back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce si-o iau fetele in cap???!!!!???

Pagini: << 6 7 8 9 10 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

203 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 16:28

De la: Add1cT3d, la data 2009-10-06 16:25:58
De la: AdrianaR, la data 2009-10-06 16:18:15
esti un fel de doua feluri

Sufar de dualitate...ADEVARAT

Sufar de dualitate. Nu ma refer la dualitate in sensul ca vorbesc cu "eu" din oglinda, ci la lupta pe care o port cu mine insumi cand nu stiu ce sa aleg sau ce sa cred. Sentimentele sunt cea mai favorabila tema de dezbatere intre "eu" si ...... "eu".

daaaaaa...si eu iti plac...
pariez ca zici ca`s "o`ntepata"

lasa...sunt fete bune in adevaratul sens al cuvantului...doar ca tre s`o intalnesti pe cea care sa ti se potriveasca...nu s`o cauti!

Add1cT3d

87 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 16:43

De la: AdrianaR, la data 2009-10-06 16:28:39

lasa...sunt fete bune in adevaratul sens al cuvantului...doar ca tre s`o intalnesti pe cea care sa ti se potriveasca...nu s`o cauti!

Imi place orice persoana care stie sa lege 2 cuvinte, si nu se considera "superioara".

Daca am fi facut pariul ai fi pierdut....daca erai "o'ntepata" eram injurat de la primul post facut de mine.

Am renuntat sa-mi mai caut fericirea de ceva vreme ... imi place asa cum sunt acum...melancolic..trist si neinteles de nimeni.

O zi buna!

Raporteaza abuz de limbaj
sandryssandra

15 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 22:09

Si-o iau fetele in cap pt ca li se permite.Acelasi lucru este valabil si pt barbati....ca doar, nah si ei si-o iau in cap.Atunci cand relatia este lunga, cand nu ne mai convine aproape nimic despre partener,, cand dorim a fii exuberanti sau orgoliosi sau pur si simplu am face ceva tampit pt a scapa din monotonia instalata de multe ori, de ceva vreme, in relatiile noastre...atunci calcam pe bec si asteptam.... Se sparge sau nu?

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 22:50

De la: Add1cT3d, la data 2009-10-06 16:43:07
De la: AdrianaR, la data 2009-10-06 16:28:39

Imi place orice persoana care stie sa lege 2 cuvinte, si nu se considera "superioara".

Daca am fi facut pariul ai fi pierdut....daca erai "o'ntepata" eram injurat de la primul post facut de mine.

Am renuntat sa-mi mai caut fericirea de ceva vreme ... imi place asa cum sunt acum...melancolic..trist si neinteles de nimeni.

O zi buna!

Si eu care credeam ca sunt singurul....dar eu sunt doar melancolic...trist nu am sanse..ca sunt inconjurat de prieteni veseli, iar neinteles sunt doar de cei care pretind ca au iubit...nu de cei care cunosc cu adevarat sentimentul...

O sa treaca cu timpul starea asta..crede-ma..si eu am crezut ca e sfarsitul lumii...

dj_klauss21

5 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 11:26

Hai k vine si raspunsul meu!!! De ce ? Au mereu tendintza de a lua un baiat "rau" pe care sa incerce sa il schimbe cumva, asta probabil le face pe ele sa se simta "mai influente" si cumva cred cu tarie ca faci toate astea pt ele !!! Faza dureroasa e ca in timp ai sa te schimbi, te imbraci altfel, vorbesti si te comporti altfel, iti vinzi motorul si iti iei mashina; cand transformarea e completa iti vor spune k ceva nu e in regula k tu NUMAI ESTI BARBATUL PE CARE L_AU CUNOSCUT !!!

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 12:51

De la: DarkS, la data 2009-10-09 11:26:38Hai k vine si raspunsul meu!!! De ce ? Au mereu tendintza de a lua un baiat "rau" pe care sa incerce sa il schimbe cumva, asta probabil le face pe ele sa se simta "mai influente" si cumva cred cu tarie ca faci toate astea pt ele !!! Faza dureroasa e ca in timp ai sa te schimbi, te imbraci altfel, vorbesti si te comporti altfel, iti vinzi motorul si iti iei mashina; cand transformarea e completa iti vor spune k ceva nu e in regula k tu NUMAI ESTI BARBATUL PE CARE L_AU CUNOSCUT !!!

Asa e...dar depinde si de tine ca om...cat de tare esti pe pozitie..si cat de mult apreciezi ce ai...

