back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce si-o iau fetele in cap???!!!!???

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

irina_24ro_yuppy

209 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 19:44

Dar de ce oare sunt femeile materialiste?Barbatii nu sunt?Isi mai pierd ei timpul pe gratis cu femeile,vor sa se culce imediat cu tine,daca ei nu vor sa isi piarda timpul pe gratis nici femeile nu sunt mai proaste ele accepta dar nu pe gratis.Pt ca este o zicala,respecta daca vrei sa fii respectat.Si mai aud pe barbati spunand de ce nu ma doreste prietena mea sa facem sex? de ce? pt ca se cam comporta urat barbatii,de asta femeile le-o platesc cu aceeasi moneda,poate ca sunt si prea slabe sa se impuna si fac la fel cum fac ei.ii fraieresc de baniEu una pot sa zic ca sunt respectata de oameni si respect la randul meu pe cine ma respecta

fore_front

11 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 03:49

Irina_24ro

Ai si tu dreptate,k barbatii nu mai au timp sa astepte...
Insa eu iti povestesc cam ce facea o fosta colega de-a mea...
Asta si-o tragea numai si numai pe bani.Nu accepta nimic pe gratis.
O data,fiind de fata,un tip simpatic si baiat bun,insa fara sa stie ce zace in mintea colegei mele,o plimba pe tipa pe la restaurant,in diferite locuri,asta o suna si noaptea si il vrajea cu "baby",etc,insa spuse la telefon cu o linguseala de care nu am stiut-o pana atunci capabila...Asta a crezut-o,a continuat sa ii cumpere ba tigari(cu cartusul)ba cadouri...ca pana la urma tipul sa isi dea seama ca prea mult investise in ea si ea "nu se simtea deloc"...Eu care stiam ce face,pt k o cunosteam,imi spunea "Ii fac lista de cumparaturi..."Intr-un tarziu,tipa,cu toate astea tot nemultumita,a cedat sexual,insa tipul dupa ce a avut-o nu s-a mai uitat la ea...
Concluzia?
Multi barbati nu mai au incredere sa mai riste decat o cafea,cel mult un suc,pt ca nu stiu cu cine stau de vb....
Sper ca ai prins ideea...

Raporteaza abuz de limbaj
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 04:54

De la: gabi8ma, la data 2009-01-15 23:25:17maaaaaaaaama radule chiar le-ai incercat pe toate ? cand ai avut timp ? tu nu esti student ? wow chiar esti multilateral dezvoltat , auzi daca aterizez in buc stii sa-mi spui cum ajung de pe baneasa aeroport la gara de nord ? mersi

ba da, sunt student, dar este timp pentru toate. ;)

cel mai bine e sa iei un taxi... altfel, daca vrei sa te plimbi cu autobuzu, tre sa iei ceva (nu-mi aduc aminte exact acum) pana la aviatorilor si de acolo sa iei 282-u pana la capatul de linie. ala e la gara de nord. sau, de la avviatorilor mai poti lua metroul, da tre sa schimbi la victoriei

si sigur mai sunt solutii da nu le stiu eu prea bine. :) promit ca ma interesez si-ti zic
:)

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
irina_24ro_yuppy

209 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 20:33

asta asa este legat de asta cu materialismul,ma gandesc cine stie ce barbat i-a tras teapa la tipa asta de vede in barbati doar bani.Pt ca sa spun sincer si eu gandeam mai negativ,dar acum m-am maturizat ,intalnesti persoane care te-au facut sa suferi si te razbuni pe celalalte care nu ti-au facut nimic,este ceva in subconstient instinctiv dupa ce un barbat te-a facut sa suferi prinzi ura pe rasa barbateasca si nu mai ai incredere,la fel si un barbat poate este inca nevinovat intalneste o femeie negativa isi bate joc de el apoi devine si el fara incredere.si poate isi bate si el joc de femei pt ca este ceva incontrolabil mai ales daca esti un om orgolios,eu una cred ca nici un om nu sa nascut asa,ci au devenit asa.Ci sa este bine sa te retagi atunci cand vezi ca o femeie nu este serioasa,cum iti poti da seama.O pui la teste,la fel si pe un barbat,

irina_24ro_yuppy

209 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 20:43

apoi si barbatii astia vor cam multe,daca vrei ca omul sa fie serios trebuie sa fii serios,pt ca daca femeia sau barbatul simte ca vrei sa o pacalesti iti face tot la fel,asa ca este o vorba inainte sa nu fii sincera trebuie sa te gandesti ca te tradezi doar pe tine,sau prima data sa pretinzi ceva trebuie sa te gandesti ceea ce oferi tu,pt ca tot la fel vei primi in schimb.Asta este valabil si pt barbati si pt femei

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 21:09

De la: radhookoo, la data 2009-01-18 04:54:35
De la: gabi8ma, la data 2009-01-15 23:25:17maaaaaaaaama radule chiar le-ai incercat pe toate ? cand ai avut timp ? tu nu esti student ? wow chiar esti multilateral dezvoltat , auzi daca aterizez in buc stii sa-mi spui cum ajung de pe baneasa aeroport la gara de nord ? mersi

cel mai bine e sa iei un taxi... altfel, daca vrei sa te plimbi cu autobuzu, tre sa iei ceva (nu-mi aduc aminte exact acum) pana la aviatorilor si de acolo sa iei 282-u pana la capatul de linie. ala e la gara de nord. sau, de la avviatorilor mai poti lua metroul, da tre sa schimbi la victoriei

si sigur mai sunt solutii da nu le stiu eu prea bine. :) promit ca ma interesez si-ti zic

mersi da intre timp am schimbat merg la budapesta oricum mersi

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 21:30

radule, oficial ai devenit idolu meu. deci. in primul rand n-am inteles daca e bine sa fii student, si daca ai timp de toate ca sa mergi cu taxiu sau mergi cu taxiu ca sa ai timp de toate.

ON-TOPIC, mentalitatea femeii de Romania e ca tu esti o prada si ea este pradatoru. in plus de asta tu esti de vina pentru ca ai ajuns o prada, pentru ca esti slab. Deci esti si prada si vinovat. ce tare, sa-mi bag p*(nu sunt misogin, in sensu ca de vina sunt ambele parti intotdeauna)

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 21:37

pot sa-ti recomand un alprazolam ?

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 21:54

Distonocalm cu codeina. in prinicipiu poti sa-mi recomanzi ce vrei tu. Nu prea ma intereseaza. Eo vreau Radu sa-mi recomande ceva. Deci il vom astepta pana va raspunde.

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 22:33

De la: angel_demon10, la data 2009-01-16 15:31:47
De la: dasca777, la data 2009-01-16 15:29:38ce isi iau fetele in cap? bate? topoare? si le iau ca se apuca de comentat aiurea,gata,acum saruta-ti copile parintii si fratii si apoiu sa mergem la razboi/inainte inainte cu sabia in mana/sa trecem carpatii ne tb ardealul de-ar fi sa ne ingropam de vii

buai, dasca... io cred ca noi doi am ramas aici singuri pe frontul de Est!!!
care-i faza?!

.....de la rusi vine plooooaaaaia!!! si eu odata cu ea cu 1 kalashnikov intr-o mana si o grenada in cealalata , mai @dasca666 las-o ma ca miroase numai topoare, sabiutze si drujbe zici ca esti pocahontas. Chiar ca zici ca e razbel la topicul asta am venit sa mai pun si eu niste paie pe foc
de "sabiutza N" nu ma iau ca e mic..

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 23:17

De la: adivesa, la data 2009-01-12 11:40:06
De la: nBlade, la data 2008-12-27 11:58:40Am si eu o nelamurire..sunt de 2 ani in Romania. .am 20 de ani.. am fost plecat de la 7 ani pana la 18 ani in mai multe tari ca sportiv de performanta.MI-a fost dat sa intalnesc foarte foarte foarte multe fete de diferite nationalitati si religii.CU o parte foarte mare din ele am avut cel putin o aventura daca nu au mers chiar la mai mult decat o simpla aventura..Sincer de cand am avut prima iubita la 11 ani pana la 18 ani nu pot spune ca m-a dezamagit vreo fata..Insa in momentul in care am revenit in Romania numai deceptii am avut. .Nu pot spune ca mi-au lipsit fetele. .Reusesc sa le atrag chiar si in pat foarte ushor. .insa nu inteleg de ce fetele si femeile din Romania in momentul in care esti bun cu ele te porti frumos le vb frumos incep sa aiba figuri sa faca fitze?Am observat ca daca esti tupeis si un pic dur cu ele si posesiv stau de drag cu tine. .daca esti bun cu ele zic uite-l si pe pampalaul ala. .mentionez ca am incercat amblele variante de comportament insa nu pot fi marlan. .nu am fost educat asha. .Poate am atata noroc la femei ca sunt solid ca fac rugby ca am facut kick boxing. .?Ca sunt fost sportiv. ..? ce asteapta ele de la mine. .? Violentza..?NU pot intelege mentalitatea femeii din Romania..or fi de vina si baietii poate de sunt fetele asha. .? va rog faceti-ma sa inteleg acest capitol. .Va multumesc anticipat!!!

Bun punct si da, poti sa generalizezi concluzia asta pentru fetele din Romania. Nu zic ca toate sunt asa, dar zic ca e intr-adevar o "tendinta", ca sa ma exprim in termeni la moda.
Eu nu mai sunt in Romania de peste 3 ani si m-am plimbat de asemenea prin Europa; pe scurt, am ajuns cam la aceeasi concluzie, fetele intalnite nu erau in genul celor din Romania, si anume nu erau: vulgare, tarfulite (pe interes), arogante (cu putine exceptii), fitoase (aproape fara exceptii) sau perverse (nu ma refer in pat, ci la modul acela telenovelistic de a urzi tot soiul de tampenii).
Acum, de ce se intampla toate astea in Romania? O tendinta asemenatoare exista mai mult sau mai putin la popoarele latine... E vorba de mediul social, de factori economici, de saracie in alte cuvinte, de lipsa posibilitatii cinstite de a promova, de sistemul corupt, de modelul bazat pe spaga sau contraservicii, de promovarea prin intermediul mass-media a non-valorilor intr-un mod chiar agresiv, de stirile negative, de promovarea unor modele de genul american dream: sa ai vila si masina bengoasa si o pi**a buna langa tine, chit ca e interesata doar de banii tai, chit ca esti incult si manelist, chit ca ti-ai luat masina in leasing si nu ai bani de benzina sa mergi cu ea, chit ca telefonul tau face cat 2 salarii integrale de-ale tale si asa mai departe.
De-aia, frate! Asta se promoveaza in Romania: prostia, si se castiga bine din asta! Si pentru mine e putin socant cand imi vizitez propria tara. Nu zic ca toate fetele sau toti oamenii sunt la fel in Romania (Doamne fereste dac-ar fi!), dar ca in general vezi destui astfel (ma repet intentionat aici pt a nu jigni persoanele care nu corespund acestei descrieri).
OK, iar femeile s-au adaptat si ele (chiar mai bine ca noi), deoarece au posibilitati sociale mai reduse, deoarece nu ii place nimanui sa nu aiba bani sau sa traiasca prost, asa ca e un soi de prostitutie morala (cel putin morala :))) care pluteste deasupra unora din ele.
In schimb, in tarile mai dezvoltate, unde astfel de fenomene sociale nu exista, si fetele sunt altfel: mai degajate, dezinteresate de partea financiara deoarece au si ele suficienti bani si nu alearga dupa nu stiu ce averi, se imbraca mai lejer (nu ce parfum e ala fata, de care blugi ai? etc), in cluburi sau baruri nu se utia toata lumea la toata lumea, (eu cred ca daca m-as pisa in mijlocul clubului nu stiu daca m-ar baga vreo 2-3 in seama) si asa mai departe - cred ca am dezvoltat destul ca sa intelegeti despre ce e vorba.
Ca sa conchid, asa sunt ele obisnuite! Daca nu-i tragi cateva sau sa te porti/vorbesti urat, unele cred ca nu esti barbat! Deh, daca asta au invatat ele de la fostii "iubiti" al caror profil l-am mentionat undeva mai sus...
Pe de alta parte, trebuie sa fii barbat si sa le mai dai cate o palma la fund din cand in cand, cand si-o iau in cap, poftim! Si nu cu rautate, ci cu umor, ok? :D
In incheiere, trebuie sa declar cu toate acestea ca cele mai frumoase, inteligente, sarmante si dezghetate fete sunt tot romancele noastre!!! Hai, zi ca nu-i asa! ^_^

moama!! cata invatatura !!! pacat vroiam sa scriu si eu una in genul asta, esti un adevarat JEDI MASTER
Ok si daca nu e o lume ideala ?! asa si ?!
sa nu mai repet tot ce a zis @adivesa e adevarat si des intalnit ... asa si ?!
Eu unul nu vreau o lume perfecta si nici aproape perfecta, chiar imi place situatia din Romania
Give me a break !!! orice lucru are o cauza : fata X e o c_rva ! asa si ?! nu v-ati pus vreodata intrebarea de ce e o c_rva ?!
baiatul Y este un macho, badboy etc, trebuie sa fie un motiv in spatele comportamentului lui NU ?!

..."m-a inselat iubitul/iubita !!! ce ma fac ?! ...
DA OARE DE CE TE-A INSELAT, CARE E CAUZA ?!
- mai rau decat o experientza esuata este o experientza esuata din care ai invatat NIMIC, dar de! pt unii se sfarseste si lumea odata cu relatzia, nui nimic exista o solutzie si atunci TE SINUCIZI ca doar e la moda

si acum as mai baga vreo N zicale, vorbe si invatzaturi kung fu, star wars si alte tampenii
EX : daca RAU nu ar mai fi cum ai sti ce e BUN,
see the unseen pffff See with your mind not with your eyes.. hai gata ca o dau in diverse ma duc sa joc niste ping pong cu Bruce Lee si Luke Skywalker am si plan cum sa-i bat : pe unul il impusc si celuilalt ii zic cas tacsu

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 00:45

De la: xanax, la data 2009-01-18 21:54:07Distonocalm cu codeina. in prinicipiu poti sa-mi recomanzi ce vrei tu. Nu prea ma intereseaza. Eo vreau Radu sa-mi recomande ceva. Deci il vom astepta pana va raspunde.

eu recomand bere. si blogu meu. si timp pierdut. si medicamentu ala cu a de care zicea gabi. :D

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 00:50

amfetamina?

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 01:06

De la: xanax, la data 2009-01-19 00:50:49amfetamina?

blog

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 11:11

De la: xanax, la data 2009-01-18 21:54:07Distonocalm cu codeina. in prinicipiu poti sa-mi recomanzi ce vrei tu. Nu prea ma intereseaza. Eo vreau Radu sa-mi recomande ceva. Deci il vom astepta pana va raspunde.

nu cred ca ai priceput : alprazolamul este substanta de baza a xanaxului , deci sunt unul si acelasi lucru

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 11:13

De la: DMark, la data 2009-01-18 22:33:06
De la: angel_demon10, la data 2009-01-16 15:31:47
De la: dasca777, la data 2009-01-16 15:29:38ce isi iau fetele in cap? bate? topoare? si le iau ca se apuca de comentat aiurea,gata,acum saruta-ti copile parintii si fratii si apoiu sa mergem la razboi/inainte inainte cu sabia in mana/sa trecem carpatii ne tb ardealul de-ar fi sa ne ingropam de vii

buai, dasca... io cred ca noi doi am ramas aici singuri pe frontul de Est!!!
care-i faza?!

.....de la rusi vine plooooaaaaia!!! si eu odata cu ea cu 1 kalashnikov intr-o mana si o grenada in cealalata , mai @dasca666 las-o ma ca miroase numai topoare, sabiutze si drujbe zici ca esti pocahontas. Chiar ca zici ca e razbel la topicul asta am venit sa mai pun si eu niste paie pe foc
de "sabiutza N" nu ma iau ca e mic..

si esti cu drag primit , bine ai revenit unde ai fost ?

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 23:16

ca sa raspunzi doar la intrebare... nu o poti face cu un raspuns simplu, ci doar interogativ, si anume......

de ce si'o iau baietii peste pwla de fiecare data dupa o relatie???

SINCER?? e acelasi raspuns daca te concentrezi putin ....

zumzetalbastru

147 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 23:42

De la: Greenie, la data 2009-01-20 23:16:29ca sa raspunzi doar la intrebare... nu o poti face cu un raspuns simplu, ci doar interogativ, si anume......

de ce si'o iau baietii peste pwla de fiecare data dupa o relatie???

SINCER?? e acelasi raspuns daca te concentrezi putin ....

eu nu inteleg intrebarea !!!!

de ce si-o iau fetele in cap??? zicea dasca ceva misto? ce anume? topoare?!

Iar greenie, deja, m-ai bagat in ceata ... o fi din cauza orei tarzii?? cred ca este semn ca trebuie sa dorm ...

Am citit jumatate din tot topic ... si m-a plictisit rau ... Nu stiu ce tip de fete ai cunoscut nBlade, dar casca ochii, ca nu toate "si-o iau in cap" ... nu toate sunt pitipoance, fufe ... unele chiar gandesc si chiar apreciaza un barbat/baiat nu neaparat dupa portofel, sau dupa pachetul de muschi de sub tricoul de 1000 Ron ...nu toate vor sa fie plimbate in BMW.

Din cate imi aduc aminte, spuneai la un moment dat ca esti obisnuit cu tipe care arata foarte bine ... pentru mine este o dovada ca esti ingust si limitat, chiar daca ai trait in strainatate ... stiu o gramada de tipe care sunt putin plinute, nu sunt extraordinar de frumoase si cu toate astea e suficient sa vorbeasca si te indragostesti de ele ... la fel de bine stiu fete chiar uratele care au un suflet de 10 ori mai bun ca oricare din pitipoancele tale, si sincer nu as da o astfel de fata pe 10 fufe ...

Esti inca mic, maturizeaza-te si apoi deschide un topic despre " de ce si-o iau fetele in cap???!!!!!???" si data viitoare incearca sa reformulezi, ca suna tare ciudat.. de fapt abia cand te vei maturiza incearca sa deschizi un topic despre femei ... e prea devreme pentru tine ...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 00:05

De la: xanax, la data 2009-01-18 21:30:18

radule, oficial ai devenit idolu meu. deci. in primul rand n-am inteles daca e bine sa fii student, si daca ai timp de toate ca sa mergi cu taxiu sau mergi cu taxiu ca sa ai timp de toate.

ON-TOPIC, mentalitatea femeii de Romania e ca tu esti o prada si ea este pradatoru. in plus de asta tu esti de vina pentru ca ai ajuns o prada, pentru ca esti slab. Deci esti si prada si vinovat. ce tare, sa-mi bag p*(nu sunt misogin, in sensu ca de vina sunt ambele parti intotdeauna)

gresesti total,victimo,:)))...de fapt nu prea,u esti slab,restu suntem puternici si nu suntem prada,dar asta e,sunt barbati si u(adik pustii):))

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 00:09

pustii vine de la pusca, o, tu, masculule alpha care-nvarti fete in agenda telefonica cum invart eo creioanele de colorat si colectia de reviste bamse? ne vedem la intalnirea barbatilor anonimi inselati.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 00:09

vb despre xanax:)

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 00:11

De la: dasca777, la data 2009-01-21 00:09:35vb despre xanax:)

vorbesc de ce ma taie capu

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 00:11

De la: xanax, la data 2009-01-21 00:09:16pustii vine de la pusca, o, tu, masculule alpha care-nvarti fete in agenda telefonica cum invart eo creioanele de colorat si colectia de reviste bamse? ne vedem la intalnirea barbatilor anonimi inselati.

esti presedinte acolo?cand e urmatoarea intalnire?:P

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 09:24

Auzi intrebare ! raspunsul e simplu : fiindca le place capul

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 01:41

isi iau in cap pentru ca isi permit,pai daca gasesc cate un fraier cum mama dracului sa nu o faca

david...romantic incurabil
anjyn_san

9 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 16:51

Din ce fel vorbesti ... imi vine in minte Italia ...
Cat despre : "trebuie sa explorezi la 18-20 de ani "
Mi se pare o pledoarie pentru ...
Nu afirm ca exista o varsta cand trebuie sa faci X si o vartsa cand trebuie sa faci Y, spun insa ca fiecare din noi trebuie sa facem , sa reactionam , asa cum simtim .

garagatza

26 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 23:31

Nustiu ce faceti atata conversatie inutila cand problema e simpla si nustiu cu de nu ti-ai dat seama ca femeilor le plac baietii "rai". Si nu doar in Romania. Peste tot e la fel. Poti sa fi un barbat "bun" atata timp cat sti sa-ti areti barbatia. Tre sa areti tarie de caracter nu numai abilitati fizice. Unei femei adevarate ii place un barbat puternic. Chiar si unul care o manipuleaza. E scris in gene.

Nu trebuie sa fi bogat daca esti "the man!".

Parea mea ca orice "hostess" ai fi avand tu langa tine esti prea necopt pentru viata pe care o presupune o relatie stabila. Eu nu vad nici o problema cu femeile din Romania. Peste tot in lumea asta sunt taraturi si nu inteleg cum de nu ai dat de ele inca. Prea generalizezi. Trebuie doar sa deschizi ochii pentru ca exista si persoana care merita atentia.

PS: pentru ca nu sunt misogin si iubesc toate femeile deschideti ochii dragile mele: taraturi se gasesc de ambele parti. Fi-ti frumoase si destepte daca vreti un barbat puternic si destept!

^^^^^^Asta ca raspuns la partea ca le areti ca esti tandru si "om bun"^^^^^

Cat de luat in cap... tot ce am zis mai sus: cum mama dracu ai vazut asta numai la romance ?

cojocvasilica

82 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 20:20

si-o iau in cap?...uu,nu stiam ca unele fac sex asa...ok,glm ,insa cred k depinde ce femei cauti...fitoasele arata intodeauna ca o eticheta f colorata,atractiva,si cre d k te simti atras in cursa cu cele cam usoare...cu timpul vei gasi iubirea maturizata...love nide time...

legea_tennis

53 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 17:07

De la: anjyn_san, la data 2009-01-26 16:51:22Din ce fel vorbesti ... imi vine in minte Italia ...
Cat despre : "trebuie sa explorezi la 18-20 de ani "
Mi se pare o pledoarie pentru ...
Nu afirm ca exista o varsta cand trebuie sa faci X si o vartsa cand trebuie sa faci Y, spun insa ca fiecare din noi trebuie sa facem , sa reactionam , asa cum simtim .

poi prin Italia mi-am facut viata. .

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 01:05

in seara asta am vazut unu prin parcarea de la Real cu Hameru si cu manelele la maxim fratica.......... cred ca era pe sistem!!!

avea numar de italia..

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce si-o iau fetele in cap???!!!!???
Mergi la: