back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 >> Sari la pagina:

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 09:40

De la: 9am_4469, la data 2014-10-17 03:36:00Cateva adresari facute de Isus credinciosilor:

"Ati auzit ca s-a zis: "Sa iubesti pe aproapele tau si sa urasti pe vrajmasul tau."
Dar Eu va spun: iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc,
ca sa fiti fii ai Tatalui vostru care este in ceruri; caci El face sa rasara soarele Sau peste cei rai si peste cei buni si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti.
Daca iubiti numai pe cei ce va iubesc, ce rasplata mai asteptati? Nu fac asa si vamesii?
Si daca imbratisati cu dragoste numai pe fratii vostri, ce lucru neobisnuit faceti? Oare paganii nu fac la fel?
Voi fiti, dar, desavarsiti, dupa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit."
-------------
Cuvinte de aur, Domnul Isus poate vindeca si pe cei ce nu cred si pe cei fara educatie............cu conditia sa se intoarca la El asa cum sant, caci au nevoie de Doctorul cel mare care poate totul.

Amin!

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 11:52

De la: IonOOO, la data 2014-10-17 09:40:06
De la: 9am_4469, la data 2014-10-17 03:36:00Cateva adresari facute de Isus credinciosilor:

"Ati auzit ca s-a zis: "Sa iubesti pe aproapele tau si sa urasti pe vrajmasul tau."
Dar Eu va spun: iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc,
ca sa fiti fii ai Tatalui vostru care este in ceruri; caci El face sa rasara soarele Sau peste cei rai si peste cei buni si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti.
Daca iubiti numai pe cei ce va iubesc, ce rasplata mai asteptati? Nu fac asa si vamesii?
Si daca imbratisati cu dragoste numai pe fratii vostri, ce lucru neobisnuit faceti? Oare paganii nu fac la fel?
Voi fiti, dar, desavarsiti, dupa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit."
-------------
Cuvinte de aur, Domnul Isus poate vindeca si pe cei ce nu cred si pe cei fara educatie............cu conditia sa se intoarca la El asa cum sant, caci au nevoie de Doctorul cel mare care poate totul.

Amin!

numai cuvinte de Au si gloante din Cu o sa va serveasca ISIS daca ajung prin Ro. in Bulgaria au deja cateva grupuri active.

da-da !
din cate stiu, voi astia, protestantii, refuzati sa puneti mana pe arme si sa va aparati ,credinciosilor, dar islamistii le folosesc pentru a va extermina !

AMIN !

O sa-l abandonati pe D-zeu si o sa va rugati de ATEI sa va apere de teroarea islamista credinciosilor, in acel moment D-zeul vostru va fi ocupat sa va negocieze salvarea vietilor cu amicul sau Allah !

Raporteaza abuz de limbaj
9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 12:42

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 11:26:37
De la: 9am_750, la data 2014-10-16 16:00:10ti am expus dar din pacate mintea ta merge la turatie lenta din cauza credincinciosiei tale in zeul nimic

MINTI, nulitate bipeda habotnica !

buey habotnicule, de ce minti ?
cand si unde ai expus vreun text din are sa rezulte ceea ce ai inteles tu din citatul lui Mircea Eliade, buey MINCINOSULE ?
buey, nulitate bipeda habotnica, de ce incalci a noua poruca biblica si minti cu o asemenea nesimtire, afirmand ca ai expus/postat un text din care rezulta eea ce ai inteles tu din citatul respectiv, nu iti este frica de D-zeu ptr.faptul ca pacatuiesti incalcand porunca nr. 9 ?

hai recunoaste ca ai mintit, nulitate bipeda habotnica !

tu minti ma hacoane nicidecum eu

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 13:16

hacoane vb frumos,,eu nu mint cu nimic tu o faci,,ti am zis ca un om nu poate vb despre ceva ca si cum a fost acolo atata timp cat nu a fost,,,2 preotii sunt oamenii ca si tine si au greselile lor personale ,,unii sunt buni altii mai putin buni insa nu fac greseli de dogma ci greseli personale cum de exemplu tu injuri pe aici mereu,,si unii preoti fac anumite greseli insa sunt greselile lor personale

biserica se ia dp continuitatea apostolica dp sfintii parintii dp traitori acela e adevarul pastrat de la hristos cu jertfe mari,,ca vorbesv unii despre greselile unor preoti este irelevant pentru ca sunt greselile lor personale

deci nu mai injura aiurea n tramvai si nu mai fi asa credul religios in zeul nimic

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 13:30

lasa-l in plata Domnului, ca-i indracit din caleafara...n-ai ce sa-i faci....eventual, sa ne rugam ptr. sufletul lui ratacit !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 14:29

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 15:18

www.liveleak.com/view?i=8b0_1409276034

lasa-i sa se trezeasca din somnul ratiunii pe acesti crestini cu creierii spalati de clericii religiosi si incearca sa-i lasi sa perceapa adevarul si realitate in care coexista cu alti indivizi al caror creier a fost spalat, ABRUTIZATI si animalizati in acelasi timp, lasa-i sa perceapA SI INTELEAGA atrocitatile pe care le comit ACESTI ISLAMISTI impotriva civilizatiei umane SUB UN PRETEXT RELIGIOS in numele lui Allah!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 15:29

un comportament de animal abrutizat il ai si tu in lupta impotriva credinciosilor si atunci, care-i diferenta ?

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 16:13

De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 15:29:29 un comportament de animal abrutizat il ai si tu in lupta impotriva credinciosilor si atunci, care-i diferenta ?

siktir, ramolito 1
scuteste-ma de ineptiile si provocarile pe care le debitezi, IMPOSTOARE NESIMTITA!

www.youtube.com/watch?v=aIqU0JCG7Js
IA O PORTIE DE ORTODOXISM CU ORTODOCSI CU TOT !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 16:23

De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 15:29:29 un comportament de animal abrutizat il ai si tu in lupta impotriva credinciosilor si atunci, care-i diferenta ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 16:39

.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 16:40

Armele de la cine sint?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 18:24

De la: gabigabi2, la data 2014-10-17 16:23:52

ramolito, nu mai repeata aceleasi ineptii ca o tuta psihopata!
care sa fie diferenta?

naivii ignoranti care ii lasa pe toti sarlatanii ordinary religiosi sa le spele creierele se killaresc intre ei, iar noi , desteptii , prosperam oferindu-le exact ceea ce au nevoie pentru a-si realiza dorintele utopice, arme si munitie pentru a scapa paneta de niste habotnici animalizati si prosti facuti gramada, care mai consuma si oxigenul planetei facand umbra degeaba pe Terra, aceasta e diferenta, habarnisto !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 19:33

Kakanele, tu esti posedat, mah. Cum eu sunt baiat bun, ti-am facut rost de leac la un vraci din Liberia.

https://www.youtube.com/watch?v=Id-dg4IptyI

Ti-am luat bilet, dus. De intrors nu cred ca e cazul sa iti faci griji.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 20:03

Nu am urmarit ultimele episoade din folietonul vostru, insa va regasesc in aceleasi pozitii!

Buna seara! Imi pare bine sa va regasesc!

Ce mai facurati, domniile voastre?

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aş lăsa goale şi pe a o suta aş scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 20:04

De la: Musetel, la data 2014-10-17 20:03:24Nu am urmarit ultimele episoade din folietonul vostru, insa va regasesc in aceleasi pozitii!

Buna seara! Imi pare bine sa va regasesc!

Ce mai facurati, domniile voastre?

...PE ACELEASI POZITII, evident!

Doar transeele ce le mai vopsirati bre in cate o alta nuanta, este?

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aş lăsa goale şi pe a o suta aş scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 20:52

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 15:18:35www.liveleak.com/view?i=8b0_1409276034

lasa-i sa se trezeasca din somnul ratiunii pe acesti crestini cu creierii spalati de clericii religiosi si incearca sa-i lasi sa perceapa adevarul si realitate in care coexista cu alti indivizi al caror creier a fost spalat, ABRUTIZATI si animalizati in acelasi timp, lasa-i sa perceapA SI INTELEAGA atrocitatile pe care le comit ACESTI ISLAMISTI impotriva civilizatiei umane SUB UN PRETEXT RELIGIOS in numele lui Allah!

crestinii nu ai creeri spalati de nimeni ma refer la crestinii ortodoxi ca alt adevar nu exista ,eventual il ai tu spalat de zeul nimic de aia nici nu puteai vedea cand cineva iti sugereaza ca a vazut cva cand nu a vazuto

islamisti isi urmeaza coranul care le spune sa lupte impotriva celor ce nu cred in alah,,noroc ca nu toti islamisti iau aceste vb din coran in serios

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2014, ora 16:24

De la: 9am_750, la data 2014-10-17 20:52:38
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-17 15:18:35www.liveleak.com/view?i=8b0_1409276034

crestinii nu ai creeri spalati de nimeni ma refer la crestinii ortodoxi ca alt adevar nu exista ,eventual il ai tu spalat de zeul nimic de aia nici nu puteai vedea cand cineva iti sugereaza ca a vazut cva cand nu a vazuto

islamisti isi urmeaza coranul care le spune sa lupte impotriva celor ce nu cred in alah,,noroc ca nu toti islamisti iau aceste vb din coran in serios

buey nulitate bipeda habotnica, iti lipseste logica , coerenta si fondul lexical necesar transmiterii unui mesaj inteligibil , marsh la cursuri de alfabetizate, buey nulitate bipeda habotnica !

informeaza-te buey nulitate bipeda si apoi incearca sa concluzinezi in deplina cunostinta de cauza, bueyyyyyyyyyyyyyyyy !

ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_organiza%C8%9Bii_teroriste

Organizații teroriste religioase

Creștine

Rebelii din Nagaland (1947 - prezent)
Frontul de eliberare națională a Tripura (1989 - prezent)
Armata de rezistență a Domnului

Hindu

Shiv sena. Cunoscut de asemeni ca Armata lui Shiva. În India e recunoscut ca partid legal de dreapta. Este declarat grup terorist numai de Pakistan.
Patit Pawan Sanghatana organizație fascistă Hindu.
Brigada Shambaji. Grup Hindu de tineret.

Iudaice

Kahane Hai - KAH (Israel, USA)

Islamiste

Abu sayyaf (1991 - prezent) (Philipine)
Armata Islamică Aden-Abyan (Yemen)
Al-Gama'a al-Islamiyya (Arabă: الجماعة الإسلامية)(Egipt)
Grupul Islamic Armat (Arabă:الجماعة الإسلامية المسلحة)(Algeria)
Hamas (Arabă: حركة حماس) (Palestina)
Brigăzile Martirilor Al-Aqsa (Arabă: كتائب شهداء الأقصى)(Palestina, Cisiordania)
Ansar al-Islam (Arabă: انصار الاسلام)(Irak)
Al-Qaida (globală)
Asbat al-Ansar (sudul Libanului).
Jama'at al-Tawhid wa'al-Jihad (al-Qaeda în Irak)
Jihadul Islamic Egiptean (Egipt)
Harakat al-Mujahidin (Pakistan, Kașmir)
Frontul Islamic de Eliberare al Bahrainului
Mișcarea Islamică din Asia Centrală (Asia Centrală)
Mișcarea Islamică din Uzbekistan (Uzbekistan)
Jaish-e-Mohammed (Pakistan)
Jaish Ansar al-Sunna (Irak)
Frontul de Eliberare al Jammu și Kașmir (Pakistan, Kașmir) JKLF
Jemaah Islamiyah (sud-estul Asiei)
Jihat Rite (Australia)
Lashkar-e-Jhangvi (Pakistan)
Lashkar-e-Toiba (Pakistan)
Maktab al-Khadamat (Afganistan)
Grupul Combatant Islamic Marocan (Maroc, Spania)
Frăția Musulmană (intenațional)
Oamenii împotriva gangsterilor și drogurilor (Africa de Sud)
Grupul Salafist de luptă și rugăciune (Algeria)
Sipah-e-Sahaba Pakistan (Pakistan)
Takfir wal-Hijra (Egipt, Sudan, Algeria)
Kurdish-Hizbullah (Turcia)
Rețeaua Hofstad (Olanda)
Frontul de Dezvoltare Națională (Kerala, India)

Fronturi Islamice

Al-Barakaat – (al-Qaeda)
Organizația Umanitară Al-Wafa – (al-Qaeda)
Frontul Islamic al Salvării (Algeria)
Fundația internațională a binevoinței. – (al-Qaeda)
Fundația Țara Sfântă pentru dezvoltare și... (Hamas)
Fundația globală.... – (al-Qaeda)
Compania de Comerț Konsojaya – (Jemaah Islamiyah)

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2014, ora 16:35

si tie la ce-ti foloseste bogatul bagaj lexical avut, daca prin felul in care il folosesti aduci IMENSE Deservicii ideii pe care vrei s-o transmiti si reactia pe care o provoci este de refuz ?
asa ca, baaaa, cuvinte ai - mintea si bunul simt lipsesc !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2014, ora 23:19

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-18 16:24:25

buey nulitate bipeda habotnica, iti lipseste logica , coerenta si fondul lexical necesar transmiterii unui mesaj inteligibil , marsh la cursuri de alfabetizate, buey nulitate bipeda habotnica !

informeaza-te buey nulitate bipeda si apoi incearca sa concluzinezi in deplina cunostinta de cauza, bueyyyyyyyyyyyyyyyy !

Creștine

Hindu

Shiv sena. Cunoscut de asemeni ca Armata lui Shiva. În India e recunoscut ca partid legal de dreapta. Este declarat grup terorist numai de Pakistan.

Iudaice

Islamiste

Brigăzile Martirilor Al-Aqsa (Arabă: كتائب شهداء الأقصى)(Palestina, Cisiordania)
Al-Qaida (globală)
Jihat Rite (Australia)
Rețeaua Hofstad (Olanda)

Fronturi Islamice

Al-Barakaat – (al-Qaeda)

ma tu habar n ai despre ce vorbesti dar din pacate pentru tn nu i nici o noutate,,,,
am zis crestini ortodoxi pentru ca alt adevar nu exista dumnezeu nu se poate contrazice
2 ca de exemplu chiar si din ortodoxie sau ,,atentie,,desprins unele aripi nu ortodoxia e de vina ma ci oameni precum nici religiA nimicului tau nu la impins pe stalin sa faca ce a facut ci el de la el a facuto
exemplu,legionari sau desprins din ortodoxism si au ajuns sa kilareasca oameni,,e de vina ortodoxismul,nicidecum ci oameni hacoane ,,,islamul din pacate pentru ei unele directive din coran ii fac razboinici dar coranul nu exista decat o falsa religie precum si a ta a nimicului

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 10:11

De la: 9am_750, la data 2014-10-18 23:19:13
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-18 16:24:25

Creștine

Hindu

Iudaice

Islamiste

Al-Qaida (globală)
Jihat Rite (Australia)
Rețeaua Hofstad (Olanda)

Fronturi Islamice

Al-Barakaat – (al-Qaeda)

ma tu habar n ai despre ce vorbesti dar din pacate pentru tn nu i nici o noutate,,,,
am zis crestini ortodoxi pentru ca alt adevar nu exista dumnezeu nu se poate contrazice
2 ca de exemplu chiar si din ortodoxie sau ,,atentie,,desprins unele aripi nu ortodoxia e de vina ma ci oameni precum nici religiA nimicului tau nu la impins pe stalin sa faca ce a facut ci el de la el a facuto
exemplu,legionari sau desprins din ortodoxism si au ajuns sa kilareasca oameni,,e de vina ortodoxismul,nicidecum ci oameni hacoane ,,,islamul din pacate pentru ei unele directive din coran ii fac razboinici dar coranul nu exista decat o falsa religie precum si a ta a nimicului

BA', DU-TE-N PLM DE NULITATE BIPEDA CRETINIZATA si mananca kkt RELIGIOS pe site-urile ortodoxe in care ai fost banat de imbecil ce esti, ba' nulitate bipeda abjecta si nesimtita, siktir!
clar ?
ba, retard infect, dispari ce te ft in gra , idiotule!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 16:33

cu alte cuvinte : te meritam pe tine , coprofagul forului !

ehhhh, mai @ 750 , vezi mai ce de pacate avem si cite tre' sa patimim ?
da' rastalmacind vorba poetului, din scirna si noroi se nasc idei noi, renascind !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 16:47

Primiti exact ceea ce meritati !
Atunci cand veti fi in stare sa va sustineti afirmatiile pe care le emiteti si ipotezele pe care le formulati rational, logic si coerent argumentat, intr-un mod responsabil si civilizat, din acel moment o sa primti si raspunsuri similare.
Insa, pana atunci e cale lunga, iar indicii ca prostanacii nesimtiti s-ar destepta si ar incerca sa perceapa realitatea, n-am observat la orizont !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 16:57

daca ar fi sa primim ce meritam, imediat, la tine ar sosi nino-nino cu o camasuta cu mineci lungi, ce se leaga la spate si te-ar servi cu o portie de electrosocuri ..... da' eu cred ca o castrare ar fi mai bine venita, caci reduce din agresivitate !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 17:03

De la: gabigabi2, la data 2014-10-19 16:57:59daca ar fi sa primim ce meritam, imediat, la tine ar sosi nino-nino cu o camasuta cu mineci lungi, ce se leaga la spate si te-ar servi cu o portie de electrosocuri ..... da' eu cred ca o castrare ar fi mai bine venita, caci reduce din agresivitate !

Castreaza-l pe fii-to, Partoneta Nesimtita, ca si-asa nu-i bun de nimic !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 17:16

ca presupui tu ca nu-i bun la nimic, e treaba ta, dar e o CERTITUDINE ptr. toti cei care scriu pe acest forum ca TU esti un SOCIOPAT AGRESIV si PERICULOS !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 17:34

Nu este o presupunere,PARTONETO NESIMTITA, este replica pe care ai meritat-o pentru afirmatia pe care ai emis-o, ad hominem-ul tau si reciproca mea !

N-ai inteles mecanismul ? NU te duce CAPUL ! Dar tu, continua !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 17:54

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-19 16:00:06
pastisat, hodoroago impostore !

SIKTIR, ramolito nesimtita !
tu , mananci din haznaua damboviteana cu mult mai mult kkt decat acesta nulitate bipeda habotnica cretinizata!
primiti exact ceea ce meritati, idiotilor !

asta livrezi pe piata , tuturor, caci toti iti sunt dusmani, dar ce Nu stii este ca cel mai mare dusman al tau, esti chiar TU si ai o mare problema in a-ti regasi respectul de sine ! dar, nici cu cinstea, onoarea si demnitatea nu stai prea bine, asa ca : FA CEVA in sensul asta !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 18:02

De la: gabigabi2, la data 2014-10-19 17:54:53
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-19 16:00:06
pastisat, hodoroago impostore !

SIKTIR, ramolito nesimtita !
tu , mananci din haznaua damboviteana cu mult mai mult kkt decat acesta nulitate bipeda habotnica cretinizata!
primiti exact ceea ce meritati, idiotilor !

asta livrezi pe piata , tuturor, caci toti iti sunt dusmani, dar ce Nu stii este ca cel mai mare dusman al tau, esti chiar TU si ai o mare problema in a-ti regasi respectul de sine ! dar, nici cu cinstea, onoarea si demnitatea nu stai prea bine, asa ca : FA CEVA in sensul asta !

iar UMBLI cu supozitii aiuristice din care iti rezulta concluzii inepte, Partoneta NESIMTITA !
"asta" si-au dorit musterii de teapa ta, NESIMTITO,asta livrez ! piata-i piata, cerere si oferta pe intelesul si necesitatile musteriilor!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2014, ora 18:12

hacoane maturizeaza te ma,,,gabriela nu are rost sa dai atentie la prostiile spuse de el

Pagini: << 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: