back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce si-o iau fetele in cap???!!!!???

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

fore_front

11 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 31 Martie 2009, ora 21:21

leutzuc

Am trecut si eu pe acolo tata...Femeile in general sunt masochiste,fara suparare...Daca nu dau peste tipi rai,ai drak,sa le faca sa sufere,atunci nu te apreciaza...Puteti sa argumentati cat vreti...asta-i adevaru'.Ati auzit de cazuri cand desi erau lovite se intorceau tot la ala de le-au batut?Care ar fi explicatia..?

tajmi86

101 mesaje
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 21:31

De la: machoman, la data 2009-03-31 21:21:57leutzuc

Am trecut si eu pe acolo tata...Femeile in general sunt masochiste,fara suparare...Daca nu dau peste tipi rai,ai drak,sa le faca sa sufere,atunci nu te apreciaza...Puteti sa argumentati cat vreti...asta-i adevaru'.Ati auzit de cazuri cand desi erau lovite se intorceau tot la ala de le-au batut?Care ar fi explicatia..?

Dar fenomenul cfm caruia barbatilor le plac fetele rele cum il explici...si desi le acuza k sunt materialiste devin fraierii lor?!?
Despre partea cu violenta fizica...da,intr-adevar sunt masochiste la faza asta(sau pur si simplu nu se respecta)

Raporteaza abuz de limbaj
dima2001alex

8 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 20:50

stii ce se zice? razbunarea arma....:)) de ce te ascunzi dupa degete?

Verba volant, scripta manent ...
dima2001alex

8 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 20:53

De la: vydwka_avy7, la data 2009-03-20 11:48:11bai dute pe unde ai fost si intoarcete cu fata visurilor tale cda aicia in romania nu exista...a...ccum tin sa precizez ca si fete blonde deshtepte nu exista...cel putin aici in romania!

stii ce se zice....razbunarea, arma....:))

Verba volant, scripta manent ...
legea_tennis

53 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 17:07

intamplarea face ca am gasit o fata super. ..toate bune si frumoase ne inatelegem de minune. .nu este din Bucuresti dar urmeaza sa vina.. avem aprox 2 luni de cand suntem impreuna. .daca toate merg ca pana acum se preconizeaza a fi cea mai frumoasa relatie pe care am avut-o. ........imi doresc din tot sufletul sa mearga bine si sa ne fie bine. .toate cele bune. .cei care dati mesaje rautacioase va rog mai bine abtineti-va. .ori aveti ceva important de spus ori cauatai in alta parte sa faceti mistocareala ieftina si f fff proasta. ..

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 17:31

De la: nBlade, la data 2009-04-09 17:07:35intamplarea face ca am gasit o fata super. ..toate bune si frumoase ne inatelegem de minune. .nu este din Bucuresti dar urmeaza sa vina.. avem aprox 2 luni de cand suntem impreuna. .daca toate merg ca pana acum se preconizeaza a fi cea mai frumoasa relatie pe care am avut-o. ........imi doresc din tot sufletul sa mearga bine si sa ne fie bine. .toate cele bune. .cei care dati mesaje rautacioase va rog mai bine abtineti-va. .ori aveti ceva important de spus ori cauatai in alta parte sa faceti mistocareala ieftina si f fff proasta. ..

si de ce am fi rautaciosi??

iti doresc toata fericirea din lume!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 17:38

nu suport generalizarile. nu toate fetele si-o iau in cap le fel cum nu toti barbatii sunt niste nemernici.

a fost ghinionul tau ca ai intalnit una dintre cele care si-o iau in cap. doar nu crezi c-asa o sa faca toate. si daca intra-devar asa crezi atunci o sa ramai singur muuuuuuuuuuuult timp de acum inainte.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 17:39

nu suport generalizarile. nu toate fetele si-o iau in cap le fel cum nu toti barbatii sunt niste nemernici.

a fost ghinionul tau ca ai intalnit una dintre cele care si-o iau in cap. doar nu crezi c-asa o sa faca toate. si daca intr-adevar asa crezi atunci o sa ramai singur muuuuuuuuuuuult timp de acum inainte. dupa cum zice Greenie :

G_Wallace

16 mesaje
Oras: Roman

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 11:47

Eu sunt de parere ca majoritatea femeilor din romania se simt sotii cand au un sot care se duce prin baruri, vine acasa beat, face scandal, le bate("NU NU, eu nu dau in nevastamea cu biciul, ea e invatata numai cu parul"). Dupa un timp se duc la munca(ca sa faca rost de bani pt.. bautura) si acolo gasesc pe unu c bani si ca sa il soarba incepe sa spuna ca ea a plecat din tara ca barbaso e un betivan si o bate.
Asa se intampla in majoritatea cazurilor fiindca "fereasca Sf" sa isi ia un sot calm si cumsecade. Fiindca mintea femeiei e asa de ciudata si ea vrea un "smecher" cu care sa se dea mare in lc sa traiasca decent cu un barbat normal.

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 18:17

De la: G_Wallace, la data 2009-04-21 11:47:01Eu sunt de parere ca majoritatea femeilor din romania se simt sotii cand au un sot care se duce prin baruri, vine acasa beat, face scandal, le bate("NU NU, eu nu dau in nevastamea cu biciul, ea e invatata numai cu parul"). Dupa un timp se duc la munca(ca sa faca rost de bani pt.. bautura) si acolo gasesc pe unu c bani si ca sa il soarba incepe sa spuna ca ea a plecat din tara ca barbaso e un betivan si o bate.
Asa se intampla in majoritatea cazurilor fiindca "fereasca Sf" sa isi ia un sot calm si cumsecade. Fiindca mintea femeiei e asa de ciudata si ea vrea un "smecher" cu care sa se dea mare in lc sa traiasca decent cu un barbat normal.

Te "amagesti" ... sa fim sinceri, tu iti doresti o femeie "smechera" ... "tampitica" langa tine??? nu prea cred...
Prin urmare, nu cred ca exista femei care-si doresc un " brutus" langa ele, daca exista... atunci sunt duse cu... pluta, cu ce vrei tu...
Nu doar mintea femei este "ciudata" precum spui... in general mintea omului e "complexa", poate daca n-ar fi asa, n-am evolua

"Niciodatã nu putem judeca viaþa celorlaþi, pentru cã fiecare îºi cunoaºte propria durere ºi renunþare. Una este sã crezi cã eºti pe drumul cel bun ºi alta e sã crezi cã drumul tãu e unic"
Fosta membra 9am.ro

99 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 22:39

pai si-o iau in cap pentru ca in structura lui este o componenta numita gura,defapt ele o iau in gura din diverse motive.(spre norocul nostru).

cand alergi dupa femei poti pierde bani,dar cand alergi dupa bani nu poti pierde femei.
yuppy002390

1 mesaj
Postat pe: 1 Iunie 2009, ora 14:37

n'ai cautat bn.deci chiar sunt multe fete kre siar dori baieti k bun simtz si nush ce...ce sa'i faci t lasi batut d la atat?credema sunt atatea fete care zik acc lucru din pakte nu's prea auzite

Fosta membra 9am.ro

69 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 18:48

De la: nBlade, la data 2008-12-27 11:58:40Am si eu o nelamurire..sunt de 2 ani in Romania. .am 20 de ani.. am fost plecat de la 7 ani pana la 18 ani in mai multe tari ca sportiv de performanta.MI-a fost dat sa intalnesc foarte foarte foarte multe fete de diferite nationalitati si religii.CU o parte foarte mare din ele am avut cel putin o aventura daca nu au mers chiar la mai mult decat o simpla aventura..Sincer de cand am avut prima iubita la 11 ani pana la 18 ani nu pot spune ca m-a dezamagit vreo fata..Insa in momentul in care am revenit in Romania numai deceptii am avut. .Nu pot spune ca mi-au lipsit fetele. .Reusesc sa le atrag chiar si in pat foarte ushor. .insa nu inteleg de ce fetele si femeile din Romania in momentul in care esti bun cu ele te porti frumos le vb frumos incep sa aiba figuri sa faca fitze?Am observat ca daca esti tupeis si un pic dur cu ele si posesiv stau de drag cu tine. .daca esti bun cu ele zic uite-l si pe pampalaul ala. .mentionez ca am incercat amblele variante de comportament insa nu pot fi marlan. .nu am fost educat asha. .Poate am atata noroc la femei ca sunt solid ca fac rugby ca am facut kick boxing. .?Ca sunt fost sportiv. ..? ce asteapta ele de la mine. .? Violentza..?NU pot intelege mentalitatea femeii din Romania..or fi de vina si baietii poate de sunt fetele asha. .? va rog faceti-ma sa inteleg acest capitol. .Va multumesc anticipat!!!

Dai femeii cei place, fii un baiat rau, dar din cand in cand, sa iti arati si prtea sensibila oleak. [In opinia mea]

LgGerm
dragosup

2 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 10:07

aici ai mare dreptate "le sunt inselate asteptarile "si se pierd ,bat in retragere.

Fosta membra 9am.ro

593 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 9 August 2009, ora 12:08

nu mai bagati pstiluta "fetele din Romania"... fiecare fata e speciala in felul ei , daca intradevar ii arati ca tii la ea si ca iti pasa nu cred ca nu ti-ar impartasi sentimentele , poate ar trebui sa abordezi altfel fetele de cum o faceai pana acum, nu dati vina numai pe fete...

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 12:28

De la: dudulik, la data 2009-08-09 12:08:19nu mai bagati pstiluta "fetele din Romania"... fiecare fata e speciala in felul ei , daca intradevar ii arati ca tii la ea si ca iti pasa nu cred ca nu ti-ar impartasi sentimentele , poate ar trebui sa abordezi altfel fetele de cum o faceai pana acum, nu dati vina numai pe fete...

nu,nu. o sa dam vina pe societate

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 13:56

De la: dudulik, la data 2009-08-09 12:08:19nu mai bagati pstiluta "fetele din Romania"... fiecare fata e speciala in felul ei , daca intradevar ii arati ca tii la ea si ca iti pasa nu cred ca nu ti-ar impartasi sentimentele , poate ar trebui sa abordezi altfel fetele de cum o faceai pana acum, nu dati vina numai pe fete...

Mda...normal ca sari in apararea fetelor din moment ce esti fata

Parerea mea e ca 50%(si asta pt ca nu am vrut sa fiu chiar asa de rea) din fetele de azi...aspira la titlul de pitzipoanca
Uita-te in jur si vezi...cate fete sunt care stiu sa gateasca,care sunt gospodine?cate din fetele din ziua de azi...vor sa realizeze ceva doar prin fortele propri??
Ca sunt multe care de pe la 14 ani viseaza sa-si gaseasca unul cu bani,sa le intretina
Ma refer la generatia noua.
Din pacate fetele serioase...sunt pe cale de disparitie....parerea mea

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
Fosta membra 9am.ro

593 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 15:03

hai sa fim seriosi , fetele nu sunt serioase , nu sunt gospodine -fetele din ziua de azi, dar baietii nu au nici o parte din vina ? ei nu si-o iau in cap? eu zic ca da si stiu ce zic ..

Fosta membra 9am.ro

593 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 15:08

alta e problema , merita baietii din ziua de azi fete serioase si gospodine?

VictorCh

1019 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 9 August 2009, ora 15:31

De la: Haps, la data 2009-04-09 17:39:21nu suport generalizarile. nu toate fetele si-o iau in cap le fel cum nu toti barbatii sunt niste nemernici.

a fost ghinionul tau ca ai intalnit una dintre cele care si-o iau in cap. doar nu crezi c-asa o sa faca toate. si daca intr-adevar asa crezi atunci o sa ramai singur muuuuuuuuuuuult timp de acum inainte. dupa cum zice Greenie :

Sau nu! Ca poate-i maso si ASA-i place!

Haps, ma scuzi, crezi ca am eu/avem noi calitati paranormale? Altfel cum se face ca deja am citit ce urmeaza sa scrii tu peste aproape doua ore, la 17:39:21?

VictorCh

1019 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 9 August 2009, ora 15:57

Da, copii, chiar, hai sa fim seriosi.

Nici fetele si nici baietii "din ziua de azi" nu sunt cu nimic diferiti - ca trasaturi generale - de cei din generatiile trecute, decat poate in modul de exprimare, de manifestare.
"De cand lumea si pamantul" adultii (citeste "bosorogii") tot deplang "tineretul decadent din zilele noastre", si totusi omenirea tot inainte merge, nu credeti? Oare cum s-o fi intamplat asta?

Diferenta de apreciere din partea diferitelor generatii este ceva normal, si tine pe de o parte de experienta de viata diferita (calitativ si cantitativ), iar pe de alta de modificarea conditiilor ambientale (din orice punct de vedere doriti sa apreciati asta) si de greutatea cu care se adapteaza generatiile in varsta (la care mentalitatile lor sunt bine formate si de-a dreptul inchistate) vs usurinta cu care se adapteaza generatia tanara (pe de o parte din cauza mobilitatii mai bune a gandirii la aceasta varsta, pe de alta din cauza ca n-au avut timp sa-si "pietrifice" conceptiile - PLUS faptul ca poate direct "au deschis ochii" in noul context).

Dupa parerea mea, neintelegerea voastra deriva din faptul ca fiecare se refera la mediul cu care este familiarizat, adica cei "ca el" - asta cu exceptia sportivului de mai adineauri. In cazul lui neintelegerea provine din contrastul intre asteptarile reprezentantelor sexului frumos (asteptari bazate pe aparenta lui fizica care sugereaza forta si deci [dupa mintea lor] violenta si brutalitate - si va fi "curtat" de ACEST gen de fete, care cauta ACESTE trasaturi) si firea lui, care - dupa cat am inteles din postarile sale pe acest topic - este cumpanita si echilibrata (cele doua nu sunt CHIAR sinonime, au conotatii usor diferite).

Concluzia ar cam fi: alegeti-va parteneri care sa corespunda aspiratiilor voastre; se gasesc de tot felul, intr-o varietate care daca nu-i chiar infinita, da' macar e suficient de ampla incat sa nu fiti niciunul dintre voi (cum n-am fost nici noi) capabil s-o explorati pe toata. Aveti doar grija sa nu va risipiti toata viata cautand si alegand, lasati-va timp si pt a o trai.

Fosta membra 9am.ro

593 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 16:15

De la: Haps, la data 2009-08-09 12:28:09

plm voi nu gresiti ?? eu zic ca mai mult ca fetele ....

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 17:08

De la: dudulik, la data 2009-08-09 16:15:12

eu ma intrec in gresesli numai si numai cu mine

Fosta membra 9am.ro

593 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 18:02

De la: Haps, la data 2009-08-09 17:08:16
De la: dudulik, la data 2009-08-09 16:15:12

eu ma intrec in gresesli numai si numai cu mine

e bine ca esti asa sigur pe tine... dar nu de fiecare data da bine

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 22:30

De la: dudulik, la data 2009-08-09 15:08:32alta e problema , merita baietii din ziua de azi fete serioase si gospodine?

Da,merita pentru ca nu toti sunt la fel....asa cum nici toate fetele nu sunt la fel...
trebuia sa intelegi asta din ceea ce am scris mai sus ...inainte sa sari ca muscata de fund.
Sau te simti ca facand parte din ala 50% de care am pomenit?

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 22:41

De la: dudulik, la data 2009-08-09 15:08:32alta e problema , merita baietii din ziua de azi fete serioase si gospodine?

punct ochit, punct lovit!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 22:42

blackpanther, pana la urma...... fetita sau baietel?

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 22:49

De la: Greenie, la data 2009-08-09 22:42:54blackpanther, pana la urma...... fetita sau baietel?

si la profilul meu ce scrie?

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 22:53

De la: Greenie, la data 2009-08-09 22:41:45

punct ochit, punct lovit!

aaa...greenie...daca ai fi baiat...cum te-ai comporta cu pitzipoancele?
ca eu din suturi in fund si pumni in cap nu le-as mai scoate
nu toti sunt perfecti...asa cum nici toate nu-s perfecte

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 22:56

De la: blackpanther, la data 2009-08-09 22:49:58
De la: Greenie, la data 2009-08-09 22:42:54blackpanther, pana la urma...... fetita sau baietel?

si la profilul meu ce scrie?

pai tocmai, ca m-am uitat si esti fetita cu fundita
dar ai dat mai sus un raspuns de baietel

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce si-o iau fetele in cap???!!!!???
Mergi la: