Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Fosta membra 9am.ro 2243 mesaje Membru din: 4/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 23:00
De la: Ingrid, la data 2010-10-23 22:56:45De la: camelia75, la data 2010-10-23 22:52:23De la: Ingrid, la data 2010-10-23 21:39:01De la: camelia75, la data 2010-10-23 21:18:46De la: Ingrid, la data 2010-10-23 21:05:54De la: Marin56, la data 2010-10-23 21:04:59EI! ... CE V-A APUCAT NU MAI POATE OMUL SA MAI GLUMEASCA CA VOI GATA .CU BLAGA CE AVETI....AM CREZUT CA V-ATI CULCAT. TE PUPA TATA...
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 23:06
De la: camelia75, la data 2010-10-23 22:59:08De la: Ingrid, la data 2010-10-23 22:55:10Doamnelor, domnilor, va rog eu, fiti suavi si delicati, un om isi povesteste viata aici, lasati galagia... Phiii, bine ca mi-ai amintit sa fug sa-mi las rand...daca sta atata lume inseamna ca-i un must have, nu? ...aaa...nu, ca am pierdut metroul
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 23:14
De la: Ingrid, la data 2010-10-23 23:06:05De la: camelia75, la data 2010-10-23 22:59:08De la: Ingrid, la data 2010-10-23 22:55:10Doamnelor, domnilor, va rog eu, fiti suavi si delicati, un om isi povesteste viata aici, lasati galagia... n-ai pierdut nimic,popo abia de-acum incolo incep ofensiva de indobitocire a fraierimii,si nu-i must have,e must see....cum se calca dobitocii-n picioare la credinta fast-food...
Zambesc celor ce ma urasc sa simta ura mea...Zambesc celor ce ma iubesc sa simta dragostea mea...
..Iar daca intr-o zi cei pe care ii iubesc ma vor trada le zambesc sa simta indiferenta mea...
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 23:24
De la: camelia75, la data 2010-10-23 23:14:52De la: Ingrid, la data 2010-10-23 23:06:05De la: camelia75, la data 2010-10-23 22:59:08De la: Ingrid, la data 2010-10-23 22:55:10Doamnelor, domnilor, va rog eu, fiti suavi si delicati, un om isi povesteste viata aici, lasati galagia... P�i tu �nc� nu te-ai prins?! Unii tr�iesc gratis iar al�ii degeaba! V� poop...Noapte bun�!
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 23:28
De la: Dorulet, la data 2010-10-23 23:24:50De la: camelia75, la data 2010-10-23 23:14:52De la: Ingrid, la data 2010-10-23 23:06:05De la: camelia75, la data 2010-10-23 22:59:08De la: Ingrid, la data 2010-10-23 22:55:10Doamnelor, domnilor, va rog eu, fiti suavi si delicati, un om isi povesteste viata aici, lasati galagia... Noapte buna Dorulet
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2010, ora 23:54
noapte buna dorulet si vise placute....
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 24 Octombrie 2010, ora 00:51
De la: Ingrid, la data 2010-10-23 23:06:05De la: camelia75, la data 2010-10-23 22:59:08De la: Ingrid, la data 2010-10-23 22:55:10Doamnelor, domnilor, va rog eu, fiti suavi si delicati, un om isi povesteste viata aici, lasati galagia... Mai bine urmaresti emisiunea ...de-ale lui mitica...e mai realista desi trateaza absurdul....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 12:43
Salut ! ...am lipsit si eu oleaca si va-ti luat la harta.... Mai vreti povesti?
|
|
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 12:45
De la: Marin56, la data 2010-10-25 12:43:34Salut ! ...am lipsit si eu oleaca si va-ti luat la harta.... Mai vreti povesti? Nu ne mai lasa singuri...................te-am rugat si eu ceva... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 13:08
De la: Marin56, la data 2010-10-25 12:43:34Salut ! ...am lipsit si eu oleaca si va-ti luat la harta.... Mai vreti povesti?siguuuur! Si povesti si cantece... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 15:43
POI AM CREZUT CA NU MAI VRETI
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 15:46
De la: Marin56, la data 2010-10-25 15:43:06POI AM CREZUT CA NU MAI VRETI Ne'a Marine nu te opri
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 16:39
De la: Tramp, la data 2010-10-25 15:46:36De la: Marin56, la data 2010-10-25 15:43:06POI AM CREZUT CA NU MAI VRETI Tramp. spune-ne si tu o poveste! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 16:47
Dupa ce am venit din armata, ca trebuia s-o faca si pe asta, ca am facut-o si pentru fecioru-miu. El a avut noroc ca la el s-a terminat. Da am facut 2 si pentru el. Dar cu nora tot nu am venit, spre disperarea nanei. De botezat m-a botezat dar de insurat nu a reusit. Tin minte ca eri cand a venit popa si cantand ma scufunda in cazanul ala. De trei ori m-a scufundat popa. Si de fiecare data cand ma scotea afara din apa, oracaiam. Aveam 3 ani pe atunci. Cred ca a murit cu regret ca nu a reusit sa ma insoare. Intr-o zi venise niste rude de-a vecinei de gard, cu care ne invecinam, cu doua fete , una fiind cam grasuta si una era sau mai bine zis ar fi fost foarte buna , in opinia nanei. Venise sa stea in gazda la ea provizoriu, pana gaseau la internatul unde facusem eu liceul. Cea pe care puse ochii nana era sarguincioasa si muncitoare. Chiar incepuse la vreo doua zile sa-mi spele si de ale mele. Nana jubila. Imi placea si mie de ea dar.... era tipul de om care da buzna. Eu nu sunt de acord cu asta. Si unde pui ca mama ei , la plecare , vazandu-ma si pe mine, mi-a spus , sa nu cumva sa ma agat de fetele ei. Ca sa vezi.... Dragoste cu forta nu se poate.... Ma enerva tare. Intr-o zi crezand ca am s-o mai domolesc , i-am spus ca eu caut o fata cel putin egala cu mine, ca studii. Ea avea numai 8 clase . Cred ca am indurerat-o . Mi-a parut rau . Dar deacuma faptul era consumat. A incercat nana sa amelioreze situatia. Eu m-am aparat zicandu-i nanei : Nu a spus masa ca sa nu ma ating de ea? Eu cand promit ceva asa ramane. Ce era sa mai zica nana. Dupa doua saptamani au plecat la internat. Culmea ironiei este ca aia mai solida s-a laudat la masa , ca am vrut sa ma culc cu ele, dar nu au vrut ele. Ei poftim cultura. A facut si ele ca cea din bank. Cica una era intr-un autobuz plin. Si se inghesuiau acolo . Un om era nevoit sa se indese in ea. Ea l-a un moment dat ii zice : ``Ce faci domnule vrei sa ma violezi? Vai doamna nuuu... ! poftim . Ei atunci date la o parte , poate vrea altul. ``Da, asa si ele .Cred ca le pareau rau ca nu le facusem nimic. Nana mea ma tot pregatea de viata, spunandu-mi bancuri erotice. Sa va spun una. ~~ intr- zi ii venise unui baiat ziua sa se insoare. Pe alta parte masa il pregatea. Sti mamam cand ... asa.... la care baiatul Vai ...! si se rusina. Si tot asa. In cealalalta parte mama o invata pe fata, ce si cum . La care fata: A. ! Stiu... Mai ii spunea masa ceva ... la care fata :... A stiu! ... Era stia tot. Asa si eu acu. Chiar si lentul in armata in rarele ore de pauza , ca mai glumea si el , dar numai in pauza de masa, mai Grigoriule , ... i-ai vazut-o vreodata.... ? Eu cam lasam ochii in jos.... Dar ca sa nu fiu batjocura lor imi venise , raspunsul : Da cand ma duceam la baia comunala , am vazut una goala prin deschzatura usii. Si asa am scapat. V-am mai spus ca nu eram rasfatatul fetelor. Am inceput sa-mi idrept atentia la fetele din mahala. Era una Lenuta numai buna. Dar era o dracoaica fara pereche. Era mai mica de cat mine . Dar tot timpul era pusa pe mistouri. Cand am mai vazut ca umbla si dupa 2 iepuri am concluzionat ca nu e de mine. Mi-a dat dreptate si nana. Ma dusem eu intr-o zi la masa si tasu s-o cer. Tasu ar fi fost incantat. Dar nu stiu cum era masa . In schimb cand a auzit ea de ce venisem , s-a infuriat foc. A inceput sa planga, vai doamne, iar tasu ca sa nu ma jigneasca a aspus ca o sa se mai gandeasca. Ei lasa ca m-am gandit eu si pentru tine , am zis eu ,in sinea mea. A vea si pe un altul unul cezarica . Si statea toata noaptea in poarta cu el. M-am retras. Asta era. Mai sus la nr 5 era fam Taralunga. Erau numai Bunicii. Aveau o fata care avea si ea o alta fata, pe Gabi. Masa , ei m-a luat cu lugu lugu ca fata ei ar vrea sa dea la facultate si ca stiinduma ca sunt bun la fizica , s-o ajut pe fata ei, s-o pregatesc. Nu degeaba m-a asigurat ea. Nana cand a auzit oferta ei , radea: `` ei ce mai astepti Bebi , pregateste-o.`` Nu trebuia sa-mi spuna ea ca am inteles si eu aluzia. Am facut cateva zile pregatire cu ea , dar vazui ca numai la carte nu-i era gandul. Asa ca am renuntat. Am invocat o scuza, si am scapat si de ea. Nu a fost sa fie nici asta. Vecina noastra , care trimise pe cele doua fete, atunci, avea si ea trei fete. Una era cu doi ani mai mica ca mine si una cu 7. Si inca una mult mai mica la scoala. Aia cu 7 ani mai mica , cred ca avea dragan la mine. Ma intreaba ca de ce nu ma insor. Iar eu o intreb ,dar tu de ce nu te mariti. Ei ... ca ofi. .. ca asa ... pe dincolo.... Aveau o casa micuta. Toata casa lor era cat o camera de-a lui nana. Noi aveam 3 camere si o bucatarie. Odata intr-o iarna erau sa i-a foc. Noroc de un chirias a lui nana care era atunci , si le-au ajutat stingand focul. Se aprinsese de la teracota un stalp de la casa. Fuses incinsa soba prea tare . Daca a vazut Nela mea � ca asa o chema ca nu ma convinge, imi da alta ideie. Ma intreaba, : `Tu o mai stii pe Rodica? ...Care Rodica? ...Ei ,fata lui tanti Ruxandra? Nu nu o stiu.... Ei ai uitat-o tu... Poate... Ce zici de ea nu ti-ar place... adevarul e ca nici nu o cunosteam iar daca fusese pe la ele , numai de fete nu imi ardea mie. Era mica pe atunci. Ca sa vedeti ce este soarta asta. Vine intr-o zi la mine , invatata ,cred de Nela, ca ar vrea sa dea la facultate si s-o ajut sa o pregatesc. Stiau toti ca eram bun la fizica. Placa asta, o mai auzisem. Nu eram convins ca spunea adevarul. Asa ca am testat-o. ....
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 17:18
Cam greu dar incepi sa te apropii nea' marine...... ...de fete.....
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 17:25
De la: _KARPOV, la data 2010-10-25 17:18:08 Ei se apropie... ele se apropiau de el dar Marin umbla sa le testeze la fizica...!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 17:32
i-am dat cateva exercitii, sa vad ce are in cap. La inceput a fost promitatoare. Eu aveam un unchi , barbatul varei mamei. Cea care azis ca nana cand a murit avea spuma rozie la gura. Si tot la ea am alergata si atunci cand le-am gasit pe bunica si tanti Lili moarte. Erau mai aproape. Unchiu a vazut-o si ia placut de ea. Mi-a zis ca ar cam trebui sa ma insor, iar fata asta ,dupa parerea lui era ideala pentru mine.Nu prea l-am luat in serios, la inceput. Dar incet incet ... stiti cum e cu pofta ... vine mancand. In schimb am vazut ca e fata serioasa. Nu era culta, dar avea liceul pedagogic. Lucra in invatamant la Plesa, ca sublinitoare. Un sat cam la 5 km de satul ei, Bersti-Meria. Acesta apartinea de orasul Bersti. Eu daca nu aveam parinti s-a oferit unchiul acesta sa-mi tina loc de tata. Asa ca intr-o zi am mers impreuna la ea acasa. Cand ne-a vazut Mama ei, ne-a primit bine. Nu stiiau ce si cum. (Ca in reclama de la TV cu bautul.) mai vorbim noi de una alta , mama ei ma stia de mic. In desele vizite pe care i le facea fratelui ei , Stefan . � sotul mamei lui Nela. La un moment dat Unchiul meu profitand de o tacere, incepe: Noi am venit cu gand sa-ti furam fata. Cu atat mai mult ca il cunoasteti pe baiat, nici el nui fat frumos dar nici fata matale nu-i rupta din soare. Se pricepea mosul la chestii din astea. Trebuie sa va spun ca atunci cand a auzit `soacramea` era sa i se faca rau. Nu s-a aratat incantata. Rodica mai avea o sora mai mica Lia, - adica Cornelia, cam prin clasa a IV-a si un baiat �Gigi de 6 ani. In fine am mirosit-o . Nu s-a data pe fata dar... Dupa plecarea nostra , avea sa-mi povesteasca, Rodica mai tarziu, ca a luat-o la bataie. `Ce iti trebuie maritisi, ei stai ca iti dau eu maritis.. Si a batut-o cu rufele din balie. Noroc de socrumiu ca a scapat-o. Pana la urma sotul ei a convins-o � nea Vasile. Suparata Rodica a fugit de la ei si a venit la mine incercand sa primeasca alinare. M-a impresionat nespus , nu stiu ce ama gasit la ea , dar am inteles ca in sfarsit am gasit pe femeaia care imi trebuia. Dupa vreo 4-5 zile ma pomenesc cu ei la poarta. S-au dus intai in recunoastere pe la fratele ei. Probabil ca au convins-o si parintii lui Nela. I-au povestit istoria vietii mele in doua cuvinte si asa au convins-o. Problema era in schimb alta. Mama ei facuse o intelegere cu un alt baiat de la ei mai instarit si cu masina. Asta era . In schimb Rodica nu prea il agreia. Era camm... ...``da nu zic ca e beker....```Un lucru e sigur ca fata facuse alegerea. Nu mai putea da inapoi. Si mai ales ca si Rodica intelese, ca ar fi mult mai fericita cu mine, decat cu el. Pe ei ii rodea ... materialul... sa fie inginer, cu masina, slab de gras si devreme acasa...Si a venit si logodna apoi Nunta. Logodna am facut-o la mine acasa. Iar nunta, la ei la tara. Cand am luat-o pe Rodica , astia si acu ma mai urmareau cu crimele acelea. Au luat referinte si despre noi. Dupa un an s-au potolit si ei. Cand a venit intr-o seara de la scoala, obosita, - ca tragea mereu la mine- ma intreaba :`` mi-o arati si mie`` Ca de atunci radeam de ea. `Ea se apara zicandca a vrut sa zica , ca sa-i arat verighetele. Dupa un timp i-am zis sa nu sa se mai duca tocmai acolo la Plesa. Cu ajutorul lui Negru, tatal lui Eugen i-am gasit servici aici in combinat. Dupa un an...
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 17:33
DA BUNE OBSERVATII...
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 17:36
SCUZE NU AM OBSERVAT, ERA BERESTI - MERIA
|
Postat pe: 25 Octombrie 2010, ora 18:46
an...MI-A DARUIT UN COPILAS Era fetita. I-am zis Roxana. Eram la sevici si stateam ca pe jar. Era de 2 zile la spital. Si nimic. Cand pe la 12 dau telefon de acolo si aflu ca devenisem tatic, M-au luat emotiile. Colega cu care lucram la centrala a observat dar nu a zis nimic. Cand a aflat soacramea, - ma scuzati ca ii zic asa , ca si ea, se luase:`` de ce nu-i zic mama. `` , Iam spus ca nu pot. Dar asta va zic mai tarziu. De la inceput imi dorisem o fata, si iata ca s-a implinit. Tatal lui Eugen a vrut sa-i pun numele Gherghina, Dupa numele lui , Gheorghe. Eu vroiam Roxana. Pana la urma a cedat ei, punand-ui si numele lui fiusu � Eugenia , si Roxana, ca mine. Asa ca a iesit Eugenia-Roxana. Am fost de acord. Cand s-a facut mai mare, ii spuneam ficamii , nantu batranul a vrut sa-ti puna numele de Gherghina. La care i-a de colo, : aoleu... cum sa-mi puna numele asta, ? ,... ca il bateam...:) pe mine ma cheama Roxana. Pana si ea de acolo din burta, stia cum o s-o cheme. Era in general buna. Noptea nu ne lasa sa dormim. Faceam cu schimbul de planton , ca in armata. Amandoi ne duceam la servici dimineata, la 5. Apoi o perioada cand se marise luam lapte. Ne duceam seara , ca sa tinem rand, puneam sacosa cu sticle si pana dimineata, ne duceam de trei ori sa verificam . Sa ne vada lumea. Odata , nu am mai gasit nici sticlele nici sacosa. Dupa care ne-am invata minte. Puneam cate o piatra in sacosa. Si veneam cu sticlele de acasa. Ce fel era lumea asta. La inceput , nu zicea nimeni nimic. Dupa un timp, cand incepea sa scada laptele, incepeau: Ca dati cate doua chile sa apuce toata lumea. Dupa alte minute, dati cate un chil sa apuce toata lumea. Erau in stare sa deschida sticla si sa dea cu lingurita, ca sa apuce toata lumea. Erau zile cand ma intorceam cu sticlele goale. Cand eram amandoi lua si ea , luam si eu. Ne faceam ca nu necunostem . Atata ne trebuia.! Dar asta nu eru singurile randuri. Era si la butelii. Se facea lista de seara care se striga la 12 noaptea si cine ,era , era. Cine nu... a doua zi veneau altii si rupeau lista, ca nu e buna...Si se treceau ei. De multe ori , profitam de delegatiile de la noi , ca sa fac piata la Bucuresti. Era in perioada cu cartelele. Daca aveai buletin de Bucuresti luai, daca nu , nu. Ma rugam de cate o femeie mai in varsta sa-mi ia si mie cate ceva. Stateam si aici la Bucuresti la randuri . Odata am stat la rand la oua si cand am ajuns si eu in fata s-au terminat oule. Statusem si doua ore. Trageam , la verii mei , cei care au lesinat. Se insurase si Fanel al meu. Dar si frate-su Viorel. Mama lor Tanti Lucretia era cam bolnava. Dupa cativa ani a murit si ea. Am mai fost de cateva ori la ei dar, au renuntat la telefon si nu mai puteam sa iau legatura cu ei. De ceilalti veri si verisoare nici nu se mai punea problema. Cand incepuse si Roxana sa mearga, s-a imbolnavit Rodica mea. M-am ocupat eu de fata. A sta oleaca internata. In ast timp am invatat-o pe Roxana sa mearga. S-a speriat cand a venit acasa. Cum de reusisem. Simplu ! Cand ii era foame ii puneam mancarea la distanta de pat. Ea mergea de-a lungul patului tinand-use de el. Cand se termina patul plangea. O aud si acu . Tata papa. Da vrei papa vin-o si ia. Se punea de-a buselea. Si vene in patru labe. Nu asa. Si o duceam la loc.Apoi ii dadeam pauza si mancare. Si tot asa. Dupa vreo doua zile s-a invatat. Si venea singura la mancare. Asa am invatat-o. Am incercat din toate rasputerile ca fica si mai tarziu feciorumiu sa nu treaca prin ce am trecut eu. Nu inseamna ca le-am cantat in struna. Cand era cazul ii franam la timp. Dar nu cu bataie ci cu vorba buna. Si ma intelegeau si m-au inteles. Fata a fost si este sufletea mea. Costica a fost a lui Rodica. Cand s-a mai marit o duceam la camin. Acolo nu aveau grija de ei, si a racit. Chinuite cu ea. Dupa aia cand a mai crescut o duceam la gradinita. Osculam cu noaptea in cap, si o lasam la usa, si noi plecam la servici. Statea mititica si nu zicea nici pas. Nu era o fire fricoasa. In schimb aveam grija de cand eram sa raman fara ea. Erau sa mi-o rapeasca tiganii. Un alt unchi de-a lui rodica, incerca s-o sperie spunand-ui de Bau-Bau. La care ea de colo ; Nu ezista Bau , bau. Degeaba incerca unchiul s-o sperie ca nu reusea. O tinea pe a ei. La gradinita ii faceamdesenele, cu tot felul de animalute. Cand au intrebat-o cine le-a facut , a zis ca tata. Atat le-a trebuit celor de la gradinita. Mi-au dat de treaba . sa le fac desene cu scene din diferite povesti. Au vazut ca le aveam, si ... sa nu ma plictisesc cumva. Desenasem o furnica uriasa si o coloram . Dupa ce am terminat-o ficamea a fost foarte entuziasmata, de desen. : vai ce frumoasa e!`.Faceam tot felul de animale de prin povesti , trompisor , ciocanitoarea woody, ursul masi ...lupul lui tasu..., pinguinul chilii . Erau toti gravati pe peretii camerei unde dormeam. Si a venit si la ea scoala � clasa a �I-a.
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 18:07
Gata ! ..m-am hotarat , m-am dus la dentist. Mi-am luat inima in dinti. Esta adoua oara in viata mea. Ce ii iubesc eu pe astia...cand am intrat inauntru, ma facusem mic ca luis de funes. Doctorul m-a invitat politicos sa iau loc. A inceput sa ma intrebe de una alta . Mi-a explicat procedura si mi-a promis ca no sa ma doara de loc. Incepuse sa ma ia si el cu povesti, ca decand am mai facut prima lucrare, ba cu charle chaplin, ba cu Stan si Bran, pana la urma mi-a dat un sprei in gura, ca mi-a amortit toata gura. Am mai stat oleaca la taclale, dupa care ...gura mare si crash... gata am simtit o intepatura cat te-a piscat un purice. Si asa am mai rama s vaduv de un dinte. Am dat divort de el. Vineri mai dau divort de inca doi. In ritmul asta o sa raman in curand , chel in gura. Sa vad cum fac rost de bani sa-i pun la loc. La urma ma intreaba Doctorul : ei , iti mai este frica ? Eu , Nu! Cand sa plec intra o domnisoara asa ca ficamea, tremurand toata. Doctorul ii spune : nu te teme ca si lu domnul i-am scos un dinte si nu l-a durut deloc... Fata se uita la mine cu neincredere. Eu incerc s-o fac pe grozavul ca in filmul co Mr. Bean, la filmul de groaza. Ii confirm ca n-o sa o doara de loc. Am plecat si am lasat-o..... Cu ocazia asta, o sa-mi fac si dintele de sus care mi- la spart la scoala, un coleg. El a fost facut odata dar a cazut coroana. Sunteti acasa ca incepe povestea de seara....:)))
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 18:14
Da'de ce n-ai zis ca ai ora la dentist, i-am aliniat pe toti, dar a trebuit sa dau doua randuri de sucuri si pop corn sa nu plece. Gata, bat gongul?
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 18:46
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 19:04
A mers bine o perioada casatoria noastra. Dupa un timp cine credeti ca vine la poarta : - Lenuta. Da fata care am cerut-o in casatorie si care m-a refuzat. Venise chipurile s-o intrebe ceva pe Rodica, taman , cand nu era ea acasa. Nustiu daca stia sau nu. Din una in alta vede cartile mele si cere si ea cateva sa , chipurile sa le citeasca. Ma anunta ca a dat si ea ~ divort~ de Cezarica al ei . Imi bate apropouri. Eu ii zic cand am venit la tine de ce m-ai refuzat ? poi tu chiar aveai de gand sa ma iei de nevasta , face ea. Da , zic. Acum e prea tarziu. Dupa vreo cateva zile imi aduce cartile, si imi cere altele. Azi asa maine asa, pana se inseaman si tanti Tinca mama lui Nela , verisoara lui Rodica. Cand Vine Rodica i-a povestit de vizitele lenutei. Rodica s-a suparat si i-a interzis sa mai vina la mine. Oricum nu era nici o problema. Dar asa sunt femeile, nazuroase...Ii cama paruse rau Lenutei.... Acum intrarea Rodicai in familia mea , au aparut o multime de neamuri, care mai de care mai .... interesate. La vreo doua case mai incolo locuia o alta vara prin alianta cu Rodica , una Mariana. Mai avea o vara de-a lui sorusa lui masa, pe care topt Mariana o chema... Ce te faci cu atatea Mariane... Dadeam si noi cate o serata cateodata pe la sfarsitul saptamanii, unde invitam numai tineret si mai ales Mariane. Una din Mariane, ma enerva dar m-am abtinut , numai eu stiu cum. Era cat pe ce sa cad in pacat. Atata imi trebuia sa auda Rodica. Odata m-am dus la ea �mariana, si am patit ca la `veta` Suna la usa cine credeti Rodica. Venise cu videoul sa vedem filme. Alta data vine Mariana la mine. Eram singur, si iar isi baga coada tanti Veta , coada. Suna iar la poarta . cand ajung la poarta , cine gredeti, ca era � nu Rodica, soacramea. . A intrat s-au facut prezentarile. Lui soacramea nu i-a placut pozitia lui mariana care statea pe un scaunel si cu picioarel desfacute si cu rochia scurta si ridicata. M-a si parat, cand a venit Rodica de la munca. Nu aveam noroc si pace. Totdeauna se ivea cate o piedica. Nu stiu daca m-ar fi convins, dar cine stie. In general nu am foat si nici nu sunt fustangiu, dar imi plac gagicele sa le admir ,macar din priviri. Si din poze. Am o colectie intreaga. Cand se facuse ficamea mai mare o luam si pe ea la cate un ciubuc. Era foarte lipicioasa si se capata mereu cu cate ceva bun. Numai eu nu ma capatam cu nimic. Cand era mica soacramea a luat-o la tara pe ficamea. In schimbul ficei mici �Lia. Facea si ea la posliceala asistente, si ca sa nu stea cu gazda, statea la noi , ca schimb. A stat 3 ani. Cand ma duceam la tara ficamea imi sarea mereu in gat. Ma intreba mereu : `ce mi-ai aduc bun?` Cam se invatase sa raspunda decand era la tara. Mamaia- cum ii spunea ea o cam alintase. Nu stiu ce i-am spus intr-o zi , cand ea imi raspunde foarte senin : `auzi, daca nu-ti convine , sa pleci la casa ta`. De atunci pana azi ii aduc aminte de asta si se amuza. `Auzi daca nu-ti convine sa pleci la casa ta, asa cum mi-ai spus si mie, odata. Avea simtul mahalagismului. Se certa de mica la gard cu tanti Tinca. `Cio... Cio... o blagoslovea pe matusa. Era silitoare la scoala poate chiar foarte silitoare. Pana in clasa a �IV-a nu am avut probleme cu ea. Din a �V-a insa a inceput sa scartie , si mai alea la matematica. Nu intelegea si pace. Cu toata stradania mea. A ajuns si in a �VIII-a . Ce mai aveam fata mare. A dat si la Liceu . Acolo alti prietenei alta distractie. Da matematica merge foarte prost. In colo la celelalte, nu avea probleme. Eu nu stiu daca am ceva in comun cu Creanga , dar un lucru e sigur, ca ficamea cand era mica vorbea numai in versuri, si rime. O fi avut ceva comun cu Eminescu. Doar era nascuta in zi cu Eminescu - 15 ianuarie. A dormit cu mine pana in clasa a-VI-a . eram nedespartiti. O facea geloasa pana si pe Rodica. Mariana cealalata , vara lui rodica, vorbea si ea cu unul valentin . lucra atunci in combinat ca contabil la turn. Intr-o zi s-au luat. Acum ni se marise si mai mult familia. Ne duceam cand ei cand noi in vizita. Binenteles ca se lasa cu bairam, ceea ce o supara pe tanti Tinca, ca faceam galagie. Jucam pedepse , pana spre dimineata, si ieseam afara in curte si strigam fiecare ce ni se dadea. Unul sa faca ca cocosul, unul ca broasca, etc. A fost frumos. Mi-a aduc aminte ca , eri au fost toate astea. Intre timp s-a maritat si Mariana care ma curta , si sorusa, -Stela. Parintii lui Mariana au lucrat la SPIACT ca mine , la tamplarie. Acum el e batran si bolnav. Lui tanti Tinca i-a murit si sotul ei. Cu aceasta ocazie am profitat sa ne mai vedem , ca nu ne mai vazusem cu fetele ,ei de ani de zile. Nela are acu 37 de ani. S-a maritat si ea dar nu a fost sa fie. A divorta si a ramas si cu un baiat care acu e cat feciorumiu , Costica. Pe vremuri cand abia ma luasem cu Rodica ne facea si ea vizite inopinante. Si tot cand nu era acasa Rodica mai ales. Odata m-am trezit cu ea la geam, trage perdeaua, si ma intreaba ce fac. Eu tocmai ma imbracam. Cand am vazut-o la geam m-am intors cu spatele , asa ca nu a prea vazut mare lucru, pe cand imi trageam chilotii pe mine. A doua zi era ziua lui unchiul , tatal ei. M-am dus si noi la ei, in vizita. Pe la sfarsit , Nu ma rabda si ii spun lui Nela , de fata cu toti: Auzi nela , sa nu mai vii la mine , fara sa ma anunti, si sa tragi perdeaua ca , daca eram dezbracat . Nu s-a simtit bine... Am, lasat totusi un loc de buna ziua. Am invatat si eu o vorba de la saraca soacramea , ca am scapat si de ea si de el, intre timp, : `sa lasi loc de buna ziua , oriunde te duci sau orce faci`... chiar daca esti suparat, ca nu se stie, niciodata....
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 19:08
dar ce , ai deschis la tine cinematograf faceti acu cu randul?
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 19:10
va plce fica mea s-o vedeti mai tarziu sau azi , in poza e un moft... s-o vedeti naturel...
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 19:13
De la: Marin56, la data 2010-10-26 19:10:02va plce fica mea s-o vedeti mai tarziu sau azi , in poza e un moft... s-o vedeti naturel... nu o vedem... te rog, posteaza la POZE acolo la tine pe profil, asta si celelalte. si pune-ti avatarul de la inceput..asa putem sa vedem si povestitorul, si personajele.
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 20:27
da nu stiu ce are ca le ea greu
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 20:36
vedeti ca am pus cateva poze . le vedeti?
|
Postat pe: 26 Octombrie 2010, ora 20:40
De la: Marin56, la data 2010-10-26 20:36:27vedeti ca am pus cateva poze . le vedeti? Da, tocmai ma uitam in album..ma mai incurc, poti sa scrii la fiecare cine-i? Imi place mult fiica ta din poza cu voi trei. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

o floare pentru o doamna.. mare!
Unii tr�iesc gratis iar al�ii degeaba!
Ne'a Marine nu te opri
nu o vedem... te rog, posteaza la POZE acolo la tine pe profil, asta si celelalte. si pune-ti avatarul de la inceput..asa putem sa vedem si povestitorul, si personajele.