Info
x
De ce si-o iau fetele in cap???!!!!???
|
dianabosianu 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 14:28
Eu cred ca abordezi gresit situatia... Vezi lucrurile in alb si negru, bun sau rau nu exista, cum nu exista nici un anumit tipar sau formula care sa te aduca la rezultatele dorite de tine...
Sunt momente in care trebuie sa te porti intr-un anumit fel, si momente in care trebuie sa schimbi, eu nu iti pot vorbii decat la modul general, pentru ca nu am cum sa stiu exact cum esti tu, cum te porti, etc... Cred ca cel mai bine este sa raspunzi cu aceeasi moneda tot timpul, ca sa vada si persoana respectiva unde greseste, si sa alternezi, uneori sa fii mai tandru, alteori mai indiferent, in functie de comportamentul ei, si de cum ti se pare tie ca merita. Nu e bine nici sa fii "rau" tot timpul, cum nu e bine nici sa fii numai bun. Comortametul care se incadreaza unui tipar duce la monotonie, si la lipsa de interes in timp. Sau cel putin asa vad eu lucrurile... Si nu trebuie sa folosesti injurii sau violenta pentru a atrage atentia unei femei ca a intrecut limita, poti sa o faci in multe alte feluri sa simta ca a fost ridicola, modul in care o faci trebuie sa il gasesti atunci pe moment... |
|
Fosta membra 9am.ro 391 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 14:49
De la: nBlade, la data 2008-12-27 21:00:24apropo angel. ..inca un lucru. .nu stiu cand vb cu ea la telefon sau prin mesaje. .imi vb foarte frumos imi spune ca ii place de mine cum ma comport bla bla bla. .buuun..eh dupa ce se inchide telefonul. .ur,meaza o pauza ..dar imensa a dracu. .ii mai dau si eu catee un mesaj 2 mesaje i-am dat azi la primul mi-a raspound dupa 6 ore. .am mai shcimbat noi cateva mesaje dupa care la 4 jum i-am dat iar un mesaj sa vad ce mai afce. .este ora 9 si nici acum nu mi-a raspuns deci inca 5 ore. .in general imi raspunde dupa cateva ore bune. .si tot timpul justifica ca nu tine telefonul langa ea ba ca o ajuta pe mama ei prin casa. ..tare mi-e ca imi bag picioarele. .nu sunt genu sa trag de o fata ..nici s ao cicalesc. .dar sa vad ca macar o intereseaza relatia. .eu cum pot ca antrenor sa ii raspund. .si am si eu treaba si dau ore sunt in sala de fitness cu greutati si reusesc sa-i dau un mesaj. .ce sa fac.>>? Astea sunt simptomele ''nBlade'', ESTI INDRAGOSTIT !!! + Nu ai rabdare! Daca in 5 zile v-ati vazut de 5 ori, si tot mai vrei inca sa o fi vazut mai mult! + Nu ai rabdare! Daca la mesajele scrise tu astepti raspuns IMEDIAT ?!? Ori atunci cand ai o urgenta sau astepti sa iei contactat imediat cu persoana TELEFONEZI DIRECT! si nu dai doar un simplu mesaj. Hei, TU ridici greutati la sala cu telefonul atarnat de gat sau prins la vre-o centura ??? Realizezi cat esti de irational? Ar trebui sa realizezi ca la un simplu mesaj primesti raspuns DOAR ATUNCI cand o avea si omul acela timp. Doar nu vrei sa-ti raspunda de indata, sa tasteze pe mobil un text cu mainile murdare sau sa lase balta orice alta treaba caci domnia ta o bombardezi cu mesaje toata ziua ... Asa-i, DRAGOSTEA este IRATIONALA si te face sa te comporti asa, sa rabufnesti asa cum o faci TU acuma, NU-TI LASA RABDARE ... Asta este, chiar trebuie sa fie cineva de vina caci domnia voastra este indragostit? Rabdare! Rabdare! Rabdare!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 14:58
De la: nBlade, la data 2009-01-01 10:27:11Si apropo/. .nu mai sunt " cu motivul" acestei discutii. ..ne-am desp acum cateva zile. ..nu merita. .nu ama juns eu sa trag de o fetiscana. ..ce mama naibii. .pai eu lucrez cu fete de la modeling dansatoare animatoare hostesse si pot oricand sa am o super bucata langa mine. .mi-am bagat picioarele. ..pacat ca era buna rau tipa. .en fini. .la mine nu-i problema de gasit gagica. .insa degeaba. .m-am cam saturat de fomei pana peste cap. .vreau si eu sa imi vad de ale mele. .nu sa ma supar cu toate mironositele pe care le am in jurul meu. . Sincer - nici nu ma asteptam la altceva de la UNUL ca TINE, ''nBlade'' (doar MUSCHI !!!). Dar fii linistit! Exact cum BINE spui TIE ITI TREBUIESC ''fetite'' CHIAR CU FITE! doar FATADA, FUMURI muritoare IN CAP! Cum te vezi peste alti 20 ani ???
|
san 48 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Iasi |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 15:02
Cu rabdare risti sa aujungi intelept.
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 15:04
Just an Advice: TRAIN your brains as well, not only your muscles
whatever the Country you live in!Sfat de la o doamna mai in varsta ce ar fi putut fi oricand un fotomodel dar a gasit TOTDEAUNA alte lucruri CU MULT MAI IMPORTANTE DE FACUT La Multi Ani! Raporteaza abuz de limbaj |
|
crispy_ 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 15:08
Da frate ti-ai gasit site sa-ti faci reclama... Domne cine sunt eu.. :))) Nu prea mi se pare k esti finutz sau atat de bun si bla bla bla... Dak erai cu adevareat un domn, spuneai k un prieten de-al tau... sau o pers apropiata tie... hai sa ne facem reclama kt de dragutzi suntem.... si cum aducem fetele in pat ushor...
|
sentryhr74 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 16:04
Mai prietene cu tzinuta de ospatar ti-ai gasit si tu sa vorbesti ironic la adresa unui baiat de 20 de ani ... si sportiv pe deasupra.
Dar sa sti - daca nu ti-a spus nimeni pana in prezent, ca sportivii si in general barbatii puternici sunt mult mai sensibili decat ospatarii, contabilii, avocatii sau alte tipuri de "masculi" ironici si plini de ei. El pur si simplu a observat un fenomen care este anormal > in momentul cand spui unei fete "te iubesc" mai mult de jumatate din interesul ei pentru tine... scade Eu incerc totusi sa-mi spun parerea asupra acestui subiect Incearca sa gasesti un echilibru intre bine si rau....in viata de zi cu zi nu ai voie sa fii numai bun pentru ca esti luat de prostovan si pierzi. Si cu telefoanele... dau dreptate cuiva de aici... las-o mai incet. La multi ani !!! (nu intram in subiect daca ospatarul nu facea pe desteptul)
|
Emyna 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 16:23
De la: nBlade, la data 2009-01-01 10:27:11Si apropo/. .nu mai sunt " cu motivul" acestei discutii. ..ne-am desp acum cateva zile. ..nu merita. .nu ama juns eu sa trag de o fetiscana. ..ce mama naibii. .pai eu lucrez cu fete de la modeling dansatoare animatoare hostesse si pot oricand sa am o super bucata langa mine. .mi-am bagat picioarele. ..pacat ca era buna rau tipa. .en fini. .la mine nu-i problema de gasit gagica. .insa degeaba. .m-am cam saturat de fomei pana peste cap. .vreau si eu sa imi vad de ale mele. .nu sa ma supar cu toate mironositele pe care le am in jurul meu. . nBlade, imi pare rau ca femeile pe care le-ai intalnit ti-au facut asa o parere proasta. Dar te-ai gandit ca poate educatia aceea a ta chiar nu se potriveste cu stilul romanesc?Pentru ca ai mentionat ca in strainatate este totul ok. Stii ce cred eu? Ca femeile din Romania se simt bine in cuplu...asta insemnand ca in situatia in care sunt singure sunt nesigure pe ele. In strainatate procentul de persoane necasatorite este mai mare, faptul nu este neobisnuit...la noi inca da. Gandeste-te si la situatia asta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
fore_front 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 16:40
Intr-adevar baieti,vremurile actuale permisive din punct de vedere moralcare (daca cumva inca mai exista moralitate)le da voie femeilor sa faca ce vor!De vina este predecesoarea lor(care a declansat emanciparea in anii 60) care nu a anticipat unde se va ajunge cu acest curent al emanciparii.Ele desigur ca cred ca sunt avantajate,si noi suntem cei dezavantajati.Asta dupa ce am inteles ca la ora actuala nici unei femei nu mai regreta ca nu s-a nascut barbat!Intr-adevar femeia de azi poarta o raspundere enorma in ceea ce priveste propriul destin,si daca iau decizii gresite atunci este doar si doar vina lor-indiferent daca din cauza "chimiei" pe care ele o invoca de fiecare data sa se apere.Greu mai gasesti o femeie cu capul pe umeri,caci aproape toate(chiar si cele destepte)intra in relatii din instinct,deci nu mai exista speranta.
In opinia mea,totul ar fi trebuit sa fie selectat dupa merit de femei in privinta barbatilor.Nu este asa.Am incetat sa mai gasesc vreo logica la cum "gandeste" femeie,caci nu exista logica. NOI suntem logici,ele nu. Femeia decide si selecteaza,si asta indiferent ca poate fi proasta,ca nu are dreptate.Toate deciziile le ia in functie de propriile ei nevoi si sentimente. Raporteaza abuz de limbaj |
|
bogdanut_yuppy 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 18:30
E simplu: esti dur, ea devine moale, esti moale, ea devine dura. Cineva trebuie sa fie durul, iar durul nu are cum sa fie cel moale.
|
george_ovidiu06 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 19:05
lor le place asa :
,,Batute'' si footoote !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ianuarie 89 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 20:08
la multi ani nBlade! eheee...hai sa iti povestesc ceva mai intai si apoi iti spun un mica chestie;)
am fost plecata in Italia 6 luni cu o bursa de studii Erasmus si acolo am cunoscut la o disco un baiat care se aseamana cu tine atat din punct de vedere fizic ( e jucator de fotbal american QB in Mexic, dar mai mult arata a fotomodel :P) cat si din punct de vedere sentimental, foarte sensibil, inteligent si haios. mi-a spus ca si-a dat el seama asa la prima vedere ca sunt straina si chiar acelasi lucru am simtit si eu ( ca nu era italian nici el). era cu un grup de prieteni italieni, jucatori de fotbal cu el in echipa, colegi cu la universitate. m-au invitat la meciul lor de a doua zi si am fost iar un amic foarte bun i-a dat nr meu de tel si asa a inceput idila. am cu toate ca ma miram ca m-a ales pe mine desi nu eram o ''bunaciune'' simteam ca ne cunoastem de o viata si gandeam la fel. asaaa...acum mica chestie: sa stii ca o o tipa este mai atrasa de un tip care face pe indiferentul cu ea decat de unul care alearga el dupa ea ! asa e de cand lumea dar poate ca acum si tipa cu care esti acum face pe fizzoasa ca sa iti trezeasca interesul mai mult sau poate se comporta asa deoarece simte ca te are oarecum la indemana si femeia cand e iubita se fizzoseste :P cam asa e...am trecut prin starea asta mai ''in tinerete'' dar m-am trezit repede! Raporteaza abuz de limbaj |
|
kiku 154 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 00:36
asa se comporta la noi fetele tinere, daca vad ca li se permite se urca....pina sus... si apoi isi spune cuvintul virsta. ma gindeam totusi ca nu cred ca la 20 de ani sa-ti doresti o relatie de luuunga durata.atunci nu vad de ce te plingi?asa ai motiv sa treci la urmatoarea.
|
ionutsk 5 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 01:51
Să fii femeie nu-i un lucru simplu și covârșitoarea majoritate caută în bărbat busola care să le ghideze prin viață. O atitudine mai "dură" denotă siguranță de sine și putere de-a răzbi și o femeie preferă asta. Au nevoie de convingeri ferme și ele însele rareori le găsesc în interiorul lor și preferă să se atașleze sistemului de valori al partenerului, ca să-și stingă propriile angoase existențiale. Un romantic care pune femeia pe primul loc o pune, de fapt, în fața unei oglinzi în care nu-i place să se uite. Preferă un braț puternic și o voință căreia să i se supună.
|
find_emotion 9 mesaje Membru din: 19/02/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 02:22
LA MULTI ANI nBlade! Eu la varsta ta nici nu ma complicam sa caut o relatie stabila, eram constienta ca nu sunt suficient de pregatita sau de matura. Decat sa ma arunc aiurea intr-o relatie si sa dau sperante bietului baiat spuneam si aratam de la inceput cum stau lucrurile. Si asta nu insemna ca am fitze, ci constiinta. Deh, am trait alte vremuri, deci fac parte din alta generatie...
Totusi fii relaxat si nu te mai concentra atata in gasirea unei partenere care sa te satisfaca sentimental. Te vei stresa mai rau. Esti tanar. In timp vei acumula experienta si vei gasi si o fata oarecum compatibila tie. Numai bine!
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 15:46
De la: find_emotion, la data 2009-01-02 02:22:12LA MULTI ANI nBlade! Eu la varsta ta nici nu ma complicam sa caut o relatie stabila, eram constienta ca nu sunt suficient de pregatita sau de matura. Decat sa ma arunc aiurea intr-o relatie si sa dau sperante bietului baiat spuneam si aratam de la inceput cum stau lucrurile. Si asta nu insemna ca am fitze, ci constiinta. Deh, am trait alte vremuri, deci fac parte din alta generatie... intrebarea e gresita...trebuia...de ce si-o iau fetele peste cap...raspuns ca asa vrem noi barbatii,specia dominanta:P Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 15:53
De la: dasca777, la data 2009-01-02 15:46:10De la: find_emotion, la data 2009-01-02 02:22:12LA MULTI ANI nBlade! Eu la varsta ta nici nu ma complicam sa caut o relatie stabila, eram constienta ca nu sunt suficient de pregatita sau de matura. Decat sa ma arunc aiurea intr-o relatie si sa dau sperante bietului baiat spuneam si aratam de la inceput cum stau lucrurile. Si asta nu insemna ca am fitze, ci constiinta. Deh, am trait alte vremuri, deci fac parte din alta generatie... si pentru ca sunteti "specia dominanta" o incasati destul de des , ca sa nu uitati cine conduce
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
morthysh 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 15:56
oare nu este normal ca fiecare sa decida pentru ce este mai bine indiferent de sex ?
|
fore_front 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 15:59
Bogdadanut
Corect spus in teorie.Doar ca e greu de aplicat in practica.Cei rai nu pot fi buni si viceversa.Nu poti trai o viata intreaga fiind altcineva,daca nu esti intr-un fel de la natura. Raporteaza abuz de limbaj |
|
pazuzu 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 16:00
De la: nBlade, la data 2008-12-27 11:58:40Am si eu o nelamurire..sunt de 2 ani in Romania. .am 20 de ani.. am fost plecat de la 7 ani pana la 18 ani in mai multe tari ca sportiv de performanta.MI-a fost dat sa intalnesc foarte foarte foarte multe fete de diferite nationalitati si religii.CU o parte foarte mare din ele am avut cel putin o aventura daca nu au mers chiar la mai mult decat o simpla aventura..Sincer de cand am avut prima iubita la 11 ani pana la 18 ani nu pot spune ca m-a dezamagit vreo fata..Insa in momentul in care am revenit in Romania numai deceptii am avut. .Nu pot spune ca mi-au lipsit fetele. .Reusesc sa le atrag chiar si in pat foarte ushor. .insa nu inteleg de ce fetele si femeile din Romania in momentul in care esti bun cu ele te porti frumos le vb frumos incep sa aiba figuri sa faca fitze?Am observat ca daca esti tupeis si un pic dur cu ele si posesiv stau de drag cu tine. .daca esti bun cu ele zic uite-l si pe pampalaul ala. .mentionez ca am incercat amblele variante de comportament insa nu pot fi marlan. .nu am fost educat asha. .Poate am atata noroc la femei ca sunt solid ca fac rugby ca am facut kick boxing. .?Ca sunt fost sportiv. ..? ce asteapta ele de la mine. .? Violentza..?NU pot intelege mentalitatea femeii din Romania..or fi de vina si baietii poate de sunt fetele asha. .? va rog faceti-ma sa inteleg acest capitol. .Va multumesc anticipat!!! Raporteaza abuz de limbaj
"Si vis pacem, para bellum (Vegetius)"
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 21:38
mai oameni buni de revelion in bt nu a fost apa...asta da drama,nu niste fem si niste baieti idioti cu probleme de ftaie
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 22:28
De la: dasca777, la data 2009-01-02 21:38:09mai oameni buni de revelion in bt nu a fost apa...asta da drama,nu niste fem si niste baieti idioti cu probleme de ftaie bt e botosani ? fii rau si musca nu te lasa f$tai contra apa ...
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
id_florentin 431 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 02:12
De la: dasca777, la data 2009-01-02 21:38:09mai oameni buni de revelion in bt nu a fost apa...asta da drama,nu niste fem si niste baieti idioti cu probleme de ftaie Eu am avut presiunea mica, dar macar am avut. Raporteaza abuz de limbaj |
|
crispy_ 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 02:32
da.. vrea sa ne arate cat de sensibil e...iar la faza cu ospataru m-ai dat gata.... repet... problema e clasica... si nu s-a intalnit cu ea numai domnul sportiv... cred k multi s-au intalnit cu aceasta problema... nu ma deranjeaza problema sau subiectul discutiei... e un subiect pe care se poate vorbi pana la sfarsitul zilelor.... ideea e k pe mine m-a deranjat reclama asta "mascata" ca sa zic asa... ideea e k fratilor...hai sa recunoastem oricum suntem mai profunzi si mai sensibili dekt femeile.... iar pentru cel kre m-a facut ospatar... prietene nu-ti doresc dekt ospatari kre sa aibe tzinuta ca a mea...la masa ta... numai bine...
|
kostyx84 112 mesaje Membru din: 11/01/2008 Oras: Alexandria |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:37
Ce sa zic,atat timp cat esti la distanta de ea,fata isi va face de cap,poti sa fii tu si brad pitt!Chiar daca vrea o relatie cu tine de lunga durata,asta n-o va impedica sa se impiedice de cate ori are ocazia
|
rylla 4 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 16:03
femeia dak vede k ai dai si ia in cap dar si cand nu ai dat zice k esti prost nu ai cu sa le scoti chestia asta din cap multa bafta tuturor k eu am patito
|
Fosta membra 9am.ro 61 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 17:41
dasca, dacă vârsta ți-e reală, nu mă mir că te simți specie dominantă, ideea e că fiecare facem greșeli și la un moment dat facem pe nebunii, unora le ține și continuă, altora nu, și încep să plângă după ce prea târziu înțeleg că au pierdut
călător în umbra timpului
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 23:58
De la: kostyx84, la data 2009-01-03 15:37:34Ce sa zic,atat timp cat esti la distanta de ea,fata isi va face de cap,poti sa fii tu si brad pitt!Chiar daca vrea o relatie cu tine de lunga durata,asta n-o va impedica sa se impiedice de cate ori are ocazia esti sub orice crititca
|
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 04:02
De la: gabi8ma, la data 2009-01-03 23:58:49De la: kostyx84, la data 2009-01-03 15:37:34Ce sa zic,atat timp cat esti la distanta de ea,fata isi va face de cap,poti sa fii tu si brad pitt!Chiar daca vrea o relatie cu tine de lunga durata,asta n-o va impedica sa se impiedice de cate ori are ocazia bis. kostyx84, incearca o relatie cu unele care nu-si fac meseria langa stalpi. Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
adonis_adi04 43 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 15:41
Ai observat bine, chiar foarte bine, romancele sunt fitzoase, materialiste, asta daca stau sa generalizez. Cu putine exceptii am intalnit si fete dragutze si cu mintea pe umeri, dar si ele in transformare.
Naivitatea le face sa tinda spre barbati cu "talent" la vrajeala, scapa o data cu inima franta sau de cateva ori, apoi le rupe capetele tuturor barbatilor ce le urmeaza pentru ca increderea nu mai este aceeasi, la cea mai mica greseala ti-a spus "pa". Atata stiu, pentru fetele vexate de mesajul meu, am vazut si eu cum este pe afara, diferenta de la cer la pamant, orice fata vreau sa vb nu-mi intoarce spatele chiar si cu prietenul de mana si cat de bine ar arata, dar in Romania, daca tipa arata putin bine, vede cativa pwlarai la fundul ei.... cum se crede mare printesa, plus ca se cred prea destepte, si ele miros a prostie, numai cand te gandesti la comportamentul asta. Am facut si eu putin sport, Karate do si culturism, si am fost catalogat drept violent, desi nu am dat nici macar o palma unei fete.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

whatever the Country you live in!
Eu incerc totusi sa-mi spun parerea asupra acestui subiect Incearca sa gasesti un echilibru intre bine si rau....in viata de zi cu zi nu ai voie sa fii numai bun pentru ca esti luat de prostovan si pierzi. Si cu telefoanele... dau dreptate cuiva de aici... las-o mai incet. La multi ani !!! (nu intram in subiect daca ospatarul nu facea pe desteptul)
f$tai contra apa ...