Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fÃcut
|
Fosta membra 9am.ro 159 mesaje Membru din: 17/02/2016 |
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 15:56
ai reluat insinuarile jegoase, impresiile tampe si minciunile abjecte, harbuito ?
asa-i ca, nu te poti abtine? asa-i ca, singura ta ocupatie este insulta adresata unui forumist care nu-ti impartaseste aberatiile si nesimtirea pe care le etalezi si atribui/adresezi altora? asa-i ca, nu-ti poti argumenta opiniile pentru ca ele nu-ti apartn, raspandaco lumpenlatrinista? asa-i ca, intr-atat de mult te respecti pe tine insati incat esti dispusa sa suporti orice fel de limbaj care iti este adresat numai petru faptul ca doresti la modul absolut sa-ti deversezi minciunile, propaganda latrinista,ineptiile abjecte, aberatiile infecte, nesimtirea si ticalosiile, insultele si amenintarile, injuriile si revelatiile aiuristice,pe acest forum? nope! n-ai sa reusesti ! |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 16:05
CE n-am sa reusesc, mitomanule ?
DACA reusesti tu, de ce n-as reusi si eu care, oricum , sunt mai Adevarata decit tine , Inventatule ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 16:28
esti JALNIC !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 16:33
De la: gabigabi2, la data 2016-02-22 16:28:39 speculatii, dar uita-te-n oglinda si ai sa te convingi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 17:03
l-ati vazut pe hhhh w ERNER IN SPARLAMETN?
EEEEEE, mai rar un asa limbaj de lemn. te-a surclasat, lumenceausisto, sac ! in fine distractie maxima dedicata lumpenstalinistei dilema unei lumpenstalinist-ceausiste in superba partie strabuna, capitalismul romanesc e gaunos, e ros de unguri, de oligarhia rusa, de europa, chiar de capitalisti verosi din sua, ce mai tura-vura, suntem o colonie jecmanita serios, numai romanul este neaosul destept,onest si curajos. (e patrihoatza lumpenceausista) iar noi, majoritatea, (stiti voi care) ne-am democratizat original si ultimii, intr-un decembrie de Soare plin si cam tarziu, ne-am revoltat dupa perdele, si am scandat ca dispetatii pan-ne-a cazut gletul de prin pereti si au fost necesare reparatii am fost gollani la universitate si, am scandat din greu lozinci dar seara raportam lozinca la sefii nostri securisto-fesenisti asa cum ne-au promis, nu ne-au vandut tara, si politrucii nostri au muncit pe rupte, n-au gandit, iar noi. majoritatea, i-am crezut si-n haina noua i-am imbracat postdecembrist, tot noi i-am cocotat in jilturi si pe functii-n stat, iar ei ne-au cam recompensat cu varf si indesat ne-au dat pomeni c-o mana si uneori cu amandoua, ne-au oferit pomeni in ani electorali: malai,faina ,pixuri, shepci si oua, pui, rate, peste si de vreo tzshpe ori pe an,chiar si fasole cu ciolan iar noi, pomanagii entuziasti, atat de tare ne-am mai bucurat, incat n-am prea bagat de seama cand pulitrucii nostri pe care i-am inscaunat, fara pic de scrupul s-au capatuit si ne-au flimentat, si nici n-am prea avut noi tigve si chef pentru gandit, ca generosii nostri politruci, plenar si multilateral in fiecare an ne-au milulit, iar din din partru-n -ptru ani electorali, in mod cinstit ne-au spaguit pentru a reusi sa ne prosteasca si jupoaie inzecit! )))) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 17:34
" Asta e " zise Basescu !
" Ghinion " completa si Iohannis ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 20:03
aloooo, aici e tarlaua lui hhh wERNER!
MOSIA LUI BASE, la doua caturi mai jos! sonya-i blocata-n lift cu base si-i arunca o ocheada pe sub o pleoapa bleaga, el, absent, n-o baga-n seama, e hodorogita baba, mult prea proasta si cam bleaga sonya. cu nesimtire, nu se lasa si-l atinge, pe chelia cea lucioasa si rotunda ca o minge el, speriat de intamplare, se intoarce excitat o propteste in catarg, ii aplica un dictat ii leaga bine de maini cu odgonul de plafon si-i propteste trigonometric intre buze un saxofon Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Februarie 2016, ora 20:23
rectific:
o leaga de maini cu odgonul si-o atarna de plafon pentru a-i propti trigonometric intre buze un saxofon Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 14:36
bravo, Mytcore , te lansasi ! scoti de' o carticica de versuri porcoase ? pe cind ?
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 15:23
ghinionista si mult preA puturoasa,
A FOST SI e Joiana noastra, nu poate gandi si nici sa pasca dar sta pe coada ca o vaca se balega si rumega neincetat: acelasi balegar pe care tot ea l-a c...t! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 15:34
De la: gabigabi2, la data 2016-02-23 14:36:54 deci, pe cind poezii porcoase ca, deh : cum e omul asa-i si " creeatia " lui, ca doar il reprezinta !
|
Edelweis 528 mesaje Membru din: 31/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 18:51
Oare cand veti inceta sa va improscati ? A devenit scarbos intreg forumul acesta. Aceasta va fu intentia ? Atat dreptei cat si stangii ? Pacat, fratilor, mare pacat ca nu puteti a va intelege !
Raporteaza abuz de limbaj
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan
''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu
''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 18:51
hhhh wERNER, AlOOOOO !...
haznaua 3, mai este acolooooo!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 18:54
De ce nu vreti sa va schimbati ? In bine, ma refer ...
Dar defapt nu e treaba mea ! Un om in plus sau in minus la operatiile voastre ''galante'' ce mai conteaza ? Important este ca va suportati voi intre voi, cei care ati mai ramas, ca eu plec de data aceasta. Repet, imi pare rau ca l-ati prapadit si forumul acesta. Dar probabil voua nu va pasa ...
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan
''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 18:56
Joiana noastra-i mult prea janghinoasa,din pacate,
Naroada, infecta si nociva-i paricopitata noastra, e mai rea ca ciuma, Dar ne-am obisnuit cu animala al carei sot este eternul nesimtit un bou, Si ii aproba boul, indiferent ce-i rage vaca, totul. nu carteste Ca-i bou umil , un pricajit docil, senil , el nu mugeste. Si-acum , cele de sus fiind zise, pot concluziona asa: Ca amandoi, aceasta paricopitata proasta si nesimtitu-i partener,un bou, Au reusit sa sperie prin ganguri,cu prostia si cu nesimtirea lor, Multimi de oratanii, cat si pe bastinasii oachesi de prin al lor ghetou. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 18:56
De la: _H44KON_, la data 2016-02-23 18:51:18hhhh wERNER, AlOOOOO !... Salut ! Nu e Werner la aparat ! Ce vrei ? Scopu' si durata apelului, va rog ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 18:58
Hakon ! Un pas inainte, te rog ! Crezi ca iti poti schimba atitudinea si raman si eu la discutii respectuoase sau ramai tu si ceilalti si plec definitiv eu ?
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 19:04
tu esti apulitica, n-ai treaba p'aci!
hai, viteza si auto-declaseaza-ti vomitismele prozelitiste. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 19:08
De la: _H44KON_, la data 2016-02-23 19:04:12tu esti apulitica, n-ai treaba p'aci! Si daca nu, ce? Comentezi ? Injuri ? Tragi un poem de tot kktu' sau ce faci ? Fugi te spala cu urzici crude ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 19:14
Hakon, bine ca esti tu apulitic fara A !
De mine nu incapi mah sa injuri ? De mine nu incapi in pielea-ti de ciocobrontozaur paros ? Tu nu incapi de kiuru' nimanui, mai ! Bine ca imaginea ti se reflecta corect in oglinda de cristal ! Aia e perfect, ficior de plai padure ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 19:19
Spune, mai, Hakon, ce e normalitatea mai ?
Sa zbieri in rime porcoase zi lumina noapte intuneric? Sau sa freci icrele putinilor oameni ce au mai ramas, pentru putina vreme , pe acest forum de care iti bati joc cum vrei tu ! Normal este sa te iei de oricine unde vrei tu ? Da' pana cand ? Cat crezi ca te mai suporta lumea, mai ? Sau nu iti pasa ? Poi zi asa si plecam noi . TOTI! Asa vei avea forumul doar pentru pielea ta paroasa, sarpe ce esti ! Oh, pardon, sa ma ierte sarpele ca il cobor la nivelul tau ! Esti un urat , cel mai urat ! Insuportabil ! Nesuferit ! Ramai si devarsa-ti tu spumele pe aici ! Alee jacta est ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 19:19
te-ai adapat si tu dupa Joiana si ai sorbit din poloboc, prostia vacii nesimtite,si balirea unui bou nerod si uite-asa bre, Patrunjico, te-ai auto-declasificat, de ai ajuns sa fii si tu in ciurda, colega unui paricopitat! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 19:28
De la: _H44KON_, la data 2016-02-23 19:19:21 Paricopitatu' fiind tu ? CENTAUR sau CAL? CATÂR ? MULA cumva? Hai si fugi cu cercu', Hakoane ! Sau ia saniuta, tot aia e ! La fel ai avansa ! In marche-arrière! COOL ! Adapta-te-ai tu dupa standardele mele si vei fi alt OM ! Da' ... hai ca imi mai trecu hirea pe matale... Raspunde-mi si mie la o intrebare : Carei admirabile si onorate decizii ma avansai de la TRANSPARENTO la PATRUNJICO, ha? Te citesc maine, cugeta bine ce imi raspunzi, sa nu incep io sa te biciuiesc pe aici sa iti sara fulgii aia parosi, clar ? Sezi... Sezii, Hakon...Cuminte...Bland....Sezi .... Nani, nani... Cand itimai vine sa ma injuri sau sa ma f....ugarestipe unde te apuca, aminteste-ti CINE o avut incredere mah in tine si ti-o intans mana mica da' sincera pe aici? CINE ? Exclude avatarele tale duble,triple seci samd! CINE? Aud? Citesc? Chiar asa ma dezamagesti? Ihmmm? Stiu ca poti safii TU! Mai gandeste-te numai... Sezi.... Culcat... Cumintea la purtator! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 19:43
neicusorule-i crizata, e cutremurata toata,
de la mot pana-n calcaie, este frisonata toanta, arde, zghiara si se-agita, parca o ciupito strechea e turbata gospodina, iata, chiar incearca a-si musca urechea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 20:06
Tu poet necunoscut,
Te'n......................... Cand mai treci pe la closet Caca-te, nu fi poet
|
Fosta membra 9am.ro 552 mesaje Membru din: 22/12/2015 |
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 20:34
De la: Black_Friday_, la data 2016-02-23 20:06:32Tu poet necunoscut, Gabi draga , nu este rusinos daca accepti o mana intinsa. Oferta cu vibratorul ramane valabila.
|
Postat pe: 23 Februarie 2016, ora 21:03
De la: Black_Friday_, la data 2016-02-23 20:06:32Tu poet necunoscut, nesimtitul s-a deconstipat. decat sa-ti fi expus versificarea, copiata dintr-o jalnica latrina mai bine-ti miroseai ca...tul, care-ti siroia pe glezne si iti cam stramba nasucul, iat pe viitor, sa fii atent, sa nu te zgai pe la pereti poezia cufurelii ,cand o scremi iese cu stropi, si-ar putea sa te stropesca rima, chiar pe ochi. . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2016, ora 05:18
De la: 9am_7993, la data 2016-02-23 20:34:05De la: Black_Friday_, la data 2016-02-23 20:06:32Tu poet necunoscut, Cocardele, folsoseste tu vibratorul ala ca sa te mentii in forma pana te intalnesti cu canadianul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2016, ora 07:04
De la: Edelweis, la data 2016-02-23 18:51:03Oare cand veti inceta sa va improscati ? A devenit scarbos intreg forumul acesta. Aceasta va fu intentia ? Atat dreptei cat si stangii ? Pacat, fratilor, mare pacat ca nu puteti a va intelege ! Musetelul meu drag, cine-i Dreapta si cine-i Stinga aici ? eu si Black, cumva ? fataaa, DACA ai urmarit si ai urmarit, ca doar si tu il respectai si-l iubeai pe Base' si i-ai facut reclama E. Udrea ptr. prezidentialele din 2014 - deci NU esti apolitica - eu promovez Dreptul Legitim si Democratic la o societate in care are loc si Dreapta si Stinga si Centru.... cu o Constitutie respectata in litera si spiritul ei ; cu un Parlament si pluripartitism ! voi , si te-am inclus si pe tine aici ( fara suparare, da ? ) , aveti idei TOTALITARE , in care sa existe un SEF care le stie si face pe toate si controleaza tot ; eventual , fara Parlament si cu UN SINGUR partid aflat la butoane , pe toate palierele inst, Statului ! CAM ce fel de Dreapta-i asta, draga mea Musetica? hai, gindeste-te si spune-mi ! P.S " Patrunjel " ti-a spus @ Ra_ Mar ( alt 2 in 1 ) ....si, apropo de asta, ce-ti veni cu acest nou avatar ? nu aveai destule , de ce ai avut nevoie de el ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2016, ora 07:21
De la: Black_Friday_, la data 2016-02-24 05:18:42De la: 9am_7993, la data 2016-02-23 20:34:05De la: Black_Friday_, la data 2016-02-23 20:06:32Tu poet necunoscut, uffff, iarasi este rautacios si-i aduci aminte ca s-a numit si @ Cristina, aia care , in tineretea ei tumultoasa, dadea suturi tuciuriilor , stergindu-si virful bocancului de fundul lor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

bravo, Mytcore , te lansasi ! scoti de' o carticica de versuri porcoase ? pe cind ?