back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Am invins guvernul boc-basescu

 


 
 
9am173019

299 mesaje
Membru din: 12/11/2009
Postat pe: 13 Ianuarie 2011, ora 18:28

Am invins GUVERNUL BOC BASESCU

Am scris "MIRCEA DOGARU GRU si KGB minte si ucide militari pensionari"

In care aratam cum este ATACATA ROMANIA si cetateni ROMANI EXTERMINATI.

Priviti ce face Guvernul.

Angajeaza consilieri dupa ce a aruncat romani afara in strada si din guvern si cine sunt ei?

Cetateni din R. Moldova de etnie RUSA care au primit cetatenie romana si care au facut studii in Romania pe banii romanilor si cu care FMI si alti, lupta pentru distrugerea Romaniei si exterminarea Romanilor.

Priviti EUGEN TOMAC pe google.com si va lamuriti.

Pentru ca am scris in legatura cu faptul ca GUVERNUL BOC DA AFARA CETATENI ROMANI SI ANGAJEAZA cetateni straini adusi la studii gratuite, GUVERNUL a stopat angajarea consilierilor.

A mai aparut o problema BOC-BASESCU risipeste PESTE 1 500 000 euro pentru condamnarea comunismului in Romania cu TISMANEANU si nu condamna KOMINTERNISTI EVREI RUSI AGENTI NKVD SI REGELE MIHAI, acesti bani intra in cei 24 de milioane de euro pe care ii are planificati sa-i cheltuie in 2011.

Am cerut colegilor si prietenilor mei sa faca un comunicat si atraga atentia ACADEMIEI ROMANE sa analizeze RAPORTUL TISMANEANU si CRIMELE COMUNISTE si sa stopeze cheltuirea banilor pentru condamnarea cetatenilor romani nascuti dupa 1944 si inrobirea financiara a Romaniei pentru crimele parintilor lui Tismaneanu, Petre Roman, Horia Patapievici, Silviu Brucan, Regele Mihai si alti, in perioada 1944-1964, iar dupa aceasta data sunt escroci de drept comun, hoti de buzunare si jefuitori de la stat.

MIRCEA DOGARU GRU si KGB minte si ucide militari pensionari

Media masonica si satanista sustine CASA REGALA in speranta ca REGELE MIHAI, CAND VA VENI LA PUTERE o sa-i puna in capul mesei, se inseala amarnic.

Ce se naste din Pisica, Soareci mananca.

Priviti dictatura Carol al II lea:

Un rol insemnat in faramarea partidelor l-a avut si abilul joc politic al Regelui Carol al II-lea, care de la inceput avea sa-si manifeste tendintele autoritare. In plus, camarila care s-a format in jurul sau, camarila controlata de catre Elena Lupescu, a jucat un rol nefast in culisele scenei politice romanesti. In 1938, Regele Carol a dizolvat partidele politice, a abolit constitutia democratica din 1923 si a instaurat regimul de dictatura personala.

Carol al II-lea a parasit tara, impreuna cu amanta sa, intr-un tren cu 12 vagoane, care adapostea imense bogatii, intre care 41 de tablouri semnate de mari artisti precum Tizian, El Greco sau Grigorescu.

Reintorcându-se în țară pe 6 iunie 1930 în urma negocierilor cu Iuliu Maniu(căruia îi promite, de fapt a mintit instil evreiesc, deoarece sunt jidani spurcati, sa fie numit REGE si pe urma isi schimba promisiuena să renunțe la relația cu Elena Lupescu), Carol a fost proclamat rege după două zile. El o exilează însă pe regina-mamă Elena ( se pisa si pe sotia lui, mama regelui Mihai, numai sa fie la putere) și o aduce pe Elena Lupescu la București. Domnia sa în următorul deceniu va sta sub semnul camarilei, grup de influență implicat in acte de corupție, cel mai faimos fiind Afacerea Skoda, dupa 1989 avem CASA REGALA, printul DUDA si printesa MARGARETA care primesc comision 7 milioane de lire sterline pentru cumpararea FREGATELOR.

Carol s-a căsătorit, la Atena, Grecia (10 martie1921) cu Prințesa Elena a Greciei și Danemarcei. În cadrul acestei căsătorii s-a născut pe 25 octombrie 1921, Prințul Mihai. Acest mariaj s-a deteriorat la scurt timp prin aventura regelui cu Elena Lupescu(cunoscută ca "Magda Lupescu", 1895-1977), fiică a lui Nicolas Grünberg, un farmacist evreu, botezat creștin-ortodox, care a adoptat numele de Nicolae Lupescu. Elena Lupescu a fost inițial soția ofițerului de armată Ion Tâmpeanu. Ca rezultat al scandalului, Carol a renunțat la tron în decembrie 1925 în favoarea fiului său minor Mihai, care a devenit rege în iulie 1927. Carol și regina-mamă Elena au divorțat în 1928. Carol a avut de asemenea un fiu cu o necunoscută, Maria Martini. Pentru toate aceste aventuri istoricii l-au supranumit regele playboy. Martorii oculari afirmă chiar că ar fi avut o aventură și cu o faimoasă prostituată,Foamea Neagră, din cartierul Crucea de piatră, la București. Episodul este preluat de Petru Dumitriu în romanul Cronică de familie.

La 10 februarie 1938, pentru a preveni formarea unui guvern ce avea să includă miniștrii din Garda de Fier, și în directă opoziție cu sprijinul lui Adolf Hitler pentru Gărzii de Fier, regele Carol al-II-lea a dizolvat guvernul și a instituit o dictatură regală. Instituind starea de asediu și cenzura, el numește un guvern consultativ, în frunte cu Patriarhul Miron Cristea, având în componența sa pe generalul Ion Antonescu, ministru al apărării. În februarie 1938, Carol al-II-lea publică noua Constituție, care asigura baza juridică a regimului autoritar. Pentru a-și consolida puterea, el desemnează Consiliul de Coroană ca organ permanent și dizolvă partidele politice.

Si, ce sperati ca obtineti de la acest Venetic evreu german si nu DAC -ROMAN: Regele MIHAI?

Acum priviti, Basescu doreste sa modifice CONSTITUTIA SUB MASCA MODENRIZARII ROMANIEI, dar de fapt vor sa-si fabrice avantaje pentru el si PDL pentru a ramane definitv la putere, la fel ca si Carol al II lea.

Cetateni romani nu trebuie sa permiteti asa ceva, daca sunteti DACI-ROMANI sa se repete istoria Romaniei, inlocuim o dictatura, cu o alta dctatura si regele Mihai sa schimbe puterea in Romania intre membri casei Regale cand vor si cum vor ca pe o CACIULA JEGOASA si mai mult sa-l platim sa ne jefuiasca si sa ne ucida la ordin B`nai B`rith.

Priviti la Mircea Dogaru membru GRU si KGB a trecut la B`nai B`rith si NATO si zice ca lupta pentru MILITARI ROMANI PENSIONARI, dar o face in mod fals: sa nu iasa in strada sa schimbe actualul guvern si ca instanta le va da drepturile: MINCIUNA SI CACEALMA SIONISTA pentru ca aceste procese vor dura ani de zile si ei in acest timp mor de foame in casa (eu m-am judecat peste 11 ani cu MAE si RA LOCATO si nu am primit nimic, iar dupa inca 5 ani in 2009 Parchetul de pe langa Inalta curte de casatie si Justitie ii trimite in judecata pe cei din Conducerea R A LOCATO si eu ce am castigat in aceasta perioada si inca mai am de asteptat), exterminare in STIL DEMOCRATIC EVREIESC.

Intrarea in NATO a fost de fapt un TROC intre Romania si B`nai B`rith-NATO: VA PRIMIM IN NATO, DAR DISPONIBILIZATI CETATENI ROMANI SI INLOCUITII CU CETATENI STRAINI ADUSI LA STUDII GRATUITE si acum dupa ce au fost disponibilizati de ani de zile le sunt reduse pensiile la jumatate, pentru ca au primit bani la disponibilizare.

De fapt ce s-a intamplat a fost o cacealma sionista: PESTE 10 ANI II LUAM INAPOI SI VA UCIDEM PE TOTI, atunci cand cetatenii straini adusi la studii de noi si cu care inlocuim cetatenii romaniei in institutiile statului: NOI SUNTEM STAPANI IN ROMANIA si ei executa ordinele noastre si va pune LACAT LA GURA PRESEI sa nu se stie cine suntem si ce facem, adica distrugem ROMANIA si exterminam cetatenii romaniei..

Ce zicea Silviu Brucan: in Romania se va instaura democratia peste 20 de ani.

Tradus in limba romana, insemna: dupa 20 de ani, atunci cand in toate institutiile statului Roman vor fi numai cetateni straini adusi la studii gratuite conform:

H.G. nr.549/1991 privind acordarea unor facilitati pentru scolarizarea in Romania a cetatenilor de origine romana avand domiciliul in strainatate ( cine era PRESEDINTE? Cine era consilier prezidential? ILIESCU-MIRONOV cetateni de etnie sovietica: DUPA NOI TOT NOI, zice WALTER ROMAN NEULANDER cand a venit pe tancuri in 1944 cu sprijinul regelui Mihai)).
Programul de burse oferite cetățenilor străini de statul român, prin Ministerul Afacerilor Externe, în baza HG 288/1993.

Pentru anul universitar 2011-2012 priviti: www.mae.ro/node/1794


Studenti moldoveni-rusi-ucrainieni (etalon EUGEN TOMAC cetatean UCRAINIAN -de etnie -rusa, asta cu romani de pretutindeni este o minciuna ordinara MIRONOV ALEXANDRU era fosrte pornit dupa 1989 impotriva poporului ROMAN si spunea ca in institutiile statului ROMAN trebuie sa fie adusi cetateni RUSI, asa cum este el si numai ei trebuie sa conduca ROMANIA si acum PRIVITI.)angajat in MAE negociaja pentru romania cumpararea de avioane F16 si scutul anitracheta american) adusi la studii gratuite in romania pe banii romanilor au facut diferenta si au fost finantati si condusi de SOROS si Basescu.

Eugen Tomac (n. 27 iunie 1981, satul Babele, raionul Ismail, regiunea Odesa, Ucraina) este un politician, istoric și jurnalist român.
Actualmente membru al Consiliului Mondial Român, Eugen Tomac este născut în localitatea Babele (fostă General Al. Averescu) din sudul Basarabiei în fostul județ Ismail. A venit în România la vârsta de 17 ani prin programul de burse oferit de Guvernul României etnicilor români din jurul granițelor. Este redactor al revistei de cultură istorică Magazin istoric, unde a publicat studii despre Basarabia și românii de peste hotare, dar și studii privind istoria Statelor Unite ale Americii. Eugen Tomac este profesor de istorie la Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru românii de pretutindeni, instituție ce aparține de Ministerul Afacerilor Externe, din unde studiază tineri din
Albania, Bulgaria, Macedonia, Republica Moldova, Serbia, Turkmenistan, Ucraina.

Pardon, de unde?

Si care este rolul lor?

Sa inlocuiasca ROMANII in institutiile statului sa execute ordine sataniste din AMERICA.

Odată cu investirea guvernului Emil Boc a fost numit în funcția de secretar de stat pentru românii de pretutindeni la Ministerul Afacerilor Externe.

Atrag Atentia ca in MAE inainte de 1989, 90% din membri misiunilor diplomatice romane erau catateni de etnie RUSA-SOVIETICA, membri GRU si KGB, iar Ceausescu dorea sa-i schimbe pe toti rusi din misiunile diplomatice si chiar din randurile Armatei si Securitati cu romani, pentru ca romanii faceau foamea sa platim datoriile la FMI si ei facea dineuri si chefuri pentru promovarea RUSIEI si nu pentru promovarea Romaniei si ei au zis: pleci tu si noi ramanem si asa a fost.

Priviti ce face Guvernul.

Angajeaza consilieri dupa ce a aruncat romani afara in strada si din guvern si cine sunt ei?

Cetateni din R. Moldova de etnie RUSA care au primit cetatenie romana si care au facut studii in Romania pe banii romanilor si cu care FMI si alti, lupta pentru distrugerea Romaniei si exterminarea Romanilor.

Priviti EUGEN TOMAC pe google.com si va lamuriti.

Si voi ce faceti acum dupa ce in institutiiler statului sunt majoritari straini?

Il promovati pe regele Mihai, pentru ca a venit cu PRIVATIZAREA RESTRUCTURAREA SI DISPONIBILIZAREA in locul COMUNISMULUI, adica cu SIONISMUL SI ACUM ARE SI FORTA IN INSTITUTIILE STATULUI, TINERI CETATENI STRAINI ADUSI LA STUDII GRATUITE IN ROMANIA PE BANII ROMANILOR SI ROMANII unde se gasesc in aceasta ecuatie?

Timpul nu mai are RABDARE.

TRAIASCA ROMANIA MARE SI UNITA

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului AM INVINS GUVERNUL BOC-BASESCU
Mergi la: