Info
x
Hai sa mai si radem cine stie bancuri sa le posteze
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 22:17
De la: Ebony, la data 2010-04-30 22:13:19Un motan se plimba pe camp. O vaca il intreaba:
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 30 Aprilie 2010, ora 22:19
Un tip intreaba o domnisoara:
-Domnisoara, sunteti amatoare de placeri sexuale? La care domnisoara: -Amatoare-i mata eu sunt profesionista!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:09
Spuneti, copii, care e cel mai paros animal ce exista?
- Ursul, spune un elev. - Vulpea, altul. - Iepurele, pisica, leul, etc. ceilalti. Bula ridica si el mâna: - Doamna de muzica… - Pai cum, mai tampitule, ce ti-a venit?… de unde ai scos si prostia asta? - De la domnu’ de desen, care a zis ca un an i-a trebuit pana a parlit-o…
|
Fosta membra 9am.ro 813 mesaje Membru din: 23/04/2010 |
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:14
O blonda frumoasa foc, in autobuz.
Unu se-npinge-n ea. "Ce faci Domnu' vrei sa ma f..i?" "Vai de mine, domnita, va rog sa ma iertati! Nu!" "Poate vrea dinsu' sau celalalt!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:14
De la: 9am186235, la data 2010-05-01 00:14:14O blonda frumoasa foc, in autobuz.
|
Fosta membra 9am.ro 68 mesaje Membru din: 30/04/2010 |
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:17
O DOAMNA ISI PLIMBA CAINELE PE STRADA
DIN SENS CONTRAR VINE UN DOMN TREC AMDOI UNU PELNAGA CELALAT SE SALUTA DOMNUL: AHHH! CE BINE E DE CAINELE ACELA AS VREA SA FIU IN LOCUL LUI DOAMNA: NU TE BUCURA CAL DUC LA CASTRAT :))=)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:18
De la: rock_fusion, la data 2010-05-01 00:17:35O DOAMNA ISI PLIMBA CAINELE PE STRADA
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:26
ARMATA ROMANA VS ARMATA GERMANA
INTRE ARMATE O GROAPA CU CROCODILI GENERALUL NEAMT: -PUN PARIU CA POC ADUCE DIN GROAPA ACEEA 5 CROCODILI....TRIMITE UN SOLDAT SI ADUCE ACEI CROCODILI.. GENERALUL ROMAN:AAAH! TREABA DE FEMEIE NOI PUTEM ADUCE 15 CROCODILI.....CHEAMA UN SOLDAT ROMAN SI I SPUNE:ADUMI 15 CROCODILI! SOLDATU: SAI ADUCA MATA!!!! GENERALUL R:TIAM SPUS MA CAI TREABA DE FEMEIE:)):))=))
|
|
|
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:36
Un om merge la un centru de inchiriat schiuri.
- Aveti schiuri si clapari marimea 56? - Ce marime??? - 56 dom’ne - Dar la ce va mai trebuie schiuri?
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:39
De la: rock_fusion, la data 2010-05-01 00:26:10ARMATA ROMANA VS ARMATA GERMANA
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:43
WELL DONE
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:46
De la: rock_fusion, la data 2010-05-01 00:43:48WELL DONE
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:49
NICA SI UNCHIUL SAU
NICA: SARUTMANA UNCHIULE UNCHIUL:AAA PLUSLAMA UNDE UMBLI TIAI FACUT LECTIILE? DE MULT NU TEAM ASCULTAT N:DESIGUR UNCHIULE AM INVATAT LA ISORIE ENGLEZA ROMANA.... U:PAI DAI DRUMU SA AUD CE STI..DE EXEMPLU LA ISTORIE CE STI? N:STIU CA STEFAN CEL AMRE A FOST OM BUN UNCHIULE FOARTE BUN.. U:DAR LA ENGLEZA?HOW DO YOU DO? N:DO YOU HOW HOW U:LA ROAMANA FAMI PERECHI DE DIFERITE LUCRURI... N:UN CAMION O CAMIOANA UN PUT OOO.. U:EEEE!EEEE??? N: O FANTANA BRE UNCHIULE U:SE VEDE CEAI INVATAT MARS LA LOC JINTITA:)):))=)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:51
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 00:56
Badea Gheorghe intra in farmacie. Acolo erau doi studenti practicanti. Badea:
- Ce se vinde aici, ma? - Magari, mosule! - l-au luat astia peste picior. La care Badea Gheorghe: - Si-au ramas numai doi?
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 01:02
Soacra isi invita ginerele la masa. Ginerele foarte suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, ...
La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe moare sub masa. Nervos tare, apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos. La care pisica de sub masa: "YESSSSSSS!!!!!!"
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 01:05
Intr-o seara Maria si Ion nu puteau sa doarma. La un moment dat Maria il intreaba pe Ion :
Maria: Ioane , dormi??? Ion: Nu! Maria: Ioane, ma iubesti??? Ion: Dorm!!!
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 01:11
hahhaha lol maxim=)))
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 01:13
stiu bancuri dar nu vreau sa le postez
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 01:14
De la: Ebony, la data 2010-05-01 01:05:35Intr-o seara Maria si Ion nu puteau sa doarma. La un moment dat Maria il intreaba pe Ion : iubita te uiti pe gaura chei???
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 01:34
- De ce i-ati cumparat sotiei dumneavoastra un cal?
- I-a recomandat medicul. A spus ca daca face echitatie slabeste. - Care sunt rezultatele? - Pana acum a slabit doar calul.... Ion si a lui Marie stateau in pat. Ion era cam plictisit, in schimb Maria avea chef de ceva actiune. Maria: Ioane, pun pariu ca nu ma gasesti? La care Ion: Da' pui pariu ca nu te caut?
|
Postat pe: 1 Mai 2010, ora 01:43
Doi scotieni se intilnesc:
primul:Vai, ce ceas frumos ai!!Cred ca te-a costat mult. al doilea:Nici vorba!Mi l-a vindut tatal meu pe patul de moarte cu 4 penny.
|
Fosta membra 9am.ro 946 mesaje Membru din: 2/04/2010 |
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 18:07
Sotul se intoarce de la serviciu si isi gaseste sotia in pat cu un tinerel. Suparat, sotul incepe sa tipe, sa arunce lucruri si vrea sa puna mana pe sotia infidela. Aceasta insa ii spune:
- Inainte de a face o nebunie te rog sa asculti cum de s-a putut intampla asa ceva: Pe cand ma intorceam acasa l-am vazut pe acest tinerel amarat si mort de foame. L-am adus acasa si i-am dat mancarea pe care ti-o pregatisem si pe care n-ai mancat-o fiindca te-ai dus la masa cu prietenii tai. Am vazut ca era descult si i-am dat pantofii tai noi pe care nu i-ai purtat fiindca erau cadou de la mama mea. Am vazut si ca ii era frig si i-am dat puloverul pe care ti-l facusem cadou de ziua ta si pe care nu-l porti fiindca nu se potriveste cu stilul tau de viata. Pantalonii lui erau rupti asa ca i-am dat jeansii tai buni pe care nu ii porti fiindca nu te mai incap. Cand s-a schimbat i-am spus ca poate sa faca o baie si i-am dat spumantul pe care ti l-am adus de la Paris si pe care nu-l folosesti fiindca iti provoaca alergie. Si cand a iesit din baie tanarul m-a intrebat daca mai am ceva ce nu folosesti... Raporteaza abuz de limbaj
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 2 Mai 2010, ora 21:26
Ursul, lupul si magarul la carciuma din padure:
- O sticla de votca! ceru ursul. - O sticlã?! se mirarã ceilalti doi. - Da, mãi baieti! Am o treabã cu o ursoaica si vreau sa fiu tare! - O sticla de votca! ceru si lupul. - O sticla?! se mirara ceilalti doi. - Da, mai baieti! Am o treaba cu o lupoaica si vreau si eu sa fiu tare! - O cinzeaca de votcã! ceru si mãgarul. - Numai o cincizeacã?! se mirarã ceilalti doi. - Mãi baieti, eu sculã am, beau doar ca sã-mi sclipeasca ochii... Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla... nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Deodata.... nimic. Absolut nimic. - Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau! - Shhhh... incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat! - Cum adica ai terminat??? - Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!.. . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Mai 2010, ora 23:38
De la: Thelma_, la data 2010-05-02 18:07:26Sotul se intoarce de la serviciu si isi gaseste sotia in pat cu un tinerel. Suparat, sotul incepe sa tipe, sa arunce lucruri si vrea sa puna mana pe sotia infidela. Aceasta insa ii spune:
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 14:49
De la: Haps, la data 2010-05-01 01:13:06stiu bancuri dar nu vreau sa le postez Asa, fii rau!
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
c3ly 1597 mesaje Membru din: 12/01/2010 Oras: Targoviste |
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 14:56
Cica pilotii au uitat microfonul de comunicatie cu pasagerii
deschis: Zice unul: -Ce facem? Facem sex cu stewardesa sau mancam? Celalat raspunde: - Mancam mai intai. Stewardesa ii aude si se grabeste spre cabina sa-i avertizeze ca au lasat intercomunicatia deschisa, dar se impidedica si cade. La care o batrana zice: - Nu te grabi maica, n-ai auzit ? Mai intai vor sa manance ! Raporteaza abuz de limbaj
Acum Asculti Radio Acasa La Romani In Direct Pe Xat http://xat.com/RadioAcasaLaRomani
|
|
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 14:56
Un credincios merge la preot sa se spovedeasca:
- Parinte, am pacatuit... - Cu cine, fiule? - Stii parinte, nu pot sa-ti spun... imi este forte greu... - Cu femeia primarului? - Nu... - Cu femeia veterinarului? - Nu parinte... - Dar cu cine? - Parinte, nu cred ca sunt inca pregatit sa ma spovedesc, voi veni in alta zi... iesind de la spovedanie, omul nostru se intalneste cu un prieten care-l intreaba mirat: - Ce ai facut la spovedanie? - Am luat niste adrese utile... Raporteaza abuz de limbaj
Acum Asculti Radio Acasa La Romani In Direct Pe Xat http://xat.com/RadioAcasaLaRomani
|
|
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 14:57
Un tip intra intr-o farmacie. Multa lume, inghesuiala.
- Nu va suparati, va rog sa ma lasati sa intru in fata ca am pe cineva la pat. Oamenii cumsecade ii fac loc si ajunge la ghiseu. Tipul se apleaca si spune: - Ma grabesc foarte tare ca am pe cineva la pat. Va rog dati-mi 3 prezervative!
|
|
Postat pe: 4 Mai 2010, ora 14:58
La biroul de imigrari:
-Sex? -De trei ori pe saptamana. -Nu, vreau sa spun...barbat sau femeie? -Nu conteaza. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|