Info
x
Unde se vor ascunde tradatorii neamului de la pdl ?
|
USL_SALVEAZA_ROMANIA 2 mesaje Membru din: 5/02/2011 |
Postat pe: 5 Februarie 2011, ora 16:26
Odata cu formarea aliantei PSD+PNL+PC,in Romania a inceput sa creasca speranta,ca va rasari soarele.Undese vor ascunde Basescu ,Boc,Udrea,care au infometat romanii ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 11:06
Nu vor avea timp s� se ascund�....
Raporteaza abuz de limbaj
Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice.
G�oaza este un desert preziden�ial.
"Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 9/09/2010 |
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 15:47
nu stiu la ce te referi...dar cred ca au distrus Romania tocmai cei pe care-i propui ca si salvatori.
unde sunt coloanele de irigatii si lanurile nesfarsite de grane ce puteau fii vazute la orice deplasare cu trenul in epoca neagra a comunismului? unde sunt taranii? asta e mai clar...in Italia...Spania... s-a trait bine pana acum prin speculatii de tot felul nu printr-o crestere economica reala. dar e adevarat... mai putem inca ,,vinde tara,, ...rosia montana....mii de hectare de teren ce brusc au devenit ne-fertile. si asa vom mai trai bine inca un mandat politic. traiasca partidul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
adrian_botoaca 3 mesaje Membru din: 25/10/2010 |
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 15:59
vor creste gainile lui nastase
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 6 Februarie 2011, ora 17:13
Mai fratilor,eu cred ca bunastarea fiecaruia depinde mai mult de felul in care fiecare gestioneaza capacitatile sale intelectual-profesionale si pe urma de politica.
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 19:48
De la: TEMERAR, la data 2011-02-06 17:13:10Mai fratilor,eu cred ca bunastarea fiecaruia depinde mai mult de felul in care fiecare gestioneaza capacitatile sale intelectual-profesionale si pe urma de politica. Nu stiu daca ai dreptate!!! Prin politicile de guvernare se pot crea oportunitati pentru afaceri, posibilitati de dezvoltare a domeniului privat. Nu uita, ca nici o afacere nu poate demara doar cu inteligenta, competenta si cu bunavointa. |
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 21:08
De la: USL_SALVEAZA_ROMANIA, la data 2011-02-05 16:26:57Odata cu formarea aliantei PSD+PNL+PC,in Romania a inceput sa creasca speranta,ca va rasari soarele.Undese vor ascunde Basescu ,Boc,Udrea,care au infometat romanii ? La Tel AVIV !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic� am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 08:35
De la: CIURUITILOR, la data 2011-02-07 21:08:04De la: USL_SALVEAZA_ROMANIA, la data 2011-02-05 16:26:57Odata cu formarea aliantei PSD+PNL+PC,in Romania a inceput sa creasca speranta,ca va rasari soarele.Undese vor ascunde Basescu ,Boc,Udrea,care au infometat romanii ? S-o crezi tu!!!!!!!!! Ii gasim pe criminali si hoti si in fundul pamantului, TREBUIE SA PLATEASCA CU TOTII SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT PENTRU FAPTELE LOR!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Februarie 2011, ora 09:27
Se vor ascunde-n tomberoane
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|