back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce si-o iau fetele in cap???!!!!???

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 22:58

De la: Greenie, la data 2009-08-09 22:56:50
De la: blackpanther, la data 2009-08-09 22:49:58
De la: Greenie, la data 2009-08-09 22:42:54blackpanther, pana la urma...... fetita sau baietel?

si la profilul meu ce scrie?

pai tocmai, ca m-am uitat si esti fetita cu fundita
dar ai dat mai sus un raspuns de baietel

poate din cauza ca am crescut intre baieti pur si simplu vad altfel lucrurile.

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 23:07

pantero, si eu am crescut printre baieti, iar testele imi demonstreaza ca am fost intr-o viata anterioara un barbat aventurier, dar oare "se pupa" si in viata asta aceleasi principii? si drumul sa fie acelasi catre un final binecunoscut?
on topic n-am cum sa fiu, mi se pare o intrebare prost pusa!

:) o seara frumoasa si tie

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 23:10

"on topic n-am cum sa fiu"

inseamna ca esti de-a mea

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 23:12

De la: Haps, la data 2009-08-09 23:10:18"on topic n-am cum sa fiu"

deci azi am "invatat" despre tine ca:
"ai o femeie a ta" SI "ai o femeie de'a ta"
Norocos barbat mai esti tu MISTER HAPS! jos palaria! Sa traiti!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 23:21

De la: Greenie, la data 2009-08-09 23:12:58
De la: Haps, la data 2009-08-09 23:10:18"on topic n-am cum sa fiu"

deci azi am "invatat" despre tine ca:
"ai o femeie a ta" SI "ai o femeie de'a ta"
Norocos barbat mai esti tu MISTER HAPS! jos palaria! Sa traiti!

mi-am cumparat de curand trusa micului barbat norocos

Add1cT3d

87 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 09:28

Am mai scris si pe topicul "De ce vor ele "baieti rai?" .... ma repet dar parca simt ca trebuie.

Voi(Femeile/fetele) iubiti numai aparente, voi iubiti numai fizic.... sunteti incapabile emotional sa simtiti orice fel de iubire pentru o fiinta care in ochii vostri e mai putin atragatoare, voi nu vreti baieti buni.... va sperie asta, va baga in ceata.... apoi veniti si spuneti ca barbati-s misogini datorita alegerilor voastre penibile.

Tot voi (femeile/fetele) nu intelegeti de ce aveti parte de atata violenta...si nu intelegeti de ce sunteti inselate!! VA LUMINEZ EU: PENTRU CA FACETI ALEGERI DE RAHAT,PE CEI CARE VA IUBESC II TRATATI CA PE NISTE GUNOAIE II CALCATI IN PICIOARE SI TINETI LANGA VOI NUMAI REBUTURI!!

O zi buna.

Fosta membra 9am.ro

1050 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 09:49

De la: nBlade, la data 2008-12-27 11:58:40Am si eu o nelamurire..sunt de 2 ani in Romania. .am 20 de ani.. am fost plecat de la 7 ani pana la 18 ani in mai multe tari ca sportiv de performanta.MI-a fost dat sa intalnesc foarte foarte foarte multe fete de diferite nationalitati si religii.CU o parte foarte mare din ele am avut cel putin o aventura daca nu au mers chiar la mai mult decat o simpla aventura..Sincer de cand am avut prima iubita la 11 ani pana la 18 ani nu pot spune ca m-a dezamagit vreo fata..Insa in momentul in care am revenit in Romania numai deceptii am avut. .Nu pot spune ca mi-au lipsit fetele. .Reusesc sa le atrag chiar si in pat foarte ushor. .insa nu inteleg de ce fetele si femeile din Romania in momentul in care esti bun cu ele te porti frumos le vb frumos incep sa aiba figuri sa faca fitze?Am observat ca daca esti tupeis si un pic dur cu ele si posesiv stau de drag cu tine. .daca esti bun cu ele zic uite-l si pe pampalaul ala. .mentionez ca am incercat amblele variante de comportament insa nu pot fi marlan. .nu am fost educat asha. .Poate am atata noroc la femei ca sunt solid ca fac rugby ca am facut kick boxing. .?Ca sunt fost sportiv. ..? ce asteapta ele de la mine. .? Violentza..?NU pot intelege mentalitatea femeii din Romania..or fi de vina si baietii poate de sunt fetele asha. .? va rog faceti-ma sa inteleg acest capitol. .Va multumesc anticipat!!!

Coane, daca (inca) atragi usor romancele in "pat", nu ai de ce te plange: ai obtinut maxim din ceea ce pot, majoritatea ( cel putin 50,01%) oferi;o buna parte dintre ele nu sunt capabile sa ofere mai mult;iti confirm multe din ceea ce ai scris;daca te porti cu gentilete si respect, de cele mai multe ori, "li se urca la cap"; dar eu, spre deosebire de tine, nu mi-am schimbat si nu-mi voi schimba niciodata "stilul" de dragul lor - sa fiu un "dur", pentru ca nu mi se potriveste.
Si da, iti confirm si eu, "strainezele" sunt extraordinar de sociabile si receptive fata de romanii care stiu sa se poarte cu ele;concluzie fundamentata din calatoriile de pe "afara".

P.S.Foarte "sweet" fata cu care apari in avatar;sunt indiscret daca te intreb in ce relatii esti cu ea?

dianailie

4 mesaje
Oras: Calarasi

Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 14:56

pt e diferenta de educatie cultura si conceptii.analizeaza si o sa`ti dai seama.eu sunt fata si nu`mi suport rasa pt k in general femeile sunt f perverse si ca iubite si k amice .m`au dezamagit fetele tare de tot... si o sa mai am parte de astea.dupa cum ziceam , spiritul comunist frate e cel ce ne omora ...si sa mai adaug ceva, fetele de la noi s`au cocalarasit tare de tot ...s`au tiganizat sa zic asa... presupun k ai vazut la tot pasul globuri disco sub forma unor chestii care se vor femei.

Fosta membra 9am.ro

1050 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 15:37

De la: dianailie, la data 2009-09-30 14:56:36pt e diferenta de educatie cultura si conceptii.analizeaza si o sa`ti dai seama.eu sunt fata si nu`mi suport rasa pt k in general femeile sunt f perverse si ca iubite si k amice .m`au dezamagit fetele tare de tot... si o sa mai am parte de astea.dupa cum ziceam , spiritul comunist frate e cel ce ne omora ...si sa mai adaug ceva, fetele de la noi s`au cocalarasit tare de tot ...s`au tiganizat sa zic asa... presupun k ai vazut la tot pasul globuri disco sub forma unor chestii care se vor femei.

Au fost suficienti 20 de ani, de dupa "revolutie", pentru a atenua diferentele culturale si carentele de comportament;din pacate, ai dreptate in ceea ce afirmi;si acest lucru, "spus" de o femeie, inseamna mult.O alta explicatie este nivelul de trai foarte scazut;e doar o explicatie, insa nu o scuza;cu mahnire va spun ca bulgarii, desi sunt si mai saraci decat noi, stiu mai frumos sa-si traiasca "saracia".Comparati doar "atmosfera" lor din statiunile Marii Negre;e o combinatia superioara de Costinesti al anilor '90 cu Neptun, aceeasi perioada, dar cu servicii mult superioare si cu aflux de turisti straini;acolo am vazut cat de elegant se distrau grupurile de nemti (cate 50-100); in program aveau, intr-o seara, de stat cate 1/2 ora prin fiecare club din Golden Sands;intre cluburi, cantau in grup, aveau o portavoce si faceau multe chestii care tin de spiritul german, aproape "nazist";laudabil...

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 19:42

De la: Add1cT3d, la data 2009-09-30 09:28:32Am mai scris si pe topicul "De ce vor ele "baieti rai?" .... ma repet dar parca simt ca trebuie.

Voi(Femeile/fetele) iubiti numai aparente, voi iubiti numai fizic.... sunteti incapabile emotional sa simtiti orice fel de iubire pentru o fiinta care in ochii vostri e mai putin atragatoare, voi nu vreti baieti buni.... va sperie asta, va baga in ceata.... apoi veniti si spuneti ca barbati-s misogini datorita alegerilor voastre penibile.

Tot voi (femeile/fetele) nu intelegeti de ce aveti parte de atata violenta...si nu intelegeti de ce sunteti inselate!! VA LUMINEZ EU: PENTRU CA FACETI ALEGERI DE RAHAT,PE CEI CARE VA IUBESC II TRATATI CA PE NISTE GUNOAIE II CALCATI IN PICIOARE SI TINETI LANGA VOI NUMAI REBUTURI!!

O zi buna.

Da pe tine nu te-a invatat nimeni ca nu e frumos sa generalizezi??
In categoria amintita de tine..."voi femeile" bla bla.....intra si maicata....ca doar e femeie...nu?

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
Add1cT3d

87 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 16:01

De la: blackpanther, la data 2009-09-30 19:42:39
In categoria amintita de tine..."voi femeile" bla bla.....intra si maicata....ca doar e femeie...nu?

Nu te intoarce in trecut...erau alte valori atunci...
Acum, conteaza mai mult imaginea...hainele..banii...bijuteriile..masinile si cel mai mult distractia iar cel mai putin sexul...sexul a ajuns mai mult un fel de a plati tot ce ti-a daruit el.

E vina noastra ca sunteti frustrate ca prietena/prietenele voastre au un papa-lapte care le permite orice.... E vina noastra ca v-ati certat cu x.y. E vina noastra ca va doare capul. E vina noastra in general...dar cand chiar e VINA VOASTRA...VINA TOT A NOASTRA E.

Relatia nu trebuie perceputa ca o lupta, atat trebuie sa intelegeti.

P.S.: Napoleon - "Toate femeile sunt cu#@e, in afara de mama si de sor-mea! Dar sa nu uitam ca si ele sunt femei....."

MaDoG

1258 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 16:04

vad ca va zbateti sa gasiti solutii ..ca si cum ai incerca sa gasesti capatul unei gauri negre.... timp pierdut din punctul meu de vedere topicul asta

MaDoG
Fosta membra 9am.ro

203 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 16:06

De la: Add1cT3d, la data 2009-10-05 16:01:37

Acum, conteaza mai mult imaginea...hainele..banii...bijuteriile..masinile si cel mai mult distractia iar cel mai putin sexul...sexul a ajuns mai mult un fel de a plati tot ce ti-a daruit el.

E vina noastra ca sunteti frustrate ca prietena/prietenele voastre au un papa-lapte care le permite orice.... E vina noastra ca v-ati certat cu x.y. E vina noastra ca va doare capul. E vina noastra in general...dar cand chiar e VINA VOASTRA...VINA TOT A NOASTRA E.

P.S.: Napoleon - "Toate femeile sunt cu#@e, in afara de mama si de sor-mea! Dar sa nu uitam ca si ele sunt femei....."

Da zi si u tot cuvantu...nu de alta da nu cred ca Napoleon stia pe vrmea aia ce`i @ si cred ca nici #

Add1cT3d

87 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 16:12

De la: AdrianaR, la data 2009-10-05 16:06:44
Da zi si u tot cuvantu...nu de alta da nu cred ca Napoleon stia pe vrmea aia ce`i @ si cred ca nici #

Cuvantul este "CURVE" dar am zis sa cenzurez in ideea ca, sunt persoane carora acest cuvant le provoaca o stare mai putin placuta.

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 16:15

De la: Add1cT3d, la data 2009-10-05 16:01:37

Ce nu ai ai inteles din ce am scris eu?
Sa iti explic inca odata :

NU MAI GENERALIZA !!!!!!!!

Ce puii mei? tu esti perfect??

Add1cT3d

87 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 16:37

GENERALIZEZ ATAT TIMP CAT TOATE SUNTETI LA FEL.

Am intalnit barbati care nu au inselat nici macar o data intr-o relatie insa nu am intalnit vreo femeie/fata care sa nu fi inselat. (considera inselat si sarutul ala pasional din parc sau de pe banca in spatele blocului care daca era in alta ipostaza..gen in pat singuri acasa se tranforma tot in sex)

O sa generalizez pana cand o sa vad si eu o persoana de sex feminin careia ii oferi totul deoarece si pentru ca o iubesti si nu se "CACA" pe tine.

NU, NU SUNT PERFECT.

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:05

Ok....atunci inseamna ca daca o femeie spune despre barbati ca toti sunt la fel....atunci are dreptate?? ca daca e vorba de a generaliza....macar sa avem drepturi egale
Iti convine sa fi bagat in aceeasi oala cu toti?hmm?
din curiozitate....cati ani ai tu...daca ai ajuns sa cunosti toate femeile??

TheWolf

713 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:08

femeile o au in cap stii ... operatia imposibila ....

Homo homini lupus (Omul e lup pentru om)
Fosta membra 9am.ro

203 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:42

ce pureci nu mai pot sa postez aici?

areku

7604 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:42

De la: AdrianaR, la data 2009-10-05 17:42:00ce pureci nu mai pot sa postez aici?

paduchi nu pureci =)))))

live your life so u have nothing to regret
Fosta membra 9am.ro

203 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:44

esti de tata groza ma prunc!
stai sa vad ce varsta ai ca poate ma lamuresc de niste treburi...si revin!
sper sa`ti fi setat macar asta la profil...

Fosta membra 9am.ro

203 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:45

De la: areku, la data 2009-10-05 17:42:56
De la: AdrianaR, la data 2009-10-05 17:42:00ce pureci nu mai pot sa postez aici?

paduchi nu pureci =)))))

purici atunci :)) ca ma mine`n Maramu`

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:45

paduchi nu pureci =)))))

sau pureci plini de paduchi

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:46

De la: AdrianaR, la data 2009-10-05 17:45:01

paduchi nu pureci =)))))

purici atunci :)) ca ma mine`n Maramu`

hai sa n-o dam in Maramureseala ca deviem de la subiect...daca am avut vreodata unul...

areku

7604 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:50

De la: Haps, la data 2009-10-05 17:45:22

paduchi nu pureci =)))))

sau pureci plini de paduchi

asa asa ...

live your life so u have nothing to regret
Add1cT3d

87 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 18:16

De la: blackpanther, la data 2009-10-05 17:05:04 Ok....atunci inseamna ca daca o femeie spune despre barbati ca toti sunt la fel....atunci are dreptate?? ca daca e vorba de a generaliza....macar sa avem drepturi egale

Nu am o varsta care sa reprezinte ceva...am 24, dar aici nu e vorba doar de mine si nu vorbim despre mine ci vorbim despre voi fetele/femeile.

Poti generaliza atat timp cat ai dreptate. Poti spune ca toti barbatii se gandesc la sex...si etc. Nu am zis ca barbatul e sfant...(nu baga in treaba asta cocalarii si toti ruptii care nu au treaba cu viata....ca eu nu vorbesc de prostituate aici, vorbesc despre femei...gen alea care gandesc) avem si noi punctele noastre slabe, fiecare in mod diferit. Nu suntem perfecti dar asta nu inseamna ca va puteti juca tot timpul gen soaricele si pisica...pentru ca treaba chiar nu sta asa... plecati de la unul bun ca v-ati saturat de "prea mult bine" gen...ajungeti sa suferiti...tanjiti iar dupa fostu' dar prostu' ala s-a trezit si si-a vazut de viata lui si voi...plangeti ... si ramaneti cu "baiatu' rau" din patul vostru...si plangeti...va dati seama prea tarziu de unele lucruri...

E regula: Femeia sta cu tine pana pleaca cu altul.

P.S.: NU SUNT MISOGIN. Adoram femeia candva, insa acum am invatat sa o folosesc in scopul meu.

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 18:22

De la: Add1cT3d, la data 2009-10-05 18:16:37
De la: blackpanther, la data 2009-10-05 17:05:04 Ok....atunci inseamna ca daca o femeie spune despre barbati ca toti sunt la fel....atunci are dreptate?? ca daca e vorba de a generaliza....macar sa avem drepturi egale

Nu am o varsta care sa reprezinte ceva...am 24, dar aici nu e vorba doar de mine si nu vorbim despre mine ci vorbim despre voi fetele/femeile.

Poti generaliza atat timp cat ai dreptate. Poti spune ca toti barbatii se gandesc la sex...si etc. Nu am zis ca barbatul e sfant...avem si noi punctele noastre slabe, fiecare in mod diferit. Nu suntem perfecti dar asta nu inseamna ca va puteti juca tot timpul gen soaricele si pisica...pentru ca treaba chiar nu sta asa... plecati de la unul bun ca v-ati saturat de "prea mult bine" gen...ajungeti sa suferiti...tanjiti iar dupa fostu' dar prostu' ala s-a trezit si si-a vazut de viata lui si voi...plangeti ... si ramaneti cu "baiatu' rau" din patul vostru...si plangeti...va dati seama prea tarziu de unele lucruri...

P.S.: NU SUNT MISOGIN. Adoram femeia candva, insa acum am invatat sa o folosesc in scopul meu.

aha...am inteles...deci ai avut o experienta neplacuta si acum ti se pare ca toate femeile sunt la fel....
sti ceva?....peste vreo 10 ani vei rade de gandirea imatura de acum

Fosta membra 9am.ro

203 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 18:27

deci imi bag picioarele ca am incercat de 10 ori sa postez ceva si nu apare

blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 18:33

De la: AdrianaR, la data 2009-10-05 18:27:39deci imi bag picioarele ca am incercat de 10 ori sa postez ceva si nu apare

incearca sa postezi fara sa citezi asa am patit si eu
adica depinde pe cine citezi

Fosta membra 9am.ro

203 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 18:35

De la: Add1cT3d, la data 2009-10-05 18:16:37

Poti generaliza atat timp cat ai dreptate. Poti spune ca toti barbatii se gandesc la sex...si etc. Nu am zis ca barbatul e sfant...(nu baga in treaba asta cocalarii si toti ruptii care nu au treaba cu viata....ca eu nu vorbesc de prostituate aici, vorbesc despre femei...gen alea care gandesc) avem si noi punctele noastre slabe, fiecare in mod diferit. Nu suntem perfecti dar asta nu inseamna ca va puteti juca tot timpul gen soaricele si pisica...pentru ca treaba chiar nu sta asa... plecati de la unul bun ca v-ati saturat de "prea mult bine" gen...ajungeti sa suferiti...tanjiti iar dupa fostu' dar prostu' ala s-a trezit si si-a vazut de viata lui si voi...plangeti ... si ramaneti cu "baiatu' rau" din patul vostru...si plangeti...va dati seama prea tarziu de unele lucruri...

Sunt de acord cu blackpanther

Si sti,ai scris acum toate alea...si ma regasesc oarecum in ceea ce spui u acolo...
Doar ca e fix invers...si te asigur ca mai bine nu traiam asa ceva in veci purui...pt ca nici acum dupa 1 an de cand ne`am despartit n`am scapat de el... si n`am plecat cu altul!
Ba ca si`a dat seama ca a grsit...ba ca nu poate sa ma uite orice ar face...ba ca ii pare rau..ba ca nush ce...si`am fost 3 ani impreuna...
Si`acum vine sa`mi spuna "daca ne impacam,jur ca fac totul sa fie bine sa nu ne mai despartim niciodata...ca`mi pare rau pt tot si vreau sa fie bine!"

"Zau?Pai trebuia sa faci toate astea demult..sau cel putin in anul asta de cand suntem desartiti...si EVENTUAL apoi sa`mi ceri sa ne`mpacam...!"

Bla bla...in fine...nu`i diferenta intre femei si barbati...fiecare are porniri,scapari...etc...
N`am inselat desi am avut 2 relatii lungi (2 ani jumate si 3) si`am ajuns de multe ori sa zic "bagami`as picioarele ca mai bine`l inselam de 100 de ori ca atunci stiam pt ce sunt nefericita)
dar degeaba...asta tine de respectul de sine...ca esti femeie ca,esti barbat...

Si inca ceva....cu tot respectul...mama ta nu tot femeie e?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce si-o iau fetele in cap???!!!!???
Mergi la: