Info
x
Ar trebui suspendat basescu?
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 08:58
De la: gabigabi, la data 2011-02-07 17:32:29De la: mihaelpavel, la data 2011-02-07 16:53:20Pt. mine lucrurile sunt destul de clare. Nu ar trebuii suspendat.....cel putin nu fara un motiv real. Nerespectarea Constitutiei ESTE un Motiv de Demitere a unui presedinte ! daca nici PIATRA DE TEMELIE a unei tari NU este RESPECTATA, atunci ce mai inseamna ea si ce rost mai are notiunea de STAT DE DREPT ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
weco 4 mesaje Membru din: 12/01/2011 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 09:02
decit cu incapabili - mai bine cu likele - fura ei , dar ramine si pentru restul prostimii - asa cu acestia nu se poate trai - traesc numai unii portocalii - SA TRAITI CA LUMEA - CA BINE TRAESC ALTII
Raporteaza abuz de limbaj |
|
aurel_bruma 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 09:30
Ceva ca-n faþa oalei cu lapte, la fiert. Se umflã, se tot umflã, dã ºi pe lãturi, se micºoreazã cantitatea dar impresia de mei mult bucurã proºtii! Aiureli ºi bazaconii. Suferim cronicizat de bunele intenþii ale unei "clase politice" de paradã, total lipsitã de interes pentru cultul muncii, pentru strategii nationale de reconsiderare a omului în raport cu demnitatea existenþei. Nu s-a fãcut mai nimic în nici un domeniu al economiei. Exportîm en-gros forþã de muncã ºi suntem deja enclavizaþii unei Europe, FMI care ne întind cîte un rest în strachina întinsã. Întrebarea este alta ºi vizeazã absolut pe toþi cei care s-au plimbat prin fotoliile puterii: CÂND RETURNAÞI ÞÃRII DATORIILE IMENSE PE CARE LE-AÞI FÃCUT ªI DIN CARE FOLOASELE AU VENIT DOAR LA VOI SAU PRIORITAR LA VOI? FIINDCÃ, SÃRÃCIND, OMUL DE RÂND ESTE CLAR CA NU A AVUT FOLOASE! Dacã plecãm de aici, de aici poate începe ºi discuþia asupra suspendãrilor necesare.
|
Nato156 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 10:11
Da, merita suspendat, pentru ca si eu merit schimbarea unui tradator mincinos, chiar si cu altii, dar asta m-a dezamagit de mult prea multe ori. Nu este coerent in afirmatii, nu este sincer, nu este nationalist, nu merita sa ma conduca, iar daca nu pleaca el, dupa ziua mea emigrez! Sincer.
Raporteaza abuz de limbaj
www.Antisistem.ro / www.Youart.ro / www.e-estate.ro
|
|
chiscan_danny 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 10:15
DA!!
Si udrea si boc si toti penalii pedelisti! Raporteaza abuz de limbaj |
|
dan_cutcan 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 10:21
Nu ,el este omul care ne va scapa de naparca comunista.....Traiasca Basescu!!!!!!
|
DI 154 mesaje Membru din: 26/01/2011 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 10:30
ROMANIA HAS BEGUN IT'S RECOVERY PROCESS,SO NOW IS ON A GOOD TRACK TOWARDS MODERNIZATION.......THANKS TO BASESCU
|
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 10:30
ROMANIA HAS BEGUN IT'S RECOVERY PROCESS,SO NOW IS ON A GOOD TRACK TOWARDS MODERNIZATION......THANKS TO BASESCU
|
|
|
|
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 10:36
De la: Nato156, la data 2011-02-08 10:11:52Da, merita suspendat, pentru ca si eu merit schimbarea unui tradator mincinos, chiar si cu altii, dar asta m-a dezamagit de mult prea multe ori. Nu este coerent in afirmatii, nu este sincer, nu este nationalist, nu merita sa ma conduca, iar daca nu pleaca el, dupa ziua mea emigrez! Sincer....EMIGREAZA MAI INAINTE DE ZIUA TA,BASESCU NU VREA UNII CA TINE Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243736 2704 mesaje Membru din: 19/11/2010 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 11:03
De la: vasile_vali, la data 2011-02-07 17:05:27De la: 9am243736, la data 2011-02-07 15:24:54De la: 9am178165, la data 2011-02-07 15:18:28DA, SAPTAMANA ASTA, ASTAZI, LA ACEASTA ORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU MAI AVEM NICI O CLIPA DE PIERDUT!!! traian basescu ESTE UN CRIMINAL, HOT, TALHAR, MAFIOT, FRAUDULOS, IMPOSTOR, NELEGITIM, MINCINOS PATOLOGIC, TURNATOR, SECURIST, E O DEJECTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bai domnu' injineur cu patru diplome si care face referate ca orice om fara bac, indiferent cine va veni la putere, tot un nimic ai sa fii...si nu vei fi in stare niciodata sa emiti pareri, doar repeti ca un papagal ce te invata altii... daca esti implicat in politica de 20 ani, faci parte din nucleul dur al pnl si ai ajuns la stadiul de a scrie referate, spune totul despre tine...
|
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 11:05
De la: Nato156, la data 2011-02-08 10:11:52Da, merita suspendat, pentru ca si eu merit schimbarea unui tradator mincinos, chiar si cu altii, dar asta m-a dezamagit de mult prea multe ori. Nu este coerent in afirmatii, nu este sincer, nu este nationalist, nu merita sa ma conduca, iar daca nu pleaca el, dupa ziua mea emigrez! Sincer. sincer, cred ca meriti ceva mai bun, prea esti dezamagit, poate ai tu vreun defect de nu te vrea nimeni? Raporteaza abuz de limbaj |
|
cosmin_ionut007 6 mesaje Membru din: 29/12/2008 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 11:50
si miine daca sar putea trebuiesuspendat
|
9am155060 4 mesaje Membru din: 15/10/2009 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 12:14
BASESCU NU TREBUIE SUSPENDAT ! El trebuie ajutat sa starpeasca hotia din tara, el trebuie ajutat sa creeze locurile de munca pe care le-am avut in 1989 cu ocazia loviturii de stat. Este normal sa fie deranjati oameni ca ; Sorin Ovidiu Vantu care in 1989 vindea tigari cu sacosa pe strazile din Roman si care stim cum a facut averea, Dan Voiculescu, Nastase, Tariceanu, Mihaela dragostea mea-sluga lui Vantu(sa va fie rusine). Toti acestia si multi altii ca ei au facut averi din furat, prin inchiderea fabricilor si vanzarea la fier vechi, prin sfaramarea betonului si vanzarea lui iar ultima lovitura a fost aceea de vanzare a terenurilor. Sa nu uitam ca din toata agricultura nu a ramas nimic; mii de hectare de vii, livezi, mii de complexe, toate distruse. Toti cei care au participat la cest jaf trebuie inchisi ! Aceasta este revolutia pe care ne-ai oferit-o nea ioane ! Imi pare rau ca te-am votat atunci ! Daca voi puneti in fata un om cu ochi albastri, zglobiu si un altul cu parul frumos credeti ca mai pot fi impresionat? REZOLVATI PROBLEMELE ADEVARATE ALE OAMENILOR SI NU MAI CERSITI PUTEREA!Nu ma plang pe mine ci pe copiii nostri care nu au nici un viitor si nu cred ca voi care doriti puterea asa de tare fara a avea ceva concret a ne spune, veti oferi o sansa la un viitor mai bun. Marea majoriotate a oamenilor asa vad lucrurile, cu exceptia acelora care au a-si apara anumite privilegii, in mare parte oferite si nu castigate.
|
zeco 159 mesaje Membru din: 29/07/2010 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 13:23
Trebuie suspendati toti politicienii romani .... dar nu din functie ci trebuie suspendati de capatul unei franghii dupa modelul Saddam Hussein
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
|
|
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 13:28
De la: Nica_Doru, la data 2011-02-08 13:23:54Trebuie suspendati toti politicienii romani .... dar nu din functie ci trebuie suspendati de capatul unei franghii dupa modelul Saddam Hussein cel mai bun coment!
|
fr_loredana 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 13:57
CATEGORIC DA !
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 14:48
De la: 9am243736, la data 2011-02-08 11:03:30De la: vasile_vali, la data 2011-02-07 17:05:27De la: 9am243736, la data 2011-02-07 15:24:54De la: 9am178165, la data 2011-02-07 15:18:28DA, SAPTAMANA ASTA, ASTAZI, LA ACEASTA ORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU MAI AVEM NICI O CLIPA DE PIERDUT!!! traian basescu ESTE UN CRIMINAL, HOT, TALHAR, MAFIOT, FRAUDULOS, IMPOSTOR, NELEGITIM, MINCINOS PATOLOGIC, TURNATOR, SECURIST, E O DEJECTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ba iekonomistule, atat pricepi atata scrii...preiei o informatie si crezi ca aia e stirea...deh, asa va alege basecsu: asculti de ordine scurte, gen "musca!" si asta si faci, nu mai treci prin filtrul a ceea ce ar tb. sa'ti tina loc de creier...!!! Ca voi fi sau nu voi fi ceva candva, nu e tb. ta de pupinkurist portocaloi, al carui sg. scop in viata este PARVENIREA! Mai exista in Romanika si oameni care nu si'au vandut sufletul pe 30 de-arginti sau mai putin, iuda cu ASE ce esti -aiurea, cred ca ai St. Gheorghiu, sectia comert exterior, relatia Anvers.. Ca doar asa se explica adeziunea fierbinte si ff. stransa de matelot: dosare/bani/femei/inghetata/energie/mihaileanu/arme si alte matrapazlacuri pe care doar FBI-ul le-ar mai putea descalci, Cosa Vostra care sunteti voi, pedalailor!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
aurel_bruma 23 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 14:58
Ca mereu, exact, pe mieyul problemei. Sigur, populismul exacerbat al unora dintre cei de la putere, finantismul intarziat si de-aiurea de acum, cu reduceri si surplus de fiscalitate, toate impreuna si la un loc deminstreaza clar ca toti astia care s-au plimbat prin senat, prin guvern, la presedentie, nu au avut clarificate trebuintele tarii ci trebuintele proprii, de grup, de gasca. La o economie demonetizata lunar se impunea o scadere drastica a numarului de functionari. Se impunea o scadere drastica a numarului de parlamentari. Se impunea o curba de sacrificiu incepand de la potentati si cu procentele de reductie in exteriorul social. Nimic nu s-a facut! Partidele, lipsite de idei, de platforme ideologice, nu si-au asumat strategii de dezvoltare fiindca nu au dorit asa ceva.
|
bodea_katy 29 mesaje Membru din: 31/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 15:00
DA SI CAT MAI URGENT CU ATA MAI BINE PENTRU TARA
|
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 15:01
De la: vasile_vali, la data 2011-02-08 14:48:24De la: 9am243736, la data 2011-02-08 11:03:30De la: vasile_vali, la data 2011-02-07 17:05:27De la: 9am243736, la data 2011-02-07 15:24:54De la: 9am178165, la data 2011-02-07 15:18:28DA, SAPTAMANA ASTA, ASTAZI, LA ACEASTA ORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU MAI AVEM NICI O CLIPA DE PIERDUT!!! traian basescu ESTE UN CRIMINAL, HOT, TALHAR, MAFIOT, FRAUDULOS, IMPOSTOR, NELEGITIM, MINCINOS PATOLOGIC, TURNATOR, SECURIST, E O DEJECTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sa-l trec la referat? esti slab de tot bre, nu-i usor sa fii nucleu dur, te-au supt de tot laberalii... apropos, cati arginti ati primit pentru infratirea cu tortionarii?dar tot nu mi-ai raspuns, se mai pune problema daca au existat sau nu tortionari, acum ca ati batut palma cu ei...? sau numai la furat? PS parca eram comunist, acum sunt portocaloi? orice om care gandeste este ori comunist ori portocaliu... mare pacat ca ati intrat in parlamentul romaniei de pe locuri fruntase, adica 2-3, in urma unei guvernari cum rar a avut parte poporul roman... daca nu era legea asta, erati la loc de cinste, alaturi de taranisti... putintica rabdare, domnu injineur, ca acusi va vine randul!de fapt, v-a inghitit balaurul rosu ...pardon, fratii vostri de suferinta... Raporteaza abuz de limbaj |
|
neluancutii2 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 15:03
Da ar trebui suspendat, dar cine il va inlocui?caci coalitia care s-a format este cea care a distrus economia nationala si care printr-un acord tacit randuindu-se la putere intre anii 1990-2000 au facut ACELE ASA ZISE PRIVATIZARI PE 1 LEU impartindu-si toate obiectivele de interes national multe dintre ele ajungand in decurs de cativa ani vandute lafier vechi,iar cele care aduceau candva bani statului au fost vandute altor companii straine aducandu-le lor si apropiatilor lor averi impresionabile si multe conturi de milioane de euro in banci straine [bani care au fost produsi in Romania sunt rulati in alte state iar noi poporul roman asteptam sa ne vina valuta de la cei care si-au lasat aici familiile si muncesc in conditii grele inafara tarii, iar la sfarsitul fiecarui an ei cei de sus fac bilantul sa vada ce bani au mai adus acestia si cu cat ar mai creste puterea valutara]
|
geovoican 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 15:04
Cred ca ar fi mai bine sa fii matale suspendat de pe forum. Habar nu ai despre ce vorbesti. Cum sa treaca Basescu in opozitie? Traian Basescu este Presedintele Romaniei, reales a treia oara de aproape 5 milioane de romani. Felix l-a mai suspendat o data pe Basescu. Se ce a castigat? Acuma l-a convins si pe carlanul Ponta sa puna si el umarul la suspendare. Si ce daca? Noi tot il vom vota din nou. Nu avem altul. Mai avem inca 4 ani din mandatul lui Basescu. Astept rezultate ale luptei cu sistemul ticalosit. Sper sa le vad. Chiar in ciuda voastra, al acelora care nu l-ati votat si care voiti sa il suspendati. Si sa alegeti pe cine? Pe Ponta? Pe Antonescu? Pe Nastase?. Om vedea peste 4 ani ce sanse au. Oricum Basescu nu mai poate candida. Si de sustinut nu cred ca ii va sustine pe vreunul dintre cei enumerati mai sus.
|
9am243862 62 mesaje Membru din: 24/11/2010 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 15:20
se va intampla si asta...deocamdata basescu ne mai vrea ca marionete... mai are multe de spus si facut
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 15:31
De la: neluancutii2, la data 2011-02-08 15:03:29Da ar trebui suspendat, dar cine il va inlocui?caci coalitia care s-a format este cea care a distrus economia nationala si care printr-un acord tacit randuindu-se la putere intre anii 1990-2000 au facut ACELE ASA ZISE PRIVATIZARI PE 1 LEU impartindu-si toate obiectivele de interes national multe dintre ele ajungand in decurs de cativa ani vandute lafier vechi,iar cele care aduceau candva bani statului au fost vandute altor companii straine aducandu-le lor si apropiatilor lor averi impresionabile si multe conturi de milioane de euro in banci straine [bani care au fost produsi in Romania sunt rulati in alte state iar noi poporul roman asteptam sa ne vina valuta de la cei care si-au lasat aici familiile si muncesc in conditii grele inafara tarii, iar la sfarsitul fiecarui an ei cei de sus fac bilantul sa vada ce bani au mai adus acestia si cu cat ar mai creste puterea valutara] intre cei care a distrus economia asta, punind-o la pamint , este si dl. Basescu ! a fost pe posturi cheie pina-n ' 89 si, " la vremuri noi tot noi" ....adica dumnealui, esalonul 2-3 al securitatii si PCR ! a fost ministru cind s-a praduit Flota RO ; dar si cind CFR a inceput sa fie " reformat " si TAXA BASESCU e pusa de el, nu de mine ! este in aceasta politica dezastruoasa ptr tara de 20 ani si a facut parte din PSD ca ministru ; a facut aliante cu toate partidele astea de care va declarati scirbiti ....si cu Voiculescu si cu Geoana ...a fost sprijinit si sponsorizat atit de Patriciu cit si de Vintu, care-i pusese la dispozitie radioTotal si realitateatv , plus ce ziare mai avea ....asa ca, lasati-o balta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
a_mika_love2006 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 15:54
da, votez pentru suspendare!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 15:58
De la: a_mika_love2006, la data 2011-02-08 15:54:25da, votez pentru suspendare!!!! tu votezi,io votez,ala voteaza,da' smecheria e la ei,adica base si-ai lui lorzi...asa ca...urma scapa turma...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 15:59
De la: Nica_Doru, la data 2011-02-08 13:23:54Trebuie suspendati toti politicienii romani .... dar nu din functie ci trebuie suspendati de capatul unei franghii dupa modelul Saddam Hussein asa ma gandeam si io,hai sa facem pariu care va fi primu'...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 16:00
De la: 9am155060, la data 2011-02-08 12:14:45BASESCU NU TREBUIE SUSPENDAT ! El trebuie ajutat sa starpeasca hotia din tara, el trebuie ajutat sa creeze locurile de munca pe care le-am avut in 1989 cu ocazia loviturii de stat. Este normal sa fie deranjati oameni ca ; Sorin Ovidiu Vantu care in 1989 vindea tigari cu sacosa pe strazile din Roman si care stim cum a facut averea, Dan Voiculescu, Nastase, Tariceanu, Mihaela dragostea mea-sluga lui Vantu(sa va fie rusine). Toti acestia si multi altii ca ei au facut averi din furat, prin inchiderea fabricilor si vanzarea la fier vechi, prin sfaramarea betonului si vanzarea lui iar ultima lovitura a fost aceea de vanzare a terenurilor. Sa nu uitam ca din toata agricultura nu a ramas nimic; mii de hectare de vii, livezi, mii de complexe, toate distruse. Toti cei care au participat la cest jaf trebuie inchisi ! Aceasta este revolutia pe care ne-ai oferit-o nea ioane ! Imi pare rau ca te-am votat atunci ! Daca voi puneti in fata un om cu ochi albastri, zglobiu si un altul cu parul frumos credeti ca mai pot fi impresionat? REZOLVATI PROBLEMELE ADEVARATE ALE OAMENILOR SI NU MAI CERSITI PUTEREA!Nu ma plang pe mine ci pe copiii nostri care nu au nici un viitor si nu cred ca voi care doriti puterea asa de tare fara a avea ceva concret a ne spune, veti oferi o sansa la un viitor mai bun. Marea majoriotate a oamenilor asa vad lucrurile, cu exceptia acelora care au a-si apara anumite privilegii, in mare parte oferite si nu castigate. si tu ai dreptate....
|
|
9am178933 5 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 16:07
ar trebui omorit ca cu asta e mai rau decit cu ceausescu unde esti tu tepes doamne sai judeci asa cum ar merita ca atati conducatori ai rominieii sau zbatut ca tara romaneasca sa fie frumoasa si bogata si uite cum a ajuns jos cu eii la moarte condamnati.........
|
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 16:10
De la: 9am178933, la data 2011-02-08 16:07:00ar trebui omorit ca cu asta e mai rau decit cu ceausescu unde esti tu tepes doamne sai judeci asa cum ar merita ca atati conducatori ai rominieii sau zbatut ca tara romaneasca sa fie frumoasa si bogata si uite cum a ajuns jos cu eii la moarte condamnati......... daca incerci sa fii mai coerent in exprimare,poate primesti si un raspuns sau ...ceva...
|
|
|
|

ar putea fi un MOTIV DE DESTITUIRE NERESPECTAREA CONSTITUTIEI ? DA ? sa-mi dai de stire daca da sa vedem cum facem !