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 13:10

De la: Azzido, la data 2009-10-09 12:51:50
De la: DarkS, la data 2009-10-09 11:26:38Hai k vine si raspunsul meu!!! De ce ? Au mereu tendintza de a lua un baiat "rau" pe care sa incerce sa il schimbe cumva, asta probabil le face pe ele sa se simta "mai influente" si cumva cred cu tarie ca faci toate astea pt ele !!! Faza dureroasa e ca in timp ai sa te schimbi, te imbraci altfel, vorbesti si te comporti altfel, iti vinzi motorul si iti iei mashina; cand transformarea e completa iti vor spune k ceva nu e in regula k tu NUMAI ESTI BARBATUL PE CARE L_AU CUNOSCUT !!!

Asa e...dar depinde si de tine ca om...cat de tare esti pe pozitie..si cat de mult apreciezi ce ai...

"De ce si-o iau fetele in cap" ...pt ca le permiteti!!!cand 2 persoane formeaza un cuplu,se zice ca fiecare il ia pe celalalt cu calitatile si defectele pe care le are.. pt ca tocmai acele calitati si defecte ii atrag! poate cu trecerea anilor se produc anumite schimbari de mentalitate,de comportament..insa trebuie sa vina singure nu sa fie impuse fortzat de cealalta persoana!

Daca voi baietii/barbatii permiteti unei pipitze sa va modeleze dupa pofta inimii ei,in loc sa va placa/sa va iubeasca pt cum si ce sunteti .. parerea mea sunteti pampalai!niciodata nu mi au placut pampalaii care se lasa modelati sau manipulati!
bine..ar fi mult mai multe de spus,dar imi e lene sa scriu..in fond ,ce e mult strica

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 13:48

De la: kats_BK, la data 2009-10-09 13:10:12

"De ce si-o iau fetele in cap" ...pt ca le permiteti!!!cand 2 persoane formeaza un cuplu,se zice ca fiecare il ia pe celalalt cu calitatile si defectele pe care le are.. pt ca tocmai acele calitati si defecte ii atrag! poate cu trecerea anilor se produc anumite schimbari de mentalitate,de comportament..insa trebuie sa vina singure nu sa fie impuse fortzat de cealalta persoana!

Daca voi baietii/barbatii permiteti unei pipitze sa va modeleze dupa pofta inimii ei,in loc sa va placa/sa va iubeasca pt cum si ce sunteti .. parerea mea sunteti pampalai!niciodata nu mi au placut pampalaii care se lasa modelati sau manipulati!
bine..ar fi mult mai multe de spus,dar imi e lene sa scriu..in fond ,ce e mult strica

As avea si eu multe de completat...dar mai bine sa nu mai rascolim acest subiect...

Add1cT3d

87 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 19:17

De la: kats_BK, la data 2009-10-09 13:10:12

Dragostea/iubirea nu trebuie luata ca o lupta dar sunt prea putini sa inteleaga si lucrul asta, intr-o lume materialista si indiferenta.
Multa lume o vede gen vanatorul si vanatul...si de aici incepe joaca.
....oricum raspunsul tau nu este bun...ceea ce ai spus tu e total gresit... daca ala te controleaza...face ce vrea cu tine...la un moment dat se plictiseste de tine nu? si voi deveniti pampaloaice nu? Deci aici nu vorbim de pampaloaice sau pampaloi ci de fetele proaste care dau ceva bun pe ceva prost..si nu pentru ca ala era pampalau ci pentru ca ala era bun.

Add1cT3d

87 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 19:57

Poate ca sunt atat de proaste incat se tem sa aibe o relatie stabila, poate le e frica sa isi ia un angajament. Sau poate sunt doar increzute, fitoase si proaste! Din cauza unor astfel de "specimene" ajung multi baieti/barbati sa se sinucida. O mare prostie! Sunt atatea fete pe lumea asta. Unele vor doar o aventura fiind dependente de cativa centimetri, altele vor ceva serios. Dar mai sunt atatea fete pe lume! Nu e nevoie decat sa te urci in metrou/ troleu/ autobuz si sa te uiti la fetele din jur. Cele fericite nu cauta iubire, au deja ceva pentru care sa fie fericite. Indreapta-ti atentia catre fetele care sunt afundate in lumea lor, care se uita pe fereastra asteptand un miracol. Si ele cauta o persoana care sa le ofere dragoste si nu gasesc...iar tu ai atata dragoste de oferit si nu ai cui!! MAJORITATEA fetelor nu sunt in stare sa suporte ideea de a avea o relatie serioasa. Pai cum sa aibe ele o relatie serioasa cand pot gasi in orice club un "lup" care sa le vaneze? Un armasar pe care sa "calareasca"? Un prost ca sa cheltuie bani cu ele?? Asta este problema lor! Trebuie lasate in pace! Daca nu stiu sa aprecieze dragostea si atentia ta... cauta pe cineva care merita! Totul e sa ai rabdare!

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 20:58

De la: Add1cT3d, la data 2009-10-09 19:57:34Poate ca sunt atat de proaste incat se tem sa aibe o relatie stabila, poate le e frica sa isi ia un angajament. Sau poate sunt doar increzute, fitoase si proaste! Din cauza unor astfel de "specimene" ajung multi baieti/barbati sa se sinucida. O mare prostie! Sunt atatea fete pe lumea asta. Unele vor doar o aventura fiind dependente de cativa centimetri, altele vor ceva serios. Dar mai sunt atatea fete pe lume! Nu e nevoie decat sa te urci in metrou/ troleu/ autobuz si sa te uiti la fetele din jur. Cele fericite nu cauta iubire, au deja ceva pentru care sa fie fericite. Indreapta-ti atentia catre fetele care sunt afundate in lumea lor, care se uita pe fereastra asteptand un miracol. Si ele cauta o persoana care sa le ofere dragoste si nu gasesc...iar tu ai atata dragoste de oferit si nu ai cui!! MAJORITATEA fetelor nu sunt in stare sa suporte ideea de a avea o relatie serioasa. Pai cum sa aibe ele o relatie serioasa cand pot gasi in orice club un "lup" care sa le vaneze? Un armasar pe care sa "calareasca"? Un prost ca sa cheltuie bani cu ele?? Asta este problema lor! Trebuie lasate in pace! Daca nu stiu sa aprecieze dragostea si atentia ta... cauta pe cineva care merita! Totul e sa ai rabdare!

Tocmai ti`ai castigat un nou prieten pe forum....sunt intru totul de acord cu tine...are si ea dreptate..dar adevarul sincer e mai mult in post`ul tau..acum depinde cum vede fiecare situatiile de genul.

cristinablackeyes

467 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 18:30

De la: nBlade, la data 2008-12-27 11:58:40Am si eu o nelamurire..sunt de 2 ani in Romania. .am 20 de ani.. am fost plecat de la 7 ani pana la 18 ani in mai multe tari ca sportiv de performanta.MI-a fost dat sa intalnesc foarte foarte foarte multe fete de diferite nationalitati si religii.CU o parte foarte mare din ele am avut cel putin o aventura daca nu au mers chiar la mai mult decat o simpla aventura..Sincer de cand am avut prima iubita la 11 ani pana la 18 ani nu pot spune ca m-a dezamagit vreo fata..Insa in momentul in care am revenit in Romania numai deceptii am avut. .Nu pot spune ca mi-au lipsit fetele. .Reusesc sa le atrag chiar si in pat foarte ushor. .insa nu inteleg de ce fetele si femeile din Romania in momentul in care esti bun cu ele te porti frumos le vb frumos incep sa aiba figuri sa faca fitze?Am observat ca daca esti tupeis si un pic dur cu ele si posesiv stau de drag cu tine. .daca esti bun cu ele zic uite-l si pe pampalaul ala. .mentionez ca am incercat amblele variante de comportament insa nu pot fi marlan. .nu am fost educat asha. .Poate am atata noroc la femei ca sunt solid ca fac rugby ca am facut kick boxing. .?Ca sunt fost sportiv. ..? ce asteapta ele de la mine. .? Violentza..?NU pot intelege mentalitatea femeii din Romania..or fi de vina si baietii poate de sunt fetele asha. .? va rog faceti-ma sa inteleg acest capitol. .Va multumesc anticipat!!!

nu te mai chinui sa intelegi..in primul rand cred ca nici noi nu stim ce vrem..daca e baiatul prea bun cu noi ,ajungem la concluzia ca e pampalau...daca e violent ,vezi tu Doamne ce marlan !
fii cum esti tu ,asa e cel mai bine ! cine te place/iubeste ,o va face pentru simplul fapt ca esti tu..nu pt ca ai fi pampalau sau marlan :D

alx_bejan

947 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 01:09

De la: cristinablackeyes, la data 2009-10-19 18:30:07
De la: nBlade, la data 2008-12-27 11:58:40Am si eu o nelamurire..sunt de 2 ani in Romania. .am 20 de ani.. am fost plecat de la 7 ani pana la 18 ani in mai multe tari ca sportiv de performanta.MI-a fost dat sa intalnesc foarte foarte foarte multe fete de diferite nationalitati si religii.CU o parte foarte mare din ele am avut cel putin o aventura daca nu au mers chiar la mai mult decat o simpla aventura..Sincer de cand am avut prima iubita la 11 ani pana la 18 ani nu pot spune ca m-a dezamagit vreo fata..Insa in momentul in care am revenit in Romania numai deceptii am avut. .Nu pot spune ca mi-au lipsit fetele. .Reusesc sa le atrag chiar si in pat foarte ushor. .insa nu inteleg de ce fetele si femeile din Romania in momentul in care esti bun cu ele te porti frumos le vb frumos incep sa aiba figuri sa faca fitze?Am observat ca daca esti tupeis si un pic dur cu ele si posesiv stau de drag cu tine. .daca esti bun cu ele zic uite-l si pe pampalaul ala. .mentionez ca am incercat amblele variante de comportament insa nu pot fi marlan. .nu am fost educat asha. .Poate am atata noroc la femei ca sunt solid ca fac rugby ca am facut kick boxing. .?Ca sunt fost sportiv. ..? ce asteapta ele de la mine. .? Violentza..?NU pot intelege mentalitatea femeii din Romania..or fi de vina si baietii poate de sunt fetele asha. .? va rog faceti-ma sa inteleg acest capitol. .Va multumesc anticipat!!!

nu te mai chinui sa intelegi..in primul rand cred ca nici noi nu stim ce vrem..daca e baiatul prea bun cu noi ,ajungem la concluzia ca e pampalau...daca e violent ,vezi tu Doamne ce marlan !
fii cum esti tu ,asa e cel mai bine ! cine te place/iubeste ,o va face pentru simplul fapt ca esti tu..nu pt ca ai fi pampalau sau marlan :D

de ar gandi toate femeile ca tine...ce bine ar fi...

hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 01:21

De la: Azzido, la data 2009-10-20 01:09:00
De la: cristinablackeyes, la data 2009-10-19 18:30:07

de ar gandi toate femeile ca tine...ce bine ar fi...

Cristina a reusit sa rezume in putine cuvinte intreaga filozofie a mentalitatii feminine; nu stiu cum de i-a scapat "porumbelul", de regula nu prea ajung la acest grad de sinceritate, dar sunt de acord in totalitate cu ce spune, adica: daca e prea dragut si manierat, miroase a "fraier", daca e putin mai indraznet si incisiv in abordare, e badaran si nemanierat... Toti barbatii cautam atitudinea de mijloc, dar poate sa se laude cineva ca a si gasit-o, de asa natura incat sa nu i se reproseze nimic de catre femei? :)

Fosta membra 9am.ro

1050 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 02:02

Sa nu rezumam totul doar la atitudine, la a fi "good boy" sau "bad boy";unei femei i se poate pune pata la fel de usor pe un puscarias cat de usor poate dispretui un mare om de cultura sau un savant;optiunile femeilor nu au deloc legatura cu logica masculina (cu ceea ce ne putem noi explica vis-a-vis de alegerile pe care le fac);femeile au un "management situational" propriu, in functie de care decid ca vor fi cu X (azi) sau cu Y (tot azi, dar dupa 15 minute);o femeie ii poate tolera unei "brute", unui "killer", "batai la catarama" in timp ce, aceeasi femeie, se poate simti curios de ofensata de doar...privirea insistenta a altui barbat;din pacate, relatiile dintre femei si barbati au devenit un "care pe care";femeia ia de la multi totul si de la unul singur (barbatul "speculativ") obtine foarte putin...Aceeasi femeie, azi se poate simti atrasa de un tip manierat, echilibrat, calm (poate ca este in perioada mai putin fertila, cand simte nevoia unui partener care sa aiba grija de copilul conceput in perioada fertila, cu un "macho" foarte masculin, capabil sa-i vare in pantec gene puternice).
Revenind la "on-topic", fetele/femeile si-o iau in cap foarte usor si inutil, pentru noi, barbatii;nu va faceti probleme, nu exista o reteta ideala pentru a evita "aerele de ascensiune in propriul ego" (eu as spune altceva...e firesc sa aiba FUMURI, daca-n cap ea are SCRUM).Femeile sunt si vor fi, mai devreme sau mai tarziu, vesnic nemultumite;tot timpul vor face comparatii-"urcatul la cap" este stimulat si de grupul de prietene ("nu fi fata, fraiera, profita, fii inaccesibila, "vinde-te greu") dar tot la fel de usor este intretinut si de barbatii slabi sau de barbatii care o doresc foarte mult;e un subiect interminabil...

hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 02:11

De la: Yuppy_0zero7, la data 2009-10-20 02:02:55 Sa nu rezumam totul doar la atitudine, la a fi "good boy" sau "bad boy";unei femei i se poate pune pata la fel de usor pe un puscarias cat de usor poate dispretui un mare om de cultura sau un savant;optiunile femeilor nu au deloc legatura cu logica masculina (cu ceea ce ne putem noi explica vis-a-vis de alegerile pe care le fac);femeile au un "management situational" propriu, in functie de care decid ca vor fi cu X (azi) sau cu Y (tot azi, dar dupa 15 minute);o femeie ii poate tolera unei "brute", unui "killer", "batai la catarama" in timp ce, aceeasi femeie, se poate simti curios de ofensata de doar...privirea insistenta a altui barbat;din pacate, relatiile dintre femei si barbati au devenit un "care pe care";femeia ia de la multi totul si de la unul singur (barbatul "speculativ") obtine foarte putin...Aceeasi femeie, azi se poate simti atrasa de un tip manierat, echilibrat, calm (poate ca este in perioada mai putin fertila, cand simte nevoia unui partener care sa aiba grija de copilul conceput in perioada fertila, cu un "macho" foarte masculin, capabil sa-i vare in pantec gene puternice).
Revenind la "on-topic", fetele/femeile si-o iau in cap foarte usor si inutil, pentru noi, barbatii;nu va faceti probleme, nu exista o reteta ideala pentru a evita "aerele de ascensiune in propriul ego" (eu as spune altceva...e firesc sa aiba FUMURI, daca-n cap ea are SCRUM).Femeile sunt si vor fi, mai devreme sau mai tarziu, vesnic nemultumite;tot timpul vor face comparatii-"urcatul la cap" este stimulat si de grupul de prietene ("nu fi fata, fraiera, profita, fii inaccesibila, "vinde-te greu") dar tot la fel de usor este intretinut si de barbatii slabi sau de barbatii care o doresc foarte mult;e un subiect interminabil...

Da, asa este, si inca mult mai mult de atat, inexplicabil de mult si de complex, de asa natura incat noi barbatii suntem pusi in fata unor mari dificultati in momentul in care cautam strategii de abordat, cucerit femeia, si pastrat relatia cu ea... E o mare problema pentru toata lumea si, cine are noroc are, cine nu, sa-si caute...!

garygeorge

27 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 23:17

parerea mea e ca ...daca esti parasit e numai vina ta , si ma refer aici la 2 aspecte.
1.ori ai ales de la inceput ceea ce de fapt detesti (o femeie prea libera, prea ushoara)
2. ori nu ai fost in stare sa oferi ce de fapt ea cauta.

P.s : nu cautati sa intelegeti pe cel/cea de langa tine ...cauta sa iti intelegi propria persoana, si vei trece cu brio spre urmatorul nivel

adnana_yuppy

510 mesaje
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 18:00

Sti de ce si-o iau fetele in cap???? Pentru ca pot!!!! simplu.

fvdfvd

1 mesaj
Oras: Pitesti

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 11:19

toate sunt pe principiul toti barbatii sunt la fel
si vor un singur lucru,dar eu cred ca de cele mai multe ori isi merita soarta

fvd
brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 11:24

da femeile ce vor de fapt? sa joace sah cu partenerul intr o seara de vineri? hai sa nu pretindem ca suntem atat de naivi sau de ipocriti...

toti vrem acelasi lucru, bine, in afara de femeile care vor bani, "stabilitate" (adica bani, dar astea nici macar n au tupeu s o spuna pe nume) etc de pe urma partenerului. in natura se numeste organism parazitar... parca...

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 11:30

De la: fvdfvd, la data 2009-11-12 11:19:18toate sunt pe principiul toti barbatii sunt la fel
si vor un singur lucru,dar eu cred ca de cele mai multe ori isi merita soarta

si care e singurul lucru pe care-l vor femeile ? ca sa nu-mi mai bat capu cu alte prostii inutile

analizez, judec si dau verdicte
Pagini: << 6 7 8 9 10 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce si-o iau fetele in cap???!!!!???
Mergi la: