirmate de cercetatori ,descrise in CENTURA FOTONICA,informatii gasite la acest titlu pe internet. Nu intru in detalii,fiecare poate consulta aceste articole. Acolo se vorbeste de o mare schimbare spirituala,privind trecerea in dimensiunea a 4-a atat a persoanelor evoluate spiritual cat si a planetei Terra. Cei salvati vor dobandi noi valente;ADN-ul schimbat,comunicatii telepatice,fericire,iubire ,lumina si spiritualitate,in sensul celor afirmate in invataturile lui Isus.Desi multi vor muri atunci,nu va fi un sfarsit decat pentru cei involuati spiritual,ei urmand sa -si duca existenta pe
o alta planeta in dimensiunea a treia in care ne aflam acum,in razboaie,crime,suferinte,boli,nefericire,deoarece n-au reusit sa se detaseze de ele. Frica va fi doar a acestora,care se vad tulburati de a fi lipsiti de iluzzia materiala:bogatii,placeri,orgii,si perspectiva de a le parasi prin moarte.
Prin credinta,iubirea aproapelui,fapte bune,lipsa lacomiei,a urii,a invidiei,
a rautatilor marunte,a multumirii cf.destinului,a multumirii pt. sanatate in primul rand,orice muritor de rand poate spera la o spiritualizare care ,eventual in,dupa 2012,sa faca saltul in dim. a 4-a. Cred ca atunci va fi si a doua venire a lui ISUS.
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 15:43
Eu sunt adepta teoriei conform careia 2012 (sfarsitul calendarului Maya) nu inseamna sfarsitul lumii la modul concret ci la modul ideal. Adica sfarsitul acestei constructii de valori in care traim. Teoria la care ma refer sustine ca se va produce o intoarcere de la zero, o resetare a scarii de valori. In primul rand banii isi vor pierde insemnatatea tocmai fiindca oamenii vor fi diferiti si mecanismele sociale vor anihila importanta valorilor materiale. Mergand mai departe, unii sustin chiar ca exista chiar explicatii stiintifice despre modul in care se vor intampla lucrurile, referiotaore la rezonanta dintre magnetismul pamantului si fiintele acestuia. Se sustine ca magnetismul indivizilor "celor rai" va fi pur si simplu incompatibil cu rezonanta planetei, astfel spiritul lor va muri pur si simplu asa cum in natura sunt omorate buruienile pentru a lasa culturile de plante sa creasca frumos (lanuri de grau, porumb, flro de gradina, etc).
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
ea_she
1 mesaj
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 20:31
De la: rologenterprise, la data 2008-08-10 13:29:15De l a : THOR
Draga domnisoara,
Te-ai gandit vreodata ca si credinta este o forma de cunoastere? A, scuza-ma, este prea superficial pentru profunzimea luminatiei voastre!
Of! Ce ne mai place sa facem pe filosofii si autenticii! Dar uitam ca judecatile de valoare se emit atunci cand avem o baza de valoare....
Dragii mei cei multi si preocupati de evidentierea greselilor celor credinciosi, v-as sfatui smerit sa incercati obiceiul acela vechi si demodat: cititul.
Si pentru ca in clasa I ati invatat mai intai elementele grafice (liniuta, oval etc.), apoi literele, urmati si acum acelasi traseu: de la simplu la complex.
Cu alte cuvinte, nu va aruncati cu capul inainte in lecturi cu mesaje dedublate.
Sunt covinsa ca majoritatea celor revoltati nu au citi niciodata Biblia (in varianta traditionala, nu cea cu "adausuri"), din scrierile Sfintilor Parinti sau ale parintilor induhovniciti.
Mai rau este ca nu au citit nici marturisirile marilor oameni de stiinta ai vremurilor: ar fi avut uimirea de a constata ca TOTI au sfarsit prin a fi convinsi de existenta lui Dumnezeu si de nevoia mantuirii.
Maine-poimaine o sa citesc pe undeva ca dacii si-au ascuns calculatoarele si levitau pe deasupra romanilor cand acestia au profitat si i-au doborat cu mirosul pestilential al propriilor uniforme...
Cat priveste numele lui Iisus ... explicatia ar curpinde prea multa lingvistica si ar putea fi epuizanta. Cert este ca in limba romana si in credinta stramoseasca numele Lui este Iisus Hristos.
Pe de alta parte ... un mic studiu istoric ar scoate la iveala faptul ca Biserica Ortodoxa a pastrat invatatura si traditia apostolica si nu a fost implicata in evenimentele mentionate de unii dintre participantii la forum...
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 23:23
daca ati fii citit biblea cu atentie vati fii dat seama forte usor cind se apropiee cu aprosimatie anul sfarsitului acestei lumii. biblea, zice ceasul si ziua numai domnul dumnezeu le stie, dar ......anul ; teoria mea personala dumnezeu a facut lumea in sase zile , a saptea sa odihnit deci sase zile a muncit si a saptea zi sa hodinit un repaus, ok tot biblea zice ca o zi e egala pt. dumnezeu si in fata lui dumnezeu cu o mie de anii, si invers, pina aici e ok, acum in ce an ne aflam noi cu adevarat,dupa bible si istoria antica ,ca document real si credibil avem pe istoria poporu-lui dumnezeu si anume ,,izdrael,,daca o sa aveti ocazia sa deschideti si sa va uitati intrun pasaport de izdrailean,, o sa aveti marea uimire ca el nu sa nascutin anul 1986 ,un exemplu la el in pasaportscrie 5763 de exemplu,ei nu au calendarul a crestinilor acela care se cheama iulian,, ei vin din antichitate cu acest calendar,acum pamantul sau terra aceasta pe care traim se apropie de varsta de sase zile adica sase mii de anii,exemlu o zii ca o mie de anii, zice biblea ,tot biblea zice in vechiu testament iudeilor si nu, numai lor ,si chiar e o lege la iudei pamantul sa fie lucrat sase anii si al saptelea an sa fie lasat in prasliste, adica nelucrat, si ce va iesi din el sa fie mancat de vaduva ,orfan si strain , asa ca pamantul a fost facut in sase sile a sapte zii pamantul sa hodinit, la fel iudeii lucrau sase anii al saptelea an il lasa sa se hodineasca , adica nu il lucrau, asa ca dragi mei socotiti voi cat mai este pana cind acest pamaint intra in hodina , desprecare vorbeste apocalipsa cap.20 ver.3 si 7,8. dupa acesti sase mii de anii va venii sabatul milenar despre care vorbeste apocalipsa amin
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 00:10
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 09:41
Bine ai zis lupusor...ce sa mai discutam, asta e adevarul si nimic altceva.
Sfarsitul lumii va fi atunci cand Dumnezeu a hotarat ziua si ora , si de care nimeni nu stie numai Tatal.
Oricum mult nu mai este , deja semnele se vad de care vorbea Isus cu putin inainte de venirea Lui pe nori cerurilor,atunci cand a fost intrebat de ucenici cand va fi sfarsitul lumii .
Avem o somnolenta ciudata , si parca am trai o vesnicie asa suntem de nepasatori fata de toate evenimentele din jurul nostru care ne arata clar ca
mult nu mai este , ISUS e deja la usi.
Vai de noi daca nu suntem pregatiti.
|
|
|