Info
x
Ar trebui suspendat basescu?
|
apidor00 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:41
Eroareeeee!Singurul barbat (dintre politrucii de azi)care are ceva si intre picioare si in creier este BASESCU.voi nu va vedeti decat lungul nasului , mai stati prost si cu memoria,multumiti-le tov; iliescu,isarescu si avortonilor care fac aliante doar doar reusesc sa-si puna laba pe ciolan.aduceti-va aminte doar de motiunea de cenzura,citi impotenti politic si gingavi retardati au iesit la scena deschisa sa-si dea in petec,ati uitat?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ionescu_nicolaee 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:44
CIT MAI REPEDE POSIBIL - NU A FACUT DECAT RAU
|
doruparch 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:50
Da, daca se poate sa i se dea si foc in cea mai amre piata din Bucuresti.
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:54
De la: apidor00, la data 2011-02-07 18:41:44Eroareeeee!Singurul barbat (dintre politrucii de azi)care are ceva si intre picioare si in creier este BASESCU.voi nu va vedeti decat lungul nasului , mai stati prost si cu memoria,multumiti-le tov; iliescu,isarescu si avortonilor care fac aliante doar doar reusesc sa-si puna laba pe ciolan.aduceti-va aminte doar de motiunea de cenzura,citi impotenti politic si gingavi retardati au iesit la scena deschisa sa-si dea in petec,ati uitat? cu cit esti PLATIT ptr. postarea asta ? merita sa-ti dai cinstea ta de om pe o mina de arginti ? |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 18:57
De la: gabigabi, la data 2011-02-07 18:54:23De la: apidor00, la data 2011-02-07 18:41:44Eroareeeee!Singurul barbat (dintre politrucii de azi)care are ceva si intre picioare si in creier este BASESCU.voi nu va vedeti decat lungul nasului , mai stati prost si cu memoria,multumiti-le tov; iliescu,isarescu si avortonilor care fac aliante doar doar reusesc sa-si puna laba pe ciolan.aduceti-va aminte doar de motiunea de cenzura,citi impotenti politic si gingavi retardati au iesit la scena deschisa sa-si dea in petec,ati uitat? DAR TU CE AI PRIMIT ? CU CAT ESTI REMUNERATA CA SA RIDICI OSANALE TOATA ZIUA LUI PONTA SI ANTONESCU ? CAT MAI MERGE ,ONORARIU ?
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:00
VOICULESCU ,CAND A DAT INTERVIUL,A MENTIONAT CUMVA SI MOTIVELE ? BINE S-A MAI AJUNS ,UN SECURIST NOTORIU ,FACE LEGILE IN ROMANIA........IAR HAHALERELE PUN BOTU......
Raporteaza abuz de limbaj
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
9am000082 14 mesaje Membru din: 26/02/2009 Oras: Bistrita |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:01
ESTE UN DUMNEZEU CARE JUDECA SI PEDEPSESTE, MAI ALES UN PRESEDINTE DE TARA A UNUI POPOR ,,CRESTIN,,!! EL,DUMNEZEU IL VA SCHIMBA CAND VA FI CAZUL !NU VOI,CEI CARZ IL BLAMATI ORIDECATE ORI AVETI OCAZIA!!!!PE CINE SA PUNETI IN LOC? AVETI ALTERNATIVE CINSTITE, CARE N AU FACUT COMPROMISURI??? EXISTA ASTFEL DE PERSOANE CA ALTERNATIVA? DUMNEZEU SA L BINECUVANTEZE PE TRAIAN BASESCU!! SA I DEA PUTERE SA REZISTE LA TOATE ATACURILE,JIGNIRILE , INSULTELE!
|
9am243792 4 mesaje Membru din: 22/11/2010 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:01
si eu i-am votat si -mi pare rau ,jos cu ei !!
|
|
|
|
9am243792 4 mesaje Membru din: 22/11/2010 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:03
pana la d-zeu te mananca "sfintii"
|
asistenta_89 1 mesaj Membru din: 21/02/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:05
normal ca ar trebui suspendat. a aluat de la gura copiilor si pensionarilor ca sa ce? in tara asta nu mai merge nimic de cand este el la putere,toate se scumpesc iar salariile scad. sa-i fie rusine
|
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:08
De la: Silver9AM, la data 2011-02-07 18:57:57De la: gabigabi, la data 2011-02-07 18:54:23De la: apidor00, la data 2011-02-07 18:41:44Eroareeeee!Singurul barbat (dintre politrucii de azi)care are ceva si intre picioare si in creier este BASESCU.voi nu va vedeti decat lungul nasului , mai stati prost si cu memoria,multumiti-le tov; iliescu,isarescu si avortonilor care fac aliante doar doar reusesc sa-si puna laba pe ciolan.aduceti-va aminte doar de motiunea de cenzura,citi impotenti politic si gingavi retardati au iesit la scena deschisa sa-si dea in petec,ati uitat? DACA tu poti dovedi cu macar o postare in care eu il laud pe PONTA , atunci inchei discutia ! eu il CRITIC pe Bas' si ceea ce face! si ceea ce face ma afecteaza pe mine si pe alte milioane de romani ....chiar si pe tine, dar, ce sa spui tu altceva ? |
|
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:11
De la: Silver9AM, la data 2011-02-07 19:00:30 VOICULESCU ,CAND A DAT INTERVIUL,A MENTIONAT CUMVA SI MOTIVELE ? BINE S-A MAI AJUNS ,UN SECURIST NOTORIU ,FACE LEGILE IN ROMANIA........IAR HAHALERELE PUN BOTU...... ei hai, lasati-lasati : AU FOST COLEGI AMINDOI : unul la CRESCENT, celalalt la ANVERS !... tot pe valuta, tot cu Securitatea si EPOLETI cusuti sub piele ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
rodhes_1967 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:12
De la: vali_cd, la data 2011-02-07 15:27:04da....sa il dam afara pe basescu, dar nu acuma ci in 21 decembrie, iar in 2-3 zile sa il impuscam ca pe ceausescu...si si pe EBA, de ce sa fie doar basescu si sotia, sa fie si una din fiice.... Oricum nu conteaza ce pun in schimb....conteaza doar sa vina ei...simplu
|
migerbera 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:13
nu crezi ca esti "putin" dus...cu pluta??
mi
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:16
DE ABIA IN ASEMENEA MOMENTE DE DERUTA ITI DAI SEAMA CUM REACTIONEAZA POPORUL ROMAN ( PARTE DIN EL ) SI CATA URA VISCERALA A PROVOCAT ERADICAREA UNOR PRIVILEGII,A UNOR AVANTAJE MATERIALE PE CARE LE'AU AVUT UNELE PERSOANE......
SI CE ESTE INVAZIA ASTA DE USERI NOI CAND TOCMAI S-A DESCHIS UN TOPIC ? ERA ASTEPTAT ? ERA PROGRAMAT ? PAI ATUNCI AVEM DE A FACE CU O MOBILIZARE FARA PRECEDENT PE ACEST FORUM........POSTACI,SI IAR POSTACI....ORDIN DE LA PARTID ? ATI ADUS UNUL,DOAR UNUL UN SINGUR MOTIV,PT POSTARILE VOASTRE ? NU, E GREU..........E PESTE ORDINUL DAT,ASA CA BUTONATI,MAI BINE,MAI GREU........DAR BUTONATI.......... VI SE PARE LESNE IN DEMERSUL VOSTRU,DAR NU GANDITI NICI MACAR O JUMATATE DE PAS CU'I FACETI JOCURILE........ORICUM SORTI DE IZBANDA NU AVETI ,DAR VOI CA NISTE VAJNICI PROLETARI VA FACETI NUMARUL..........EU VA ZIC DOAR ATAT EJECT SI SICTIR
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:25
De la: asistenta_89, la data 2011-02-07 19:05:41normal ca ar trebui suspendat. a aluat de la gura copiilor si pensionarilor ca sa ce? in tara asta nu mai merge nimic de cand este el la putere,toate se scumpesc iar salariile scad. sa-i fie rusine Nu-i e rusine!! Cand faci ceea ce face el, n-are cum sa-ti fie rusine!!! E o bruta nesimtitoare care calca peste cadavre de pensionari, de invalizi si de copii!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
rusovidiu2003 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:27
NU TREBUIE SUSPENDAT, DAN VOICULESCU ESTE UN LAS SI UN COMUNIST INSETAT DUPA AVERI CARE ESTE INTERESAT DOAR DE INTERESELE LUI DIN GRUP .
|
lbcristian 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:34
da la inchisoare pe viata cu basescu si boc
|
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:35
aici ai dreptate, SILVERULE : POSTACII astia, iesiti ca gindacii de bucatarie , toti inregistrati cu acea data inexistenta in caledar, TOTI SUNT PORTOCALII ! numara-i si ai sa vezi !
p.s. sunt si vreo 3 AntiB , dar restul sunt ProB ....asta asa, ca proba de onestitate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:37
basescu e un nenorocit mort dupa baaaaaaani, cat mai multi baaaaaaaaani la fel ca si amanta lui udrea. Sunt un fel de pradatori flamanzi dupa bani si putere, treziti-va o data si intelegeti asta!!!!!!!!!!!
Chiar nu v-ati saturat de teapa cu " lupta impotriva mogulilor corupti"??? Si acum dupa ce va vedeti someri, cu pensiile ciuntite, cu salariile injumatatite, cu pretul carburantului pana la cer, cu Francks americanul pe post de ministru al economiei in tara noastra, TOT MAI CREDETI IN BASESCU LUPTATORUL ANTICOMUNIST????? CINE??????????UN SECURIST ORDINAR CARE A VANDUT PE ORICINE I-A CERUT SECURITATEA PENTRU A INAINTA IN CARIERA PENTRU CARE NU ERA FACUT????? Dar lasati odata naivitatea, si intelegeti ca un securist mai mare manipulator ca basescu talharul, nu exista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
pad54_timis 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:50
BASESCU! - daca tinem cont ca:
- BASESCU e devina ca romanii (unii) chiar daca au loc de munca tot nu lucreaza; - BASESCU e devina ca taranii isi vand pamanturile si-si cumpara ... numai sa nu lucreze; - BASESCU e devina ca juratzii amana anchete pana se prescriu; - BASESCU e devina ca afara este frig; - BASESCU e devina ca apa ingheata pe strazi; - BASESCU e devina ca mita s-a instapanit in relatiile sociale si ... - BASESCU e devina ca ... - BASESCU e devina ca ... => EVIDENT! (NU?) Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am125241 235 mesaje Membru din: 29/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:52
De la: nutielena, la data 2011-02-07 18:11:08Vise, opozitia viseaza... PSD a condus tara 12 ani ... ce a facut...... a jefuit-o de tot ce se putea.... ...si puterea ce face !?...ne jefuieste pe noi de ce ne-a mai ramas, nejefuit, de la opozitie ! ..in ciuda lor, nu-i asa ? Adica, cu alte vorbe, ...bai pesedeilor, bai liberalilor, bai pecistilor, bai cei care ati mai fost pe la putere, cum va scapat ma sa jefuiti si plebea,....salariatii, pensionari, nou-nascutii si chiar ne-nascutii !? Lasa ca va invatam noi, pedelei, cum se jefuieste un popor ! Mai tanti "nuti", ce ar putea ma sa ne mai ia !? Foamea din gat !? Iti amintesti versurile....cand foamea ne va rascula, hristosi sa fiti, nu veti scapa nici in mormant ! Raporteaza abuz de limbaj
Vested tanar !
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:54
De la: pad54_timis, la data 2011-02-07 19:50:27BASESCU! - daca tinem cont ca: Fara smecherii ca nu tine, noi aici vorbim serios!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
danu_oros2007 2 mesaje Membru din: 20/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:56
da ar trebuie schimbata toata puterea actuala si sa se faca o lege prin care sa avem dreptu sa ii inlaturam de la putere cand nu sant compenteti pentru tara sa se faca o lege unde noi poporu sa ii schimba nu palametari ca acestea sant si ei corupti sau cum sant acuma UDMR ca ei voteaza cu PDL si nu pot schimba guvernu din cauza lor,cum noi ii vota sa fie pusi sus asa ar trebui sa ii dam si jos
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 9/09/2010 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 20:19
cam idioata declaratie!
numai politica nu e asta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 9/09/2010 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 20:19
cam idioata declaratie!
numai politica nu e asta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
ditzam 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 20:25
Oricine ar fi fost in locul lui Base ,daca era un om cu mintea pe umeri si cu dragoste de tara,ar fi procedat la fel.Chiar nu vedeti ca s-a furat aproape tot in tara asta?Trebuia ca odata sa ia cineva taurul de corne si sa-i intrebe pe marii bogati ai Romaniei de unde au averile ! S-au aliat ca nu mai au ce "roade" ? Sa le fie rusine cu toata demagogia lor ! Ne-am intors la timpurile traite de Caragiale.....
|
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 20:31
De la: gabigabi, la data 2011-02-07 19:35:36aici ai dreptate, SILVERULE : POSTACII astia, iesiti ca gindacii de bucatarie , toti inregistrati cu acea data inexistenta in caledar, TOTI SUNT PORTOCALII ! numara-i si ai sa vezi ! ...nu-i de mirare ca ataca in haita, intrucat daca basescu cade, cad si ei odata cu el si, odata cazuti, vor fi parasiti de unguri, de traseistiti si vor disparea ca partid ! Se va desprinde dintre ei o aripa, vor shimba culoarea, denumirea ( ca odata PD-ul din FSN)..., poate isi vor schimba atitudinea ipocrita de astazi, agresivitatea caineasca, de haita, etc. Dar daca ei insasi, ca partid sau o parte a partidului, nu vor renunta la "deserviciile" lui base si nu-si vor schimba atitudinea fata de parte a poporului pe care l-a reprezentat sau nu l-a reprezentat, vor ajunge in opozitie si vor ei cei haituiti ! Asa ca lasai sa-si consume furia si neputinta si sa fiarba-n "suc propriu". Raporteaza abuz de limbaj
Vested tanar !
|
|
curajalege 2 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 20:38
Si ma rog ce anume era bun de a reusit el sa strice?
Eram noi mai buni si mai intelepti, plini de corectitudine si harnicie? Cei alesi nu sunt alesi de noi? Suntem lipsiti de spirit civic - ASTA AR FI SANSA - SA NE MOBILIZAM SI SA DAM FIECARE CATE CEVA BUN SOCIETATII- nu obtinem nimic criticand pe altii!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 20:48
De la: gabigabi, la data 2011-02-07 19:08:54De la: Silver9AM, la data 2011-02-07 18:57:57De la: gabigabi, la data 2011-02-07 18:54:23De la: apidor00, la data 2011-02-07 18:41:44Eroareeeee!Singurul barbat (dintre politrucii de azi)care are ceva si intre picioare si in creier este BASESCU.voi nu va vedeti decat lungul nasului , mai stati prost si cu memoria,multumiti-le tov; iliescu,isarescu si avortonilor care fac aliante doar doar reusesc sa-si puna laba pe ciolan.aduceti-va aminte doar de motiunea de cenzura,citi impotenti politic si gingavi retardati au iesit la scena deschisa sa-si dea in petec,ati uitat? Care ciolan !? Ca a ramas numai osu' A ramas doar ce crezi tu ca are base intre picioare !! Cui ii trebuie asa ceva, doar asa - de a pune "laba pe ciolan" Apropo, "gingavi se scrie "gangavi" caci altfel ma gandesc la " gingii.."
Vested tanar !
|
|
|
|