back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?

Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

tamos_tamy

49 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 17:27

sfarsitul lumi noi nil facem mai degraba decat ar fi el
pentru ca ne tot gandim la asta
sa lasam religia si oameni de stiinta sa decida
noi daca vrem credem daca nu ne asteptam sfarsitul prin moarte pana vine sfarsitul lumi

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 22:48

;N-o sa fie ;degraga;1 Am muri ;prea repede! Trebuie sa traim ,sa ne platim ;greselile;!

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 11:01

Daca consumitorismul patologic , poluarea , incultura si lipsa credintei , vor continua sa caracterizeze societatea contemporana , sfarsitul va veni foarte repede . Omenirea este la un pas de dezastru ecologic , de o criza economica profunda , de haos infractional si de un razboi mondial . In ultimile decenii s - au facut greseli , greu de reparat : pervertirea morala , suprematia televiziunii , distrugerea sistemelor traditionale de valori si a oranduirilor verificate istoric , experinte precum comunismul , distrugerea naturii , eliminarea sistemului colonial , care mentinea ordinea si era un factor de stabilitate si civilizare in tarile africane sau asiatice .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 01:36

Citat din REALISMUL STIINTIFIC SI RELIGIOS :
Editura SEVEN STARS :
" Apocalipsa biblică (cap.8.10) semnalează o situație cosmică ipotetică ce nu depinde de activitatea umană și anume apariția din „cer” a unei stele (citat: „steaua se numea Pelin”), care probabil va ciocni Pămîntul în iarna anului 2033 după Calendarul biblic, epicentrul acestei ciocniri va fi în oceanul Pacific, în „groapa” insulelor Mariane. De altfel astronomii moderni au calculat și confirmat traiectoria unui meteorit care se va apropia de Terra cam în aceia perioadă (să fie oare „steaua biblică Pelin”?). Dacă, teoretic posibil, ciocnirea va avea loc în ocean, urmările ar fi catastrofale pentru Planeta Albastră, calculînd și numai efectul prăbușirii în ocean a bolidului cosmic aprins de frecarea cu atmosfera, știut fiind faptul că de pe la 700 de grade Celsius apa se descompune în oxigen și hidrogen la care se va adăugă presiunea enormă de impact și scufundarea „bolovanului” încins în apă. Dacă ciocnirea va avea loc, catastrofa inimaginabilă va duce la o zdruncinare de caracter a indivizilor care se vor salva, făcînd posibilă apariția genomului uman cu 1.600 de gene mai multe decît cele ale genomului actual, adică apariția omului viitorului (sau a doua venire biblică), care va trăi încă 1.000 de ani după noi conform Calendarului biblic.
Mai multe gasiti pe www.inventatori.ro , la sectiunea Articole

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 12:40

Numai Dzeu stie, insa avem si noi propriile ratiuni de creatie propria libertate de gandire...cred ca ne autodistrugem....

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 14:29

Sfarsitul lumii a venit, si asta ne e soarta , Pentru noi sosit'a timpul, sa se inchida poarta .Pe cine vrei sa judecam ? -spune ca judec eu ! - pe oameni , pe mine , sau pe bunul Dumnezeu ?

Ticu
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 22:21

De la: mitica_mitaru, la data 2008-10-16 14:29:03 Sfarsitul lumii a venit, si asta ne e soarta , Pentru noi sosit'a timpul, sa se inchida poarta .Pe cine vrei sa judecam ? -spune ca judec eu ! - pe oameni , pe mine , sau pe bunul Dumnezeu ?

ce retorica inteleapta!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 22:24

De la: Iordan, la data 2008-10-16 01:36:36Citat din REALISMUL STIINTIFIC SI RELIGIOS :
Editura SEVEN STARS :
" Apocalipsa biblică (cap.8.10) semnalează o situație cosmică ipotetică ce nu depinde de activitatea umană și anume apariția din „cer” a unei stele (citat: „steaua se numea Pelin”), care probabil va ciocni Pămîntul în iarna anului 2033 după Calendarul biblic, epicentrul acestei ciocniri va fi în oceanul Pacific, în „groapa” insulelor Mariane. De altfel astronomii moderni au calculat și confirmat traiectoria unui meteorit care se va apropia de Terra cam în aceia perioadă (să fie oare „steaua biblică Pelin”?). Dacă, teoretic posibil, ciocnirea va avea loc în ocean, urmările ar fi catastrofale pentru Planeta Albastră, calculînd și numai efectul prăbușirii în ocean a bolidului cosmic aprins de frecarea cu atmosfera, știut fiind faptul că de pe la 700 de grade Celsius apa se descompune în oxigen și hidrogen la care se va adăugă presiunea enormă de impact și scufundarea „bolovanului” încins în apă. Dacă ciocnirea va avea loc, catastrofa inimaginabilă va duce la o zdruncinare de caracter a indivizilor care se vor salva, făcînd posibilă apariția genomului uman cu 1.600 de gene mai multe decît cele ale genomului actual, adică apariția omului viitorului (sau a doua venire biblică), care va trăi încă 1.000 de ani după noi conform Calendarului biblic.
Mai multe gasiti pe www.inventatori.ro , la sectiunea Articole

interesanta viziune: oricum eu am mai spus ca nu exista niciun sfarsit al lumei...totul e o transformare sau sa-l parafrazam pe Heraclit "panta rei." Nimic nu se pierde totul se transforma!

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 23:55

Nu cred ca ii important sa stim cand va fi sfarsitul lumii ci ce facem pana atunci... am pastrat o lume curata, am fost utili societatii, ne-am distrat, am calatorit, am facut tot ce se putea, am participat la diferite evenimente... etc. SAU NU?

Prefes sa nu ma stresez de sfarsitul lumii ci mai degraba sa fac tot ce se poate in viata asta scurta.

Shaggy
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 09:18

De la: suteudaniel8, la data 2008-10-16 23:55:14Nu cred ca ii important sa stim cand va fi sfarsitul lumii ci ce facem pana atunci... am pastrat o lume curata, am fost utili societatii, ne-am distrat, am calatorit, am facut tot ce se putea, am participat la diferite evenimente... etc. SAU NU?

Prefes sa nu ma stresez de sfarsitul lumii ci mai degraba sa fac tot ce se poate in viata asta scurta.
;;;;;;;;Multumesc;!!!!! NU!!!!!!! Vine degraba!!!!!

tyka_007

4 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 14:10

Mai Dorinel Ilie, esti mult prea ignorant pt acest pamant...trebuia sa te nasti maimuta.....spui numai prostii....dar asta e...treb sa fie toate categoriile de oameni pe acest pamant....ca sa nu ti zic ca nu stii sa scrii corect....mai intoarce te putin in cls 4 ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 20:59

deja semnele se vad,deja se stie cam in 20-25 de ani va fi incoronat antichristul in templul lui soloman.Trebuie sa ne pregatim,el va fi primit ca mesia in special de evrei si de credinciosii ignoranti.Documentati-va,cititi biblia si cartile sfintilor parinti,urmariti documentare.Exista youtube...search digital angel,masonerie,new age,noua ordine mondiala.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 23:20

Cred ca de fapt voi asteptati sa vina sfarsitul lumii tot batand apa-n piua despre ... sfarsitul lumii.

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 18:52

asa ca, fiti fericiti!

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 21:19

De la: miky88, la data 2008-10-17 20:59:44deja semnele se vad,deja se stie cam in 20-25 de ani va fi incoronat antichristul in templul lui soloman.Trebuie sa ne pregatim,el va fi primit ca mesia in special de evrei si de credinciosii ignoranti.Documentati-va,cititi biblia si cartile sfintilor parinti,urmariti documentare.Exista youtube...search digital angel,masonerie,new age,noua ordine mondiala.

Si eu cred ca nu mai ii mult pana antichristul isi va face aparitia. Oricum nu are rost ca cineva sa se streseze de sfarsitul lumii sau sa il astepte ca viata ii scurta si trebuie sa profitam de fiecare zi ca sa facem ceva fain.

Shaggy
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 00:07

Dragi mei exista o mare lupta pe acest pamant intre bine si rau intre Satana si Hristos pe care voi n-o cunoasteti si n-aveti cum cunoaste aceasta dac nu veti citi cartea cartilor adica Biblia ca sa puteti stii ce rost aveti pe pamantul acesta si care va este identitatea. Si daca vreodata o veti citi sa nu uitati ca inainte de a deschide aceasta carte sfanta sa va rugati mult ca Dumnezeu sa va deschida ochii de a o intelege in adevarata ei semnificatie fara nici o distorsionare a a
adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar
si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false .
CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA ?

www.youtube.com/watch?v=vTZvx1Wbkj8.

E ADEVARAT CA ACEST VIDEO E DOAR O IMAGINE OMENEASCA A SFARSITULUI . DAR NU V-A FI ASA... ISUS V-A VENI PE NORI CERULUI SI ORICE OCHI IL V-A VEDEA,DAR INAINTE DE REVENIREA LUI V-A AVEA LOC MULTE DEZASTRE PE PAMANT.
ASTA NU E INCA NIMIC IN COMPARATIE CU CEEA CE ESTE SCRIS IN BIBLIE IN APOCALIPSA , DE DEZASTRELE CARE VOR AVEA LOC PE PAMANT CU PUTIN INAINTE DE REVENIREA LUI HRISTOS. ASA CA DRAGII MEI SA NU NE MAI JUCAM CU MANTUIREA NOASTRA PT.CA A FOST PLATIT UN PRET SI ANUME SANGELE LUI HRISTOS DE CARE VOM FI TRASI LA RASPUNDERE PT.TOT CE-AM FACUT. NU EXISTA CALE DE MIJLOC ADICA SA FI NEUTRU ORI ESTI CU DUMNEZEU ORI VEI MURI IMPREUNA CU SATANA SI INGERII LUI.TOTUL DEPINDE DE MINE DE TINE.

Gabriela.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 00:08

Dragi mei exista o mare lupta pe acest pamant intre bine si rau intre Satana si Hristos pe care voi n-o cunoasteti si n-aveti cum cunoaste aceasta dac nu veti citi cartea cartilor adica Biblia ca sa puteti stii ce rost aveti pe pamantul acesta si care va este identitatea. Si daca vreodata o veti citi sa nu uitati ca inainte de a deschide aceasta carte sfanta sa va rugati mult ca Dumnezeu sa va deschida ochii de a o intelege in adevarata ei semnificatie fara nici o distorsionare a a
adevarului care este scris in ea.Dumnezeu are un singur popor, un singur adevar
si doar o singura biserica aceea care pazesc poruncile lui Dumnezeu si au credinta lui ISUS nimic altceva nu recunoaste DUMNEZEU in afara de aceasta.Si mai are un singur semn intre EL si poporul sau si anume ziua sfanta de SABAT.Nu va mai inselati cu alte teorii false .
CE PARERE AVETI DESPRE ACEASTA ?

www.youtube.com/watch?v=vTZvx1Wbkj8.

E ADEVARAT CA ACEST VIDEO E DOAR O IMAGINE OMENEASCA A SFARSITULUI . DAR NU V-A FI ASA... ISUS V-A VENI PE NORI CERULUI SI ORICE OCHI IL V-A VEDEA,DAR INAINTE DE REVENIREA LUI V-A AVEA LOC MULTE DEZASTRE PE PAMANT.
ASTA NU E INCA NIMIC IN COMPARATIE CU CEEA CE ESTE SCRIS IN BIBLIE IN APOCALIPSA , DE DEZASTRELE CARE VOR AVEA LOC PE PAMANT CU PUTIN INAINTE DE REVENIREA LUI HRISTOS. ASA CA DRAGII MEI SA NU NE MAI JUCAM CU MANTUIREA NOASTRA PT.CA A FOST PLATIT UN PRET SI ANUME SANGELE LUI HRISTOS DE CARE VOM FI TRASI LA RASPUNDERE PT.TOT CE-AM FACUT. NU EXISTA CALE DE MIJLOC ADICA SA FI NEUTRU ORI ESTI CU DUMNEZEU ORI VEI MURI IMPREUNA CU SATANA SI INGERII LUI.TOTUL DEPINDE DE MINE DE TINE.

Gabriela.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 00:30

;;Nu, va speriati! Cartile au fost scrise si ele de oameni, au fost traduse si rastalmacite ; de fiecare religie in parte in stilul si-n favoarea, ei!;;Nu va fi degraba sfarsitul lumii!

balabanandrei

335 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 16:44

Pentru gabrielasigiorgio
Spune-mi si mie te rog ce religie ai, si de cand esti in religia ta (de cand te-ai nascut, sau ai fost in alta religie, si apoi ai trecut la religia ta?)

„Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și celelalte se vor adăuga vouă!“
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 23:53

Ptr.Andrei...

Citeste cu atentie ceeea ce iti spun... Nu exista o religie a ta sau a mea in primul rand . De ce ma intrebi in ce religie m-am nascut ?Nici eu nici tu nu ne-am nascut in vreo religie.Stii tu ce inseamna acest cuvant Religie ?...religie vine din limba greaca care inseamna a relega o relatie rupta ( adica dintre DUMNEZEU SI OMENIRE) iar pt.a reface aceasta ruptura trebuie sa mergi numai la adevaratul cuvant a lui DUMNEZEU si anume la BIBLIE.Acolo vei gasi ce religie a avut Isus Hristos , cum a trait EL si cum vei putea si tu sa ai religia LUI. Asa ca ai inteles destul de bine ca eu traiesc si fac ceea ce a facut numai si numai Isus.Iar ceea ce tu crezi si faci e problema ta cu Dumnezeu .Dumnezeu ti-a dat libertate de alegere dar la urma vei culege ceea ce ai semanat.

Gabriela.

minutemaid

88 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 01:56

Sfarsitul lumii??? ... Nicicandva.. (he he...)

Speciile pot disparea... evolua... ,stelele se "sting", se nasc.... pffff, nu cred ca exista un sfarsit..."nimic nu se pierde... totul se transforma".

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 16:08

'''''''''Daca nu se termina intrigile, de pe forum, o sa vina ;;sfarsitul ;;lui!

balabanandrei

335 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 16:46

Pentru gabrielasigiorgio
Imi cer scuze daca te-am suparat! Nu a fost cu intentie. Tu spui ca nu exista o religie a ta sau a mea, adica singura concluzie care se poate trage din afirmatia ta este ca toate religiile sunt bune. Numai alea care cred in Iisus Hristos ca Fiu al Lui Dumnezeu. Si daca toate religiile care cred in Iisus Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu sunt bune, de ce nu exista o singura religie, si nu mai multe, cum sunt acum. Daca toate religiile ar fi bune, ar trebui sa existe una singura si buna, nu mai multe si bune, pentru ca intre ele exista diferente. Si daca exista diferente, inseamna ca nu toate sunt bune. Asta e concluzia logica la care ajunge orice om. Eu te-am intrebat ce religie ai, pentru ca am observat ca ai mentionat in mesajele tale, de SABAT, si banuiesc, nu sunt sigur, ca esti adventista. Voiam sa stiu daca te-ai nascut in credinta in care esti, sau ai fost intr-o alta religie si apoi ai ajuns in asta in care te afli acum. Eu sunt ortodox, si faptul ca tu esti de alta religie, nu ma deranjeaza (presupun ca esti de alta religie). Ceea ce ma deranjeaza este ca atunci cand ortodox incearca sa explice niste lucruri unei persoane de alta credinta, nu este ascultat. Eu doar vreau sa te fac sa cercetezi niste lucruri, atata tot. Nici nu stiu cum sa abordez problema cu cineva de alta religie, pentru ca atunci cand vreau sa spun ceva, nu vrea sa ma asculte. Doar atat iti cer. Cerceteaza, si cauta, si sigur ai sa gasesti raspunsuri. Daca ai sa-mi raspunzi la mesajul asta, am sa-ti spun exact ce sa cauti si cum sa cauti. Si daca nu iti place ce ai sa gasesti, nici o problema. Exact cum ai spus tu, fiecare e liber sa aleaga. Nu inteleg de ce multa lume ma intelege gresit. Daca m-ar lasa sa explic anumite lucruri, totul ar fi mai limpede.
Iti doresc tot binele din lume!
Astept raspunsul tau.

drakossis

43 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 17:22

Îmi place ca toată lumea se laudă cu religia lui, că e cea mai tare...cea mai adevarată.. cea mai veche..etc... Dacă sunteți adevărați români, aveți ca strămoși dacii, deci câți respectă vechea religie și vechile tradiții ????

balabanandrei

335 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 20:28

pentru drakossis
Nu ma laud cu credinta mea. Daca as face lucrul asta, nu mi-ar aduce nici un folos, ci dimpotriva numai rau. Tot ce vreau, este sa-i fac pe unii sa cerceteze lucrurile si istoria, ca sa afle raspunsuri.

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 23:43

De la: drakossis, la data 2008-10-21 17:22:05Îmi place ca toată lumea se laudă cu religia lui, că e cea mai tare...cea mai adevarată.. cea mai veche..etc... Dacă sunteți adevărați români, aveți ca strămoși dacii, deci câți respectă vechea religie și vechile tradiții ????

Io si is mandru de istoria Romaniei. Datorita lor suntem astazi ceea ce suntem... fara ei tara asta nu exista... cati migratori au fost si tuturor am facut fatza si ungurilor. Asta au vazut si Cuza si Mihai Viteaza si Iancu luptand pentru tara... iar tzara de astazi se duce pe rapa. Pacat. Respect tuturor celor care au luptat pentru tzara

Shaggy
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 00:18

Ptr.Andrei,

Am crezut ca m-ai intrebat ironic ce religie am si de cand am aceptat aceasta religie . E adevarat ca exista doar o singura religie ,un singur adevar, si doar o singura biserica si anume cei care pazesc poruncile lui DUMNEZEU si credinta lui ISUS....dar, eu in calitate de crestina adventista de ziua a-7-a cum a-si putea sa-ti declar tie ca doar biserica Adventista de ziua a-7-a si doctrina ei este cea adevarata oricum n-ai crede. Asa ca eu am incercat sa evit pe cat posibil a face cunoscut carui biserici apartin din mai multe motive : 1. oamenii trebuie sa cerceteze singuri biblia in primul rand pt.a fi convinsi daca adventisti au la baza numai adevarul asa cum declara Biblia.
2. majoritatea oamenilor sunt suspiciosi si plini de prejudecati si de aceea e bine sa evitam orice discordie sau neintelegeri.
3.Isus avea un obicei atunci cand fariseii si carturari IL infruntau cu traditiile, si ideile( care nu erau pe placul inimii lor )si anume :STA SCRIS, ( adica Dumnezeu a spus asa si asa nicidecum ca voi ).
4.Nu-mi place sa spun cuiva ca eu am adevarul si voi sunteti rataciti.
5.Imi plac mult oamenii care atunci cand eu afirm ceva ei imediat cerceteaza Biblia pt. a fi convisi daca corespunde sau nu ( asa cum este scris in original adica in ebraica sau greaca fara nici-o distorsionare a carti sau ca preotul a zis ).NU NICIDECUM . CE A ZIS DUMNEZEU .SIMPLU.
Asa ca fie ca iti place sau nu daca iubesti ADEVARUL cauta-l. Intoarce-te la origine ce a spus DUMNEZEU si ce fac oamenii. Citeste de exemplu Exodul capitolul 20 .Nimic nu s-a schimbat din cele 10 porunci te asigur eu .
Roaga-te mult si spune-i lui DUMNEZEU sa-ti arate care e adevarul si voia LUI cu privire la tine, (pana nu e prea tarziu).

Gabriela.

balabanandrei

335 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 10:13

Pentru gabriela
Tot nu mi-ai spus daca te-ai nascut in religia ta, sau ai fost in alta, si apoi ai trecut la asta, si daca ai fost in alta religie, care e aceea. Sa stii ca nu e intrebare iscoditoare si nici nu sunt ironic. In functie de raspunsul tau, am sa stiu cum sa dezvolt subiectul. Poate o sa spui ca nu e important, dar te rog sa-mi raspunzi la intrebare, si apoi am sa-ti explic.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 16:48

De la: suteudaniel8, la data 2008-10-21 23:43:15
De la: drakossis, la data 2008-10-21 17:22:05Îmi place ca toată lumea se laudă cu religia lui, că e cea mai tare...cea mai adevarată.. cea mai veche..etc... Dacă sunteți adevărați români, aveți ca strămoși dacii, deci câți respectă vechea religie și vechile tradiții ????

Io si is mandru de istoria Romaniei. Datorita lor suntem astazi ceea ce suntem... fara ei tara asta nu exista... cati migratori au fost si tuturor am facut fatza si ungurilor. Asta au vazut si Cuza si Mihai Viteaza si Iancu luptand pentru tara... iar tzara de astazi se duce pe rapa. Pacat. Respect tuturor celor care au luptat pentru tzara

Ups..in sfarsit va intelegeti si voi...ce-mi place!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 18:41

Da, dar subiectul moare ... se pierde in acordul unanim.

Acum nu e momentul !
Pagini: << 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?
Mergi la: