back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ar trebui suspendat basescu?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

otheos_cmp

4 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:22

Ar trebui suspendati toti. Propun ca legea principala a tarii sa fie Proclamatia de la Timisoara si sa se aplice pentru prima data punctul ei numarul 8. JOS COMUNISTII!

Raporteaza abuz de limbaj
ofra2669

2 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:22

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si asta cat mai repede ,` faceti ceva cat se mai poate .Nu se mai poate rezista cu bataia asta de joc in toate planurile si domeniile, sa se termine odata cu incompetenta si abuzul de putere, sa nu se mai numeasca in funcii pe crioterii politice.Sa plece Basescu.

liviu357

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:23

Dorinta de PUTERE e mai mare decat ratiunea la politicienii din opozitie.
Partidul de buzunar al d-lui Voiculescu a lins puterea putin de la unii, putin de la altii.
Acum nu mai au rabdare!
Pana in 2012 la alegeri se alege praful de alianta securista.
Noi suntem cu botu' pe labe si lor le arde de cheltuit pe anticipate!
Sa le fie rusine!

acul1970

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:27

pai daca toate problemele statulu roman si-ar gasi rezolvarea in aceasta idee ar fi ideal.daca nu ,sa nu ne aflam in treaba,nu credeti ca miroase a iz electoral?

VTL

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:28

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

iza_ph_bc

6 mesaje
Oras: Campulung Moldovenesc

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:29

Bineinteles ca nu,intrucat noi PP avem nevoie sa le luăm inapoi ce ne-au furat noua si tarii , pe rand incepand cu ai lu' Ilieș-cu dimpreuna cu el,incepnd cu 1990,apoi cuai lu'CDR,etc si in final cucei de acum, conformunei legi pe care o vom institui. S-auzim de mai bine! Costica Ciocan

doryen

6 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:29

cu ciiiiiiiiinee?antonescu ?sa fim seriosi macar acum

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:32

De la: mihaelpavel, la data 2011-02-07 16:53:20Pt. mine lucrurile sunt destul de clare. Nu ar trebuii suspendat.....cel putin nu fara un motiv real.
E foarte adevarat ca traim f rau in Romania,dar ar trebuii sa vedem de ce se intampla asta...
NU ne place sa muncim,ne place sa furam (chiar daca de cele mai multe ori ne furam caciula )si intotdeauna suntem "tari" doar cand e vb sa criticam actiunile celuilalt. Toti condamnam faptul ca in romania se fura...ca exista coruptie...ca e mizerie...etc.Dar uitam ceva f important.....NOI FACEM ROMANIA....noi,locuitorii acestei tari. Dintre noi alegem oamenii care ne conduc..Basescu,Geoana,Antonescu,Iliescu....Voiculescu....noi i-am ales...
Probabil multi o sa spuna ca sunt pro Basescu si nu ma deranjeaza acest lucru,dar asa cum spunea un alt"comentator" de aici...de 20 de ani ne lasam prostiti cand de unii,cand de ceilalti,in loc sa incepem sa ne schimbam felul nostru de a gandi si de a face lucrurile.

mai, CLONA , vezi ca te da de gol data inregistrarii !

dar ia spune-mi : daca tu te schimbi, CUM IL CONVINGI SI PE BAS' SE SE SCHIMBE , aducindu-i aminte ca Ro este o rep. parlamentara si el nu poate fi si JUCATOR si ARBITRU in acelasi timp ? ....nici Prim- Ministru, nici min. de Finante sau Min. Muncii ca sa spuna ca-n 6 mai 2010 AM DECIS ....! NU EL DECIDE , intelegi doamna Mihael pavel ? ar putea fi un MOTIV DE DESTITUIRE NERESPECTAREA CONSTITUTIEI ? DA ? sa-mi dai de stire daca da sa vedem cum facem !

m_andreea22

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:32

In primul rand, Basescu nici n-ar fi trebuit sa iasa presedinte, dar daca tot s-a intamplat acest lucru, suspendarea din functie trebuia facuta de foarte multa vreme, si, cu toate ca este putin cam tarziu, faceti ce este necesar ca aceasta tara, ca acesti oameni care nu mai stiu cum sa traiasca de pe-o zi pe alta sa ajunga ce au fost odata, sa aiba ce aveau odata.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:34

De la: liviu357, la data 2011-02-07 17:23:11Dorinta de PUTERE e mai mare decat ratiunea la politicienii din opozitie.
Partidul de buzunar al d-lui Voiculescu a lins puterea putin de la unii, putin de la altii.
Acum nu mai au rabdare!
Pana in 2012 la alegeri se alege praful de alianta securista.
Noi suntem cu botu' pe labe si lor le arde de cheltuit pe anticipate!
Sa le fie rusine!

Curios, nu te'am vazut postand anti-referendum in 2009....Cumva, referendumul ala nu era tot pe bani publici, nu eram tot cu "botu' pe labe"? Cum se face ca exact cand e momentul eliminarii portocaloilor, apareti voi=astia ingrijiti de cheltuirea banilor publici? Cum se face ca nu ati postat o iota cand cu imprumutul la FMI si, mai ales, cu urma banilor imprumutati de la FMI!? Cum de nu vi se misca vreun nerv cand vine vorba de impartirea bugetului -sarac pe timp de criza- doar intre primariile/CJ-urile pastorite de pedalai, acolo nu mai e ban public, is doar banii dati de voi, astia care v'ati trezit de grija anticipatelor?

"NIHIL SINE DEO!"

9am209956

2 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:35

în sfârșit daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:38

CRESTEREA NIVELULUI DE TRAI AL POPULATIEI REZOLVA TOATE PROBLEMELE. NU PEDEPSIREA CUI VREA MUSCHII MEI. NU MA REFER LA BASE.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:41

DA !!! BASESCU AR TREBUI SUSPENDAT CIT MAI REPEDE !!!

- BASESCU SI CEI DIN ECHIPA LUI BOC, NU AU NICI CEL MAI MIC NIVEL DE STIINTA DIPLOMATICA SI POLITICA, NE-AU FACUT DE RAHAT IN TOATA LUMEA !!!

IAR PE PLAN INTERN :

- AU CONTINUAT DISTRUGEREA ECONOMICA SI SOCIALA A TARII, INCEPUTA DE GUVERNUL NASTASE

- AU PROTEJAT MAFIA DIN JUSTITIE

- AU DECIMAT ECONOMIA, AU DESFIINTAT MII DE LOCURI DE MUNCA FARA A CREA ALTELE IN LOC, SI FARA A ASIGURA O PROTECTIE SOCIALA ADECVATA.

- AU APLICAT O FISCALITATE DISTRUCTIVA

- AU ABROGAT LEGEA ILICITULUI - PENTRU A TINE LA ADAPOST PE TOTI IMBOGATITII ILICITI : STOLOJAN, VIDEANU, MITREA, BERCEANU, UDREA, COCOS, NASTASE, PATRICIU, VINTU, TENDER, MISCHIE, MAFIA DIN SPORT SI DIN POLITIE, CONTRABANDISTII, MAFIA TIGANEASCA, SI VAMALA, BANCIHERII, ETC, ETC.

- AU REDUS ILEGAL VENITURILE, PENSIILE, SALARIILE , AU BLOCAT ILEGAL PENSIONARILE ANTICIPATE. ADUCIND POPULATIA INTR-O STARE AVANSATA DE SARACIE SI BOALA.

- AU DISTRUS SISTEMUL DE SANATATE SI POPULATIA CARE A CONTRIBUIT CITE 30-40 DE ANI LA SISTEMUL DE SANATATE NU MAI ARE ACUM NICI O PROTECTIE.
- VOR SA INTRODUCA ABUZIV CARDUL DE SANATATE CU CIP, FACINDU-NE FARA VOIA NOASTRA DONATORI DE ORGANE, CONTRIBUABILI LA SISTEM SI DEZVALUIND SECRETUL MEDICAL AL PACIENTULUI. !!!
VA SFATUIESC SA NU PRIMITI CARDUL DE SANATATE CU CIP !!!
IN TARILE AVANSATE ALE EUROPEI NU EXISTA UN ASTFEL DE CARD, INTRUCIT ESTE CONSIDERAT ABUZ .

- AU ADOPTAT CODEX ALIMENTARIUS - FARA CONSULTARE POPULARA.
CODEXUL ALIMENTARIUS PREVEDE UN ANUMIT STANDARD DE PRODUCERE SI PREPARARE A HRANEI - CARE DUCE IN TIMP LA OTRAVIREA POPULATIEI PRIN HRANA - ( Vezi: E-urile din alimente, alimentele chimizate, alimentele modificate genetic, animalele si pasarile hranite cu hormoni de crestere, tratarea semintelor cu INITIUM, cianura de potasiu introdusa in sare, margarina, iradierea cu COBALT a alimentelor ambalate, etc,etc. Cititi pe internet CODEX ALIMENTARIUS !!!

- AU DAT TARA SI RESURSELE EI PRINCIPALE PE MINA UNGURILOR :
VEZI : ROSIA MONTANA, MINISTERUL MEDIULUI, LEMNUL, PADURILE, MINISTERUL SANATATII, REZERVELA VALUTARE, - TOATE SUNT ORCHESTRATE DE MINISTRI UNGURI - SUB OBLADUIREA LUI BASESCU SI BOC - - spre dezavantajul cetatenilor romani.

- AU DISTRUS SISTEMUL DE INVATAMINT PRIN LEGEA NOUA DATA IN FAVOAREA UNGURILOR
LEGEA EDUCATIEI - INVATAMINT IN LIMBA MAGHIARA PE MANUALE MAGHIARE, SCOATEREA ISTORIEI SI GEOGRAFIEI DIN SCOLI, DISTRUGEREA IDEII DE PATRIOTISM SI UNITATE NATIONALA.

- AU JIGNICT CETATENII ROMANI SI ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, DUCIINDU-SE LA CONGRESUL SECUIMII SI LA LA SAMITUL OSCE ( chiar in ziua de 1 Decembrie ! RUSINE !!!)

si inca multe ar mai fi de spus !!!

- DORIM SA VINA LA CONDUCEREA TARII PARTIDUL POPORULUI, IAR UDMR SA PLECE IMPREUNA CU PDL DE LA GUVERNARE!!!

aurelian_oltenceanu

1 mesaj
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:54

25 MARTIE E PREA TIRZIU.IMEDIAT...IMEDIAT...IMEDIAT...

iuli2012000

1 mesaj
Oras: Ploiesti

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:57

CAND CEVA NU MERGE TREBUIE SCHIMBAT!!!
LUCRUL REPARAT NU MAI ESTE ASA BUN!!!
DDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAA

VALI_POPA2002

4 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:57

nu !!! pt ca cei ce vor acum sa vina la putere sunt hoti de altadata care a adus romania in pragul falimentului !!! si daca este vb de caracter cum sa te unesti un conservator cu un liberal ?????? spune tot cred eu " te faci frate si cu .......doar sa treci puntea " vai de noi cu tara cu tot
TOTI AR TREBUII SCHIMBATI SI PUSI TINERI COMPETENTI IN TOATE INSTITUTIILE TARII !!!!!!!! SI CAND ZIC ASATA MA REFER LA TINERI CU REZULTATE IN DOMENIUL ACTIVAT !!!!!!!!!!

VALI_POPA2002

4 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:04

CE FEL DE PROFESIONISTI LA FURAT PSD PC SI PNL ????

tibi_3

1 mesaj
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:10

Basescu trebuie inlaturat fara doar si poate, insa pentru o schimbare in mai bine a nivelului de trai e nevoie ca o mare parte a poporului roman sa-si schimbe mentalitatea, asta mai concret inseamna sa munceasca cinstit si responsabil, ceea ce eu nu cred ca e posibil intr-un timp scurt. De unde sa-si primeasca pensionarii pensia intreaga daca doar 1/3 din populatie munceste? Din ce sa creasca peste noapte PIB-ul? O mica parte depinde si de cei de la putere dar pana la urma si ei tot in Romania si-au format caracterul, indiferent cat de capabili ar fi pe plan profesional. Romanii sunt un popor lenes, mincinos, hot si plin de vicii. Am uitat o calitate... mandrii ca sunt romani.

nutielena

10 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:11

Vise, opozitia viseaza... PSD a condus tara 12 ani ... ce a facut...... a jefuit-o de tot ce se putea....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:12

De la: VALI_POPA2002, la data 2011-02-07 17:57:36nu !!! pt ca cei ce vor acum sa vina la putere sunt hoti de altadata care a adus romania in pragul falimentului !!! si daca este vb de caracter cum sa te unesti un conservator cu un liberal ?????? spune tot cred eu " te faci frate si cu .......doar sa treci puntea " vai de noi cu tara cu tot
TOTI AR TREBUII SCHIMBATI SI PUSI TINERI COMPETENTI IN TOATE INSTITUTIILE TARII !!!!!!!! SI CAND ZIC ASATA MA REFER LA TINERI CU REZULTATE IN DOMENIUL ACTIVAT !!!!!!!!!!

domnule, mai las-o ! dl. Base' este in POLITICA de dupa '89 , de 20 ani si in cea de PE VREMEA LUI CEAUSESCU, de cind a iesit de pe bancile scolii ! ESTE PARTICIPANT ACTIV la tot JAFUL Institutionalizat in tara asta, fiind in posturi cheie cind a disparut Flota, cind s-a ales praful de CFR si de autostrazile Ro , de care a decretat dumnealui, n-avem nevoie, dar NE-A LUAT BANII PE TAXA BASESCU ....de parcurile Capitalei si, de 6 ani este FRUNTEA tarii ! ! " AICI SUNT BANII DVS ", dle Popa si ai romanilor !

stoica_dumitru65

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:13

DA CAT MAI REPEDE SI NU NUMAI EL SI PDL. TOATE ASTEA AR TREBUI URMATE DE MODIFICAREA CONSTITUTIE ASTEFEL INCAT SA NE GUVERNEZE CEI PE CARE I-AM VOTAT. IN PLUS IN PARLAMENT SI SENAT TREBUIE SA SE RIDICE OAMENI DIN RANDUL NOSTRU SI NU DIN RANDUL ACTUALEI CLASE POLITICE . CU ALTE CUVINTE SA NU MAI PLECE AI NOSTRI SI SA VINA TOT AI NOSTRI.

mnick23

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:15

Sa dam afara pe cei ce conduc din umbra IEZUITII. Ceilalti ( d'alde BOC, BASECU, ILIESCU etc) au trait degeaba.Puterea care le-a fost data nu au folosit-o pentru a ajuta poporul.

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:18

De la: 9am243736, la data 2011-02-07 15:16:58citat din cuvantarea marea a securistului:"Aceasta coalitie nu s-a facut pentru a ne face ca lucram. Alianta PSD-PNL-PC are obligatia de a folosi toate mijloacele parlamentare si constitutionale de care dispune pentru a schimba imediat puterea. Iar in Romania puterea a fost abuziv concentrata in mainile unui singur om, Traian Basescu. Asadar, pentru Opozitie si pentru peste 85% dintre romani, schimbarea lui Traian Basescu inseamna indepartarea unui regim abuziv, corupt si incompetent, inseamna revenirea la democratie si normalitate. Pe scurt, sansa la o viata mai buna"

fara comentarii....

BANCURI BA!AI VAZUT IN EGIPT ? PARCA ERAU MITINGUL LUI BOC -BASESCU .pina nu ai un lider care sa mearga pina la alungarea tiranului in prima,maxim a doua zi,tiranul se organizeaza si iei plasa.Sa lasi 2 saPTAMINI LA DISPOZITIE TIRANULUI,SIGUR MITUIESTE ARMATA SI POLITIA SI O LUATI IN MINA

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
NICOLETA_REFEC

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:23

sa fie suspendat si sa traiasca cu un salariu de 800 ron /luna si el si Boc

9am179499

8 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:26

DA....., dar mi-e teama sa nu-l regretam mai tarziu, ca pe Ceausescu.

9am189845

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:27

da

marian_mares

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:28

da

nicolae2006ion

7 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:29

nu ar trebui ,ci trebuie neaparat suspendat acest falconeti,acest haiduc al mileniului 3,care ia de la saraci si da bogatilor din gasca lui.cu cit mai repede cu atit mai bine.

stefan54sasha

4 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:30

dupa parerea mea ar trebui scos din parlament FELIX.Intotdeauna a intrat pe usa din dos cu partidul lui de buzunar.daca ar participa singuri la vot n-ar intruni mai mult de 1-2%.

ghitahaja

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:38

Si daca pleaca Base.......cine vine in locul lui!?!?!?! Anarhieee!!!! Toti vorbiti aici ca sa va bagati in seama ! Propun sa vina din nou PSD cu un ministru de interne pe nume Catalin Voicu ! Senator ... inculpat sau cum doriti.... o simpla propunere... Atunci avem o tara ca lumea...

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ar trebui suspendat Basescu?
Mergi la: