Info
x
Ar trebui suspendat basescu?
|
9am176054 2 mesaje Membru din: 6/12/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:35
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
emanuel_gavrila 2 mesaje Membru din: 7/02/2011 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:37
nu ar trebui suspendat ar trbui ca tot guvernul sa fie schimbat in frunte cu toti cei care au fost in conducere incepand din anii 1990 incoace ca toti sunt corupti si nu ma stiu de unde sa fure cat mai mult.
|
emanuel_gavrila 2 mesaje Membru din: 7/02/2011 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:37
nu ar trebui suspendat ar trbui ca tot guvernul sa fie schimbat in frunte cu toti cei care au fost in conducere incepand din anii 1990 incoace ca toti sunt corupti si nu ma stiu de unde sa fure cat mai mult.
|
Fosta membra 9am.ro 60 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:38
De la: eugencurta, la data 2011-02-07 15:27:41In 2004 cand a fost ales Basescu, i-am spus unei colege exact cuvintele astea: „Din acest moment cel mai mare dusman al Romaniei nu se afla in exterior, ci in interior”. Evident ca ma refeream la Basescu. Anii scursi de atunci mi-au dat dreptate. Individul asta e intruchiparea raului. Daca ar fi zugrav, ar fura la vopsele. Daca ar fi taximetrist, ar avea contorul masluit. Daca ar fi chelner, ar fura cu nerusinare la nota de plata si ar fi in stare sa si scuipe in ciorba, inainte sa o aduca clientului. CARACTERIZARE PERFECTA, ASA L-AU CARACTERIZAT NISTE FOSTI COLEGI DIN INSTITUTUL DE MARINA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:38
De la: stefan70gabriel, la data 2011-02-07 16:13:34NU !!! De ce sa fie suspendat? Nu este decat Presedintele Romaniei. Guvernul si Primul Ministru sunt cei care detin puterea executiva, si care au luat masurile necesare pentru evitarea derapajului economic. in general, purtatorii numelui de Gabriel, sunt oameni inteligenti dar, evident mai sunt si exceptii ! Copilul OBEZ pe care trebuia sa-l puna Bas si guvernul lui piticot , la regim, era INST. Prezidentiala, Inst. Guvernamentala cu toate Agentiile tixite de clientela portocalie , nepoat, fini, veri ,amente sau sotii pe SALARII nesimtite ! are guvernul asta in subordine o multime de -nici nu stiu cum sa le zic ca sunt - care NU au BENEFICII ,in schimb directorii- vreo 3-4 - au salarii ca la balamuc, prime de vacante , de porc, de miel ,de ce vrei , indemnizatii din care se pot plati 100- 200 de pensii medii ! asadar, tu, Gabriele, vezi ca Bas' ,afumat fiind de la visichiul ala cu 4 cuburi de gheata....acu' pune doar 3 probabil, ca-i criza , a INCURCAT copiii : i-a pus la slabit pe cei deja slabi !
|
ovidiu0707 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:39
SA FIEEEEEEEEEEEEE
DATII VOLANUL..........SA NU SPUN PAHARUL Raporteaza abuz de limbaj |
|
samy_boos 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:40
nu ma mir .....l-ati pupat in c.. pe iliescu acum ati trecut la noua alianta iliesceni au dus tara aici
|
gataiantu_m 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
|
|
|
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
De la: jan_mihailescu, la data 2011-02-07 16:34:41In acest moment acest lucru ne lipsea.Sa-l suspendam pe presedinte, deoarece a inceput o campanie de urmarire a mogulilor, a afacerilor murdare , a speculantilor, , a iesi din mocirla, din datorii acumulate de PSD,PNL , PC . Ei vorbesc , duceti-va in judetul Tulcea unde PNL spera sa ocupe ceva ,dar totul apartine PSD , Delta Dunarii si mai toate luciurile de apa apartin PSD si PNL, In judet Calarasi la Fel apartin PSD, In Constanta apartin PSD,prin Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, distrugerea patrimoniului national s-a facut cu ajutorul lor. Sunt apolitic, dar vad acest lucru din perspectiva unui economist. Nici mie nu-mi convine sa-mi se reduca salariul, dar cresterile au fost facute fara un temei, fara un calcul serios,doar politic, cand se aproprie alegerile, vezi ultimele alegeri cand s-au promis 50 % pentru profesorii, dar nu a existat sustinere financiara. Ca sa poti sa dai ceva , trebuie sa produci mai mult. dar noi distrugem. Nu producem , sa avem venituri mai mari si cheltuieli mai mici. Ar fi multe de spus , dar ma abtin sa mai comentez. adevarul gol golut, ce o fi greu la unii sa vada adevarul? cumva cred ca va veni la putere cineva care sa-si taie privilegiile cu drag? ma indoiesc de acest lucru... si eu sunt suparat pa actuala guvernarea ca a tot oscilat, ba ca aplica legea salarizarii de la 1 ..., ba la anul, ba nu stiu ce... da, e greu, ca sunt destui si de la pdl care pierd, opozitia nu mai vorbesc, trebuie sa intelegem acest lucru, important este ca un partid a avut curajul, cu riscul de a pierde multe voturi, sa se agate de multe lucruri "castigate in an electoral"... numai acest lcuru ar trebui sa va dea de gandit... Raporteaza abuz de limbaj |
|
antonescu_radu78 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:43
Este o idee minunata inlaturarea de la putere a cuplului mafiot, dar nu este de ajuns doar sa-i inlature ci trebuie trasi la raspundere pentru tot dezastru si haosul creat in tara
|
c_cirstian 4 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:47
va exprimati gresit cind spuneti ca ar trebui ,eu ma intrb ce ati facut pina acum de nu la-ti suspendat ,si daca ati intirziat atit datii bataie si eliminatil .Cu cit mai grabnic cu atit mai benefic. SUCCES
|
9am166715 1 mesaj Membru din: 7/02/2011 |
da sunt de acord
|
oana_ungureanu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
ar trebui linsat....nu suspendat! un nenorocit!
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
ar trebui judecat si condamnat ...precum Ceausescu!!!! Apoi ar trebui sa se infiinteze un tribunal al poporului care sa-i judece pe toti cretinii care ne-au condus de 20 de ani!!!
|
ivi 1 mesaj Membru din: 15/11/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:52
De la: alexandragrin, la data 2011-02-07 15:01:45Dan Voiculescu a venit cu declaratia soc a zilei: Basescu va fi suspendat pe 25 martie. Voi ce credeti, ar trebui suspendat presedintele? Raporteaza abuz de limbaj |
|
mihaelpavel 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:53
Pt. mine lucrurile sunt destul de clare. Nu ar trebuii suspendat.....cel putin nu fara un motiv real.
E foarte adevarat ca traim f rau in Romania,dar ar trebuii sa vedem de ce se intampla asta... NU ne place sa muncim,ne place sa furam (chiar daca de cele mai multe ori ne furam caciula )si intotdeauna suntem "tari" doar cand e vb sa criticam actiunile celuilalt. Toti condamnam faptul ca in romania se fura...ca exista coruptie...ca e mizerie...etc.Dar uitam ceva f important.....NOI FACEM ROMANIA....noi,locuitorii acestei tari. Dintre noi alegem oamenii care ne conduc..Basescu,Geoana,Antonescu,Iliescu....Voiculescu....noi i-am ales... Probabil multi o sa spuna ca sunt pro Basescu si nu ma deranjeaza acest lucru,dar asa cum spunea un alt"comentator" de aici...de 20 de ani ne lasam prostiti cand de unii,cand de ceilalti,in loc sa incepem sa ne schimbam felul nostru de a gandi si de a face lucrurile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:54
Inseamna ca faci parte din sleahta lor de hoti si securisti.
|
raz7035 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:56
Fratilor,
Voi va uitati la cine spune treburile astea????? Cat timp dati acestei asociatii??? Cat va rezista PNL+PSD+PC???? Nici macar cat va mai exista ceva ce se poate fura din Romanica noastra. Se vor certa de la ciolan. Problema nu este la cine conduce....in momentul in care politicienii se vor gandi si la tara, la oamenii de rand, la economia noastra, va fi bine. Pana atunci...vom avea parte numai de persoane, cluburi, asociatii cu numele " GICA CONTRA "! Nici macar nu judeca daca este bine sau nu...pur si simplu daca persoana ( ideea ) e lansata de opozitie.....puterea=jos cu el/ea; lansat de putere .... opozitia = jos cu e/eal. NU SE MAI POATE ASA!!!! Nu mai putem schimba oamenii numai pe criterii politice! Avem atatia oameni capabili....ce conteaza daca sunt rosii sau portocalii sau verzi??? Haideti sa ne trezim si " sa nu mai punem botul " la toate minciunile care le auzim. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am177259 3 mesaje Membru din: 10/12/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:57
De acord toata lumea crede in schimbarea lui basescu si clica lui.
Intrebarea este,cu cine? Garanteaza cineva pentru un viitor inlocuitor? V Ponta,este inlocuitorul potrivit? C Antonescu?Din comportamentul lui se vede numai inginfare si dorinta de a ajunge,pentru el nu pentru binele tuturor. Credeti ca putem gasi omul potrivit?Omul care sa gindeasca la binele general. Pina acum am avut parte numai de conducatori care au promis mult si care in final neau dezamagit, mai exact neau adus la sapa de lemn. Sa dea dumnezeu sa apara si omul mult asteptat. |
|
perianu_vlad 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 16:59
cu cat mai repede cu atat mai bine! insa cred ca acum este cam tarziu pentru ca dl. presedinte a reusit ceea ce a fost obligat sa faca de iudeo masonerie, adica exterminarea pensionarilor, distrugerea credintei, spurcarea artei si anifilarea invatamantului. acum este necesar pasul urmator: aducerea celor3 milioane de ,,stapani'' evrei din israel. deci romani asteptati-va ca fetele voastre sa se prostitueze pe nimic pentru marii ,,sefi'', pensionarii morti iar barbatii abrutizati sa traga tare la plug, sa-l serveasca pe nea mason base la golden, etc! ,,SUCCESURI''!
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, nu vreau sa ajunga toti securistii si hotii la ciolan. Nu vedeti de ce il urasc toti be Basescu? Ca le-a stricat afacerile si nu mai pot fura. Credeti ca de dragul nostru al celor multi isi doresc ei sa ajunga la putere????
|
danieldamiean 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
BASESCU TREBUIE SUSPENDAT CAT MAI URGENT....A DISTRUS TOTUL PE UNDE A TRECUT..INCEPND CU FLOTA ROMANIEI SI ERMINAND CHIAR CU RUPEREA IN DOUA A ACESTEI TARI!!!! JOS CAT MAI REPEDE CU BASESCU !!!!
|
prepelitaflorentin 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:02
Da cat mai urgent.
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:05
De la: 9am243736, la data 2011-02-07 15:24:54De la: 9am178165, la data 2011-02-07 15:18:28DA, SAPTAMANA ASTA, ASTAZI, LA ACEASTA ORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU MAI AVEM NICI O CLIPA DE PIERDUT!!! traian basescu ESTE UN CRIMINAL, HOT, TALHAR, MAFIOT, FRAUDULOS, IMPOSTOR, NELEGITIM, MINCINOS PATOLOGIC, TURNATOR, SECURIST, E O DEJECTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upps, acus emiti pareri, "deontologule" portocaloi? Aaaa, vezi cati sunt acus poporul, adica cei pe care i'ati pacalit continuu si ii amenintati cu puscaria...Ba contabile_iekonomist, cine seamana vant culege furtuna...asa ca...ai grija ce semeni! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Casandra 3 mesaje Membru din: 3/09/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:05
Daca va fi suspendat, credeti ca se vor gasi banii necesari pentru a iesi din nebunia asta?????
|
traian10_2 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:09
Nu sub nici o forma. Asa zisa opozitie este infometata.
Ei sunt cei care ne-au adus in aceasta situatie. Vezi PETROM,ROMTELECOM,BCR,PETROMIDIA si multe, multe altele. Nastase,Iliescu,Tariceanu s.a. hoti si vanzatori de tara. As adauga aici si pe Berceanu, Videanu,Blaga,Udrea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
mircea80 83 mesaje Membru din: 2/07/2009 Oras: Sibiu |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:11
Da, ar trebui suspendat si pe langa el multi altii. Dar marea intrebare este: cine il va inlocui? Voiculescu, Ponta, Antonescu........?Tare ma tem ca din nou vom vota "impotriva" la ceva si vom obtine din nou un mare rahat.
|
irifam2000 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:15
Ar trbui sa citim constitutia si apoi declaratiile acestor " oameni politici" care ne manipuleaza sau incearca sa ne manipuleze de 20 de ani si ne vom da seama ca intre mesajul populist si esenta logica si juridica este o mare diferenta. Parca vad un film prost in care joaca aceiasi actori carora li sa schimbat doar rolul, saracii de ei nu sunt nici comunisti nici securistin nici corupti .......................
Noi nu insemnam pentru ei nimic alt ceva decat masa de manevra prin care isi ating scopuri de mai lunga sau mai scurta durata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
tmariusg2005 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:17
Sugestia de schimbare din partea securistului Volcilescu nu are nici o legatura cu ideea ca tara sa o ia intr-o directie mai buna ci din simpla dorinta de a pune mana pe putere. Imaginati-va o Romanie in care toate televiziunile sa pupe .. .... puterea !?!?
Din cate am observat masurile anticriza dau roade chiar mai repede decat ma asteptam asa ca de ce am schimba sistemul? Daca tot s-ar face o schimbare, tot sistemul de conducere ar trebui sa fie integru si neutru din punct de verede politic romanesc. As sugera straini profesionisti angajati in slujba statului roman. CEA MAI PROLIFICA SI INFLORITOARE PERIOADA ECONOMICA (SI NU NUMAI) A ROMANIEI A FOST PE TIMPUL DINASTIEI HOHENZOLLERN REMEMBER?? |
|
www_geo_cumnatu 2 mesaje Membru din: 24/12/2008 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 17:20
normal ca ar trebui suspendat,ba kiar impuscati toti naspetiii aia cu lefuri si functii bune s
|
|
|

Copilul OBEZ pe care trebuia sa-l puna Bas si guvernul lui piticot , la regim, era INST. Prezidentiala, Inst. Guvernamentala cu toate Agentiile tixite de clientela portocalie , nepoat, fini, veri ,amente sau sotii pe SALARII nesimtite ! are guvernul asta in subordine o multime de -nici nu stiu cum sa le zic ca sunt - care NU au BENEFICII ,in schimb directorii- vreo 3-4 - au salarii ca la balamuc, prime de vacante , de porc, de miel ,de ce vrei , indemnizatii din care se pot plati 100- 200 de pensii medii ! asadar, tu, Gabriele, vezi ca Bas' ,afumat fiind de la visichiul ala cu 4 cuburi de gheata....acu' pune doar 3 probabil, ca-i criza , a INCURCAT copiii : i-a pus la slabit pe cei deja slabi !