back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Presedintele basescu:drumul cu spini al unui mare reformator

 


 
Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:
 
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 14:19

De la: revenitu, la data 2011-02-04 11:40:40
De la: gabigabi, la data 2011-02-04 08:05:33@ dr. CUCU IOAN - o societate construita pe Minciuna, Furt, Inselatorie , Curvasareala si Alcool, e o societate BOLNAVA ca si omul pe care voi/ tu , il credeti a fi Mesia neamului .....EL - cel asteptat - NU FURA, NU MINTE , NU RIVNESTE LA BUNUL ALTUIA si NICI LA FEMEIA ALTUIA.....mai cautati caci ati GRESIT omul !






Nici nu ai idee Găbițo, cât mă bucur că tu nu faci parte din așa o societate !!!
Tu ești în afara ei !.....
Plus că tu nici nu ești ruptă de realitate !!
Fug repede să te bag la "Lucruri de bază în viață" !!!!
Nu înainte să îi cer permisiunea lui Mișu ...


pfoai, pleznesc de invidie : pe unde ai fost si ce-ai mincat saptamina asta de lipsa la apel ,p'aci, de te-ai intors c'un ghiers atit de dulce si plin de intelepciune ? "mai rar ca tine, bibicule ....cum le spui dumneata, ca din carte, nu le spune nimenea !


111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 14:19

De la: 9am243736, la data 2011-02-04 13:15:17
De la: 111dinu, la data 2011-02-03 22:53:37
De la: 9am129906, la data 2011-02-03 14:17:31Pentru Ignorantii acestui forum,redau mai jos din lucrarea mea monografica,Psihiatria sub dictatura comunista,un fragment in care vorbesc despre experimentul de la pitesti.

In felul acesta prostii vor muri de ciuda ca pitzigoiul.

Iata Linkul lucrarii,desi stiu ca cititul nu este pentru echipa lui Jicman de la alianta socialista(PNL/PSD)

dl.transfer.ro/transfer_ro-03feb-0d3238a61390967.zip

Gaby sa n-o citesti ca te faci prea desteapta


Iata fragmentul din aceasta monografie privitoare la Pitesti:

Ingineria sociala comunista

Intreaga epoca comunista, indiferent de aria sa geografica, a reprezentat un permanent experiment social, o permanenta tentativa de inginerie sociala, dar nu numai in psihiatrie. Prin acest proces s-au fortat limitele psihologice si biologice ale omului, s-a incercat permanenta sa modelare in conformitate cu niste principii ideologice anticristice specifice comunismului: ura de clasa, ateismul, crearea omului nou, exersarea urii permanernte.
Poate ca nimic nu apare mai pregnant pentru ingineria sociala comunista decat asa-zisul experiment de la Pitesti, un experiment-etalon, care in grade si intensitati deosebite se va aplica la scara intregii societati. Acesta a devenit in fapt un adevarat camp concentrational si, de ce nu, a devenit un adevarat univers al teroarei ce se aplica la nivelul intregului lagar socialist.
Fenomenul de inginerie sociala aplicat in mod brutal in inchisoarea de la Pitesti a fost extins in grade diferite la nivelul intregii tari, apelandu-se la metode coercitive permanente, generatoare de frica - insecuritate in proportie de masa, lipsa de loialitate a celor apropiati, a oricarui sprijin sau posibilitate de apel - prin actiuni dirijate “stiintific": frica de restructurare, de delatiune, permanenta fuga dupa alimente sau alte bunuri minime care asigura existenta, lipsa de sanse in competitie daca nu esti conformist etc. Chiar daca fenomenul Pitesti argumenteaza fragilitatea conditiei umane in contact cu raul (caci toti cei supusi reeducarii la Pitesti au cedat pana la urma), ambitia de a avea adeziunea totala la valorile ateist-comuniste a vizat in fond identificarea cu agresorul, transformarea victimei in calau (cel putin delator sau oportunist). O astfel de actiune pe o atat de mare durata de timp a dus la modificari profunde ale personalitatii omului.
Generalizarea saraciei, infometarea cronica ne apar astazi ca actiuni deliberate ale sistemului comunist, ca metode pentru aservire a persoanei umane, silita astfel ca si in conditia carcerala sa fie preocupata numai de existenta fizica. Totalitarismul, prin dependenta economica, educationala, controlul rezidentei si chiar al nasterilor (cu imaginea idilica a “statului parinte”), avea ca unic scop nu numai monopartidismul, dar si controlul vietii spirituale in scopul infantilizarii individului si prin aceasta a manevrarii sale.
Oare un asemenea mecanism nu putea sa explice multiplele cedari in fata opresorului, printre care si colaborarea psihiatrului cu puterea politica?
La Pitesti, ca si in marea societate, nu se urmarea doar o adeziune formala, superficiala si oportunista fata de comunism, ci se urmarea o adevarata mutatie psihica, o schimbare a personalitatii, adica tocmai ceea ce in mod curent se numeste inginerie sociala, o actiune de “spalare a creierului”, o actiune criminala specifica regimurilor de dictatura existente in istoria omenirii. Aceasta actiune diabolica urmarea in fapt o transformare a fortelor adverse in sustinatori convinsi ai comunismului, de fapt o adevarata “mutatie” biologica. Din pacate, in comunism acest fenomen avea caracter de masa, iar la Pitesti toti cei supusi “reeducarii” au cedat pana la a deveni ei insisi tortionari.
Din punct de vedere moral, rezultatele reeducarii comuniste echivaleaza cu o degradare totala, iar deformarile caracteriale s-au mentinut si au aparut chiar in afara manevrelor de represiune si, de ce nu, chiar si in viata familiala sau personala. Acest lucru, subliniaza D. Bacu, dovedeste ca modificarile de caracter suferite in cadrul sistemului comunist totalitar au fost extrem de profunde si, din acest motiv, foarte durabile.
Nebunia colectiva aparuta ca rezultat al ingineriei sociale comuniste a fost intretinuta in anii comunismului in mod sistematic de catre adevarati maestri in arta dezumanizarii, iar victimele, in cazul psihiatriei, au fost atat pacientii, cat si psihiatrii. ”Spaima indescriptibila”, cum o numeste M. Popescu, cultul social al fricii si insecuritatii au determinat adesea ca victimele sa se identifice, de exemplu, cu politia politica si cu tortionarii regimului. Ca si in cazul experimentului Pitesti, subalimentatia cronica a populatiei, stresul permanent erau fondul pe care se petreceau acele manevre ideologice care trebuiau sa duca la crearea “omului nou”. Victima si calaul erau la Pitesti tot timpul impreuna. In societate impreuna cu noi erau mereu activistul de partid, informatorul, metodele de ascultare si delatiunea, acestea putand aparea de oriunde si in orice moment. Atat la Pitesti, cat si in marea societate socialista individul putea fi oricand livrat fizic tortionarilor sai - cazul abuzului psihiatric fiind doar unul particular, individul fiind in toate cazurile lipsit de sprijin interior prin bulversarea valorilor morale si religioase, starea sa sufleteasca trebuind sa fie intr-o permanenta panica.
Iata de ce in inchisoare, ca si in marea societate credinta in Dumnezeu era una dintre tintele preferate ale distrugerii morale si care pentru psihiatria abuziva devenisera motive pentru a fi etichetate ca “paranoia”. Daca individul avea o credinta religioasa sau un anumit crez politic, acest lucru nu numai ca nu era acceptat de catre societatea comunista, dar pentru psihiatria comunista ele trebuiau sa devina subiecte de diagnostic clinic. Coeziunea umana, prietenia, increderea in figuri protective, cum ar fi trebuit sa fie de exemplu medicul, trebuiau sa fie sistematic distruse. Nimic nu trebuia sa te sprijine in fata sistemului comunist. Pentru scopurile partidului, prietenul trebuia denigrat, lovit, psihiatrul trebuia sa-si denunte sau chiar sa-si tortureze pacientul, prin profesia sa sa ajute organele de represiune. Individul trebuia sa aiba astfel sentimentul “livrarii absolute”, fenomen caracteristic doar conditiei infantile sau la animale (Zamfirescu).
Poate nimic nu a fost mai ucigator in regimul comunist decat distrugerea increderii si suportului interuman, adica exact inversul moralei crestine. Individul nu trebuia sa poata avea incredere in prieteni, in medic, nici chiar in preot. El nu se putea confesa, nu se putea asocia cu nimeni, trebuia sa apara singur in fata puterii, singura lui reactie urmand sa fie doar supunerea. Toate aceste actiuni atesta din plin afirmatia ca sub comunism am asistat in permanenta la o actiune de inginerie sociala, un atac brutal si agresiv de transformare a omului intr-o creatie anticristica supusa legilor materialismului si care trebuia sa populeze acest “imperiu al raului” pe care comunismul il pregatea pentru intreaga omenire.



Orice regim politic cu derapaje totalitare, cum este și cel băsescian, are nevoie de oameni bolnavi psihic. Să sperăm că sunteți doar câțiva, ici pe colo...


de la un fin analist, gen radu tudor-analist ecomonic, militar, sociolog, etc., etc., ai trecut la atacuri directe... stiu ca intelegi la ce ma refer, asa ca iti pun o singura intrebare: bolnavii psihici au culoare politica?
daca cel putin ai avea demnitatea sa-ti recunosti principiile politice, indiferent care sunt, nu sa stai la cotitura si sa dai in cap... oamenii astia sunt mai periculosi decat bolnavii psihici...


Am făcut aprecieri dure, și nu te condamn că răspunzi cu aceeași monedă. Este clar că "bolnavii psihici" nu au culoare politică. Grav est că putera politică îi folosește. Nu este cazul celor "inserați" de mine, pe acest forum... răspund și eu cu "bazacoii" la "bazaconiile" debitate de ei. Un duel al surzilor, de care puterea politică nu ține și nu va ține seama niciodată, indiferent de culoarea afișată. Tragic este că învrăjbirea se alimentază cu ignoranță.
În legătură cu demnitatea, ar fi jenant să-mi laud calitățile. Am spus-o de multe ori, nu am culoare politică, am criticat și critic pe cei aflați la guvernare. Viața individuală estre trăită azi sub influența celor din arcul guvernamental și aceștia nu trebuie introduși "de-a valma" într-o "coșniță" comună, doar pentru a inocula ideea inexistenței unei alternative. Așa moare speranța!
Dacă ți-aș da anumite titluri extrem de critice, apărute sub semnătura mea în timpul fostelor guvernări, fără excepții, mi-ați afla identitatea și nu ne-am mai putea "distra", incognito, pe forum.



Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 14:47

De la: 111dinu, la data 2011-02-04 14:19:10
De la: 9am243736, la data 2011-02-04 13:15:17
De la: 111dinu, la data 2011-02-03 22:53:37
De la: 9am129906, la data 2011-02-03 14:17:31Pentru Ignorantii acestui forum,redau mai jos din lucrarea mea monografica,Psihiatria sub dictatura comunista,un fragment in care vorbesc despre experimentul de la pitesti.

In felul acesta prostii vor muri de ciuda ca pitzigoiul.

Iata Linkul lucrarii,desi stiu ca cititul nu este pentru echipa lui Jicman de la alianta socialista(PNL/PSD)

dl.transfer.ro/transfer_ro-03feb-0d3238a61390967.zip

Gaby sa n-o citesti ca te faci prea desteapta


Iata fragmentul din aceasta monografie privitoare la Pitesti:

Ingineria sociala comunista

Intreaga epoca comunista, indiferent de aria sa geografica, a reprezentat un permanent experiment social, o permanenta tentativa de inginerie sociala, dar nu numai in psihiatrie. Prin acest proces s-au fortat limitele psihologice si biologice ale omului, s-a incercat permanenta sa modelare in conformitate cu niste principii ideologice anticristice specifice comunismului: ura de clasa, ateismul, crearea omului nou, exersarea urii permanernte.
Poate ca nimic nu apare mai pregnant pentru ingineria sociala comunista decat asa-zisul experiment de la Pitesti, un experiment-etalon, care in grade si intensitati deosebite se va aplica la scara intregii societati. Acesta a devenit in fapt un adevarat camp concentrational si, de ce nu, a devenit un adevarat univers al teroarei ce se aplica la nivelul intregului lagar socialist.
Fenomenul de inginerie sociala aplicat in mod brutal in inchisoarea de la Pitesti a fost extins in grade diferite la nivelul intregii tari, apelandu-se la metode coercitive permanente, generatoare de frica - insecuritate in proportie de masa, lipsa de loialitate a celor apropiati, a oricarui sprijin sau posibilitate de apel - prin actiuni dirijate “stiintific": frica de restructurare, de delatiune, permanenta fuga dupa alimente sau alte bunuri minime care asigura existenta, lipsa de sanse in competitie daca nu esti conformist etc. Chiar daca fenomenul Pitesti argumenteaza fragilitatea conditiei umane in contact cu raul (caci toti cei supusi reeducarii la Pitesti au cedat pana la urma), ambitia de a avea adeziunea totala la valorile ateist-comuniste a vizat in fond identificarea cu agresorul, transformarea victimei in calau (cel putin delator sau oportunist). O astfel de actiune pe o atat de mare durata de timp a dus la modificari profunde ale personalitatii omului.
Generalizarea saraciei, infometarea cronica ne apar astazi ca actiuni deliberate ale sistemului comunist, ca metode pentru aservire a persoanei umane, silita astfel ca si in conditia carcerala sa fie preocupata numai de existenta fizica. Totalitarismul, prin dependenta economica, educationala, controlul rezidentei si chiar al nasterilor (cu imaginea idilica a “statului parinte”), avea ca unic scop nu numai monopartidismul, dar si controlul vietii spirituale in scopul infantilizarii individului si prin aceasta a manevrarii sale.
Oare un asemenea mecanism nu putea sa explice multiplele cedari in fata opresorului, printre care si colaborarea psihiatrului cu puterea politica?
La Pitesti, ca si in marea societate, nu se urmarea doar o adeziune formala, superficiala si oportunista fata de comunism, ci se urmarea o adevarata mutatie psihica, o schimbare a personalitatii, adica tocmai ceea ce in mod curent se numeste inginerie sociala, o actiune de “spalare a creierului”, o actiune criminala specifica regimurilor de dictatura existente in istoria omenirii. Aceasta actiune diabolica urmarea in fapt o transformare a fortelor adverse in sustinatori convinsi ai comunismului, de fapt o adevarata “mutatie” biologica. Din pacate, in comunism acest fenomen avea caracter de masa, iar la Pitesti toti cei supusi “reeducarii” au cedat pana la a deveni ei insisi tortionari.
Din punct de vedere moral, rezultatele reeducarii comuniste echivaleaza cu o degradare totala, iar deformarile caracteriale s-au mentinut si au aparut chiar in afara manevrelor de represiune si, de ce nu, chiar si in viata familiala sau personala. Acest lucru, subliniaza D. Bacu, dovedeste ca modificarile de caracter suferite in cadrul sistemului comunist totalitar au fost extrem de profunde si, din acest motiv, foarte durabile.
Nebunia colectiva aparuta ca rezultat al ingineriei sociale comuniste a fost intretinuta in anii comunismului in mod sistematic de catre adevarati maestri in arta dezumanizarii, iar victimele, in cazul psihiatriei, au fost atat pacientii, cat si psihiatrii. ”Spaima indescriptibila”, cum o numeste M. Popescu, cultul social al fricii si insecuritatii au determinat adesea ca victimele sa se identifice, de exemplu, cu politia politica si cu tortionarii regimului. Ca si in cazul experimentului Pitesti, subalimentatia cronica a populatiei, stresul permanent erau fondul pe care se petreceau acele manevre ideologice care trebuiau sa duca la crearea “omului nou”. Victima si calaul erau la Pitesti tot timpul impreuna. In societate impreuna cu noi erau mereu activistul de partid, informatorul, metodele de ascultare si delatiunea, acestea putand aparea de oriunde si in orice moment. Atat la Pitesti, cat si in marea societate socialista individul putea fi oricand livrat fizic tortionarilor sai - cazul abuzului psihiatric fiind doar unul particular, individul fiind in toate cazurile lipsit de sprijin interior prin bulversarea valorilor morale si religioase, starea sa sufleteasca trebuind sa fie intr-o permanenta panica.
Iata de ce in inchisoare, ca si in marea societate credinta in Dumnezeu era una dintre tintele preferate ale distrugerii morale si care pentru psihiatria abuziva devenisera motive pentru a fi etichetate ca “paranoia”. Daca individul avea o credinta religioasa sau un anumit crez politic, acest lucru nu numai ca nu era acceptat de catre societatea comunista, dar pentru psihiatria comunista ele trebuiau sa devina subiecte de diagnostic clinic. Coeziunea umana, prietenia, increderea in figuri protective, cum ar fi trebuit sa fie de exemplu medicul, trebuiau sa fie sistematic distruse. Nimic nu trebuia sa te sprijine in fata sistemului comunist. Pentru scopurile partidului, prietenul trebuia denigrat, lovit, psihiatrul trebuia sa-si denunte sau chiar sa-si tortureze pacientul, prin profesia sa sa ajute organele de represiune. Individul trebuia sa aiba astfel sentimentul “livrarii absolute”, fenomen caracteristic doar conditiei infantile sau la animale (Zamfirescu).
Poate nimic nu a fost mai ucigator in regimul comunist decat distrugerea increderii si suportului interuman, adica exact inversul moralei crestine. Individul nu trebuia sa poata avea incredere in prieteni, in medic, nici chiar in preot. El nu se putea confesa, nu se putea asocia cu nimeni, trebuia sa apara singur in fata puterii, singura lui reactie urmand sa fie doar supunerea. Toate aceste actiuni atesta din plin afirmatia ca sub comunism am asistat in permanenta la o actiune de inginerie sociala, un atac brutal si agresiv de transformare a omului intr-o creatie anticristica supusa legilor materialismului si care trebuia sa populeze acest “imperiu al raului” pe care comunismul il pregatea pentru intreaga omenire.



Orice regim politic cu derapaje totalitare, cum este și cel băsescian, are nevoie de oameni bolnavi psihic. Să sperăm că sunteți doar câțiva, ici pe colo...


de la un fin analist, gen radu tudor-analist ecomonic, militar, sociolog, etc., etc., ai trecut la atacuri directe... stiu ca intelegi la ce ma refer, asa ca iti pun o singura intrebare: bolnavii psihici au culoare politica?
daca cel putin ai avea demnitatea sa-ti recunosti principiile politice, indiferent care sunt, nu sa stai la cotitura si sa dai in cap... oamenii astia sunt mai periculosi decat bolnavii psihici...


Am făcut aprecieri dure, și nu te condamn că răspunzi cu aceeași monedă. Este clar că "bolnavii psihici" nu au culoare politică. Grav est că putera politică îi folosește. Nu este cazul celor "inserați" de mine, pe acest forum... răspund și eu cu "bazacoii" la "bazaconiile" debitate de ei. Un duel al surzilor, de care puterea politică nu ține și nu va ține seama niciodată, indiferent de culoarea afișată. Tragic este că învrăjbirea se alimentază cu ignoranță.
În legătură cu demnitatea, ar fi jenant să-mi laud calitățile. Am spus-o de multe ori, nu am culoare politică, am criticat și critic pe cei aflați la guvernare. Viața individuală estre trăită azi sub influența celor din arcul guvernamental și aceștia nu trebuie introduși "de-a valma" într-o "coșniță" comună, doar pentru a inocula ideea inexistenței unei alternative. Așa moare speranța!
Dacă ți-aș da anumite titluri extrem de critice, apărute sub semnătura mea în timpul fostelor guvernări, fără excepții, mi-ați afla identitatea și nu ne-am mai putea "distra", incognito, pe forum.



ok, incerc sa-mi fac o idee despre "interlocutori", nu ma deranjeaza culoarea politica..., iar recunoasterea ei nu inseamna a-ti lauda calitatile...
"Tragic este că învrăjbirea se alimentază cu ignoranță." este foarte adevarat, dar oare cati dintre noi tine cont de asta?... vad ca insisti ca tu "ataci" doar guvernarea, viata ta fiind traita sub influienta celor din arcul guvernamental... in unele comentarii nu pare sa reiasa acest lucru si, oricat de suparat ai fi pe guvernare, nu poti sa fii tot timpul negativist, si eu sunt de acord ca nu au facut mare lucru, dar macar au incercat, incearca, este si criza, este si o rezistenta din partea opozitiei, (la urma urmei opozitia are o vina principala) , este o rezistenta si din partea unor pdl-isti, a unei parti a societatii civile, nu este chiar usor, dar macar vor sa faca ceva...
este imposibil sa nu vezi si aceste lucruri, sa nu vezi si ceva bun in guvernarea lor, doar daca nu cumva ai un motiv financiar, ca tu ai dus-o bine pe vremea aia.... asta ar fi singura explicatie...
ma bucur ca te distrezi, si eu incerc sa fac la fel, dar insist, una este sa fii critic cu guvernarea si alta este sa faultezi guvernarea... pe tine te vad cam des cu " joc de glezna"...




vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 14:55

De la: revenitu, la data 2011-02-04 11:32:00Schizofrenie :
@165 postează același mesaj la nebunie !... normal să facă asta , pentru că asta vede la antena ... aceleași mesaje repetate la nesfârșit doar-doar prostimea pune botul ...
Vasile e lupul monarhisto-liberalo-schimbist (ca să folosesc o formulare tipică) , dar când postează seamănă izbitor de mult cu un propagandist puternic îndoctrinat de ideologia de partid și de stat . N-are nici o vină ... a rămas setat sărăcuțul ....
La capitolul ăsta aș mai aduce aminte niște ...numere , dar sunt sigur că nu interesează pe nimeni . Numerele sunt importante . Păcat că doar în matematică ....
Schizofrenic vorbind , voi sunteți cei ce repetați cu înverșunare JOS Băsescu .
Vă aduc aminte că Băsescu nu mai candidează .
E ultimul său mandat.
întorcându-ne însă la realitățile vieții, vă pot spune cu certitudine că singurii ce au probleme cu Președintele țării sunt veșnicii abonați la banul public : milițieni, medici, profesori, plimbătorii de foi de prin primării... pot restrânge întreaga gloată într-un singur cuvânt : ȘPĂGARII !
Dai șpagă la milițian, la medic, la profesori, la primărie ....
Ei sunt ciolănarii șefi și familiile sau prietenii acestora .
De frica părăsirii unui post care deși prost plătit salarial , din șpagă poți ajunge la sume ce îi fac și pe occidentali să roșească de invidie ..., fac tot ce le stă în putință să ne "arate" ce neom e Băsescu ăsta care le-a pus gând rău ....
Cei doi mai sus amintiți, sigur fac parte din această categorie . Iar dacă nu fac , înseamnă că schizofrenia este un diagnostic greșit . Lucrurile stau mult mai ... rău ! Grav chiar .




PS. Vă aduc aminte , a nu știu cît-a oară , că simpla copiere a unor articole, scriei sau a unor exprimări pe blog , a unor personaje nu tocmai de urmat , nu este o dovadă de ... pricepere a voastră . Dimpotrivă . În regnul animal se regăsește exemplarul. Cimpanzeul.
Deci măi cimpanzeilor deontologi , mai puneți dracului mâna pe carte și începeți să faceți analize . Sau nu știți ce este aia ? Nu m-ar mira... Treziți-vă o dată din lâncezeala asta provocată de statul cu ochii-n tembelizor.
Viața reală nu este formată din crime, violuri și "dezbateri" ...
Iar dacă sunteți în pensie(cum cred că sunteți majoritatea), mai luați un nepoțel de mână și plimbați-l , sau mai faceți o vizită pe la vreo bibliotecă , mai citiți dracului ceva , că sigur asta ajută la încetinirea procesului de ramolire a creierului ...
PS2. Tu măi nea Vasile cel Viteză , ia-te de mănă cu cifra aia dezaxată mental și aruncați-vă-n neant ... iubindu-vă mult . Poate așa mai spălați din negura ce vă acoperă fărâma aia de materie cenușie ce o mai aveți . Uite pentru început vă pot recomnada un loc ideal : podul "Prieteniei" Giurgiu-Ruse. Zona de mijloc. Un loc mirific . Și sigur , după plonjare , zona paradisiacă în care ajungeți SIGUR sută la mie vă ... spală !! Plus că îndepărteză ceața ...
Mult supces, băi inteligentule.


Mersi de "aprecieri", nerrrevenitule! E ceva ca un pupinkurist notoriu, o sluga portocaloaie sa te improaste cu zoaie....In fond, pastrezi traditia iliescului & basecsului, parintii tai spirituali [alaege tu sexul genitorilor... ]!!! Caci de la "golan universitar" la "schizofrenic" e o continuitate, nu, tovarrrase? Cum, nu esti tovarrras pecerrrroi?
S'o crezi tu si mintea ta prea-odihnita, esti un comunist "pur-sange"=aripa stalinist/dejista !
Bag'o "Internationala", tovarrase nerrevenitu!

"NIHIL SINE DEO!"


PDL

981 mesaje
Membru din: 6/09/2009
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 14:56

VINOVATI BASESCU,PD-L,AMBASADORII STRAINI SI BICICLISTII
Daca veti asculta luarile de cuvant al unor parlamentari din grupul celor 322 veti auzi strigat cu emfaza ca parlamentul(deci ei) este suveran.Mai mult personalitati de trista faima care ocupa azi presedentia Senatului ci Camerei deputatilor doresc a face o reclamatie,un denunt la parlamentul european pentru ca UE se amesteca in treburile interne si in suveranitatea tarii.
Cand Brejnev prezenta Romaniei si lumii teoria suveranitatii limitate,el o vedea ca o posibilitate a URSS de a prelua suveranitatea tarilor socialiste,adica un fel de ocupatie sovietica,fara tancuri,autoconsimtita.
Astazi Romania face parte din UE si NATO si problema suveranitatii se pune in alti termeni.
In mediul nostru politic corupt si cripto-comunisto-oligarho-securist suveranitatea este perceputa ca o un drept de haiduceala a clasei conducatoare corupte ,asupra economiei si politicii romanesti.
Iata dece,intrati in UE si NATO ambasadorii au devenit factorii principali de reforme,daca nu chiar singurii.
Iata ce enumera dna Pipide,spre rusinea celor care ne-au condus 18 ani :

- un ambasador francez se scula luni la 6 dimineata ca sa fie la prima ora la Camera Deputatilor, sa preseze pentru introducerea pe agenda a unor masuri de reforma.

- un ambasador american a sunat la o agentie de stiri sa intrebe de ce lipseste de pe lista neagra un ministru despre care stia el sigur ca e corupt .

-Actualul ambasador al Statelor Unite la Bucuresti avertizeaza ca, in Romania, Constitutia are prea multe lacune pentru a sustine o democratie puternica si de aceea ar trebui modificata. Imperfectiunile legii fundamentale au fost remarcate de ambasadorul SUA, care a caracterizat Constitutia romana ca fiind -usor de schimbat, de incalcat, de manipulat in interese personale-.

Pe de alta parte, analistul politic Catalin Avramescu spune ca o astfel de atitudine este perfect normala si chiar benefica pentru Romania: -Este normal sa ne traga de maneca. Tot Catalin Avramescu spune, de pilda, ca -lucrurile bune care au avut loc in Romania in ultimii cinci ani au fost facute sub presiunile reprezentantilor SUA si ai statelor membre UE.

Daca acesti prieteni adevarati ai nostri nu ar fi facut asa toata tranzitia, am fi azi la nivelul Belarusului sau Georgiei.

Si mai spune dna Pipide :trebuie sa nu ai nici o contributie pozitiva la aceasta istorie recenta a noastra, ca Bogdan Olteanu, ca sa iti poti permite sa le spui ambasadorilor sa isi vada de treaba lor si chiar sa-l insulti pe seniorul Taubman,de parca ar fi fost bunica lui din Comisia Internationalei a III-a,anti-Marchal.

In prezent UE este preocupata de derapajele liberale din justitie,iar Academia Cataventu publica chiar o lista cu sefii de mafie la nivelul Curtilor de Apel.

-Comisia europeana este oripilata de cuitezanta parlamentului roman de a salva pe corupti,de face tot posibilul sa nu apara in fata justitiei.
-parlamentul roman doreste sa-si aserveasca procurorii si sa schimbe modul de numire a acestora si mai ales sa fie concediat dl.Morar.
Cine a mai ramas sa se ocupe :doar Basescu ,parlamentarii PD-Lsi ambasadorii tarilor prietene.
Inainte de 2005 coruptia era totala,algoritmul si coruptia statea la baza numirilor iar introducerea concursurilor a facut din Dna Macovei cel mai urat Ministru de justitie(stiti cum reactiona parlamentul numai cand se aducea vorba de dna.Macovei)
Oata ce dna Macovei a fost data afara de oligarhi,vedem ca astazi asistam la cercetarea de catre DNA a coruptiei din concursurile pentru magistratura.

Parlamentul sub Chiuariu a facut o ordonata de urgenta semnata de dl.Tariceanu prin care infractorii sa fie anuntati cu 24 ore inainte despre perchezitie sau despre interceptarile telefoanelor.De fapt tinta actualului guvern a fost si este desfiintarea DNA si renuntarea cercetarii coruptiei la nivel guvernamental sau parlamentar.Deci un fel de liber la coruptie pentru politicieni.
Nu ei fac legile,nu parlamentul cu cei 322 sunt organul suprem in tara ?
Dl.Chiuariu,Tariceanu sau Olteanu (unii spun stalinistul Olteanu) nu doresc o independenta a procurorului,ci el sa depinda de cei corupti si sa-i apere,la fel ca legea pe care au conceput-o.
Afirma dna Pipide :atitudinea lui Vacaroiu si Olteanu, acest cuplu penibil de comici ai ecranului,pun intr-o lumina jenanta intregul Parlament.
Pentru ei antieuropenismul si antibasescianismul sunt tot ce ii conduce pentru a sprijini coruptia.
Sa-l invelim pe Basescu intr-un cosciug de plumb sau sa-l facem sa plece din Romania s-a auzit la conclavul oligarhilor in care participa si dl.Geoana,cel scolit in USA iar dl.Prezidentiabil al PNL,Emil Constantinescu,sponsorizat de cine trebuie, vrea sa fabrice un GDS invers,ca sa nu mai vorbim, de obsedatul domn Nastase(cel cu Matusa Tamara),care batut sdravan la precedentele alegeri prezidentiale tipa ca doreste sa i se dea posibilitatea de a-l invinge pe Basescu in viitoarele alegeri prezidentiale.

Asa ca,avand in vedere politica celor 322,credem ca pentru linistea lor vinovati sunt Basescu,PD-L,ambasadorii straini si,dece nu,biciclistii
_________________


PDL

981 mesaje
Membru din: 6/09/2009
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 14:58

Rasbunarea minciunilor

Spune adevarul si vei fi liber!
Cine crede ca adevarul nu-si are propria forta se inseala amarnic,de fapt el fiind totdeauna, pana la urma,invingatorul.
Minciuna creeaza pentru scurt timp o impresie buna asupra publicului.In politica acest lucru este favorizat si de catre desinteresul populatiei fata de politica,pe de o parte datorita lipsei de simt civic,iar pe de alta parte si desgustului si alienarii populatiei fata de clasa politica cocotata la putere de aproape 20 ani.

Exemple ale minciunilor actualei clase politice sau a promisiunilor mincinoase sunt prea multe si mass media a fost plina de asemenea exemplificari si nu le voi mai enumera.

Detinatorii puterii,mai degraba,in acest context,uzurpatorii ei, s-au facut de ras,si-au pierdut onoarea,singura lor explicatie fiind ca-asa este in politica- si ca ceilalti politicieni sunt la fel,

Asa a luat fiinta clasa celor 322,o grupare monstruoasa,care a uzurpat puterea prin fraudarea si mintirea electoratului si,care a folosit puterea pentru imbogatire,legi pentru anumite persoane dintre care auto-marirea pensiilor parlamentarilor si alte avantaje pentru acestia sunt cele mai mici.

Vedem astazi cum se zbate in minciuna actualul guvern,nu o sa spun PNL,pentru ca aceasta ar insemna o intinare a liberalismului,ci a unor persoane veroase,care se folosesc doar de liberalism si care se agata de putere,as spune de resurse ,chiar umilindu-se dar mai ales mintind.
Sunt clasice minciunile cu economia duduie,vom fi a 7-a putere economica a Europei,avem bani in buget sa sustinem pomeni electorale,suntem cel mai eficient guvern.
Dar proprii deputati PNL au dat un vot de blam minciunilor guvernului cand au votat in unanimitate marirea salariilor profesorilor,ceea ce denota o mare ruptura intre cei cativa mincinosi guvernamentali si spiritul liberal.

Se ia adesea exemplul vacii care da 20 l lapte la mulsoare dar in ultima secunda isbeste cu piciorul si varsa tot laptele.
Asa au patit cei din,cum ii numeste presa,Guvernul Minciuna.

Dupa ce cu migala au construit un establisment al minciunii si propagandei cu pomeni electorale,totul se naruieste astazi,odata ce piramida minciunilor se darama.
Guvernul a dus tara in dezastru economic,criza nu este aproape ci este chiar in mijlocul tarii,disaperarea lui Tariceanu si Vosganian a dat in vileag si a distrus intregul esafodaj al minciunii oligarhice cu economia care duduie.
Statisticile,ca si femeia frumoasa,daca stii cum sa le iei iti dau ce doresti.Asa proceda si Ceausescu cand statisticile ne aratau cifre ametitoare,care ca si acum,daca ar fi fost adevarate poporul ar fi sburdat de buna stare.

Numai ca,asa cum spune proverbul,cu minciuna poti lua doar micul dejun dar nu si pranzul sau cina.

Ne aflam atazi intr-o stare de criza,ca sa nu spun dezastru,pentru care singurii vinovati sunt cei din guvernul de 20% si sustinatorii acestei papusi,criptocomunistii care conduc PSD.
Rusine aici nu exista.
Daca un guvern nu are majoritate sa-si impuna legile,vointa politica el demisioneaza in toata lumea,inclusiv in Congo sau Tanganica.
Guvernul Tariceanu nu va face asa.Acesta nu este un guvern de tara ci o grupare oligarhica care prin rapt,sumisiune fata de PSD detine fara drept puterea.

Iar principala lor arma politica este MINCIUNA!


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 14:59

Mi s-a luat o piatra de pe inima. Ca ati trecut pe un topic mai liber.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
PDL

981 mesaje
Membru din: 6/09/2009
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 14:59




Votul negativ,vot impotriva sistemului

Pe buna dreptate dl Unteanu remarca un fenomen,adesea insidios si anumea votul negativ un vot care are aproape exclusiv, o singura ratiune de vot: jos cu dusmanii!

Deci alegerile, si acestea ca si toate celelalte de pana acum, nu sunt rezultatul proceselor firesti dintr-o democratie consolidata. Campania electorala s-a personalizat cu furie pentru sau contra,pe viata sau pe moarte,pe ultimul plan aparand programele electorale daca partidele au avut vreodata asa ceva.

In privinta optiunii,votul insa poate fi pozitiv(pentru calitatile candidatului) sau negativ (din cauza defectelor adversarului).
Din pacate legitimitatea alegerilor democrate clasice se rezuma la statistica,ceea ce inseamna acea tiranie a majoritatii despre care am vorbit,dar sa nu uitam ca si votul negativ incalca libertatea de opinie a mai multora.Se incerca, din toate partile, ridiculizarea, defaimarea, nimicirea celorlalti.

Dar aici se ridica problema guvernantilor,adica ce imagine au ei despre ei insasi,se considera a fi conducatorii cetatenilor,sau si mai rau stapanii lor sau se considera a fi in slujba cetatenilor.
Campaniile electorale sunt in genera demagogice,pline de promisiuni, care nici nu se pot sau nu se vreau a fi realizate si adesea vom constata ca managerul,conducatorul ales este de fapt incompetent sau interesat in aceasta pozitie din motive nealtruiste.
Marea problema o constituie insa faptul ca dupa alegeri cetatenii nu mai au posibilitatea de a demite pe cei rai sau care le-au inselat asteptarile.Aceasta reprezinta o mare lacuna democratica in sistemul electoral romanesc.
Aceasta eroare duce adesea ca prin fascinatie,propaganda,ca sa nu mai vorbesc de daruri sau cadouri cu ocazia alegerilor sa se formeze de fapt o oligarhie politica care este interesata doar in urmarirea propriilor lor interese si a prietenilor lor,marii finantisti pe care trebuie sa-i serveasca.
Se formeaza astfel veritabile centre de putere interesate de obtinerea de resurse prin ajungerea la guvernare.Acesta a fost unul dintre argumentele temeinice ale platformistilor liberali in contestatia oligarhiei PNL.
Formarea unor grupuri organizate,prin oferire de beneficii a stat la baza sistemului politic din Romania in ultimii 17 ani si combaterea acestui sistem formeaza miezul popularitatii PLD,de exemplu.

Din acest motiv jocul opozitie/putere se duce,in general cu aceeasi actori,care nu fac decat sa alterneze la putere la 4 ani,fara teama ca mediocritatea politica a actorilor ar putea sa-i elimine.
Unii propun chiar un sistem al votului negativ,prin exprimarea unui vot de blam pentru personalitati compromise,evident de pe scena politica.
Dar acest lucru se poate corija si printr-un sistem judiciar integru care sa condamne pe politicienii corupti,demagogi,incompetenti,lucru care astazi devine o adevarata utopie,desi dl.Presedinte si dna Macovei prin sistemul pe care l-au organizat pare destul de promitator.Insasi furia si ura contra acestor personalitati care vor sa extirpe coruptia ne arata ca s-a lovit in inima sistemului oligarhic(care au tupeul de a se mai considera si persecutati politic).Din pacate nici presa,nici guvernul si care mai incita si populatia nu isi dau seama cat de retrograd si daunator este de a insulta pe aceea care,in sfarsit fac ceva real in domeniul anticoruptiei.
Introducerea votului uninominal s-ar putea sa para mai adecvat dar nici acesta nu putem fi siguri ca inlatura inconvenientele,mai ales ca candidatul trebuie sa aiba mijloace financiare pe care le obtine tot de la oligarhi,si cercul se inchide iarasi,cu aceleasi consecinte despre care am vorbit mai sus.
In tara noastra cei merituosi nu pot obtine,chiar prin asa zise concursuri ,nici o functie modesta,cei care liciteaza cinstit nu pot obtine castig de cauza.Sistemele de filtrare sociala sunt rare si permit trecerea mai degraba a nemeritosilor,oligarhilor.
Singura intrebare care ne-o punem este,cat va mai dura in Romania sistemul acesta?






PDL

981 mesaje
Membru din: 6/09/2009
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:01



Ca orice dictatura si cea a PNL foloseste psihiatria in scop politic

Instinctele si reflexele dictatorilor nu sunt complexe sau multiple si de aceea felul dictaturii nu impieteaza prea mult asupra metodelor dictatoriale:cenzura in presa,pe internet,minciuna sau cum o numesc ei propaganda,excluderi,pedepse.

Indiscutabil ca folosirea psihiatriei in scopuri politice tenteaza pe orice dictator sau dictatura,sau ideologie extremista.
Din nefericire in acest cadru se inscrie si PNL-grupului oligarhic care a gasit in psihiatrie,ca si comunistii sau fascistii o metoda admirabila de a-si atinge scopurile.

Regimurile si partidele dictatoriale(fascist,comunist,acum PNL-ist) au gasit in psihiatrie o metoda admirabila de a ucide individul civil dar si de a-i ucide ideile,conceptiile.

Dupa ce il declari pe Basescu nebun cine mai poate crede in ideile si idealurile unui nebun.

Iata ca Dl.Antonescu si dl Melescanu,vorbind in numele dlui tariceanu,deci a PNL cum au spus ei si prin intelegere cu oligarhul partidului il declara pe Dl.Basescu bizar si chiar alienat.

De acum lupta contra ideilor lui este usoara.

Ca si la comunisti,declarand alienat pe dl.Basescu scopurile PNL si ale dlui Tariceanu nici nu mai trebuie demonstrate.

De fapt inclinatia spre folosirea psihiatriei de catre PNL este mai veche.Iata cu ocazia incercarii de a debarca pe dl.Oprisan din Vrancea,acelasi PNL foloseste psihiatria in scopuri politice.
Iata o postare a mea din acea perioada(2006):

PNL-istii vranceni au folosit psihiatria in scopuri politice ca si comunistii


Chiar in ziua in care intr-un cinematograf 22 de consilieri decideau -debarcarea -lui Oprisan,in Ziua aparea un articol nedemn privind o presupusa boala psihica a lui Oprisan si care l-ar face incompatibil cu functia sa. I se prezinta dosarul medical,analizele,diagnosticul in ziarul ZIUA al oligarhului Sorin Rosca Stanescu.

Nu iubesc nici PSD si cu atat mai putin pe Oprisan dar a folosi boala pe care ei o numeau psihica,faceau aluzie la incapacitate psihica,sa publici tomografiile si sa declari hidrocefalia o boala fara leac arata cat de jos au ajuns in lupta pentru putere, asa zisa conducere democrata din Vrancea,probabil cu avizul celor de la centru.

Folosirea dosarului medical,a psihiatriei in scopuri politice a fost organizata de statul comunist care a organizat in acest scop o organizatie criminala a statului,folosind ziare,persoane oficiale,medici,securisti.

Eu socot ca aceasta fapta penala a fost doar un derapaj al liderilor locali si nu cred ca PNL ar fi in stare de fapte pe care doar renegatii istoriei le-au folosit

De fapt m-am inselat.

Activistii de partid din PNL-ul oligarhilor nu au avut doar un derapaj ci folosesc psihiatria ca un sistem de lupta politica,impotriva adversarilor politici.
Adica se aliniaza comunistilor si fascistilor.

Sa mai spuna cineva ca nu trebuie sa votam NU demiterii.

Oare ce stat,ce democratie ne pregatesc PNL.

Deja cenzura pe Ziua,pe forumurileliberale este implacabila pentru cei care nu lauda oligarhul si slugile sale.
_________________


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:07

si-n ce fel unul ca mine " faulteaza" guvernarea ? adica, vezi Doamne, ii pune bete-n roate ? riticind-o ? astea-s faultarile ? azi am auzit o stire la Tv . care m-a lasat fara grai : un orasel din jud. Calarasi, cu 40.000de locuitori , Ramine fara UNICUL SPITAL din oras care, se va transforma in AZIL DE BATRINI ! iti sta mintea-n loc, nenica si te-ntrebi : chiar a innebunit Lupu' ? pai, intr-o zona preponderent agricola si saraca, ptr. CINE faci un azil de batrini cu 50 ron/ zi , adica vreo 15oo pensia / luna ? batrinii aia au ei atitia bani si, asta-i cel mai important : ptr. romani , a-ti duce bunicii sau parintii la Azil, este CEA MAI MARE RUSINE ! asadar, ramine intrebarea : de ce desfiintezi un spital si faci un azil ? CUI ii foloseste ?! si ptr. orasul Cernavoda , a carui situatie este Speciala , intrucit e un oras "atomic" , se pune aceeasi problema : se desfiinteaza Spitalul care are dotari speciale in caz de accident la centrala Atomica si -l faci Azil de batrini ? ptr. CE ? ptr. Cine si ce avantaje aduce Bugetului o asemenea hotarire ?
Am FAULTAT iarasi Guvernul Boc, cumva ? pot sa spun ca bate un vint de nebunie in tara asta ?

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:11

De la: gabigabi, la data 2011-02-04 15:07:55si-n ce fel unul ca mine " faulteaza" guvernarea ? adica, vezi Doamne, ii pune bete-n roate ? riticind-o ? astea-s faultarile ? azi am auzit o stire la Tv . care m-a lasat fara grai : un orasel din jud. Calarasi, cu 40.000de locuitori , Ramine fara UNICUL SPITAL din oras care, se va transforma in AZIL DE BATRINI ! iti sta mintea-n loc, nenica si te-ntrebi : chiar a innebunit Lupu' ? pai, intr-o zona preponderent agricola si saraca, ptr. CINE faci un azil de batrini cu 50 ron/ zi , adica vreo 15oo pensia / luna ? batrinii aia au ei atitia bani si, asta-i cel mai important : ptr. romani , a-ti duce bunicii sau parintii la Azil, este CEA MAI MARE RUSINE ! asadar, ramine intrebarea : de ce desfiintezi un spital si faci un azil ? CUI ii foloseste ?! si ptr. orasul Cernavoda , a carui situatie este Speciala , intrucit e un oras "atomic" , se pune aceeasi problema : se desfiinteaza Spitalul care are dotari speciale in caz de accident la centrala Atomica si -l faci Azil de batrini ? ptr. CE ? ptr. Cine si ce avantaje aduce Bugetului o asemenea hotarire ?
Am FAULTAT iarasi Guvernul Boc, cumva ? pot sa spun ca bate un vint de nebunie in tara asta ?

Azilul de batrini e sursa de bani. Le ia pensia si ii inchide in azil. acum vad si eu care e scopul.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:17

De la: 9am129906, la data 2011-02-04 14:58:47Rasbunarea minciunilor

Spune adevarul si vei fi liber!
Cine crede ca adevarul nu-si are propria forta se inseala amarnic,de fapt el fiind totdeauna, pana la urma,invingatorul.



Ne aflam atazi intr-o stare de criza,ca sa nu spun dezastru,pentru care singurii vinovati sunt cei din guvernul de 20% si sustinatorii acestei papusi
Rusine aici nu exista.
Daca un guvern nu are majoritate sa-si impuna legile,vointa politica el demisioneaza in toata lumea,inclusiv in Congo sau Tanganica.
Guvernul nu va face asa. Acesta nu este un guvern de tara ci o grupare oligarhica care prin rapt detine fara drept puterea.

Iar principala lor arma politica este MINCIUNA!


Just ! am scos doar PSD si Tariceanu din textul tau ....in rest, se potriveste al de bine lui bas' si Pdl.ului, cu o mentiune : acesta are doar 14% sustinere !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:22

De la: nastasemihail, la data 2011-02-04 15:11:12
De la: gabigabi, la data 2011-02-04 15:07:55si-n ce fel unul ca mine " faulteaza" guvernarea ? adica, vezi Doamne, ii pune bete-n roate ? riticind-o ? astea-s faultarile ? azi am auzit o stire la Tv . care m-a lasat fara grai : un orasel din jud. Calarasi, cu 40.000de locuitori , Ramine fara UNICUL SPITAL din oras care, se va transforma in AZIL DE BATRINI ! iti sta mintea-n loc, nenica si te-ntrebi : chiar a innebunit Lupu' ? pai, intr-o zona preponderent agricola si saraca, ptr. CINE faci un azil de batrini cu 50 ron/ zi , adica vreo 15oo pensia / luna ? batrinii aia au ei atitia bani si, asta-i cel mai important : ptr. romani , a-ti duce bunicii sau parintii la Azil, este CEA MAI MARE RUSINE ! asadar, ramine intrebarea : de ce desfiintezi un spital si faci un azil ? CUI ii foloseste ?! si ptr. orasul Cernavoda , a carui situatie este Speciala , intrucit e un oras "atomic" , se pune aceeasi problema : se desfiinteaza Spitalul care are dotari speciale in caz de accident la centrala Atomica si -l faci Azil de batrini ? ptr. CE ? ptr. Cine si ce avantaje aduce Bugetului o asemenea hotarire ?
Am FAULTAT iarasi Guvernul Boc, cumva ? pot sa spun ca bate un vint de nebunie in tara asta ?

Azilul de batrini e sursa de bani. Le ia pensia si ii inchide in azil. acum vad si eu care e scopul.


poate in Buc sau orasele mari, dar acolo NU....de altfel, stirea continua asa : ca in Cernavoda exista deja un Azil cu 45 locuri din care doar 20 sunt ocupate, dar se va desfiinta Spitalul ala , cu sectie Speciala si-l vor face azil ! ptr. cine ?

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:24

De la: 9am129906, la data 2011-02-04 15:01:55

Ca orice dictatura si cea a PNL foloseste psihiatria in scop politic

Instinctele si reflexele dictatorilor nu sunt complexe sau multiple si de aceea felul dictaturii nu impieteaza prea mult asupra metodelor dictatoriale:cenzura in presa,pe internet,minciuna sau cum o numesc ei propaganda,excluderi,pedepse.

Indiscutabil ca folosirea psihiatriei in scopuri politice tenteaza pe orice dictator sau dictatura,sau ideologie extremista.
Din nefericire in acest cadru se inscrie si PNL-grupului oligarhic care a gasit in psihiatrie,ca si comunistii sau fascistii o metoda admirabila de a-si atinge scopurile.

Regimurile si partidele dictatoriale(fascist,comunist,acum PNL-ist) au gasit in psihiatrie o metoda admirabila de a ucide individul civil dar si de a-i ucide ideile,conceptiile.

Dupa ce il declari pe Basescu nebun cine mai poate crede in ideile si idealurile unui nebun.

Iata ca Dl.Antonescu si dl Melescanu,vorbind in numele dlui tariceanu,deci a PNL cum au spus ei si prin intelegere cu oligarhul partidului il declara pe Dl.Basescu bizar si chiar alienat.

De acum lupta contra ideilor lui este usoara.

Ca si la comunisti,declarand alienat pe dl.Basescu scopurile PNL si ale dlui Tariceanu nici nu mai trebuie demonstrate.

De fapt inclinatia spre folosirea psihiatriei de catre PNL este mai veche.Iata cu ocazia incercarii de a debarca pe dl.Oprisan din Vrancea,acelasi PNL foloseste psihiatria in scopuri politice.
Iata o postare a mea din acea perioada(2006):

PNL-istii vranceni au folosit psihiatria in scopuri politice ca si comunistii


Chiar in ziua in care intr-un cinematograf 22 de consilieri decideau -debarcarea -lui Oprisan,in Ziua aparea un articol nedemn privind o presupusa boala psihica a lui Oprisan si care l-ar face incompatibil cu functia sa. I se prezinta dosarul medical,analizele,diagnosticul in ziarul ZIUA al oligarhului Sorin Rosca Stanescu.

Nu iubesc nici PSD si cu atat mai putin pe Oprisan dar a folosi boala pe care ei o numeau psihica,faceau aluzie la incapacitate psihica,sa publici tomografiile si sa declari hidrocefalia o boala fara leac arata cat de jos au ajuns in lupta pentru putere, asa zisa conducere democrata din Vrancea,probabil cu avizul celor de la centru.

Folosirea dosarului medical,a psihiatriei in scopuri politice a fost organizata de statul comunist care a organizat in acest scop o organizatie criminala a statului,folosind ziare,persoane oficiale,medici,securisti.

Eu socot ca aceasta fapta penala a fost doar un derapaj al liderilor locali si nu cred ca PNL ar fi in stare de fapte pe care doar renegatii istoriei le-au folosit

De fapt m-am inselat.

Activistii de partid din PNL-ul oligarhilor nu au avut doar un derapaj ci folosesc psihiatria ca un sistem de lupta politica,impotriva adversarilor politici.
Adica se aliniaza comunistilor si fascistilor.

Sa mai spuna cineva ca nu trebuie sa votam NU demiterii.

Oare ce stat,ce democratie ne pregatesc PNL.

Deja cenzura pe Ziua,pe forumurileliberale este implacabila pentru cei care nu lauda oligarhul si slugile sale.
_________________


Nebunul e defazat temporal..se crede in 2007...Ce sinistru personaj, ce eb etalat in toata splendoarea "adevarurilor" sale autiste!!!
Baga, ba cifroi, si tu refrenul de la "Internationala", ca ai tovarras de deznadejde in nereveniti, cifroi_postaci si woodre de ambe sexe!
Traiasca fratia_inelelor cu stea in 5 colturi! Urrraaaaaa!

"NIHIL SINE DEO!"


PDL

981 mesaje
Membru din: 6/09/2009
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:26

De la: gabigabi, la data 2011-02-04 15:07:55si-n ce fel unul ca mine " faulteaza" guvernarea ? adica, vezi Doamne, ii pune bete-n roate ? riticind-o ? astea-s faultarile ? azi am auzit o stire la Tv . care m-a lasat fara grai : un orasel din jud. Calarasi, cu 40.000de locuitori , Ramine fara UNICUL SPITAL din oras care, se va transforma in AZIL DE BATRINI ! iti sta mintea-n loc, nenica si te-ntrebi : chiar a innebunit Lupu' ? pai, intr-o zona preponderent agricola si saraca, ptr. CINE faci un azil de batrini cu 50 ron/ zi , adica vreo 15oo pensia / luna ? batrinii aia au ei atitia bani si, asta-i cel mai important : ptr. romani , a-ti duce bunicii sau parintii la Azil, este CEA MAI MARE RUSINE ! asadar, ramine intrebarea : de ce desfiintezi un spital si faci un azil ? CUI ii foloseste ?! si ptr. orasul Cernavoda , a carui situatie este Speciala , intrucit e un oras "atomic" , se pune aceeasi problema : se desfiinteaza Spitalul care are dotari speciale in caz de accident la centrala Atomica si -l faci Azil de batrini ? ptr. CE ? ptr. Cine si ce avantaje aduce Bugetului o asemenea hotarire ?
Am FAULTAT iarasi Guvernul Boc, cumva ? pot sa spun ca bate un vint de nebunie in tara asta ?


Doamna,

Daca nu ar exista oameni ca dumneta ar trebui inventati.Asa a fost cazul si a lui Ioan Roata care nu intelegea ce reforme vrea sa faca Cuza.

O sa incerc,fara nici o speranta,eu nu-s Cuza,sa explic in zadar pentru dumnevoastra.

In domeniul sanitar,in toate tarile din UE si America,baza asistentei sanitare este o piramida cu varful in sus si baza in jos.
Este adevarat ca acum 50-100 de ani era si la ei ca la noi.

Ei au desvoltat o medicina primara la baza sistemului formata din medici,dotati si cu ceea ce trebue sa rezolve problemele pacientilor.

Aceasta inseamna 80% din asistenta sanitara.

Spitalele scumpe si din cauza problemei hoteliere,a superspecialistilor si unei tehnologii de varf reprezinta 20% si se apeleaza dupa ce pacientul nu se poate trata la primul nivel.

La noi 80% din fonduri merge la spitale si doar 10-15% la medicina primara.Din fondurile spitalului 85% sunt salariile personalului si rolul hotelier al spitalului si doar 10% pentru tratamentul propriuzis.

Din acest motiv cresterea de 4 ori(400%) a fondurilor pentru sanatate a facut ca starea sanatatii sa se inrautateasca.

Spitalelel planse de dv.sunt niste lazarete vechi,in care profeseaza 2-3 medici batrani,la care la orice apel se traduce prin internare.

Acuma ministrul vrea sa faca niste centre moderne judetiene ca spitale de urgenta,bine dotate si sa desvolte medicina primara.Adica desi suntem cu 50 ani in urma Europei sa incercam sa ne apropiem.

V-am mai explicat ca orice reforma,in orice domeniu creiaza anxietati nu numai managerilor care isi pierd posturile dar si personalului si pacientilor carora li mse schimba o obisbuinta.Este exact cu se intampla cu dv.sau cu alti nostalgici dupa comunism unde era mai bine.

Dar istoria nu tine cont de acestia si de institiutiile care sunt vechi si trebue reformate.

Acum veti intelege de ce reformistii,Basescu,PDL sunt urati de o minoritate care profita din sistemul vechi si se opuneau oricarei reforme.

caci PSD a condus tara peste 15 ani si totul a lancezit,agricultura s-a degradat,spitalele si scolile cad pe oameni.

Acuma,ca si boierii carora reforma le taia barbile si le rupeau anteriile si dv.cei ramasi in urma cu constiinta,stiut sau nestiut,din naivitate sau din prostie va opuneti reformele.

plangeti pe taranii din Bodestui ca li se desfiinteaza un spital ordinar,neditat dar cand vbor avea la dispozitie noua organizarea si un sistem adus la nivelul europeean isi vor schimba parerea ,

Pana atunci păorumbrlul si carlanul,la fel ca si dv.si alti socialisti plangeti pe mormantul vechiului sau nmu intelegeti incotreo se indreapta lumea.
Rau doamna,Rau!

Raporteaza abuz de limbaj
9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:27

De la: gabigabi, la data 2011-02-04 15:07:55si-n ce fel unul ca mine " faulteaza" guvernarea ? adica, vezi Doamne, ii pune bete-n roate ? riticind-o ? astea-s faultarile ? azi am auzit o stire la Tv . care m-a lasat fara grai : un orasel din jud. Calarasi, cu 40.000de locuitori , Ramine fara UNICUL SPITAL din oras care, se va transforma in AZIL DE BATRINI ! iti sta mintea-n loc, nenica si te-ntrebi : chiar a innebunit Lupu' ? pai, intr-o zona preponderent agricola si saraca, ptr. CINE faci un azil de batrini cu 50 ron/ zi , adica vreo 15oo pensia / luna ? batrinii aia au ei atitia bani si, asta-i cel mai important : ptr. romani , a-ti duce bunicii sau parintii la Azil, este CEA MAI MARE RUSINE ! asadar, ramine intrebarea : de ce desfiintezi un spital si faci un azil ? CUI ii foloseste ?! si ptr. orasul Cernavoda , a carui situatie este Speciala , intrucit e un oras "atomic" , se pune aceeasi problema : se desfiinteaza Spitalul care are dotari speciale in caz de accident la centrala Atomica si -l faci Azil de batrini ? ptr. CE ? ptr. Cine si ce avantaje aduce Bugetului o asemenea hotarire ?
Am FAULTAT iarasi Guvernul Boc, cumva ? pot sa spun ca bate un vint de nebunie in tara asta ?


nu tu faultezi gabito, tu esti inofensiva, mesajul era pentru altcineva, mereu iti zic sa citesti mai atent...
tu poti critica pe oricine, de altfel nu cred ca scapa cineva, dar la varsta ta cred ca este din amuzamaent, nu cred ca o faci cu intentie...
este bine ca acest guvern va tine asa in rpiza, altfel deveneati legume daca va uitati numai la acasa tv,i zero tv sau care mai dau telenovele... sa nu-mi spui ca nu este asa...
in legatura cu spitalele, nu am vazut stirea, trebuie sa o vad, sa ma informez, ca de la tine nu pot sa iau de bun nimic, tu nu poti fi impartiala dupa ce stai toata ziua cu irealitatea si anatemele in fata...
sunt de acord cu tine ca pentru romani cea mai mare rusine este sa duci parintii la azil, mai bine ii tii acasa sa le mananci si bruma de pensie, ii bati daca cer mancare sau nu-ti dau bani de tigari si bautura...
revenind la azilul din "oraselul" de 40000 locuitori, daca au un spital si nu este dotat cu aparatura moderna, daca nu au personal calificat, daca locuitorii aceia prefera sa vina fuguta la bucale, ca sunt doctori mai buni si este si aproape, atunci se impune sa se transforme in azil de batrani, nu-i interneaza obligatoriu, cum crezi tu, cine vrea... oricum spitalele sunt pline de batrani care de multe ori nu mai vor sa plece ca este mai bine ca acasa, au mancare, cineva care sa-i ingrijesca, cu care sa vorbeasca, etc., etc...
concluzie, un azil foloseste mai mult decat un spital, dar numai acolo unde se impune acest lucru... nu poti face azile de batrani in spitale mari, din centre universitare, unde de fapt se trateaza cam toata lumea...


111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:44

De la: 9am243736, la data 2011-02-04 14:47:38
De la: 111dinu, la data 2011-02-04 14:19:10
De la: 9am243736, la data 2011-02-04 13:15:17
De la: 111dinu, la data 2011-02-03 22:53:37
De la: 9am129906, la data 2011-02-03 14:17:31Pentru Ignorantii acestui forum,redau mai jos din lucrarea mea monografica,Psihiatria sub dictatura comunista,un fragment in care vorbesc despre experimentul de la pitesti.

In felul acesta prostii vor muri de ciuda ca pitzigoiul.

Iata Linkul lucrarii,desi stiu ca cititul nu este pentru echipa lui Jicman de la alianta socialista(PNL/PSD)

dl.transfer.ro/transfer_ro-03feb-0d3238a61390967.zip

Gaby sa n-o citesti ca te faci prea desteapta


Iata fragmentul din aceasta monografie privitoare la Pitesti:

Ingineria sociala comunista

Intreaga epoca comunista, indiferent de aria sa geografica, a reprezentat un permanent experiment social, o permanenta tentativa de inginerie sociala, dar nu numai in psihiatrie. Prin acest proces s-au fortat limitele psihologice si biologice ale omului, s-a incercat permanenta sa modelare in conformitate cu niste principii ideologice anticristice specifice comunismului: ura de clasa, ateismul, crearea omului nou, exersarea urii permanernte.
Poate ca nimic nu apare mai pregnant pentru ingineria sociala comunista decat asa-zisul experiment de la Pitesti, un experiment-etalon, care in grade si intensitati deosebite se va aplica la scara intregii societati. Acesta a devenit in fapt un adevarat camp concentrational si, de ce nu, a devenit un adevarat univers al teroarei ce se aplica la nivelul intregului lagar socialist.
Fenomenul de inginerie sociala aplicat in mod brutal in inchisoarea de la Pitesti a fost extins in grade diferite la nivelul intregii tari, apelandu-se la metode coercitive permanente, generatoare de frica - insecuritate in proportie de masa, lipsa de loialitate a celor apropiati, a oricarui sprijin sau posibilitate de apel - prin actiuni dirijate “stiintific": frica de restructurare, de delatiune, permanenta fuga dupa alimente sau alte bunuri minime care asigura existenta, lipsa de sanse in competitie daca nu esti conformist etc. Chiar daca fenomenul Pitesti argumenteaza fragilitatea conditiei umane in contact cu raul (caci toti cei supusi reeducarii la Pitesti au cedat pana la urma), ambitia de a avea adeziunea totala la valorile ateist-comuniste a vizat in fond identificarea cu agresorul, transformarea victimei in calau (cel putin delator sau oportunist). O astfel de actiune pe o atat de mare durata de timp a dus la modificari profunde ale personalitatii omului.
Generalizarea saraciei, infometarea cronica ne apar astazi ca actiuni deliberate ale sistemului comunist, ca metode pentru aservire a persoanei umane, silita astfel ca si in conditia carcerala sa fie preocupata numai de existenta fizica. Totalitarismul, prin dependenta economica, educationala, controlul rezidentei si chiar al nasterilor (cu imaginea idilica a “statului parinte”), avea ca unic scop nu numai monopartidismul, dar si controlul vietii spirituale in scopul infantilizarii individului si prin aceasta a manevrarii sale.
Oare un asemenea mecanism nu putea sa explice multiplele cedari in fata opresorului, printre care si colaborarea psihiatrului cu puterea politica?
La Pitesti, ca si in marea societate, nu se urmarea doar o adeziune formala, superficiala si oportunista fata de comunism, ci se urmarea o adevarata mutatie psihica, o schimbare a personalitatii, adica tocmai ceea ce in mod curent se numeste inginerie sociala, o actiune de “spalare a creierului”, o actiune criminala specifica regimurilor de dictatura existente in istoria omenirii. Aceasta actiune diabolica urmarea in fapt o transformare a fortelor adverse in sustinatori convinsi ai comunismului, de fapt o adevarata “mutatie” biologica. Din pacate, in comunism acest fenomen avea caracter de masa, iar la Pitesti toti cei supusi “reeducarii” au cedat pana la a deveni ei insisi tortionari.
Din punct de vedere moral, rezultatele reeducarii comuniste echivaleaza cu o degradare totala, iar deformarile caracteriale s-au mentinut si au aparut chiar in afara manevrelor de represiune si, de ce nu, chiar si in viata familiala sau personala. Acest lucru, subliniaza D. Bacu, dovedeste ca modificarile de caracter suferite in cadrul sistemului comunist totalitar au fost extrem de profunde si, din acest motiv, foarte durabile.
Nebunia colectiva aparuta ca rezultat al ingineriei sociale comuniste a fost intretinuta in anii comunismului in mod sistematic de catre adevarati maestri in arta dezumanizarii, iar victimele, in cazul psihiatriei, au fost atat pacientii, cat si psihiatrii. ”Spaima indescriptibila”, cum o numeste M. Popescu, cultul social al fricii si insecuritatii au determinat adesea ca victimele sa se identifice, de exemplu, cu politia politica si cu tortionarii regimului. Ca si in cazul experimentului Pitesti, subalimentatia cronica a populatiei, stresul permanent erau fondul pe care se petreceau acele manevre ideologice care trebuiau sa duca la crearea “omului nou”. Victima si calaul erau la Pitesti tot timpul impreuna. In societate impreuna cu noi erau mereu activistul de partid, informatorul, metodele de ascultare si delatiunea, acestea putand aparea de oriunde si in orice moment. Atat la Pitesti, cat si in marea societate socialista individul putea fi oricand livrat fizic tortionarilor sai - cazul abuzului psihiatric fiind doar unul particular, individul fiind in toate cazurile lipsit de sprijin interior prin bulversarea valorilor morale si religioase, starea sa sufleteasca trebuind sa fie intr-o permanenta panica.
Iata de ce in inchisoare, ca si in marea societate credinta in Dumnezeu era una dintre tintele preferate ale distrugerii morale si care pentru psihiatria abuziva devenisera motive pentru a fi etichetate ca “paranoia”. Daca individul avea o credinta religioasa sau un anumit crez politic, acest lucru nu numai ca nu era acceptat de catre societatea comunista, dar pentru psihiatria comunista ele trebuiau sa devina subiecte de diagnostic clinic. Coeziunea umana, prietenia, increderea in figuri protective, cum ar fi trebuit sa fie de exemplu medicul, trebuiau sa fie sistematic distruse. Nimic nu trebuia sa te sprijine in fata sistemului comunist. Pentru scopurile partidului, prietenul trebuia denigrat, lovit, psihiatrul trebuia sa-si denunte sau chiar sa-si tortureze pacientul, prin profesia sa sa ajute organele de represiune. Individul trebuia sa aiba astfel sentimentul “livrarii absolute”, fenomen caracteristic doar conditiei infantile sau la animale (Zamfirescu).
Poate nimic nu a fost mai ucigator in regimul comunist decat distrugerea increderii si suportului interuman, adica exact inversul moralei crestine. Individul nu trebuia sa poata avea incredere in prieteni, in medic, nici chiar in preot. El nu se putea confesa, nu se putea asocia cu nimeni, trebuia sa apara singur in fata puterii, singura lui reactie urmand sa fie doar supunerea. Toate aceste actiuni atesta din plin afirmatia ca sub comunism am asistat in permanenta la o actiune de inginerie sociala, un atac brutal si agresiv de transformare a omului intr-o creatie anticristica supusa legilor materialismului si care trebuia sa populeze acest “imperiu al raului” pe care comunismul il pregatea pentru intreaga omenire.



Orice regim politic cu derapaje totalitare, cum este și cel băsescian, are nevoie de oameni bolnavi psihic. Să sperăm că sunteți doar câțiva, ici pe colo...


de la un fin analist, gen radu tudor-analist ecomonic, militar, sociolog, etc., etc., ai trecut la atacuri directe... stiu ca intelegi la ce ma refer, asa ca iti pun o singura intrebare: bolnavii psihici au culoare politica?
daca cel putin ai avea demnitatea sa-ti recunosti principiile politice, indiferent care sunt, nu sa stai la cotitura si sa dai in cap... oamenii astia sunt mai periculosi decat bolnavii psihici...


Am făcut aprecieri dure, și nu te condamn că răspunzi cu aceeași monedă. Este clar că "bolnavii psihici" nu au culoare politică. Grav est că putera politică îi folosește. Nu este cazul celor "inserați" de mine, pe acest forum... răspund și eu cu "bazacoii" la "bazaconiile" debitate de ei. Un duel al surzilor, de care puterea politică nu ține și nu va ține seama niciodată, indiferent de culoarea afișată. Tragic este că învrăjbirea se alimentază cu ignoranță.
În legătură cu demnitatea, ar fi jenant să-mi laud calitățile. Am spus-o de multe ori, nu am culoare politică, am criticat și critic pe cei aflați la guvernare. Viața individuală estre trăită azi sub influența celor din arcul guvernamental și aceștia nu trebuie introduși "de-a valma" într-o "coșniță" comună, doar pentru a inocula ideea inexistenței unei alternative. Așa moare speranța!
Dacă ți-aș da anumite titluri extrem de critice, apărute sub semnătura mea în timpul fostelor guvernări, fără excepții, mi-ați afla identitatea și nu ne-am mai putea "distra", incognito, pe forum.



ok, incerc sa-mi fac o idee despre "interlocutori", nu ma deranjeaza culoarea politica..., iar recunoasterea ei nu inseamna a-ti lauda calitatile...
"Tragic este că învrăjbirea se alimentază cu ignoranță." este foarte adevarat, dar oare cati dintre noi tine cont de asta?... vad ca insisti ca tu "ataci" doar guvernarea, viata ta fiind traita sub influienta celor din arcul guvernamental... in unele comentarii nu pare sa reiasa acest lucru si, oricat de suparat ai fi pe guvernare, nu poti sa fii tot timpul negativist, si eu sunt de acord ca nu au facut mare lucru, dar macar au incercat, incearca, este si criza, este si o rezistenta din partea opozitiei, (la urma urmei opozitia are o vina principala) , este o rezistenta si din partea unor pdl-isti, a unei parti a societatii civile, nu este chiar usor, dar macar vor sa faca ceva...
este imposibil sa nu vezi si aceste lucruri, sa nu vezi si ceva bun in guvernarea lor, doar daca nu cumva ai un motiv financiar, ca tu ai dus-o bine pe vremea aia.... asta ar fi singura explicatie...
ma bucur ca te distrezi, si eu incerc sa fac la fel, dar insist, una este sa fii critic cu guvernarea si alta este sa faultezi guvernarea... pe tine te vad cam des cu " joc de glezna"...




Repet ce am mai zis cu alte ocazii. După alegeri, nu am sărit ca berbecul doar de dragul cârcotelii. Nu am mai apărut nici pe forum. Nici chiar la publicațiile cu care colaborez pe teme social-politice. Nu sunt un tip de opinie pompieristică. Chiar și "adversarii" de pe forum au glumit pe seama mea, chipurile că perioada lipsă am petrecut-o la Rahova.
Am avut răbdarea să aștept ca măsurile luate de guvern să dea roade, să aștept ca politica de învrăjbire socială să înceteze.
Am așteptat destul! Nu au avut loc schimbări pozitive, dimpotrivă, nivelul de trai este sub limită existenței, și aici nu fac referire la mine, nefiind sub pragul sărăciei, iar democrația scârțâie mai abitir decât pe vremea lui Năstase.
În rest, fac " jocul de glezne" ca răspuns cu "bazaconii" la alte" bazaconii".
În topicul care va iniția o dsicuție serioasă pe tema guvernării, îmi voi spune și eu părerea, ca oricare altul,fără dpășirea decenței dialogului constructiv.
Până atunci... mă distrez, chiar dacă uneori mă întristează ușurința cu care manipularea se distrează la rândul ei. Facem împreună haz de necaz.


Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:45

De la: 9am129906, la data 2011-02-04 15:26:25
De la: gabigabi, la data 2011-02-04 15:07:55si-n ce fel unul ca mine " faulteaza" guvernarea ? adica, vezi Doamne, ii pune bete-n roate ? riticind-o ? astea-s faultarile ? azi am auzit o stire la Tv . care m-a lasat fara grai : un orasel din jud. Calarasi, cu 40.000de locuitori , Ramine fara UNICUL SPITAL din oras care, se va transforma in AZIL DE BATRINI ! iti sta mintea-n loc, nenica si te-ntrebi : chiar a innebunit Lupu' ? pai, intr-o zona preponderent agricola si saraca, ptr. CINE faci un azil de batrini cu 50 ron/ zi , adica vreo 15oo pensia / luna ? batrinii aia au ei atitia bani si, asta-i cel mai important : ptr. romani , a-ti duce bunicii sau parintii la Azil, este CEA MAI MARE RUSINE ! asadar, ramine intrebarea : de ce desfiintezi un spital si faci un azil ? CUI ii foloseste ?! si ptr. orasul Cernavoda , a carui situatie este Speciala , intrucit e un oras "atomic" , se pune aceeasi problema : se desfiinteaza Spitalul care are dotari speciale in caz de accident la centrala Atomica si -l faci Azil de batrini ? ptr. CE ? ptr. Cine si ce avantaje aduce Bugetului o asemenea hotarire ?
Am FAULTAT iarasi Guvernul Boc, cumva ? pot sa spun ca bate un vint de nebunie in tara asta ?


Doamna,

Daca nu ar exista oameni ca dumneta ar trebui inventati.Asa a fost cazul si a lui Ioan Roata care nu intelegea ce reforme vrea sa faca Cuza.

O sa incerc,fara nici o speranta,eu nu-s Cuza,sa explic in zadar pentru dumnevoastra.

In domeniul sanitar,in toate tarile din UE si America,baza asistentei sanitare este o piramida cu varful in sus si baza in jos.
Este adevarat ca acum 50-100 de ani era si la ei ca la noi.

Ei au desvoltat o medicina primara la baza sistemului formata din medici,dotati si cu ceea ce trebue sa rezolve problemele pacientilor.

Aceasta inseamna 80% din asistenta sanitara.

Spitalele scumpe si din cauza problemei hoteliere,a superspecialistilor si unei tehnologii de varf reprezinta 20% si se apeleaza dupa ce pacientul nu se poate trata la primul nivel.

La noi 80% din fonduri merge la spitale si doar 10-15% la medicina primara.Din fondurile spitalului 85% sunt salariile personalului si rolul hotelier al spitalului si doar 10% pentru tratamentul propriuzis.

Din acest motiv cresterea de 4 ori(400%) a fondurilor pentru sanatate a facut ca starea sanatatii sa se inrautateasca.

Spitalelel planse de dv.sunt niste lazarete vechi,in care profeseaza 2-3 medici batrani,la care la orice apel se traduce prin internare.

Acuma ministrul vrea sa faca niste centre moderne judetiene ca spitale de urgenta,bine dotate si sa desvolte medicina primara.Adica desi suntem cu 50 ani in urma Europei sa incercam sa ne apropiem.

V-am mai explicat ca orice reforma,in orice domeniu creiaza anxietati nu numai managerilor care isi pierd posturile dar si personalului si pacientilor carora li mse schimba o obisbuinta.Este exact cu se intampla cu dv.sau cu alti nostalgici dupa comunism unde era mai bine.

Dar istoria nu tine cont de acestia si de institiutiile care sunt vechi si trebue reformate.

Acum veti intelege de ce reformistii,Basescu,PDL sunt urati de o minoritate care profita din sistemul vechi si se opuneau oricarei reforme.

caci PSD a condus tara peste 15 ani si totul a lancezit,agricultura s-a degradat,spitalele si scolile cad pe oameni.

Acuma,ca si boierii carora reforma le taia barbile si le rupeau anteriile si dv.cei ramasi in urma cu constiinta,stiut sau nestiut,din naivitate sau din prostie va opuneti reformele.

plangeti pe taranii din Bodestui ca li se desfiinteaza un spital ordinar,neditat dar cand vbor avea la dispozitie noua organizarea si un sistem adus la nivelul europeean isi vor schimba parerea ,

Pana atunci păorumbrlul si carlanul,la fel ca si dv.si alti socialisti plangeti pe mormantul vechiului sau nmu intelegeti incotreo se indreapta lumea.
Rau doamna,Rau!


Ioane, RAU ! ca nici dumneata n-ai inteles pe de'antregul povestea lui Mos Ion Roata ! ce raspuns i-a dat mosul lui Cuza cind acesta s-a aratat nedumerit de ce nu intelege cum e cu reforma ? vezi ca ti-a scapat ESENTIALUL ? pai, tot mosul om intelept , caci i-a atras atentia lui Voda ca PIETROIUL REFORMEI TOT PE UMERII LUI VA FI CARAT , NU pe ai Boierilor si, IOANE , NU S-A schimbat Nimic de atunci si pina Azi !

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:47

De la: gabigabi, la data 2011-02-04 15:22:28
De la: nastasemihail, la data 2011-02-04 15:11:12
De la: gabigabi, la data 2011-02-04 15:07:55si-n ce fel unul ca mine " faulteaza" guvernarea ? adica, vezi Doamne, ii pune bete-n roate ? riticind-o ? astea-s faultarile ? azi am auzit o stire la Tv . care m-a lasat fara grai : un orasel din jud. Calarasi, cu 40.000de locuitori , Ramine fara UNICUL SPITAL din oras care, se va transforma in AZIL DE BATRINI ! iti sta mintea-n loc, nenica si te-ntrebi : chiar a innebunit Lupu' ? pai, intr-o zona preponderent agricola si saraca, ptr. CINE faci un azil de batrini cu 50 ron/ zi , adica vreo 15oo pensia / luna ? batrinii aia au ei atitia bani si, asta-i cel mai important : ptr. romani , a-ti duce bunicii sau parintii la Azil, este CEA MAI MARE RUSINE ! asadar, ramine intrebarea : de ce desfiintezi un spital si faci un azil ? CUI ii foloseste ?! si ptr. orasul Cernavoda , a carui situatie este Speciala , intrucit e un oras "atomic" , se pune aceeasi problema : se desfiinteaza Spitalul care are dotari speciale in caz de accident la centrala Atomica si -l faci Azil de batrini ? ptr. CE ? ptr. Cine si ce avantaje aduce Bugetului o asemenea hotarire ?
Am FAULTAT iarasi Guvernul Boc, cumva ? pot sa spun ca bate un vint de nebunie in tara asta ?

Azilul de batrini e sursa de bani. Le ia pensia si ii inchide in azil. acum vad si eu care e scopul.


poate in Buc sau orasele mari, dar acolo NU....de altfel, stirea continua asa : ca in Cernavoda exista deja un Azil cu 45 locuri din care doar 20 sunt ocupate, dar se va desfiinta Spitalul ala , cu sectie Speciala si-l vor face azil ! ptr. cine ?

Ptr tineri....

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:55

De la: 111dinu, la data 2011-02-04 15:44:12
De la: 9am243736, la data 2011-02-04 14:47:38
De la: 111dinu, la data 2011-02-04 14:19:10
De la: 9am243736, la data 2011-02-04 13:15:17
De la: 111dinu, la data 2011-02-03 22:53:37
De la: 9am129906, la data 2011-02-03 14:17:31Pentru Ignorantii acestui forum,redau mai jos din lucrarea mea monografica,Psihiatria sub dictatura comunista,un fragment in care vorbesc despre experimentul de la pitesti.

In felul acesta prostii vor muri de ciuda ca pitzigoiul.

Iata Linkul lucrarii,desi stiu ca cititul nu este pentru echipa lui Jicman de la alianta socialista(PNL/PSD)

dl.transfer.ro/transfer_ro-03feb-0d3238a61390967.zip

Gaby sa n-o citesti ca te faci prea desteapta


Iata fragmentul din aceasta monografie privitoare la Pitesti:

Ingineria sociala comunista

Intreaga epoca comunista, indiferent de aria sa geografica, a reprezentat un permanent experiment social, o permanenta tentativa de inginerie sociala, dar nu numai in psihiatrie. Prin acest proces s-au fortat limitele psihologice si biologice ale omului, s-a incercat permanenta sa modelare in conformitate cu niste principii ideologice anticristice specifice comunismului: ura de clasa, ateismul, crearea omului nou, exersarea urii permanernte.
Poate ca nimic nu apare mai pregnant pentru ingineria sociala comunista decat asa-zisul experiment de la Pitesti, un experiment-etalon, care in grade si intensitati deosebite se va aplica la scara intregii societati. Acesta a devenit in fapt un adevarat camp concentrational si, de ce nu, a devenit un adevarat univers al teroarei ce se aplica la nivelul intregului lagar socialist.
Fenomenul de inginerie sociala aplicat in mod brutal in inchisoarea de la Pitesti a fost extins in grade diferite la nivelul intregii tari, apelandu-se la metode coercitive permanente, generatoare de frica - insecuritate in proportie de masa, lipsa de loialitate a celor apropiati, a oricarui sprijin sau posibilitate de apel - prin actiuni dirijate “stiintific": frica de restructurare, de delatiune, permanenta fuga dupa alimente sau alte bunuri minime care asigura existenta, lipsa de sanse in competitie daca nu esti conformist etc. Chiar daca fenomenul Pitesti argumenteaza fragilitatea conditiei umane in contact cu raul (caci toti cei supusi reeducarii la Pitesti au cedat pana la urma), ambitia de a avea adeziunea totala la valorile ateist-comuniste a vizat in fond identificarea cu agresorul, transformarea victimei in calau (cel putin delator sau oportunist). O astfel de actiune pe o atat de mare durata de timp a dus la modificari profunde ale personalitatii omului.
Generalizarea saraciei, infometarea cronica ne apar astazi ca actiuni deliberate ale sistemului comunist, ca metode pentru aservire a persoanei umane, silita astfel ca si in conditia carcerala sa fie preocupata numai de existenta fizica. Totalitarismul, prin dependenta economica, educationala, controlul rezidentei si chiar al nasterilor (cu imaginea idilica a “statului parinte”), avea ca unic scop nu numai monopartidismul, dar si controlul vietii spirituale in scopul infantilizarii individului si prin aceasta a manevrarii sale.
Oare un asemenea mecanism nu putea sa explice multiplele cedari in fata opresorului, printre care si colaborarea psihiatrului cu puterea politica?
La Pitesti, ca si in marea societate, nu se urmarea doar o adeziune formala, superficiala si oportunista fata de comunism, ci se urmarea o adevarata mutatie psihica, o schimbare a personalitatii, adica tocmai ceea ce in mod curent se numeste inginerie sociala, o actiune de “spalare a creierului”, o actiune criminala specifica regimurilor de dictatura existente in istoria omenirii. Aceasta actiune diabolica urmarea in fapt o transformare a fortelor adverse in sustinatori convinsi ai comunismului, de fapt o adevarata “mutatie” biologica. Din pacate, in comunism acest fenomen avea caracter de masa, iar la Pitesti toti cei supusi “reeducarii” au cedat pana la a deveni ei insisi tortionari.
Din punct de vedere moral, rezultatele reeducarii comuniste echivaleaza cu o degradare totala, iar deformarile caracteriale s-au mentinut si au aparut chiar in afara manevrelor de represiune si, de ce nu, chiar si in viata familiala sau personala. Acest lucru, subliniaza D. Bacu, dovedeste ca modificarile de caracter suferite in cadrul sistemului comunist totalitar au fost extrem de profunde si, din acest motiv, foarte durabile.
Nebunia colectiva aparuta ca rezultat al ingineriei sociale comuniste a fost intretinuta in anii comunismului in mod sistematic de catre adevarati maestri in arta dezumanizarii, iar victimele, in cazul psihiatriei, au fost atat pacientii, cat si psihiatrii. ”Spaima indescriptibila”, cum o numeste M. Popescu, cultul social al fricii si insecuritatii au determinat adesea ca victimele sa se identifice, de exemplu, cu politia politica si cu tortionarii regimului. Ca si in cazul experimentului Pitesti, subalimentatia cronica a populatiei, stresul permanent erau fondul pe care se petreceau acele manevre ideologice care trebuiau sa duca la crearea “omului nou”. Victima si calaul erau la Pitesti tot timpul impreuna. In societate impreuna cu noi erau mereu activistul de partid, informatorul, metodele de ascultare si delatiunea, acestea putand aparea de oriunde si in orice moment. Atat la Pitesti, cat si in marea societate socialista individul putea fi oricand livrat fizic tortionarilor sai - cazul abuzului psihiatric fiind doar unul particular, individul fiind in toate cazurile lipsit de sprijin interior prin bulversarea valorilor morale si religioase, starea sa sufleteasca trebuind sa fie intr-o permanenta panica.
Iata de ce in inchisoare, ca si in marea societate credinta in Dumnezeu era una dintre tintele preferate ale distrugerii morale si care pentru psihiatria abuziva devenisera motive pentru a fi etichetate ca “paranoia”. Daca individul avea o credinta religioasa sau un anumit crez politic, acest lucru nu numai ca nu era acceptat de catre societatea comunista, dar pentru psihiatria comunista ele trebuiau sa devina subiecte de diagnostic clinic. Coeziunea umana, prietenia, increderea in figuri protective, cum ar fi trebuit sa fie de exemplu medicul, trebuiau sa fie sistematic distruse. Nimic nu trebuia sa te sprijine in fata sistemului comunist. Pentru scopurile partidului, prietenul trebuia denigrat, lovit, psihiatrul trebuia sa-si denunte sau chiar sa-si tortureze pacientul, prin profesia sa sa ajute organele de represiune. Individul trebuia sa aiba astfel sentimentul “livrarii absolute”, fenomen caracteristic doar conditiei infantile sau la animale (Zamfirescu).
Poate nimic nu a fost mai ucigator in regimul comunist decat distrugerea increderii si suportului interuman, adica exact inversul moralei crestine. Individul nu trebuia sa poata avea incredere in prieteni, in medic, nici chiar in preot. El nu se putea confesa, nu se putea asocia cu nimeni, trebuia sa apara singur in fata puterii, singura lui reactie urmand sa fie doar supunerea. Toate aceste actiuni atesta din plin afirmatia ca sub comunism am asistat in permanenta la o actiune de inginerie sociala, un atac brutal si agresiv de transformare a omului intr-o creatie anticristica supusa legilor materialismului si care trebuia sa populeze acest “imperiu al raului” pe care comunismul il pregatea pentru intreaga omenire.



Orice regim politic cu derapaje totalitare, cum este și cel băsescian, are nevoie de oameni bolnavi psihic. Să sperăm că sunteți doar câțiva, ici pe colo...


de la un fin analist, gen radu tudor-analist ecomonic, militar, sociolog, etc., etc., ai trecut la atacuri directe... stiu ca intelegi la ce ma refer, asa ca iti pun o singura intrebare: bolnavii psihici au culoare politica?
daca cel putin ai avea demnitatea sa-ti recunosti principiile politice, indiferent care sunt, nu sa stai la cotitura si sa dai in cap... oamenii astia sunt mai periculosi decat bolnavii psihici...


Am făcut aprecieri dure, și nu te condamn că răspunzi cu aceeași monedă. Este clar că "bolnavii psihici" nu au culoare politică. Grav est că putera politică îi folosește. Nu este cazul celor "inserați" de mine, pe acest forum... răspund și eu cu "bazacoii" la "bazaconiile" debitate de ei. Un duel al surzilor, de care puterea politică nu ține și nu va ține seama niciodată, indiferent de culoarea afișată. Tragic este că învrăjbirea se alimentază cu ignoranță.
În legătură cu demnitatea, ar fi jenant să-mi laud calitățile. Am spus-o de multe ori, nu am culoare politică, am criticat și critic pe cei aflați la guvernare. Viața individuală estre trăită azi sub influența celor din arcul guvernamental și aceștia nu trebuie introduși "de-a valma" într-o "coșniță" comună, doar pentru a inocula ideea inexistenței unei alternative. Așa moare speranța!
Dacă ți-aș da anumite titluri extrem de critice, apărute sub semnătura mea în timpul fostelor guvernări, fără excepții, mi-ați afla identitatea și nu ne-am mai putea "distra", incognito, pe forum.



ok, incerc sa-mi fac o idee despre "interlocutori", nu ma deranjeaza culoarea politica..., iar recunoasterea ei nu inseamna a-ti lauda calitatile...
"Tragic este că învrăjbirea se alimentază cu ignoranță." este foarte adevarat, dar oare cati dintre noi tine cont de asta?... vad ca insisti ca tu "ataci" doar guvernarea, viata ta fiind traita sub influienta celor din arcul guvernamental... in unele comentarii nu pare sa reiasa acest lucru si, oricat de suparat ai fi pe guvernare, nu poti sa fii tot timpul negativist, si eu sunt de acord ca nu au facut mare lucru, dar macar au incercat, incearca, este si criza, este si o rezistenta din partea opozitiei, (la urma urmei opozitia are o vina principala) , este o rezistenta si din partea unor pdl-isti, a unei parti a societatii civile, nu este chiar usor, dar macar vor sa faca ceva...
este imposibil sa nu vezi si aceste lucruri, sa nu vezi si ceva bun in guvernarea lor, doar daca nu cumva ai un motiv financiar, ca tu ai dus-o bine pe vremea aia.... asta ar fi singura explicatie...
ma bucur ca te distrezi, si eu incerc sa fac la fel, dar insist, una este sa fii critic cu guvernarea si alta este sa faultezi guvernarea... pe tine te vad cam des cu " joc de glezna"...




Repet ce am mai zis cu alte ocazii. După alegeri, nu am sărit ca berbecul doar de dragul cârcotelii. Nu am mai apărut nici pe forum. Nici chiar la publicațiile cu care colaborez pe teme social-politice. Nu sunt un tip de opinie pompieristică. Chiar și "adversarii" de pe forum au glumit pe seama mea, chipurile că perioada lipsă am petrecut-o la Rahova.
Am avut răbdarea să aștept ca măsurile luate de guvern să dea roade, să aștept ca politica de învrăjbire socială să înceteze.
Am așteptat destul! Nu au avut loc schimbări pozitive, dimpotrivă, nivelul de trai este sub limită existenței, și aici nu fac referire la mine, nefiind sub pragul sărăciei, iar democrația scârțâie mai abitir decât pe vremea lui Năstase.
În rest, fac " jocul de glezne" ca răspuns cu "bazaconii" la alte" bazaconii".
În topicul care va iniția o dsicuție serioasă pe tema guvernării, îmi voi spune și eu părerea, ca oricare altul,fără dpășirea decenței dialogului constructiv.
Până atunci... mă distrez, chiar dacă uneori mă întristează ușurința cu care manipularea se distrează la rândul ei. Facem împreună haz de necaz.


trebuie sa recunosc ca o umbra de adevar exista in raspunsul tau, raspunzi cu bazaconii la alte bazaconii sau mai exact, la comentarii mai "serioase", ai raspuns "serios"! tine-o tot asa!
ultima afirmatie... exact cum ai zis, invrajbirea se alimenteaza cu ignoranta...
unii se distreaza, altii nu mai voteaza, altii scriu la deruta, etc., etc...


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 15:57

De la: 9am243736, la data 2011-02-04 15:27:16
De la: gabigabi, la data 2011-02-04 15:07:55si-n ce fel unul ca mine " faulteaza" guvernarea ? adica, vezi Doamne, ii pune bete-n roate ? riticind-o ? astea-s faultarile ? azi am auzit o stire la Tv . care m-a lasat fara grai : un orasel din jud. Calarasi, cu 40.000de locuitori , Ramine fara UNICUL SPITAL din oras care, se va transforma in AZIL DE BATRINI ! iti sta mintea-n loc, nenica si te-ntrebi : chiar a innebunit Lupu' ? pai, intr-o zona preponderent agricola si saraca, ptr. CINE faci un azil de batrini cu 50 ron/ zi , adica vreo 15oo pensia / luna ? batrinii aia au ei atitia bani si, asta-i cel mai important : ptr. romani , a-ti duce bunicii sau parintii la Azil, este CEA MAI MARE RUSINE ! asadar, ramine intrebarea : de ce desfiintezi un spital si faci un azil ? CUI ii foloseste ?! si ptr. orasul Cernavoda , a carui situatie este Speciala , intrucit e un oras "atomic" , se pune aceeasi problema : se desfiinteaza Spitalul care are dotari speciale in caz de accident la centrala Atomica si -l faci Azil de batrini ? ptr. CE ? ptr. Cine si ce avantaje aduce Bugetului o asemenea hotarire ?
Am FAULTAT iarasi Guvernul Boc, cumva ? pot sa spun ca bate un vint de nebunie in tara asta ?


nu tu faultezi gabito, tu esti inofensiva, mesajul era pentru altcineva, mereu iti zic sa citesti mai atent...
tu poti critica pe oricine, de altfel nu cred ca scapa cineva, dar la varsta ta cred ca este din amuzamaent, nu cred ca o faci cu intentie...
este bine ca acest guvern va tine asa in rpiza, altfel deveneati legume daca va uitati numai la acasa tv,i zero tv sau care mai dau telenovele... sa nu-mi spui ca nu este asa...
in legatura cu spitalele, nu am vazut stirea, trebuie sa o vad, sa ma informez, ca de la tine nu pot sa iau de bun nimic, tu nu poti fi impartiala dupa ce stai toata ziua cu irealitatea si anatemele in fata...
sunt de acord cu tine ca pentru romani cea mai mare rusine este sa duci parintii la azil, mai bine ii tii acasa sa le mananci si bruma de pensie, ii bati daca cer mancare sau nu-ti dau bani de tigari si bautura...
revenind la azilul din "oraselul" de 40000 locuitori, daca au un spital si nu este dotat cu aparatura moderna, daca nu au personal calificat, daca locuitorii aceia prefera sa vina fuguta la bucale, ca sunt doctori mai buni si este si aproape, atunci se impune sa se transforme in azil de batrani, nu-i interneaza obligatoriu, cum crezi tu, cine vrea... oricum spitalele sunt pline de batrani care de multe ori nu mai vor sa plece ca este mai bine ca acasa, au mancare, cineva care sa-i ingrijesca, cu care sa vorbeasca, etc., etc...
concluzie, un azil foloseste mai mult decat un spital, dar numai acolo unde se impune acest lucru... nu poti face azile de batrani in spitale mari, din centre universitare, unde de fapt se trateaza cam toata lumea...


stiu badie ca mesajul cu faultatul nu era ptr. mine personal, dar m-am simtit si eu vizata si, in acelasi timp, Solidara cu Dinu si cu oricine altcineva care critica PUTEREA....nu-mi mai dai voie ?
si, hotaraste-te : ma uit toata ziua la antene si irealitati sau, la otv si la nu mai stiu ce-ai spus ?!
si de unde stii tu ce fel de Spital era ala , ca asa a inceput stirea , cu salariatii, cadrele medicale din inst. respectiva , protestind in strada, ca ai zis ca n-ai vazut la tv nimic ?
ptr. cazurile sociale , cele despre care ai spus tu, sa se faca asezaminte pe specific ....aaaaa, pardon, spun iar bazaconii : Base dixit ca " STATUL NU-I RESPONSABIL PTR. CETATENII LUI "


9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 16:20

De la: gabigabi, la data 2011-02-04 15:57:29
De la: 9am243736, la data 2011-02-04 15:27:16
De la: gabigabi, la data 2011-02-04 15:07:55si-n ce fel unul ca mine " faulteaza" guvernarea ? adica, vezi Doamne, ii pune bete-n roate ? riticind-o ? astea-s faultarile ? azi am auzit o stire la Tv . care m-a lasat fara grai : un orasel din jud. Calarasi, cu 40.000de locuitori , Ramine fara UNICUL SPITAL din oras care, se va transforma in AZIL DE BATRINI ! iti sta mintea-n loc, nenica si te-ntrebi : chiar a innebunit Lupu' ? pai, intr-o zona preponderent agricola si saraca, ptr. CINE faci un azil de batrini cu 50 ron/ zi , adica vreo 15oo pensia / luna ? batrinii aia au ei atitia bani si, asta-i cel mai important : ptr. romani , a-ti duce bunicii sau parintii la Azil, este CEA MAI MARE RUSINE ! asadar, ramine intrebarea : de ce desfiintezi un spital si faci un azil ? CUI ii foloseste ?! si ptr. orasul Cernavoda , a carui situatie este Speciala , intrucit e un oras "atomic" , se pune aceeasi problema : se desfiinteaza Spitalul care are dotari speciale in caz de accident la centrala Atomica si -l faci Azil de batrini ? ptr. CE ? ptr. Cine si ce avantaje aduce Bugetului o asemenea hotarire ?
Am FAULTAT iarasi Guvernul Boc, cumva ? pot sa spun ca bate un vint de nebunie in tara asta ?


nu tu faultezi gabito, tu esti inofensiva, mesajul era pentru altcineva, mereu iti zic sa citesti mai atent...
tu poti critica pe oricine, de altfel nu cred ca scapa cineva, dar la varsta ta cred ca este din amuzamaent, nu cred ca o faci cu intentie...
este bine ca acest guvern va tine asa in rpiza, altfel deveneati legume daca va uitati numai la acasa tv,i zero tv sau care mai dau telenovele... sa nu-mi spui ca nu este asa...
in legatura cu spitalele, nu am vazut stirea, trebuie sa o vad, sa ma informez, ca de la tine nu pot sa iau de bun nimic, tu nu poti fi impartiala dupa ce stai toata ziua cu irealitatea si anatemele in fata...
sunt de acord cu tine ca pentru romani cea mai mare rusine este sa duci parintii la azil, mai bine ii tii acasa sa le mananci si bruma de pensie, ii bati daca cer mancare sau nu-ti dau bani de tigari si bautura...
revenind la azilul din "oraselul" de 40000 locuitori, daca au un spital si nu este dotat cu aparatura moderna, daca nu au personal calificat, daca locuitorii aceia prefera sa vina fuguta la bucale, ca sunt doctori mai buni si este si aproape, atunci se impune sa se transforme in azil de batrani, nu-i interneaza obligatoriu, cum crezi tu, cine vrea... oricum spitalele sunt pline de batrani care de multe ori nu mai vor sa plece ca este mai bine ca acasa, au mancare, cineva care sa-i ingrijesca, cu care sa vorbeasca, etc., etc...
concluzie, un azil foloseste mai mult decat un spital, dar numai acolo unde se impune acest lucru... nu poti face azile de batrani in spitale mari, din centre universitare, unde de fapt se trateaza cam toata lumea...


stiu badie ca mesajul cu faultatul nu era ptr. mine personal, dar m-am simtit si eu vizata si, in acelasi timp, Solidara cu Dinu si cu oricine altcineva care critica PUTEREA....nu-mi mai dai voie ?
si, hotaraste-te : ma uit toata ziua la antene si irealitati sau, la otv si la nu mai stiu ce-ai spus ?!
si de unde stii tu ce fel de Spital era ala , ca asa a inceput stirea , cu salariatii, cadrele medicale din inst. respectiva , protestind in strada, ca ai zis ca n-ai vazut la tv nimic ?
ptr. cazurile sociale , cele despre care ai spus tu, sa se faca asezaminte pe specific ....aaaaa, pardon, spun iar bazaconii : Base dixit ca " STATUL NU-I RESPONSABIL PTR. CETATENII LUI "


hai sa-ti "traduc": tu nu critici guvernul, tu esti impotriva guvernului ca asa ti-a zis antonescu, sau ponta, sau cine ti-a zis, poate sa faca si un palat boc, tot nu este bun, ca tu te uiti la anateme si irealitatea, care iti prezinta realitatea numai deformat, avand scop, declarat public de altfel, chiar de voiculescu si de vantu in persoana, sa schimbe guvernul si pe basescu...
tot nu-ti este clar?
eu n-am zis ca te uiti la otv, sau acasa tv..., chiar am zis ca este mai bine ca nu te uiti acolo, ca ajungeai o leguma, asa te uiti la anateme si irealitatea, iti pune sangele in miscare, pe urma vii pe forum si iti spui parerile, bune, rele, nu conteaza, te tine in priza acest lucru... daca mai gasesti si oameni care sa -ti tina isonul , este ok... (aici iti pot spune ca ar trebui sa fii mai maleabila)
cu spitalul, iar te pripesti, nu stiu stirea, nu am tv la munca, am presupus ca daca este asa, atunci este bine, sa le transforme in "asezamante cu specific", ca sa te citez, nu este o rusine, este un lucru foarte bun, macar urmareste stirile de la ora cinci si vei vedea cazuri de te cutremuri..., sunt clienti pentru ele si oricum aceste spitale mici nu trateaza mare lucru, de multe ori medicul de familie facand "fata" mai bine decat aceste spitale... iar cazurile mai urgente, grave, etc., oricum ajungeau la spitalele judetene sau la centrele universitare...atat din cauza dotarilor cat si personalului medical...



111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 16:56

De la: 9am243736, la data 2011-02-04 15:55:20
De la: 111dinu, la data 2011-02-04 15:44:12
De la: 9am243736, la data 2011-02-04 14:47:38
De la: 111dinu, la data 2011-02-04 14:19:10
De la: 9am243736, la data 2011-02-04 13:15:17
De la: 111dinu, la data 2011-02-03 22:53:37
De la: 9am129906, la data 2011-02-03 14:17:31Pentru Ignorantii acestui forum,redau mai jos din lucrarea mea monografica,Psihiatria sub dictatura comunista,un fragment in care vorbesc despre experimentul de la pitesti.

In felul acesta prostii vor muri de ciuda ca pitzigoiul.

Iata Linkul lucrarii,desi stiu ca cititul nu este pentru echipa lui Jicman de la alianta socialista(PNL/PSD)

dl.transfer.ro/transfer_ro-03feb-0d3238a61390967.zip

Gaby sa n-o citesti ca te faci prea desteapta


Iata fragmentul din aceasta monografie privitoare la Pitesti:

Ingineria sociala comunista

Intreaga epoca comunista, indiferent de aria sa geografica, a reprezentat un permanent experiment social, o permanenta tentativa de inginerie sociala, dar nu numai in psihiatrie. Prin acest proces s-au fortat limitele psihologice si biologice ale omului, s-a incercat permanenta sa modelare in conformitate cu niste principii ideologice anticristice specifice comunismului: ura de clasa, ateismul, crearea omului nou, exersarea urii permanernte.
Poate ca nimic nu apare mai pregnant pentru ingineria sociala comunista decat asa-zisul experiment de la Pitesti, un experiment-etalon, care in grade si intensitati deosebite se va aplica la scara intregii societati. Acesta a devenit in fapt un adevarat camp concentrational si, de ce nu, a devenit un adevarat univers al teroarei ce se aplica la nivelul intregului lagar socialist.
Fenomenul de inginerie sociala aplicat in mod brutal in inchisoarea de la Pitesti a fost extins in grade diferite la nivelul intregii tari, apelandu-se la metode coercitive permanente, generatoare de frica - insecuritate in proportie de masa, lipsa de loialitate a celor apropiati, a oricarui sprijin sau posibilitate de apel - prin actiuni dirijate “stiintific": frica de restructurare, de delatiune, permanenta fuga dupa alimente sau alte bunuri minime care asigura existenta, lipsa de sanse in competitie daca nu esti conformist etc. Chiar daca fenomenul Pitesti argumenteaza fragilitatea conditiei umane in contact cu raul (caci toti cei supusi reeducarii la Pitesti au cedat pana la urma), ambitia de a avea adeziunea totala la valorile ateist-comuniste a vizat in fond identificarea cu agresorul, transformarea victimei in calau (cel putin delator sau oportunist). O astfel de actiune pe o atat de mare durata de timp a dus la modificari profunde ale personalitatii omului.
Generalizarea saraciei, infometarea cronica ne apar astazi ca actiuni deliberate ale sistemului comunist, ca metode pentru aservire a persoanei umane, silita astfel ca si in conditia carcerala sa fie preocupata numai de existenta fizica. Totalitarismul, prin dependenta economica, educationala, controlul rezidentei si chiar al nasterilor (cu imaginea idilica a “statului parinte”), avea ca unic scop nu numai monopartidismul, dar si controlul vietii spirituale in scopul infantilizarii individului si prin aceasta a manevrarii sale.
Oare un asemenea mecanism nu putea sa explice multiplele cedari in fata opresorului, printre care si colaborarea psihiatrului cu puterea politica?
La Pitesti, ca si in marea societate, nu se urmarea doar o adeziune formala, superficiala si oportunista fata de comunism, ci se urmarea o adevarata mutatie psihica, o schimbare a personalitatii, adica tocmai ceea ce in mod curent se numeste inginerie sociala, o actiune de “spalare a creierului”, o actiune criminala specifica regimurilor de dictatura existente in istoria omenirii. Aceasta actiune diabolica urmarea in fapt o transformare a fortelor adverse in sustinatori convinsi ai comunismului, de fapt o adevarata “mutatie” biologica. Din pacate, in comunism acest fenomen avea caracter de masa, iar la Pitesti toti cei supusi “reeducarii” au cedat pana la a deveni ei insisi tortionari.
Din punct de vedere moral, rezultatele reeducarii comuniste echivaleaza cu o degradare totala, iar deformarile caracteriale s-au mentinut si au aparut chiar in afara manevrelor de represiune si, de ce nu, chiar si in viata familiala sau personala. Acest lucru, subliniaza D. Bacu, dovedeste ca modificarile de caracter suferite in cadrul sistemului comunist totalitar au fost extrem de profunde si, din acest motiv, foarte durabile.
Nebunia colectiva aparuta ca rezultat al ingineriei sociale comuniste a fost intretinuta in anii comunismului in mod sistematic de catre adevarati maestri in arta dezumanizarii, iar victimele, in cazul psihiatriei, au fost atat pacientii, cat si psihiatrii. ”Spaima indescriptibila”, cum o numeste M. Popescu, cultul social al fricii si insecuritatii au determinat adesea ca victimele sa se identifice, de exemplu, cu politia politica si cu tortionarii regimului. Ca si in cazul experimentului Pitesti, subalimentatia cronica a populatiei, stresul permanent erau fondul pe care se petreceau acele manevre ideologice care trebuiau sa duca la crearea “omului nou”. Victima si calaul erau la Pitesti tot timpul impreuna. In societate impreuna cu noi erau mereu activistul de partid, informatorul, metodele de ascultare si delatiunea, acestea putand aparea de oriunde si in orice moment. Atat la Pitesti, cat si in marea societate socialista individul putea fi oricand livrat fizic tortionarilor sai - cazul abuzului psihiatric fiind doar unul particular, individul fiind in toate cazurile lipsit de sprijin interior prin bulversarea valorilor morale si religioase, starea sa sufleteasca trebuind sa fie intr-o permanenta panica.
Iata de ce in inchisoare, ca si in marea societate credinta in Dumnezeu era una dintre tintele preferate ale distrugerii morale si care pentru psihiatria abuziva devenisera motive pentru a fi etichetate ca “paranoia”. Daca individul avea o credinta religioasa sau un anumit crez politic, acest lucru nu numai ca nu era acceptat de catre societatea comunista, dar pentru psihiatria comunista ele trebuiau sa devina subiecte de diagnostic clinic. Coeziunea umana, prietenia, increderea in figuri protective, cum ar fi trebuit sa fie de exemplu medicul, trebuiau sa fie sistematic distruse. Nimic nu trebuia sa te sprijine in fata sistemului comunist. Pentru scopurile partidului, prietenul trebuia denigrat, lovit, psihiatrul trebuia sa-si denunte sau chiar sa-si tortureze pacientul, prin profesia sa sa ajute organele de represiune. Individul trebuia sa aiba astfel sentimentul “livrarii absolute”, fenomen caracteristic doar conditiei infantile sau la animale (Zamfirescu).
Poate nimic nu a fost mai ucigator in regimul comunist decat distrugerea increderii si suportului interuman, adica exact inversul moralei crestine. Individul nu trebuia sa poata avea incredere in prieteni, in medic, nici chiar in preot. El nu se putea confesa, nu se putea asocia cu nimeni, trebuia sa apara singur in fata puterii, singura lui reactie urmand sa fie doar supunerea. Toate aceste actiuni atesta din plin afirmatia ca sub comunism am asistat in permanenta la o actiune de inginerie sociala, un atac brutal si agresiv de transformare a omului intr-o creatie anticristica supusa legilor materialismului si care trebuia sa populeze acest “imperiu al raului” pe care comunismul il pregatea pentru intreaga omenire.



Orice regim politic cu derapaje totalitare, cum este și cel băsescian, are nevoie de oameni bolnavi psihic. Să sperăm că sunteți doar câțiva, ici pe colo...


de la un fin analist, gen radu tudor-analist ecomonic, militar, sociolog, etc., etc., ai trecut la atacuri directe... stiu ca intelegi la ce ma refer, asa ca iti pun o singura intrebare: bolnavii psihici au culoare politica?
daca cel putin ai avea demnitatea sa-ti recunosti principiile politice, indiferent care sunt, nu sa stai la cotitura si sa dai in cap... oamenii astia sunt mai periculosi decat bolnavii psihici...


Am făcut aprecieri dure, și nu te condamn că răspunzi cu aceeași monedă. Este clar că "bolnavii psihici" nu au culoare politică. Grav est că putera politică îi folosește. Nu este cazul celor "inserați" de mine, pe acest forum... răspund și eu cu "bazacoii" la "bazaconiile" debitate de ei. Un duel al surzilor, de care puterea politică nu ține și nu va ține seama niciodată, indiferent de culoarea afișată. Tragic este că învrăjbirea se alimentază cu ignoranță.
În legătură cu demnitatea, ar fi jenant să-mi laud calitățile. Am spus-o de multe ori, nu am culoare politică, am criticat și critic pe cei aflați la guvernare. Viața individuală estre trăită azi sub influența celor din arcul guvernamental și aceștia nu trebuie introduși "de-a valma" într-o "coșniță" comună, doar pentru a inocula ideea inexistenței unei alternative. Așa moare speranța!
Dacă ți-aș da anumite titluri extrem de critice, apărute sub semnătura mea în timpul fostelor guvernări, fără excepții, mi-ați afla identitatea și nu ne-am mai putea "distra", incognito, pe forum.



ok, incerc sa-mi fac o idee despre "interlocutori", nu ma deranjeaza culoarea politica..., iar recunoasterea ei nu inseamna a-ti lauda calitatile...
"Tragic este că învrăjbirea se alimentază cu ignoranță." este foarte adevarat, dar oare cati dintre noi tine cont de asta?... vad ca insisti ca tu "ataci" doar guvernarea, viata ta fiind traita sub influienta celor din arcul guvernamental... in unele comentarii nu pare sa reiasa acest lucru si, oricat de suparat ai fi pe guvernare, nu poti sa fii tot timpul negativist, si eu sunt de acord ca nu au facut mare lucru, dar macar au incercat, incearca, este si criza, este si o rezistenta din partea opozitiei, (la urma urmei opozitia are o vina principala) , este o rezistenta si din partea unor pdl-isti, a unei parti a societatii civile, nu este chiar usor, dar macar vor sa faca ceva...
este imposibil sa nu vezi si aceste lucruri, sa nu vezi si ceva bun in guvernarea lor, doar daca nu cumva ai un motiv financiar, ca tu ai dus-o bine pe vremea aia.... asta ar fi singura explicatie...
ma bucur ca te distrezi, si eu incerc sa fac la fel, dar insist, una este sa fii critic cu guvernarea si alta este sa faultezi guvernarea... pe tine te vad cam des cu " joc de glezna"...




Repet ce am mai zis cu alte ocazii. După alegeri, nu am sărit ca berbecul doar de dragul cârcotelii. Nu am mai apărut nici pe forum. Nici chiar la publicațiile cu care colaborez pe teme social-politice. Nu sunt un tip de opinie pompieristică. Chiar și "adversarii" de pe forum au glumit pe seama mea, chipurile că perioada lipsă am petrecut-o la Rahova.
Am avut răbdarea să aștept ca măsurile luate de guvern să dea roade, să aștept ca politica de învrăjbire socială să înceteze.
Am așteptat destul! Nu au avut loc schimbări pozitive, dimpotrivă, nivelul de trai este sub limită existenței, și aici nu fac referire la mine, nefiind sub pragul sărăciei, iar democrația scârțâie mai abitir decât pe vremea lui Năstase.
În rest, fac " jocul de glezne" ca răspuns cu "bazaconii" la alte" bazaconii".
În topicul care va iniția o dsicuție serioasă pe tema guvernării, îmi voi spune și eu părerea, ca oricare altul,fără dpășirea decenței dialogului constructiv.
Până atunci... mă distrez, chiar dacă uneori mă întristează ușurința cu care manipularea se distrează la rândul ei. Facem împreună haz de necaz.


trebuie sa recunosc ca o umbra de adevar exista in raspunsul tau, raspunzi cu bazaconii la alte bazaconii sau mai exact, la comentarii mai "serioase", ai raspuns "serios"! tine-o tot asa!
ultima afirmatie... exact cum ai zis, invrajbirea se alimenteaza cu ignoranta...
unii se distreaza, altii nu mai voteaza, altii scriu la deruta, etc., etc...


"Ce e val ca valul trece..."


Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 16:59

chiar crezi ce spui ? chiar nu-ti dai seama ca tipul meu de personalitate NU SUPORTA GHIDONARILE de orice fel ar fi ele si de la oricine ar veni ele ? daca nu-ti dai seama de asta si continui sa spui ca ceea ce spun , NU-MI apartine , inseamna ca esti O la cunoastere oameni ! citi ani zici ca ai ? 42 ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 17:02

De la: gabigabi, la data 2011-02-04 15:57:29
De la: 9am243736, la data 2011-02-04 15:27:16
De la: gabigabi, la data 2011-02-04 15:07:55si-n ce fel unul ca mine " faulteaza" guvernarea ? adica, vezi Doamne, ii pune bete-n roate ? riticind-o ? astea-s faultarile ? azi am auzit o stire la Tv . care m-a lasat fara grai : un orasel din jud. Calarasi, cu 40.000de locuitori , Ramine fara UNICUL SPITAL din oras care, se va transforma in AZIL DE BATRINI ! iti sta mintea-n loc, nenica si te-ntrebi : chiar a innebunit Lupu' ? pai, intr-o zona preponderent agricola si saraca, ptr. CINE faci un azil de batrini cu 50 ron/ zi , adica vreo 15oo pensia / luna ? batrinii aia au ei atitia bani si, asta-i cel mai important : ptr. romani , a-ti duce bunicii sau parintii la Azil, este CEA MAI MARE RUSINE ! asadar, ramine intrebarea : de ce desfiintezi un spital si faci un azil ? CUI ii foloseste ?! si ptr. orasul Cernavoda , a carui situatie este Speciala , intrucit e un oras "atomic" , se pune aceeasi problema : se desfiinteaza Spitalul care are dotari speciale in caz de accident la centrala Atomica si -l faci Azil de batrini ? ptr. CE ? ptr. Cine si ce avantaje aduce Bugetului o asemenea hotarire ?
Am FAULTAT iarasi Guvernul Boc, cumva ? pot sa spun ca bate un vint de nebunie in tara asta ?


nu tu faultezi gabito, tu esti inofensiva, mesajul era pentru altcineva, mereu iti zic sa citesti mai atent...
tu poti critica pe oricine, de altfel nu cred ca scapa cineva, dar la varsta ta cred ca este din amuzamaent, nu cred ca o faci cu intentie...
este bine ca acest guvern va tine asa in rpiza, altfel deveneati legume daca va uitati numai la acasa tv,i zero tv sau care mai dau telenovele... sa nu-mi spui ca nu este asa...
in legatura cu spitalele, nu am vazut stirea, trebuie sa o vad, sa ma informez, ca de la tine nu pot sa iau de bun nimic, tu nu poti fi impartiala dupa ce stai toata ziua cu irealitatea si anatemele in fata...
sunt de acord cu tine ca pentru romani cea mai mare rusine este sa duci parintii la azil, mai bine ii tii acasa sa le mananci si bruma de pensie, ii bati daca cer mancare sau nu-ti dau bani de tigari si bautura...
revenind la azilul din "oraselul" de 40000 locuitori, daca au un spital si nu este dotat cu aparatura moderna, daca nu au personal calificat, daca locuitorii aceia prefera sa vina fuguta la bucale, ca sunt doctori mai buni si este si aproape, atunci se impune sa se transforme in azil de batrani, nu-i interneaza obligatoriu, cum crezi tu, cine vrea... oricum spitalele sunt pline de batrani care de multe ori nu mai vor sa plece ca este mai bine ca acasa, au mancare, cineva care sa-i ingrijesca, cu care sa vorbeasca, etc., etc...
concluzie, un azil foloseste mai mult decat un spital, dar numai acolo unde se impune acest lucru... nu poti face azile de batrani in spitale mari, din centre universitare, unde de fapt se trateaza cam toata lumea...


stiu badie ca mesajul cu faultatul nu era ptr. mine personal, dar m-am simtit si eu vizata si, in acelasi timp, Solidara cu Dinu si cu oricine altcineva care critica PUTEREA....nu-mi mai dai voie ?
si, hotaraste-te : ma uit toata ziua la antene si irealitati sau, la otv si la nu mai stiu ce-ai spus ?!
si de unde stii tu ce fel de Spital era ala , ca asa a inceput stirea , cu salariatii, cadrele medicale din inst. respectiva , protestind in strada, ca ai zis ca n-ai vazut la tv nimic ?
ptr. cazurile sociale , cele despre care ai spus tu, sa se faca asezaminte pe specific ....aaaaa, pardon, spun iar bazaconii : Base dixit ca " STATUL NU-I RESPONSABIL PTR. CETATENII LUI "

SCOTI NISTE ......CITATE DE'A DREPTUL MEMORABILE........DE UNDE ? NUMAI TU STII SI REALIZATORII DE PE ANTENE SI IREALITATEA,DE FAPT TU REZUMI ZIUA CE ASCULTI SEARA PE ACESTE POSTURI......." NIMIC NOU SUB SOARE "..............


… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 17:04

De la: gabigabi, la data 2011-02-04 16:59:23chiar crezi ce spui ? chiar nu-ti dai seama ca tipul meu de personalitate NU SUPORTA GHIDONARILE de orice fel ar fi ele si de la oricine ar veni ele ? daca nu-ti dai seama de asta si continui sa spui ca ceea ce spun , NU-MI apartine , inseamna ca esti O la cunoastere oameni ! citi ani zici ca ai ? 42 ?

BV. APROAPE CITEZI CUVANT CU CUVANT.........DE CE NU IEI TRANSCRIPTUL SI II DAI COPY PASTE SI.......GATA........LIBER DE VOIE PT RESTUL SERII........

Raporteaza abuz de limbaj
… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 17:06

De la: gabigabi, la data 2011-02-04 16:59:23chiar crezi ce spui ? chiar nu-ti dai seama ca tipul meu de personalitate NU SUPORTA GHIDONARILE de orice fel ar fi ele si de la oricine ar veni ele ? daca nu-ti dai seama de asta si continui sa spui ca ceea ce spun , NU-MI apartine , inseamna ca esti O la cunoastere oameni ! citi ani zici ca ai ? 42 ?



cu cine te certi, pardon, contrezi... neargumentat?...
lasa personalitatea la o parte, citeste postarea si pe urma comenteaza, nu mai incerca sa-ti impui niste idei, care oricum nu sunt ale tale si nici corecte...

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 17:14

De la: Silver9AM, la data 2011-02-04 17:04:47
De la: gabigabi, la data 2011-02-04 16:59:23chiar crezi ce spui ? chiar nu-ti dai seama ca tipul meu de personalitate NU SUPORTA GHIDONARILE de orice fel ar fi ele si de la oricine ar veni ele ? daca nu-ti dai seama de asta si continui sa spui ca ceea ce spun , NU-MI apartine , inseamna ca esti O la cunoastere oameni ! citi ani zici ca ai ? 42 ?

BV. APROAPE CITEZI CUVANT CU CUVANT.........DE CE NU IEI TRANSCRIPTUL SI II DAI COPY PASTE SI.......GATA........LIBER DE VOIE PT RESTUL SERII........


hai, ca ma enervezi si-ti aduc aminte ca tu - voi - innafara de BASE E CEL MAI BUN nu stiti sa spuneti ! nu auziti- nu vedeti- nu ginditi ....cipul din creierul vostru emite o sg. fraza : BASE E CEL MAI BUN ! vai de voi si ma ingrijorez ptr. ce veti mai zice dupa ce n-o sa mai fie presedinte ! da', il veti prelua pe urmatorul, ridicindu-i Osanale, cu aceeasi sinceritate ca si acum ! OBEDIENTA fata de PUTERE e o boala tare grea !

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 17:25

De la: revenitu, la data 2011-02-04 11:32:00Schizofrenie :
@165 postează același mesaj la nebunie !... normal să facă asta , pentru că asta vede la antena ... aceleași mesaje repetate la nesfârșit doar-doar prostimea pune botul ...
Vasile e lupul monarhisto-liberalo-schimbist (ca să folosesc o formulare tipică) , dar când postează seamănă izbitor de mult cu un propagandist puternic îndoctrinat de ideologia de partid și de stat . N-are nici o vină ... a rămas setat sărăcuțul ....
La capitolul ăsta aș mai aduce aminte niște ...numere , dar sunt sigur că nu interesează pe nimeni . Numerele sunt importante . Păcat că doar în matematică ....
Schizofrenic vorbind , voi sunteți cei ce repetați cu înverșunare JOS Băsescu .
Vă aduc aminte că Băsescu nu mai candidează .
E ultimul său mandat.
întorcându-ne însă la realitățile vieții, vă pot spune cu certitudine că singurii ce au probleme cu Președintele țării sunt veșnicii abonați la banul public : milițieni, medici, profesori, plimbătorii de foi de prin primării... pot restrânge întreaga gloată într-un singur cuvânt : ȘPĂGARII !
Dai șpagă la milițian, la medic, la profesori, la primărie ....
Ei sunt ciolănarii șefi și familiile sau prietenii acestora .
De frica părăsirii unui post care deși prost plătit salarial , din șpagă poți ajunge la sume ce îi fac și pe occidentali să roșească de invidie ..., fac tot ce le stă în putință să ne "arate" ce neom e Băsescu ăsta care le-a pus gând rău ....
Cei doi mai sus amintiți, sigur fac parte din această categorie . Iar dacă nu fac , înseamnă că schizofrenia este un diagnostic greșit . Lucrurile stau mult mai ... rău ! Grav chiar .




PS. Vă aduc aminte , a nu știu cît-a oară , că simpla copiere a unor articole, scriei sau a unor exprimări pe blog , a unor personaje nu tocmai de urmat , nu este o dovadă de ... pricepere a voastră . Dimpotrivă . În regnul animal se regăsește exemplarul. Cimpanzeul.
Deci măi cimpanzeilor deontologi , mai puneți dracului mâna pe carte și începeți să faceți analize . Sau nu știți ce este aia ? Nu m-ar mira... Treziți-vă o dată din lâncezeala asta provocată de statul cu ochii-n tembelizor.
Viața reală nu este formată din crime, violuri și "dezbateri" ...
Iar dacă sunteți în pensie(cum cred că sunteți majoritatea), mai luați un nepoțel de mână și plimbați-l , sau mai faceți o vizită pe la vreo bibliotecă , mai citiți dracului ceva , că sigur asta ajută la încetinirea procesului de ramolire a creierului ...
PS2. Tu măi nea Vasile cel Viteză , ia-te de mănă cu cifra aia dezaxată mental și aruncați-vă-n neant ... iubindu-vă mult . Poate așa mai spălați din negura ce vă acoperă fărâma aia de materie cenușie ce o mai aveți . Uite pentru început vă pot recomnada un loc ideal : podul "Prieteniei" Giurgiu-Ruse. Zona de mijloc. Un loc mirific . Și sigur , după plonjare , zona paradisiacă în care ajungeți SIGUR sută la mie vă ... spală !! Plus că îndepărteză ceața ...
Mult supces, băi inteligentule.


De la un tip care nu-si poate "reveni", n-am cum sa am pretentii!!!! Desi te dai "revenit", daca nu intelegi nimic din postarile mele, inseamna ca nu ai nivelul de inteligenta si de informatii necesar ca sa discut cu tine, asa ca n-am s-o fac!!!!!!!!!!! Timpul meu e prea pretios pentru a-l irosi pe unii "speciali" ca tine care, ca si basescu sunt profund antidemocratici, si care nu pot si nici nu vor sa-si "revina"!!!!!!
Adeptii "cizmei sovietice" nu se pot intelege cu purtatorii de adidasi!!!!!!!!


nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 17:29

O prastie ceva doriti de vinzare?

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PRESEDINTELE BASESCU:DRUMUL CU SPINI AL UNUI MARE REFORMATOR
Mergi la: