Info
x
De ce si-o iau fetele in cap???!!!!???
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 22:54
De la: machoman, la data 2009-01-10 17:13:51Dea eu cred ca gresesti intr-o oarecare masura. traim un soi de "Ion" modern. E saracie la noi in tara, si femeile vor siguranta banului (pe care oricum o vrem toti). problema e ca unii sunt dispusi sa se vanda pentru banii aia. un soi de Faust 2. ele pot mult mai usor sa agate un tip cu bani decat noi o tipa cu bani. si o si fac. faptul ca eu nu sunt de acord cu asta, e alta treaba. dar nu le putem considera idioate. doar ca sunt dispuse sa stea langa unu pe care invata sa-l iubeasca, nu-l iubesc din prima. astea toate doar pentru vila. dup-aia si-o iau in cap. (nota: Faust si-a vandut sufletul diavolului)
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
maria_dragoi 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 09:31
MAI FRATILOR,YO NU CRED CA E VORBA DE LUAT IN CAP DOAR CA ASA E FIREA UNORA DINTRE ELE(EX:YO).NU SUPORT SA MII SE SPUNA CE SA FAC,DAR IN SCHIMB IMI PLACE SA COMAND,SI CEL DE LANGA MINE SA FACA CE VREAU EU,DAR ASTA NU INSEAMNA CA MI-O IAU IN CAP,CI PUR SI SIMPLU ASTA E FIREA MEA DE CAND MA STIU,AKM K OR FII SI CARE SI-O IAU IN CAP.....E PARTEA A DOUA!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 10:30
De la: radhookoo, la data 2009-01-10 22:54:11De la: machoman, la data 2009-01-10 17:13:51Dea am mai zis-o si o repet,eu admir fem care se duce cu unul cu bani,bv i stie ce vrea,e desteapta,stiu multe fete care se duc cu prosti si ii iubesc...deci pt fetele care se duc cu baieti numai pt bani,,,bv voua felicitarile mele Raporteaza abuz de limbaj |
|
rap_boy 573 mesaje Membru din: 30/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 11:59
De la: dasca777, la data 2009-01-11 10:30:17De la: radhookoo, la data 2009-01-10 22:54:11De la: machoman, la data 2009-01-10 17:13:51Dea Si daca ala cu bani ai fii tu? Le-ai mai admira? Daca te trezesti colo la 40 de ani si stii k esti bogat de mama mama, ai un fotomodel langa tine, dar care stii k sta cu tine DOAR pentru bani... Nu cred eu k in sinea ta nu vei fi asa oleak frustrat, gandindu-te k dak ramai fara bani ramai si fara pitzipoanca. Oricat ai face-o tu pe duru Nevoile se schimba cu timpul sa stii, si tu odata cu ele !!! Psihologic demonstrat
Raporteaza abuz de limbaj
Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
|
|
nadi 42 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 13:38
pt ca si=au gasit pampalaul care sa le permita sau pt ca sunt ele foarte proaste sau imature si se cred buricul pamantului.
oricum e femeie desteapta nu sta cu un pampalau si nici nu se crede buricul pamantului. concluzia, o trageti singuri
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 15:25
De la: rap_boy, la data 2009-01-11 11:59:32De la: dasca777, la data 2009-01-11 10:30:17De la: radhookoo, la data 2009-01-10 22:54:11De la: machoman, la data 2009-01-10 17:13:51Dea am vb cu fostele mele si majoritatea erau cu prosti,si fara bani,,,asa ca macar astea care se duc pt bani macar stau cu un prost dar macar e cu bani decat unu fara...iar eu daca ajunga la 40 si o sa imi iasa toate planurile si o sa am bani,,imi iau o monik columb si gata,,,asta e,,,macar e buna..sta pt bani,dar asta e,,,macar stiu sigur e fata desteapta si stie ce vrea...bani decat o proasta care se duce cu toti ratatii si te inseala si sp prin targ la toti idiotii si u muncesti zi si noapte si nici superba nu e...macar sa fie superba...si dau banii da-i naibii fac altii dar macar am una buna langa mn...in rest asta e...cum sp napoleon : fem sunt cu.ve in afara de mama si sora ,dar si ele sunt femei ,deci...prefer una buna care ma inseala decat o proasta care sa ma insele,,,fem sunt cu.ve din natura lor si nu poate nimeni sa le schimbe,nici un baiat,oricine ar fi el Raporteaza abuz de limbaj |
|
irina_24ro_yuppy 209 mesaje Membru din: 3/12/2007 Oras: Sibiu |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 16:54
dar aici in romania este vorba de mult egoism si daca esti prea bun esti luat de prost,dar nu doar de femei ci de romani in general,pt ca foarte foarte multi sunt profitori si egoisti.Daca esti prea bun si si-o iau in cap inseamna ca sunt egoisti si profitori fara bun simt si 99 la suta din romani sunt asa,daca esti prea bun te ia de prost
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 17:06
De la: irina_24ro, la data 2009-01-11 16:54:09dar aici in romania este vorba de mult egoism si daca esti prea bun esti luat de prost,dar nu doar de femei ci de romani in general,pt ca foarte foarte multi sunt profitori si egoisti.Daca esti prea bun si si-o iau in cap inseamna ca sunt egoisti si profitori fara bun simt si 99 la suta din romani sunt asa,daca esti prea bun te ia de prost aici ai dreptate...e bine sa fii nesimtit si sa folosesti fem,oamenii in gen,e mai simplu asa Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 17:23
nu pot sa nu observ aici utilitatea drujbei ca element protector.
|
|
fore_front 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 18:08
SCORPIA
Intr-adevar ai argumentat destul de sincer cum esti. Da' stii care e norocul tau de iti permiti sa fii tu insati,fara a te obosi sa te schimbi?Doar pentru ca esti femeie!Si,barbatul,sigur se schimba doar pentru interes daca esti si femeie frumoasa. Sa fii barbat,e mai greu sa faci ce vrei si sa te comporti de la natura DACA NU AI BANI.Nu te accepta prea multe femei sa faci ce vrei tu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
fore_front 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 18:11
DASCA
Esti sigur si convins ceea ce ai afirmat?Ca esti in stare sa accepti una materialista?Cel putin spune ca mai bine sa nu iti dai seama de ea ca e pt bani cu tine. Chiar asa te-au adus femeile sa gandesti?? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 21:02
De la: machoman, la data 2009-01-11 18:11:02DASCA problema care e....am ajuns sa cred ca ori esti prost ori ai bani...dc ai una din calitatile astea( calit pt femei) ,orice fem te vrea,nush de ce iub elke prostii ,nici acum nu am inteles,dar vad asta zi de zi...asa ca decat prost prefer cu bani...ori prost ori cu bani doar asa ai succes la fem,eu prefer cu bani:)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
shera 5 mesaje Membru din: 24/03/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 03:28
nu trebuie sa generalizezi
nu toate sunt la fel.eu una cred ca tine de educatie, de experienta(daca''s a lovit cu capul de pragul d sus'' si daca a invatat cv din asta) si de situatie.dar in ziua de azi majoritatea fetelor preferera superficialitatea oferita de fitze si uita sa mai se mai gandeasca si la partea sentimentala..care dupa parerea mea e singura care conteaza cu adevarat asa e si in cazul barbatilor parerea mea
|
adivesa 54 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 11:40
De la: nBlade, la data 2008-12-27 11:58:40Am si eu o nelamurire..sunt de 2 ani in Romania. .am 20 de ani.. am fost plecat de la 7 ani pana la 18 ani in mai multe tari ca sportiv de performanta.MI-a fost dat sa intalnesc foarte foarte foarte multe fete de diferite nationalitati si religii.CU o parte foarte mare din ele am avut cel putin o aventura daca nu au mers chiar la mai mult decat o simpla aventura..Sincer de cand am avut prima iubita la 11 ani pana la 18 ani nu pot spune ca m-a dezamagit vreo fata..Insa in momentul in care am revenit in Romania numai deceptii am avut. .Nu pot spune ca mi-au lipsit fetele. .Reusesc sa le atrag chiar si in pat foarte ushor. .insa nu inteleg de ce fetele si femeile din Romania in momentul in care esti bun cu ele te porti frumos le vb frumos incep sa aiba figuri sa faca fitze?Am observat ca daca esti tupeis si un pic dur cu ele si posesiv stau de drag cu tine. .daca esti bun cu ele zic uite-l si pe pampalaul ala. .mentionez ca am incercat amblele variante de comportament insa nu pot fi marlan. .nu am fost educat asha. .Poate am atata noroc la femei ca sunt solid ca fac rugby ca am facut kick boxing. .?Ca sunt fost sportiv. ..? ce asteapta ele de la mine. .? Violentza..?NU pot intelege mentalitatea femeii din Romania..or fi de vina si baietii poate de sunt fetele asha. .? va rog faceti-ma sa inteleg acest capitol. .Va multumesc anticipat!!! Bun punct si da, poti sa generalizezi concluzia asta pentru fetele din Romania. Nu zic ca toate sunt asa, dar zic ca e intr-adevar o "tendinta", ca sa ma exprim in termeni la moda. Eu nu mai sunt in Romania de peste 3 ani si m-am plimbat de asemenea prin Europa; pe scurt, am ajuns cam la aceeasi concluzie, fetele intalnite nu erau in genul celor din Romania, si anume nu erau: vulgare, tarfulite (pe interes), arogante (cu putine exceptii), fitoase (aproape fara exceptii) sau perverse (nu ma refer in pat, ci la modul acela telenovelistic de a urzi tot soiul de tampenii). Acum, de ce se intampla toate astea in Romania? O tendinta asemenatoare exista mai mult sau mai putin la popoarele latine... E vorba de mediul social, de factori economici, de saracie in alte cuvinte, de lipsa posibilitatii cinstite de a promova, de sistemul corupt, de modelul bazat pe spaga sau contraservicii, de promovarea prin intermediul mass-media a non-valorilor intr-un mod chiar agresiv, de stirile negative, de promovarea unor modele de genul american dream: sa ai vila si masina bengoasa si o pi**a buna langa tine, chit ca e interesata doar de banii tai, chit ca esti incult si manelist, chit ca ti-ai luat masina in leasing si nu ai bani de benzina sa mergi cu ea, chit ca telefonul tau face cat 2 salarii integrale de-ale tale si asa mai departe. De-aia, frate! Asta se promoveaza in Romania: prostia, si se castiga bine din asta! Si pentru mine e putin socant cand imi vizitez propria tara. Nu zic ca toate fetele sau toti oamenii sunt la fel in Romania (Doamne fereste dac-ar fi!), dar ca in general vezi destui astfel (ma repet intentionat aici pt a nu jigni persoanele care nu corespund acestei descrieri). OK, iar femeile s-au adaptat si ele (chiar mai bine ca noi), deoarece au posibilitati sociale mai reduse, deoarece nu ii place nimanui sa nu aiba bani sau sa traiasca prost, asa ca e un soi de prostitutie morala (cel putin morala :))) care pluteste deasupra unora din ele. In schimb, in tarile mai dezvoltate, unde astfel de fenomene sociale nu exista, si fetele sunt altfel: mai degajate, dezinteresate de partea financiara deoarece au si ele suficienti bani si nu alearga dupa nu stiu ce averi, se imbraca mai lejer (nu ce parfum e ala fata, de care blugi ai? etc), in cluburi sau baruri nu se utia toata lumea la toata lumea, (eu cred ca daca m-as pisa in mijlocul clubului nu stiu daca m-ar baga vreo 2-3 in seama) si asa mai departe - cred ca am dezvoltat destul ca sa intelegeti despre ce e vorba. Ca sa conchid, asa sunt ele obisnuite! Daca nu-i tragi cateva sau sa te porti/vorbesti urat, unele cred ca nu esti barbat! Deh, daca asta au invatat ele de la fostii "iubiti" al caror profil l-am mentionat undeva mai sus... Pe de alta parte, trebuie sa fii barbat si sa le mai dai cate o palma la fund din cand in cand, cand si-o iau in cap, poftim! Si nu cu rautate, ci cu umor, ok? :D In incheiere, trebuie sa declar cu toate acestea ca cele mai frumoase, inteligente, sarmante si dezghetate fete sunt tot romancele noastre!!! Hai, zi ca nu-i asa! ^_^ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 16:08
De la: shera, la data 2009-01-12 03:28:06nu trebuie sa generalizezi vot pentru povestea sherei.. :D Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 20:57
De la: radhookoo, la data 2009-01-12 16:08:23De la: shera, la data 2009-01-12 03:28:06nu trebuie sa generalizezi da...pacat ca nu gandesc mai multe asa Raporteaza abuz de limbaj |
|
Azgard 657 mesaje Membru din: 28/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 10:31
Mda e adevarat ca sunt multe fete in romania mai materialiste dar totusi , eu nici daca as fi plin de bani nu as vrea o pitipoanca in gen monica gabor sau alta proasta care sa saliveze dupa bani mei ...
Ps : conteaza foarte mult unde cauti fata ,spre exemplu ce fel de fata gasesti : intr-un club cu manele , un club de fite ,un bar de prost gust , la o piesa de teatru , la sala de forta , la o cafenea , una care lucreaza la o banca , una care lucreaza in invatamant, doctorita ,una care practica sporturi extreme ,etc ,etc ,etc .Sunt fete si femei de toate tipurile si toate gusturile, trebuie doar sa te gandesti pe unde ai gasi o fata de genul x, pe unde ar umbla o fata de genul asta , si fregventezi si tu localurile/zonele alea .... Raporteaza abuz de limbaj
burn baby, burn ...
|
|
only_a_virus 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 20:59
bai mutalaule, in primul rand ai grije cu ce fel de femei umbli, ai incercat si varianta asta?
|
legea_tennis 53 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 19:04
De la: Simply_i, la data 2009-01-01 14:58:37De la: nBlade, la data 2009-01-01 10:27:11Si apropo/. .nu mai sunt " cu motivul" acestei discutii. ..ne-am desp acum cateva zile. ..nu merita. .nu ama juns eu sa trag de o fetiscana. ..ce mama naibii. .pai eu lucrez cu fete de la modeling dansatoare animatoare hostesse si pot oricand sa am o super bucata langa mine. .mi-am bagat picioarele. ..pacat ca era buna rau tipa. .en fini. .la mine nu-i problema de gasit gagica. .insa degeaba. .m-am cam saturat de fomei pana peste cap. .vreau si eu sa imi vad de ale mele. .nu sa ma supar cu toate mironositele pe care le am in jurul meu. . pot sa te dezamagesc un pic? nu sunt plin de muschi. .cu toate ca am fost sportiv de perfoarmanta si ca in momentul de fatza fac destul de mult sport nu sunt plin de muschi. .eu fac sala pt sanatate nu neaparat pt aspect. .alerg ma plimb urc pe munti. .imi place miscarea in general. .si oricum ca instructor fitness crede-ma ca imi mai ramane foarte putin timp sa fac si antrenament pt mine. . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 19:11
De la: crispy_, la data 2009-01-03 02:32:19da.. vrea sa ne arate cat de sensibil e...iar la faza cu ospataru m-ai dat gata.... repet... problema e clasica... si nu s-a intalnit cu ea numai domnul sportiv... cred k multi s-au intalnit cu aceasta problema... nu ma deranjeaza problema sau subiectul discutiei... e un subiect pe care se poate vorbi pana la sfarsitul zilelor.... ideea e k pe mine m-a deranjat reclama asta "mascata" ca sa zic asa... ideea e k fratilor...hai sa recunoastem oricum suntem mai profunzi si mai sensibili dekt femeile.... iar pentru cel kre m-a facut ospatar... prietene nu-ti doresc dekt ospatari kre sa aibe tzinuta ca a mea...la masa ta... numai bine... maestre hai sa iti zic ceva. .stii ce este un ospatar/ un servitor. .tu mie imi stai la cherem si faci slush in fatza mea ca sa iti arunc o bancnota de 50 ron sa iti cumperi covrigi. ..nu imi fac publicitate ..crede-ma. .am destula publicitate. .si destule femei. .poate nu ai avut tu cunostiinte cate fete am avut. .ahh si inca ceva..fa tu 16 ani de sport si mai vb.. .nu duc lipsa de femei, sau de experientza. .dar constat ca fetele din tzarta asta duc lipsa acuta de neuroni. . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 19:16
De la: dorina73, la data 2009-01-05 21:56:48si unde dracu ai cautat tu de ai gasit altfel de femei,uite daca vrei iti dau eu o zona unde,daca stii sa te porti,iti vor face si plecaciuni femeile chiar te rog. .spune-mi si mie. .ma refeream la Bucuresti. .in provincie am observat ca , cat de cat femeia mai respecta barbatul insa. ..sunt in curs de stricare toate. . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 19:22
De la: Azgard, la data 2009-01-13 10:31:20Mda e adevarat ca sunt multe fete in romania mai materialiste dar totusi , eu nici daca as fi plin de bani nu as vrea o pitipoanca in gen monica gabor sau alta proasta care sa saliveze dupa bani mei ... manelistele le-am exclus din start. .si find meseria mea foarte multe din fete si femei au fost din sala de fitness, foarte multe din cluburi de fitze, foarte multe din asa numita lume buna a Romaniei. .este ca un microb. ..daca sunt cateva cu capul pe umri au grija sa aiba o prietena care la arunca capul dp umeri. . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 19:25
si inca ceva. .am avut si tipe sau fete de oameni politici, oameni de afaceri, tipe care lucrau in banci, politie chiar si la bursa, avocate si contabile. .este o chestie generala la noi. .nu zic ca le-am acordat atentie la toate. .ca in general mi se rupe. .nu stau eu sa imi pierd timpul cu toate pitzipoancele. .daca simt ca merita incerc sa ma implic mai mult. .insa am momente cand ma implic aiurea. .pe fondul unor suparari, stres. ..si atunci mi-o iau in freaza..iar ma trezesc iar fac ceea ce trebuie. .iar mi-o iau in freza. .multi m-au jignit, m-au facut neexperiemntat. .eu am dat un exemplu la inceput si am vrut sa aflu mai multe pareri . .ca am zis ca poate sunt eu ala cu probleme..dar se pare ca am avut dreptate. .
|
Azgard 657 mesaje Membru din: 28/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:44
Da ma ,dar eu am zis cateva exemple , si daca te duci intr-o bilbeoteca nu inseamna ca o sa gasesti numai tocilare ,
vezi ce fata iti place , gandestete ce ar fregventa o fata ca aia si dute in zona ,si fi atent si la cum e fata ,la cum e inbracata ,la cum vorbeste etc , ca daca o vezi pe una ca se duce la munte in tocuri cui , iti dai si tu seama ca e cam proasta pitzipoanca si o eviti, daca treci de aspect si ajungi sa vb cu ea , fi atent cum vb , ...etc , si daca ajungi cu parerea ca nu iti place treci mai departe E adevarat ca o fata buna o gasest greu , dar nimic nu este usor in viata ... Raporteaza abuz de limbaj
burn baby, burn ...
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 17:28
De la: nBlade, la data 2009-01-14 19:25:23si inca ceva. .am avut si tipe sau fete de oameni politici, oameni de afaceri, tipe care lucrau in banci, politie chiar si la bursa, avocate si contabile. .este o chestie generala la noi. .nu zic ca le-am acordat atentie la toate. .ca in general mi se rupe. .nu stau eu sa imi pierd timpul cu toate pitzipoancele. .daca simt ca merita incerc sa ma implic mai mult. .insa am momente cand ma implic aiurea. .pe fondul unor suparari, stres. ..si atunci mi-o iau in freaza..iar ma trezesc iar fac ceea ce trebuie. .iar mi-o iau in freza. .multi m-au jignit, m-au facut neexperiemntat. .eu am dat un exemplu la inceput si am vrut sa aflu mai multe pareri . .ca am zis ca poate sunt eu ala cu probleme..dar se pare ca am avut dreptate. . ai avut dreptate de la bun inceput asta e ceea ce doare. nu inteleg de ce te-ai ofticat pe aia care te-au balacarit. e inutil sa te superi pe ei.. :)acum. parerea mea: 1. din cauza faptului ca ai facut sport si ai siguranta de sine a unui sportiv, fetele pe care le cauti tu se cam feresc de tine. tot dintr-o prejudecata stupida cum ca ai fi prost. 2. cele mai misto gagici le agati din localuri medii. cu cat se face mai scump localul, cu atat gasesti mai multi care s-au dus acolo doar ca sa fie vazuti acolo. cu cat se face mai ieftin localul, cu atat gasesti mai multi oameni care din lene sau prostie nu au bani sa stea altundeva. (nu generalizez, vorbesc doar de tendinte. si exclud localurile studentesti.) 3. localurile studentesti: in principiu cam sunt impartite pe facultati. exemplul clasic: Piranha. Fiind in Regie, langa Politehnica, e plin de politehnistii de prin caminele din jur. In zona Grozavesti - Facultatea de drept, gasesti fete de la universitate. In jurul caminelor de la Universitate gasesti bijuterii de fete. pentru ca sunt putine locuri in caminele Universitatii si intra doar cei cu note mari => fete inteligente si frumoase. 4. localurile cu public tinta: Cafeneaua actorilor, Jos palaria, Fire, Revenge, Suburbia, Club A, B52, Control, Expirat, Laptaria, Freedom, Crossroads, Coyote..etc. aici gasesti mai mereu aceiasi oameni cu aceleasi preferinte. Se intampla acelasi lucru care se intampla cu MAXX, Twice, Kristal.. etc. doar ca sunt alti oameni. ai avut ghinion pana acu cu gagicile.. asta e.. le calci pe cap si cauti altele. ;) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 23:25
maaaaaaaaama radule chiar le-ai incercat pe toate ?
cand ai avut timp ? tu nu esti student ? wow chiar esti multilateral dezvoltat , auzi daca aterizez in buc stii sa-mi spui cum ajung de pe baneasa aeroport la gara de nord ? mersi
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 23:36
De la: nBlade, la data 2009-01-14 19:25:23si inca ceva. .am avut si tipe sau fete de oameni politici, oameni de afaceri, tipe care lucrau in banci, politie chiar si la bursa, avocate si contabile. .este o chestie generala la noi. .nu zic ca le-am acordat atentie la toate. .ca in general mi se rupe. .nu stau eu sa imi pierd timpul cu toate pitzipoancele. .daca simt ca merita incerc sa ma implic mai mult. .insa am momente cand ma implic aiurea. .pe fondul unor suparari, stres. ..si atunci mi-o iau in freaza..iar ma trezesc iar fac ceea ce trebuie. .iar mi-o iau in freza. .multi m-au jignit, m-au facut neexperiemntat. .eu am dat un exemplu la inceput si am vrut sa aflu mai multe pareri . .ca am zis ca poate sunt eu ala cu probleme..dar se pare ca am avut dreptate. . mda si acu sa-ti pui franghia de gata te sinucizi ... pai mai ember da cum poti gandi asa ? adica n-am gasit-o pe printesa visurilor mele acu cand plesnesc din degete , deci toate fomeile sunt curbe proaste si profitoare , mari mancatoare de inocenti ca tine .... pfui , in primul rand schimba optica , si despre tine , eu cred ca tu esti un pic cam alintat obisnuit sa obtii relativ usor ce vroiai , apoi tu nu esti victima si nici viitoarea aleasa a inimii nu e o prada , sunteti doi parteneri care se pun de acord si conduceti pe rand , trebuie sa mai lasi si tu de la tine un pic , nu ai venit tu din occident sa dai lectii si clasa compatriotilor tai , uite si eu traiesc in strainatate dar niciodata nu mi-as permite sa zic ce zici tu , nici macar despre libidinosii de pe aici care ar f^^te si musca in zbor daca ar sta in loc suficient timp , redreseazate , si uita-te in jurul tau , mie nu-mi vine sa cred ca nu e chiar nimeni in jurul tau care sa merite , sau poate ai sa-ti dai seama cand va fi prea tarziu , nici tu nu esti fat frumos , nici ea nu-i ileana cosanzeana , sunteti doi oameni din viata reala care se cauta si cand va fi , va fi si gata , asta nu inseamna ca tb sa-ti iei mingea si sa pleci acasa , capul sus si tot inainte ps : si inca o chestie , nu mai vb despre femei ca despre obiecte " am avut si asa si pe dincolo" e deranjant si nepoliticos
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:29
ce isi iau fetele in cap? bate? topoare? si le iau ca se apuca de comentat aiurea,gata,acum saruta-ti copile parintii si fratii si apoiu sa mergem la razboi/inainte inainte cu sabia in mana/sa trecem carpatii ne tb ardealul de-ar fi sa ne ingropam de vii
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:31
De la: dasca777, la data 2009-01-16 15:29:38ce isi iau fetele in cap? bate? topoare? si le iau ca se apuca de comentat aiurea,gata,acum saruta-ti copile parintii si fratii si apoiu sa mergem la razboi/inainte inainte cu sabia in mana/sa trecem carpatii ne tb ardealul de-ar fi sa ne ingropam de vii buai, dasca... io cred ca noi doi am ramas aici singuri pe frontul de Est!!! care-i faza?!
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:59
nush cred ca astia intra toti mi tarziu...poate au treaba oamenii..nush dar sg o sa apara mai tz si altii
|
|
|

si uita sa mai se mai gandeasca si la partea sentimentala..care dupa parerea mea e singura care conteaza cu adevarat
asa e si in cazul barbatilor
parerea mea
cand ai avut timp ? tu nu esti student ? wow chiar esti multilateral dezvoltat , auzi daca aterizez in buc stii sa-mi spui cum ajung de pe baneasa aeroport la gara de nord ? mersi
pai mai ember da cum poti gandi asa ? adica n-am gasit-o pe printesa visurilor mele acu cand plesnesc din degete , deci toate fomeile sunt curbe proaste si profitoare , mari mancatoare de inocenti ca tine .... pfui , in primul rand schimba optica , si despre tine , eu cred ca tu esti un pic cam alintat obisnuit sa obtii relativ usor ce vroiai , apoi tu nu esti victima si nici viitoarea aleasa a inimii nu e o prada , sunteti doi parteneri care se pun de acord si conduceti pe rand , trebuie sa mai lasi si tu de la tine un pic , nu ai venit tu din occident sa dai lectii si clasa compatriotilor tai , uite si eu traiesc in strainatate dar niciodata nu mi-as permite sa zic ce zici tu , nici macar despre libidinosii de pe aici care ar f^^te si musca in zbor daca ar sta in loc suficient timp , redreseazate , si uita-te in jurul tau , mie nu-mi vine sa cred ca nu e chiar nimeni in jurul tau care sa merite , sau poate ai sa-ti dai seama cand va fi prea tarziu , nici tu nu esti fat frumos , nici ea nu-i ileana cosanzeana , sunteti doi oameni din viata reala care se cauta si cand va fi , va fi si gata , asta nu inseamna ca tb sa-ti iei mingea si sa pleci acasa , capul sus si tot inainte