back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebuie safaca un popor cind are conducatori incompetenti

Pagini: << 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 >> Sari la pagina:

mircea80

83 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 11 Iunie 2014, ora 14:16

Chiar daca am comentat uneori stiri politice, am incercat sa ma tin deoparte si sa-mi mentin neutralitatea. De aceasta data ma voi implica cu toata fiinta mea. Si de ar fi ultimul lucru pe care il voi face si pe urma as fi condus pe "CALEA DUMBRAVI" ma voi implica cu gandul ca am facut ceva util pentru copii si nepotii mei. Nu doar mandria de a fi sibian si concetatean cu Primarul Sibiului ma determina sa fiu unul dintre cei acre vor munci in aceasta campanie electorala. Il cunosc bine pe primar, stiu ca este un om care pune pe primul plan munca bine si cinstit facuta. Desigur ca vor aparea tot felul de scenari, de acuze si tot felul de murdari. Noi, cei care il cunoastem, avem obligatia sa le spunem oamenilor adevarul. Nu ma intereseaza de basescu(intentionat litere mici) care are defectele si meritele lui. Ma intereseaza doar ca aceasta tara sa scape de sub jugul coruptilor, hotilor si sarlatanilor care ne-au batjocorit in ultimi 25 de ani. Sunt convins ca acum este ultima noastra sansa sa vedem cum este sa traiesti intr-un stat democratic si in care respectul fata de lege sa fie suveran. Nu fac parte dintre cei care se lasa "condusi" de televiziuni fie ca se numesc antene, realitati sau b-uri.
Se vor auzi voci, deja se aud, ca nu trebuie sa ne lasam condusi de un neamt , ca si noi avem oameni capabili si corecti. Care sunt aia dintre asa numiti prezidentiabili? Ponta, Geoana, Predoiu, Ungureanu,Diaconescu sau Udrea?
Pe cei care vor sa comenteze ii invit sa vina cu argumente si promit ca nu voi raspunde "mascaricilor" care stiu doar sa injure.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2014, ora 14:33

in 2009 sau 2010 ?!...ca trec anii astia ca o bataie de gene cind a fost propus K. Johannis premier ca urmare a majoritatii parlamentare realizata prin o aliere a PSD.ului cu PNL.ului si don Bas' a Refuzat numirea si tot pe Boc l-a uns , eu chiar am intrebat aici pe forum : sunt capabili sau pregatiti romanii sa voteze un neamt ? raspunsurile au fost ca de obicei, amestecate ....
ei bine...azi , Basescu se Agata cu disperare de aceasta noua dreapta si de Johannis cu speranta ca neamtu-i va fi recunoscator si -l va face pe el premier si va scapa, printre altele, si de dosarele care-l asteapta pe la DNA sau ANI, ca tot ai vorbit despre coruptie si hoti !
cum ti se pare aceasta posibilitate, ca d'aia am intrebat daca-i va fi bine si Ro ?

Raporteaza abuz de limbaj
mircea80

83 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 14:48

De la: gabigabi2, la data 2014-06-11 14:33:19 in 2009 sau 2010 ?!...ca trec anii astia ca o bataie de gene cind a fost propus K. Johannis premier ca urmare a majoritatii parlamentare realizata prin o aliere a PSD.ului cu PNL.ului si don Bas' a Refuzat numirea si tot pe Boc l-a uns , eu chiar am intrebat aici pe forum : sunt capabili sau pregatiti romanii sa voteze un neamt ? raspunsurile au fost ca de obicei, amestecate ....
ei bine...azi , Basescu se Agata cu disperare de aceasta noua dreapta si de Johannis cu speranta ca neamtu-i va fi recunoscator si -l va face pe el premier si va scapa, printre altele, si de dosarele care-l asteapta pe la DNA sau ANI, ca tot ai vorbit despre coruptie si hoti !
cum ti se pare aceasta posibilitate, ca d'aia am intrebat daca-i va fi bine si Ro ?

Daca as spune ca "sunt convins" ca nu l-ar pune pe basescu premier s-ar putea sa fiu inteles gresit.
Dupa cum il stiu pe dl. Johannis este genul de om care nu accepta jocurile murdare. Constructia pe care el(,impreuna cu cei din partea dreapta) o gandeste nu il poate avea in calcul si pe basescu.
Deocamdata vorbim de alegeri prezidentiale si nu de formarea unui nou guvern!! Este posibil ca in primavara sa se impuna formarea unui nou guvern si asta datorita faptului ca multi dintre cei care in 2012 au fugit catre PSD acum vor fugi catre noua constructie de dreapta.
In ce-l priveste pe basescu sper ca Justitia isi va face datoria si va cerceta dosarele in care se spune ca este implicat( eu nu pot face afirmatii de genul " basescu vrea sa scape de dosare" pentru ca de-a lungul timpului inca nu a fost dovedit nimic, doar acuze din partea adversarilor politici. Nu pot spune acelasi lucru despre plagiator) Dar timpul le va lamuri pe toate. Eu cred ca aceasta schimbare la varful politici romanesti ne va putea ajuta sa incepem sa ne croim un trai mai bun. Trebuie sa scapam de toti acesti politicieni care au jefuit tara asta. Cred ca esti de acord ca "oameni" ca Dragnea, Videanu, Ponta, Basescu ,si lista este chiar prea lunga ,nu ar trebui sa ne mai conduca destinele

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 15:03

De la: mircea80, la data 2014-06-12 14:48:39
De la: gabigabi2, la data 2014-06-11 14:33:19 in 2009 sau 2010 ?!...ca trec anii astia ca o bataie de gene cind a fost propus K. Johannis premier ca urmare a majoritatii parlamentare realizata prin o aliere a PSD.ului cu PNL.ului si don Bas' a Refuzat numirea si tot pe Boc l-a uns , eu chiar am intrebat aici pe forum : sunt capabili sau pregatiti romanii sa voteze un neamt ? raspunsurile au fost ca de obicei, amestecate ....

Daca as spune ca "sunt convins" ca nu l-ar pune pe basescu premier s-ar putea sa fiu inteles gresit.
Dupa cum il stiu pe dl. Johannis este genul de om care nu accepta jocurile murdare. Constructia pe care el(,impreuna cu cei din partea dreapta) o gandeste nu il poate avea in calcul si pe basescu.
Deocamdata vorbim de alegeri prezidentiale si nu de formarea unui nou guvern!! Este posibil ca in primavara sa se impuna formarea unui nou guvern si asta datorita faptului ca multi dintre cei care in 2012 au fugit catre PSD acum vor fugi catre noua constructie de dreapta.
In ce-l priveste pe basescu sper ca Justitia isi va face datoria si va cerceta dosarele in care se spune ca este implicat( eu nu pot face afirmatii de genul " basescu vrea sa scape de dosare" pentru ca de-a lungul timpului inca nu a fost dovedit nimic, doar acuze din partea adversarilor politici. Nu pot spune acelasi lucru despre plagiator) Dar timpul le va lamuri pe toate. Eu cred ca aceasta schimbare la varful politici romanesti ne va putea ajuta sa incepem sa ne croim un trai mai bun. Trebuie sa scapam de toti acesti politicieni care au jefuit tara asta. Cred ca esti de acord ca "oameni" ca Dragnea, Videanu, Ponta, Basescu ,si lista este chiar prea lunga ,nu ar trebui sa ne mai conduca destinele

oooo, Doamne,nu mai spune chestia cu convingerea ca eu era sa ramin fara mina, caci o bagam- ca proasta, iata - in foc ptr. Crin Antonescu si Liberali ca nu-i vor face jocul lui Bas' si uite ce m-am ars....

bineee, hai sa spunem ca Johannis nu va face compromisuri in sensul de intelegere prealabila , dar daca aceasta " dreapta" il va avea pe Bas' ca lider si va fi propus ca premier , Presedintele ii poate refuza numirea doar o data- hai de 2 ori si atunci jocul s-a-ncheiat si asta-i partida care se joaca acum ....

mircea80

83 mesaje

Postat pe: 13 Iunie 2014, ora 16:48

De la: gabigabi2, la data 2014-06-12 15:03:16
De la: mircea80, la data 2014-06-12 14:48:39

Parerea mea este ca acum " se joaca" optiunea noastra de a trai intr-un stat democratic, din care sa fie alungata minciunea, hotia si oportunismul. Cred ca ar trebui sa ne intereseze mai putin basescu, care politic este terminat, si sa avem mai multa grija la minciunile care ni se vor spune in aceasta campanie. Ieri ponta, care stia foarte exact intelegera cu FMI, spunea ca din toamna vom avea CAS redus. Ne minte, sau mai exact incearca sa-i minta pe cei mai putin avizati, cu zambetul pe buze. Astfel de minciuni vom tot auzi dar eu sper ca romanii sa-si dea seama.

oooo, Doamne,nu mai spune chestia cu convingerea ca eu era sa ramin fara mina, caci o bagam- ca proasta, iata - in foc ptr. Crin Antonescu si Liberali ca nu-i vor face jocul lui Bas' si uite ce m-am ars....

bineee, hai sa spunem ca Johannis nu va face compromisuri in sensul de intelegere prealabila , dar daca aceasta " dreapta" il va avea pe Bas' ca lider si va fi propus ca premier , Presedintele ii poate refuza numirea doar o data- hai de 2 ori si atunci jocul s-a-ncheiat si asta-i partida care se joaca acum ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2014, ora 17:45

asa , si , Atit ? ce vrei sa-mi spui , ca-i de bine ?
eu spun ca nu si uite de ce zic asta : ptr. ca frau Merckel si PPE .ul dinsei stie de ce-l vrea pe herr Klaus si federalizarea Ro nu e decit o chestiune de timp....ceea ce e inadmisibil dupa parerea mea !

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2014, ora 18:09

voi nu stiti ce veti manca maine sau ce veti pune pe masa copiilor si nepotilor peste 3 zile, habar n-aveti cati nasturi are o camesa speciala sau cate strachini cu malai mai aveti in hambar, insa o adreti cu predictiile inepte si profetii filosofice mai abitir decat regina magiei negre din satraria spoitorilor de tinichele.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2014, ora 18:32

si tu de unde stii ca n-am ce minca miine ,de vii cu predictii d'astea negre ? chiar Asa de MULT Urasti tara asta, de-i vrei numai raul , de ce ?
iar incepi sa-mi spui ca nu -mi va mai suna postasul la usa ?

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 14:56

De la: gabigabi2, la data 2014-06-14 14:33:38tu nu cumva ai avut un sifilis netratat si ti s-a urcat la cap nebunia ? ca altfel nu-mi pot explica dementa ta furibunda !

ARE BILA NETRATATA

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 19:49

De la: gabigabi2, la data 2014-06-14 14:33:38tu nu cumva ai avut un sifilis netratat si ti s-a urcat la cap nebunia ? ca altfel nu-mi pot explica dementa ta furibunda !

Cum ti-ai dat seama ???? Flatulanta asta postaca numita haakon l-a contractat pe centura unde locuieste impreuna cu progenitorul matern din tractoristilor obositi si nespalati !

Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
mircea80

83 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 09:42

Credeam ca se pot purta discuti serioase dar vad ca sunt pe aici indivizi care prefera doar sa injure. Asa vor functiona lucrurile in tara asta precum sunt cei care au tot felul de "opinii" inteligente. Cred ca ar fi bine ca si tu, Gabi, sa te retragi de pe aceste forumuri si sa-i lasi pe acesti "inteligenti" sa-si verse injuraturile la ei in familie.

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 14:53

De la: mircea80, la data 2014-06-16 09:42:19Credeam ca se pot purta discuti serioase dar vad ca sunt pe aici indivizi care prefera doar sa injure. Asa vor functiona lucrurile in tara asta precum sunt cei care au tot felul de "opinii" inteligente. Cred ca ar fi bine ca si tu, Gabi, sa te retragi de pe aceste forumuri si sa-i lasi pe acesti "inteligenti" sa-si verse injuraturile la ei in familie.

nu si-au permis proferarea de injurii si obscenitati din propriul cont de utilizator 9am, s-au clonat zbarciulitele ordinare. sunt foaaaarte "inteligenti" decrepitii clovni de pe 9 am.

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:08

De la: gabigabi2, la data 2014-06-13 18:32:31si tu de unde stii ca n-am ce minca miine ,de vii cu predictii d'astea negre ? chiar Asa de MULT Urasti tara asta, de-i vrei numai raul , de ce ?

din aceeasi sursa din care ai aflat si tu " ca frau Merckel si PPE .ul dinsei stie de ce-l vrea pe herr Klaus si federalizarea Ro nu e decit o chestiune de timp"

eeeee!?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:11

De la: mircea80, la data 2014-06-16 09:42:19Credeam ca se pot purta discuti serioase dar vad ca sunt pe aici indivizi care prefera doar sa injure. Asa vor functiona lucrurile in tara asta precum sunt cei care au tot felul de "opinii" inteligente. Cred ca ar fi bine ca si tu, Gabi, sa te retragi de pe aceste forumuri si sa-i lasi pe acesti "inteligenti" sa-si verse injuraturile la ei in familie.

nu ma retrag, ptr. ca asta le-ar da o mare satisfactie ....dar, de fapt, e unul singur : acest Hakon si placerea lui e sa distruga orice dorinta sau inceput de dialog, iar pe urma nu uita sa spuna cit de prosti sunt romanii, cum nu stiu sa fie uniti si cum n-au capacitatea de a-si construi un viitor comun !
dar, ma tot tin sa te felicit pe tine personal, dar si Sibiul tau care, e iarasi tare cu organizarea festivalului de teatru ! mai esti si tu esti implicat direct, la fel ca anul trecut...sau acum 2 ani ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:26

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-16 15:08:58
De la: gabigabi2, la data 2014-06-13 18:32:31si tu de unde stii ca n-am ce minca miine ,de vii cu predictii d'astea negre ? chiar Asa de MULT Urasti tara asta, de-i vrei numai raul , de ce ?

din aceeasi sursa din care ai aflat si tu " ca frau Merckel si PPE .ul dinsei stie de ce-l vrea pe herr Klaus si federalizarea Ro nu e decit o chestiune de timp"

eeeee!?

Doamna are voie sa faca predictii aberante si negre , este radiestezista cu diploma , insa tu daca faci , inseamna ca urasti tara si-i vrei raul .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:36

De la: _2148_, la data 2014-06-16 15:26:50
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-16 15:08:58

eeeee!?

Doamna are voie sa faca predictii aberante si negre , este radiestezista cu diploma , insa tu daca faci , inseamna ca urasti tara si-i vrei raul .

dar e chiar atit de greu de inteles miscarea , ca la sah, care urmeaza ? e CHIAR ATIT DE GREU de anticipat ca trebuie sa fi, neaparat, radiestezist ?
e uimitor ca si tu si hakon, ACUZATi si iar Acuzati niste oameni ca n-au vazut ce urmareste Psd .ul, de ex, si sa se fi Opus lui , dar VOI sunteti in clipa asta ,la fel de Orbi in ceea ce priveste VAZUTUL ....daca se va intimpla ASA, pe Cine veti mai da vina ?

P.S
dar, ca de OBICEI, esti total pe dinafara ...".prezicerea" lui cea neagra si cu care nu sunt de acord, este SATISFACTIA cu care ne anunta ca nu vom mai avea ce minca !
cum faci de esti atit de deficitara la citirea unui text, in schimb , stii sa faci ironii nelalocul lor, caci pina si radiestezia este o ramura a cunoasterii ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2014, ora 11:11

" Parlamentul s-a transformat într-un club al legiferãrii în conformitate cu interesele personale ale unor aleºi ºi ale unora dintre „finanþatorii” lor. În jurul acestora, roiesc, semneazã ºi voteazã în orb grupul „amorf” al parlamentarilor de manevrã, care habar n-au ce fel de acte normative susþin ori o fac în virtutea înþelegerilor prealabile. Pentru unii dintre aleºi, care au deturnat scopul iniþial al „muncii” legislative, folosind-o în beneficiu propriu ºi al acoliþilor, interesul public nu mai conteazã. Ei nu mai dau doi bani pe strategiile de securitate la nivel social, economic sau de mediu, tot aºa cum nu mai aruncã vreun cent pe observaþiile partenerilor politici externi. Majoritatea s-a transformat într-o castã arogantã ºi lipsitã de scrupule, care tinde sã-ºi adjudece þara la bucatã ºi sã o conducã discreþionar, potrivit... „legii”.

" www.gandul.info/puterea-gandului/fost-am-omu-padurii-azi-sunt-om... "

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2014, ora 11:18

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-17 11:11:13" Parlamentul s-a transformat într-un club al legiferãrii în conformitate cu interesele personale ale unor aleºi ºi ale unora dintre „finanþatorii” lor. În jurul acestora, roiesc, semneazã ºi voteazã în orb grupul „amorf” al parlamentarilor de manevrã, care habar n-au ce fel de acte normative susþin ori o fac în virtutea înþelegerilor prealabile. Pentru unii dintre aleºi, care au deturnat scopul iniþial al „muncii” legislative, folosind-o în beneficiu propriu ºi al acoliþilor, interesul public nu mai conteazã. Ei nu mai dau doi bani pe strategiile de securitate la nivel social, economic sau de mediu, tot aºa cum nu mai aruncã vreun cent pe observaþiile partenerilor politici externi. Majoritatea s-a transformat într-o castã arogantã ºi lipsitã de scrupule, care tinde sã-ºi adjudece þara la bucatã ºi sã o conducã discreþionar, potrivit... „legii”.

Cine oare a votat pentru acesta majoritate penala?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2014, ora 11:34

De la: 9am_3909, la data 2014-06-17 11:18:48
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-17 11:11:13" Parlamentul s-a transformat într-un club al legiferãrii în conformitate cu interesele personale ale unor aleºi ºi ale unora dintre „finanþatorii” lor. În jurul acestora, roiesc, semneazã ºi voteazã în orb grupul „amorf” al parlamentarilor de manevrã, care habar n-au ce fel de acte normative susþin ori o fac în virtutea înþelegerilor prealabile. Pentru unii dintre aleºi, care au deturnat scopul iniþial al „muncii” legislative, folosind-o în beneficiu propriu ºi al acoliþilor, interesul public nu mai conteazã. Ei nu mai dau doi bani pe strategiile de securitate la nivel social, economic sau de mediu, tot aºa cum nu mai aruncã vreun cent pe observaþiile partenerilor politici externi. Majoritatea s-a transformat într-o castã arogantã ºi lipsitã de scrupule, care tinde sã-ºi adjudece þara la bucatã ºi sã o conducã discreþionar, potrivit... „legii”.

Cine oare a votat pentru acesta majoritate penala?

cei care au fost la vot..normal...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2014, ora 15:28

si daca nu s-au dus decit un max. de 35-37 % , nu s- au ales ?
da' voi chiar nu intelegeti ca NU AVEM posibilitatea sa scapam de ei , ptr. ca se rotesc precum Vulturii asupra prazii, trecind de la un partid la altul....facind aliante unii cu altii : stinga cu dreapta si s-au imbirligat intre ei, astfel ca TOTI au contribuit la nenorocirea Ro, fiind la guvernare ? ca sa nu spun ca, schimbindu-se din socialisti in populari , intr-o noapte si-ntr-o alta noapte, altii trec de la liberali la aceeasi populari fara sa Sufle o vorba- care va sa zica : INSELARE a electoratului iar popularii care acum se lupta sa capete suprematia in UE si sa-si impuna legile fara nici-o opreliste , nu devin o primejdie prin majoritatea absoluta pe care o vor obtine ?

9am167275

17 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 14:35

Exact ce au facut si populatia din ISLANDA!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2014, ora 15:07

ce AU facut islandezii ?
populatia Islandei s-a revoltat ? cum si ce a facut si cu ce rezultat, poti sa spui, ca sa ne fie clar ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 08:10

Incompetenti, ca incompetenti ,ca ptr. ei Stiu exact ce sa faca ptr. a le fi lor, BINE .... dar HOTI , cit cuprinde ! ce facem cu ei ?
dupa ce-am vazut aseara la teveu si din care reiese CLAR cit de CORUPTA e aceasta familie Basescu si Justitia lui "independenta", basca Serviciile a caror rost este prevenirea unor asemenea lucruri, consider ca suntem Morti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 15:45

se Impune urgent DEMISIA in corpore : a lui T. Basescu, Kovesi, conducerea SRI, a DNA , a Justitiei si ANI....asta, daca Vrem, intr-adevar, un Stat de Drept European si nu un Stat Mafiot !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 16:02

o demisie in bloc a intregului popor roman, n-ar fi mai benefica pentru intraga specie umana?

voi chiar nu observati ca: de la eliminarea votului cenzitar din romania, romanii au votat iresponsabil si numai aiurea!?

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 16:21

În România, votul cenzitar a fost introdus prin Legea electoralã din 1864, care împãrțea electoratul în douã categorii:

electoratul rural - cei care plãteau o dare cãtre stat de 48 de lei;
electoratul urban - cei care plãteau o dare cãtre stat de 110 lei.

Aveau dreptul de a fi scutiți de censul de avere alegãtorii care aveau calitatea de preoți ai parohiilor, profesorii academiilor și ai colegiilor, doctorii și licențiații diferitelor facultãți, inginerii și arhitecții ș.a

ro.wikipedia.org/wiki/Vot_cenzitar#cite_note-2

In Romania, votul universal a fost introdus in 1918, iar primele alegeri universale au fost in 1919.

9am167275

17 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 16:17

Ce a facut ISLANDA!

9am167275

17 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 16:18

Cauta pe net!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 16:23

de ce nu-mi spui tu , cel care a adus vorba despre asta ? ti-e teama ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 16:27

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 16:02:30o demisie in bloc a intregului popor roman, n-ar fi mai benefica pentru intraga specie umana?

voi chiar nu observati ca: de la eliminarea votului cenzitar din romania, romanii au votat iresponsabil si numai aiurea!?

ca de obicei : ABSURD si neaplicabil , caci e cam greu sa -si dea demisia 20 milioane de romani ! de unde sa si -o dea, din Romania ?
n-ar fi mai simplu ca cei implicati - atitia cit sunt si cine sunt- sa-si dea ei DEMISIA ?!

Pagini: << 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE TREBUIE SAFACA UN POPOR CIND ARE CONDUCATORI INCOMPETENTI
Mergi la: