Info
x
Unde se vor ascunde tradatorii neamului de la pdl ?
|
USL_SALVEAZA_ROMANIA 2 mesaje Membru din: 5/02/2011 |
Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 16:26
Odata cu formarea aliantei PSD+PNL+PC,in Romania a inceput sa creasca speranta,ca va rasari soarele.Undese vor ascunde Basescu ,Boc,Udrea,care au infometat romanii ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 11:06
Nu vor avea timp să se ascundă....
Raporteaza abuz de limbaj
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 9/09/2010 |
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 15:47
nu stiu la ce te referi...dar cred ca au distrus Romania tocmai cei pe care-i propui ca si salvatori.
unde sunt coloanele de irigatii si lanurile nesfarsite de grane ce puteau fii vazute la orice deplasare cu trenul in epoca neagra a comunismului? unde sunt taranii? asta e mai clar...in Italia...Spania... s-a trait bine pana acum prin speculatii de tot felul nu printr-o crestere economica reala. dar e adevarat... mai putem inca ,,vinde tara,, ...rosia montana....mii de hectare de teren ce brusc au devenit ne-fertile. si asa vom mai trai bine inca un mandat politic. traiasca partidul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
adrian_botoaca 3 mesaje Membru din: 25/10/2010 |
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 15:59
vor creste gainile lui nastase
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 17:13
Mai fratilor,eu cred ca bunastarea fiecaruia depinde mai mult de felul in care fiecare gestioneaza capacitatile sale intelectual-profesionale si pe urma de politica.
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:48
De la: TEMERAR, la data 2011-02-06 17:13:10Mai fratilor,eu cred ca bunastarea fiecaruia depinde mai mult de felul in care fiecare gestioneaza capacitatile sale intelectual-profesionale si pe urma de politica. Nu stiu daca ai dreptate!!! Prin politicile de guvernare se pot crea oportunitati pentru afaceri, posibilitati de dezvoltare a domeniului privat. Nu uita, ca nici o afacere nu poate demara doar cu inteligenta, competenta si cu bunavointa. |
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 21:08
De la: USL_SALVEAZA_ROMANIA, la data 2011-02-05 16:26:57Odata cu formarea aliantei PSD+PNL+PC,in Romania a inceput sa creasca speranta,ca va rasari soarele.Undese vor ascunde Basescu ,Boc,Udrea,care au infometat romanii ? La Tel AVIV !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic
am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 08:35
De la: CIURUITILOR, la data 2011-02-07 21:08:04De la: USL_SALVEAZA_ROMANIA, la data 2011-02-05 16:26:57Odata cu formarea aliantei PSD+PNL+PC,in Romania a inceput sa creasca speranta,ca va rasari soarele.Undese vor ascunde Basescu ,Boc,Udrea,care au infometat romanii ? S-o crezi tu!!!!!!!!! Ii gasim pe criminali si hoti si in fundul pamantului, TREBUIE SA PLATEASCA CU TOTII SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT PENTRU FAPTELE LOR!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 09:27
Se vor ascunde-n tomberoane
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|