back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 13:07

vreau s-io sa ccitesc o biblea

fulgerul1989

133 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 13:36

poate ca ar ajuta cu ceva daca omenirea ar folosi mai mult creerul.La doar 0,33% este un moment critic
intrati pe google "sintem aici de miliarde de ani" dar si istorioara cu INTELUS si GIBUS ,ar trebui sa produca stimulent pentru creer

vasilemuset

5 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 14:27

cind voi muri eu..

pfa_cdv

4 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 18:42

Pentru mine , cand o sa mor !!!

pintilie_clement

8 mesaje
Oras: Campia Turzii

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 14:42

Daca vreti sa stiti:
- Nu avem sfarsitul lumii,ci inoirea tuturor lucrurilor,asa scrie in Biblie !

dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 18:11

Asa cum zice intrun cantec : "eu m-am nascut de ziua mea",cred ca sfarsitul lumii va fi intro zi!Si stiu si-n ce zi :atunci cand voi muri eu,sigur va fi sfarsitul lumii!

dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 18:14

De la: mytcor, la data 2008-11-28 13:07:08 vreau s-io sa ccitesc o biblea
ar fi mai bine sa citesti codul muncii!La faza cu bonurile de masa ai fost fazan!

dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 18:18

De la: roxanapitis, la data 2008-11-14 15:43:12Eu sunt adepta teoriei conform careia 2012 (sfarsitul calendarului Maya) nu inseamna sfarsitul lumii la modul concret ci la modul ideal. Adica sfarsitul acestei constructii de valori in care traim. Teoria la care ma refer sustine ca se va produce o intoarcere de la zero, o resetare a scarii de valori. In primul rand banii isi vor pierde insemnatatea tocmai fiindca oamenii vor fi diferiti si mecanismele sociale vor anihila importanta valorilor materiale. Mergand mai departe, unii sustin chiar ca exista chiar explicatii stiintifice despre modul in care se vor intampla lucrurile, referiotaore la rezonanta dintre magnetismul pamantului si fiintele acestuia. Se sustine ca magnetismul indivizilor "celor rai" va fi pur si simplu incompatibil cu rezonanta planetei, astfel spiritul lor va muri pur si simplu asa cum in natura sunt omorate buruienile pentru a lasa culturile de plante sa creasca frumos (lanuri de grau, porumb, flro de gradina, etc).
Pai ramai adepta ,cine te opreste!I-ti spun sigur ca atuncea cand o sa mor eu va fi sfarsitul!!!

lerodana

14 mesaje
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 19:13

A doua venire a lui Isus trebuie sa apara pe pamant inainte de sfarsitul lumi pentru a aduce mantuire(Evrei 9:28 -"tot asa,Hristos,dupa ce s-a adus jertfa o singura data,ca sa poarte pacatele multora,Se va arata a doua oara...ca sa aduca mantuirea celor ce il asteapta").El va veni in acelasi fel ca prima data-in trup omenesc:Faptele Ap.1:11."Acest Isus,care S-a inaltat la cer din mijlocul vostru,va veni in acelasi fel cum L-ati vazut mergand la cer").Deoarece Evanghelia pe care el a propovaduit-o acum 2000 de ani a fost abolita prin Consiliul de la Niceea,va veni a doua oara ca sa propovaduiasca din nou si sa ii adune pe ei alesi(Matei 24:31 "El va trimite pe ingerii Sai cu trambita rasunatoare si va aduna pe alesii Lui din cele patru vanturi,de la o margine a cerurilor pana la cealalta").Marcu 13:10"Mai intai trebuie ca Evanghelia sa fie propovaduita tuturor neamurilor".Ioan 12:48"Cuvantul pe care l-am vestit Eu,acela ii va osandi in ziua de apoi".
Asadar,daca cei care aud Evanghelia nu o primesc nu pot fi salvati.Iar Evanghelia este aceasta:Ioan 6:54"Cine mananca trupul meu,si bea sangele Meu,are viata vesnica..."Matei 26:18:..."Vremea mea este aproape;voi face Pastele cu ucenicii mei.."Ucenicii au facut cum le poruncise Isus si au pregatit Pastele" ....."Pe cand mancau ei,Isus a luat o paine;si dupa ce a binecuvantat,a frant-o,si a dat-o ucenicilor,zicand:"Luati,mancati;acesta este trupul Meu".Apoi a luat un pahar,si dupa ce a multamit lui Dumnezeu,li l-a dat,zicand:"Acesta este sangele Meu,sangele legamantului cel nou,care se varsa pentru multi spre iertarea pacatelor".
Numai sarbatorind Pastele lui Isus,la data stabilita(Lev.23:5) putem fi salvati si intra in Imparatia Cerurilor(Matei 7:21).
Isus a venit pentru a doua oara si ne-a adus adevarul din Biblie,Pastele prin care putem fi mantuiti!
Va rog credeti in cuvintele lui Dumnezeu care ne pot salva.Numai facand ce scrie in Biblie putem fi mantuiti(Apoc.22:18).Impartasania nu exista in Biblie,cum nici craciunul si nici Duminica!!!!
Orice vrea sa stie calea spre mantuire va rog scrieti-mi si eu va voi raspunde la orice intrebare!!!!

dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 17:06

Vreau si eu sa te conjug odata de doua ori!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 15:00

BRAVO IERODANA,

ADEVAR PUR... Sfarsitul nu stie nimeni, dar e aproape, de ce ?Fiindca acele semne de care vorbea Isus se implinesc ,iar care nu s-au implinit se vor implini fff.curand.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 15:17

Bine v-am gasit,daca nu deranjez.....am o intrebare,....Daca TATAL SI FIUL UNA SANT.....(asa am citit in biblie)cum se poate ca DOMNUL ISUS,sa nu stie ;data;locul;ora....???Si inca ceva....semnele care se gasesc in APOCALIPSA...ISAIA...DANIEL...sant doar pentru preoti,sau si pentru cei cu scoli mai putine...???

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 16:57

1.
De la: symy, la data 2008-12-07 15:17:37 Daca TATAL SI FIUL UNA SANT.....(asa am citit in biblie)cum se poate ca DOMNUL ISUS,sa nu stie ;data;locul;ora....???

Ai citit la un moment dat în biblie cã sîntem îndemnaþi ca anumite fapte pe care le facem sã le facem în aºa fel "încît sã nu ºtie stînga ce face dreapta" deºii ...una sîntem. Deci dacã la om e cu putinþã cu atît mai mult e cu putinþã la Dumnezeu.
2.
De la: symy, la data 2008-12-07 15:17:37 ..semnele care se gasesc in APOCALIPSA...ISAIA...DANIEL...sant doar pentru preoti,sau si pentru cei cu scoli mai putine...???

Semnele sînt pentru toþi. ªi semnele ne spun cã se apropie ceasul. Deci noi trebuie sã fim pregãtiþi în orice moment de venirea stãpînului, sã nu facem ca sluga netrebnicã...Dar ceasul ºi clipa nu o ºtim.. Pentru cã vedem semnele ºtim cã... trebuie sã Veghem!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 22:37

SA VEGHEM.....SA VEGHEM..... ....Si mie imi plac surprizele....dar as fi mai fericit daca SEMNELE premergatoare venirii DOMNULUI ISUS,sar produce in generatia asta....!!!!.....''.Doamne,cer prea mult???""

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 15:40

De la: pintilie_clement, la data 2008-12-03 14:42:00Daca vreti sa stiti:
- Nu avem sfarsitul lumii,ci inoirea tuturor lucrurilor,asa scrie in Biblie !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 20:51

De la: lupusor, la data 2008-11-27 23:23:55daca ati fii citit biblea cu atentie vati fii dat seama forte usor cind se apropiee cu aprosimatie anul sfarsitului acestei lumii. biblea, zice ceasul si ziua numai domnul dumnezeu le stie, dar ......anul ; teoria mea personala dumnezeu a facut lumea in sase zile , a saptea sa odihnit deci sase zile a muncit si a saptea zi sa hodinit un repaus, ok tot biblea zice ca o zi e egala pt. dumnezeu si in fata lui dumnezeu cu o mie de anii, si invers, pina aici e ok, acum in ce an ne aflam noi cu adevarat,dupa bible si istoria antica ,ca document real si credibil avem pe istoria poporu-lui dumnezeu si anume ,,izdrael,,daca o sa aveti ocazia sa deschideti si sa va uitati intrun pasaport de izdrailean,, o sa aveti marea uimire ca el nu sa nascutin anul 1986 ,un exemplu la el in pasaportscrie 5763 de exemplu,ei nu au calendarul a crestinilor acela care se cheama iulian,, ei vin din antichitate cu acest calendar,acum pamantul sau terra aceasta pe care traim se apropie de varsta de sase zile adica sase mii de anii,exemlu o zii ca o mie de anii, zice biblea ,tot biblea zice in vechiu testament iudeilor si nu, numai lor ,si chiar e o lege la iudei pamantul sa fie lucrat sase anii si al saptelea an sa fie lasat in prasliste, adica nelucrat, si ce va iesi din el sa fie mancat de vaduva ,orfan si strain , asa ca pamantul a fost facut in sase sile a sapte zii pamantul sa hodinit, la fel iudeii lucrau sase anii al saptelea an il lasa sa se hodineasca , adica nu il lucrau, asa ca dragi mei socotiti voi cat mai este pana cind acest pamaint intra in hodina , desprecare vorbeste apocalipsa cap.20 ver.3 si 7,8. dupa acesti sase mii de anii va venii sabatul milenar despre care vorbeste apocalipsa amin

la noi la tzara lu' cartea aia ii zice BIBLIE ,de unde ai scos matale BIBLEA ,ma tot scarpin intre cornite si nu-mi dau seama ...
da' asa este cu anul nasterii ; in pasaportul meu (diplomatic ,ce sa-ti spun !) de IZDRAEL cum tot matale zici (poate te-ai referit la babatia aia de IZDRAELA ,care la 70 de cotolani s-a'namorat de liviu si l-o luat de barbat ) la anul nasterii mele scrie 666 ! ce zici de asta sefu' ?

si electronica !
razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 01:42

eu cred ca e maine ca nu am simt prea bine. fratilor... vindeti toti ca nu duceti nimic cu voi in Rai. eu va fac super oferta. le cumpar eu... ce ziceti? nu ati fi primii.....au fost mii inaintea voastra pe tot globul...! :) si nu s-au mai inaltat si au ramas e drumuri. incercati si voi!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 10:16

Pt.RAZVAN
Poate tu esti NEMURITOR....daca ai timp sa cumperi toate lucrurile ramase de la cei plecati in lumea"dreptilor".....m-am prins:ESTI UN DUH NECURAT ......OF...of....mai....mai..!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 17:07

TU NU POTI INTELEGE ADEVARURI SIMPLE . NU TE MAI COMPLICA .PROBABIL NU PREA AI CITIT IN TINERETE . NU AVEAI LUMINA !! SAU NU TE-AU LASAT COMUNISTI.......

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 19:55

sfirsitul lumii este cind nu ti se mai scoala la nevasta si trebuie sa te duci la amanta ca -ti face sex oral si devii dependent

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 20:39

Altul si mai si...!!!
Daca nu te superi razvan......discutam despre sfirsitul LUMII.....nu despre sfarsitul tau ca barbat.....ipotent.....!!!!....Sigur ai gresit forumul.....mai cauta....succes

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 21:30

De la: razvanalexandru35, la data 2008-12-10 19:55:06sfirsitul lumii este cind nu ti se mai scoala la nevasta si trebuie sa te duci la amanta ca -ti face sex oral si devii dependent

tu de unde dracu' ai aparut ?
inteligent cat cuprinde ...ma mir ca nu ti-a crapat bibilica pana acum !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 21:47

AZAZEL
BUNA SEARA...!!!....Fa-ti rondul ,raspunde la mesaje....nu rata .SOCIALU....si pe unde mai ai "prieteni".....

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 00:43

symy aia cu duhul nu esti departe insa eu am facut referire la bietii oameni care adera la tot felul de secte religioase... care calculeaza inaltarea... etc... si renunta la tot. incerc si eu sa fiu oportunist sa fac un ban in plus... e spatele lor. degeaba sunt duh rau? nu-s sa de mare cat Azazel.. dar cresc! :)

tyka_007

4 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 09:40

draga dorinel ilie...esti mult prea ignorant deci poti pleca acasa....o sa ma rog pt tine...iar pt symy...draga mea sau dragul meu...nu stiu ce esti fata sau baiat...semnele au aparut deja inundatii, homosexualitate(scrie despre asta in Biblie) crime, copii isi ucid parintii si invers... razboaie...toate acestea oare ce sunt......haideti sa deschidem ochii mai bine...sa nu mai traim in intuneric..Biblia nu e pt oricine, trebuie sa avem harul de la Dumnezeu sa o intelegem, daca perseveram totusi poate vom intelege. M-am saturat de smecherii acestui secol care ce sa spunem, ei nu cred...daca li se intampla o nenorocire fug repede si se roaga.....doar atunci cand cineva drag are probleme mari. Si inca ceva.....nu scrie niciunde in Biblie despre sfinti...sfant a fost unul...Iisus si atat....oameni ignoranti ce sunteti ..

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 10:41

Pt.TYKA007
Sa te lamuresc putin....sant PORUMBEL.....nu PORUMBITA......asa ,am o mica nelamurire:te citez""BIBLIA nui pentru orcine...."""..Dimpotriva ,daca ai dorinta sincera pentru CUVANTUL LUI DUMNEZEU,Dumnezeu iti va da si intelepciune si pricepere....!!!..Chiar si de la altii ai ce invata...un sfat bun,un indemn....important este ca BIBLIA,sa-ti fie etalonul vietii..!!!....te salut cu cuvantul INVATATORULUI MEU....PACE TIE....!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 16:11

Pt. Tyka007
Daca esti atat de "citita" nu-mi dau seama cum poti sa spui ca in Biblie nu scrie nicaieri despre sfinti. Poate ar trebui sa pui mana si sa citesti TOATA Biblia nu doar ceea ce iti spune preotul. Mai citeste Noul Testament si pe urma mai discutam. Termenul de sfinti nu apare in contextul in care apare in religiile ortodoxa si catolica dar apare. Cu asta vroiam sa-ti spun esti mai ignoranta decat majoritatea celor care au scris pe acest forum! Biblia este pentru oricine! Totul este ca fiecare dintre noi sa fim constienti de comoara care se afla in paginile ei si sa dorim sa o descoperim. Daca tu nu o intelegi nu inseamna ca nu e pentru oricine. Isteato!!

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 16:27

Cred ca macar atunci cand se discuta despre Cuvantul lui Dumnezeu ar trebui sa nu aruncam cu pietre.
Ne punem singuri in umbra, oferim un exemplu jalnic
Ce-ar fi sa lasam la o parte orgoliul si sa discutam cu dragoste si rabdare?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 17:40

AMIN...AMIN.....AMIN......Rabdare.....intelepciune....dragoste.....si ajungem in rai...!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 19:47

Biblia e pt.oricine este interesat, dar nu oricine o poate intelege in adevarata ei semnificatie. De ce oare ? FIINDCA INAINTE DE A O DESCHIDE ESTE NEVOIE DE RUGACIUNE CA DUMNEZEU SA NE DESCHIDA MINTILE PRIN DUHUL SAU CEL SFANT SA O PUTEM PRICEPE FARA A DISTORSIONA CUVANTUL SAU DUPA PLACUL NOSTRU.
Aceasta carte nu este o carte ca oricare carte pe care o luati sau deschideti cand va trece prin cap.
Oare n-ati stiut macar lucrul acesta ?

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cand crezi ca va fi sfarsitul lumii?
Mergi la: