Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 544 mesaje Membru din: 13/10/2014 |
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 18:27
De la: 9am_750, la data 2014-10-19 18:12:28hacoane maturizeaza te ma,,,gabriela nu are rost sa dai atentie la prostiile spuse de el ba, acefalule biped, prezina-i duhovnicului orthodox care te-a imbeclizat si intreaba-l ce parere sau ce concluzie ii rezulta din textul de mai jos: ISIL va incuraja si incurajeaza persoanele sa comita infracțiuni criminale in numele religiei, IDIOTULE! Abu Mohammed Ali al-Adnani "Our war with Kurds is a religious war. It is not a nationalistic war we seek the refuge of Allah. We do not fight Kurds because they are Kurds. Rather we fight the disbelievers amongst them, the allies of the crusaders and jews in their war against the Muslims. " In the Name of Allah the Beneficent the Merciful Indeed Your Lord Is Ever Watchful By Shaykh Abū Muhammad al-Adnānī ash-Shāmī ccitez: ....................................................................................................................................... "So O muwahhid wherever you may be, hinder those who want to harm your brothers and state as much as you can. The best thing you can do is to strive to your best and kill any disbeliever, whether he be French, American, or from any of their allies. {O you who have believed, take your precaution and [either] go forth in companies or go forth all together} [An-Nisā: 71]. If you are not able to find an IED or a bullet, then single out the disbelieving American, Frenchman, or any of their allies. Smash his head with a rock, or slaughter him with a knife, or run him over with your car, or throw him down from a high place, or choke him, or poison him. Do not lack. Do not be contemptible. Let your slogan be, May I not be saved if the cross worshipper and taghūt (ruler ruling by manmade laws) patron survives. If you are unable to do so, then burn his home, car, or business. Or destroy his crops. If you are unable to do so, then spit in his face. If your self refuses to do so, while your brothers are being bombarded and killed, and while their blood and wealth everywhere is deemed lawful by their enemies, then review your religion. You are in a dangerous condition because thereligion cannot be established without walā and barā. Finally, we do not want to forget to direct a message towards our Muslim people and brothers from the Kurds in Iraq, Shām, and elsewhere. Our war with Kurds is a religious war. It is not a nationalistic war we seek the refuge of Allah. We do not fight Kurds because they are Kurds. Rather we fight the disbelievers amongst them, the allies of the crusaders and jews in their war against the Muslims. As for the Muslim Kurds, then they are our people and brothers wherever they may be. We spill our blood to save their blood. The Muslim Kurds in the ranks of the Islamic State are many. They are the toughest of fighters against the disbelievers amongst their people. O Allah, America, France, and their allies transgressed against us. They came with their legions to fight us out of their enmity for your religion. They prevent us from establishing your religion and your hudūd (fixed punishments), and ruling by what you revealed. O Allah, you know our weakness. We have no way to deal with their airplanes. O Allah, you have said what is true, {So do not weaken and do not grieve, and you will be superior if you are [true] believers} [Āli Imrān: 139]. O Allah, we have believed in you and relied upon you. You are sufficient for us and the best disposer of affairs. O Allah, America and its allies disbelieve in you and associate partners with you. O Allah, you have placed them above us by their airplanes. O Allah, you know we have no power nor strength against their planes except through You. O Allah, do not let them be above us while You are above them. O Allah, do not let them be above us while we are higher than them. Allah, do not let them be above us while we are higher than them. There is no god but You. You are glorified and You do not fail in Your promise. We ask your forgiveness and repent to you. O Allah, you will prevent them from harming us with whatever You will and however You will. You are the Mighty and Compeller. O Allah, you will bring them down to the ground and place us above them. You are the King, the Prevailing. O Allah, make it their last crusader campaign, so that we raid them and they do not raid us. There is no god but You. You are glorified. We have been among the wrongdoers. We ask your forgiveness and repent to you, so do not hold us responsible for what the foolish among us may have done. You are sufficient for us and the best disposer of affairs. We take shelter with You, and entrust our affairs to You. You are glorified, glorified. You are the best protector and helper. May blessings and peace be upon our prophet Muhammad, and all his family and companions. Our final call is: Praise be to Allah, Lord of the worlds!" https://ia601400.us.archive.org/34/items/mir225/English_Translat... EJECT, ba' nulitate bipeda habotnica! |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 18:45
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 20:10
ma hacoane revino ti ma ,,,islamul este o falsa religie precum si religia ta a nimicului
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 20 Octombrie 2014, ora 08:48
De la: 9am_750, la data 2014-10-19 18:12:28hacoane maturizeaza te ma,,,gabriela nu are rost sa dai atentie la prostiile spuse de el eiii, prostia-i una si n-ai cum te lupta cu ea si omul asta nu-i tocmai prost ;ce-l caracterizeaza este : Rautatea, Violenta si Ura nebuna ! stii, daca e sa judecam dupa sfatul dat " iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti ", deducem ca, urindu-se pe el , uraste pe toata lumea , iar motivul ca raspunde cu aceeasi masura la ce i-am facut noi, e o Mare MINCIUNA prin care-si justifica nimicnicia fiintei sale ce si-a pierdut esenta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Octombrie 2014, ora 12:22
Daca, insa daca si parca au cazut din barca, ceea ce inseamna ca erau ipotetici si relativisti, iar "judecata" pe care o incerci, avand in vedere o supozitie relativa si un sfat al unui neprecizat/ne nominalizat si inexistent prin definitie, acea pseudo-judecata nu te poate conduce decat la concluzii eronate, prostesti, irelevante, fabulatii inepte sau utopii aiuritoare.
|
Postat pe: 20 Octombrie 2014, ora 20:51
De la: 9am_750, la data 2014-10-19 20:10:14ma hacoane revino ti ma ,,,islamul este o falsa religie precum si religia ta a nimicului
|
Postat pe: 21 Octombrie 2014, ora 08:01
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-20 12:22:02Daca, insa daca si parca au cazut din barca, ceea ce inseamna ca erau ipotetici si relativisti, iar "judecata" pe care o incerci, avand in vedere o supozitie relativa si un sfat al unui neprecizat/ne nominalizat si inexistent prin definitie, acea pseudo-judecata nu te poate conduce decat la concluzii eronate, prostesti, irelevante, fabulatii inepte sau utopii aiuritoare. ERONATE ? concluzii eronate, cind tu nu faci decit sa-i spurci pe toti ? este cineva pe aici, caruia sa nu-i fi pus vreo porecla insultatoare ,doar ptr. ca tu ai draci pe tine ? omul echilibrat , impacat cu sine insusi, este amabil si binevoitor si chiar daca aduce corectii la parerea cuiva, o face fara a-l balacari pe celalalt ! asadar, concluzia ca tu esti un frustrat ce-ti reversi umorile pe aici, este Evidenta pentru toti participantii acestui forum si, iti place, nu-ti place, ar trebui sa ti cont de ea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Octombrie 2014, ora 11:34
De la: gabigabi2, la data 2014-10-21 08:01:20De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-20 12:22:02Daca, insa daca si parca au cazut din barca, ceea ce inseamna ca erau ipotetici si relativisti, iar "judecata" pe care o incerci, avand in vedere o supozitie relativa si un sfat al unui neprecizat/ne nominalizat si inexistent prin definitie, acea pseudo-judecata nu te poate conduce decat la concluzii eronate, prostesti, irelevante, fabulatii inepte sau utopii aiuritoare. CONTRAMASURI defensive, dar reciproce, Partoneto, aplicate ineptilor, mincinosilor si nesimtitilor ! Acei "toti" fiind cine ? Nominalizeaza-i ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 21 Octombrie 2014, ora 15:13
eu zic sa-l nominalizezi tu pe cel cu care esti in relatii cordiale si cu care ai un DIALOG normal !
altfel, ti-i enumar eu : - sunt fo 3 care, umilindu-i , totusi, cu virf si indesat , sunt obedienti fata de tine ....de ce se poarta asa umil, nu stiu , dar asta-i problema lor ?! - mai sunt 2 cu care faci " schimb " de impresii , relativ calme ! - mai e unul care miriie la tine, dar nu te pune la punct, totusi ! si restul ..... pe care-l stii foarte bine din cine e alcatuit si care nu da 2 bani pe tine , intrucit tu insuti ti-ai indicat si stabilit valoarea personala ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_4469 71 mesaje Membru din: 6/10/2014 |
Postat pe: 21 Octombrie 2014, ora 15:37
Cateva adresari facute de Isus credinciosilor: "Ati auzit ca s-a zis: "Sa iubesti pe aproapele tau si sa urasti pe vrajmasul tau." Dar Eu va spun: iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc, ca sa fiti fii ai Tatalui vostru care este in ceruri; caci El face sa rasara soarele Sau peste cei rai si peste cei buni si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti. Daca iubiti numai pe cei ce va iubesc, ce rasplata mai asteptati? Nu fac asa si vamesii? Si daca imbratisati cu dragoste numai pe fratii vostri, ce lucru neobisnuit faceti? Oare paganii nu fac la fel? Voi fiti, dar, desavarsiti, dupa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit." ------------- Cuvinte de aur, Domnul Isus poate vindeca si pe cei ce nu cred si pe cei fara educatie............cu conditia sa se intoarca la El asa cum sant, caci au nevoie de Doctorul cel mare care poate totul. Amin! numai cuvinte de Au si gloante din Cu o sa va serveasca ISIS daca ajung prin Ro. in Bulgaria au deja cateva grupuri active. da-da ! din cate stiu, voi astia, protestantii, refuzati sa puneti mana pe arme si sa va aparati ,credinciosilor, dar islamistii le folosesc pentru a va extermina ! AMIN ! O sa-l abandonati pe D-zeu si o sa va rugati de ATEI sa va apere de teroarea islamista credinciosilor, in acel moment D-zeul vostru va fi ocupat sa va negocieze salvarea vietilor cu amicul sau Allah ! ----------- Celor ce cred cu adevarat, Dumnezeu le da viata si dupa moarte, dar ceilalti pier. Mai bine intoarce-te la cel ce te-a creat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Octombrie 2014, ora 15:59
Pai, ce faci, NESIMTITO, te-ai apuca sa-i patajezi pe acei "TOTI" si sa-ti anulezi propria afirmatie? Si totusi, nu esti pregatita sa-ti asumi responsabilitatea unor NOMINALIZARI ! Mai sa fie, ce sa fie ? Lipsa character, perfidie, lasitate, ipocrizie, nesimtire si prostie in tigva de sub basmalie !
|
Postat pe: 21 Octombrie 2014, ora 16:27
De la: gabigabi2, la data 2014-10-21 15:13:00eu zic sa-l nominalizezi tu pe cel cu care esti in relatii cordiale si cu care ai un DIALOG normal ! m-ai intrebat cine sunt acei " TOTI ", asa ca eu ti i-am enumerat ! tie iti ramine sarcina sa-l CAUTI pe acel 1 singur cu care ai tu un dialog normal si sa ni-l arati ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Octombrie 2014, ora 18:10
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-21 15:59:29 ENUMERÁ, enúmăr, vb. I. Tranz. A număra succesiv, unul câte unul, a numi rând pe rând elementele unui tot; a înșira. [Pz. ind. și: enúmer] Din fr. énumérer, lat. enumerare. NOMINALIZÁ, nominalizez, vb. I. Tranz. A indica, a denumi, a specifica ceva în mod concret, pe nume. De la: gabigabi2, la data 2014-10-21 16:27:39De la: gabigabi2, la data 2014-10-21 15:13:00eu zic sa-l nominalizezi tu pe cel cu care esti in relatii cordiale si cu care ai un DIALOG normal ! sarcina revine celui care emite afirmatia, afirmatie pe care apoi si-o neaga, umand a pretinde sa i SE argumenteze propria negatie de cel caruia i-a fost adresata afirmatia primordiala pe care NEVELAGA tocmai si-a negat-o ! Partoneto, nu esti zdravana la cap, bre !
|
Postat pe: 21 Octombrie 2014, ora 18:31
ti i-am enumerat pe toti, pe caprarii, fara a-i nominaliza, caci tu-i stii foarte bine....si ei se stiu cine sunt ! si cine-s obedientii fata de tine....
si cine-s cei doi cu care ai, cit de cit , un schimb de vorbe , dar nu prea mult ca una dintre persoane are un tzir de personalitate si mai pune o schita de contra.... il stii si pe cel ce miriie la tine, dar doar atit.... si ne stii si pe noi, Restul , care NU da 2 bani pe tine, intrucit singur ti-ai stabilit valoarea prin calitatea postarilor tale ! mai e o persoana blinduta ...pe ea am uitat s-o pun in lista ! asa ca eu NU am gresit cu nimic.... tu, cauta persoana - MACAR UNA - cu care ai relatii cordiale si un dialog NORMALsi spune-mi si mie, ca sa ma minunez !
|
Postat pe: 21 Octombrie 2014, ora 19:11
Ai depasit de foarte multa vreme orice limita a nesimtirii, prostiei si lasitatii, Partoneto, esti incapabila sa-ti asumi responsabilitatea afirmatiilor pe care le emiti si vehiculezi ,cu o nonsalanta evidenta in nemarginita ta inconstienta .
Esti sub orice critica si de-o josnicie abjecta inimaginabila, nulitate bipeda decerebrata, nu intelegi sensul real al termenilor pe care ii folosesti si nu stapanesti definitiile acestora, dar te trezesti tastand ca o nulitate bipeda acefala, numai afirmatii iresponsabile,supozitii absurde ineptii infecte, rastalmaciri si insinuari delirante. Partneto, te comporti ca o parsiva infecta, LAMENTABIL! siktir! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Octombrie 2014, ora 19:27
|
Postat pe: 22 Octombrie 2014, ora 12:58
exact ce spuneam : ti-ai stabilit singur valoarea prin calitatea textelor postate de tine si insultele aduse si-n postarea de mai sus, nu fac decit sa confirme justetea afirmatiilor mele ; iar tu nu faci decit sa intri singur in cursa intinsa de atitudinea ta , din care nu prea mai ai iesire !
|
Postat pe: 22 Octombrie 2014, ora 14:34
Pe de-o parte, nu poti raspunde argumentat, nu poti preciza, nu poti nominaliza, nu esti pregatita intelectual ptr. asemenea practici si nici sa-ti asumi responsabilitatea afirmatiilor pe care le emiti, iar pe de de alta parte, continui sa rostogolesti afirmatii stravezii izvorate dintr-o gandire bulversat-anguasata, puerile, cat si din dorinta de a raspunde cu orice pret, pentru a te afla si tu tot timpul in treaba, vanturand continuu aceleasi marote, aceeasi zeama imbalosata de cuvinte fara logica si sens sau diverse stereotipii aiuristice, obsesii ...
Daca nu observi contradictia intre ceea ce ai de rezolvat, metoda folosita si rezultatul pe care doresti a-l obtine, atunci, ar fi cazul sa-ti recitesti postarile de pe topicul minunilor eventual sa continui a-ti administra doza zilnica de replici binecunoscute si terapia binemeritata pana la obtinerea efectului scontat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2014, ora 14:59
bine, bine !
gindeste-te intii cine-s cei 3 care, orice le-ai zice, ei sunt supusi in postarile lor,fata de tine.... e chiar asa de greu sa-i identifici ? sau la asta nu te-ai gindit pina acum si, punindu-ti in fata enumerarea acelor TOTI , ai avut un soc si esti bulversat, c'asa-mi pari !hai, fa efortul cautarii in memorie si daca-i nominalizezi sau macar dai un semn ca-i stii, te ajut cu ceilalti !....asta ca sa intelegi in ce relatie esti TU cu participantii acestui forum ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Octombrie 2014, ora 15:36
continui sa rostogolesti afirmatii stravezii izvorate dintr-o gandire bulversat-anguasata, puerila, cat si din dorinta de a raspunde cu orice pret, pentru a te afla si tu tot timpul in treaba, vanturand continuu aceleasi marote, aceeasi zeama imbalosata de cuvinte fara logica si sens sau diverse stereotipii aiuristice, obsesii, ineptii, supozitii aiuristice....
ajuta-te singura, daca poti, daca nu, atunci : stai in banca ta, "erudito"!
|
Postat pe: 22 Octombrie 2014, ora 16:32
ai o problema, cu adevarat ! eu STIU EXACT ce am spus , deci sunt deja "ajutata"....tu te faci ca nu pricepi !
|
Postat pe: 22 Octombrie 2014, ora 19:04
De la: gabigabi2, la data 2014-10-22 16:32:43 Fooooarte bine le zici, Partoneto NESIMTITA ! De la: gabigabi2, la data 2014-10-22 16:25:27 mmmmmmdea !
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 02:58
De la: 9am_750, la data 2014-10-19 20:10:14 cu toate ca nu sint de acord cu unele ce le sustii pe aici, daca ai pleca as....suferii. Am intrat sa vad citi mai sinteti. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 16:27
Curtea de Conturi trebuie să se sesizeze în problema finanțării continue a bisericilor din Fondul de rezervă bugetară
23 October 2014 | Luni, 20 octombrie, a fost publicată în Monitorul Oficial o nouă Hotărâre de Guvern prin care se alocă importante sume de bani din Fondul de rezervă bugetară pentru finanțarea unor catedrale și mânăstiri. Cei 6.000.000 lei alocați acum vin să se adauge unei sume identice aprobate în august, tot printr-o Hotărâre de Guvern, și direcționată către unități de cult din judetul Iași. ASUR cere Curții de Conturi să se sesizeze în problema finanțării continue a bisericilor din Fondul de rezervă bugetară și să oprească această hemoragie de fonduri publice. Reamintim că într-un raport de anul trecut, Curtea a concluzionat că Din Notele de fundamentare nu rezultă caracterul urgent sau neprevăzut al cheltuielilor aferente acestui sprijin din partea statului care să justifice finanțarea din Fondul de rezervă bugetară. De fiecare dată când sunt alegeri, avem ocazia să vedem adevăratele priorități ale celor care ne conduc. Sistemul de sănătate este în colaps, elevii nu au manuale, construcția de autostrăzi o farsă. Ni se spune că nu sunt bani, dar iată că pentru biserici se găsesc urgent bani! a declarat Toma Pătrașcu, președintele ASUR. Asociația noastră își reafirmă poziția privind necesitatea unei stricte separări a Statului de Biserică: finanțarea publică a unităților de cult trebuie să înceteze, iar în unitățile publice de învățământ trebuie păstrată o strictă neutralitate confesională, prozelitismul religios fiind interzis chiar și de catre legislația actuală. În acest context, salutăm reacția din ce în ce mai viguroasă a societății civile împotriva subminării laicității Statului și constatăm cu satisfacție că principiile secularismului încep să-și facă loc chiar și în discursul politic, atât în Parlament (prin promovarea unei propuneri legislative de înlocuire a orelor de Religie cu ore de Etică și Cultură Civică) cât și în cadrul campaniei pentru prezidențiale. De asemenea, lansăm o invitație publică tuturor oamenilor nemulțumiți de relația tot mai strânsă dintre Stat și Biserică: în această duminică (26.10), fotografiați-vă în fața unei școli sau a unui spital alaturi de un panou pe care ați scris Stop Biserificării României! și publicați imaginea pe conturile voastre de pe rețelele sociale cu hastagul #stopbiserificarii. See more at: www.asur.ro/noutati/curtea-de-conturi-biserificare#sthash.NlpGZI... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_4469 71 mesaje Membru din: 6/10/2014 |
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 13:47
eu zic sa-l nominalizezi tu pe cel cu care esti in relatii cordiale si cu care ai un DIALOG normal !
altfel, ti-i enumar eu : - sunt fo 3 care, umilindu-i , totusi, cu virf si indesat , sunt obedienti fata de tine ....de ce se poarta asa umil, nu stiu , dar asta-i problema lor ?! - mai sunt 2 cu care faci " schimb " de impresii , relativ calme ! - mai e unul care miriie la tine, dar nu te pune la punct, totusi ! si restul ..... pe care-l stii foarte bine din cine e alcatuit si care nu da 2 bani pe tine , intrucit tu insuti ti-ai indicat si stabilit valoarea personala ! --------- Draga Gabita, am intrat sa te mangai si sa-ti apreciez rezistenta in marturisirea ta. Am ajuns la concluzia ca toti cei ce cred au si educatie, de aceia nu spun cuvinte urate semenilor.Dar cei ce nu cred in Dumnezeu, desi se lauda cu pregatirea lor, nu toti au educatie deaceia se adreseaza asa de urat.Dumnezeu sa te binecuvinteze pe tine si pe cei ce au macar un gram de credinta de pe acest site.Cu iubire. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 14:13
De la: 9am_4469, la data 2014-10-24 13:47:29eu zic sa-l nominalizezi tu pe cel cu care esti in relatii cordiale si cu care ai un DIALOG normal ! Valerica ? te sarut cu tot dragul din lume si-ti multumesc ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 01:37
De la: 9am_4469, la data 2014-10-24 13:47:29eu zic sa-l nominalizezi tu pe cel cu care esti in relatii cordiale si cu care ai un DIALOG normal ! Cu mine se intelege bine.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 01:39
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-21 19:11:16Ai depasit de foarte multa vreme orice limita a nesimtirii, prostiei si lasitatii, Partoneto, esti incapabila sa-ti asumi responsabilitatea afirmatiilor pe care le emiti si vehiculezi ,cu o nonsalanta evidenta in nemarginita ta inconstienta . Aici ne-ai dat gata cu mirobolanta ta inteligenta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 01:41
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-22 15:36:45continui sa rostogolesti afirmatii stravezii izvorate dintr-o gandire bulversat-anguasata, puerila, cat si din dorinta de a raspunde cu orice pret, pentru a te afla si tu tot timpul in treaba, vanturand continuu aceleasi marote, aceeasi zeama imbalosata de cuvinte fara logica si sens sau diverse stereotipii aiuristice, obsesii, ineptii, supozitii aiuristice.... E clar esti timpilar. Creezi la toti banci. Cum de nu mi-am dat seama ca asta esti....carie de lemn. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 01:42
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-22 14:34:48Pe de-o parte, nu poti raspunde argumentat, nu poti preciza, nu poti nominaliza, nu esti pregatita intelectual ptr. asemenea practici si nici sa-ti asumi responsabilitatea afirmatiilor pe care le emiti, iar pe de de alta parte, continui sa rostogolesti afirmatii stravezii izvorate dintr-o gandire bulversat-anguasata, puerile, cat si din dorinta de a raspunde cu orice pret, pentru a te afla si tu tot timpul in treaba, vanturand continuu aceleasi marote, aceeasi zeama imbalosata de cuvinte fara logica si sens sau diverse stereotipii aiuristice, obsesii ... Mie mi s-a cracanat creierul de inteligent si logic ce esti. sa nu spui ca nu am, ca mi l-am facut la dimensiunea creierului tau sa ne intelegem. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

e chiar asa de greu sa-i identifici ? sau la asta nu te-ai gindit pina acum si, punindu-ti in fata enumerarea acelor TOTI , ai avut un soc si esti bulversat, c'asa-mi pari !
ai o problema, cu adevarat !
eu STIU EXACT ce am spus , deci sunt deja "ajutata"....tu te faci ca nu pricepi !