Info
x
Hai sa mai si radem cine stie bancuri sa le posteze
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:18
Doi pensionari stateau pe o banca. Trece o femeie cu sani mari. Unul intreaba pe celalalt:
- Iti place? Celalalt raspunde: - Nu prea! Mai trece o alta cu un posterior apetisant. Omul iar intreaba, celalalt stramba din nas. A treia oara trece una dotata din toate punctele de vedere. Asta iar intreaba, celalalt se stramba din nou. Acum, infuriat cel care intreba spune: - Mai, da ce dracu, tie nu iti place niciuna?! Celalalt raspunde sec si plin de verva: - Pai daca nu pot sa le fac nimic macar sa fiu EXIGENT!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:25
Ce reprezinta burta la barbati?
- Un monument ridicat in cinstea "eroului cazut"
|
Fosta membra 9am.ro 4462 mesaje Membru din: 27/02/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:30
aceiasi pensionari, pe banca.
trece o tanara focoasa, cu o fusta tip centura, alea-alea. - ai vazut? intreaba unu - nu ma mai uit, ca ce-i trebuie ei ne trebuie si noua... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:30
I: Care-i asemanarea dintre un barbat si un soarece?
R: Amandoi trag la gaura.
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:31
De la: pik_nik, la data 2010-04-19 00:30:35aceiasi pensionari, pe banca.
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:33
Intrebare : La ce este bun Internet Explorer?
Raspuns : Pentru a downloada Mozila Firefox Într-o searã, se întorcea Billy Gates de la Microsoft, de la lucru. Mergînd cãtre casã se opreºte sã-ºi vadã noua vilã în construcþie. Fiind neatent ºi obosit, cade într-un ºanþ unde îl viziteazã niºte îngeri. Unul din ei se adreseazã lui Billy: - Bunã, Bill! Am douã veºti sã-þi dau: una bunã, iar alta proastã. Cu ce sã încep? - Începe cu vestea cea bunã, rãspunse Billy. - Vestea cea buna e cã la noi, în cer, pe toate PC-urile ne-am pus Windows 95! - Foarte bine! Dar care e vestea cea rea? - Vestea cea rea este cã avem o micã problemã ºi te luãm cu noi în ceruri sã o rezolvi…
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:33
Ce au in comun un trenulet electric si sanii unei femei?
- Au fost create initial pentru copii, dar tot barbatii se joaca mai mult cu ele.
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:34
De la: Merry, la data 2010-04-19 00:33:29Intrebare : La ce este bun Internet Explorer?
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:35
De ce sunt atatia barbati cracanati ?
- Lucrurile fara importanta sunt puse intre paranteze
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:37
De ce barbatii sunt ca si betele de chibrit?
- Daca ii aprinzi isi pierd capul...
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:38
Seful intra intr-un birou:
- V-am spus de atatea ori: in timpul lucrului nu se fumeaza! Unul din lucratori, uitandu-se la sef: - Dar cine lucreaza?
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:39
Cum face un barbat exercitii de gimnastica pe plaja?
Isi suge burta de cate ori vede niste bikini.
|
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 00:40
- Cum poti face fericit un barbat in pat?
- Mutand televizorul in dormitor.
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 01:29
De ce numai 10% din creierul uman conþine cod executabil?
S-a descoperit cã restul sînt comentarii.
Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 01:32
De la: Merry, la data 2010-04-19 01:29:54De ce numai 10% din creierul uman conþine cod executabil? e de viitor... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 02:02
Oferta speciala la Microsoft :
La achizitionarea oricarui sistem de operare Windows 95, 98, Me, 2k, XP, vi se ofera gratis 2 manusi de box si 5 butoane de Reset ! Intrebare: – Ce striga proful de informatica, atunci cand se ineaca? Raspuns: – F1, F1, F1! Intrebare: – De ce nu a reusit pisica, sa prinda mouse-ul? Raspuns: – Mouse-ul era “GENIUS”! Rugaciunea unui dependent de calculator: “Windows-ul nostru, Care esti instalat pe hard, Deschide-se ferestrele tale, Vie crash-ul tau, Ca in 95, asa si in 98. Si zilnicele Servicepacks da-ni-le noua, Si ne iarta partitiile Linux, Asa cum si noi iertam greselile din drivere. Si nu ne du in ecranul albastru, Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni, Caci al tau este tot RAM-ul, Si hardul, Si toti hertzii procesorului, In veci vecilor, Alt-F4″ Raporteaza abuz de limbaj
-Sa rad mult si des;
|
|
AlecsaM 26 mesaje Membru din: 9/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 13:07
Intra intr-o zi Gheo in bar si cere la barman:
-Barmane, ada-mi 200 di votka in 2 pahare! Barmanul ii aduce...Gheo le bea pe amandoua si pleaca. A doua zi intra Gheo din nou in bar: -Barmane, ada-mi 200 di votka in 2 pahare! Acesta se uita mai ciudat, dar ii aduce, si din nou, Gheo le bea pe amandoua si pleaca. Urmatoarele zile la fel, pana ce se enerveaza barmanul si intr-o zi, dupa ce Gheo cere cele 2 pahare, il intreaba: -Mai Gheo, da pentru ce D-zeu ceri in 2 pahare? Nu poti sa bei 200 di votka intr-un pahar, ca vad ca esti singur si oricum am atatea de spalat... Gheo ii raspunde linistit: -Mai barman...il stii pe pretenul ala al meu Ion? -Da...il stiu... -Eh..no..stii c-o plecat la razboi.. -Da...stiu... -Pai m-o rugat sa beau si pentru el... -Aaaah...bun! Apai daca-i asa...inteleg.. Toate bune si frumoase...urmatoarele zile la fel..200 di votka in 2 pahare... pana cand intr-o zi intra Gheo in bar hotarat: -Barman! Ada la mine 100 di votka intr-un pahar! Asta speriat se duce repede la Gheo: -Da ci s-o intamplat mai Gheo...o murit Ion la razboi? -Nu.....m-am lasat eu di baut!.... Raporteaza abuz de limbaj
"Prostii mor. Dar prostia ramane!"
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 13:14
De la: nastasemihail, la data 2010-04-19 01:32:59si inaintarii romaniei pe cele mai inalte culmi...De la: Merry, la data 2010-04-19 01:29:54De ce numai 10% din creierul uman conþine cod executabil? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 23:48
I: Care este diferenta dintre un frigider si un wc?
R: In frigider ouale stau asezate, in wc stau atarnate! I: Care e diferenta dintre o sticla si o femeie? R: Sticla o vrei plina si femeia goala Stii care-i diferenta intre curaj si tupeu? Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi: - Inca mai faci curat, sau tocmai te pregateai sa decolezi? Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui: - Nu te enerva, tu urmezi.
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 23:51
Un tip beat mergea in patru labe pe trotuar. La un moment dat ii aluneca o mina si se loveste cu capul de caldarim. Continua sa mearga in patru labe si din nou ii aluneca o mina si se loveste la cap. Dupa inca doi metri de mers in patru labe da cu ochii de o pereche de picioare misto. Ridica ochii si vede o fata care se uita scirbita la el.
-Ce faci, fa? o intreaba betivul. -Fac trotuarul, raspunde fata jignita. -Pai, fa-l dracului mai moale, ca ma doare capul. Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 23:53
De la: florinpreda999, la data 2010-04-22 23:51:56Un tip beat mergea in patru labe pe trotuar. La un moment dat ii aluneca o mina si se loveste cu capul de caldarim. Continua sa mearga in patru labe si din nou ii aluneca o mina si se loveste la cap. Dupa inca doi metri de mers in patru labe da cu ochii de o pereche de picioare misto. Ridica ochii si vede o fata care se uita scirbita la el.
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 23:56
O familie de viermi traia intr-un rahat. Micul vierme o intreaba pe mama lui:
- Mama, noi am putea trai intr-un mar ? - Da, fiule, am putea trai intr-un mar. - Mama, noi am putea trai intr-o banana ? - Da, fiule, am putea trai intr-o banana. - Atunci, mama, de ce traim intr-un rahat ? - Pentru ca suntem patrioti si asta e tzara noastra, fiule. Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 23:57
- Care este diferenta dintre o femeie single si una casatorita?
- Femeia single vine acasa, se uita in frigider, observa ca nu e nimic delicios inauntru, asa ca se baga intr-un final in pat. - Femeia casatorita vine acasa, se uita in pat, observa ca nu e nimic delicios in acesta, asa ca se indreapta in pas grabit catre frigider.
|
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 23:57
De la: florinpreda999, la data 2010-04-22 23:56:57O familie de viermi traia intr-un rahat. Micul vierme o intreaba pe mama lui:
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 00:00
Sotia unui informatician:
-Draga, du-te la magazin si ia salam. Daca au oua, ia zece. Programatorul ajunge la magazin: -Aveti oua ? -Da. -Atunci dati-mi 10 salamuri!
|
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 00:07
Intr-un mall, un barbat intra la frizer insotit de-un baietel. Dupa ce i se face tratamentul complet - ras, spalat, tuns si manichiura - il suie pe baietel pe scaun si-i spune frizerului:
- Trebuie sa-mi cumpar o cravata. Vin imediat. Cand vede ca a terminat de tuns baietelul, insa tipul nu se intoarce, frizerul glumeste: - Se pare ca tatal tau te-a uitat aici. La care baietelul raspunde: - Ala nu era tatal meu. Eu ma jucam aici in fata cand el m-a luat de mana si mi-a spus "Haide fiule sa ne tundem pe gratis!"
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Aprilie 2010, ora 00:11
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 22:11
Cum te numesti? Intreaba medicul!
- Popopa Mamamarin. - Esti balbait? - Nu, tata era balbait, iar ala care mi-a scris certificatul era un cretin.
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 22:18
Cum se scapa de boala vacii nebune?
- Prin divort. S-au intalnit doi cunoscuti: - Am auzit ca te-ai insurat. Asa-i? - Da! - Si de ce-ai facut-o? - Nu-mi mai placea mancarea de la cantina. - Si acum? - Acum imi place! Prezicatoarea catre o studenta: - In viata d-tale in curand o sa apara un barbat tanar; va fi foarte dragut, cu ochi albastri, obrajii roz, dar cu par putin si va cantari 4 kg... De ziua de nastere, boierii ii fac lui Vlad Tepes o surpriza, asezandu-i in fata ferestrei trei turci trasi in teapa. Dimineata, Tepes se trezeste, priveste cu placere darurile boierilor, dar observa ca unul dintre turci bolboroseste ceva. Se apropie si asculta ce ii sopteste acesta: - La multi ani! Invatatoarea ii intreaba pe elevi: invatatoarea-La ce foloseste porcu? elevul-Un elev raspunde:pentru carne invatatoarea-La ce foloseste gaina? elevul-Pentru oua invatatoarea-La ce foloseste vaca??? elevul-Ne da teme
|
Postat pe: 26 Aprilie 2010, ora 22:35
Doua blonde stateau de vorba.
- Te-ai uitat vreodata in ochii sotului tau in timp ce faceai sex? - Da. - Si ce mutra avea? - Statea in usa ca prostul!... O blondã într-un bar vrea sã facã cinste: - O Skol la toatã lumea!
|
|
|