back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 >> Sari la pagina:

9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Septembrie 2014, ora 20:22

De la: nastasemihail, la data 2014-09-14 14:58:55
De la: 9am_750, la data 2014-09-13 22:43:57
De la: nastasemihail, la data 2014-09-13 22:39:18
De la: 9am_750, la data 2014-09-13 22:19:30dumnezeu stie cum va arata viata noastra dinnainte sa ne nastem noi,,insa asta nu inseamna ca ai vreun destin,pentru ca el stie cum qqarata viata noastra dp cum ne o facem noi zi de zi

Chestia asta se spune in scrierile vechi, in sensul ca unei fiinte din dimensiunile fara corp, cind urmeaza sa se reincarneze, i se arata vietile pe care si le alege entitatea. Deci le stie dinainte, dar le uita cind se incarneaza. Uita tot fiindca are nevoie sa traiasca o viata noua.

Cine i le arata?

Dar tu nu crezi in astea,

logic ca cred,,cred ca exista o gramada prostii,,inclusiv astea

Deci crezi in prostii cind spui ca al de sus stie totul dinainte si ii arata si entitatii ce urmeaza sa se incarneze.
Singur te contrazici, chiar pe ce se spune prin alte scrieri vechi.
Care chiar tu le afirmi ca...nu mai repet.

Te-am adus de te contrazici chiar in ce spui tu prin alte scrieri ce te confirma, si tu te negi singur.

Mai bine ia o

eu nu ma contrazic cu nimic,,ca nu intelegi tu e altceva,,,am zis ca,,cred ca exista prostii nu ca cred in ele

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Septembrie 2014, ora 06:07

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 02:12

De la: 9am_750, la data 2014-09-14 20:22:59
De la: nastasemihail, la data 2014-09-14 14:58:55
De la: 9am_750, la data 2014-09-13 22:43:57
De la: nastasemihail, la data 2014-09-13 22:39:18
De la: 9am_750, la data 2014-09-13 22:19:30dumnezeu stie cum va arata viata noastra dinnainte sa ne nastem noi,,insa asta nu inseamna ca ai vreun destin,pentru ca el stie cum qqarata viata noastra dp cum ne o facem noi zi de zi

Chestia asta se spune in scrierile vechi, in sensul ca unei fiinte din dimensiunile fara corp, cind urmeaza sa se reincarneze, i se arata vietile pe care si le alege entitatea. Deci le stie dinainte, dar le uita cind se incarneaza. Uita tot fiindca are nevoie sa traiasca o viata noua.

Cine i le arata?

Dar tu nu crezi in astea,

logic ca cred,,cred ca exista o gramada prostii,,inclusiv astea

Deci crezi in prostii cind spui ca al de sus stie totul dinainte si ii arata si entitatii ce urmeaza sa se incarneze.
Singur te contrazici, chiar pe ce se spune prin alte scrieri vechi.
Care chiar tu le afirmi ca...nu mai repet.

Te-am adus de te contrazici chiar in ce spui tu prin alte scrieri ce te confirma, si tu te negi singur.

Mai bine ia o

eu nu ma contrazic cu nimic,,ca nu intelegi tu e altceva,,,am zis ca,,cred ca exista prostii nu ca cred in ele

Tu crezi in prostii.
Ai citit acele carti din vechime, Dar un manual de rezistenta materialelor ai citit?
Presupun ca nu.
E unul din manualele elementare de inginerie ce se paote folosi in orice domeniu ce presupune solide.
O fi de la Satana si aia, cu toate ca ai construit cladiri.

Si inca ceva ti-ai dat seama ca sintem o civilizatie ce sintem in....materie?
Presupun ca ai omis asta.
Celelalte civilizatii asa zis necivilizate erau in mod real spiritualizate, fiindca nu erau in....materie. Nu-si trageau pietre deasupra capului.
Chiar aveau un cult al spiritului naturii.
Dar noi avem un creier f dezvoltat, din cauza atitor constructii ce necesita multa gindire,
acei oameni salbatici nu aveau nevoie de creier decit ptr gasit mincare in mediu, nu tot felul de constructii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 07:33

Cercetătorul Michael Paulkovich a analizat 126 de texte istorice și a ajuns la concluzia că Iisus din Nazareth este un "personaj mitologic", care nu a existat niciodată........crestinilor

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 07:35

Iisus este un personaj fictiv, inventat de credincioșii creștini pentru a crea un idol la care să se închine.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 07:37

Atunci când am analizat cele 126 de texte - scrise de autori care ar fi trebuit să fi auzit de Iisus, dar nu l-au menționat, precum Pavel, Marcion, Athenagoras și Matei, într-o tetralogie care i se opune lui Hristos, tăcerea din Qumran, Nazareth și Bethleem, poveștile contradictorii din Biblie, și multe alte mistere și omisiuni - a trebuit să ajung la concluzia că Iisus este un personaj mitologic

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 07:37

Iisus din Nazareth» nu-i nimic mai mult decât o legendă urbană (sau deșertică), cel mai probabil rezultatul minților înfierbântate ale unor rabini evanghelici care, probabil, chiar au existat în realitate

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 07:39

Pavel nu știe nimic despre Fecioara Maria, nu cunoaște locul în care s-a născut Iisus, nu-i cunoaște pe părinții lui, nici evenimentele din viața lui, miracolele, apostolii, trădarea, procesul și patimile lui îngrozitoare. Pavel nu știe nici unde nici când a trăit Iisus și consideră crucificarea lui drept o metaforă

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 07:43

Personajul Iisus este fantoma unui mic grup de personaje / care nu au scris niciodată nimic, care au reusit sa mutileze mintea a milioane de enoriasi ce au probleme cu "sinapsurile".

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 07:44

Milioane de oameni ar fi trebuit să audă despre «crucificarea» lui Iisus și de farmecul lui astral: armatele de morți reînviați și minunile meteorologice nu au fost descrise de niciun istoric, ci au apărut doar în scripturile îndoielnice mâzgălite la câteva decenii după aceea de către prostovani superstițioși

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 19:12

A murit mitropolitul Corrneanu!

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 22:24

De la: Polixenia, la data 2014-10-03 07:33:35Cercetătorul Michael Paulkovich a analizat 126 de texte istorice și a ajuns la concluzia că Iisus din Nazareth este un "personaj mitologic", care nu a existat niciodată........crestinilor

Daca va intereseaza acest subiect,vizitati pagina 563 a acestui forum CINE ESTE DUMNEZEU?!!! ,unde domnul Marin 56 a postat pe data de 20 august,cateva randuri scrise de Petru Popovici scrise intr-o brosura: Esti sigur?

www.youtube.com/watch?v=dC8LZ1PqvJw

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 13:31

ione-ioane si mataluta esti bantuit spiritual de niste duhuri dracesti ascunse prin computerul si creierasul dumitale din care debitezi si tastezi, ione-ioane, acele ineptii de cea mai inalta clasa paraperplexico-spirituala pe care nu le pot atribui decat unui individ suferind de o ipohondrie religoasa de cea mai mare frumusete.

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 4 Octombrie 2014, ora 20:16

Ia te uita! Daca eu nu am mai intrat pe mail sa-mi vad corespondenta... abia acu aflu ca se stia de non existenta lui Iisus de acu 2 zile...

Oricum ! Fac precum Creanga...~Nu stiu cum sunt altii dar eu cand ma gandesc la toti oamenii astia care au fost, si inca mai sunt mintiti...Cea mai buna credinta e aceea in tine. Si nici nu costa!...Prea mult. Depinde de cat de tare crezi! Ca sa vezi telepatia asta...!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 09:55

De la: IonOOO, la data 2014-10-03 22:24:20
De la: Polixenia, la data 2014-10-03 07:33:35Cercetătorul Michael Paulkovich a analizat 126 de texte istorice și a ajuns la concluzia că Iisus din Nazareth este un "personaj mitologic", care nu a existat niciodată........crestinilor

Daca va intereseaza acest subiect,vizitati pagina 563 a acestui forum CINE ESTE DUMNEZEU?!!! ,unde domnul Marin 56 a postat pe data de 20 august,cateva randuri scrise de Petru Popovici scrise intr-o brosura: Esti sigur?

www.youtube.com/watch?v=dC8LZ1PqvJw[/quote]

ioane daca mintea ta se ia dp ce zice marin pe aici care iata mai sus zice ca,crede doar in el e limpede si cat de usor ai fost pacalit sa devii sectar din pacate

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 10:52

De la: Marin56, la data 2014-10-04 20:16:35Ia te uita! Daca eu nu am mai intrat pe mail sa-mi vad corespondenta... abia acu aflu ca se stia de non existenta lui Iisus de acu 2 zile...

Oricum ! Fac precum Creanga...~Nu stiu cum sunt altii dar eu cand ma gandesc la toti oamenii astia care au fost, si inca mai sunt mintiti...Cea mai buna credinta e aceea in tine. Si nici nu costa!...Prea mult. Depinde de cat de tare crezi! Ca sa vezi telepatia asta...!

poi, poti sa crezi in tine, ca nimeni nu-ti interzice asta, dar si cind iti dai seama ca toata viata , conducindu-te numai dupa asta, ai dat-o din bara-n bara si numai prost ti-a mers, incepi totusi sa te-ntrebi daca Nu cumva exista o Instanta Superioara....niste Legi ale Armoniei Universului pe care , incalcacindu-le , ajungi la disperare ?!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 11:24

De la: gabigabi2, la data 2014-10-05 10:52:17
De la: Marin56, la data 2014-10-04 20:16:35Ia te uita! Daca eu nu am mai intrat pe mail sa-mi vad corespondenta... abia acu aflu ca se stia de non existenta lui Iisus de acu 2 zile...

poi, poti sa crezi in tine, ca nimeni nu-ti interzice asta, dar si cind iti dai seama ca toata viata , conducindu-te numai dupa asta, ai dat-o din bara-n bara si numai prost ti-a mers, incepi totusi sa te-ntrebi daca Nu cumva exista o Instanta Superioara....niste Legi ale Armoniei Universului pe care , incalcacindu-le , ajungi la disperare ?!

sigur legile armoniei universului armoniei galaxiei armoniei sistemelor solare armoniei probabil multitudinilor de universuri nu?penibil,,tu cand concepi o masine nu inseamna ca merge dp legile ei ci dp legile impuse de tn ca nu de la ea sa creat ,,,deci sunt legile lui dumnezeu nu legile universului,inceteaza gabriela sa te ei dp ce ti se propaga in masa in zilele astea

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 14:19

De la: 9am_750, la data 2014-10-05 09:55:09

ioane daca mintea ta se ia dp ce zice marin pe aici care iata mai sus zice ca,crede doar in el e limpede si cat de usor ai fost pacalit sa devii sectar din pacate

N-ati inteles nimic! Este greu sa spui cuiva care nu stie,ca nu stie. Nu m-am luat dupa domnul Marin 56 deloc,ci m-am luat dupa fratele meu de credinta in Isus Hristos Petru Popovici,care ca scriitor si pastor a adunat in timpul vietii sale,date istorice ce dovedesc ca scrisul Bibliei este real,dupa care a scris mai multe carti pentru cititorii sinceri ,spre lauda si gloria lui Dumnezeu!

www.youtube.com/watch?v=2T7kUBPkZ6o

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 15:17

De la: 9am_750, la data 2014-10-05 11:24:13

sigur legile armoniei universului armoniei galaxiei armoniei sistemelor solare armoniei probabil multitudinilor de universuri nu?penibil,,tu cand concepi o masine nu inseamna ca merge dp legile ei ci dp legile impuse de tn ca nu de la ea sa creat ,,,deci sunt legile lui dumnezeu nu legile universului,inceteaza gabriela sa te ei dp ce ti se propaga in masa in zilele astea

la ce te'oi fi gindit ca ma refer cind ai citit : INSTANTA SUPERIOARA ?
si daca UNIVERSUL e tot CREEATIA LUI si functioneaza intro Lege a Armoniei, la ce oare crezi ca ma refer ?
mai, baiatule, cine ti-a stins lumina iubirii din suflet ,devreme ce tu nu esti capabil sa- L recunosti in orice forma sau exprimare ar Aparea ?

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 17:19

Poi in ce sa mai cred atunci? Daca nici in mine nu mai pot crede, atunci s-a dus la vale sandramaua! Imi ramane doar sa-mi pun streangul de gat. Si sa renuntam la viata...La cat se vehiculeaza pe aici si in toata lumea, in ce sa mai crezi? Sau in cine? E o dezorientare totala, la scara mare. Si se vrea asta! Mata in ce crezi ca ar fi bine sa credem? In nici un caz la cai verzi pe pereti, ca ei nu tin de foame.

Referitor la ceea ce a adaugat d-na Gabi, ”istanta” la care faceti aluzie, tine de destin. Chiar daca unii nu cred in el. Am mai spus care e teoria mea privind destinul. Multi si-l fac si cu mana lor. Sau depind si de altii. Faptul ca ai ”stofa” subtire sau putreda, tine si de constructie. Constructie , pe care iar o sa dam vina pe Dumnezeu, si nu in factorii de mediu, sau de comportament bland sau agresiv al parintilor, care mai tarziu isi spun cuvantul la sanatatea ta viitoare!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 17:35

De la: IonOOO, la data 2014-10-05 14:19:36
De la: 9am_750, la data 2014-10-05 09:55:09

N-ati inteles nimic! Este greu sa spui cuiva care nu stie,ca nu stie. Nu m-am luat dupa domnul Marin 56 deloc,ci m-am luat dupa fratele meu de credinta in Isus Hristos Petru Popovici,care ca scriitor si pastor a adunat in timpul vietii sale,date istorice ce dovedesc ca scrisul Bibliei este real,dupa care a scris mai multe carti pentru cititorii sinceri ,spre lauda si gloria lui Dumnezeu!

www.youtube.com/watch?v=2T7kUBPkZ6o

poate vrei sa spui fratele tau in credinta sectara,,,,,nu dp petru popovici trebui sa te ei tu ci dp istorie dragutule care nu el a inventato ci cei ce au fost de fata,,lasa sectarismul ioane,,,daca fratele tau in credinta iti zice si alte lucruri tu il crezi ca e fratele tau in credinta?si nu stiti de unde aveti biblie?

asa cum am zis,,ai fost usor de influentat ca toti sectarii din pacate

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 17:41

De la: gabigabi2, la data 2014-10-05 15:17:02
De la: 9am_750, la data 2014-10-05 11:24:13

la ce te'oi fi gindit ca ma refer cind ai citit : INSTANTA SUPERIOARA ?
si daca UNIVERSUL e tot CREEATIA LUI si functioneaza intro Lege a Armoniei, la ce oare crezi ca ma refer ?
mai, baiatule, cine ti-a stins lumina iubirii din suflet ,devreme ce tu nu esti capabil sa- L recunosti in orice forma sau exprimare ar Aparea ?

zici legi ale armoniei universului

tu nici macar nu cunosti univeersul ,,cum ai putea sa incalci vreo lege daca nu o cunosti?.......deci pentru tn nu exista legile universului ci legile lui dumnezeu

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2014, ora 17:49

De la: Marin56, la data 2014-10-05 17:19:25

Poi in ce sa mai cred atunci? Daca nici in mine nu mai pot crede, atunci s-a dus la vale sandramaua! Imi ramane doar sa-mi pun streangul de gat. Si sa renuntam la viata...La cat se vehiculeaza pe aici si in toata lumea, in ce sa mai crezi? Sau in cine? E o dezorientare totala, la scara mare. Si se vrea asta! Mata in ce crezi ca ar fi bine sa credem? In nici un caz la cai verzi pe pereti, ca ei nu tin de foame.

Referitor la ceea ce a adaugat d-na Gabi, ”istanta” la care faceti aluzie, tine de destin. Chiar daca unii nu cred in el. Am mai spus care e teoria mea privind destinul. Multi si-l fac si cu mana lor. Sau depind si de altii. Faptul ca ai ”stofa” subtire sau putreda, tine si de constructie. Constructie , pe care iar o sa dam vina pe Dumnezeu, si nu in factorii de mediu, sau de comportament bland sau agresiv al parintilor, care mai tarziu isi spun cuvantul la sanatatea ta viitoare!

sa crezi in adevar prietene ,iar adevarul e hristos prin care toate sau facut si in tn prin el,,,,cum ai putea sa ti faci destinul cu mana ta daca ai fost deja stampilat asa cum am zis nu prea cred ca sti ce inseamna destin iar destinul nu a existat niciodata ci faptele si gandurile oamenilor

9am_4469

71 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 02:24

Nu m-am dus eu la ele, si nu erau vrajitoare, erau tigance. Daca ati fi citit viata mea din cele 5 capitole postate si pe blogul meu, ati fi vazut. Eu pe atunci ca si azi nu puteam crede de unde scornesc atatea? Dar... timpul le-a dat intr-u orecare masura dreptate. Faptul ca m-am confruntat cu tot ce ele mi-au zis , asta nu poate fi o intamplare
---------------------------
Vrajitoriile, ghicitoriile, magiile, vorbirea cu mortii,horoscoapele,etc, sant adevarate,dar sant partea diavolului.Dumnezeu interzice orice fel de ghicitorie.Atat cei ce ghicesc, cat si cei ce merg la ghicitori sant o scarab in fata lui Dumnezeu.Cel mai correct este sa cerem in rugaciune tot ce avem nevoie de la Dumnezeu si El ne va ajuta, caci puterea lui este imensa fata de puterea ghicitorilor. Numai bine va doresc domnule Marin.

9am_4469

71 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 02:27

Refac cuvantul " scarba "

9am_4469

71 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 03:34

Levitic 20/6Dacă cineva se duce la cei ce cheamă pe morți și la ghicitori, ca să curvească după ei, Îmi voi întoarce Fața împotriva omului aceluia, și-l voi nimici din mijlocul poporului lui.

Levitic 19/31Să nu vă duceți la cei ce cheamă duhurile morților, nici la vrăjitori: să nu-i întrebați, ca să nu vă spurcați cu ei. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru.

IonOOO

376 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 07:08

De la: 9am_4469, la data 2014-10-06 02:24:19Nu m-am dus eu la ele, si nu erau vrajitoare, erau tigance. Daca ati fi citit viata mea din cele 5 capitole postate si pe blogul meu, ati fi vazut. Eu pe atunci ca si azi nu puteam crede de unde scornesc atatea? Dar... timpul le-a dat intr-u orecare masura dreptate. Faptul ca m-am confruntat cu tot ce ele mi-au zis , asta nu poate fi o intamplare
Vrajitoriile, ghicitoriile, magiile, vorbirea cu mortii,horoscoapele,etc, sant adevarate,dar sant partea diavolului.Dumnezeu interzice orice fel de ghicitorie.Atat cei ce ghicesc, cat si cei ce merg la ghicitori sant o scarab in fata lui Dumnezeu.Cel mai correct este sa cerem in rugaciune tot ce avem nevoie de la Dumnezeu si El ne va ajuta, caci puterea lui este imensa fata de puterea ghicitorilor. Numai bine va doresc domnule Marin.

Aveti dreptate! Din pacate,oamenii ce practica aceste lucruri,nu sunt interesati si de sursa de inspiratie.

www.youtube.com/watch?v=Jfy5zEoXTZQ

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 07:17

De la: IonOOO, la data 2014-10-07 07:08:19
De la: 9am_4469, la data 2014-10-06 02:24:19Nu m-am dus eu la ele, si nu erau vrajitoare, erau tigance. Daca ati fi citit viata mea din cele 5 capitole postate si pe blogul meu, ati fi vazut. Eu pe atunci ca si azi nu puteam crede de unde scornesc atatea? Dar... timpul le-a dat intr-u orecare masura dreptate. Faptul ca m-am confruntat cu tot ce ele mi-au zis , asta nu poate fi o intamplare

Aveti dreptate! Din pacate,oamenii ce practica aceste lucruri,nu sunt interesati si de sursa de inspiratie.

www.youtube.com/watch?v=Jfy5zEoXTZQ

Buna dimineata, Ioane ! sa ai o zi luminata !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 10:17

De la: 9am_4469, la data 2014-10-06 02:27:38Refac cuvantul " scarba "

Ete bre, chiar aci pe forum o sa-ti gaseti si "Scaraba", CARE: face minuni mai ceva decat Iisus, care produce profetii mai dihai decat cele profetite de sfintii vostri parinti sau de catre prfetii biblici, exista aici pe forul acea "scarab" pe care o clamezi mataluta iar noua ne f-te neuronii cu tot felul de ineptii profetice mai ceva decat cele pe care le-a profetit baba Vanga sau Nstradamus.

Ai grija, "scarab" poate materializa cine stie ce dihanie paroasa pe care sa ti-o trimita printr-o metoda metempsihotico-teleportata direct la domiciliul personal !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 10:42

De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 10:17:22
De la: 9am_4469, la data 2014-10-06 02:27:38Refac cuvantul " scarba "

Ete bre, chiar aci pe forum o sa-ti gaseti si "Scaraba", CARE: face minuni mai ceva decat Iisus, care produce profetii mai dihai decat cele profetite de sfintii vostri parinti sau de catre prfetii biblici, exista aici pe forul acea "scarab" pe care o clamezi mataluta iar noua ne f-te neuronii cu tot felul de ineptii profetice mai ceva decat cele pe care le-a profetit baba Vanga sau Nstradamus.

Ai grija, "scarab" poate materializa cine stie ce dihanie paroasa pe care sa ti-o trimita printr-o metoda metempsihotico-teleportata direct la domiciliul personal !

Scarabeu, scarabeu? Hak'... te-am tzucat din mers, dar inainte am un mesaj foarte important pentu 'mneavoaste: MERCI! Povestim cand putem! Salu'!

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Pagini: << 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: