Info
x
Ar trebui suspendat basescu?
|
9am244971 102 mesaje Membru din: 19/01/2011 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 20:57
Calmati va dragi pedelisti, nu il suspenda nimeni ! E doar o perdea de fum ....
Plus ca ar fi o greseala , trebuie lasat sa se prabusesca de tot ..... si cu partid cu tot . De ce l ar suspenda cineva ?????????? Sa il lase sa sara tzop - tzop in opozitie de unde sa adune voturi cu discursuri la modul : V am zis eu romanilor ca astia sunt la fel ca mine . Si sa revina apoi cu forte proaspete la alegerile din 2012 ??? Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
|
|
9am125241 235 mesaje Membru din: 29/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 20:59
De la: 9am125241, la data 2011-02-07 20:31:01De la: gabigabi, la data 2011-02-07 19:35:36aici ai dreptate, SILVERULE : POSTACII astia, iesiti ca gindacii de bucatarie , toti inregistrati cu acea data inexistenta in caledar, TOTI SUNT PORTOCALII ! numara-i si ai sa vezi ! Raporteaza abuz de limbaj
Vested tanar !
|
|
9am189456 14 mesaje Membru din: 11/06/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 21:03
Daca privim la ce idealuri ii unesc pe cei din mult trambitata alianta te umpli de dezgust. Nu au nici macar de ochii lumii rusine cand pe primul loc declara in mod solemn, la TV, ca trebuie sa-l dea jos pe Basescu.
De abia apoi incearca sa balmajeasca cate ceva legat de fantasticele masuri ce le-ar lua dar se feresc sa ne dea reteta fericirii, masurile concrete. Probabil ca este un brend, are un brevet de inventie de este tinut la secret in loc sa ne talmaceasca cuvant cu cuvant masurile aducatoare de bunastare. Care este crezul politic? Pe cine reprezinta aceasta Alianta? Vor sa suspende pe Presedinte. Foarte bine. Mai intai sa raspunda cerintelor electoratului de la referendum. Mai intai sa-si faca curatenie fiecare partid in ograda sa considerandu-se o mare pata atunci cand un membru marcant cu functii in partid sau parlament, se dovedeste a fi corupt. Nu se vrea reducerea numarului de parlamentari, nu se vrea curatenie la varf. Acum si-au dat mana pentru ca descoperirile de cazuri de coruptie au inceput sa se indeseasca, apropiindu-se de capetele de la varful piramidei. Astfel, se dovedeste ca alianta este de fapt o " monstruasa coalitie"- similara cu coalitia invatata candva la istorie. Impotriva cui era acea coalitie? Raporteaza abuz de limbaj
Nu stiu ce ar trebui sa apara aici. De aceea, pentru ca vad o situatie cam neclara, toti evita identificarea, ANONIMATUL este cuvantul de ordine, eu voi pune numele si localitatea pentru ca doresc sa se stie ca nu am nimic de ascuns. Sunt sincer si raspunzator in tot ce am afirmat si in ce voi afirma.
Deci: Popescu Aurelian, Zarnesti- Brasov
Am cont pe FACEBOOK si pe NETLOG. Pe Netlog se gaseste si adresa de E-mail
La cele doua adrese se gasesc multe poze cu masivul PIATRA CRAIULUI.
|
|
9am189456 14 mesaje Membru din: 11/06/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 21:03
Daca privim la ce idealuri ii unesc pe cei din mult trambitata alianta te umpli de dezgust. Nu au nici macar de ochii lumii rusine cand pe primul loc declara in mod solemn, la TV, ca trebuie sa-l dea jos pe Basescu.
De abia apoi incearca sa balmajeasca cate ceva legat de fantasticele masuri ce le-ar lua dar se feresc sa ne dea reteta fericirii, masurile concrete. Probabil ca este un brend, are un brevet de inventie de este tinut la secret in loc sa ne talmaceasca cuvant cu cuvant masurile aducatoare de bunastare. Care este crezul politic? Pe cine reprezinta aceasta Alianta? Vor sa suspende pe Presedinte. Foarte bine. Mai intai sa raspunda cerintelor electoratului de la referendum. Mai intai sa-si faca curatenie fiecare partid in ograda sa considerandu-se o mare pata atunci cand un membru marcant cu functii in partid sau parlament, se dovedeste a fi corupt. Nu se vrea reducerea numarului de parlamentari, nu se vrea curatenie la varf. Acum si-au dat mana pentru ca descoperirile de cazuri de coruptie au inceput sa se indeseasca, apropiindu-se de capetele de la varful piramidei. Astfel, se dovedeste ca alianta este de fapt o " monstruasa coalitie"- similara cu coalitia invatata candva la istorie. Impotriva cui era acea coalitie? Raporteaza abuz de limbaj
Nu stiu ce ar trebui sa apara aici. De aceea, pentru ca vad o situatie cam neclara, toti evita identificarea, ANONIMATUL este cuvantul de ordine, eu voi pune numele si localitatea pentru ca doresc sa se stie ca nu am nimic de ascuns. Sunt sincer si raspunzator in tot ce am afirmat si in ce voi afirma.
Deci: Popescu Aurelian, Zarnesti- Brasov
Am cont pe FACEBOOK si pe NETLOG. Pe Netlog se gaseste si adresa de E-mail
La cele doua adrese se gasesc multe poze cu masivul PIATRA CRAIULUI.
|
|
9am125241 235 mesaje Membru din: 29/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 21:13
De la: 9am244971, la data 2011-02-07 20:57:35Calmati va dragi pedelisti, nu il suspenda nimeni ! E doar o perdea de fum .... Cred ca ai inteles politica pedelistilor..., prin suspendarea lui base si-ar mai spala "faxonul" PD-leul, ca partid, dand vina pe "birlic" (joker) ! Raporteaza abuz de limbaj
Vested tanar !
|
|
9am047535 1 mesaj Membru din: 18/05/2009 Oras: Brasov |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 21:13
DA NORMAL CA A FACUT O TARA DE RAPA,MAI ALES PENTRU TINERI DIN ZIUA DE AZI CA NU AU LOC DE MUNCA,SI DE ACEIA SA AJUNS CA TOT MAI MULTI TINERI SA PLECE IN STRAINATATE,SI SA URASCA PROPRIA TARA IN CARE SAU NASCUT,VREM LOCURI DE NUMCA,JOSSSSSSSSSS BASESCU SI GUVERNUL BOC,SUNT NISTE HOTI CA NUMAI LA EI SE GANDESC SI LA TINERET NU.VREM DREPTATE(RAZVAN,BRASOV).
Raporteaza abuz de limbaj
gavan
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 21:15
Eu cred ca mai logic ar fi sa ne dam intai cu parerea daca exista motive sa fie suspendat.
Suspendarea unui presedinte nu se face in functie de simpatii, antipatii sau de cum crede tanti Aglaia din Vascauti, ci pe baza unor prevederi clare din Constitutie. Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
catalin_daianu67 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 21:30
NUUU!De ce?Ar veni la putere cei care au initiat coruptia si viata care o traim astăzi.De la ei a plecat tot răul Romaniei.Ce vreti sa schimbam hotii cu Mama hotilor?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
1dec1918_30dec1947 35 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 21:41
De gat!
|
daniel_dragos 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 21:43
DA CU SIGURANTA TREBUIE O SCHIMBARE IN BINE DECI BASESCU TREBUIE SA PLECE.
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 22:48
De la: rusovidiu2003, la data 2011-02-07 19:27:13NU TREBUIE SUSPENDAT, DAN VOICULESCU ESTE UN LAS SI UN COMUNIST INSETAT DUPA AVERI CARE ESTE INTERESAT DOAR DE INTERESELE LUI DIN GRUP . Inlocuieste voiculescu cu basecsu -faci erori de scriere, amice!- si ai dreptate!! Bonus, bataite la copii si telefoane de la "tiganci imputite"...! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am086436 2 mesaje Membru din: 28/06/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 23:11
da
|
Lavinius 1 mesaj Membru din: 7/02/2011 |
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 23:48
Este irelevant daca schimba presedintele sau nu.
ISTORIA acestei tari precum si viitorul sunt scrise deja cu multi ani in urma , indiferent cine ar veni la putere.Suntm victimele "razboiului modern de cucerire" asa cum sa intamplat in mai multe state Pentru cei care nu cred sa caute pe net DOCUMENTARUL "zeitgeist in limba romana" si o sa vada o asemanare drastica si un adevar crunt care corespunde realitatii actuale. Nu va mai certati degeaba. Toate cele bune Raporteaza abuz de limbaj |
|
anton_emilia 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 00:01
Eu cred ca ar trebui dati toti jos..nici unul nu este mai bun...
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 00:08
De la: Black_Friday, la data 2011-02-07 21:15:41Eu cred ca mai logic ar fi sa ne dam intai cu parerea daca exista motive sa fie suspendat. Am telefonat la "tanti Aglaia din Văscăuți" și a spus că este uimită de informațiile pe care le ai. Nimeni nu trebuia să știe că a fost aleasă să examineze dacă "produsul" de la Cotroceni corespunde "termenului de garanție" înscris pe eticheta constituțională. Nu a dorit să facă decât o precizare... La Cotroceni totul este alterat și, ca urmare, a solicitat intervenția echipei de deratizare a USL-ului. Raporteaza abuz de limbaj
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
9am209252 1 mesaj Membru din: 27/07/2010 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 00:22
Nu cred ca lideri ca Ponta nu pot dormi noaptea de necaz ca romanul de rand o duce prost...mereu trebuie sa fie vina cuiva:))) lupta cea mare e pentru "ciolan" pentru putere, interese de tot felul etc. Cati presedinti am avut pana acum in campanii au tot dat vina unii pe altii ....au venit cu promisiuni de tot felul ca vor face mare branza dar pana la urma cine a ramas cu ochiii in soare???tot cel naiv care a votat...asa ca cei care asteapta sa faca altii ceva pentru ei vor ramane la nesfarsit cu ochii in soare sperand de la un an la altul ceva mai bun (ca doar speranta moare ultima:)))) parerea mea e ca daca vrei sa faci ceva esti pe cont propriu prietene...cati primari si oameni aflati la putere au facut datorii externe ingropand primariile si nu numai in datorii pentru multi ani ca doar nu platesc ei din buzunarul propriu banii inapoi insotiti de dobanda.. iar banii dispar la fel de repede cum apar cine stie pe unde...mandatul se termina si dupa aia ce o sa fie nu mai intereseaza pe nimeni dupa ce e cu plinul facut ....cel care voteaza hotaraste doar cui ii da puterea sa fure in continuare:))) bafta in continuare tuturor !!!
|
Fosta membra 9am.ro 296 mesaje Membru din: 30/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 00:46
De la: alexandragrin, la data 2011-02-07 15:01:45Dan Voiculescu a venit cu declaratia soc a zilei: Basescu va fi suspendat pe 25 martie. Voi ce credeti, ar trebui suspendat presedintele? Eu cred ca trebuie destituit !Prea mult rau face Romaniei !
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
|
|
Fosta membra 9am.ro 296 mesaje Membru din: 30/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 00:51
De la: 9am209252, la data 2011-02-08 00:22:08 Asa ca sa ne apucam fiecare de treaba,sa nu mai platim impozite si taxe ca vor disparea si Boc si Basescu cu iubita lui Udrea!
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
|
|
raduflorinpa 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 01:28
Abia incepem sa vedem luminita pe care ne-o tot aratau alti si felix cu titulescu jr. si feciora crinut vor sa incepem inapoi macar basescu au si au avut ,,oo ,,sa rupa pisica si nici nu ne-o pus sa le numaram ca ,colegu lor care se tot ascunde dupa matusi si bunucute oricum numai daca se nationalizeaza privatizarile si cu cantec si fara cantec mai au ce face oricum averile lor n-o sa si le nationalizeze asa ca daca asteptam sa mai dea ei o suta ca nea ceasca mai bine sai lase satermine oricum trebuia s-o fca tara sa mearga bine de la inceput nuso faca in capitalismu de cumetrie pe care lau promovat psd si pc chiar si pnl si pd sal suspende pe nea nelu de oo ca leo fost baci si si facut pohta ce-o pohtito lasati ba sa gate no mai daramati la loc
|
n1colas 1 mesaj Membru din: 15/01/2011 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 02:22
Amicilor, nu conteaza ca e Voiculescu securist, fost securist, orice alta eticheta o mai avea el. Conteaza ca basescu este INCOMPETENT, oricine altcineva ar fi putea fi la putere, sa fie ! Cat avem bani, mancare, caldura, lumina si internet, mai sufera cineva de alte lucruri? dreptul la exprimare libera..ce rahat? nu ni-l ia nimeni....iar legi mai tampite decat astea care s-au dat in regimu' lu basescu, nu cred ca altii le-ar putea da...WAKE UP !
|
|
doromih 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 03:05
NUU!nu trebuie schimbat!Marinare du corabia prin furtuna la malul mult visat.Cred ca esti singura sansa de o"leac de ordine si disciplina in tara .Numai cu impunerea respectarii aceleiasi reguli-LEGEA-pentru toti Romania si Romanii s-au dezvoltat exploziv in istorie.Fi drept si milostiv dar fara mila unde este rea vointa si smecherie,putreziciunesau tradare de Neam. Spor in Lucrare Raporteaza abuz de limbaj |
|
augmynt 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 05:36
da, ar trebui suspendat si asta cat mai repede,dar intrebarea este:cine ii va lua locul?
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 05:49
De ce vine atata lume special pentru topicul asta?
Iar e concurs? Se da ceva? Pe mine de ce nu ma anunta nimeni? Si apropo de suspendat, venim toti cu funie? cine aduce sapunul? Trebuie o organizare , nu va aruncati toti, ca in loc de suspendat, ajunge imprastiat
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 06:13
dragi pretini, tovarasul trebe sa-si faca autacritica
si din nou
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 06:17
De la: Will, la data 2011-02-08 06:13:02dragi pretini, tovarasul trebe sa-si faca autacritica Nu a mai facut demult bai de multime, cred ca e momentul! Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 06:32
De la: vasile_vali, la data 2011-02-07 22:51:56De la: alexy_me, la data 2011-02-07 19:29:39ba nene poate k basescu nu e aja bun dar a avut curajul sa dea de pamant cu unii care sunt adevarati mafioti mai date-n sange de sclavagiu nu avem bani de mancare de toate alea si kum zicea cnv mai sus avem bani de alegeri asta ne lipseste akum cand mai avem un pik si iesim din criza si noi lol ce gandire aveti fratilor Asta era cauza, invidia ca nu ai prins si tu un contract? Te propunem pentru un contract de vidanjare! Esti (r)omul potrivit la locul potrivit! Agentul maro in actiune! Postac fruntas pe creanga/ramura/craca? Imi place ca esti sincer si nu iti renegi originile!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 08:25
De la: Ingrid, la data 2011-02-08 05:49:05De ce vine atata lume special pentru topicul asta? Pai vine lumea pentru ca e animata de acelasi sentiment: ura definitiva si uriasa impotriva mizerabilului national, traian basescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
paul_zlmr 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 08:31
trebuie SCHIMBAT...si inlocuit cu membrii ai ACADEMIEI ROMANE!!! toti ministri trebuie schimbati si inlocuiti cu MEMBRI AI ACADEMIEI ROMANE !
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 08:45
De la: paul_zlmr, la data 2011-02-08 08:31:01trebuie SCHIMBAT...si inlocuit cu membrii ai ACADEMIEI ROMANE!!! toti ministri trebuie schimbati si inlocuiti cu MEMBRI AI ACADEMIEI ROMANE ! VORBESTI "AVIOANE"!!!!!!!!! traian basescu TREBUIE SUSPENDAT SI ARESTAT DE URGENTA!!!!!!!!!AZI!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am244617 1 mesaj Membru din: 3/01/2011 |
Postat pe: 8 Februarie 2011, ora 08:47
Nu numai suspendat....si ar trebui sa raspunda de tot ce a facut si tot ce nu a facut si trebuia sa faca.
|
|
|

.
Nu cred ca lideri ca Ponta nu pot dormi noaptea de necaz ca romanul de rand o duce prost...mereu trebuie sa fie vina cuiva:))) lupta cea mare e pentru "ciolan" pentru putere, interese de tot felul etc. Cati presedinti am avut pana acum in campanii au tot dat vina unii pe altii ....au venit cu promisiuni de tot felul ca vor face mare branza dar pana la urma cine a ramas cu ochiii in soare???tot cel naiv care a votat...asa ca cei care asteapta sa faca altii ceva pentru ei vor ramane la nesfarsit cu ochii in soare sperand de la un an la altul ceva mai bun (ca doar speranta moare ultima:)))) parerea mea e ca daca vrei sa faci ceva esti pe cont propriu prietene...cati primari si oameni aflati la putere au facut datorii externe ingropand primariile si nu numai in datorii pentru multi ani ca doar nu platesc ei din buzunarul propriu banii inapoi insotiti de dobanda.. iar banii dispar la fel de repede cum apar cine stie pe unde...mandatul se termina si dupa aia ce o sa fie nu mai intereseaza pe nimeni dupa ce e cu plinul facut ....cel care voteaza hotaraste doar cui ii da puterea sa fure in continuare:))) bafta in continuare tuturor !!!
si din nou
Imi place ca esti sincer si nu iti renegi originile!