back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce si-o iau fetele in cap???!!!!???

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

legea_tennis

53 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 11:58

Am si eu o nelamurire..sunt de 2 ani in Romania. .am 20 de ani.. am fost plecat de la 7 ani pana la 18 ani in mai multe tari ca sportiv de performanta.MI-a fost dat sa intalnesc foarte foarte foarte multe fete de diferite nationalitati si religii.CU o parte foarte mare din ele am avut cel putin o aventura daca nu au mers chiar la mai mult decat o simpla aventura..Sincer de cand am avut prima iubita la 11 ani pana la 18 ani nu pot spune ca m-a dezamagit vreo fata..Insa in momentul in care am revenit in Romania numai deceptii am avut. .Nu pot spune ca mi-au lipsit fetele. .Reusesc sa le atrag chiar si in pat foarte ushor. .insa nu inteleg de ce fetele si femeile din Romania in momentul in care esti bun cu ele te porti frumos le vb frumos incep sa aiba figuri sa faca fitze?Am observat ca daca esti tupeis si un pic dur cu ele si posesiv stau de drag cu tine. .daca esti bun cu ele zic uite-l si pe pampalaul ala. .mentionez ca am incercat amblele variante de comportament insa nu pot fi marlan. .nu am fost educat asha. .Poate am atata noroc la femei ca sunt solid ca fac rugby ca am facut kick boxing. .?Ca sunt fost sportiv. ..? ce asteapta ele de la mine. .? Violentza..?NU pot intelege mentalitatea femeii din Romania..or fi de vina si baietii poate de sunt fetele asha. .? va rog faceti-ma sa inteleg acest capitol. .Va multumesc anticipat!!!

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 12:46

- Dumnezeu stie! Nu zic nu, si al meu "om" e cam dur si indiferent, dar pe masura ce vad si imi dau seama de chestiile astea, pe atat mai mult apreciez un tip care nu se fereste sa se poarte frumos si sa-si exprime sentimentele. Asta mi se pare o dovada de curaj. Desi... a fi intr-o relatie de multe ori este egal cu a fi intr-un ring de box (sau de kickbox )Si te descurci de acolo. Vad multe cupluri aparent calme si indragostite, dar niciodata nu sti cu adevarat ce se intampla in casa lor. Cred ca la toata lumea este "batalia" asta si ca aparenta pe care o dau unii (majoritatea) ca nu ar fi asa, noi o luam drept normalitate, dar nu-i adevarat! Nu e normal sa nu existe intr-un cuplu diferente de opinii, de mentalitate... nu exista 2 oameni care sa fi fost crescuti la fel si sa se comporte la fel... cel putin nu sunt doi care sa se fi intalnit pana acum ca sa formeze acel cuplu ideal

Raporteaza abuz de limbaj
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:14

De la: angel_demon10, la data 2008-12-27 12:46:57
- Dumnezeu stie! Nu zic nu, si al meu "om" e cam dur si indiferent, dar pe masura ce vad si imi dau seama de chestiile astea, pe atat mai mult apreciez un tip care nu se fereste sa se poarte frumos si sa-si exprime sentimentele. Asta mi se pare o dovada de curaj. Desi... a fi intr-o relatie de multe ori este egal cu a fi intr-un ring de box (sau de kickbox )Si te descurci de acolo. Vad multe cupluri aparent calme si indragostite, dar niciodata nu sti cu adevarat ce se intampla in casa lor. Cred ca la toata lumea este "batalia" asta si ca aparenta pe care o dau unii (majoritatea) ca nu ar fi asa, noi o luam drept normalitate, dar nu-i adevarat! Nu e normal sa nu existe intr-un cuplu diferente de opinii, de mentalitate... nu exista 2 oameni care sa fi fost crescuti la fel si sa se comporte la fel... cel putin nu sunt doi care sa se fi intalnit pana acum ca sa formeze acel cuplu ideal

parerea mea este ca aici e o chestie de genul (nu ca am sti ce a fost mai intai: oul sau gaina, dar...) sa presupunem ca situatia ar sta cam asa: barbatii sunt vanatori din fire (fie ca sunt baieti buni sau rai) si nu pot sta langa o singura femeie, cand femeile de langa ei au vazut asta s-au schimbat din mame si sotii fidele in femei independente (sau chiar "maneaters") si au inceput la randul lor sa "devoreze" pe cine au putut si pe cine le-au lasat, astfel ca s-au creat acesti "baieti rai" (transformati de femeile inraite de cei de dinaintea lor) si ei au inceput sa le "terorizeze" pe "fetele bune" care s-au inrait si ele la randul lor... si peste acest gen de tipe dai tu acum. Nu e vina lor si nici a ta (la nivel individual), e o chestiune de mediu si educatia din anturaj, care e a doua dupa cea data de parinti. Trebuie doar sa gasesti un echilibru.

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:15

plus de asta statura si trecutul tau da senzatia unei femei ca esti un gen de "baiat rau" si sunt dezamagite ca s-au inselat cand descopera ca esti un tip educat si cu bun simt (zic! ). Chestia asta aproape ca le raneste orgoliu, ca te-au "mirosit" gresit. Si asteptarile lor de la tine nu mai sunt aceleasi.

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:16

De la: angel_demon10, la data 2008-12-27 13:15:27plus de asta statura si trecutul tau da senzatia unei femei ca esti un gen de "baiat rau" si sunt dezamagite ca s-au inselat cand descopera ca esti un tip educat si cu bun simt (zic! ). Chestia asta aproape ca le raneste orgoliu, ca te-au "mirosit" gresit. Si asteptarile lor de la tine nu mai sunt aceleasi.

fetele de 20 de ani cauta distractie muuuuuuulta... poate ca tie iti place sa mai stai si prin "interior" sau sa faci si chestii normale ca uitatul la televizor sau jucatul unui joc tu sti mai bine!

poate ca genul de femei care te atrag si pe care le atragi nu sunt deloc compatibile cu tine, iar tipele care poate ca te-ar merita si cu care te-ai potrivi sunt cu totul altfel decat crezi si fie nici tu nu le cauti, fie nici lor nu le este usor sa te abordeze (crede-ma ca unei femei ii este mai teama de un refuz decat unui barbat ).

incearca sa te "uiti" la tipe mai putin... 90-60-90, 1,80, 55kg... si poate asa vei vedea ca cele cu adevarat valoroase sunt mai minione, mai naturale (in sensul de nemachiate), mai deshtepte...

P.S. Poti sa te uiti si la topicul "De ce vor ele baieti rai???" daca vrei mai multe raspunsuri la faza cu fitzele!

Bafta!

legea_tennis

53 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:22

interesante ideile tale. .ai dreptate. .insa vreau sa precizez ca mie imi place sa ies sa ma plimb sa merg la munte la mare nu sunt obisnuit sa stau in casa cum se spune. .de felul meu nu sunt gelos. .si daca se intampla sa nu pot sa ies nu am nimic impotriva ca pr mea sa iasa cu fetele cu colegii. .chiar nu ma deranjeaza. .

referitor la cea ce asteapta ele. .pai dc nu apreciaza ele ca sunt dur dar totusi cu inima..ca sunt bruta dar totusi finutz? pt ca eu am 2 vieti una pe terenul de sport si una in viata mea din afara sportului..in care ma comport altfel. .hmmm ciudat. .

legea_tennis

53 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:26

De la: angel_demon10, la data 2008-12-27 13:15:27plus de asta statura si trecutul tau da senzatia unei femei ca esti un gen de "baiat rau" si sunt dezamagite ca s-au inselat cand descopera ca esti un tip educat si cu bun simt (zic! ). Chestia asta aproape ca le raneste orgoliu, ca te-au "mirosit" gresit. Si asteptarile lor de la tine nu mai sunt aceleasi.

aici iti dau dreptate. .dar totusi dc vor sa fiu rau? la ce le ajuta? daca le dadeam un pumn in cap cred ca era bine. .cat despre tipele 90-60-90
pt mine este destul de greu
ca am fost invatat cu fete foarte frumoase si care arata foarte bine
prin cea ce am realizat afara si in romania am fost inconjurat de fete foarte frumoase ori sportive ori dansatoare ori manechgine(vara-mea este manager in italia la o casade modeling)..nici in Romania nu am probleme, ,,gasesc fete asa cum imi plac mie. .fizic. .ins ala nivel psihologic cred ca abordez gresit o relatie. ..am momente cand chiar nu imi p[asa de cineva. .si se simte dar culmea primesc reprosuri dar sunt mai iubyt ..si am momente cand tin la cineva de ma doare sufletul si nu simt sa fie aceasi senzatie si de partea ceallata a baricadei. .

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:30

De la: nBlade, la data 2008-12-27 13:22:57

interesante ideile tale. .ai dreptate. .insa vreau sa precizez ca mie imi place sa ies sa ma plimb sa merg la munte la mare nu sunt obisnuit sa stau in casa cum se spune. .de felul meu nu sunt gelos. .si daca se intampla sa nu pot sa ies nu am nimic impotriva ca pr mea sa iasa cu fetele cu colegii. .chiar nu ma deranjeaza. .

referitor la cea ce asteapta ele. .pai dc nu apreciaza ele ca sunt dur dar totusi cu inima..ca sunt bruta dar totusi finutz? pt ca eu am 2 vieti ..in care ma comport altfel. .hmmm ciudat. .

hmm... my kind'a guy!

era vorba unui cantec... "hold the line... love isn't always on time" ei bine... asa sa faci si tu ca esti tanar...

singurele lucruri care ne pot face sa "ne placa" o persoana sunt clipele... momentele de "potriveala" perfecta. daca zici ca ai 2 vieti, atunci si tipa ta trebuie sa fie putin cameleonica... sa se muleze corect dupa firea ta dintr-un moment sau altul... then she is perfect! doar ca nu poti astepta de la celalalt ceea ce tu nu vrei sa dai... asa ca trebuie sa echilibrezi situatia si sa-i "dai" si ei ceea ce-i trebuie intr-un moment sau altul. trebuie sa va ghiciti reciproc.

dar, ca sa nu te mint, nici dupa ani de zile nu poti ajunge la performanta asta decat daca ai tact, rabdare si mai ales... sa nu renunti asa cu una cu doua.

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:37

De la: nBlade, la data 2008-12-27 13:26:11

aici iti dau dreptate. .dar totusi dc vor sa fiu rau? la ce le ajuta? daca le dadeam un pumn in cap cred ca era bine. .cat despre tipele 90-60-90
pt mine este destul de greu
ca am fost invatat cu fete foarte frumoase si care arata foarte bine
prin cea ce am realizat afara si in romania am fost inconjurat de fete foarte frumoase ori sportive ori dansatoare ori manechgine(vara-mea este manager in italia la o casade modeling)..nici in Romania nu am probleme, ,,gasesc fete asa cum imi plac mie. .fizic. .ins ala nivel psihologic cred ca abordez gresit o relatie. ..am momente cand chiar nu imi p[asa de cineva. .si se simte dar culmea primesc reprosuri dar sunt mai iubyt ..si am momente cand tin la cineva de ma doare sufletul si nu simt sa fie aceasi senzatie si de partea ceallata a baricadei. .

ei vezi?!
problema cu fetele fff frumoase este ca sunt "instabile" sentimental... eu nu zic acum sa-ti gasesti vreo namila de muiere.. .sau mai stiu eu ce ca oricum n-ar merge niciodata.. mai schimba cercul de prieteni, mai mergi in diferite locuri... poti intalni o tipa super-speciala, cu capul pe umeri si dulce foc... trebuie sa fie "special" nu neaparat fff atractiva.
dar... asta depinde doar de tine. ca daca te arunci ca un berbec cu capul inainte intr-o relatie cu o tipa superba sa te astepti la o eventuala nereciprocitate in sentimente. s#x is easy, darling! love is what's bugging all of us!

legea_tennis

53 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 13:50

da interesant. .Intamplarea a facut ca de-a lungul vietii mele sa fiu cu fete mult mult mai mari decat bine. .diferenta mergand si pana la 12 ani intre noi. .dar sa zicema nul acest am avut numai fete peste 20 de ani. .Acum sunt cu o tipa de 18 ani imi place la nebunie tipa. .este exact cum imi place mie. .nici foarte foarte nici prea prea. .este frumoasa inteligenta arata bine are frumusetea aia naturala nemachiata. .hmmm. .ce sa zic. ..ea a avut o relatie de 2 ani si jumatate cu un tip pe care l-a lasat pt ca nu se mai intelegea cu el ..zice ca pana si-a dat seama ca se complacea in situatia asta ..ea nu mai este cu el de vreo luna si ceva. .eu am intalnit-o de cateva zile am intrat in vb cu ea i9n autovbuz cand veneam de la antr pt ca observasem, ca ma priveste insistent. .cesa zic avem 5 zile de cand suntem impreuna. .ne-am vazut in fiecare zi
mai putin ieri si azi ca are niste invitati. .am fost si in club. .a fost si la mine. .nu am facut nimic. .doar am stat de vb la caldurik. ..acum ma gandesc ca ii va fi greu sa aiba incredere in mine si sa se obisnuiasca cu mine pt ca ea s-a obsnuit in alt fel. .nu? numai timpul o va face sa tina la mine asa cum trebuie asa cum as vrea ..bine este prea devreme dupa cateva zile. .dar eu vreau sa fie o relatie frumoasa pt ca nah imi place tipa. .nu prea sunt eu genul sa ma atasez repede de cineva. .dar de ea chiar m-am atasat ..nici nu sunt obisnuit sa stau departe de iubyta mea in general. .si ea are bac-ul are meditatiii ..va fi o perioada destul de naspa pt amandoi. .tu ce zici? ce parere ai? cum ar trebui sa ma comport?ca sfat. ..ca am observat ca stii cam cum sta treaba cam in orice domeniu. .eu cama m asa niste planuri in cap. .dar vreau sa vad daca coincid cu mentalitatea altor oameni(din Romania). .

fantassy

630 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 14:02

De la: nBlade, la data 2008-12-27 13:50:27da interesant. .Intamplarea a facut ca de-a lungul vietii mele sa fiu cu fete mult mult mai mari decat bine. .diferenta mergand si pana la 12 ani intre noi. .dar sa zicema nul acest am avut numai fete peste 20 de ani. .Acum sunt cu o tipa de 18 ani imi place la nebunie tipa. .este exact cum imi place mie. .nici foarte foarte nici prea prea. .este frumoasa inteligenta arata bine are frumusetea aia naturala nemachiata. .hmmm. .ce sa zic. ..ea a avut o relatie de 2 ani si jumatate cu un tip pe care l-a lasat pt ca nu se mai intelegea cu el ..zice ca pana si-a dat seama ca se complacea in situatia asta ..ea nu mai este cu el de vreo luna si ceva. .eu am intalnit-o de cateva zile am intrat in vb cu ea i9n autovbuz cand veneam de la antr pt ca observasem, ca ma priveste insistent. .cesa zic avem 5 zile de cand suntem impreuna. .ne-am vazut in fiecare zi
mai putin ieri si azi ca are niste invitati. .am fost si in club. .a fost si la mine. .nu am facut nimic. .doar am stat de vb la caldurik. ..acum ma gandesc ca ii va fi greu sa aiba incredere in mine si sa se obisnuiasca cu mine pt ca ea s-a obsnuit in alt fel. .nu? numai timpul o va face sa tina la mine asa cum trebuie asa cum as vrea ..bine este prea devreme dupa cateva zile. .dar eu vreau sa fie o relatie frumoasa pt ca nah imi place tipa. .nu prea sunt eu genul sa ma atasez repede de cineva. .dar de ea chiar m-am atasat ..nici nu sunt obisnuit sa stau departe de iubyta mea in general. .si ea are bac-ul are meditatiii ..va fi o perioada destul de naspa pt amandoi. .tu ce zici? ce parere ai? cum ar trebui sa ma comport?ca sfat. ..ca am observat ca stii cam cum sta treaba cam in orice domeniu. .eu cama m asa niste planuri in cap. .dar vreau sa vad daca coincid cu mentalitatea altor oameni(din Romania). .

aaah...
esti asa de tanar si in varsta si in mentalitate... eu am imbatranit devreme. inainte de timp. uite... ce cred eu. e foarte simplu de altfel. orice plan ti-ai face n-o sa mearga. ai sa vezi.
let it flow... spuneti-o soptit atunci cand esti singur, ca un fel de indemn la relaxare. tine mine rabdare, tact si nu renunta usor.
daca e o perioada dificila pentru ea si nu o vei putea vedea asa des cum vrei, nu te enerva si nici nu o face pe ea sa se simta vinovata ca nu-ti acorda destul timp si atentie. incearca sa fi intelept si sa ai mereu doar ganduri bune. mai ales cand ea nu e langa tine. nu o suna cand e la meditatii sau in ora, doar in pauze, dupa sau inainte de ore, seara. vorbeste muuult cu ea... in sensul las-o pe ea sa vorbeasca si sa-ti spuna cum vrea sa fie. dar nu te baza ca o sa se si tina de cuvant... indrum-o usor catre tine, fara sa fi stresant.
remember... rabdare!

legea_tennis

53 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 14:37

in varsta da. ..in mentalitate nu cred. .cel putin esti prima persoana care imi zice asta. .crede-ma ca am stat de vb cu oameni mari adulti puternici influenti. .en fini. .poate par mai copilaros acum privind acest subiect. ..rabdare am destula. ..si imi place sa lupt pt cea ce imi doresc. .inteleg. .cam la aceleasi lucruri ma gandeam si eu. ..ms mult pt sfaturi. .oricum mai astept si alti mebrii sa isi spuna opiniile. ..

legea_tennis

53 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 21:00

apropo angel. ..inca un lucru. .nu stiu cand vb cu ea la telefon sau prin mesaje. .imi vb foarte frumos imi spune ca ii place de mine cum ma comport bla bla bla. .buuun..eh dupa ce se inchide telefonul. .ur,meaza o pauza ..dar imensa a dracu. .ii mai dau si eu catee un mesaj 2 mesaje i-am dat azi la primul mi-a raspound dupa 6 ore. .am mai shcimbat noi cateva mesaje dupa care la 4 jum i-am dat iar un mesaj sa vad ce mai afce. .este ora 9 si nici acum nu mi-a raspuns deci inca 5 ore. .in general imi raspunde dupa cateva ore bune. .si tot timpul justifica ca nu tine telefonul langa ea ba ca o ajuta pe mama ei prin casa. ..tare mi-e ca imi bag picioarele. .nu sunt genu sa trag de o fata ..nici s ao cicalesc. .dar sa vad ca macar o intereseaza relatia. .eu cum pot ca antrenor sa ii raspund. .si am si eu treaba si dau ore sunt in sala de fitness cu greutati si reusesc sa-i dau un mesaj. .ce sa fac.>>?

id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 23:15

nBlade, eu nu am plecat in strainatate pentru ami da seama ca fetele din Romania si nu numai, au fitze. O fi natura lor. Nu incerca sa le schimbi, greu reusesti. Nu s-a inventat un manual care sa descrie comportamentul feminin, care sa explice de ce fac ceia ce fac, se stie ca nici o fata nu seamana cu alta, ce a mers la una o deranjeaza pe alta, si tot asa. Traim timpuri grele my friend.
Probabil slabiciunea lor spre agresiune, spre tipi duri si violenti, este o ramasita din comportamentul preistoric cand barbatii coborau din copaci isi luau femeile de par si le tarau pana in pestera daca erau norocoase sa ajunga acolo.
Deci, asadar si prin urmare concluzia e simpla: poti sa asculti sfaturile ingerasului desi nu ai nici o garntie ca vei avea rezultate. Ele sunt mai mult pentru linistea ta sufleteasca, sa nu ai remuscari.

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 23:34

ma bag si eu in discutie ca musca in lapte , deci in primul rand copii babei de ce vreti voi "relatie serioasa" la 18 20 de ani cand ar trebui sa explorezi lumea , sa acumulezi amici , cunostinte , amintiri nepretuite in momentele cand te vei sprijini pe cadru si o sa ai un scutec ? daca te indragostesti la 20 ori te casatoresti ori o lasi pe mai tarziu , dar scuza-ma sabiuta sa le cauti asa cu lumanarea .... nu stiu ce sa zic , si apoi esti intr-un cerc vicios , adica cele care arata dupa standardul de moda in general sunt doar carcase goale , sau sunt asa de tinerele ca abia au iesit din gaoace , iar faza cu tel scuza-ma dar esti un pic cam insistent nu crezi ? si posesiv , nu toate femeile din romania sunt numai fite depinde in ce cercuri te invarti , uite eu stau in strainatate si pot spune acelasi lucru despre barbatii de aici , pai mai te privesc de sus , si-ti vb cum emfaza , de parca ei sunt buricul pamantului , chiar ieri am patit o faza nasoala , la magazin vanzatorul a inceput sa se rupa in figuri , eu mai aveam putin si il plesneam cand o vad pe prietena mea ca rade de numa numa , iesim si dupa aia imi explica ca de fapt tipul incerca sa flirteze cu mine si eu numai nu intelegeam , bun ok culturi diferite , in fine daca vrei o relatie serioasa , o mare poveste de dragoste nu cred ca o sa o gasesti la o fetita de 16-18 ani , nu fugi atata dupa dragoste las-o pe ea sa vina

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 08:01

LA MULȚI ANI
nbLADE ȘI ANGEL DEMON10, nu v-am urmărit conversația până la capăt, dar voi doi, cel puțin aici, văd că vă înțelegeți, și o relație începe întotdeauna de la nivel mental, tot de acolo e susținută și după ce se termină partida de sex, aveți dreptate trebuie compatibilitate, ce-ar fi să vă întâlniți, ??? , s-ar putea să aveți o surpriză, eu sper plăcută,nblade, să știi că frumusețea e perenă și nefolositoare dacă nu e dublată de un suflet cald și o minte educată, iar cele mai frumoase și mai durabile relații au început când cei doi au fost întâi prieteni, și-au cunoscut sufletele, au avut comune afinitățile, aspirații comune, iar fluturașii n-au întârziat să-și împrăștie feromonii în jurul lor, atunci frumusețea exterioară n-a mai contat, de asta e plină lumea de cupluri de bărbați frumoși și femei comune, sau femei foarte frumoase cu bărbați aproape urâți și aici nu mă refer la mărimea contului, nu totul se învârte în jurul banilor

călător în umbra timpului
alexandruchelu

1 mesaj
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 08:49

in primul rand imi este f greu sa cred ca la experienta pe care zici ca o ai t lovesti de o asemenea "problema" . din descriera ta reiese ca ai fi un don juan , dar unul care sa cam impiedicat in tara sa. in primul rand o relatie cu o femeie nu se rezuma doar la sex , atata timp cat u ai sa lasi impresia asta , cu asta ai sa te alegi. incearca sa revii un pic cu picioarele pe pamant si sa intelegi ca exista femei care au si caracter. probabil ca peste ce ai dat u , sunt femei care nu stiu ce inseamna mersul pe jos , sa zic asa. iar in tara noastra dak vrei sa ai manechine , dansatoare si io stiu mai ce langa tine sari un pic cu banu , dar cel mai important .....fii tu.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 10:11

Ca sa mai aduc putin "zambetul pe buze" aveti link-ul de mai jos la dispozitie:

www.youtube.com/watch?v=ZYBYnfH-KUg
Parerea mea e ca prin muzica poti gasi unele raspunsuri la intrebarile tale, ori daca e mai grav si un psiholog isi are rolul lui.
Ca sa fie cat mai scurt,, La mai mult NOROC in 2009!!! poate cine stie.

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 10:16

MAI BAIATULE,FEMEI MAI PROASTE CA LA NOI,NU GASESTI ORIUNDE SI NU GLUMESC CAND SPUN ASTA.NU AU NIMIC IN CAP DE AIA CAD LA PAT REPEDE,DAR CAND NI SE APRIND CALCAIELE DUPA UNA SI INTRADEVAR II FACEM TOATE VOILE SI II VB FRUMOS,SA NU MAI SPUN DACA II MAI ZICI SI DE SENTIMENTE,LI SE URCA LA CAP SI INNEBUNESC.CE DRACU AU NU STIU NICI EU CA SUNT IN ACEEASI BARCA CA TINE,DAR CRED CA TREBUIE TINUTE LA RESPECT SI CAND SPUN RESPECT MA REFER BATUTE MAR,PACAT CA NU SUNT OMUL ALA,DAR TARE MULT AS VREA CA FEMEII PE CARE O IUBESC SA POT SA-I APLIC O CORECTIE DE ZILE MARI.NU AM AVUT PROBLEME CU RESTUL PANA MI-A PUS EA CAPAC,PARCA SUNT LEGAT LA OCHI.SPER CA INTELEGI CE VREAU SA SPUN SI ITI UREZ BAFTA MULTA

legea_tennis

53 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 10:21

eu zic ca le bate soarta oricum. .ce mai cinteaza. ..si eu as vrea la cateva foste de ale mele sa le trag o bataie zdravana insa nu imi place. .nu am cu cine. .ori ma bat ca lumea ori mai bine stau linistit. .nu am placere. .cand le vad asa firave si alea alea. .si ele sunt dracu gol. .en fini. .ma mai duc la sala mai dau la sac mai bat pe cineva prin facultate. .ma linistesc repede. .

legea_tennis

53 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 10:24

De la: casperphantom, la data 2009-01-01 08:01:27LA MULȚI ANI
nbLADE ȘI ANGEL DEMON10, nu v-am urmărit conversația până la capăt, dar voi doi, cel puțin aici, văd că vă înțelegeți, și o relație începe întotdeauna de la nivel mental, tot de acolo e susținută și după ce se termină partida de sex, aveți dreptate trebuie compatibilitate, ce-ar fi să vă întâlniți, ??? , s-ar putea să aveți o surpriză, eu sper plăcută,nblade, să știi că frumusețea e perenă și nefolositoare dacă nu e dublată de un suflet cald și o minte educată, iar cele mai frumoase și mai durabile relații au început când cei doi au fost întâi prieteni, și-au cunoscut sufletele, au avut comune afinitățile, aspirații comune, iar fluturașii n-au întârziat să-și împrăștie feromonii în jurul lor, atunci frumusețea exterioară n-a mai contat, de asta e plină lumea de cupluri de bărbați frumoși și femei comune, sau femei foarte frumoase cu bărbați aproape urâți și aici nu mă refer la mărimea contului, nu totul se învârte în jurul banilor

La Multi Ani!! hmmm ..interesanta sugestia ta.. .adevarata frumusete este cea interioara. ..insa sunt sigur ca sunt sunt(putine) care sunt frumoase si la exterior si la interior. .

legea_tennis

53 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 10:27

Si apropo/. .nu mai sunt " cu motivul" acestei discutii. ..ne-am desp acum cateva zile. ..nu merita. .nu ama juns eu sa trag de o fetiscana. ..ce mama naibii. .pai eu lucrez cu fete de la modeling dansatoare animatoare hostesse si pot oricand sa am o super bucata langa mine. .mi-am bagat picioarele. ..pacat ca era buna rau tipa. .en fini. .la mine nu-i problema de gasit gagica. .insa degeaba. .m-am cam saturat de fomei pana peste cap. .vreau si eu sa imi vad de ale mele. .nu sa ma supar cu toate mironositele pe care le am in jurul meu. .

razvan_rinder

19 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 12:08

Frate, bine ai venit in tara lu' Papura Voda. Aici totul, dar absolut totul, este pe invers. Femeile, daca te porti frumos cu ele iti dau papucii. Eu am trait pe pielea mea astfel de experiente si crede-ma, te inteleg perfect. Nimic, dar nimic , nu mai e ceea ce pare. Romancele= pitipoance dezlanate care nu stiu sa aprecieze ce au langa ele si mereu cauta sa fie cu alti care nu le vor. DE CE, NU STIU NICI ELE. DAR PROBABIL ESTE O CHESTIE CARE TINE DE BANI SI DE CARACTERUL FEMEILOR DIN TARA NOASTRA.

je_mandea_alex

2 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 13:09

Sincer eu sunt acel baiat rau care a dat in fata si cred ca va da in continuare pt ca ele o cauta cu lumanarea si ar trebui sa nu se mai vaite atunci cand o fura pt ca ele in majoritatea cazurilor sunt de vina sau au facut ceva serios de il imping pe partener sa dea in ele . nu am auzit decat putine cazuri in care barbatul da de prost in femeie ori ca s a inbatat ori ca asa i place lui, dar restul sunt din vina lor pt ca fac ce fac .

lonenly_wolf2007

40 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 13:12

Fetele din Romanaia si-o i-au in cap atunci cand le faci topate poftele, din cauza economiei tarii... au impresia ca daca esti macho man ai si succes in vata , insa timpul le arata in timp ca au gresit si apo se uita mirate la tine si la ce ai reusit sa relaizei de unul singur ...si poi te suna inapoi , aproape insistent... doar sa iit aduca aminte ca mai exista si ea .... Trust me , am trait si traiesc asta......Abia astept sa ma mut din tara asta infecta...

je_mandea_alex

2 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 13:13

Parerea mea e ca toate femeile sunt la fel tine in schimb de educatie pe care a primit o fiecare acasa si mai conteaza varsta ei si modul ei de viata. niciodata nu o sa vezi o fata care ai cunoscut o in club si merge constant acolo ca vrea o relatie serioasa , in schimb dute la o biblioteca si sa vezi acolo alte feluri de fete

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 13:25

as vrea sa te contrazic bursuchy,nu tre sa mergi la biblioteca,dar asta nu inseamna ca in discoteca merg numai fete rele,eu ies in acelasi club weekend de weekend,am avut o relatie de 6 ani si de cand mam despartit(2ani si ceva) nu reusesc sa dau peste un baiat ok,numa oameni peste 30 de ani chiar 40,iar eu am 23 de ani si nu vreau sa ma marit,in rest asa ceva nam vazut,toti vor acelasi lucru,si deja mam saturat,mai bine singura

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 13:31

in legatura cu batutul femeii,nu cred ca este cea mai buna solutie suntem in secolu 20 nu in epca de piatra,cu o femeie se poate vorbi dar nu la varste asa mici cum ar fi 20 de ani
eu am primit o singura palma(dupa care a inceput sa planga) si asta pt ca lam lasat pe cel cu care am umblat 6 ani,dar lam lasat pt ca lam prins a doua oara ca ma inselat,si lam iubit enorm de mult.si as da orice sa mai iubesc din nou asa,asa ca va rog eu nu ganditi asa ca daca la dati o mama de bataie o sa fie mai bine,nu zic ca nu merita,dar nu toate serios

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 14:10

Sunt multe tipuri de caractere in randul fetelor din Romania...cele mai multe sunt "cu nasul pe sus", adica fitoase..adica au pretentii de la iubitii lor sau de la viata enorme.. dc? pentru ca incep de la varste fragede cum ar fi 15 ani sa prinda comportamentul si sa faca ce fac cele de peste 20 de ani;) asta se datoreaza proastei educatii de la parinti;)...In momentul cand o fata de genul asta are un iubit o sa incerce sa fie tot timpul cu 2 pasi inaintea lui.adica peste el ..autoritara ...indiferent daca e prost baiatul sau destept;) daca e prost profita de el fara nici o scuza:)) daca e destept certurile sunt zilnice...pentru ca o fata de genul asta nu se poate abtine sa nu faca gesturi proaste ..asta depinde cat e de educata ;) iar cu dragostea , baieti aveti grija pt ca voi poate le iubiti si ele , in mare parte, se prefac;))sunt atat de agile atat de perverse pt ca v-am spus incep de la vartse de 12 ani cu sex bautura si altele si deja la 18 au in cap de 3 ori mai multe decat are un barbat de 40 de ani:))iubeste!!! dar cu cap:D...in fine ...astea sunt fetele din romania ...80% niste fitoase ...care cer mult prea mult de la viata...care nu se gandesc la ceva simplu intr-o relatie ...vror distractie ...shoping moneyy ...baieti fiti strong!!! si eu iubesc!!una destuul de fitoasa;)) ce am zis mai sus e din experienta mea;)) am un "specimen" langa mn:Ddar iubesc cu cap;) si inima are rol dar totuis capul sa nu'l piezi;) parerea mea!! nici cea mai fitoase si tare fata din romania nici cea mai vedete nu o sa-mi puna capac...indiferent de inima si dragoste !!!!strong forever:D:D

danyel_c2001

1 mesaj
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 14:24

De la: nazistu, la data 2009-01-01 13:12:32 Fetele din Romanaia si-o i-au in cap atunci cand le faci topate poftele, din cauza economiei tarii... au impresia ca daca esti macho man ai si succes in vata , insa timpul le arata in timp ca au gresit si apo se uita mirate la tine si la ce ai reusit sa relaizei de unul singur ...si poi te suna inapoi , aproape insistent... doar sa iit aduca aminte ca mai exista si ea .... Trust me , am trait si traiesc asta......Abia astept sa ma mut din tara asta infecta...

la multi ani si sa fim iubiti

fetele cand au in jur de 20 ani nu le intereseaza ceva stabil.cand mai cresc incep sa se gandeasca la o viata de familie cam pe atunci pe unele le mai prinde mintea de pe urma.si eu stiu cazuri cand fetele aveau prieteni seriosi(le respectau,le vorbeau frumos stiau sa se poarte cu ele)dar fetelor nu le placeau astfel de baieti pampalai pt ca vroiau ceva picant la cel baiat(ba ca nu are aia ba ca nu are aia)si il paraseau.ma uit acum la ele cu ce prosti stau in viata de zi cu zi ba unele au mai si nascut.cand m-am mai intalnit cu ele nu le-am reprosat ca nu se cuvine dar la unele care cat de cat mai gandesc se vede si fara sa zica ca regreta si eu nu pot sa le zic decat sa le fie de bine.chiar acum cateva luni iesisem cu o fosta colega de facultate si imi spunea "ce prosta am fost ca m-am despartit de cutare"si eu am inceput sa zambesc si a inteles de ce.il stiam pe fostul dupa care acum regreta.un baiat cuminte tot asa se purta frumos cu ea dar gagica na gandit cat o furnica in acel moment si acum regreta.si eu am iesit cu fitoase fara sa ajungem la sex dar le-am zis de la inceput ca nu-s genul meu si la rvd.nu am nici o obligatie sa le suport asa ca de ce sa ma stresez

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce si-o iau fetele in cap???!!!!???
Mergi la: