back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2016, ora 19:06

cum zicea Base ca a ales-o pe Luluta ? pe ce criterii ? ha !

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2016, ora 19:25

Direcția Națională Anticorupție a solicitat vineri Parchetului de pe lângă ÎCCJ să aplice unitar legea, iar eliberările condiționate să se facă doar după ce condamnații achită prejudiciul.

www.mediafax.ro/

"Dispozițiile din Codul Penal în vigoare prevăd în mod expres că, liberarea condiționată poate fi dispusă dacă cel condamnat a executat fracția(…)a îndeplinit integral obligațiile civile. Considerate a fi mai severe aceste condiții, nu sunt aplicate de către unele instanțe, nici în situația în care condamnarea definitivă s-a dispus prin aplicarea dispozițiilor din noul cod penal, care la momentul condamnării reprezentau legea penală mai favorabilă. Așa fiind, în astfel de situații, dispozițiile Curții Constituționale privind aplicarea globală a legii penale mai favorabile, nu se mai regăsesc", se arată într-o adresă a procurorului șef al DNA Laura Codruța Kovesi, care a fost transmisă vineri Parchetului de pe lângă ÎCCJ.

Direcția Națională Anticorupție solicită ca eliberările condiționate să nu se mai facă dacă persoana condamnată nu a achitat întreg prejudiciul din dosar.

"Având în vedere cele expuse, vă solicităm să constatați dacă problema de drept a primit o soluționare diferită din partea instanțelor judecătorești și justifică sesizarea Înaltei Curți de Casație și Justiție ca printr-o decizie obligatorie, să stabilească modul unitar de interpretare și aplicare a dispozițiilor legale" se mai arată în adresa DNA.

BRAVO , Kovesi- DNA !
Inca un mandat, este bine pentru DNA si pe deplin meritat de Dna. Kovesi!

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Februarie 2016, ora 19:39

De la: gabigabi2, la data 2016-02-12 19:06:37cum zicea Base ca a ales-o pe Luluta ? pe ce criterii ? ha !

Cum putea sa supuna mai usor Justitia, altfel decat numind in posturile cheie oameni patati, cu bube in cap, pe care sa ii aiba la mana si sa ii controleze?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2016, ora 20:54

Nesimțiții aștia socialiști PSDisti aveau trei fobii, prima sunt legionarii, a doua capitalismul, a treia munca iar acum s-a adaugat a patra , numita DNA.

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2016, ora 21:19

De la: Black_Friday_, la data 2016-02-12 20:12:49Ba, recunosc ca sunt sifilitic janghinos, parnaist, satrar borat... eu ma adresez cu fa ca un zlatar borat, eu injur, si tot eu imi descarc pe aici toate umorilesi tot eu ma simt lezat cand imi spui bai abuzatule!

Asa ca voi proceda "mucles"ca o , starpitura ce sunt! Sunt mai soios si mai demn de scarba decat o flegma, !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2016, ora 21:41

De la: 9am_7993, la data 2016-02-12 21:19:28
De la: Black_Friday_, la data 2016-02-12 20:12:49Ba, recunosc ca sunt sifilitic janghinos, parnaist, satrar borat... eu ma adresez cu fa ca un zlatar borat, eu injur, si tot eu imi descarc pe aici toate umorilesi tot eu ma simt lezat cand imi spui bai abuzatule!

Asa ca voi proceda "mucles"ca o , starpitura ce sunt! Sunt mai soios si mai demn de scarba decat o flegma, !

Vezi mamare cum se dau idioții pe brazda? :sml-winking0065Prima etapa in procesul mantuirii este recunoașterea propriului caracter! :

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2016, ora 08:25

De la: 9am_7993, la data 2016-02-12 20:54:31Nesimțiții aștia socialiști PSDisti aveau trei fobii, prima sunt legionarii, a doua capitalismul, a treia munca iar acum s-a adaugat a patra , numita DNA.

De la: corcodel, la data 2011-10-31 13:11:34
De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:57:43
De la: Fantoma_din__Zanzibar, la data 2011-10-30 08:18:28
De la: corcodel, la data 2011-10-29 20:05:38
De la: 9am249382, la data 2011-10-28 09:13:25
De la: corcodel, la data 2011-10-27 21:44:20
De la: Emilescu, la data 2011-10-24 17:28:35poate e pe statul de plata a lu' careva si vine sa tulbure apa p-acilea
Mai Emilescule, eu sunt pe propriul stat de plata , nu sunt sluga nimanui, sunt independent financiar, intr-un cuvant nimeni nu-mi poate schimba convingerile politice nici cu galosi , pungi, marire de salariu(pensie), indexare etc. Intelegi matale care este diferenta ?

esti Independent, pe naiba ! esti la fel dependent, ca toata viata din romanica, de politica facuta de la cotroceni ! daca te mai "foarfeca" de vreo doua ori, iti mai creste un TVA, iti creste impozitul si ajunge euroiul la 6 lei si benzina la 7-8, incepi sa-ti plingi nenorocul....
Ai dreptate partial. De ce? Simplu, intodeauna gasesc o cale de iesire din ,,necaz'', nu ma vait, nu cer nimic nimanui si reusesc sa supravietuiesc. Asta inseamna adaptivitate si un pic mai multa inteligenta decat majoritatea posesorilor de tartacuta.

Iar sponsorizezi mese de 1 decembrie pentru PDL ?

ufff, ce rau esti ! de ce-i aduci aminte de metoda lui INTELIGENTA de a se "descurca" intotdeauna ?
Ce ,,ciudoasa'' esti. Corect, ma fac frate cu si trec puntea. Cand vor venii ai vostri la fel voi face si uite asa metoda mea inteligenta da rezultate. Inca ceva, la data de 1 decembrie primaria sect 2 face pomeni de multa vreme, mai precis 3 mandate de cand Ontanu este in fruntea bucatelor. Pot sa te asigur ca particip la organizarea lor de 6 ani , iar in perioada respectiva primarul era PSD.Deci.....ma descurc??? PS. In afaceri nu conteaza culoarea politica.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2016, ora 15:32

de unde placerea asta de a te cobori pina la injosirea propriei persoane ? nu-ti dai seama ca Nu conteaza ca noi nu stim cine esti si ca, probabil, nu vom afla vreodata , dar tu , ca om ...ca un user de pe acest forum, vei avea o piatra de dus in spinare , adica propria-ti constiinta de care-ti bati joc ?
ce oameni tristi si fara Respect de sine, sunteti voi....si ce tragic e ! ....pacat !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2016, ora 15:42

De la: 9am_7993, la data 2016-02-12 21:41:22

Vezi mamare cum se dau idioții pe brazda? :sml-winking0065Prima etapa in procesul mantuirii este recunoașterea propriului caracter! :

exact, exact : cunoaste-te pe tine insuti si rusineaza-te de ceea ce faci !
cit despre fobia cu DNA, ca de obicei, tot cu oistea-n gard o dati si va mai spun o data :
face Bine ce face, dar sa n-o faca selectiv si trebuie sa i se aduca aminte DNA ca a TINUT ascuns 3 ANI dosarul cu Bercea vs. Mircea Basescu .....din dosarul ALRO au disparut acte importante , iar dosarul FLOTA a fost casat.....cam despre asta-i vorba !
si, ar mai fi ceva :cind prostituata incepe sa faca pe moralista si da lectii de morala si aplica pedepse , e jale mare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2016, ora 17:05

fiiiis , domnu' Flatulenta....esti un mare fis urit mirositor !

ai gasit Singura modalitate prin care mai esti si tu bagat in seama si pedalezi in nestire pe ea, pina la nu mai avea nici-un efect !
deci : zi-i mai departe si umple-te pin' la refuz de scirna ca sa te saturi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2016, ora 09:52

De la: gabigabi2, la data 2016-02-13 17:05:47fiiiis , domnu' Flatulenta....esti un mare fis urit mirositor !

ai gasit Singura modalitate prin care mai esti si tu bagat in seama si pedalezi in nestire pe ea, pina la nu mai avea nici-un efect !
deci : zi-i mai departe si umple-te pin' la refuz de scirna ca sa te saturi !

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2016, ora 11:28

media romaneasca tace.
inca de ieri, Turcia (stat membru NATO)bombardeaza pozitiile armatei siriene de pe teritoriul Siriei,
Sauditii isi relocheaza aeroflota militara la Incirlic si impreuna cu turcii planifica o invazie cu trupe la sol in Siria.
Toata flota rusa din Crimeea este in stare de alerta maxima si se deplaseaza in Meditrana,
Convoaie uriase de armament, munitie si tehnica de lupta ruseasca de ultima generatie se misca din zona caucazului spre pozitii avansate apropiindu-se de zonele fierbinti din Siria.

O invazie Turco-Saudita in Siria ar fi catastrofala.

Medvedev declara raspicat, Rusia este intr-un veritabil razboi rece cu UE si NATO,
Putin, incearca sa provoace alianta nord atlantica si face tot posibilul sa fie bagat in seama in plan militar pe fondul izolarii internationale si al sanctiunilor economice la care a fost upus in ura anexarii Crimeei.
In Rusia, pe fondul prabusirii pretului petrolului, recesiunea economica se adanceste, deficitele cresc, pib-ul si bugetul de stat scad. nivelul de trai al rusilor s-a prabusit, inflatia face ravagii, sute de mii de firme rusesti sunt in insolventa sau faliment. capitalul strain, investitorii, parsesc Rusia. etc...
si mass-media romaneasca tace sau chibitste pe margina scenaritelor sifilitice deversate in spatiul public de multinomul gurnalistilor de Gagesti !

RED tel.
12 minutes ago - 55°45′N 37°37′E
Phone call between Putin and Obama to discuss the situation in Syria.

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2016, ora 11:49

18:00 | 13 februarie 2016 | NATO

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a susținut sâmbătă, 13 februarie a.c., o alocuțiune în cadrul panelului cu tema „Între reasigurare și reangajare? Viitorul NATO”, cu prilejul participării la cea de-a 52-a Conferință de Securitate de la München (Republica Federală Germania).

www.presidency.ro/ro/media/agenda-presedintelui/alocutiunea-pres...

„Vă mulțumesc pentru introducerea făcută, domnule profesor Burns! Permiteți-mi să încep prin a-mi exprima aprecierea față de Excelența Sa, ambasadorul Ischinger, pentru invitația adresată de a participa la acest unic forum la nivel înalt privind problematica securității internaționale. În fiecare an, acest eveniment oferă o platformă pentru avansarea de noi idei, pentru dezvoltarea capacității de înțelegere reciprocă, intensificarea dialogului și creionarea viitorului.

Doamnelor și domnilor,

Consider că modelarea securității noastre a fost întotdeauna strâns legată de aspirațiile popoarelor noastre. Angajamentul luat pentru securitate și o viață mai bună este acum supus provocării în întreaga zonă euroatlantică de factori multipli care se potențează reciproc, dând naștere unui mediu complex de securitate și unor noi riscuri la adresa acesteia.
Din exterior, ne confruntăm simultan cu provocări multidimensionale, atât din est, cât și din sud. Deși de natură diferită, acestea sunt cruciale pentru securitatea euroatlantică.

Eroziunea valorilor și a normelor, precum și încălcarea principiilor fundamentale ale dreptului internațional ne-au adus în punctul în care ne aflăm în prezent. Situația actuală este, de asemenea, efectul unei lipse de voință politică și hotărâre manifestată de anumite state și de alți actori de a respecta principiile, normele și instrumentele care au fost construite de-a lungul deceniilor.

În același timp, o amenințare crescândă a terorismului, precum și un flux de migranți fără precedent exercită o presiune suplimentară asupra Europei. Criza migranților, în mod special, ne-a demonstrat potențiala fragilitate a construcției europene și eficiența limitată a instituțiilor noastre. Nu cu mult timp în urmă, principala temă de pe agendă era extinderea. Acum, trebuie să găsim soluții pentru a menține soliditatea și unitatea Uniunii Europene, proiectul european însuși fiind sub semnul întrebării. Toate aceste provocări cu care ne confruntăm acum nu doar pun la îndoială securitatea; ele distrug încrederea, în sânul societăților noastre, între oameni, țări și actori politici internaționali.

Ne regăsim acum într-o situație care reclamă mai mult decât reacție și adaptare la circumstanțe și la evoluții continue ale mediului internațional. Trebuie să ne redefinim viitorul, plecând de la aceste realități.

Având în vedere aceste aspecte, permiteți-mi să vă supun atenției câteva chestiuni.
În primul rând, ținând cont de contextul actual, trebuie să consolidăm NATO în calitate de garant al securității euroatlantice și să ne concentrăm asupra apărării colective, investind masiv în sectorul politic și în cel strategic. Trebuie să prețuim puternica legătură transatlantică, completată de o contribuție europeană crescândă, în conformitate cu Declarația Summitului din Țara Galilor.
Nu cred că trebuie să alegem între reasigurare și reangajare. Ele nu se exclud reciproc. Aș spune, mai degrabă, că trebuie să găsim echilibrul corect, astfel încât să transmitem un mesaj: suntem puternici și uniți, ne susținem reciproc, la fel cum ne susținem valorile și principiile, gata de a le apăra dacă este nevoie și, în același timp, dorim să reconstruim încrederea, deoarece ne dorim o lume mai sigură și mai bună.

Salut decizia SUA de a spori de patru ori bugetul destinat Inițiativei de Reasigurare Europeană. O consider o expresie a angajamentului privind securitatea în Europa și față de obiectivele noastre comune ca organizație.

Implementarea deciziilor luate la Summitul din Țara Galilor, stimularea curajoasă a dezvoltării adaptării pe termen lung a NATO și, în special, consolidarea dimensiunii de descurajare vor produce impactul dorit la Varșovia.

O altă temă pe care doresc s-o abordez se referă la Marea Neagră și la importanța sa strategică. În lumina recentelor evenimente și având în vedere contextul geopolitic, zona Mării Negre se dovedește a fi crucială atât pentru securitatea regională, cât și pentru întreaga securitate euroatlantică. Nu ne putem permite să gândim limitat din punct de vedere strategic, iar competența și expertiza noastră pot contribui substanțial la soluționarea problemelor care alcătuiesc arcul de instabilitate din zona Mării Negre.
În calitate de partener previzibil și de încredere în cadrul NATO, România rămâne un pilon al democrației și al stabilității în această regiune. Vom continua să fim o sursă de securitate la frontiera de est a NATO și a UE.

În acest an, am crescut bugetul destinat apărării și avem un acord, semnat de către toate partidele politice din România, conform căruia urmărim să atingem un nivel de cel puțin 2% din PIB pentru cheltuieli publice în domeniul apărării naționale, până în 2017.

România participă integral la consolidarea NATO. Aceasta include inițiative regionale, precum și angajarea constructivă a partenerilor și a altor actori relevanți. În acest scop, pe 4 noiembrie 2015, la București, am prezidat, împreună cu președintele Poloniei, Andrzej Duda, reuniunea la nivel înalt a liderilor statelor de pe flancul estic al NATO. Declarația privind Solidaritatea Aliată și Responsabilitatea Comună adoptată cu acea ocazie reflectă angajamentul nostru de a consolida securitatea euroatlantică prin intermediul unității, al solidarității și al coeziunii NATO.
În sfârșit, dar nu în ultimul rând, cooperarea și coordonarea NATO-UE reprezintă garanția securității și a prosperității. Avem nevoie de angajamentul consolidat și autentic, manifestat reciproc, de fiecare organizație.

Atât procesul de redactare a Strategiei Globale a UE, cât și pregătirea în vederea Summit-ului NATO din Polonia trebuie să asigure un rol important atât pentru flancul estic cât și pentru cel sudic, angajamentul de a consolida capacitatea de rezistență a societăților noastre, o viziune cuprinzătoare și acțiuni care să asigure continuitatea eforturilor deja întreprinse în zona Mării Negre, de asemenea foarte relevante din perspectiva securității energetice.

Vă mulțumesc! Aștept cu interes opiniile dumneavoastră și continuarea dezbaterii cu privire la chestiuni importante pentru viitorul NATO și al țărilor noastre.”

Felicitari, herr W E R N E R !

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 10:27

Jurnalistii propagandei putiniste:

https://www.facebook.com/PartiyaNarodnoySvobody/videos/395283083...

vai mama voastra de mujici, zbiara prostia si foamea-n voi , dar imensa fudulie va dezvaluie adevarata fata de primitivi .

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 10:36

Siria:15/02/2016 10:36:00

RAF a bombardat un spital MSF din Idlib, aproape de Maarat al-Nouman, medici sans frontiere si zeci de persoane ucise sau ranite..

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2016, ora 11:06

herr WERNER:

10 hours ago - 45°15′N 30°12′E
Ukrainian marines with heavy weapons arrived at Zmiiny island

ADICA, pe Insula serpilor, herr WERNER !

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2016, ora 17:39

herr Werner, una calda si-alta rece, nashpa !
180 ° fata de ¥exit, for what !?
Sie sind Prasident fur ein zweitklassige land)I(ich schade!
AufWiedersehen!

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 10:21

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov au dispus trimiterea în judecată,

sub control judiciar a inculpaților:
SCRIPCARU GEORGE, primar al municipiului Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:
- abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată,
- instigare la tentativă la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,
- luare de mită,

POP CĂLIN-SILVIU, administrator al unei societăți comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:
- complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată,
- uz de fals, în formă continuată,
- dare de mită în formă continuată,
- spălare a banilor în formă continuată,

HORGA LILIANA, director executiv adjunct Direcția tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:

- abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,
- uz de fals,
- tentativă la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,

RADU CLAUDIA-NICULINA, angajată a Primăriei Municipiului Brașov, membru în Consiliul de administrație al SC Tetkron SRL, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,

în stare de libertate a inculpaților:
MĂRĂȘESCU ISABELLA BEATRICE, șef Serviciu achiziții publice din cadrul Primăriei Municipiului Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:
- abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,
- uz de fals,

RADNOTI ATTILA, director Direcția tehnică din cadrul Primăriei Municipiului Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:
- uz de fals,

BULGĂREA LIDIA, șef Serviciu investiții – Compartiment implementare și derulare proiecte din cadrul Primăriei Municipiului Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:
- uz de fals,
- abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată,

PĂLĂNCEANU DANIELA, avocat în Baroul Brașov, membru în Consiliul de administrație al SC TETKRON SRL, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,

DURBACĂ ALEXANDRINA-ADINA, avocat în Baroul Brașov, viceprimar al municipiului Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigare la tentativă la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,

VULPESCU MIHAELA, administrator al unei societăți comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,

ANTONIE CRISTINA IULIANA, administrator al unei societăți comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la luare de mită,

DAVID MIHAI CIPRIAN, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:
În perioada 2011-2012, inculpatul Scripcaru George, în calitate de primar al municipiului Brașov, în baza unei înțelegeri prealabile cu inculpații David Mihai Ciprian și Pop Călin Silviu, a acționat și a determinat funcționari din cadrul Primăriei Brașov/ Consiliului Local Brașov și angajați din cadrul SC Cet SA și SC Tetkron SRL să-și exercite defectuos atribuțiile de serviciu, cu ocazia încheierii unor contracte/ convenții cu firma acestuia din urmă, urmărind obținerea, atât pentru sine, cât și pentru această societate și persoanele care o administrau, a unor foloase necuvenite.

Cele trei persoane anterior menționate au beneficiat și de ajutorul inculpatei Vulpescu Mihaela care, în calitate de proiectant, a întocmit mai multe documente (proiect tehnic, studiu de fezabilitate, documentație economică pentru desfășurarea achiziției publice) în care a menționat soluții tehnice imposibil de realizat privind pretensionarea termică, contrare normativelor în domeniu.

Ulterior, ca urmare a indicațiilor pe care le-a dat reprezentanților firmei administrate de inculpatul Pop Călin Silviu, în devizul ofertă întocmit în situațiile de lucrări prezentate la decontare, aceștia au menționat articolul pretensionare termică în aceeași formă.

Astfel, la data de 3 octombrie 2011, primarul a atribuit firmei controlate de inculpatul Pop Călin Silviu un contract de lucrări, printr-o procedură formală de achiziții publice, în cadrul căreia membrii comisiei de selecție a ofertelor au declarat, în mod nelegal, câștigătoare, societatea omului de afaceri, deși aceasta nu îndeplinea condițiile pentru a efectua lucrările respective (lipsă personal specializat și utilaje, lipsă experiență în domeniu, etc.).

Contractul avea ca obiect realizarea interconexiunii rețelei de transport apă fierbinte, în zona de nord a municipiului Brașov.

Comisia de evaluare a ofertelor a fost compusă din inculpații Mărășescu Isabella Beatrice, în calitate de președinte și Horga Liliana, Radnoti Attila și Bulgărea Lidia, în calitate de membri.

În același context, inculpatul Pop Călin Silviu a depus la dosarul de licitație un înscris sub semnătură privată, falsificat și înregistrat la Primăria Brașov, ce reprezenta un raport care ar fi fost întocmit de inculpata Vulpescu Mihaela.

Deși cunoșteau situația acestui document, membrii comisiei au atribuit contractul respectiv, în valoare de în valoare de 6.136.171,18 lei, societății administrate de inculpatul Pop Călin Silviu.

Pe parcursul derulării contractului, primarul Scripcaru George a aprobat decontarea unor sume pretinse de firma inculpatului Pop Călin Silviu pentru lucrări neexecutate, nejustificate sau supraevaluate, cu consecința prejudicierii bugetului local cu suma de 1.914.926,15 lei, care reprezintă totodată un folos necuvenit pentru societatea respectivă.

Prin intermediul inculpatei Antonie Cristina Iuliana, edilul a primit de la omul de afaceri foloase necuvenite în valoare totală de aproximativ 400.000 lei, constând în materialele electorale pentru alegerile locale din anul 2012 (câteva mii de tricouri, șepci, pixuri, autocolante etc. și pachete cu alimente pentru a fi date alegătorilor).

În cursul lunilor mai – iunie 2012, în vederea disimulării adevăratei naturi a provenienței bunurilor remise cu titlu de mită primarului municipiului Brașov, inculpatul Pop Călin Silviu a efectuat operațiuni comerciale ce nu aveau legătură cu obiectul de activitate al firmelor sale, cu diverse societăți furnizoare de materiale publicitare.

Ulterior, omul de afaceri a dispus înregistrarea în evidențele contabile a unor operațiuni fictive, respectiv achiziția altor produse decât materialele electorale achiziționate în mod real.

Pentru acoperirea acestor fapte, în luna mai 2015, după terminarea controlului Curții de Conturi la primăria municipiului Brașov, dar înainte de redactarea și comunicarea raportului de către auditorii curții, inculpatul Scripcaru George a făcut demersuri și a dat dispoziții atât funcționarilor publici din cadrul Primăriei Brașov, cât și celor din cadrul conducerii Tetkron SRL, respectiv inculpaților Horga Liliana și Radu Claudia-Niculina, să procedeze la ”găsirea unor vinovați” care să răspundă pentru aceste decontări nelegale, lucru cu care acestea din urmă s-au conformat.

În același scop, folosindu-și influența reală pe care o avea în calitatea deținută, inculpatul Scripcaru George a determinat-o pe inculpata Horga Liliana să constituie înscrisuri care ar fi dus la angajarea răspunderii a trei persoane.

Ulterior, la data de 10 iunie 2015, primarul Scripcaru George și viceprimarul Durbacă Alexandrina Adina, având asupra lor înscrisurile respective, s-au deplasat la sediul Tetkron SRL și au solicitat consiliului de administrație al acestei societăți să facă demersuri pentru angajarea răspunderii penale sau disciplinare a persoanelor „vinovate” (în lipsa unui act de control care să stabilească o abatere, un prejudiciu sau alte măsuri).

La data de 11 iunie 2015, ca urmare a acestor solicitări, membrii consiliului de administrație Tetkron SRL, încălcând procedurile interne ale societății, au emis o hotărâre prin care s-a constituit o comisie de disciplină în vederea cercetării angajaților nominalizați de inculpații Scripcaru George și Durbacă Alexandrina Adina.

Această activitate a rămas însă nefinalizată, ca urmare a prezentului dosar penal (la data de 6 iulie 2015 comisia, după efectuarea unor acte efective de cercetare disciplinară a stabilit că nu are competență legală în sensul celor de mai sus).

Primăria municipiului Brașov s-a constituit parte civilă cu suma de 1.914.926,15 lei.

În cauză, au fost dispuse măsuri asigurătorii în ceea ce-i privește pe inculpații Pop Călin Silviu, Bulgărea Lidia, Vulpescu Mihaela, Scripcaru George și Antonie Cristina Iuliana.

Dosarul a fost trimis spre judecare Curții de Apel Brașov cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7087

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 10:22

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Tîrgu Mureș au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților:

PRECUP MARIA, primar al municipiului Reghin, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:
- luare de mită,
- abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,

MOLDOVAN SEBASTIAN IULIU, administrator al unei societăți comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:
- dare de mită,
- complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,
- fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată,

ȚOCU MIHAI, diriginte de șantier, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:
- complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,
- fals în înscrisuri sub semnătură privată,
- fals intelectual, în formă continuată,

HĂRȘAN DIACONU CAMELIA, arhitectul șef al municipiului Reghin, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:
- uz de fals,
- fals intelectual, în formă continuată

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:
În vara anului 2012, inculpata Precup Maria, în calitate de primar al municipiului Reghin, i-a pretins inculpatului Moldovan Sebastian Iuliu, administrator al unei societăți comerciale, să îi remită o sumă de bani pentru o anumită persoană (bani ce nu i se cuveneau în mod legal), iar în schimb, edilul trebuia să accepte la plată decontarea unor lucrări neexecutate de respectiva societate, în cadrul proiectului de amenajare a unei străzi din municipiul Reghin.

Persoana ce urma să beneficieze de banii ceruți drept mită de primar era reprezentanta unei alte societăți comerciale față de care se instituiseră măsuri de executare silită pe motive de neplată a obligațiilor către bugetul de stat.

Suma de bani de 26.040 lei a fost remisă de inculpatul Moldovan Sebastian Iuliu, sub forma unui presupus contract de vânzare – cumpărare, banii fiind virați direct în conturile trezoreriei, pentru a fi stinse obligațiile societății datornice către bugetul de stat și față de care Administrația Finanțelor Publice Reghin instituise măsuri de executare silită.

La data de 4 septembrie 2012, conform înțelegerii, inculpata Precup Maria a acceptat la plată și a decontat o lucrare care nu fusese executată de societatea al cărei reprezentant a remis banii.

Acest lucru a fost posibil și prin aceea că primarul a fost ajutat de inculpații Hărșan Diaconu Camelia și Țocu Mihai care au întocmit, în fals, documentația (situație de lucrări, proces-verbal de recepție lucrări, etc. ) ce a stat la baza aprobării spre decontare a facturii fiscale emisă de omul de afaceri Moldovan Sebastian Iuliu pentru lucrări neexecutate în realitate.

Prin activitățile descrise anterior, s-a cauzat un prejudiciu municipiului Reghin, jud. Mureș, de 76.059,44 lei, reprezentând lucrări neefectuate și, în consecință, un folos necuvenit societății comerciale care trebuia să execute lucrările de amenajare.

Primăria municipiului Reghin s-a constituit parte civilă cu suma de 76.059,44 lei.

În cauză, au fost dispuse măsuri asigurătorii asupra unor bunuri mobile și imobile ce aparțin inculpaților.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Mureș cu propunere de a se menține asigurătorii dispuse în cauză.

www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7088

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 10:23

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 16 februarie 2016, a inculpatului

BONCIU OVIDIU MARIAN, inspector principal în cadrul Agenției Județene a Finanțelor Publice Ploiești, cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

La data de 18 ianuarie 2016, inculpatul Bonciu Ovidiu Marian, în calitate de inspector principal în cadrul Agenției Județene a Finanțelor Publice Ploiești, a pretins și primit suma de 3.000 lei de la un om de afaceri, cu ocazia efectuării unui control fiscal inopinat la firma administrată de acesta din urmă.
Suma de bani menționată mai sus a fost pretinsă și primită de funcționarul public în schimbul favorizării societății respective, în sensul de a nu propune efectuarea unei inspecții fiscale, astfel cum ar fi impus rezultatele verificărilor prealabile derulate de inspectorul fiscal.

Inculpatului Bonciu Ovidiu Marian i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.
La data de 17 februarie 2016, inculpatul Bonciu Ovidiu Marian urmează să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7089

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 10:24

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 17 februarie 2016, a inculpatei

POIANĂ ELENA, la data faptei judecător în cadrul Tribunalului Harghita, în prezent președinte al Judecătoriei Sfântu Gheorghe, cu privire la săvârșirea infracțiunii de luare de mită.

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:
La data de 19 august 2015, inculpata Poiană Elena, în calitate de judecător în cadrul Tribunalului Harghita, a pretins de la o persoană (denunțător în cauză) suma de 10.000 lei, pentru a dispune soluționarea favorabilă a contestației formulate de două persoane arestate preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, împotriva unei încheieri pronunțate de Judecătoria Miercurea Ciuc, hotărâre prin care judecătorul de cameră preliminară a respins solicitarea celor doi de revocare și înlocuire a măsurii arestării preventive.

După ce s-a asigurat de disponibilitatea denunțătorului de a remite suma de bani, prin încheierea din data de 20 august 2015, judecătorul Poiană Elena a admis contestația respectivă pe care a desființat-o și a înlocuit măsura arestului preventiv cu măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, dispunând totodată punerea de îndată în libertate a celor două persoane.

În cauză, se desfășoară acte de urmărire penală și față de alte persoane.

Inculpatei Poiană Elena i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

La data de 17 februarie 2016, inculpata Poiană Elena urmează să fie prezentată Curții de Apel Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Direcției de Operațiuni Speciale.

www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7090

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 10:26

COMUNICAT

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție comise în perioada 2010-2014.

În cursul zilei de 17 februarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în municipiul București și județele Covasna și Brașov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7091
BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 10:28

FELICITARI, D. N. A.- KOVESI!
BRAVO S.R.I.-COLDEA!

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 12:36

internetcorp, esti (sunteti) anexa haznalei 3?
va deranjeaza: libertatea de exprimare, ratiunea, adevarul,realitatea, dreptatea, SRI-ul, DNA-ul, competenta, competitivitatea, integritatea, onestitatea, principiile statului de drept, valorile si regulile democratiei si in final, LIBERTATEA si dreptrile OMULUI ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 17:07

NU, nu asta-i deranjeaza, asa cum nu poate deranja acest lucru pe nici un om onest !
ceea ce deranjeaza ,insa, este modul suburban in care tu iti exprimi acest drept ; minciunile , insultele si dezinformarile prin care Atentezi la Dreptul celorlalti useri de pe acest forum, de a se exprima !
ASTA Deranjeaza , caci jigneste bunul- simt si se depopuleaza in acest fel acest forum !

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 18:19

batrano,ai fost parte a unui experiment, deja, ajuns caduc, abtine-te!
prin orice viitoare incercare, nu nu poti realiza atceva decat a-ti continua aceasta calatorie spre abisuile unui demers infect, sub uman, care te poate trimite direct in lumea celor care nu rationeaza si nu cuvanta.

din nefericire pentru tine, ai cazut la toate probele si ai ratat obtinerea unui calificaiv acceptabil in cadrul fiecruli experiment in care ai fost parte integranta impreuna cu acolitul tau.
o mentalitare sub orice critica lipsita de ratiune,
o gandire utopica, falsa si lamentabila
saracia sau hiar absenta cunostintelor minimale de cultura generala
o atitudine si un comprtament, insotite de o acuta saracie a limbajului pe care il folosesti, execrabil, sintaxa, logica si coerenta exprimarii este intr-o grava suferinta, iar contradictiile se regasesc peste tot in textele pe care le postezi.

evidenta absenta a spiritului critic, absenta absoluta a unei dorinte de informare realista,
prostia, ura, fraustrarea, saracia in care te zbati, invidia, oftica,ticalosia, nesimtirea si insistenta prin care iti etalezi aceste tare ale unei mentalitati si gandiri infecte, cat si absenta respectului fata adevar, cunosterea si intelegerea realitatii si, nu in ultima instanta respectul si onestitatea fata de tine insati,
aceste( mizerii ale caracterului) te-au determinat si constrans intr-atat incat ai rezistat in fata tuturor calificativelor,epitetelor si comparatiilor si al tuturor limbajelor, (de la cele elevate panala cele sub urbane) sau chiar specifice, mediului in care iti petreci ultimele clipe ale unei vieti ingrate si obscura, pe care le-ai initiat si intretinut cu o consecventa paranoida, dar pe care le-am folosit ca raspuns si cu care te-am gratulat de-a lungul celor 2,5 ani.

batrano, ai facut umbra pamantului degeaba,sursele, citez: " din care te-adapi" si "informatiile" pe care le rumegi, (NU?!), sunt de prosta CALITATE, sursele sunt MINCINOASE si UTOPICE, iar pseudo-informatiile pe care le rumegi , nu sunt altceva decat dejectiile mintale deversate din creierele unor sarlatani nesimtiti care au reusit sa te imbecilizee si ticaloseasca la modul absolut.
despre : inconsienta prosteasca, nesimtirea cronica si insistenta paranoica, prin intermediul carora incerci sa-ti impui: ultmul atac la persoana, impertinentele opinii abjecte sau mizerele pseudo-informatii care ti-au fost livrade de toti sarlatanii ordinari, nu pot afirma decat ca: sunt lamentabile, sub orice critica, te caracterizeaza si definesc intru totul !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 17 Februarie 2016, ora 19:44

De la: _H44KON_, la data 2016-02-17 12:36:07internetcorp, esti (sunteti) anexa haznalei 3?
va deranjeaza: libertatea de exprimare, ratiunea, adevarul,realitatea, dreptatea, SRI-ul, DNA-ul, competenta, competitivitatea, integritatea, onestitatea, principiile statului de drept, valorile si regulile democratiei si in final, LIBERTATEA si dreptrile OMULUI ?

Mars ma de aici cu vrajelile astea ieftine!

Te-ai gasit tu, bai latura umana, sa invoci drepturile omului si libertatea de exprimare?!!! Tocmai tu, otreapa??? Tu, care refuzi dreptul celorlalti sa creada in Dumnezeu sau orice alta divinitate? Tu care ii faci prosti si inapti cognitiv pe crestini? Tu care i-ai tarat prin dejectiile limbajului tau de satra pe toti cei care au exprimat un punct de vedere diferit de al tau?
De cate ori ti-a fost suspendat contul pe forumul asta, rebutule? Poate ti l-au suspendat pentru buna purtare...

Sictir, papagalule!

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2016, ora 09:14

Sa-ti mai rspund folosind acelasi limbaj?
hhhhhh!

VRAJEALA-a patina la vrăjeală expr. (deț.) a face pe cineva să-și schimbe părerea pe care o are despre un deținut
LATURA-lătùrì f. pl. apă în care s’au spălat rufe sau vase de bucătărie
OTREAPA-otrepe, s. f. (Pop.) 1. Cârpă (de șters), zdreanță.
DIVINITATE- divinități, s. f. 1. Ființă imaginară cu însușiri supranaturale, socotită drept cârmuitoare a lumii; Dumnezeu, zeu.
DEJECȚIE-dejecții, s. f. 1. Evacuare a excrețiilor din organism, în special a materiilor fecale; (concr.) materia fecală evacuată.

ȘÁTRĂ- șetre și șatre, s. f. 1. Cort al țiganilor no­mazi; p. e x t. grup de corturi alcătuind locuințele unei comunități țigănești nomade.

REBÚT, rebuturi, s. n. Produs care nu corespunde condițiilor calitative stabilite prin standarde, norme interne, contracte etc. și care nu poate fi utilizat direct în scopul pentru care a fost realizat, reprezentând o pierdere economică
DEX.RO

NOPE, GAME OVER !

MASTILE au fost deja SMULSE , adevaratele voastre fete "umane" se observa in toata hidosenia lor.

insa, fiecare observa ceea ce poate cu biosenzorii olfactivi din dotarea proprie.
evident, numai daca poseda asa ceva si nu este vreun orb din nastere, iar cei care vad mai este necesar sa si inteleaga corect ceea ce au vazut , sa analizeze si sa-si extraga concuziile necesare solutionarii sau rezolvarii problemei/problemelor.

daca unii nu sunt dotati pentru a observa si intelege corect realitatea si reusesc sa intre intr-o continua contradictie cu ei insisi, ce relevanta poate avea opiniile sau afirmatiile unor asemenea persoane intr-o realitate in care adevarul este sustinut de dovezi , explicitat argumentat logic , verificat si demonstrat ?

a refuza cuiva un drept , chiar si al unui enorias de a crede in vreo divinitate, este una, si este cu totul altceva atunci cand dezavuezi prozelitismul religios eventual, orice fel de ideologe sau filosofie care dauneaza grav sanatatii mintale a omului.

dar, putini sunt cei care pot distinge adevarul si realitatea dintre cele doua demersuri, numai o persoana cu o educatie precara, lipsit de cunostinte veritabile,ratiune si minim bun simt, vorbeste tampenii, minte cu nerusinare, emite afirmatii inepte sau vehiculeaza pseudo-informatii, si din tot acest abject demers variat intodeauna lipseste dovada, argumentul, demonstratia si explicitarea afirmatiilor, opiniilor si/sau asumptiilor, vehiculate.

Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2016, ora 09:20

Lucru "foarte bine" facut, la pass....
"Felicitari" herr wERNER !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 18 Februarie 2016, ora 10:00

De la: Black_Friday_, la data 2016-02-17 19:44:57
De la: _H44KON_, la data 2016-02-17 12:36:07internetcorp, esti (sunteti) anexa haznalei 3?

Mars ma de aici cu vrajelile astea ieftine!

Te-ai gasit tu, bai latura umana, sa invoci drepturile omului si libertatea de exprimare?!!! Tocmai tu, otreapa??? Tu, care refuzi dreptul celorlalti sa creada in Dumnezeu sau orice alta divinitate? Tu care ii faci prosti si inapti cognitiv pe crestini? Tu care i-ai tarat prin dejectiile limbajului tau de satra pe toti cei care au exprimat un punct de vedere diferit de al tau?
De cate ori ti-a fost suspendat contul pe forumul asta, rebutule? Poate ti l-au suspendat pentru buna purtare...

Sictir, papagalule!

Doi in unul, apare bulangiul, dispare babeta și invers.
Gabi draga , nu te mai ascunde sub id Black .
Dupa cum bine cunoști , sunt un individ darnic și am hranit in acești ani mulți milogi socialiști, așa ca m-am gandit sa-ți fac și ție un pustiu de bine.
Vreau sa-ți fac cadou un vibrator performant cu ajutorul caruia sa-ți mai indulcești singuratatea și poate chiar sanatatea psihica.
De exemplu , in momentele cand ai tendința sa postezi ceva , pornești vibratorul , te calmezi și ai posibilitatea sa faci și economii substanțiale.
In primul rand vei economisii banii cheltuiți cu dopurile pentru cooor iar in timp il vei folosi și in locul periuței de dinți.
Oricum, indiferent ca ești barbat ori babeta , vibratorul te va scoate din criza.

Pagini: << 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: