Info
x
Klaus iohannis: rom�nia lucrului bine f�cut
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 16:18
De la: gabigabi2, la data 2016-03-01 15:14:39bravo, DNA , bravo si L. .C. K. lucrezi bine, dar nu stiu cum se face ca numarul infractorilor Mari a crescut ; tunurile se tin lant si facuti scapati autorii lor, iar Prejudiciul este recuperat doar atit cit sa se spuna ca "se face treaba " ! am uitat sa spun , printre altele , asta apropo de condamnarea lui Seres : Oare al CUI era scrisul si semnatura prin care SE CEREA ptr. ALRO , "in interesul national , bineinteles, energie IEFTINA - mai ieftina decit pretul ei de productie ....ceea ce e de noaptea mintii , nu altceva .... ghici ghicitoarea mea : stie cineva CINE a fost de acord cu asa ceva si Pentru CINE ? |
|
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 16:18
De la: gabigabi2, la data 2016-03-01 15:14:39bravo, DNA , bravo si L. .C. K. lucrezi bine, dar nu stiu cum se face ca numarul infractorilor Mari a crescut ; tunurile se tin lant si facuti scapati autorii lor, iar Prejudiciul este recuperat doar atit cit sa se spuna ca "se face treaba " ! am uitat sa spun , printre altele , asta apropo de condamnarea lui Seres : Oare al CUI era scrisul si semnatura prin care SE CEREA ptr. ALRO , "in interesul national , bineinteles, energie IEFTINA - mai ieftina decit pretul ei de productie ....ceea ce e de noaptea mintii , nu altceva .... ghici ghicitoarea mea : stie cineva CINE a fost de acord cu asa ceva si Pentru CINE ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 159 mesaje Membru din: 17/02/2016 |
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 16:36
motto:
asa cum se balega o vita, tot asa beleste si o lumpenstalinista stulta, mincinoasa, ingalata, imbecilizata si ticalosita! "E in spatiul public o mare minciuna si am ocazia sa o clarific. Ma refer la interventia in favoarea ALRO. Iata ce reclama managementul de la ALRO: Li se asigurase doar 60% din energia electrica necesara functionarii pe 12 luni. Mai mult, cand i-am primit in audienta, mi s-a spus ca trebuie sa dea si spaga in timpul anului ca pana la sfarsitul anului sa-si poata asigura toata cantitatea de energie electrica. Un producator de aluminiu trebuie sa faca pe cel putin un an de zile contractul de import bauxita. Trebuie sa-si faca contractele de transport bauxita. Or, atat timp cat prin Ministerul Industriilor i se asigura doar undeva intre 60-65% din necesarul de energie, uzina nu putea sa contracteze nici bauxita, nici transportul", Fostul sef de stat a sustinut ca a intervenit doar ca sa-i garanteze combinatului din Slatina necesarul de energie pentru tot anul, "daca asa cere interesul national". "Deci despre acest lucru era vorba in acest memoriu si nicidecum eu nu am intervenit sa modific o lege in favoarea unui lobby, ci am intervenit pentru a stopa un act de incorectitudine fata de un agent economic", a adaugat Traian Basescu." sursa:www.ziare.com/basescu/elena-udrea/basescu-se-justifica-in-cazul-... reproduce partial, afirmatiile emise de T.B. in cadrul unei emisiuni B1Tv. |
|
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 21:43
www.youtube.com/embed/ksjj8J4e2LA Engage, Mein Herr WERNER-Prasident des Rumanischen www.youtube.com/embed/KNyAMcIh9z8 |
|
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 15:14
putin imi pasa de justificarile aduse de Base....toate au pixeli albastri-n ele, asa ca sunt contrafacute !
ESENTIAL este ca Hidroelectrica Vindea energie SUB PRETUL DE FABRICATIE , iar Presedintele Ro NU A VAZUT ; NU a Sesizat ; NU a STOPAT IMEDIAT aceasta .... nici nu stiu cum sa-i spun : prostie crasa ? anomalie economica ? falimentarea cu buna stiinta a sistemului energetic romanesc ? oricum i-am zice, insa , e de PUSCARIE si ptr. el, nu numai ptr. Seres si alti citiva mai mititei !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 14:25
De la: gabigabi2, la data 2016-03-02 15:14:15putin imi pasa de justificarile aduse de Base....toate au pixeli albastri-n ele, asa ca sunt contrafacute ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 16:31
-D.Tusk intalneste la Istambul,Turcia, pe R.Erdogan, (UE-Turcia intalnire pe tema migratiei)
-Delaratie Tsiparis ,PM Grecia, nu putem distinge migrantii economici de refugiatii de razboi -Obrervatorii OSCE raporteaza grave incalcari ale acordului de incetarea a focului( Minsk II )in estul Ukrainei. -RU, elicopter al MAI s-a prabusit in Regiunea Vladimir -RU . ameninta cu recurgerea la represalii impotriva SUA daca sanctiunile internationale impotriva RU vor fi extinse . -Khan alSheih-Damasc,Siria- regimul B.Assad incalca acordul de incetare a focului si bombardeaza localitatea pe timpul rugaciunii de vineri. -Marat al-Numan , Siria, mii de sirieni protesteaza fata de regimul B.Assad. www.youtube.com/embed/kxILmSas77Q Astazi: marsuri si meeting "pro revolutie" Alep, Siria. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 16:40
De la: gabigabi2, la data 2016-03-03 14:25:07De la: gabigabi2, la data 2016-03-02 15:14:15putin imi pasa de justificarile aduse de Base....toate au pixeli albastri-n ele, asa ca sunt contrafacute ! Bineinteles , nu numai pentru Seres , si pentru Seful Guvernului din perioada respectiva ! Pai ceee , Seres era ministru prin Guvern asa de capul lui ? |
|
|
|
|
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 17:32
De la: 9am_4421, la data 2016-03-04 16:40:13De la: gabigabi2, la data 2016-03-03 14:25:07De la: gabigabi2, la data 2016-03-02 15:14:15putin imi pasa de justificarile aduse de Base....toate au pixeli albastri-n ele, asa ca sunt contrafacute ! auzi , tu citesti pina la capat postarea sau te grabesti atit de tare sa dai o replica usturatoare incit nu ajungi la ultimile cuvinte ?oare ce o fi insemnind sfirsitul frazei mele : "nu numai ptr. Seres si alti citiva mai mititei "? hai, mai madam , fii mai atenta la cuvinte caci ele SPUN ceva, intotdeauna spun ceva ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 4/03/2016 |
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 19:03
COMUNICAT www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7152 �n conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis Parchetului de pe l�ng� �nalta Curte de Casație și Justiție cererea și referatul �ntocmit �n cauz�, �n vederea sesiz�rii ministrului Justiției pentru a cere președintelui Camerei Deputaților �ncuviințarea reținerii și a arest�rii preventive a deputatului RIZEA CRISTIAN, pentru s�v�rșirea infracțiunilor de: - trafic de influenț�, - sp�larea banilor, �n form� continuat� (dou� acte materiale) și - influențarea declarațiilor (doua fapte). Cererea procurorilor anticorupție are �n vedere faptul c�, potrivit ordonanței prin care s-a dispus punerea �n mișcare a acțiunii penale faț� de acesta, exist� aspecte din care rezult� suspiciunea rezonabil� ce contureaz� urm�toarea stare de fapt: La data de 2 decembrie 2009, potrivit unei �nțelegeri anterioare, inculpatul Rizea Cristian a primit de la inculpatul Colțea Lucian, om de afaceri cu cet�țenie american�, suma de 200.000 euro, iar la c�teva zile, la data de 6 decembrie2009, a primit suma de 100.000 euro - �n total 300.000 euro - pentru ca �n schimb s� intervin� la nivelul a dou� autorit�ți, Regia Autonom� � Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RAPPS) și prim�ria comunei Chiajna, astfel �nc�t Colțea Lucian s� beneficieze de urgentarea procedurilor de retrocedare a unui teren situat �ntr-o zon� rezidențial� din municipiul București, respectiv s� obțin� dreptul de proprietate asupra unui alt teren aflat �n litigiu cu prim�ria comunei Chiajna. Pentru a disimula adev�rata natur� a provenienței sumei de 300.000 euro, primit� de deputatul Rizea Cristian ca obiect al traficului de influenț�, au fost �ntocmite patru contracte de �mprumut false, cu caracter fictiv. �n cursul lunii decembrie 2015, pe fondul desf�șur�rii prezentei anchete penale, inculpatul Rizea Cristian i-a abordat pe doi dintre martori și le-a spus s� nu relateze adev�rul organelor de urm�rire penal�, promiț�ndu-le celor doi c�, �n perspectiva c� va deveni primar al Sectorului 5, le va oferi gratis un spațiu comercial �n zona Cotroceni, pentru deschiderea unei noi clinici. Cererea de �ncuviințare a reținerii și arest�rii preventive a fost formulat� av�nd �n vedere c� sunt �ndeplinite condițiile prev�zute de Codul de procedur� penal�. �n același dosar, procurorii anticorupție au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a inculpatului COLȚEA LUCIAN, cet�țean american, pentru s�v�rșirea infracțiunilor de cump�rare de influenț� și sp�lare de bani �n form� continuat� (dou� acte materiale). Inculpatul COLȚEA LUCIAN este prezentat, la data de 2 martie 2016, la �nalta Curte de casație și Justiție cu propunere de arestare preventiv� pentru 30 de zile. Inculpaților Rizea Cristian și Colțea Lucian li s-au adus la cunoștinț� calitatea procesual� și acuzațiile, �n conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedur� penal�. 04 martie 2016 Trimitere doi ofițeri de poliție Sector 6 04 martie 2016 Control judiciar procuror PJ Sinaia 03 martie 2016 Cerere arest preventiv om de afaceri, retrocedare P�durea Snagov 03 martie 2016 UP procuror PJ Sinaia 03 martie 2016 Trimitere inspector fiscal Ploiești Felicitari D.N.A.! Broavo-Kovesi ! |
|
Postat pe: 6 Martie 2016, ora 13:07
300 migranti, femei si copii, din: Siria,Afganstan, Eritreea si Somalia au fost debarcati de o nava a pazei de coasta grecesti in Lesbos
www.vacationstogo.com/images/ports/maps/737_w.gif R.Erdogan a afirmat ca, Turcia si UE ar trebui sa construiasca un oras nou pentru refugiatii sirieni in nordul Siriei. draft, proiect summit UE - suplimentare finantare si implementare frontex -ruta balcanica, inchisa migratiei. -acordul schengen suspendat pana la finele anului 2016. 3 mld. euro, finantare UE ptr. taberele de refugiati sirieni din Turcia finantare UE in valoare de 300 mil. euro ptr. gestioarea migrantilor aflati in taberele de refugiati din Grecia . relocarea celor peste 160000 de migranti aflati Italia si incurajarea statelor membre UE sa-si majoreze cotele de migranti convenite si acceptate anterior. |
|
Postat pe: 6 Martie 2016, ora 13:26
www.youtube.com/embed/Vj6GsQgIga4
Syria-Aleppo 2 hours ago. |
|
Postat pe: 6 Martie 2016, ora 14:08
Com. Europeana mai bine ar incheia un acord cu China care are citeva ORASE gata construite , dar NELOCUITE inca de chinezi .....
iaca taberele dotate cu tot ce trebuie !
|
Postat pe: 6 Martie 2016, ora 18:24
tigva lumpenstultei nu duce lipsa de idei tampite,
dimpotriva, nesimtita stulta emana numai miasmate, -cretinitati flambate, -idei emasculate, - concluzii defazat sau cufuroasele asumptii insa, contextual si raportat la precedentele "opinii", pe care stulta hodoroaga ingalata claustrata, aka lumpenparicopitata baligoasa, le-a mai regurgitat, intreb, pe sutulta, insistenta si nesimtita noasta vaca baligoasa: de ce, aceasta multime jerpelita de flamanzi islamizata, doreste sa migreze spre europa si nu spre rusia sau china comunista? n-astept un raspuns argumementat, fundamentat pe dovezi si fapte de necontestat, hodoroaga e prea stulta si mult prea nesimtita, nu va gasi prin miasmata tigva-i latrinizata, vreo idee, opinie sau concluzie pertinenta pentru a raspunde intr-un mod si un limbaj rational-civilizat, va vomita pe fleoanca-mbalosata sau se va balega fudula, o alta pleasca imputita din latrinizata-i tigva nula |
|
Postat pe: 7 Martie 2016, ora 10:31
Vizita de stat a Președintelui Rom�niei, domnul Klaus Iohannis, �n Statul Israel și Palestina
www.presidency.ro/ro/media/anunturi-de-presa/vizita-de-stat-a-pr... "12:45, Ierusalim (Statul Israel), sediul Guvernului � convorbiri tête-à-tête cu Prim-ministrul Statului Israel, domnul Benjamin Netanyahu (oportunit�ți de imagine pentru cameramanul și fotograful oficiali); 16.15, Ierusalim (Statul Israel), sediul Patriarhiei Ortodoxe-Greac� � �nt�lnirea Pre�edintelui Rom�niei, domnul Klaus Iohannis, �i a doamnei Carmen Iohannis, cu Patriarhul grec-ortodox al Ierusalimului, Teofil al III-lea (oportunit�ți de imagine pentru toți jurnaliștii acreditați); 16:40, Ierusalim (Statul Israel) � vizitarea Bisericii Sf�ntului Morm�nt." hhhh! Summit UE-Turcia-Dacian? WERNER, tu, primul pas, pas cu pas si ultimul pas spre Kotel (zidul plangerii), incompetentule mincinosule! |
|
Postat pe: 7 Martie 2016, ora 14:22
hehehe, timpule fudul nevoie mare ! raspunsul la intrebarea ta se deduce chiar din ea si s-a mai discutat despre ea atunci cind am intrebat : DE CE NU se duc spre Emiratele Arabe , de ex?
concluzia este ca, de fapt, nu prea vor sa munceasca, desi in Orasele Nelocuite , dar dotate cu apartamente de locuit, scoli, magazine, spitale , parcari si restaurante , si-ar gasi fiecare locul si-ar putea incepe o viata noua, ei intre ei , dupa Legea lor ! iar Anglia sau UE , in loc sa aloce MILIOAAAANE diverselor tari ce-i vor primi de sila- de mila , vor canaliza acesti bani catre China si ar fi PACE ptr. toti ! dar, nu, nu se vrea sau, poate ca la o asemenea solutie nu s-a gindit nimeni inafara mea , desi aceasta Mare Migratie care ravaseste Europa si-ar putea gasi o rezolvare fara spaima islamizarii Europei ; fara spaima atentatelor teroriste si, le-ar taia si elanul celor care AU INTERESUL de a Destabiliza UE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 7/03/2016 |
Postat pe: 7 Martie 2016, ora 17:55
hehehe, rade neleapca....
haida bre! intr-atat de stulta esti incat nu-ntelegi enuntul unei simple intrebari pe care il citesti !? interogativa, nu se referea la ceea ce-si doreste M.B. sau U.E. si chiar daca, printr-o minune, o sa reusesti a intelege enuntul interogativei si, la cine s-ar referi, repet, citeste-l!... "de ce, aceasta multime jerpelita de flamanzi islamizata, doreste sa migreze spre europa si nu spre rusia sau china comunista?" si, hai, corect raspunde, daca te duce tigva miasmata si pretinzi, ca n-ai fi o claustrata stulta ingalata ! |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Martie 2016, ora 20:51
Dom' administrator, chemati un instalator pentru canalizarea asta infundata. De cate ori tragi apa, in loc sa dispara rahatul pentru totdeauna, el refuleaza inapoi mai puturos decat era...
|
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 10:26
"dom'" sau dle.?
tu vorbesti ba' kktblack? te-ai dezumbrit sau esti intr-o scurta perioada de luciditate prosteasca dupa o lunga perioada si grea suferinta a efectelor bolii din kalachi?siktir, gunoiule! |
|
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 11:06
informatii matinale, treziti-va ba' latrinistilor!
-summit UE-Turcia, semiesec. -finlanda, alerta radioactiva, helsinki -nivelul cesiu rad. de 1000 de ori mai mare decat nivelul normal (al nivelului mediu local.) (verificat, NTZ! nu se confirma ! -www.stuk.fi/web/en/topics/environmental-radiation/radiation-today) -Lesbos, Grecia, interventie urgenta a pazei e coasta grecesti pentru salvare de vietii, zeci de refugiati sirieni naufragiati in largul coastei grecesti. (acord, UE-Turcia?)Santaj politic a la Erdogan) - peste 15.000 de persoane din cea mai mare tabara de refugiati din Grecia-Idomeni- inundata de ploaia din aceasta noapte. -londonezii protesteaza impotriva detentiei ilegale a ukrainienilor in inchisorile rusesti, " eliberati-o pe Savchenco"! -ukraina, acordul minsk II in pericol, situatia grav deteriorata in estul ukrainei |
|
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 12:33
08 martie 2016 Buletin de pres� februarie
COMUNICAT www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7163 Biroul de Informare și Relații Publice a �ntocmit o sintez� a cauzelor finalizate de procurorii anticorupție �n luna februarie 2016, altele dec�t cele deja mediatizate prin intermediul comunicatelor de pres�: 1. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție � Serviciul Teritorial Suceava au dispus trimiterea �n judecat�, �n stare de libertate, a inculpaților: C�LINESCU GEORGE IOAN, ofi�er de poli�ie judiciar� �n cadrul Sectorului Poli�iei de Frontier� Siret, la data s�v�rșirii faptelor, cu privire la s�v�rșirea infracțiunilor de : -luare de mit� �n form� continuat� ( 3 acte materiale), -folosire, �n orice mod, direct sau indirect, de informa�ii ce nu sunt destinate publicit��ii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informa�ii �n form� continuat� ( 4 acte materiale ), NICOLAIC� DUMITRU, lucr�tor vamal �n cadrul Biroului Vamal Siret, la data s�v�rșirii faptei, cu privire la s�v�rșirea infracțiunii de luare de mit�. �n rechizitoriul �ntocmit, procurorii au reținut urm�toarea stare de fapt: �n perioada februarie � decembrie 2008, inculpatul C�linescu George Ioan, �n calitate de ofi�er de poli�ie judiciar� �i,, �ef tur� la Sectorul Poli�iei de Frontier� Siret, a pretins �i primit �n scop de,,protec�ie� de la mai multe persoane suma total� de 1.800 lei și diferite produse �n valoare de 1.750 lei (motorin�, obiecte decorative și 2 sticle whisky), cu scopul de a nu-�i �ndeplini atribu�iile de serviciu referitoare la constatarea de infrac�iuni �i contraven�ii �n zona de competen��. �n perioada 25.10 - 17/18.12.2008, același inculpat, �n aceeași calitate, a sprijinit mai multe persoane prin comunicarea acestora de informa�ii privind momentele prielnice tranzit�rii �n siguran�� a punctului vamal Siret cu bunuri accizabile, peste limita legal�. La data de 16.02.2009, inculpatul Nicolaic� Dumitru, �n calitate de lucr�tor vamal �n cadrul Biroului Vamal Siret, a primit de la in martor denunț�tor o saco�� cu produse alimentare pentru a - i permite acestuia trecerea prin punctul vamal cu bunuri accizabile f�r� a se dispune m�suri legale fa�� de aceasta. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Suceava. 2.Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție � Serviciul Teritorial Timi�oara au dispus trimiterea �n judecat�, �n stare de libertate, a inculpaților: T�MA� RIJA GRIGORA�, șeful Deta�amentului de Interven�ie din cadrul Sectorului Poli�iei de Frontier� Naid�, județul Caraș-Severin, la data faptei, cu privire la s�v�rșirea infracțiunii de complicitate la contraband�, TOC ION DANIEL, agent de poli�ie �n cadrul Sectorului Politiei de Frontier� Naid�, județul Caraș-Severin, la data faptelor, cu privire la s�v�rșirea infracțiunilor de: - abuz �n serviciu dac� func�ionarul a ob�inut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, �n form� continuat�, - complicitate la contraband�, CRECAN� LAURIAN, lucr�tor vamal �n cadrul Biroului Vamal Naid�, județul Caraș-Severin, la data faptelor, cu privire la s�v�rșirea infracțiunilor de: - abuz �n serviciu dac� func�ionarul a ob�inut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, - complicitate la contraband�. �n rechizitoriul �ntocmit, procurorii au reținut urm�toarea stare de fapt: La data de 16 ianuarie 2014, inculpatul Toc Ion Daniel, �n calitate de agent de poli�ie �n cadrul Sectorului Politiei de Frontier� Naid�, județul Caraș-Severin, �i-a �nc�lcat deliberat atribu�iile de serviciu, �n sensul c� a permis ie�irea din �ar� a unei persoane care conducea o autoutilitar� cu numere de �nmatriculare false, f�r� a implementa acest lucru �n baza de date. �n noaptea de 17/18.01.2014, inculpații Toc Ion Daniel și Crecan� Laurian, �n calitate de agent de poli�ie respectiv lucr�tor vamal �n cadrul Punctului de Frontier� Naid�ș, cu �nc�lcarea atribuțiilor de serviciu, au permis intrarea �n țar� a persoanei respective, cu același autovehicul �n care se afla cantitatea de 1.660.000 țig�ri de contraband�. �n acest caz, inculpații au simulat efectuarea unui control și nu au implementat �n bazele de date intrarea �n tar� a autoutilitarei. Cei doi funcționari publici au beneficiat și de ajutorul inculpatului T�ma� Rija Grigora� care a efectuat demersuri �n vederea procur�rii autoutilitarei cu care au fost transportate �ig�rile și a asigurat at�t protec�ia pe parcursul deplas�rii, av�nd rolul de antemerg�tor c�t și locul de desc�rcare a �ig�rilor la domiciliul s�u. Ca urmare a acestei activit�ți infracționale a fost creat un prejudiciu total de 954.562 lei, precum și la asigurarea unui folos necuvenit �n același cuantum pentru persoana care a transportat țig�rile. Direc�ia Regional� Vamal� � Biroul Vamal Cara�-Severin s-a constituit parte civil� �n cauz� cu suma de 954.562 lei. �n cauz� s-a instituit m�sura asiguratorie a sechestrului asupra asupra mai multor bunuri mobile și imobile ce aparțin apar�in�nd inculpa�ilor Toc Ion Daniel și Crecan� Laurian. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Cara�-Severin, cu propunere de a se menține m�surile asigur�torii dispuse �n cauz�. 3.Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție � Serviciul Teritorial Suceava au dispus trimiterea �n judecat�, �n stare de libertate, a inculpatului POPOVICI AUREL, inspector vamal �n cadrul �n cadrul Biroului Vamal de Frontier� St�nca Coste�ti, județul Botoșani, la data faptei, cu privire la s�v�rșirea infracțiunii de abuz �n serviciu cu consecin�e deosebit de grave, dac� func�ionarul a ob�inut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, �n form� continuat�. �n rechizitoriul �ntocmit, procurorii au reținut urm�toarea stare de fapt: �n perioada 05.04.2014-16.06.2014, inculpatul Popovici Aurel, �n calitate de inspector vamal �n cadrul Biroului Vamal de Frontier� St�nca Coste�ti, județul Botoșani, cu atribuții de șef de tur�, �n mod repetat nu și-a �ndeplinit cu intenție atribuțiile de serviciu, referitor la efectuarea unor controale am�nunțite asupra unor autoutilitare care au tranzitat punctul de frontier� respectiv, cu toate c� avea cunoștinț� c� �n acele mijloace de transport erau transportate peste limita legal admis� importante cantit�ți de țig�ri din Republica Moldova. �n toate cazurile, inculpatul doar a simulat efectuarea controalelor, permiț�nd astfel trecerea prin punctul vamal a unei cantit�ți de 315.000 pachete �igarete. Prin aceast� activitate infracțional�, inculpatul a cauzat o v�t�mare a intereselor legale ale autorit�ții vamale al c�rui reprezentant este precum și un prejudiciu bugetului de stat, �n sum� de 3.411.169 lei. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Botoșani. 4. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție � Serviciul Teritorial Timi�oara au dispus trimiterea �n judecat�, �n stare de libertate a inculpatului GHILEA ADRIAN NICOLAE, director executiv comercial al SC CET Arad SA, la data faptei, cu privire la s�v�rșirea infracțiunii de abuz �n serviciu cu consecin�e deosebit de grave, dac� func�ionarul a ob�inut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, �n rechizitoriul �ntocmit, procurorii au reținut urm�toarea stare de fapt: La data de 13 februarie 2007, inculpatul Ghilea Adrian Nicolae, �n calitate de director executiv comercial al SC CET Arad SA, cu �nc�lcarea atribu�iilor de serviciu �i a reglement�rilor interne ale societ��ii, a �ncheiat și semnat un act adițional la un contract de furnizare lignit prin care se stabilea c�, pentru livr�rile neachitate la termen, prețul facturilor se reactualiza, de la 56,62 lei /ton� la sume cuprinse �ntre 57,75 lei/ton� p�n� la 66,28 lei/ton�, deși �n documentul inițial se prevedea deja o modalitate de penalizare a facturilor nepl�tite la termen, conform c�reia se calculau penalit�ți de 0,1%/zi de �nt�rziere �n funcție de valoarea facturii nepl�tite. Clauza, v�dit defavorabil� intereselor financiare ale SC CET Arad SA, d�dea posibilitatea ca prin simpla neachitare a facturilor viitoare la termenele stipulate (chiar �i �n cazul unei imposibilit��i obiective), furnizorul s� calculeze �i s� factureze pre�uri �reactualizate� pentru cantit��ile de lignit livrate. Activitatea infrac�ional� derulat� de inculpat a condus la producerea �n dauna SC CET Arad SA a unui prejudiciul total de 6.847.861,81 lei, precum și la asigurarea unui folos necuvenit �n același cuantum pentru societatea furnizoare a c�rbunelui. SC CET Arad SA s-a constituit parte civil� �n cauz� cu suma de 6.847.861,81 lei. �n cauz� s-a instituit m�sura asiguratorie a sechestrului asupra unui imobil ce aparține apar�in�nd inculpatului Ghilea Adrian Nicolae. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Arad, cu propunere de a se menține m�surile asigur�torii dispuse �n cauz�. 5.Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție � Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea �n judecat�, �n stare de libertate, a inculpaților: ISTRATE ADRIANA, manager de proiecte �n cadrul unei societ�ți comerciale și VOICULEANU AURA MARIANA, președinte al unei asociații, la data s�v�rșirii faptelor, cu privire la s�v�rșirea infracțiunilor de : - folosire, cu rea-credin��, de documente ori declara�ii false, dac� fapta a avut ca rezultat ob�inerea pe nedrept de fonduri europene, - schimbarea, f�r� respectarea prevederilor legale, a destina�iei fondurilor europene, �n form� continuat�, �n rechizitoriul �ntocmit, procurorii au reținut urm�toarea stare de fapt: �n perioada 2010 - 2011, �n baza unei �nțelegeri frauduloase, inculpatele Istrate Adriana și Voiculeanu Aura Mariana, acțion�nd �n numele unei asociații, au folosit documente false cu prilejul �ncheierii și derul�rii unui contract, av�nd ca obiect acordarea unei finanț�ri nerambursabile, obțin�nd astfel, pe nedrept, de la Agen�ia Na�ional� pentru Programe Comunitare �n Domeniul Educa�iei și Form�rii Profesionale, suma total� de 21.785,76 euro. Contractul respectiv a fost �ncheiat �n leg�tur� cu implementarea, de c�tre respectiva asociație, a unui proiect intitulat �Solidari, nu solitari�, proiect care nu a fost niciodat� �nf�ptuit. Ulterior obținerii finanț�rii, cele dou� inculpate au schimbat, �n mod repetat, destinația acesteia, f�r� respectarea prevederilor legale, prin derularea mai multor tranzacții bancare care nu aveau leg�tur� cu implementarea proiectului. Acțion�nd �n maniera de mai sus, inculpatele Voiculeanu Aura Mariana și Istrate Adriana au cauzat Agenției Naționale pentru Programe Comunitare �n Domeniul Educației și Form�rii Profesionale un prejudiciu �n cuantum de 21.785,76 euro. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București. 6. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție � Serviciul Teritorial Gala�i au dispus trimiterea �n judecat�, �n stare de libertate, a inculpaților: B�GIU VIORICA, administrator al S.C. Radiall Service SRL, la data s�v�rșirii faptelor, cu privire la s�v�rșirea infracțiunilor de : - folosire, �n orice mod, direct sau indirect, de informa�ii ce nu sunt destinate publicit��ii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informa�ii, - �nșel�ciune, - fals �n �nscrisuri sub semn�tur� privat�,�n form� continuat� (trei acte materiale), LIPAN RADIAN VALENTIN, administrator �mputernicit al S.C. Radiall Service SRL, la data s�v�rșirii faptelor, cu privire la s�v�rșirea infracțiunilor de: - tentativ� de folosire, �n orice mod, direct sau indirect, de informa�ii ce nu sunt destinate publicit��ii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informa�ii, - tentativ� de �nșel�ciune, S.C. RADIALL SERVICE SRL, cu privire la s�v�rșirea infracțiunilor de: - folosire, �n orice mod, direct sau indirect, de informa�ii ce nu sunt destinate publicit��ii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informa�ii, - �nșel�ciune, - tentativ� de folosire, �n orice mod, direct sau indirect, de informa�ii ce nu sunt destinate publicit��ii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informa�ii, - tentativ� de �nșel�ciune, �n rechizitoriul �ntocmit, procurorii au reținut urm�toarea stare de fapt: La data de 15 mai 2014, inculpata B�giu Viorica, �n calitate de administrator al S.C. Radiall Service SRL, a completat, semnat și depus mai multe documente false la Agenția de Pl�ți și Intervenție pentru Agricultur� � Centrul Județean Neamț, �n vederea acord�rii sprijinului financiar pe anul 2014, �n cadrul schemei de plat� unic� pe suprafaț�, pentru un teren de 3,15 ha. Ca urmare a acestor demersuri ale inculpatei, firma respectiv� a �ncasat nelegal, pentru campania din anul 2014, suma total� de 6.634, 49 lei, din care 5.808, 89 lei din bugetul Uniunii Europene (Fondul European de Garantare Agricol� � FEGA) și 825, 60 lei din bugetul național. �n aceeași manier� a procedat și inculpatul Lipan Radian Valentin, �n calitate de administrator �mputernicit al S.C. Radiall Service SRL, �n cadrul schemei de plat� unic� pe suprafaț� pe anul 2015, �n leg�tur� cu aceeași suprafaț� de teren, subvenția nefiind acordat� p�n� �n prezent. �n cauz�, s-a dispus instituirea sechestrului asigur�tor asupra unui autoturism aflat �n proprietatea inculpatei B�giu Viorica. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Br�ila, cu propunere de a se menține m�sura asigur�torie dispus� �n cauz�. 7. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție � Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție au dispus trimiterea �n judecat�, �n stare de libertate, a inculpatului ARSENIE VALERIU CRISTIAN, administrator de fapt al unei societ�ți comerciale, la data faptei, cu privire la s�v�rșirea infracțiunii de evaziune fiscal�, �n form� continuat�. �n rechizitoriul �ntocmit, procurorii au reținut urm�toarea stare de fapt: �n perioada 2006 - 2009, inculpatul Arsenie Valeriu Cristian, cu intenție, a �nregistrat �n actele contabile ale societ�ții comerciale pe care o administra, precum �i �n celelalte documente legale (declara�ii fiscale) cheltuieli care nu au avut la baz� operațiuni reale, const�nd �n achizi�ii nereale de bunuri �i servicii de la alte dou� firme, �n cuantum de 28.005.687 lei, �n scopul sustragerii de la �ndeplinirea obliga�iilor fiscale. �n aceast� manier�, inculpatul a cauzat un prejudiciu bugetului de stat �n cuantum de 8.252.503 lei, din care 3.772.035 lei reprezent�nd impozit pe profit �i 4.480.468 lei reprezent�nd TVA. �n cauz� s-a dispus instituirea m�sura asigur�torie a sechestrului asupra unui imobil ce aparține inculpatului Arsenie Valeriu Cristian. De asemenea a fost dispus� m�sura asigur�torie a sechestrului asupra sumelor de bani, certe și viitoare, din conturile bancare deschise pe numele aceluiași inculpat la unit�ți bancare din Rom�nia. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București, cu propunere de a se menține m�surile asigur�torii dispuse �n cauz�. 8. Procurorii din cadrul Direc�iei Na�ionale Anticorup�ie � Serviciul Teritorial Cluj au dispus trimiterea �n judecat�, �n stare de libertate, a inculpatului BUȘECAN SORIN TIBERIU, �n sarcina c�ruia s-a re�inut s�v�r�irea infrac�iunilor de: -producere de produse accizabile ce intr� sub inciden�a sistemului de antrepozitare �n afara unui antrepozit fiscal autorizat de c�tre autoritatea competent� (2 infracțiuni) și -complicitate la evaziune fiscal�. �n rechizitoriul �ntocmit, procurorii au reținut urm�toarea stare de fapt: �n perioada ianuarie 2006 � 30 august 2008, inculpatul Bușecan Sorin Tiberiu �mpreun� cu Talpo� Cristian Ioan, asociat unic �i administrator al unei societ�ți comerciale (autorizat� ca antrepozit fiscal), au produs �n afara antrepozitului fiscal la fabrica de alcool din localitatea Buciumi, jud. Maramure� cantitatea de 651.213 litri alcool etilic pur �i cantitatea de 64.602 litri alcool tehnic pur, pentru care trebuia s� fie pl�tite accize �i TVA c�tre bugetul de stat, �n valoare total� de 21.707.849 lei. Astfel, �n aceeași perioad�, inculpatul Bușecan Sorin Tiberiu, prin participarea activ� și conștient� la producerea alcoolului etilic la fabrica de alcool din localitatea Buciumi și �n baza relației de afinitate (cumnat), l-a sprijinit moral pe Talpoș Cristian Ioan, pentru a nu evidenția, cu intenție, prin ascunderea sursei impozabile, �n contabilitatea societ��ii comerciale, a cantit�ții de 651.213 litri alcool etilic pur �i cantitatea de 64.602 litri alcool tehnic pur, cantit��i de alcool produse �n afara antrepozitului fiscal, activitate care a avut drept consecinț� producerea la bugetul de stat a prejudiciului menționat anterior. �n perioada ianuarie � martie 2011, inculpatul Bușecan Sorin Tiberiu, �mpreun� cu Talpo� Cristian Ioan, au produs cantitatea de 3.900 litri alcool etilic cu o concentrație alcoolic� de 91�, �n afara unui antrepozit fiscal autorizat, pentru care trebuiau s� achite la bugetul de stat accize �n valoare de 113.537 lei, alcool etilic pe care Talpoș Cristian Ioan l-a comercializat �n aceeași perioad�. �n cauz�, Administra�ia Jude�ean� a Finan�elor Publice Maramure� din cadrul A.N.A.F., s-a constituit parte civil� cu suma total� de 22.155.304 lei. Inculpatul Talpo� Cristian Ioan, a fost trimis �n judecat� la data de 08 decembrie 2014 pentru fapte similare, �ntr-un dosar instrumentat de c�tre procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție � Serviciul Teritorial Cluj (a se vedea comunicatul nr. 6/VIII/3 din data de 6 ianuarie 2015). Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalul Maramureș. 9. Procurorii din cadrul Direc�iei Na�ionale Anticorup�ie � Serviciul Teritorial Timi�oara au dispus sesizarea instanței de judecat�, �n baza dispozi�iilor art.483 Cod procedur� penal�, cu acordul de recunoaștere a vinov�ției inculpatului GIGEA CRISTIAN, reprezentant legal al �ntreprinderii Individuale GIGEA CRISTIAN, la data faptelor, �n sarcina c�ruia s-a reținut s�v�rșirea infracțiunilor de: - tentativ� la folosirea sau prezentarea cu rea-credin�� de documente ori declara�ii false, inexacte sau incomplete, dac� fapta are ca rezultat ob�inerea pe nedrept de fonduri europene, - tentativ� la �n�el�ciune, - fals material �n �nscrisuri oficiale. �n acordul de recunoaștere a vinov�ției, procurorii au reținut urm�toarea stare de fapt: La data de 10 iunie 2014, inculpatul Gigea Cristian, �n calitate de reprezentant legal al �ntreprinderii Individuale cu același nume, a depus la APIA - Centrul Jude�ean Arad, cererea unic� de plat� pe suprafa�� aferent� anului 2014, �n vederea acord�rii unui sprijin financiar de la bugetul general al Comunit��ilor Europene, �n cadrul schemei de plat� unic� pe suprafaț�, pentru un teren de 172, 69 ha. �n același context, �n conținutul dosarului respectiv, inculpatul a depus mai multe documente false sau care conțineau mențiuni neconforme cu realitatea, motiv pentru care cererea respectiv� nu a fost autorizat� la plat�. �n prezen�a ap�r�torului ales, inculpatul Gigea Cristian a declarat expres c� recunoaște comiterea faptelor re�inute �n sarcina sa, accept� �ncadrarea juridic� pentru care a fost pus� �n mi�care ac�iunea penal� �i este de acord cu felul �i cuantumul pedepsei aplicate, precum �i cu forma de executare a acesteia, respectiv: 1 an �i 6 luni �nchisoare cu suspendarea execut�rii pedepsei, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea pe o perioad� de 1 an de la data r�m�nerii definitive a hot�r�rii de condamnare a drepturilor: de a fi ales �n autorit�țile publice sau �n orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implic� exercițiul autorit�ții de stat de a ocupa func�ia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desf�ura activitatea de care s-a folosit pentru s�v�r�irea infrac�iunilor reținute �n sarcina sa. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Gigea Cristian va presta, o munc� neremunerat� �n folosul comunit��ii, pe o perioad� de 60 de zile, fie �n cadrul Direc�iei de Asisten�� Social� Comunitar� Timi�oara fie �n cadrul Prim�riei Municipiului Timi�oara. Dosarul de urm�rire penal� privind pe inculpatul Gigea Cristian, �mpreun� cu acordul de recunoa�tere a vinov��iei au fost trimise la Tribunalul Timiș. 10. Procurorii din cadrul Direc�iei Na�ionale Anticorup�ie � Serviciul Teritorial Suceava au dispus sesizarea instanței de judecat�, �n baza dispozi�iilor art.483 Cod procedur� penal�, cu acordul de recunoaștere a vinov�ției inculpatului ��NCU COSTIC�, administrator al unei societ�ți comerciale, la data faptei, �n sarcina c�ruia s-a reținut s�v�rșirea infracțiunii de dare de mit�. �n acordul de recunoaștere a vinov�ției, procurorii au reținut urm�toarea stare de fapt: La data de 26 iunie 2014, inculpatul Țincu Costic� a acceptat solicitarea func�ionarului public Teodorescu Ioan, inspector �n cadrul Oficiului Na�ional pentru Jocuri de Noroc � Serviciul Teritorial Nord � Est Suceava (trimis �n judecat� la data de 4 februarie 2016, vezi comunicat 98/4 februarie 2016) �i i-a promis acestuia remiterea �n viitor a unei sume de 3.000 de lei, cu titlu de mit�, �n leg�tur� cu activitatea de control desf�urat� de acesta din urm� la punctele de lucru apar�in�nd firmei omului de afaceri. Ca urmare a acestei promisiuni, funcționarul public nu a aplicat sanc�iunile contraven�ionale prev�zute de lege. �n prezen�a ap�r�torului ales, inculpatul Țincu Costic� a declarat expres c� recunoaște comiterea faptei re�inute �n sarcina sa, accept� �ncadrarea juridic� pentru care a fost pus� �n mi�care ac�iunea penal� �i este de acord cu felul �i cuantumul pedepsei aplicate, precum �i cu forma de executare a acesteia, respectiv: - 2 ani �nchisoare, cu suspendarea execut�rii pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Țincu Costic� va presta, o munc� neremunerat� �n folosul comunit��ii, pe o perioad� de 60 de zile. Dosarul de urm�rire penal� privind pe inculpatul Țincu Costic�, �mpreun� cu acordul de recunoa�tere a vinov��iei au fost trimise la Tribunalul Suceava. FELICITARI, D. N. A.! La multi ani, KOVESI ! cea mai puternica femeie din Romania ! Tataie "base" are o grava prob. la mansarda, un alzheimer precoce ii bantuie neuronii. sorry bunicule, ti-ai uitat pampersii la cotroceni ,acum, ai ajuns sa te rahatesti direct in turecii de matroz ramolit! |
|
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 14:50
ti-am raspuns , bai acela , dar TU esti INCAPABIL sa intelegi ce citesti !
NU, NU VREA SA MUNCEASCA aceasta gloata flaminda si islamizata ! atit China, cit si Rusia - ca tari ....ma rog, hai sa le zicem comuniste - i-ar PUNE LA MUNCA , ori ei nu vor asta ....mai bun e ajutorul social /umanitar pe care se bate moneda ! iar ambasadorul american, cu vorbele lui de aseara, bate cimpii ....sa-i ia in America, daca sunt asa de umani ! dar CINE i-a Impins spre Eu are cu totul alt gind cu ei....altul , de care ei nu sunt constienti si este partea a doua a raspunsului meu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 15:19
ai raspuns pe dreak, o tot lalai cu tampenii, bullshit-uri si baliverne expirate de prin latrina si mahalale adunate.
in rest, esti incapabila sa raspunzi corect, precis, cu dovezi verificabile, argument logic si indubitabil. hai, tai-o si te cufureste la closet, nu pe forum, ca orice stulta ramolita, fudula si absolut habarnula! |
|
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 15:37
pffff !
|
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 16:12
De la: gabigabi2, la data 2016-03-08 15:37:22pffff ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 63 mesaje Membru din: 8/03/2016 |
Postat pe: 8 Martie 2016, ora 17:26
-RUSIA, puscasii marini din Crimeea sunt desfasurati pe directia Mriupol-Ukraina
-MOSCOVA ,Rusia, peste 20 de protestatari pro eliberare Savchenko, AARESTATI . - Turcia, 2 rachete lansate de pe teritoriul Siriei au lovit loc. Kilis, 11 persoane ucise. - Armata Turciei raspunde tirului de rachete sirian cu un intens foc de artilerie. -Israel, atac armat in centrul Ierusalimului (herr WERNER, ESTI PE-ACOLO?..fugi !) -Israel, atac cu arma alba in Petach Tiva, (suburbie-Tel Aviv) un cetatean israelian a fost ingunghiat in gat. - Ungaria, Min.Apararii constituie o baza de date cu autovehicule particulare care pot fi rechizitionate atunci cand va fi nevoie-in situatii critice. |
|
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 14:13
urmeaza sa ne spui cind va lovi si Cutremurul cel mare, ala cu care ne amenintai acum vreo 4 ani , de n-o sa mai ramina piatra pe piatra ! si tot ca atunci am sa te-ntreb : si CE putem face noi, astia de suntem cantitati neglijabile si victime colaterale ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 16:40
-Ukraina, peste 60 militanti pro Rusia au organizat atacul asupra Yasinuvata-cca 50 Km N-Donetsk.
-Ukraina, Consulatul Rusiei din Odesa a fost vandalizat cu vopsea rosie si atacat cu oua. - Ukraina, Condoleezza Rice vizita la Kiev. -Ucraina si Turcia isi intensifica eforturile de protejare a tatarilor din Crimeea in Crimeea ocupata de Rusia. -Ukraina, Porosenko a cerut Parlamentului Turc sa recunoaca genocidul si deportarea tatarilor crimeeni din 1944. -Rusia, pilotul militar ukrainian,Savchenko, a declarat continuarea refuzuzului de hrana si apa. Pe timpul pronuntarii verdictului, 21 de ani inchisoare, Savchenko a intonat Imnul de Stat al Ukrainei. -Rusia, productia de petrol a scazut cu 47%-Rapotrt, Ministerul Energiei. -Rusia a intrerupt aprovizionarea cu gaze naturale catre Turcia. -Arabia Saudita, CEO Saudi Aramco: productia de petrol a atins pragul de 12.000.000 barrel/ zi. -Coalitia Araba condusa de Arabia Saudita au ajuns la un acord de armistitiu de-a lungul granitei dintre cele doua tari , Arabia Saudita-Yemen- cu rebelii siiti Houthi. -Siria, atacurile aeriene ale RUAF continua: Latakia, Raaqa, Homs etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 16:51
|
|
Postat pe: 9 Martie 2016, ora 17:19
www.youtube.com/embed/IPI9voYX16g
www.youtube.com/embed/HhcV8esVFTE enoriasii islamului vs enoriasii cruciati www.youtube.com/embed/Jqqfdg_Tlzc |
|
|
|

cam asta-i " Romania lucrului bine facut " !
nici nu stiu cum sa-i spun : prostie crasa ? anomalie economica ? falimentarea cu buna stiinta a sistemului energetic romanesc ? oricum i-am zice, insa , e de PUSCARIE si ptr. el, nu numai ptr. Seres si alti citiva mai mititei !
incit nu ajungi la ultimile cuvinte ?
iaca taberele dotate cu tot ce trebuie !