back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Presedintele basescu:drumul cu spini al unui mare reformator

 


 
Pagini: << 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >> Sari la pagina:
 
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 17:23

De la: 9am129906, la data 2011-02-03 10:19:28Domnul care a scris mai jos sufere de socul libertatii.

Adica fara voia lui i s-a oferit libertatea si el nu stie ce sa faca cu ea.

Iata ce ineptii scrie:

vrei sa spui ????? ARBEIT MACHT FREITAL????? Cunosti expresia asta postacule??? Daca nu, iti spun eu: era scrisa cu litere mari si clare deasupra portii de intrare in lagarul Auschwitz - Birchenau. De asemenea, este cunoscut faptul ca propagandistii comunisti din anii `50, zugraveau imaginea chiaburului ca fiind un individ gras si lenes, CARE TREBUIA TRIMIS IN TABERELE DE MUNCA ( lagare de fapt), construite in Baragan si Dobrogea, dupa modelul celor sovietice din Siberia. Fiecare dictator din aceasta lume, din orice perioada istorica, SI-A DORIT UN POPOR NEEDUCAT SI COCOSAT DE MUNCA FIZICA NEPLATITA TOCMAI PENTRU AI INFRANGE VOINTA DE A SE REVOLTA LA UN MOMENT DAT. NU TOVARASE POSTAC, ASTA NU ESTE POSIBIL IN SECOLUL XXI, IN EPOCA INTERNETULUI SI A CALATORIILOR LIBERE PRIN EUROPA. In zilele noastre, sloganuri de genul acesta ar trebui sa te duca la inchisoare sau la ospiciu, tovarase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]

daca o sa aiba rabdare sa citeasca,acest individ care a citit doar o carte scrisa de Iliescu o sa vada ca pentru multi romani,printre care si el libertatea obtinuta in 89 a venit prea repede si el nu stie ce sa faca cu ea.

Acest lucru a fost numit de catre sociologi,SOCUL LIBERTATII.

pENTRU A FACE CAZ DE EDUCATIA LUI SCRIE CEEA CE SCRIA PE FRONTISPICIUL UNOR LAGARE NAZISTE DE EXTERMINARE,IN TRADUCERE,MUNCA TE FACE LIBER.

dAR ACEST FALS POSTATOR DIN CAUZA LIPSEI DE EDUCATIE NU VEDE CA AL NU NUMAI CA NU MUNCESTE DAR S-A IMBOLNAVIT DE BOALA INADAPTABILILOR IN TRECEREA SPRE DEMOCRATIE,socul libertatii.

tOCMAI AM POSTAT ACUMA UN ARTICOL AL MEU LEGAT DE INADAPTAREA LA LIBERTATE A MULTOR ROMANI.

dACA VA AVEA CURAJUL SA-L CITEASCA(EU CRED CA NU,PENTRU CA ALTFEL AR STI MAI MULTE) VA VEDEA CE INSEAMNA SOCUL LIBERTATII LA CARE EVIDENT EL NU SE POATE ADAPTA-

pENTRU EL VIATA DE LUMPEN ESTE NORMALITATEA IN CARE TRAIESTE DUPA CE A CONSTATAT CA IN rOMANIA EXISTA LIBERTATE SI DL.BASESCU VREA SA REFORMEZE STATUL ROMAN.

PSL-ISTI IATA CU CINE TREBUE SA LUPTAM NOI...



SUNTEM MULTI SI AVEM SI DREPTATE[/quote]




PD-L-isti, pregatiti-va bagajele: penitenciarul va mananca, in frunte cu fraudulosul vostru stapan, basescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 17:23

De la: 9am178165, la data 2011-02-03 17:20:44
De la: 9am129906, la data 2011-02-03 14:17:31Pentru Ignorantii acestui forum,redau mai jos din lucrarea mea monografica,Psihiatria sub dictatura comunista,un fragment in care vorbesc despre experimentul de la pitesti.

In felul acesta prostii vor muri de ciuda ca pitzigoiul.

Iata Linkul lucrarii,desi stiu ca cititul nu este pentru echipa lui Jicman de la alianta socialista(PNL/PSD)

dl.transfer.ro/transfer_ro-03feb-0d3238a61390967.zip

Gaby sa n-o citesti ca te faci prea desteapta


Iata fragmentul din aceasta monografie privitoare la Pitesti:

Ingineria sociala comunista

Intreaga epoca comunista, indiferent de aria sa geografica, a reprezentat un permanent experiment social, o permanenta tentativa de inginerie sociala, dar nu numai in psihiatrie. Prin acest proces s-au fortat limitele psihologice si biologice ale omului, s-a incercat permanenta sa modelare in conformitate cu niste principii ideologice anticristice specifice comunismului: ura de clasa, ateismul, crearea omului nou, exersarea urii permanernte.
Poate ca nimic nu apare mai pregnant pentru ingineria sociala comunista decat asa-zisul experiment de la Pitesti, un experiment-etalon, care in grade si intensitati deosebite se va aplica la scara intregii societati. Acesta a devenit in fapt un adevarat camp concentrational si, de ce nu, a devenit un adevarat univers al teroarei ce se aplica la nivelul intregului lagar socialist.
Fenomenul de inginerie sociala aplicat in mod brutal in inchisoarea de la Pitesti a fost extins in grade diferite la nivelul intregii tari, apelandu-se la metode coercitive permanente, generatoare de frica - insecuritate in proportie de masa, lipsa de loialitate a celor apropiati, a oricarui sprijin sau posibilitate de apel - prin actiuni dirijate “stiintific": frica de restructurare, de delatiune, permanenta fuga dupa alimente sau alte bunuri minime care asigura existenta, lipsa de sanse in competitie daca nu esti conformist etc. Chiar daca fenomenul Pitesti argumenteaza fragilitatea conditiei umane in contact cu raul (caci toti cei supusi reeducarii la Pitesti au cedat pana la urma), ambitia de a avea adeziunea totala la valorile ateist-comuniste a vizat in fond identificarea cu agresorul, transformarea victimei in calau (cel putin delator sau oportunist). O astfel de actiune pe o atat de mare durata de timp a dus la modificari profunde ale personalitatii omului.
Generalizarea saraciei, infometarea cronica ne apar astazi ca actiuni deliberate ale sistemului comunist, ca metode pentru aservire a persoanei umane, silita astfel ca si in conditia carcerala sa fie preocupata numai de existenta fizica. Totalitarismul, prin dependenta economica, educationala, controlul rezidentei si chiar al nasterilor (cu imaginea idilica a “statului parinte”), avea ca unic scop nu numai monopartidismul, dar si controlul vietii spirituale in scopul infantilizarii individului si prin aceasta a manevrarii sale.
Oare un asemenea mecanism nu putea sa explice multiplele cedari in fata opresorului, printre care si colaborarea psihiatrului cu puterea politica?
La Pitesti, ca si in marea societate, nu se urmarea doar o adeziune formala, superficiala si oportunista fata de comunism, ci se urmarea o adevarata mutatie psihica, o schimbare a personalitatii, adica tocmai ceea ce in mod curent se numeste inginerie sociala, o actiune de “spalare a creierului”, o actiune criminala specifica regimurilor de dictatura existente in istoria omenirii. Aceasta actiune diabolica urmarea in fapt o transformare a fortelor adverse in sustinatori convinsi ai comunismului, de fapt o adevarata “mutatie” biologica. Din pacate, in comunism acest fenomen avea caracter de masa, iar la Pitesti toti cei supusi “reeducarii” au cedat pana la a deveni ei insisi tortionari.
Din punct de vedere moral, rezultatele reeducarii comuniste echivaleaza cu o degradare totala, iar deformarile caracteriale s-au mentinut si au aparut chiar in afara manevrelor de represiune si, de ce nu, chiar si in viata familiala sau personala. Acest lucru, subliniaza D. Bacu, dovedeste ca modificarile de caracter suferite in cadrul sistemului comunist totalitar au fost extrem de profunde si, din acest motiv, foarte durabile.
Nebunia colectiva aparuta ca rezultat al ingineriei sociale comuniste a fost intretinuta in anii comunismului in mod sistematic de catre adevarati maestri in arta dezumanizarii, iar victimele, in cazul psihiatriei, au fost atat pacientii, cat si psihiatrii. ”Spaima indescriptibila”, cum o numeste M. Popescu, cultul social al fricii si insecuritatii au determinat adesea ca victimele sa se identifice, de exemplu, cu politia politica si cu tortionarii regimului. Ca si in cazul experimentului Pitesti, subalimentatia cronica a populatiei, stresul permanent erau fondul pe care se petreceau acele manevre ideologice care trebuiau sa duca la crearea “omului nou”. Victima si calaul erau la Pitesti tot timpul impreuna. In societate impreuna cu noi erau mereu activistul de partid, informatorul, metodele de ascultare si delatiunea, acestea putand aparea de oriunde si in orice moment. Atat la Pitesti, cat si in marea societate socialista individul putea fi oricand livrat fizic tortionarilor sai - cazul abuzului psihiatric fiind doar unul particular, individul fiind in toate cazurile lipsit de sprijin interior prin bulversarea valorilor morale si religioase, starea sa sufleteasca trebuind sa fie intr-o permanenta panica.
Iata de ce in inchisoare, ca si in marea societate credinta in Dumnezeu era una dintre tintele preferate ale distrugerii morale si care pentru psihiatria abuziva devenisera motive pentru a fi etichetate ca “paranoia”. Daca individul avea o credinta religioasa sau un anumit crez politic, acest lucru nu numai ca nu era acceptat de catre societatea comunista, dar pentru psihiatria comunista ele trebuiau sa devina subiecte de diagnostic clinic. Coeziunea umana, prietenia, increderea in figuri protective, cum ar fi trebuit sa fie de exemplu medicul, trebuiau sa fie sistematic distruse. Nimic nu trebuia sa te sprijine in fata sistemului comunist. Pentru scopurile partidului, prietenul trebuia denigrat, lovit, psihiatrul trebuia sa-si denunte sau chiar sa-si tortureze pacientul, prin profesia sa sa ajute organele de represiune. Individul trebuia sa aiba astfel sentimentul “livrarii absolute”, fenomen caracteristic doar conditiei infantile sau la animale (Zamfirescu).
Poate nimic nu a fost mai ucigator in regimul comunist decat distrugerea increderii si suportului interuman, adica exact inversul moralei crestine. Individul nu trebuia sa poata avea incredere in prieteni, in medic, nici chiar in preot. El nu se putea confesa, nu se putea asocia cu nimeni, trebuia sa apara singur in fata puterii, singura lui reactie urmand sa fie doar supunerea. Toate aceste actiuni atesta din plin afirmatia ca sub comunism am asistat in permanenta la o actiune de inginerie sociala, un atac brutal si agresiv de transformare a omului intr-o creatie anticristica supusa legilor materialismului si care trebuia sa populeze acest “imperiu al raului” pe care comunismul il pregatea pentru intreaga omenire.



Vrei sa spui, din lucrarea ta autobiografica: a-ha, a-ha, a-ha, a-ha, a-ha!!!!!!!!!!!!!!!!

CE FACE ASTA ???????? RADE SAU PLANGE ???


… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 17:33

Am calatorit destul in occident, si sunt perfect adaptata acelui stil de viata, asa ca scuteste-ma, nu-mi explici tu mie auzi, despre socul libertatii, eu stiu sa fiu libera decent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atat doresc Romaniei: dragostea de libertate a olandezilor, orgoliul frantuzesc si un nicht scurt nemtesc in fata abuzurilor guvernului Romaniei, in fata depasirii de atributii pe care si le permit in mod inadmisibil serviciile de informatii, si in fata incalcarii zilnice a Constitutiei de catre primul infractor ai patriei noastre, traian basescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avem zeci de coduri de legi, avem autoritati, n-avem nevoie de un factotum numit basescu pe post de oracol national ( basescu sa-si fi vazut de atributiile lui de presedinte), lNIMENI DAR NIMENI NU AR TREBUI SA FIE MAI PRESUS DE LEGE: NICI RIDZI, NICI ANASTASE!!!!
ITI SPUN O DATA PENTRU TOTDEAUNA POSTACULE: PANA CAND HOATELE DOVEDITE RIDZI SI ANASTASE NU VOR PLATI IN FATA LEGII CU FUNCTIILE SI CU CONTURILE LOR, NOI ANTIBASISTII NU VOM TACEA, NU VOM RENUNTA SA VA ARATAM CU DEGETUL, SI VA VOM ACUZA MEREU SI MEREU DE IPOCRIZIE, UNA SPUNETI, ALTA FACETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 17:38

De la: 9am178165, la data 2011-02-03 17:33:24Am calatorit destul in occident, si sunt perfect adaptata acelui stil de viata, asa ca scuteste-ma, nu-mi explici tu mie auzi, despre socul libertatii, eu stiu sa fiu libera decent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atat doresc Romaniei: dragostea de libertate a olandezilor, orgoliul frantuzesc si un nicht scurt nemtesc in fata abuzurilor guvernului Romaniei, in fata depasirii de atributii pe care si le permit in mod inadmisibil serviciile de informatii, si in fata incalcarii zilnice a Constitutiei de catre primul infractor ai patriei noastre, traian basescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avem zeci de coduri de legi, avem autoritati, n-avem nevoie de un factotum numit basescu pe post de oracol national ( basescu sa-si fi vazut de atributiile lui de presedinte), lNIMENI DAR NIMENI NU AR TREBUI SA FIE MAI PRESUS DE LEGE: NICI RIDZI, NICI ANASTASE!!!!
ITI SPUN O DATA PENTRU TOTDEAUNA POSTACULE: PANA CAND HOATELE DOVEDITE RIDZI SI ANASTASE NU VOR PLATI IN FATA LEGII CU FUNCTIILE SI CU CONTURILE LOR, NOI ANTIBASISTII NU VOM TACEA, NU VOM RENUNTA SA VA ARATAM CU DEGETUL, SI VA VOM ACUZA MEREU SI MEREU DE IPOCRIZIE, UNA SPUNETI, ALTA FACETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SE VEDE.......SI TOT DRUMUL L'AI FACUT ,BINEINTELES CU SACUL ALA DE RAFIE LEGAT DE GAT,NU ? CUM SALUTAI TU " SILVUPLE MESIU "........

Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 17:40

De la: 9am178165, la data 2011-02-03 17:33:24Am calatorit destul in occident, si sunt perfect adaptata acelui stil de viata, asa ca scuteste-ma, nu-mi explici tu mie auzi, despre socul libertatii, eu stiu sa fiu libera decent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atat doresc Romaniei: dragostea de libertate a olandezilor, orgoliul frantuzesc si un nicht scurt nemtesc in fata abuzurilor guvernului Romaniei, in fata depasirii de atributii pe care si le permit in mod inadmisibil serviciile de informatii, si in fata incalcarii zilnice a Constitutiei de catre primul infractor ai patriei noastre, traian basescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avem zeci de coduri de legi, avem autoritati, n-avem nevoie de un factotum numit basescu pe post de oracol national ( basescu sa-si fi vazut de atributiile lui de presedinte), lNIMENI DAR NIMENI NU AR TREBUI SA FIE MAI PRESUS DE LEGE: NICI RIDZI, NICI ANASTASE!!!!
ITI SPUN O DATA PENTRU TOTDEAUNA POSTACULE: PANA CAND HOATELE DOVEDITE RIDZI SI ANASTASE NU VOR PLATI IN FATA LEGII CU FUNCTIILE SI CU CONTURILE LOR, NOI ANTIBASISTII NU VOM TACEA, NU VOM RENUNTA SA VA ARATAM CU DEGETUL, SI VA VOM ACUZA MEREU SI MEREU DE IPOCRIZIE, UNA SPUNETI, ALTA FACETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
PDL

981 mesaje
Membru din: 6/09/2009
Oras: Cluj

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 18:01

De la: 9am178165, la data 2011-02-03 17:33:24Am calatorit destul in occident, si sunt perfect adaptata acelui stil de viata, asa ca scuteste-ma, nu-mi explici tu mie auzi, despre socul libertatii, eu stiu sa fiu libera decent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atat doresc Romaniei: dragostea de libertate a olandezilor, orgoliul frantuzesc si un nicht scurt nemtesc in fata abuzurilor guvernului Romaniei, in fata depasirii de atributii pe care si le permit in mod inadmisibil serviciile de informatii, si in fata incalcarii zilnice a Constitutiei de catre primul infractor ai patriei noastre, traian basescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avem zeci de coduri de legi, avem autoritati, n-avem nevoie de un factotum numit basescu pe post de oracol national ( basescu sa-si fi vazut de atributiile lui de presedinte), lNIMENI DAR NIMENI NU AR TREBUI SA FIE MAI PRESUS DE LEGE: NICI RIDZI, NICI ANASTASE!!!!
ITI SPUN O DATA PENTRU TOTDEAUNA POSTACULE: PANA CAND HOATELE DOVEDITE RIDZI SI ANASTASE NU VOR PLATI IN FATA LEGII CU FUNCTIILE SI CU CONTURILE LOR, NOI ANTIBASISTII NU VOM TACEA, NU VOM RENUNTA SA VA ARATAM CU DEGETUL, SI VA VOM ACUZA MEREU SI MEREU DE IPOCRIZIE, UNA SPUNETI, ALTA FACETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Pentru cei ca tine care se cred..............pentru ca au argatit cativa ani prin occident o sa.ti redau ce spunea invatatorul meu unora ca tine.
Iata:
GEABA VII,
GEABA TE DUCI,
GEABA-I RUPT BIETII PAPUCI.

Si apoi de unde prezumtia dumnetale ca eu nu am vazut mai multe tari.

Cat despre socul libertatii,evident ca suferi de el.

Altfel nu ai fi in tabara criptocomunista de care nu numai Olanda sau Franta dar chiar si Romania vrea sa scape..

Asa ca mai bine taci si invata.

Socul libertatii iti provoaca suferinta si ai venit sau nu in Romania sa dai lectii de socialism.


Bravo baietas,atata stii,atata faci!

Raporteaza abuz de limbaj
PDL

981 mesaje
Membru din: 6/09/2009
Oras: Cluj

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 18:06




Vrei sa spui, din lucrarea ta autobiografica: a-ha, a-ha, a-ha, a-ha, a-ha!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Pentru cei ca tine la noi in sat erau 2 proverbe:
1Rade ciob de oala sparta

2.Rade prostul de se strica pentr-un bot de mamaliga!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 18:09

De la: 9am129906, la data 2011-02-03 14:17:31Pentru Ignorantii acestui forum,redau mai jos din lucrarea mea monografica,Psihiatria sub dictatura comunista,un fragment in care vorbesc despre experimentul de la pitesti.

In felul acesta prostii vor muri de ciuda ca pitzigoiul.

Iata Linkul lucrarii,desi stiu ca cititul nu este pentru echipa lui Jicman de la alianta socialista(PNL/PSD)

dl.transfer.ro/transfer_ro-03feb-0d3238a61390967.zip

Gaby sa n-o citesti ca te faci prea desteapta


Iata fragmentul din aceasta monografie privitoare la Pitesti:

Ingineria sociala comunista

Intreaga epoca comunista, indiferent de aria sa geografica, a reprezentat un permanent experiment social, o permanenta tentativa de inginerie sociala, dar nu numai in psihiatrie. Prin acest proces s-au fortat limitele psihologice si biologice ale omului, s-a incercat permanenta sa modelare in conformitate cu niste principii ideologice anticristice specifice comunismului: ura de clasa, ateismul, crearea omului nou, exersarea urii permanernte.
Poate ca nimic nu apare mai pregnant pentru ingineria sociala comunista decat asa-zisul experiment de la Pitesti, un experiment-etalon, care in grade si intensitati deosebite se va aplica la scara intregii societati. Acesta a devenit in fapt un adevarat camp concentrational si, de ce nu, a devenit un adevarat univers al teroarei ce se aplica la nivelul intregului lagar socialist.
Fenomenul de inginerie sociala aplicat in mod brutal in inchisoarea de la Pitesti a fost extins in grade diferite la nivelul intregii tari, apelandu-se la metode coercitive permanente, generatoare de frica - insecuritate in proportie de masa, lipsa de loialitate a celor apropiati, a oricarui sprijin sau posibilitate de apel - prin actiuni dirijate “stiintific": frica de restructurare, de delatiune, permanenta fuga dupa alimente sau alte bunuri minime care asigura existenta, lipsa de sanse in competitie daca nu esti conformist etc. Chiar daca fenomenul Pitesti argumenteaza fragilitatea conditiei umane in contact cu raul (caci toti cei supusi reeducarii la Pitesti au cedat pana la urma), ambitia de a avea adeziunea totala la valorile ateist-comuniste a vizat in fond identificarea cu agresorul, transformarea victimei in calau (cel putin delator sau oportunist). O astfel de actiune pe o atat de mare durata de timp a dus la modificari profunde ale personalitatii omului.
Generalizarea saraciei, infometarea cronica ne apar astazi ca actiuni deliberate ale sistemului comunist, ca metode pentru aservire a persoanei umane, silita astfel ca si in conditia carcerala sa fie preocupata numai de existenta fizica. Totalitarismul, prin dependenta economica, educationala, controlul rezidentei si chiar al nasterilor (cu imaginea idilica a “statului parinte”), avea ca unic scop nu numai monopartidismul, dar si controlul vietii spirituale in scopul infantilizarii individului si prin aceasta a manevrarii sale.
Oare un asemenea mecanism nu putea sa explice multiplele cedari in fata opresorului, printre care si colaborarea psihiatrului cu puterea politica?
La Pitesti, ca si in marea societate, nu se urmarea doar o adeziune formala, superficiala si oportunista fata de comunism, ci se urmarea o adevarata mutatie psihica, o schimbare a personalitatii, adica tocmai ceea ce in mod curent se numeste inginerie sociala, o actiune de “spalare a creierului”, o actiune criminala specifica regimurilor de dictatura existente in istoria omenirii. Aceasta actiune diabolica urmarea in fapt o transformare a fortelor adverse in sustinatori convinsi ai comunismului, de fapt o adevarata “mutatie” biologica. Din pacate, in comunism acest fenomen avea caracter de masa, iar la Pitesti toti cei supusi “reeducarii” au cedat pana la a deveni ei insisi tortionari.
Din punct de vedere moral, rezultatele reeducarii comuniste echivaleaza cu o degradare totala, iar deformarile caracteriale s-au mentinut si au aparut chiar in afara manevrelor de represiune si, de ce nu, chiar si in viata familiala sau personala. Acest lucru, subliniaza D. Bacu, dovedeste ca modificarile de caracter suferite in cadrul sistemului comunist totalitar au fost extrem de profunde si, din acest motiv, foarte durabile.
Nebunia colectiva aparuta ca rezultat al ingineriei sociale comuniste a fost intretinuta in anii comunismului in mod sistematic de catre adevarati maestri in arta dezumanizarii, iar victimele, in cazul psihiatriei, au fost atat pacientii, cat si psihiatrii. ”Spaima indescriptibila”, cum o numeste M. Popescu, cultul social al fricii si insecuritatii au determinat adesea ca victimele sa se identifice, de exemplu, cu politia politica si cu tortionarii regimului. Ca si in cazul experimentului Pitesti, subalimentatia cronica a populatiei, stresul permanent erau fondul pe care se petreceau acele manevre ideologice care trebuiau sa duca la crearea “omului nou”. Victima si calaul erau la Pitesti tot timpul impreuna. In societate impreuna cu noi erau mereu activistul de partid, informatorul, metodele de ascultare si delatiunea, acestea putand aparea de oriunde si in orice moment. Atat la Pitesti, cat si in marea societate socialista individul putea fi oricand livrat fizic tortionarilor sai - cazul abuzului psihiatric fiind doar unul particular, individul fiind in toate cazurile lipsit de sprijin interior prin bulversarea valorilor morale si religioase, starea sa sufleteasca trebuind sa fie intr-o permanenta panica.
Iata de ce in inchisoare, ca si in marea societate credinta in Dumnezeu era una dintre tintele preferate ale distrugerii morale si care pentru psihiatria abuziva devenisera motive pentru a fi etichetate ca “paranoia”. Daca individul avea o credinta religioasa sau un anumit crez politic, acest lucru nu numai ca nu era acceptat de catre societatea comunista, dar pentru psihiatria comunista ele trebuiau sa devina subiecte de diagnostic clinic. Coeziunea umana, prietenia, increderea in figuri protective, cum ar fi trebuit sa fie de exemplu medicul, trebuiau sa fie sistematic distruse. Nimic nu trebuia sa te sprijine in fata sistemului comunist. Pentru scopurile partidului, prietenul trebuia denigrat, lovit, psihiatrul trebuia sa-si denunte sau chiar sa-si tortureze pacientul, prin profesia sa sa ajute organele de represiune. Individul trebuia sa aiba astfel sentimentul “livrarii absolute”, fenomen caracteristic doar conditiei infantile sau la animale (Zamfirescu).
Poate nimic nu a fost mai ucigator in regimul comunist decat distrugerea increderii si suportului interuman, adica exact inversul moralei crestine. Individul nu trebuia sa poata avea incredere in prieteni, in medic, nici chiar in preot. El nu se putea confesa, nu se putea asocia cu nimeni, trebuia sa apara singur in fata puterii, singura lui reactie urmand sa fie doar supunerea. Toate aceste actiuni atesta din plin afirmatia ca sub comunism am asistat in permanenta la o actiune de inginerie sociala, un atac brutal si agresiv de transformare a omului intr-o creatie anticristica supusa legilor materialismului si care trebuia sa populeze acest “imperiu al raului” pe care comunismul il pregatea pentru intreaga omenire.



aici, te-am avut, doctore Cucu Ioan, caci dind ca reper cartea scrisa, ca dovada ca TU NU ai fost o unealta in reeducarea politica - numai altii, bineinteles , mi-ai dat ocazia sa aflu cine esti ! te-a "piscat " rau acuzatia mea INTUITIVA, sa stii - INTUITIVA , dar care si ea, intuitia , se bazeaza pe ceva real si asta este MACHIAVELISMUL postarilor tale ! imi pare rau ptr. tine, dar tu insuti esti o Victima si Nu-TI dai seama de asta si numai astfel se putea ajunge ca medicii psihiatri sa colaboreze cu puterea politica, asa cum afirmi intr-una din fraze : fiind ei insisi MODIFICATI ! du-te si te repara, te rog , daca mai este posibil ....ma indoiesc totusi ptr. ca : 1) nu ai Puterea sa-ti faci o analiza a Constiintei 2) ca vei recunoaste - nici macar in sinea ta n-o vei face si, 3) esti prea imbatrinit in rele si felul in care postezi aici , e Demonstratia perfecta ca am dreptate ! ....eh, daca ti-ai da seama de asta ar mai fi o Salvare ptr. tine si spun asta ptr. ca ai adus in discutie Divinul ... LUI i-ai gresit , in primul rind si continui sa sustii nebuneste o persoana DIABOLICA ! ....nu-i asa ca n-o vezi ? ei, aici e lucrarea cea dubioasa : sa dea impresia ca el este cel adevarat !


Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 18:21

De la: gabigabi, la data 2011-02-03 18:09:54
De la: 9am129906, la data 2011-02-03 14:17:31Pentru Ignorantii acestui forum,redau mai jos din lucrarea mea monografica,Psihiatria sub dictatura comunista,un fragment in care vorbesc despre experimentul de la pitesti.

In felul acesta prostii vor muri de ciuda ca pitzigoiul.

Iata Linkul lucrarii,desi stiu ca cititul nu este pentru echipa lui Jicman de la alianta socialista(PNL/PSD)

dl.transfer.ro/transfer_ro-03feb-0d3238a61390967.zip

Gaby sa n-o citesti ca te faci prea desteapta


Iata fragmentul din aceasta monografie privitoare la Pitesti:

Ingineria sociala comunista

Intreaga epoca comunista, indiferent de aria sa geografica, a reprezentat un permanent experiment social, o permanenta tentativa de inginerie sociala, dar nu numai in psihiatrie. Prin acest proces s-au fortat limitele psihologice si biologice ale omului, s-a incercat permanenta sa modelare in conformitate cu niste principii ideologice anticristice specifice comunismului: ura de clasa, ateismul, crearea omului nou, exersarea urii permanernte.
Poate ca nimic nu apare mai pregnant pentru ingineria sociala comunista decat asa-zisul experiment de la Pitesti, un experiment-etalon, care in grade si intensitati deosebite se va aplica la scara intregii societati. Acesta a devenit in fapt un adevarat camp concentrational si, de ce nu, a devenit un adevarat univers al teroarei ce se aplica la nivelul intregului lagar socialist.
Fenomenul de inginerie sociala aplicat in mod brutal in inchisoarea de la Pitesti a fost extins in grade diferite la nivelul intregii tari, apelandu-se la metode coercitive permanente, generatoare de frica - insecuritate in proportie de masa, lipsa de loialitate a celor apropiati, a oricarui sprijin sau posibilitate de apel - prin actiuni dirijate “stiintific": frica de restructurare, de delatiune, permanenta fuga dupa alimente sau alte bunuri minime care asigura existenta, lipsa de sanse in competitie daca nu esti conformist etc. Chiar daca fenomenul Pitesti argumenteaza fragilitatea conditiei umane in contact cu raul (caci toti cei supusi reeducarii la Pitesti au cedat pana la urma), ambitia de a avea adeziunea totala la valorile ateist-comuniste a vizat in fond identificarea cu agresorul, transformarea victimei in calau (cel putin delator sau oportunist). O astfel de actiune pe o atat de mare durata de timp a dus la modificari profunde ale personalitatii omului.
Generalizarea saraciei, infometarea cronica ne apar astazi ca actiuni deliberate ale sistemului comunist, ca metode pentru aservire a persoanei umane, silita astfel ca si in conditia carcerala sa fie preocupata numai de existenta fizica. Totalitarismul, prin dependenta economica, educationala, controlul rezidentei si chiar al nasterilor (cu imaginea idilica a “statului parinte”), avea ca unic scop nu numai monopartidismul, dar si controlul vietii spirituale in scopul infantilizarii individului si prin aceasta a manevrarii sale.
Oare un asemenea mecanism nu putea sa explice multiplele cedari in fata opresorului, printre care si colaborarea psihiatrului cu puterea politica?
La Pitesti, ca si in marea societate, nu se urmarea doar o adeziune formala, superficiala si oportunista fata de comunism, ci se urmarea o adevarata mutatie psihica, o schimbare a personalitatii, adica tocmai ceea ce in mod curent se numeste inginerie sociala, o actiune de “spalare a creierului”, o actiune criminala specifica regimurilor de dictatura existente in istoria omenirii. Aceasta actiune diabolica urmarea in fapt o transformare a fortelor adverse in sustinatori convinsi ai comunismului, de fapt o adevarata “mutatie” biologica. Din pacate, in comunism acest fenomen avea caracter de masa, iar la Pitesti toti cei supusi “reeducarii” au cedat pana la a deveni ei insisi tortionari.
Din punct de vedere moral, rezultatele reeducarii comuniste echivaleaza cu o degradare totala, iar deformarile caracteriale s-au mentinut si au aparut chiar in afara manevrelor de represiune si, de ce nu, chiar si in viata familiala sau personala. Acest lucru, subliniaza D. Bacu, dovedeste ca modificarile de caracter suferite in cadrul sistemului comunist totalitar au fost extrem de profunde si, din acest motiv, foarte durabile.
Nebunia colectiva aparuta ca rezultat al ingineriei sociale comuniste a fost intretinuta in anii comunismului in mod sistematic de catre adevarati maestri in arta dezumanizarii, iar victimele, in cazul psihiatriei, au fost atat pacientii, cat si psihiatrii. ”Spaima indescriptibila”, cum o numeste M. Popescu, cultul social al fricii si insecuritatii au determinat adesea ca victimele sa se identifice, de exemplu, cu politia politica si cu tortionarii regimului. Ca si in cazul experimentului Pitesti, subalimentatia cronica a populatiei, stresul permanent erau fondul pe care se petreceau acele manevre ideologice care trebuiau sa duca la crearea “omului nou”. Victima si calaul erau la Pitesti tot timpul impreuna. In societate impreuna cu noi erau mereu activistul de partid, informatorul, metodele de ascultare si delatiunea, acestea putand aparea de oriunde si in orice moment. Atat la Pitesti, cat si in marea societate socialista individul putea fi oricand livrat fizic tortionarilor sai - cazul abuzului psihiatric fiind doar unul particular, individul fiind in toate cazurile lipsit de sprijin interior prin bulversarea valorilor morale si religioase, starea sa sufleteasca trebuind sa fie intr-o permanenta panica.
Iata de ce in inchisoare, ca si in marea societate credinta in Dumnezeu era una dintre tintele preferate ale distrugerii morale si care pentru psihiatria abuziva devenisera motive pentru a fi etichetate ca “paranoia”. Daca individul avea o credinta religioasa sau un anumit crez politic, acest lucru nu numai ca nu era acceptat de catre societatea comunista, dar pentru psihiatria comunista ele trebuiau sa devina subiecte de diagnostic clinic. Coeziunea umana, prietenia, increderea in figuri protective, cum ar fi trebuit sa fie de exemplu medicul, trebuiau sa fie sistematic distruse. Nimic nu trebuia sa te sprijine in fata sistemului comunist. Pentru scopurile partidului, prietenul trebuia denigrat, lovit, psihiatrul trebuia sa-si denunte sau chiar sa-si tortureze pacientul, prin profesia sa sa ajute organele de represiune. Individul trebuia sa aiba astfel sentimentul “livrarii absolute”, fenomen caracteristic doar conditiei infantile sau la animale (Zamfirescu).
Poate nimic nu a fost mai ucigator in regimul comunist decat distrugerea increderii si suportului interuman, adica exact inversul moralei crestine. Individul nu trebuia sa poata avea incredere in prieteni, in medic, nici chiar in preot. El nu se putea confesa, nu se putea asocia cu nimeni, trebuia sa apara singur in fata puterii, singura lui reactie urmand sa fie doar supunerea. Toate aceste actiuni atesta din plin afirmatia ca sub comunism am asistat in permanenta la o actiune de inginerie sociala, un atac brutal si agresiv de transformare a omului intr-o creatie anticristica supusa legilor materialismului si care trebuia sa populeze acest “imperiu al raului” pe care comunismul il pregatea pentru intreaga omenire.



aici, te-am avut, doctore Cucu Ioan, caci dind ca reper cartea scrisa, ca dovada ca TU NU ai fost o unealta in reeducarea politica - numai altii, bineinteles , mi-ai dat ocazia sa aflu cine esti ! te-a "piscat " rau acuzatia mea INTUITIVA, sa stii - INTUITIVA , dar care si ea, intuitia , se bazeaza pe ceva real si asta este MACHIAVELISMUL postarilor tale ! imi pare rau ptr. tine, dar tu insuti esti o Victima si Nu-TI dai seama de asta si numai astfel se putea ajunge ca medicii psihiatri sa colaboreze cu puterea politica, asa cum afirmi intr-una din fraze : fiind ei insisi MODIFICATI ! du-te si te repara, te rog , daca mai este posibil ....ma indoiesc totusi ptr. ca : 1) nu ai Puterea sa-ti faci o analiza a Constiintei 2) ca vei recunoaste - nici macar in sinea ta n-o vei face si, 3) esti prea imbatrinit in rele si felul in care postezi aici , e Demonstratia perfecta ca am dreptate ! ....eh, daca ti-ai da seama de asta ar mai fi o Salvare ptr. tine si spun asta ptr. ca ai adus in discutie Divinul ... LUI i-ai gresit , in primul rind si continui sa sustii nebuneste o persoana DIABOLICA ! ....nu-i asa ca n-o vezi ? ei, aici e lucrarea cea dubioasa : sa dea impresia ca el este cel adevarat !

SA INTELEG CA VOI ASTIA........ SUNTETI DIN AIA REPARATI,NU ? SI DACA'L "REPARATI " SI PE EL ,O SA TREACA SI O SA FIE ALATURI DE VOICULESCU,ILIESCU,NASTASE,HREBE.,PANTA,ANTONESCU......ADICA " MESTERII POPULARI ' CARE REPARA MINTEA UMANA........DECI SUNTETI UN FEL DE" CIBORGI" ?


… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 18:34

De la: gabigabi, la data 2011-02-03 18:09:54
De la: 9am129906, la data 2011-02-03 14:17:31Pentru Ignorantii acestui forum,redau mai jos din lucrarea mea monografica,Psihiatria sub dictatura comunista,un fragment in care vorbesc despre experimentul de la pitesti.

In felul acesta prostii vor muri de ciuda ca pitzigoiul.

Iata Linkul lucrarii,desi stiu ca cititul nu este pentru echipa lui Jicman de la alianta socialista(PNL/PSD)

dl.transfer.ro/transfer_ro-03feb-0d3238a61390967.zip

Gaby sa n-o citesti ca te faci prea desteapta


Iata fragmentul din aceasta monografie privitoare la Pitesti:

Ingineria sociala comunista

Intreaga epoca comunista, indiferent de aria sa geografica, a reprezentat un permanent experiment social, o permanenta tentativa de inginerie sociala, dar nu numai in psihiatrie. Prin acest proces s-au fortat limitele psihologice si biologice ale omului, s-a incercat permanenta sa modelare in conformitate cu niste principii ideologice anticristice specifice comunismului: ura de clasa, ateismul, crearea omului nou, exersarea urii permanernte.
Poate ca nimic nu apare mai pregnant pentru ingineria sociala comunista decat asa-zisul experiment de la Pitesti, un experiment-etalon, care in grade si intensitati deosebite se va aplica la scara intregii societati. Acesta a devenit in fapt un adevarat camp concentrational si, de ce nu, a devenit un adevarat univers al teroarei ce se aplica la nivelul intregului lagar socialist.
Fenomenul de inginerie sociala aplicat in mod brutal in inchisoarea de la Pitesti a fost extins in grade diferite la nivelul intregii tari, apelandu-se la metode coercitive permanente, generatoare de frica - insecuritate in proportie de masa, lipsa de loialitate a celor apropiati, a oricarui sprijin sau posibilitate de apel - prin actiuni dirijate “stiintific": frica de restructurare, de delatiune, permanenta fuga dupa alimente sau alte bunuri minime care asigura existenta, lipsa de sanse in competitie daca nu esti conformist etc. Chiar daca fenomenul Pitesti argumenteaza fragilitatea conditiei umane in contact cu raul (caci toti cei supusi reeducarii la Pitesti au cedat pana la urma), ambitia de a avea adeziunea totala la valorile ateist-comuniste a vizat in fond identificarea cu agresorul, transformarea victimei in calau (cel putin delator sau oportunist). O astfel de actiune pe o atat de mare durata de timp a dus la modificari profunde ale personalitatii omului.
Generalizarea saraciei, infometarea cronica ne apar astazi ca actiuni deliberate ale sistemului comunist, ca metode pentru aservire a persoanei umane, silita astfel ca si in conditia carcerala sa fie preocupata numai de existenta fizica. Totalitarismul, prin dependenta economica, educationala, controlul rezidentei si chiar al nasterilor (cu imaginea idilica a “statului parinte”), avea ca unic scop nu numai monopartidismul, dar si controlul vietii spirituale in scopul infantilizarii individului si prin aceasta a manevrarii sale.
Oare un asemenea mecanism nu putea sa explice multiplele cedari in fata opresorului, printre care si colaborarea psihiatrului cu puterea politica?
La Pitesti, ca si in marea societate, nu se urmarea doar o adeziune formala, superficiala si oportunista fata de comunism, ci se urmarea o adevarata mutatie psihica, o schimbare a personalitatii, adica tocmai ceea ce in mod curent se numeste inginerie sociala, o actiune de “spalare a creierului”, o actiune criminala specifica regimurilor de dictatura existente in istoria omenirii. Aceasta actiune diabolica urmarea in fapt o transformare a fortelor adverse in sustinatori convinsi ai comunismului, de fapt o adevarata “mutatie” biologica. Din pacate, in comunism acest fenomen avea caracter de masa, iar la Pitesti toti cei supusi “reeducarii” au cedat pana la a deveni ei insisi tortionari.
Din punct de vedere moral, rezultatele reeducarii comuniste echivaleaza cu o degradare totala, iar deformarile caracteriale s-au mentinut si au aparut chiar in afara manevrelor de represiune si, de ce nu, chiar si in viata familiala sau personala. Acest lucru, subliniaza D. Bacu, dovedeste ca modificarile de caracter suferite in cadrul sistemului comunist totalitar au fost extrem de profunde si, din acest motiv, foarte durabile.
Nebunia colectiva aparuta ca rezultat al ingineriei sociale comuniste a fost intretinuta in anii comunismului in mod sistematic de catre adevarati maestri in arta dezumanizarii, iar victimele, in cazul psihiatriei, au fost atat pacientii, cat si psihiatrii. ”Spaima indescriptibila”, cum o numeste M. Popescu, cultul social al fricii si insecuritatii au determinat adesea ca victimele sa se identifice, de exemplu, cu politia politica si cu tortionarii regimului. Ca si in cazul experimentului Pitesti, subalimentatia cronica a populatiei, stresul permanent erau fondul pe care se petreceau acele manevre ideologice care trebuiau sa duca la crearea “omului nou”. Victima si calaul erau la Pitesti tot timpul impreuna. In societate impreuna cu noi erau mereu activistul de partid, informatorul, metodele de ascultare si delatiunea, acestea putand aparea de oriunde si in orice moment. Atat la Pitesti, cat si in marea societate socialista individul putea fi oricand livrat fizic tortionarilor sai - cazul abuzului psihiatric fiind doar unul particular, individul fiind in toate cazurile lipsit de sprijin interior prin bulversarea valorilor morale si religioase, starea sa sufleteasca trebuind sa fie intr-o permanenta panica.
Iata de ce in inchisoare, ca si in marea societate credinta in Dumnezeu era una dintre tintele preferate ale distrugerii morale si care pentru psihiatria abuziva devenisera motive pentru a fi etichetate ca “paranoia”. Daca individul avea o credinta religioasa sau un anumit crez politic, acest lucru nu numai ca nu era acceptat de catre societatea comunista, dar pentru psihiatria comunista ele trebuiau sa devina subiecte de diagnostic clinic. Coeziunea umana, prietenia, increderea in figuri protective, cum ar fi trebuit sa fie de exemplu medicul, trebuiau sa fie sistematic distruse. Nimic nu trebuia sa te sprijine in fata sistemului comunist. Pentru scopurile partidului, prietenul trebuia denigrat, lovit, psihiatrul trebuia sa-si denunte sau chiar sa-si tortureze pacientul, prin profesia sa sa ajute organele de represiune. Individul trebuia sa aiba astfel sentimentul “livrarii absolute”, fenomen caracteristic doar conditiei infantile sau la animale (Zamfirescu).
Poate nimic nu a fost mai ucigator in regimul comunist decat distrugerea increderii si suportului interuman, adica exact inversul moralei crestine. Individul nu trebuia sa poata avea incredere in prieteni, in medic, nici chiar in preot. El nu se putea confesa, nu se putea asocia cu nimeni, trebuia sa apara singur in fata puterii, singura lui reactie urmand sa fie doar supunerea. Toate aceste actiuni atesta din plin afirmatia ca sub comunism am asistat in permanenta la o actiune de inginerie sociala, un atac brutal si agresiv de transformare a omului intr-o creatie anticristica supusa legilor materialismului si care trebuia sa populeze acest “imperiu al raului” pe care comunismul il pregatea pentru intreaga omenire.



aici, te-am avut, doctore Cucu Ioan, caci dind ca reper cartea scrisa, ca dovada ca TU NU ai fost o unealta in reeducarea politica - numai altii, bineinteles , mi-ai dat ocazia sa aflu cine esti ! te-a "piscat " rau acuzatia mea INTUITIVA, sa stii - INTUITIVA , dar care si ea, intuitia , se bazeaza pe ceva real si asta este MACHIAVELISMUL postarilor tale ! imi pare rau ptr. tine, dar tu insuti esti o Victima si Nu-TI dai seama de asta si numai astfel se putea ajunge ca medicii psihiatri sa colaboreze cu puterea politica, asa cum afirmi intr-una din fraze : fiind ei insisi MODIFICATI ! du-te si te repara, te rog , daca mai este posibil ....ma indoiesc totusi ptr. ca : 1) nu ai Puterea sa-ti faci o analiza a Constiintei 2) ca vei recunoaste - nici macar in sinea ta n-o vei face si, 3) esti prea imbatrinit in rele si felul in care postezi aici , e Demonstratia perfecta ca am dreptate ! ....eh, daca ti-ai da seama de asta ar mai fi o Salvare ptr. tine si spun asta ptr. ca ai adus in discutie Divinul ... LUI i-ai gresit , in primul rind si continui sa sustii nebuneste o persoana DIABOLICA ! ....nu-i asa ca n-o vezi ? ei, aici e lucrarea cea dubioasa : sa dea impresia ca el este cel adevarat !


Cifroiul, stimata doamna, este "omul de tip nou" al peceroilor, care nu stie ca el este "nou", ca i s'a resetat hardul si ca acolo i s'a "implantat" un cip, care raspunde la comenzi....El chiar crede ca ceea ce spune/scrie is din capul lui!! Uluitor ce a reusit pcr-ul sa faca: asta e "mostenirea" cu care ne'a procopsit parrtidu' unic, azi intruchipat perfect de B.O.B.-ul sau din Anvers!!! Ce exaltat, ce spirit marunt, ce comunist de cea mai joasa speta e acest "doctoras", care cine stie pe cati adevrsari de'ai ceausescului nu i'a internat cu manuta lui si i'a transformat in legume!!! Eu va propun sa incetam a'l mai contrazice pe tovarasu' doctor Mengele, ca uitati: isi arata monturile p'aci si maine-poimaine ne alerga pe site-uri cu seringa de calmante!!!

"NIHIL SINE DEO!"


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 18:45

ehhhh@ vali_vasile , eu chiar cred in PUTEREA de RENASTERE a Omului ! cu toata taria Inimii cred asta, caci de n-as mai crede asta, LUMEA s-ar prabusi in propria Scirna ! ....cum spui tu ? NIHIL SINE DEO !

Raporteaza abuz de limbaj
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 18:50

De la: 9am129906, la data 2011-02-03 18:01:20
De la: 9am178165, la data 2011-02-03 17:33:24Am calatorit destul in occident, si sunt perfect adaptata acelui stil de viata, asa ca scuteste-ma, nu-mi explici tu mie auzi, despre socul libertatii, eu stiu sa fiu libera decent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atat doresc Romaniei: dragostea de libertate a olandezilor, orgoliul frantuzesc si un nicht scurt nemtesc in fata abuzurilor guvernului Romaniei, in fata depasirii de atributii pe care si le permit in mod inadmisibil serviciile de informatii, si in fata incalcarii zilnice a Constitutiei de catre primul infractor ai patriei noastre, traian basescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Avem zeci de coduri de legi, avem autoritati, n-avem nevoie de un factotum numit basescu pe post de oracol national ( basescu sa-si fi vazut de atributiile lui de presedinte), lNIMENI DAR NIMENI NU AR TREBUI SA FIE MAI PRESUS DE LEGE: NICI RIDZI, NICI ANASTASE!!!!
ITI SPUN O DATA PENTRU TOTDEAUNA POSTACULE: PANA CAND HOATELE DOVEDITE RIDZI SI ANASTASE NU VOR PLATI IN FATA LEGII CU FUNCTIILE SI CU CONTURILE LOR, NOI ANTIBASISTII NU VOM TACEA, NU VOM RENUNTA SA VA ARATAM CU DEGETUL, SI VA VOM ACUZA MEREU SI MEREU DE IPOCRIZIE, UNA SPUNETI, ALTA FACETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Pentru cei ca tine care se cred..............pentru ca au argatit cativa ani prin occident o sa.ti redau ce spunea invatatorul meu unora ca tine.
Iata:
GEABA VII,
GEABA TE DUCI,
GEABA-I RUPT BIETII PAPUCI.

Si apoi de unde prezumtia dumnetale ca eu nu am vazut mai multe tari.

Cat despre socul libertatii,evident ca suferi de el.

Altfel nu ai fi in tabara criptocomunista de care nu numai Olanda sau Franta dar chiar si Romania vrea sa scape..

Asa ca mai bine taci si invata.

Socul libertatii iti provoaca suferinta si ai venit sau nu in Romania sa dai lectii de socialism.


Bravo baietas,atata stii,atata faci!



Daca ai fi vazut mai multe tari cu democratii consolidate nu una ca a noastra unde se trezeste te miri cine, sa incalce Constitutia, unde presedintele se erijeaza in postura de premier, unde Directia Nationala Anticoruptie activeaza pe post de politie politica, unde Procurorul General e servitorul presedintelui tarii, si habar n-are sa se sesizeze pentru frauda impotriva Presedintei Camerei Deputatilor care trece ca "voda prin loboda" legile prin Parlament la comanda aceluiasi presedinte despot, ai face diferenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adica faptul ca inteleg sa protestez demn si curajos, sanctionand abuzurile lui traian basescu, si ca NU INTELEG SA-MI ASCUND CAPUL IN NISIP DE FRICA SECURITATII ASA CUM FAC CEI MAI IN VARSTA CARE AU TREMURAT O VIATA DE FRICA BECIURILOR COMUNISTE SI A CANALULUI, se numeste la tine "socul libertatii"???????????? Vezi postacule de ce cred eu ca n-ai mai iesit din Romania???? Habar n-ai tu postacule ce mandrie si ce personalitate are occidentalul!!!! Afla ca lui nu-i inchide nimeni gura, el moare cu tine de gat daca l-ai nedreptatit, si bine face!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce viata e aceea de potaie lasa si de piftie boc style, cum sugerezi tu ca ar trebui sa traim??? Vaaaai taaaaci, vaaaai nu maaaai ziiiiice nimmmmic ca poateeeee neeee auddddde cineva!!!!!
Ba uite ca voi protesta, si voi demasca iarasi si iarasi faptele coalitiei criminale conduse de fraudulosul traian basescu!!!!!!!!!!!!!!!! De ce o protejeaza basescu pe anastase postacule, CAND EXISTE PROBE CERTE SI DIRECTE CARE O INCRIMINEAZA??? DE CE NU PERMITE BASESCU DNA-ULUI S-O ARESTEZE PREVENTIV PE CEA CARE CONSTITUIE UN ADEVARAT PERICOL SOCIAL, PE FRAUDULOASA ROBERTA ANASTASE, CARE ZILNIC TRECE LEGI PRIN FRAUDA PE LA CAMERA DEPUTATILOR??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DE CE INCALCA LEGEA DNA-UL POSTACULE, ARESTAND PREVENTIV OAMENII IN MOD SELECTIV????? DE CE E LEGEA PENTRU PD-L-EII TAI MUMA SI PENTRU OPOZITIE, CIUMA????? CA INTELEG CA NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE POSTACULE, NU???????? DE CE RIDZI SI ANASTASE SUNT MAI PRESUS DE LEGE???????????PENTRU CA VREA TRAIAN BASESCU??????????????
Si-ti mai spun un lucru postacule: poa` sa se dea stapanul tau de dreapta pana o innebuni, si poate afirma ca lesinatul vostru PD-L e de dreapta ca nu va cred nici curcile, SUNTETI COMUNISTI, MAI RAU SUNTETI SECURISTI, SUNTETI DESCENDENTII DIRECTIEI GENERALE A SECURITATII POPORULUI, UCENICII HARNICI AI KGB-ULUI SOVIETIC, IAR STAPANUL VOSTRU IL ARE CA MENTOR, PE FRATELE MAI MARE DE LA RASARIT, PUTIN!!!!!!!!!!!
DACA E CINEVA DE DREAPTA IN POLITICA ROMANEASCA ACELEA SUNT :PNL, PC SI PNTCD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Priceput?????


Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Membru din: 20/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 19:02

De la: gabigabi, la data 2011-02-03 18:45:12 ehhhh@ vali_vasile , eu chiar cred in PUTEREA de RENASTERE a Omului ! cu toata taria Inimii cred asta, caci de n-as mai crede asta, LUMEA s-ar prabusi in propria Scirna ! ....cum spui tu ? NIHIL SINE DEO !

IAR UN ......PROVERB.......SE ZICE CA CINE SE ASEAMANA SE ADUNA.........BRAVO COPII..........CONTINUATI !!!!!!!!!!!
PS. SI NU'L MAI BAGATI PE D-ZEU IN CIOBA VOASTRA...........DE FAPT E UMILITOR DI DEGRADANT CA UN ROB DE PE TIMPUL REGELUI SA'I FOLOSEASCA ACUM STEMA SI MOTTO'UL......VB. AIA ,DAI UN DEGET TIGANULUI SI EL ITI IA TOATA MANA,DE FAPT I S-A SUIT IN CAP,STA COCOTAT CA O STANCUTA SUS PE COROANA............

Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
9am244971

102 mesaje
Membru din: 19/01/2011
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 19:06

@ 165
Tu chiar iti inchipui ca il convingi pe 129906 ?? De ce sustine pe Basescu si PDL ul ?? Raspunsul este chiar in comentariul lui : nu a iesit niciodata din tara !!!!!!!!!!
Bietul om nu stie ca pot exista :
- autostrazi circulabile in toate directiile , nu localizate pe hartie
- orase fara haite de caini
- popoare care muncesc pe BANI , sume care le ajung pentru un trai decent si pentru a asigura un viitor propriilor copii
- oameni care merg la munca zambind
- oameni care muncesc dupa un program , nu dupa voia unor tembeli imbogatiti peste noapte ( scuzati , peste an ...............ajunsi de la apartament la vila cu 15 camere si de la carut de butelii la Mercedes CL 500 )
- oameni care se intorc de la munca zambind , obositi RUPTI , dar cu dorinta de a merge si a doua zi si a da tot ce pot acolo.
- politicieni care isi dau demisia cand vad ca nu pot conduce tara care i a votat .
.........................................................................................
Si multe , multe altele , care nu ai cum sa il convingi ca exista , poti cel mult sa il trimiti sa le vada !
Parca parca avea dreptate Base cand spunea : plecati afara la munca
Nu mi e deloc simpatic , dar parca prea le zice bine cateodata

Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - Henry Louis Mencken (1880-1956)
9am178165

4580 mesaje
Membru din: 14/12/2009
Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 19:57

De la: 9am244971, la data 2011-02-03 19:06:30@ 165
Tu chiar iti inchipui ca il convingi pe 129906 ?? De ce sustine pe Basescu si PDL ul ?? Raspunsul este chiar in comentariul lui : nu a iesit niciodata din tara !!!!!!!!!!
Bietul om nu stie ca pot exista :
- autostrazi circulabile in toate directiile , nu localizate pe hartie
- orase fara haite de caini
- popoare care muncesc pe BANI , sume care le ajung pentru un trai decent si pentru a asigura un viitor propriilor copii
- oameni care merg la munca zambind
- oameni care muncesc dupa un program , nu dupa voia unor tembeli imbogatiti peste noapte ( scuzati , peste an ...............ajunsi de la apartament la vila cu 15 camere si de la carut de butelii la Mercedes CL 500 )
- oameni care se intorc de la munca zambind , obositi RUPTI , dar cu dorinta de a merge si a doua zi si a da tot ce pot acolo.
- politicieni care isi dau demisia cand vad ca nu pot conduce tara care i a votat .
.........................................................................................
Si multe , multe altele , care nu ai cum sa il convingi ca exista , poti cel mult sa il trimiti sa le vada !
Parca parca avea dreptate Base cand spunea : plecati afara la munca
Nu mi e deloc simpatic , dar parca prea le zice bine cateodata



Sunt absolut convinsa ca nu-l voi convinge, mai ales daca are si avantaje materiale din adoratiile astea basiste, DAR AM VRUT SA-L INCOLTESC CU CATEVA INTREBARI DIRECTE, DE UNDE N-O POATE DA COTITA!!! Vei vedea ca o sa posteze un laudatio imens in cinstea securistului mare iubitor de arestari preventive nimerite fix ca orbul in Braila ( a naibii, ca pe Ridzi si pe Anastase nu le nimeresc deloc procurorii lui Morar)!!!!
Omul asta nu intelege ca nu mai tine cu adoratia basista, ca pentru oameni basescu e mai urat si mai rau decat diavolul pfui!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iar in legatura cu strainatatea, pai vom pleca doar n-om sta sa muncim aici pe nasturi, sau sa-i dau luna de luna CAS-ul meu lui basescu si amantei sale udrea, iar la pensie sa crapam cu zile!!!!!!!!!!!!


vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:13

De la: Silver9AM, la data 2011-02-03 19:02:27
De la: gabigabi, la data 2011-02-03 18:45:12 ehhhh@ vali_vasile , eu chiar cred in PUTEREA de RENASTERE a Omului ! cu toata taria Inimii cred asta, caci de n-as mai crede asta, LUMEA s-ar prabusi in propria Scirna ! ....cum spui tu ? NIHIL SINE DEO !

IAR UN ......PROVERB.......SE ZICE CA CINE SE ASEAMANA SE ADUNA.........BRAVO COPII..........CONTINUATI !!!!!!!!!!!
PS. SI NU'L MAI BAGATI PE D-ZEU IN CIOBA VOASTRA...........DE FAPT E UMILITOR DI DEGRADANT CA UN ROB DE PE TIMPUL REGELUI SA'I FOLOSEASCA ACUM STEMA SI MOTTO'UL......VB. AIA ,DAI UN DEGET TIGANULUI SI EL ITI IA TOATA MANA,DE FAPT I S-A SUIT IN CAP,STA COCOTAT CA O STANCUTA SUS PE COROANA............


Si mai croncani, ba curcane, ca nu ma urmaresti...Ce te bagi in discutiile unor "copii", cum glu-glu'iesti tu [de fapt, cum ti s'a ordonat sa croncanesti...!]? Ba, nu'ti ajunge postura de curcan/apevist_de_veghe_pe_Forum, acus te crezi si vre'un pedagog "de scoale noua"? Ba curcane, ia niste nuci si indoapa'te, ca acus iti suna casarea si ti se taie alocatia de hrana [portocaloaie... ]!

"NIHIL SINE DEO!"

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 21:20

De la: gabigabi, la data 2011-02-03 18:45:12 ehhhh@ vali_vasile , eu chiar cred in PUTEREA de RENASTERE a Omului ! cu toata taria Inimii cred asta, caci de n-as mai crede asta, LUMEA s-ar prabusi in propria Scirna ! ....cum spui tu ? NIHIL SINE DEO !


Poti schimba doar ceea ce se poate schimba...In acest caz -clinic- nu se mai poate face nimic, cel mult medicina legala sa mai faca vreo descoperire: microbul comunistoid_galopant_cu_accese_schizoido-totalitare!!!
"Comunismul e ca SIDA, odata ce te'a atins, nu mai poti scapa de el!" e o maxima din anii Pietii Universitatii....


"NIHIL SINE DEO!"

Raporteaza abuz de limbaj
111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Februarie 2011, ora 22:53

De la: 9am129906, la data 2011-02-03 14:17:31Pentru Ignorantii acestui forum,redau mai jos din lucrarea mea monografica,Psihiatria sub dictatura comunista,un fragment in care vorbesc despre experimentul de la pitesti.

In felul acesta prostii vor muri de ciuda ca pitzigoiul.

Iata Linkul lucrarii,desi stiu ca cititul nu este pentru echipa lui Jicman de la alianta socialista(PNL/PSD)

dl.transfer.ro/transfer_ro-03feb-0d3238a61390967.zip

Gaby sa n-o citesti ca te faci prea desteapta


Iata fragmentul din aceasta monografie privitoare la Pitesti:

Ingineria sociala comunista

Intreaga epoca comunista, indiferent de aria sa geografica, a reprezentat un permanent experiment social, o permanenta tentativa de inginerie sociala, dar nu numai in psihiatrie. Prin acest proces s-au fortat limitele psihologice si biologice ale omului, s-a incercat permanenta sa modelare in conformitate cu niste principii ideologice anticristice specifice comunismului: ura de clasa, ateismul, crearea omului nou, exersarea urii permanernte.
Poate ca nimic nu apare mai pregnant pentru ingineria sociala comunista decat asa-zisul experiment de la Pitesti, un experiment-etalon, care in grade si intensitati deosebite se va aplica la scara intregii societati. Acesta a devenit in fapt un adevarat camp concentrational si, de ce nu, a devenit un adevarat univers al teroarei ce se aplica la nivelul intregului lagar socialist.
Fenomenul de inginerie sociala aplicat in mod brutal in inchisoarea de la Pitesti a fost extins in grade diferite la nivelul intregii tari, apelandu-se la metode coercitive permanente, generatoare de frica - insecuritate in proportie de masa, lipsa de loialitate a celor apropiati, a oricarui sprijin sau posibilitate de apel - prin actiuni dirijate “stiintific": frica de restructurare, de delatiune, permanenta fuga dupa alimente sau alte bunuri minime care asigura existenta, lipsa de sanse in competitie daca nu esti conformist etc. Chiar daca fenomenul Pitesti argumenteaza fragilitatea conditiei umane in contact cu raul (caci toti cei supusi reeducarii la Pitesti au cedat pana la urma), ambitia de a avea adeziunea totala la valorile ateist-comuniste a vizat in fond identificarea cu agresorul, transformarea victimei in calau (cel putin delator sau oportunist). O astfel de actiune pe o atat de mare durata de timp a dus la modificari profunde ale personalitatii omului.
Generalizarea saraciei, infometarea cronica ne apar astazi ca actiuni deliberate ale sistemului comunist, ca metode pentru aservire a persoanei umane, silita astfel ca si in conditia carcerala sa fie preocupata numai de existenta fizica. Totalitarismul, prin dependenta economica, educationala, controlul rezidentei si chiar al nasterilor (cu imaginea idilica a “statului parinte”), avea ca unic scop nu numai monopartidismul, dar si controlul vietii spirituale in scopul infantilizarii individului si prin aceasta a manevrarii sale.
Oare un asemenea mecanism nu putea sa explice multiplele cedari in fata opresorului, printre care si colaborarea psihiatrului cu puterea politica?
La Pitesti, ca si in marea societate, nu se urmarea doar o adeziune formala, superficiala si oportunista fata de comunism, ci se urmarea o adevarata mutatie psihica, o schimbare a personalitatii, adica tocmai ceea ce in mod curent se numeste inginerie sociala, o actiune de “spalare a creierului”, o actiune criminala specifica regimurilor de dictatura existente in istoria omenirii. Aceasta actiune diabolica urmarea in fapt o transformare a fortelor adverse in sustinatori convinsi ai comunismului, de fapt o adevarata “mutatie” biologica. Din pacate, in comunism acest fenomen avea caracter de masa, iar la Pitesti toti cei supusi “reeducarii” au cedat pana la a deveni ei insisi tortionari.
Din punct de vedere moral, rezultatele reeducarii comuniste echivaleaza cu o degradare totala, iar deformarile caracteriale s-au mentinut si au aparut chiar in afara manevrelor de represiune si, de ce nu, chiar si in viata familiala sau personala. Acest lucru, subliniaza D. Bacu, dovedeste ca modificarile de caracter suferite in cadrul sistemului comunist totalitar au fost extrem de profunde si, din acest motiv, foarte durabile.
Nebunia colectiva aparuta ca rezultat al ingineriei sociale comuniste a fost intretinuta in anii comunismului in mod sistematic de catre adevarati maestri in arta dezumanizarii, iar victimele, in cazul psihiatriei, au fost atat pacientii, cat si psihiatrii. ”Spaima indescriptibila”, cum o numeste M. Popescu, cultul social al fricii si insecuritatii au determinat adesea ca victimele sa se identifice, de exemplu, cu politia politica si cu tortionarii regimului. Ca si in cazul experimentului Pitesti, subalimentatia cronica a populatiei, stresul permanent erau fondul pe care se petreceau acele manevre ideologice care trebuiau sa duca la crearea “omului nou”. Victima si calaul erau la Pitesti tot timpul impreuna. In societate impreuna cu noi erau mereu activistul de partid, informatorul, metodele de ascultare si delatiunea, acestea putand aparea de oriunde si in orice moment. Atat la Pitesti, cat si in marea societate socialista individul putea fi oricand livrat fizic tortionarilor sai - cazul abuzului psihiatric fiind doar unul particular, individul fiind in toate cazurile lipsit de sprijin interior prin bulversarea valorilor morale si religioase, starea sa sufleteasca trebuind sa fie intr-o permanenta panica.
Iata de ce in inchisoare, ca si in marea societate credinta in Dumnezeu era una dintre tintele preferate ale distrugerii morale si care pentru psihiatria abuziva devenisera motive pentru a fi etichetate ca “paranoia”. Daca individul avea o credinta religioasa sau un anumit crez politic, acest lucru nu numai ca nu era acceptat de catre societatea comunista, dar pentru psihiatria comunista ele trebuiau sa devina subiecte de diagnostic clinic. Coeziunea umana, prietenia, increderea in figuri protective, cum ar fi trebuit sa fie de exemplu medicul, trebuiau sa fie sistematic distruse. Nimic nu trebuia sa te sprijine in fata sistemului comunist. Pentru scopurile partidului, prietenul trebuia denigrat, lovit, psihiatrul trebuia sa-si denunte sau chiar sa-si tortureze pacientul, prin profesia sa sa ajute organele de represiune. Individul trebuia sa aiba astfel sentimentul “livrarii absolute”, fenomen caracteristic doar conditiei infantile sau la animale (Zamfirescu).
Poate nimic nu a fost mai ucigator in regimul comunist decat distrugerea increderii si suportului interuman, adica exact inversul moralei crestine. Individul nu trebuia sa poata avea incredere in prieteni, in medic, nici chiar in preot. El nu se putea confesa, nu se putea asocia cu nimeni, trebuia sa apara singur in fata puterii, singura lui reactie urmand sa fie doar supunerea. Toate aceste actiuni atesta din plin afirmatia ca sub comunism am asistat in permanenta la o actiune de inginerie sociala, un atac brutal si agresiv de transformare a omului intr-o creatie anticristica supusa legilor materialismului si care trebuia sa populeze acest “imperiu al raului” pe care comunismul il pregatea pentru intreaga omenire.



Orice regim politic cu derapaje totalitare, cum este ºi cel bãsescian, are nevoie de oameni bolnavi psihic. Sã sperãm cã sunteþi doar câþiva, ici pe colo...


Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
PDL

981 mesaje
Membru din: 6/09/2009
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 07:34


Dictionar despre oligarhie
Oligarhia reprezintã guvernarea statului de cãtre un grup, pervertitã prin abuzul de putere. Oligarhia reprezintã o formã de guvernãmânt, în care cea mai mare, sau intreagã putere politicã este deþinutã de un mic segment al societãþii, în general cel mai reprezentativ din punctul de vedere al puterii, exprimatã fie prin bani, înrudire, putere militarã, influenþã politicã. Cuvântul îºi are rãdãcinile în limba greacã ºi provine din 'oligo' - puþini ºi 'arkhos' - a conduce.
În mod tradiþional, oligarhiile se perpetueazã prin intermediul câtorva familii importante, ai caror copii sunt formaþi pentru a deveni moºtenitorii acestei puteri. în contrast cu aristocraþia, forma de guvernãmânt în care cei mai 'buni' deþin puterea, oligarhia reprezintã adeseori o manifestare a puterii exprimatã în mod nedemocratic, în care personaje cheie rãmân în umbrã, preferând sã conducã din culise, de cele mai multe ori prin intermediul mijloacelor economice.
O societate poate deveni oligarhie într-un anumit moment al evoluþiei ei printr-un mecanism de acumulare gradualã de mijloace economice în mod netransparent de cãtre un grup restrâns de indivizi.
Oligarhia este acea forma de guvernamant in care puterea apartine celor putini,unei elite
Daca elita este vazuta prin prisma criteriilor economice atunci as spune ca avem de-a face cu un SISTEM OLIGARHIC. Daca criteriile sunt de alta natura atunci as spune ca avem de-a face cu o ideologie FASCISTA.
Dupa model rusesc, oligarhia nu poate fi gandita decat sistemic. Conectati la fonduri publice si la resursa energetica, Hodorkovski, Abramovici sau Berezovski au sprijinit puterea politica si au cautat sa controleze media. Oligarhia are tendinta de a-si crea structuri suprastatale si nu poate functiona in absenta unui control strict al justitiei. Ecuatia simpla a oligarhiei include in mod obligatoriu: infiltrarea politica, controlul media, accesul privilegiat la resurse energetice si imblanzirea justitiei. In România, doar Dinu Patriciu (PNL) si Dan Voiculescu (PC) se pot lauda ca se apropie de modelul oligarhic veritabil. Oligarhia lor pune in pericol statul de drept si ameninta mari principii democratice, pe cand presupusa oligarhie de la Cotroceni se limiteaza la afaceristi cu ambitii financiare relative, dar fara pretentii hegemonice. Nu stim, desigur, daca nu cumva se viseaza si ei oligarhi, insa astazi abia daca depasesc statutul de mici baroni locali.
În cursul anului 2004, transferul procesului de contestare publicã, venitã în perioada 2000-2003 cu precãdere din exterior (parlamentari din Uniunea Europeanã), s-a reorientat ºi a cuprins segmente largi ale populaþiei din România. Cu cît statul oligarhic al PSD-ului cãpãta trãsãturile clasice ale unui regim mafiot, cu atît contestarea venitã din partea societãþii civile ºi a micului segment al presei rãmase independente devenea din ce în ce mai puternicã, în ciuda cenzurii mecanismul alegerilor parlamentare ºi prezidenþiale a adus o surprizã de proporþii: schimbarea guvernãrii PSD. Instrumentul principal folosit de guvernul Nãstase în instaurarea regimului semi-oligarhic din perioada 2000-2004 a fost politizarea justiþiei pînã la anularea oricãrei pretenþii de independenþã a puterii judecãtoreºti. Privatizãrile frauduloase, contractele obþinute fãrã nici un fel de licitaþie, refuzurile anchetãrii comiterii unor fapte de corupþie la cel mai înalt nivel, toate actele grave prin care s-au adus statului prejudicii financiare enorme au fost posibile în lipsa unei reale independenþe a justiþiei faþã de factorul politic. Pusã în faþa acestei situaþii fãrã precedent, Comisia Europeanã a trebuit sã gãseascã o soluþie ineditã în ceea ce priveºte încheierea negocierilor cu România


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 08:05

@ dr. CUCU IOAN - o societate construita pe Minciuna, Furt, Inselatorie , Curvasareala si Alcool, e o societate BOLNAVA ca si omul pe care voi/ tu , il credeti a fi Mesia neamului .....EL - cel asteptat - NU FURA, NU MINTE , NU RIVNESTE LA BUNUL ALTUIA si NICI LA FEMEIA ALTUIA.....mai cautati caci ati GRESIT omul !

Raporteaza abuz de limbaj
vasile_vali

2835 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Galati

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 08:34

De la: gabigabi, la data 2011-02-04 08:05:33@ dr. CUCU IOAN - o societate construita pe Minciuna, Furt, Inselatorie , Curvasareala si Alcool, e o societate BOLNAVA ca si omul pe care voi/ tu , il credeti a fi Mesia neamului .....EL - cel asteptat - NU FURA, NU MINTE , NU RIVNESTE LA BUNUL ALTUIA si NICI LA FEMEIA ALTUIA.....mai cautati caci ati GRESIT omul !


Insistati doamna, insistati, poate va si aud urechile infundate de basecscianita_schizoido_galopanta!!! Cifre d'astea l'au facut pe ceausescu din reformatorul anilor '65 tiranul de mai tarziu, astia l'au facut pe basecsu sa se creada "Mesia"/reformatorul/anticomunistu'_lu_peste/tismaneanu'_neamului!!!
Nu ne zice cifroiul nimic de slugile comunismului care acus dau Statul Roman in judecata la CEDO, sanki, cica pt. ca au fost urmariti ei de securitate!!! Pe unul il cunosc personal, il cheama Mircea Toader, liderul pedalau din Camera Deputatilor...care vrea de la noi- caci in raport cu el Noi Toti suntem Statul- 100.000 euroi! Asta cred ca "slujeste" pe post de Ap. Pavel, la Biserica [mamii lor] Sf. 30 Arginti!!!



"NIHIL SINE DEO!"

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 08:50

nu mai insist, caci e un caz Pierdut ! e plin de obsesii si deliruri verbale ! ce apel la logica sau bun-simt sa mai faci, cind omul traieste intr-o lume a lui si nimic? ....sau, aproape Nimic nu -i poate sparge opacitatea ?! sa fie sanatos! ....sunt pline ospiciile de oameni ca el.....sincer, imi pare rau ; Omeneste, orice om pierdut ,este o durere ! Dumnezeu sa-l aibe-n paza Lui !

Raporteaza abuz de limbaj
111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 09:15

@ 9am129906

Atât te duce mintea. În campanii electorale lipeºti afiºe, iar între campanii "lipeºti" articole din ziare. Pe oriunde. Nu conteazã subiectul!
De fapt greºesc luându-te la rost. Fãrã meserie, un asemenea "job" este apogeul la care ai visat.


Raporteaza abuz de limbaj
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Membru din: 6/11/2010
Oras: Brasov

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 11:32

Schizofrenie :
@165 posteazã acelaºi mesaj la nebunie !... normal sã facã asta , pentru cã asta vede la antena ... aceleaºi mesaje repetate la nesfârºit doar-doar prostimea pune botul ...
Vasile e lupul monarhisto-liberalo-schimbist (ca sã folosesc o formulare tipicã) , dar când posteazã seamãnã izbitor de mult cu un propagandist puternic îndoctrinat de ideologia de partid ºi de stat . N-are nici o vinã ... a rãmas setat sãrãcuþul ....
La capitolul ãsta aº mai aduce aminte niºte ...numere , dar sunt sigur cã nu intereseazã pe nimeni . Numerele sunt importante . Pãcat cã doar în matematicã ....
Schizofrenic vorbind , voi sunteþi cei ce repetaþi cu înverºunare JOS Bãsescu .
Vã aduc aminte cã Bãsescu nu mai candideazã .
E ultimul sãu mandat.
întorcându-ne însã la realitãþile vieþii, vã pot spune cu certitudine cã singurii ce au probleme cu Preºedintele þãrii sunt veºnicii abonaþi la banul public : miliþieni, medici, profesori, plimbãtorii de foi de prin primãrii... pot restrânge întreaga gloatã într-un singur cuvânt : ªPÃGARII !
Dai ºpagã la miliþian, la medic, la profesori, la primãrie ....
Ei sunt ciolãnarii ºefi ºi familiile sau prietenii acestora .
De frica pãrãsirii unui post care deºi prost plãtit salarial , din ºpagã poþi ajunge la sume ce îi fac ºi pe occidentali sã roºeascã de invidie ..., fac tot ce le stã în putinþã sã ne "arate" ce neom e Bãsescu ãsta care le-a pus gând rãu ....
Cei doi mai sus amintiþi, sigur fac parte din aceastã categorie . Iar dacã nu fac , înseamnã cã schizofrenia este un diagnostic greºit . Lucrurile stau mult mai ... rãu ! Grav chiar .




PS. Vã aduc aminte , a nu ºtiu cît-a oarã , cã simpla copiere a unor articole, scriei sau a unor exprimãri pe blog , a unor personaje nu tocmai de urmat , nu este o dovadã de ... pricepere a voastrã . Dimpotrivã . În regnul animal se regãseºte exemplarul. Cimpanzeul.
Deci mãi cimpanzeilor deontologi , mai puneþi dracului mâna pe carte ºi începeþi sã faceþi analize . Sau nu ºtiþi ce este aia ? Nu m-ar mira... Treziþi-vã o datã din lâncezeala asta provocatã de statul cu ochii-n tembelizor.
Viaþa realã nu este formatã din crime, violuri ºi "dezbateri" ...
Iar dacã sunteþi în pensie(cum cred cã sunteþi majoritatea), mai luaþi un nepoþel de mânã ºi plimbaþi-l , sau mai faceþi o vizitã pe la vreo bibliotecã , mai citiþi dracului ceva , cã sigur asta ajutã la încetinirea procesului de ramolire a creierului ...
PS2. Tu mãi nea Vasile cel Vitezã , ia-te de mãnã cu cifra aia dezaxatã mental ºi aruncaþi-vã-n neant ... iubindu-vã mult . Poate aºa mai spãlaþi din negura ce vã acoperã fãrâma aia de materie cenuºie ce o mai aveþi . Uite pentru început vã pot recomnada un loc ideal : podul "Prieteniei" Giurgiu-Ruse. Zona de mijloc. Un loc mirific . ªi sigur , dupã plonjare , zona paradisiacã în care ajungeþi SIGUR sutã la mie vã ... spalã !! Plus cã îndepãrtezã ceaþa ...
Mult supces, bãi inteligentule.


Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Membru din: 6/11/2010
Oras: Brasov

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 11:40

De la: gabigabi, la data 2011-02-04 08:05:33@ dr. CUCU IOAN - o societate construita pe Minciuna, Furt, Inselatorie , Curvasareala si Alcool, e o societate BOLNAVA ca si omul pe care voi/ tu , il credeti a fi Mesia neamului .....EL - cel asteptat - NU FURA, NU MINTE , NU RIVNESTE LA BUNUL ALTUIA si NICI LA FEMEIA ALTUIA.....mai cautati caci ati GRESIT omul !






Nici nu ai idee Gãbiþo, cât mã bucur cã tu nu faci parte din aºa o societate !!!
Tu eºti în afara ei !.....
Plus cã tu nici nu eºti ruptã de realitate !!
Fug repede sã te bag la "Lucruri de bazã în viaþã" !!!!
Nu înainte sã îi cer permisiunea lui Miºu ...

Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Membru din: 6/11/2010
Oras: Brasov

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 11:49

De la: 111dinu, la data 2011-02-04 09:15:06@ 9am129906

Atât te duce mintea. În campanii electorale lipeºti afiºe, iar între campanii "lipeºti" articole din ziare. Pe oriunde. Nu conteazã subiectul!
De fapt greºesc luându-te la rost. Fãrã meserie, un asemenea "job" este apogeul la care ai visat.







Noroc cu dumneata , mãi tovarãºu' domn Dinu !
Care ne dai replici scurte , dese ºi pline de înþelepciune politicã !!
Murea topicul ãsta fãrã matale care le ai cu scrisu' , nu ca bãlãlãii ãºtia pro-bãsiºti !
útia copiazã dom-le !!
Nu ca tine , care eºti cunoscãtor .
Sunt sigur cã dumneata cunoºti politica. Mai ales personajele politice .
Personal , nu aºaaaa, din televizor ....mãi domnule tovar㺠.....

Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Membru din: 6/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 11:54

Mai sunt lupte ?
Mai sunt ?
A biruit careva ?

Ete, d-aia imi plac mie filmele porno: se stie care-s curvele, din prima.

Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 12:07

De la: revenitu, la data 2011-02-04 11:49:26
De la: 111dinu, la data 2011-02-04 09:15:06@ 9am129906

Atât te duce mintea. În campanii electorale lipeºti afiºe, iar între campanii "lipeºti" articole din ziare. Pe oriunde. Nu conteazã subiectul!
De fapt greºesc luându-te la rost. Fãrã meserie, un asemenea "job" este apogeul la care ai visat.







Noroc cu dumneata , mãi tovarãºu' domn Dinu !
Care ne dai replici scurte , dese ºi pline de înþelepciune politicã !!
Murea topicul ãsta fãrã matale care le ai cu scrisu' , nu ca bãlãlãii ãºtia pro-bãsiºti !
útia copiazã dom-le !!
Nu ca tine , care eºti cunoscãtor .
Sunt sigur cã dumneata cunoºti politica. Mai ales personajele politice .
Personal , nu aºaaaa, din televizor ....mãi domnule tovar㺠.....


Mã copleºeºti cu atâtea "laude". Apropo, dintre politicieni îl cunosc personal doar pe Radu F. Alexandru. Din respect pentru trecutul profesiei sale, nu îþi voi detalia parabaza în care joacã alãturi de PD-L ºi care îi aduce multe "critici" nu numai din partea mea.
Dacã înþelegi cele spuse este bine. Dacã nu, Dumnezeu cu mila...

Raporteaza abuz de limbaj
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Membru din: 6/11/2010
Oras: Brasov

Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 12:56

De la: 111dinu, la data 2011-02-04 12:07:42
De la: revenitu, la data 2011-02-04 11:49:26
De la: 111dinu, la data 2011-02-04 09:15:06@ 9am129906

Atât te duce mintea. În campanii electorale lipeºti afiºe, iar între campanii "lipeºti" articole din ziare. Pe oriunde. Nu conteazã subiectul!
De fapt greºesc luându-te la rost. Fãrã meserie, un asemenea "job" este apogeul la care ai visat.







Noroc cu dumneata , mãi tovarãºu' domn Dinu !
Care ne dai replici scurte , dese ºi pline de înþelepciune politicã !!
Murea topicul ãsta fãrã matale care le ai cu scrisu' , nu ca bãlãlãii ãºtia pro-bãsiºti !
útia copiazã dom-le !!
Nu ca tine , care eºti cunoscãtor .
Sunt sigur cã dumneata cunoºti politica. Mai ales personajele politice .
Personal , nu aºaaaa, din televizor ....mãi domnule tovar㺠.....


Mã copleºeºti cu atâtea "laude". Apropo, dintre politicieni îl cunosc personal doar pe Radu F. Alexandru. Din respect pentru trecutul profesiei sale, nu îþi voi detalia parabaza în care joacã alãturi de PD-L ºi care îi aduce multe "critici" nu numai din partea mea.
Dacã înþelegi cele spuse este bine. Dacã nu, Dumnezeu cu mila...






Înþeleg .
Dacã ºi "critici" , sã înþeleg cã sunteþi prieteni .
Iar dacã tot mai ai un dialog cu d-l Alexandru , deºi el þi-a înºelat aºteptãrile , intrând la propriu în "bãtãlie", cum se desfãºoarã acesta ?
Sigur nu în termenii cu care postezi pe topicurile politice ...
Spuneai ceva de respect .... Un cuvânt "inimaginabil" aici , nu-i aºa ??
ªi ca sã te parafrazez , spun : dacã înþelegi cele spuse ... e bine . Dacã nu , nu !
ªi eu sper ca Dumnezeu sã aibe milã ...
Cã paradoxal câteodatã , Dumnezeu, cel ce ne învaþã de bine, este nemilos ....

Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
9am243736

2704 mesaje
Membru din: 19/11/2010
Postat pe: 4 Februarie 2011, ora 13:15

De la: 111dinu, la data 2011-02-03 22:53:37
De la: 9am129906, la data 2011-02-03 14:17:31Pentru Ignorantii acestui forum,redau mai jos din lucrarea mea monografica,Psihiatria sub dictatura comunista,un fragment in care vorbesc despre experimentul de la pitesti.

In felul acesta prostii vor muri de ciuda ca pitzigoiul.

Iata Linkul lucrarii,desi stiu ca cititul nu este pentru echipa lui Jicman de la alianta socialista(PNL/PSD)

dl.transfer.ro/transfer_ro-03feb-0d3238a61390967.zip

Gaby sa n-o citesti ca te faci prea desteapta


Iata fragmentul din aceasta monografie privitoare la Pitesti:

Ingineria sociala comunista

Intreaga epoca comunista, indiferent de aria sa geografica, a reprezentat un permanent experiment social, o permanenta tentativa de inginerie sociala, dar nu numai in psihiatrie. Prin acest proces s-au fortat limitele psihologice si biologice ale omului, s-a incercat permanenta sa modelare in conformitate cu niste principii ideologice anticristice specifice comunismului: ura de clasa, ateismul, crearea omului nou, exersarea urii permanernte.
Poate ca nimic nu apare mai pregnant pentru ingineria sociala comunista decat asa-zisul experiment de la Pitesti, un experiment-etalon, care in grade si intensitati deosebite se va aplica la scara intregii societati. Acesta a devenit in fapt un adevarat camp concentrational si, de ce nu, a devenit un adevarat univers al teroarei ce se aplica la nivelul intregului lagar socialist.
Fenomenul de inginerie sociala aplicat in mod brutal in inchisoarea de la Pitesti a fost extins in grade diferite la nivelul intregii tari, apelandu-se la metode coercitive permanente, generatoare de frica - insecuritate in proportie de masa, lipsa de loialitate a celor apropiati, a oricarui sprijin sau posibilitate de apel - prin actiuni dirijate “stiintific": frica de restructurare, de delatiune, permanenta fuga dupa alimente sau alte bunuri minime care asigura existenta, lipsa de sanse in competitie daca nu esti conformist etc. Chiar daca fenomenul Pitesti argumenteaza fragilitatea conditiei umane in contact cu raul (caci toti cei supusi reeducarii la Pitesti au cedat pana la urma), ambitia de a avea adeziunea totala la valorile ateist-comuniste a vizat in fond identificarea cu agresorul, transformarea victimei in calau (cel putin delator sau oportunist). O astfel de actiune pe o atat de mare durata de timp a dus la modificari profunde ale personalitatii omului.
Generalizarea saraciei, infometarea cronica ne apar astazi ca actiuni deliberate ale sistemului comunist, ca metode pentru aservire a persoanei umane, silita astfel ca si in conditia carcerala sa fie preocupata numai de existenta fizica. Totalitarismul, prin dependenta economica, educationala, controlul rezidentei si chiar al nasterilor (cu imaginea idilica a “statului parinte”), avea ca unic scop nu numai monopartidismul, dar si controlul vietii spirituale in scopul infantilizarii individului si prin aceasta a manevrarii sale.
Oare un asemenea mecanism nu putea sa explice multiplele cedari in fata opresorului, printre care si colaborarea psihiatrului cu puterea politica?
La Pitesti, ca si in marea societate, nu se urmarea doar o adeziune formala, superficiala si oportunista fata de comunism, ci se urmarea o adevarata mutatie psihica, o schimbare a personalitatii, adica tocmai ceea ce in mod curent se numeste inginerie sociala, o actiune de “spalare a creierului”, o actiune criminala specifica regimurilor de dictatura existente in istoria omenirii. Aceasta actiune diabolica urmarea in fapt o transformare a fortelor adverse in sustinatori convinsi ai comunismului, de fapt o adevarata “mutatie” biologica. Din pacate, in comunism acest fenomen avea caracter de masa, iar la Pitesti toti cei supusi “reeducarii” au cedat pana la a deveni ei insisi tortionari.
Din punct de vedere moral, rezultatele reeducarii comuniste echivaleaza cu o degradare totala, iar deformarile caracteriale s-au mentinut si au aparut chiar in afara manevrelor de represiune si, de ce nu, chiar si in viata familiala sau personala. Acest lucru, subliniaza D. Bacu, dovedeste ca modificarile de caracter suferite in cadrul sistemului comunist totalitar au fost extrem de profunde si, din acest motiv, foarte durabile.
Nebunia colectiva aparuta ca rezultat al ingineriei sociale comuniste a fost intretinuta in anii comunismului in mod sistematic de catre adevarati maestri in arta dezumanizarii, iar victimele, in cazul psihiatriei, au fost atat pacientii, cat si psihiatrii. ”Spaima indescriptibila”, cum o numeste M. Popescu, cultul social al fricii si insecuritatii au determinat adesea ca victimele sa se identifice, de exemplu, cu politia politica si cu tortionarii regimului. Ca si in cazul experimentului Pitesti, subalimentatia cronica a populatiei, stresul permanent erau fondul pe care se petreceau acele manevre ideologice care trebuiau sa duca la crearea “omului nou”. Victima si calaul erau la Pitesti tot timpul impreuna. In societate impreuna cu noi erau mereu activistul de partid, informatorul, metodele de ascultare si delatiunea, acestea putand aparea de oriunde si in orice moment. Atat la Pitesti, cat si in marea societate socialista individul putea fi oricand livrat fizic tortionarilor sai - cazul abuzului psihiatric fiind doar unul particular, individul fiind in toate cazurile lipsit de sprijin interior prin bulversarea valorilor morale si religioase, starea sa sufleteasca trebuind sa fie intr-o permanenta panica.
Iata de ce in inchisoare, ca si in marea societate credinta in Dumnezeu era una dintre tintele preferate ale distrugerii morale si care pentru psihiatria abuziva devenisera motive pentru a fi etichetate ca “paranoia”. Daca individul avea o credinta religioasa sau un anumit crez politic, acest lucru nu numai ca nu era acceptat de catre societatea comunista, dar pentru psihiatria comunista ele trebuiau sa devina subiecte de diagnostic clinic. Coeziunea umana, prietenia, increderea in figuri protective, cum ar fi trebuit sa fie de exemplu medicul, trebuiau sa fie sistematic distruse. Nimic nu trebuia sa te sprijine in fata sistemului comunist. Pentru scopurile partidului, prietenul trebuia denigrat, lovit, psihiatrul trebuia sa-si denunte sau chiar sa-si tortureze pacientul, prin profesia sa sa ajute organele de represiune. Individul trebuia sa aiba astfel sentimentul “livrarii absolute”, fenomen caracteristic doar conditiei infantile sau la animale (Zamfirescu).
Poate nimic nu a fost mai ucigator in regimul comunist decat distrugerea increderii si suportului interuman, adica exact inversul moralei crestine. Individul nu trebuia sa poata avea incredere in prieteni, in medic, nici chiar in preot. El nu se putea confesa, nu se putea asocia cu nimeni, trebuia sa apara singur in fata puterii, singura lui reactie urmand sa fie doar supunerea. Toate aceste actiuni atesta din plin afirmatia ca sub comunism am asistat in permanenta la o actiune de inginerie sociala, un atac brutal si agresiv de transformare a omului intr-o creatie anticristica supusa legilor materialismului si care trebuia sa populeze acest “imperiu al raului” pe care comunismul il pregatea pentru intreaga omenire.



Orice regim politic cu derapaje totalitare, cum este ºi cel bãsescian, are nevoie de oameni bolnavi psihic. Sã sperãm cã sunteþi doar câþiva, ici pe colo...


de la un fin analist, gen radu tudor-analist ecomonic, militar, sociolog, etc., etc., ai trecut la atacuri directe... stiu ca intelegi la ce ma refer, asa ca iti pun o singura intrebare: bolnavii psihici au culoare politica?
daca cel putin ai avea demnitatea sa-ti recunosti principiile politice, indiferent care sunt, nu sa stai la cotitura si sa dai in cap... oamenii astia sunt mai periculosi decat bolnavii psihici...


Pagini: << 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PRESEDINTELE BASESCU:DRUMUL CU SPINI AL UNUI MARE REFORMATOR
Mergi la: