Info
x
Hai sa mai si radem cine stie bancuri sa le posteze
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 00:40
O babuta mergea linistita pe strada, cβnd, dintr-o data, in fata ei
> cade unu' de la etaj... Tipu' se ridica, se scutura si da sa plece. > Babuta, speriata il intreaba : > - Maica, da' nu ai patit nimic ? > - Ce sa patesc mamaie, ca eu sunt parasutist profesionist, antrenat !! > - Pai si un' ti-e parasuta ?!! > - A ramas sus, o bate barba-su.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 00:41
- Dragule, ce-ti place mai mult la mine: trupul meu perfect sau chipul
> meu angelic? > Sotul raspunde: > - Simtul umorului.
|
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 00:42
Am parcat masina grabit si am dat o fuga sa cumpar tigari si bere de
> la magazinul din colt. Cβnd am iesit (dupa doar cateva minute!!!), deja era afara un politist, care scria de zor o amenda. M-am dus la el si i-am spus: > - Poate ma mai slabesti un pic... > > El a continuat sa scrie amenda, fara sa se uite la mine. > > Apoi, l-am facut "nazist". De data asta, s-a oprit, s-a uitat la mine > si a inceput sa scrie o alta amenda, pentru cauciucuri uzate. > > Asa ca l-am facut "bou", la care el a scris o a treia amenda, pe lβnga > cele doua deja agatate in parbriz. > > Chestia asta a cam durat vreo 20 de minute... Cu cβt il jigneam mai > tare, cu atβt scria mai multe amenzi. > > Pana am obosit eu si am hotarβt sa cedez. Asa ca am plecat pe jos, am > dat coltul si m-am urcat in masina mea.
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 01:16
De la: Ebony, la data 2010-03-25 00:42:33Am parcat masina grabit si am dat o fuga sa cumpar tigari si bere de
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 27 mesaje Membru din: 27/07/2009 Oras: Tulcea |
Postat pe: 25 Martie 2010, ora 22:19
De la: georgica, la data 2010-03-09 14:20:39PENTRU TOTI PRIETENI CU UMOR DIN PARTEA LUI GEORGICA Incredibil !!! Si ei traiesc printre noi !!!,,, AVOCATUL : Aceasta astenie grava va afecteaza memoria ? MARTORUL : Da AVOCATUL : In ce fel va afecteaza memoria ? MARTORUL : Uit AVOCATUL : Uitati ? Ne puteti da un exemplu de ceva pe care l-ati uitat ? AVOCATUL : Doctore, e adevarat ca daca o persoana moare in somn, el nu-si va da seama de treaba asta pana a doua zi dimineata ? MARTORUL : E adevarat ca dumneata chiar ai trecut examenul de barou ? AVOCATUL : Fiul cel tanar, cel de douazeci de ani, ce varsta are ? MARTORUL : Are 20 , cam ca si IQ-ul dumneavoastra .. AVOCATUL : Erati de fata cand v-a fotografiat ? MARTORUL : Glumiti ? AVOCATUL : Deci data conceperii (bebelusului) a fost 8 August MARTORUL : Da AVOCATUL : Si ce faceati dumneavoastra atunci ? MARTORUL : Cam ce credeti ca faceam ? . AVOCATUL : Ea avea trei copii, asa e ? MARTORUL : Da AVOCATUL : Cati din ei erau baieti ? MARTORUL : Niciunul AVOCATUL : Era vreunul din copii fata ? MARTORUL : Onorata Curte, cred ca am nevoie de un alt avocat. Pot sa-mi iau un alt avocat ? AVOCATUL : Cum s-a incheiat primul dumneavoastra mariaj ? MARTORUL : Prin moarte AVOCATUL : Si prin moartea cui s-a incheiat ? MARTORUL : Incercati sa ghiciti ! AVOCATUL : Puteti descrie individul ? MARTORUL : Cam de inaltime medie si purta barba. AVOCATUL : Era barbat sau femeie ? MARTORUL : In afara de cazul in care era vreun Circ in oras, as merge pe varianta barbat. .. AVOCATUL : Are aparitia dumneavoastra aici vreo legatura cu Nota de Dispozitie pe care am trimis-o avocatului dumneavoastra ? MARTORUL : Nu , asa ma imbrac eu cand merg la serviciu .. AVOCATUL : Doctore, cate din autopsiile pe care le-ai facut au fost pe oameni morti ? MARTORUL : Toate. Cei inca vii se zabat prea mult ! . AVOCATUL : TOATE raspunsurile dumneavoastra trebuie sa fie ORALE. Bine ? La ce scoala ati fost ? MARTORUL : ORALE. .. AVOCATUL : Va amintiti la ce ora ati examinat tr upul ? MARTORUL : Autopsia a inceput la ora 8.30 p.m. AVOCATUL : Si D-nul Denton era mort in acel moment ? MARTORUL : Daca nu, in mod sigur a fost pana am terminat autopsia ! AVOCATUL : Esti calificat sa dai o mostra de urina ? MARTORUL : Dar dumneata chiar esti calificat sa pui intrebari ?? Si cireasa de pe tort !!! AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai controlat tensiunea ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai verificat daca mai respira MARTORUL : Nu AVOCATUL : Deci e posibil ca pacientul sa fi fost inca viu atunci cand ai inceput autopsia ? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Cum poti fi sigur Doctore ? MARTORUL : Pentru ca creierul lui statea pe o tavita pe biroul meu AVOCATUL : Inteleg, dar nu ar fi putut totusi ca pacientul sa fie viu, in ciuda acestui lucru ? MARTORUL : Ba da, e posibil sa fi fost viu si sa practice avocatura !
GG
|
|
Postat pe: 26 Martie 2010, ora 00:01
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 26 Martie 2010, ora 01:23
Doua blonde : -Ai citit vreodata Shakespeare ? -Nu,cine l-a scris ?
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 00:59
De la: karpov, la data 2010-03-26 01:23:49
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1449 mesaje Membru din: 2/11/2009 Oras: Buzau |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 01:32
Sotiafacea dragoste cu sotul s-i sopteste la ureche lui
-Zi-mi cuvinte murdare! EL: - Baia, bucataria, covorul.... Raporteaza abuz de limbaj
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 11:52
Cand m-am nascut aveam doua variante : sa fiu baiat sau fetitza. Am ales-o pe prima k am preferat sa termin de supt dupa 1 an decat sa ma apuc de la 14.
un avion se prabuseste intr-un cimitir. Politistii recupereaza 3000 de victime... Doua bufnite stau pe o creanga: una la un moment dat una spune: buhuhu, iar cealalta raspude: da buhuhu la ma-ta ca mai speriat Asemanarea dintre un urs panda si o virgina: amandoua sunt pe cale de disparitie. DOI BETIVI IESIND DINTR-O BERARIE: - BA, AM UITAT SA MA PIS! - NU-I NIMIC, TE INVAT EU. Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 12:15
Intra iepurasul in bar si spune hotarat:
- Cine-i cel mai tare de-aici? Dupa cateva secunde de liniste nedumerita se ridica leul: - Eu! - Vino aici langa mine! Si acum: cine-i al doilea cel mai tare de-aici? Se ridica ursul: - Eu! - Vino aici langa mine! Acestea fiind spuse, iepurasul, aflat intre leu si urs, se umfla si zice: - Cine se pune cu noi trei? Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
O domnita tanara reporter ia un interviu unui vacar in legatura cu sindromul "vacii nebune".
- Draga me, vaca se imperecheaza o singura data pe an. - Si ce legatura are acest lucru cu sindromul "vacii nebune"? - Draga me, vaca se mulge in fiecare zi. Reporterita noastra crede ca omul e nebun, si il intreaba iarasi ce legatura are faptul ca vaca e mulsa zilnic cu sindromul in cauza. Vacarul se enerveaza si ii raspunde raspicat: - Da' bine domnita, daca pe mata te-ar trage cineva de tate in fiecare zi si te-ar f*** numai o data pe an nu ai INNEBUNI ?
-Sa rad mult si des;
|
|
Doi lupi se duc sa fure oi. Ciocanitoarea ii aude si-i paraste ciobanului care se pune la pinda. Seara ajung lupii la stana si vor sa intre pe o gaura din gard. Intra primul lup pe gaura si ciobanul ii arde o bata peste bot.
Pune lupu' laba la bot de durere si se intoarce spunand: - Intra tu primul ca pe mine ma bufneste rasul!!
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 12:42
Un iluzionist lucra pe un vapor. In fiecare saptamana, dadea o reprezentatie De fiecare data, spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt
trucurile. Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii: - Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie! - Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa! - Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! ... si asa mai departe. Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face. La un moment dat vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul. Timp de cateva zile, plutind fiecare pe o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant. Pana la urma, papagalul zice: - OK, ma dau batut. Unde e vaporul? Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 13:57
Preluate de pe www.bastarzii.ro
Buletin meteo: In Ungaria cer senin; in Bulgaria cer noros; in Romania cer mancare! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1888 mesaje Membru din: 24/02/2010 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 14:20
Nu stiu ce se intampla, dar de cate ori incerc sa scriu ceva, ori dispare tot textul, ori mi se reduce pentru a nu fi multumita. Daca cineva face acest delict, ii multumesc dar sa-mi interzica in fata ca as intelege mai bine desi stiu ca inca nu a aparut si o lege care sa clarifice dorinta acelei persoane.
|
Fosta membra 9am.ro 6522 mesaje Membru din: 23/09/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 14:40
De la: norinmunti, la data 2010-04-18 13:57:39Preluate de pe www.bastarzii.ro
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 18:53
La un proces plictisitor din cale-afara,cand toti aproape ca adormisera,un betiv exclama catre procuror: -Sa ma pupi in fund! -Afara! -Nuuu!Aici,sa vada toata lumea!
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 18:57
De la: Ebony, la data 2010-04-18 18:53:29
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 23:45
Lectie de gramatica la Tirgu Mures. Profesoara le explica elevilor despre gradele de comparatie ale adjectivelor. Dupa ce termina, vrea sa vada ce au inteles copiii si le cere sa dea exemple:
- Ionel, spune profesoara, da un exemplu de adjectiv la cele trei grade de comparatie. Se ridica Ionel si spune: frumos, mai frumos, cel mai frumos. - Bravo Ionel, spune profesoara, ai inteles perfect. Ai nota 10! Ia sa vedem acum daca Anisoara a inteles cum e cu gradele de comparatie. Seridica Anisoara si spune: inalt, mai inalt, cel mai inalt. - Bravo Anisoara, ai si tu un 10. Ia s-o vedem acum si pe Ildiko. Se ridica Ildiko si incepe: adanc, mai adanc, ioi!
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 23:51
Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti pentru ele, apoi iti atarna de gat o viata intreaga.
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 23:54
O baba tremurand de moarte din toate incheieturile o intreaba pe vanzatoarea la Sex-Shop:
- Aveti Vibrator Turbo XXL Super Strong cu baterii alcaline? - Da! - Si cum se opreste?
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 23:55
Primul ministru al Chinei ξl sunγ pe Bush ξn 11 septembrie, imediat dupγ atac: - Ξmi pare rγu pentru ce vi s-a ξntβmplat, este o mare tragedie! Dar, ξn caz cγ aώi pierdut documente importante ξn atentatul de la Pentagon, nu vγ faceώi griji! Avem noi copii dupγ toate.
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 23:55
Se intalnesc 2 babe pe ulita:
- Ce faci tzatzo? - Vin de la posta. - Ai luat pensia? - Eee, am luat o p..a. - Si eu ca proasta am luat pensia!
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 23:57
O baba urca in tramvai si ca de obicei toate locurile sunt ocupate. La un moment dat vede un pusti stand pe un scaun; asteapta vreo 5 minute dar baiatul nu se ridica si se face ca n-o vede. Asta indignata, ii zice:
- Nu stii sa oferi si tu locul celor mai in varsta? La care pustiul raspunde: - Ce, te dor picioarele? Cand erai tanara ofereai si tu locul celor varstnici? - Bineinteles. - Vezi, de-aia te dor picioarele!!!
|
Postat pe: 18 Aprilie 2010, ora 23:57
Ziarul de sambata scrie pe prima pagina: "Baba violata in padurea Baneasa!". Luni in acelasi ziar articolul de fond se numeste: "Invazie de babe in padurea Baneasa!".
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:00
Unde te duci asa de dimineata cu bicicleta bunico?
-La cimitir la bunicu. -Si bicicleta cine o aduce?
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:07
Profesoara: Copii, ce ne da porcul?
Un elev: Carne! Profesoara: Bravo! Profesoara: Copii, ce ne da gaina? Un elev: Carne si oua! Profesoara: Bravo! Profesoara: Copii, ce ne da vaca? Un elev: Teme pentru acasa!
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:14
Dumnezeu a creat prima data doi barbati. Deoarece se certau foarte des, le-a ascuns organele reproducatoare si le-a spus ca cine si-l gaseste primul va fi barbatul, celalalt urmand a fi femeia. Nu se stie cum a facut, dar cert este ca Adam l-a gasit primul, in timp ce Eva il mai cauta ca disperata si astazi.
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:15
De ce nu are Mos Craciun copii?
- Fiindca isi da drumul pe horn...
|
|
|