back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ar trebui suspendat basescu?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

dragos31_2

11 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:29

Sigur ca DA! SA VINA LA PUTERE FOSTII SECURISTI!!!!!!!!!!!! sau,sa reformulez! FOSTII SEFI AI SECURISILOR! TRAIASCA FELIX!!!!!!!!!!!!!! MINTE SCURTA no comment

Raporteaza abuz de limbaj
9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:31

De la: eugencurta, la data 2011-02-07 15:27:41In 2004 cand a fost ales Basescu, i-am spus unei colege exact cuvintele astea: „Din acest moment cel mai mare dusman al Romaniei nu se afla in exterior, ci in interior”. Evident ca ma refeream la Basescu. Anii scursi de atunci mi-au dat dreptate. Individul asta e intruchiparea raului. Daca ar fi zugrav, ar fura la vopsele. Daca ar fi taximetrist, ar avea contorul masluit. Daca ar fi chelner, ar fura cu nerusinare la nota de plata si ar fi in stare sa si scuipe in ciorba, inainte sa o aduca clientului.
Daca trebuie suspendat?! Pai individul asta nu trebuia ales. Este cel mai malefic politician. Ne vor trebui multi ani ca sa reparam ce-a stricat el in mediul politic romanesc, si asa de proasta calitate.
Nu trebuie doar suspendat, trebuie ...infundat! La puscarie cu el!

la fel de evident este si faptul ca te numeri printre cei certati cu legea, da' certati rau de tot...
cel putin vantu a recunoscut public ca este dusmanul lui basescu incepand de a doua zi cand a fost ales.. a spus si motivul... tu de ce nu ai sange in cojones? ...

nvc_group

1 mesaj

Nu cred ca mai exista acel 85% care il vor pe Basescu JOS.Mai bine de 95% vor acest guvern si presedentia demolata. Ar fi pacat ca discursul lui Voiculescu sa fie doar o amagire suspicioasa. Deci DA..de la Campina...un clar DA...Jos cu ei

9am185223

4 mesaje

Felix sa nu uite ce a patit Ceausescu, s-ar putea sa urmeze

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:32

De la: 9am243736, la data 2011-02-07 15:16:58citat din cuvantarea marea a securistului:"Aceasta coalitie nu s-a facut pentru a ne face ca lucram. Alianta PSD-PNL-PC are obligatia de a folosi toate mijloacele parlamentare si constitutionale de care dispune pentru a schimba imediat puterea. Iar in Romania puterea a fost abuziv concentrata in mainile unui singur om, Traian Basescu. Asadar, pentru Opozitie si pentru peste 85% dintre romani, schimbarea lui Traian Basescu inseamna indepartarea unui regim abuziv, corupt si incompetent, inseamna revenirea la democratie si normalitate. Pe scurt, sansa la o viata mai buna"

fara comentarii....

hai, nu te mai ambala atit ! si Basescu e securist si asta nu i-a impiedicat pe romani- si nici macar pe tine- sa-l revoteze !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:32

De la: 9am243736, la data 2011-02-07 15:24:54
De la: 9am178165, la data 2011-02-07 15:18:28DA, SAPTAMANA ASTA, ASTAZI, LA ACEASTA ORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU MAI AVEM NICI O CLIPA DE PIERDUT!!! traian basescu ESTE UN CRIMINAL, HOT, TALHAR, MAFIOT, FRAUDULOS, IMPOSTOR, NELEGITIM, MINCINOS PATOLOGIC, TURNATOR, SECURIST, E O DEJECTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In inchisoare cu traian basescu, sa-i punem catusele si sa-l inchidem pe viata!!!!!!!!!!!!!!!

daca romania ar fi o tara democrata, ar trebui sa fii inchisa pentru asemenea abjectii,... probabil ca esti arhicunoscuta in lumea medicala si nimeni nu se mai complica cu un caz ca al tau...

Gura postacule, bine????????????????? Desi tie nu-ti convine, ROMANIA E O TARA LIBERA, SI AM DREPTUL SA AFIRM SUS SI TARE CA traian basescu E UN INFRACTOR CARE TREWBUIE INCHIS PE VIATA PENTRU CRIMELE SI TALHARIILE SALE!!!!!!!!!!!!!!

Apropos amici, stiti care e ultima gaselnita ca basescu SA-I UCIDA O DATA PE PENSIONARII CARE SE INCAPATANEAZA SA TRAIASCA????? SA TRANSFORME SPITALELE TBC IN CAMINE DE BATRANI, SA-I "CURETE" ODATA DE ZILE, ca sa-i ramana lui pensiile oamenilor ca are udrea nevoie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9am245226

2 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:34

sa fie trimis acas cu Nutzi cu tot ,, asa o sa aiba parte de ea mai mult timp ,,,,

adrian_botoaca

3 mesaje

cred ca ar trebui schimbata toata clasa politica si constitutia sa intersica accesul securistilor si rudelor de gradul 1-3

marcel_hendea

2 mesaje

La ''pachet promotional'' cu toata trupa care-l inconjoara poate ca ar da ceva rezultate. Iar dupa verificarea averilor-respectiv sa vedem unde sunt banisorii nostri-totul la bugetul de stat si baietii si fetele la" ascunzatoare"pentru vreo 15-20 de ani. Dar... ce punem in loc ? Because va inselati daca credeti ca avem ceva. Schimbarea sefilor, bucuria nebunilor ?

9am188119

2 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:35

da !

v_valigheteu

3 mesaje

DA. FARA NICI CEA MAI MICA RETINERE. DAR CE PUNEM IN LOC????????? ACEASTA E INTREBAREA LA CARE AR TREBUI SA RASPUNDEM. VEDETI VOI UN POLITICIAN CARE VA REPREZINTA INERESELE ?? SPUNETII VOI NUMELE, DAR SA NU REGRETATI IARASI !!

9am189456

14 mesaje
Oras: Brasov

Desi, recunosc ca in multimea de parlamentari se gasesc si cativa parlamentari onesti si buni profesionisti, ar trebui sa fie suspendati toti politicienii, cu mic cu mare de la parlament si pana in catunul cel mai indepartat de coruptia bucuresteana. Actele politice ce s-au facut de atatia ani nu au fost in favoarea Romaniei si a poporului sau. Haosul, coruptia generalizata si saracia sunt roadele viermilor ce au supt seva tarii. Eu nu am fost si nu sunt cu Basescu sau cu partidul PDL, dar nici nu vreau sa contribui la inrautatirea situatiei existente. Deci spun NU suspendarii lui Basescu. Programul de reforme inceput atat de timid si asa ciuntit cum este inseamna mai mult decat nimic sau dimpotriva.

Nu stiu ce ar trebui sa apara aici. De aceea, pentru ca vad o situatie cam neclara, toti evita identificarea, ANONIMATUL este cuvantul de ordine, eu voi pune numele si localitatea pentru ca doresc sa se stie ca nu am nimic de ascuns. Sunt sincer si raspunzator in tot ce am afirmat si in ce voi afirma. Deci: Popescu Aurelian, Zarnesti- Brasov Am cont pe FACEBOOK si pe NETLOG. Pe Netlog se gaseste si adresa de E-mail La cele doua adrese se gasesc multe poze cu masivul PIATRA CRAIULUI.
9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:36

De la: gabigabi, la data 2011-02-07 15:32:02
De la: 9am243736, la data 2011-02-07 15:16:58citat din cuvantarea marea a securistului:"Aceasta coalitie nu s-a facut pentru a ne face ca lucram. Alianta PSD-PNL-PC are obligatia de a folosi toate mijloacele parlamentare si constitutionale de care dispune pentru a schimba imediat puterea. Iar in Romania puterea a fost abuziv concentrata in mainile unui singur om, Traian Basescu. Asadar, pentru Opozitie si pentru peste 85% dintre romani, schimbarea lui Traian Basescu inseamna indepartarea unui regim abuziv, corupt si incompetent, inseamna revenirea la democratie si normalitate. Pe scurt, sansa la o viata mai buna"

fara comentarii....

hai, nu te mai ambala atit ! si Basescu e securist si asta nu i-a impiedicat pe romani- si nici macar pe tine- sa-l revoteze !

ai uitat ca in 2004 doream cu orice pret sa punem capat balaurului rosu, acum balaurul s-a ingrasat si vrea sa revina iar la putere... ce promite: o viata mai buna! cat de buna? asa cum era in 2004.....
ps vezi ca se arde ceva pe aragaz... ca prea miroase urat...

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:37

De la: gabrielcbtr, la data 2011-02-07 15:28:53Nu ar trebui suspendat ! Trebuie lasat sa-si termine mandatul .! Tara este condusa de legislativ si nu de nea Traian , daca trebuie schimbat ceva , si trebuie , este exact procentajul de 85 % dintre parlamentari , dar se naste o alta intrebare , cu cine sa-i inlocuim pe actualii ?Ce afirma Voiculescu este doar populism , posibil sa-l suspende si sa conduca ei , dar pesemne peste 10 ani o sa incepem sa regretam ca s-a intamplat lucrul acesta , asa cum regretam ca a fost impuscat Ceausescu ; impuscat si nu detronat .

Amiceeeee?? Ai plecat demult din Romania???? Vezi ca Romania e o dictatura a mafiei personale a lui traian basescu, care conduce guvernul, parlamentul, parchetul si serviciile de informatii, mafie care ii are ca si conducatori pe Morar, Igas, Oprea si ceilalti sefi de servicii de informatii.
Avem cu cine sa-i inlocuim pe criminalii de la Cotroceni si de la Palatul Victoria stai linistit, nu duce tu grija asta!!!!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:37

De la: gabrielcbtr, la data 2011-02-07 15:28:53Nu ar trebui suspendat ! Trebuie lasat sa-si termine mandatul .! Tara este condusa de legislativ si nu de nea Traian , daca trebuie schimbat ceva , si trebuie , este exact procentajul de 85 % dintre parlamentari , dar se naste o alta intrebare , cu cine sa-i inlocuim pe actualii ?Ce afirma Voiculescu este doar populism , posibil sa-l suspende si sa conduca ei , dar pesemne peste 10 ani o sa incepem sa regretam ca s-a intamplat lucrul acesta , asa cum regretam ca a fost impuscat Ceausescu ; impuscat si nu detronat .

Amiceeeee?? Ai plecat demult din Romania???? Vezi ca Romania e o dictatura a mafiei personale a lui traian basescu, care conduce guvernul, parlamentul, parchetul si serviciile de informatii, mafie care ii are ca si conducatori pe Morar, Igas, Oprea si ceilalti sefi de servicii de informatii.
Avem cu cine sa-i inlocuim pe criminalii de la Cotroceni si de la Palatul Victoria stai linistit, nu duce tu grija asta!!!!!!!!!!!!!!!!

moshnelu60

4 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:38

Zic Da fara nici o ezitare!
Nu cred ca se doreste de nimeni sa iesim in strada. Daca se v-a ajunge la asa ceva , la noi v-a fi cu ``specificul`` nostru.Si... nu v-a fi de bun augur pentru nimeni. Mai bine pe cale democratica si de catre fortzele politice din opozitzie. Parerea mea, de om simplu....neafiliat vreunei formatziuni politice...

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:40

De la: 9am178165, la data 2011-02-07 15:32:09
De la: 9am178165, la data 2011-02-07 15:18:28DA, SAPTAMANA ASTA, ASTAZI, LA ACEASTA ORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU MAI AVEM NICI O CLIPA DE PIERDUT!!! traian basescu ESTE UN CRIMINAL, HOT, TALHAR, MAFIOT, FRAUDULOS, IMPOSTOR, NELEGITIM, MINCINOS PATOLOGIC, TURNATOR, SECURIST, E O DEJECTIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In inchisoare cu traian basescu, sa-i punem catusele si sa-l inchidem pe viata!!!!!!!!!!!!!!!

daca romania ar fi o tara democrata, ar trebui sa fii inchisa pentru asemenea abjectii,... probabil ca esti arhicunoscuta in lumea medicala si nimeni nu se mai complica cu un caz ca al tau...

Gura postacule, bine????????????????? Desi tie nu-ti convine, ROMANIA E O TARA LIBERA, SI AM DREPTUL SA AFIRM SUS SI TARE CA traian basescu E UN INFRACTOR CARE TREWBUIE INCHIS PE VIATA PENTRU CRIMELE SI TALHARIILE SALE!!!!!!!!!!!!!!

Apropos amici, stiti care e ultima gaselnita ca basescu SA-I UCIDA O DATA PE PENSIONARII CARE SE INCAPATANEAZA SA TRAIASCA????? SA TRANSFORME SPITALELE TBC IN CAMINE DE BATRANI, SA-I "CURETE" ODATA DE ZILE, ca sa-i ramana lui pensiile oamenilor ca are udrea nevoie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cretino, basescu nu a facut nici un sfert din ce faci tu zilnic pe internet, asa cum el merita, in conceptia ta, sa fie impuscat, tu cred ca ar trebui omorata cu incetinitorul...
esti cea mai mizerabila de pe acest forum, ti-am spus acest lucru la cateva zile cand am intrat pe forum, si un caine stramba din nas cand trece pe langa tine... imi este mila de tine si ma rog la dumnezeu sa-ti mai dea ceva minte...

9am24088

9 mesaje

suspendat,judecat si inchis pe viata pt toate porcariile pe care le-a facut

al_tau_escroc

1 mesaj

Corect e tot un cuvant cu "S" dar nu suspendat ci Spanzurat!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:43

De la: 9am243736, la data 2011-02-07 15:40:17
De la: 9am178165, la data 2011-02-07 15:32:09

cretino, basescu nu a facut nici un sfert din ce faci tu zilnic pe internet, asa cum el merita, in conceptia ta, sa fie impuscat, tu cred ca ar trebui omorata cu incetinitorul...
esti cea mai mizerabila de pe acest forum, ti-am spus acest lucru la cateva zile cand am intrat pe forum, si un caine stramba din nas cand trece pe langa tine... imi este mila de tine si ma rog la dumnezeu sa-ti mai dea ceva minte...

Da, nu te dezminti, esti constant in lipsa ta de inteligenta, de creativitate, de spontaneitate!!! Un veritabil postac basist, disperat sa nu-si piarda remuneratia/postare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stelu20022000

1 mesaj

unsecurist adevarat ,FELIX

eva_lovin1957

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

da ar trebui suspendat pentru toate minciunile din campanie si pentruca nu a fost presedintele romaniei a fost presedintele pdl

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Dej

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, nu avem nevoie de asa ceva! Tara merge pe drumul cel bun ! Cu US ne indreptam sepre o adevarata catastrofa care ne va costa inca 20 de ani de chin din viata noastra!

Mircov

44 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:44

Rotatia puterilor in stat este un fel de ”ruleta ruseasca„ pentru noi alegatorii, cei care vor sa vina au mai fost si ce au facut stim, acum cind este vorba de un pic mai bine sar in fata repede, de ce nu l-au suspendat anul trecut ???.Ce are Presedintele tarii cu executivul ???, tot ei au fost in parlament si stim ce fac deci..... cum s-a mai spus: Da, trebuiesc schimbati toti...

crystyano_2006

1 mesaj

Da normal ca ar trebui.Si nu Traian Basescu e de vina de tot ce s-a intamplat in tara asta ci acesti basisti care l-au votat si iau mai dat sansa sa ne faca un asemenea rau.jos Basescu

9am183964

2 mesaje

sa inteleg ca tu traiesti mai bine acum decat in 2004? spune-ne si noua cum faci... poate esti platit la nr de postari pro pdl?!?!?

ilisie_muresan

4 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:45

Cine se uita in gura lui Felix? Se imbata cu apa rece ca si prostovanul de Geoana la alegerile anterioare

enescu_gabriela_40

1 mesaj
Oras: Iasi

da, din tot sufletul vreau sa dispara acest Anticrist al Romaniei!

tinu2005alex

1 mesaj

Poate ca ar trebuii sa avem grija de CINE NE INDEAMNA SA INGHITIM ASA CEVA ,acestia nu sunt altii decat fostii securisti si activistii din regimul trecut, carora nu le convine de ceea ce intentioneaza actuala putere.Ei ar trebuii sa dispara pentru totdeauna de pe scena politica si sa lase adevaratii politicieni cu greselile lor , sa-si faca treaba,caci nu de acesti pupincuristi securisti si miliardari deveniti prin furt de la stat avem nevoie.
Aceasta DRAGOSTE PSD-PNL nu este altceva decat 25% din ceea ce noi ROMANII DORIM.Nu au venit cu nici un program viabil,credibil chiar decat cu lozinca ILIESCIANA-JOS BASESCU!DE CE?
De ce nu jos ILIESCU,VOICULESCU,PONTA,NASTASE,ANTONESCU,SI ACOLITII LOR CA SI ASA STAU PE BANII nostrii .EI NU SUNT PLATITI DE CATRE VREUN srl,DUPA CATE SE STIE.
Sa incerce numai sa faca aceste demersuri nenorocite caci vor vedea reactia poporului exact ca la revolutie.
JOS VOI FOSTILOR SECURISTI SI NOMENCLATURISTI CACI NE-ATI SECATUIT DE CAT A-TI FURAT!!!!!!!!!!!!

9am144796

3 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2011, ora 15:49

Cum n-au tinut cont niciodata nu vor tine nici acum. Asta e .....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ar trebui suspendat Basescu?
Mergi la: