9am_750
3755 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 11 Octombrie 2014, ora 21:33
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-11 09:10:32www.youtube.com/watch?v=lnRSd1SPKoM&spfreload=10%20Message%3A%20...(url%3A%20https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DlnRSd1SPKoM)
The Religion of "Peace" Islam / Muslims Kill Again In the Name of Allah
Habar n-ai/n-aveti despre ceea ce vorbesti/ti, Partoneto NESIMTITA si voi imbecilizatilor religios, la doi pasi de frontierele Romaniei, crestinii se killaresc intre ei si la alti cinci pasi de Europa , musulmanii islamisti ucid in numele lui Allah, logheaza-te pe you tube, si ai sa vezi miracolele si minunile pe care le poate genera religiile si cireada de habotnicii cu creierul spalat de sarlatani ordinari religiosi !
haconas revino ti tata ca sa te minti singur nu te duce nici unde
in primul rand islamul este o falsa religie,,religia adca adevarul ,,nu poate fi decat una singura
2 ateismul tau penibil nu este decat o religie oarba,,religia crezului in nimic desi pe nimic nu l ai vazut niciodata,,deci da ti seama cata credinta ai
3 ,razboaiele nu pentru religii sau purtat ca daca unu intelege religia gresit si te khilareste ,,,precum multi atei din zona din care crezi ca faci parte au facut,,,nu inseamna ca a inteles religia ,,,,,atentie eu vb de o singura religie pentru ca una singura exista nu mai multe,,un singur adevar exista,,,,,ci inseamna ca a inteles ce a vrut el, precum atei tai religiosi au inteles ce au vrut ei cand khilareau oamenii,,,
deci inceteaza cu religia nimicului haconas si lasa prostiile ca esti baiat mare
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 12 Octombrie 2014, ora 09:44
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-11 10:23:47De la: Marin56, la data 2014-10-11 09:35:58De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-11 09:10:32www.youtube.com/watch?v=lnRSd1SPKoM&spfreload=10%20Message%3A%20...(url%3A%20https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DlnRSd1SPKoM)
Habar n-ai/n-aveti despre ceea ce vorbesti/ti, Partoneto NESIMTITA si voi imbecilizatilor religios, la doi pasi de frontierele Romaniei, crestinii se killaresc intre ei si la alti cinci pasi de Europa , musulmanii islamisti ucid in numele lui Allah, logheaza-te pe you tube, si ai sa vezi miracolele si minunile pe care le poate genera religiile si cireada de habotnicii cu creierul spalat de sarlatani ordinari religiosi !
Poi si cine e de vina nea Haak, pentru toate acele atrocitati? Nu tot omul? Cine le-a dat arme? Nu tot marile puteri, pentru as face ei vanzare, pe spatele lor? Daca nu aveau arme poate erau mai potoliti, chiar daca rautatea lor nu ar fi fost mai mica. S-ar fi batut si cu pietre ca in epoca de piatra. Acum , de ! Am evoluat ! Ne omoram stiintific! Pana nu dispare rautatea din noi , nu avem sanse de a ne desparti de animale. Noi suntem alea mai inteligente. Si facem orice ca sa ajungem sus , in dauna altora. Cum se bat acu si pentru Cotroceni...Si iar o s-o luam de la capat...Si istoria se va repeta mereu. Mereu o sa suferim! iar la toate astea o buna contributie isi aduce Biserica, pe care statul o promiveaza si o tine in brate. Corb la corb...AFACERI!
Marin, chiar vrei sa te consider un falus cu urechi de lemn, chior si lipsit de creier ?
De ce nu precizezi/indici vinovatul real si arunci acea vinovatie pe umerii OMULUI, generalizand vinovatia si dispersand resonsabilitatea faptei conise?
Adevarul este foarte clar si real, vinovati de acele atrocitati sunt habotnicii, imbecilizatii religios al caror creiar spalat de diferiti sarlatani ordinari i-a transformat in primate feroce, animale preistorice de prada si iata efectele pe care le produce religia , Marin!
Si acum ce doresti, comunitatile umane civilizate stiintifico-tehnlogic, informatizate etc. sa-i lase pe acesti fundamentalisti religiosi isterizati si cu creierele spalate sa-si faca mendrele religioase si sa masacreze toate comunitatile umane pe care le intalnesc in calea lor acesti criminali scelerati care ucid in numele lui Allah si religiei lor???
VINOVATUL ? du-te la oglinda si te uita-n ea : tu esti unul dintre vinovati , caci ceea ce faci tu, in mic, pe acest forum : propagare a urii, a intolerantei, a razboiului psihologic si propagandistic, asa se face si-n lumea mare ! ptr. ce ? simplu : pentru INTERESE personale si de grup , vizind bogatiile naturale ale tarilor sau regiunile atacate pe motive INVENTATE, de obicei si religia e un motiv foarte bun de folosit, caci se vor gasi intotdeauna si de o parte si de cealalta , combatanti ce lupta sincer sau pe bani si nu-si dau seama Cine si De CE ii foloseste !
Raporteaza abuz de limbaj
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 12 Octombrie 2014, ora 16:27
IMPOSTOR , MISTIFICATOR, POSTAC pus in slujba cui te plateste , asta esti !
eu sunt un OM , cu Inima si Suflet si ca atare, supus si gresilii , citeodata, dar NU-mi neg umanitatea si nici Divinitatea din mine , asa cum o faci tu, un cyborg programat sa ucida tot ce misca neconform cu " proiectul" la care lucreaza !
mi-e scirba de tine , stii, da ?  bine !
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 12 Octombrie 2014, ora 17:10
De la: ___I___, la data 2014-10-12 12:38:58De la: gabigabi2, la data 2014-10-12 09:44:00De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-11 10:23:47De la: Marin56, la data 2014-10-11 09:35:58De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-11 09:10:32www.youtube.com/watch?v=lnRSd1SPKoM&spfreload=10%20Message%3A%20...(url%3A%20https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DlnRSd1SPKoM)
Poi si cine e de vina nea Haak, pentru toate acele atrocitati? Nu tot omul? Cine le-a dat arme? Nu tot marile puteri, pentru as face ei vanzare, pe spatele lor? Daca nu aveau arme poate erau mai potoliti, chiar daca rautatea lor nu ar fi fost mai mica. S-ar fi batut si cu pietre ca in epoca de piatra. Acum , de ! Am evoluat ! Ne omoram stiintific! Pana nu dispare rautatea din noi , nu avem sanse de a ne desparti de animale. Noi suntem alea mai inteligente. Si facem orice ca sa ajungem sus , in dauna altora. Cum se bat acu si pentru Cotroceni...Si iar o s-o luam de la capat...Si istoria se va repeta mereu. Mereu o sa suferim! iar la toate astea o buna contributie isi aduce Biserica, pe care statul o promiveaza si o tine in brate. Corb la corb...AFACERI!
Marin, chiar vrei sa te consider un falus cu urechi de lemn, chior si lipsit de creier ?
De ce nu precizezi/indici vinovatul real si arunci acea vinovatie pe umerii OMULUI, generalizand vinovatia si dispersand resonsabilitatea faptei conise?
Adevarul este foarte clar si real, vinovati de acele atrocitati sunt habotnicii, imbecilizatii religios al caror creiar spalat de diferiti sarlatani ordinari i-a transformat in primate feroce, animale preistorice de prada si iata efectele pe care le produce religia , Marin!
Si acum ce doresti, comunitatile umane civilizate stiintifico-tehnlogic, informatizate etc. sa-i lase pe acesti fundamentalisti religiosi isterizati si cu creierele spalate sa-si faca mendrele religioase si sa masacreze toate comunitatile umane pe care le intalnesc in calea lor acesti criminali scelerati care ucid in numele lui Allah si religiei lor???
VINOVATUL ? du-te la oglinda si te uita-n ea : tu esti unul dintre vinovati , caci ceea ce faci tu, in mic, pe acest forum : propagare a urii, a intolerantei, a razboiului psihologic si propagandistic, asa se face si-n lumea mare ! ptr. ce ? simplu : pentru INTERESE personale si de grup , vizind bogatiile naturale ale tarilor sau regiunile atacate pe motive INVENTATE, de obicei si religia e un motiv foarte bun de folosit, caci se vor gasi intotdeauna si de o parte si de cealalta , combatanti ce lupta sincer sau pe bani si nu-si dau seama Cine si De CE ii foloseste !
IMBECILO, esti o persoana nescolita si foarte usor manipulabila, ai creierul spalat de comunisti, ai fost si ai ramas indoctrinata cu utopiile unei ideologii falimentare peste care ai adaugat, din proprie initiativa si in sfanta traditie romaneasca, o amestecatura de concepte religioase utopice de factura ortodoxo-hinduisto-jainiste, (si nu ti-a fost suficient, in prostia si nemernicia ta, Partoneto) peste toate aceste balarii indobitocitoare, ai mai adaugat si-o cantitate apreciabila de teorii elucubrante paranormale de natura pseudo-stiintifica prin intermediul carora si impreuna cu celelalte dejectii informationale acumulate de-a lungul existentei tale obscure in care te zbati, ai reusit sa ajungi o persoana distrusa intelectual, in cncluzie, esti o bipeda lipsita de ratiune si simtul realitatii, o veritabila ignoranta trilie in unele cazuri, rarisime, si o proasta nesimtita trade marck la modul absolut in toate celelalte situatii, SIKTIR !
www.youtube.com/watch?v=E1P7ZIiAVE0&spfreload=10%20Message%3A%20...(url%3A%20https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DE1P7ZIiAVE0)
What we can learn from ISIS horrors
www.youtube.com/watch?v=jWp7DKOI2fQ&spfreload=10%20Message%3A%20...(url%3A%20http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DjWp7DKOI2fQ)
ISIS Calls for Murder in Coalition Countries ( "Attack for U.S.A. and Europe" ordin ISIS, pe tine nu te informeaza A3 sau mass media din Ro., NESIMTITO?)
Religiile promovate de clerici, absurditatile paranormale promovate de sarlatani ordinari si prostia celor cu creierele spalate, vor incerca sa distruga civilizatiile umaniste avansate stiintifico-tehnologic, libertatea si prosperitatea individului uman, democratia si statul de drept secular, daca nu vor fi stopate la timp. Partoneto NESIMTITA !
sfanta traditie romaneasca nu exista hacoane,kexista traditii romanesti si altfel de traditii,,sfanta traditie e una singura si pleaca de la adam si eva
inca o data exista o singura religie pentru ca exista un singur adevar
nu esti hacoane in masura sa vb de razboaiele,,,,religiilor,,,ca marile razboaie le au dus ateii tai stalin si hitler,,daca imi zici ca hitler facea ce facea in numele religiei e penibil sau catolicii cu inchizitia,,faceau in numele prostiei lor din cap nicidecum al religiei,,,iar ateismul stim amandoi ca nui decat o religie oarba a crezului ca nimic e tatal tau desi nu l ai vazut
e chiar penibil cand va aud cu distrugerea stiintei si alte idiotenii,,cn distruge ma haconas stiinta de a cunoaste cva in orice domeniu?nimeni dimpotriva suntem datori sa facem asta ca asta ne e meseria,,,dar voi ateii astia religiosi probabil sunteti suparati mai degraba ca nu dati de tatal vostru nimic printre stele
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 11:24
Despre mantuire si biserica
Daca ati sti cata nimicnicie este in lumea de dincolo si daca ati sti cat de facila si usoara este mantuirea n-ati mai astepta impostori de aiurea care sa vina sa va mantuiasca
Mircea Eliade
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 17:02
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 17:40
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 11:24:35Despre mantuire si biserica
Daca ati sti cata nimicnicie este in lumea de dincolo si daca ati sti cat de facila si usoara este mantuirea n-ati mai astepta impostori de aiurea care sa vina sa va mantuiasca
Mircea Eliade
asta banuiesc ca ai auzito de la el cand era in lumea de dincolo asta ca sa intelegi ce mult te duce capul si cat la dus si pe el,,dumnezeu sa l ierte
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 19:15
De la: 9am_750, la data 2014-10-14 17:40:25De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 11:24:35Despre mantuire si biserica
Mircea Eliade
asta banuiesc ca ai auzito de la el cand era in lumea de dincolo asta ca sa intelegi ce mult te duce capul si cat la dus si pe el,,dumnezeu sa l ierte
ba' nulitate bipeda, tu intelegi ceea ce incerci sa citesti?
siktir , ba' habotnicule !
|
|
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 19:53
De la: oligo_Haakon_oligo, la data 2014-10-14 19:21:41HAI,HERMAPHRODAY, FA-TI SIMTITA PREZENTA !
Kakaoane, te simti rau? Iar ai mancat de pe jos?
Nu Gabi este afectata de crizele astea ale tale cu spume la rat, ci tu! Iti adezvalui originea tiganeasca, de ursar borat, dincolo de toate fandoselile cu care incerci sa pari altcineva. Realitatea este cruda, asta esti tu, un rebut uman!
Si oricum, Dumnezeu o sa iti dea inzecit tot ce i-ai dorit tu lui Gabi, asa ca pregateste-te, fa gargara cu lubrifiant ca sa iti alunece mai usor.
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 00:53
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-14 19:53:18De la: oligo_Haakon_oligo, la data 2014-10-14 19:21:41HAI,HERMAPHRODAY, FA-TI SIMTITA PREZENTA !
Nu Gabi este afectata de crizele astea ale tale cu spume la rat, ci tu! Iti adezvalui originea tiganeasca, de ursar borat, dincolo de toate fandoselile cu care incerci sa pari altcineva. Realitatea este cruda, asta esti tu, un rebut uman!
Si oricum, Dumnezeu o sa iti dea inzecit tot ce i-ai dorit tu lui Gabi, asa ca pregateste-te, fa gargara cu lubrifiant ca sa iti alunece mai usor.
anticipativ mai sunt, buey flymuceoflegmuit ! si cat de predictibili va comportati fuey/buey clonatilor neneaci!  n-ai rezistat decat 32' !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 09:19
De la: Black_Friday_, la data 2014-10-14 19:53:18De la: oligo_Haakon_oligo, la data 2014-10-14 19:21:41HAI,HERMAPHRODAY, FA-TI SIMTITA PREZENTA !
l-am reclamat desi, e degeaba !
ce nu intelege acest " cognitiv" bolnav de ura este ca Singur isi pune eticheta si uita-te cum i se adreseaza chiar Administratorului ! ce-o fi crezind vorbindu-i asa, ca o sa primeasca aplauze sau vreun premiu ?
ne-a tot acuzat ca din cauza noastra vorbeste asa si ca, vezi doamne, acu' ne-o intoarce ....ce sa ne intoarca, devreme ce eu- una- nu i-am adresat niciodata vreun mesaj privat, iar de injurat, Nu injur ? ....aaa, de ironizat ,da sau de luat peste picior, dar n-a produs nici o dovada in sensul afirmat de el ! asta-i starea lui " normala " si nu exista om pe care sa nu-l fi insultat , adaugindu-i si cite o porecla cit mai defaimatoare , dar inutila ptr. ca toti stim deja care-i starea lui !
mi-e scirba de jivina asta turbata ....un animal turbat e eutanasiat, dar astuia ce-i facI ? il reclami si, cam atit !
|
IonOOO
376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 15:51
Cateva adresari facute de Isus credinciosilor:
"Ati auzit ca s-a zis: "Sa iubesti pe aproapele tau si sa urasti pe vrajmasul tau."
Dar Eu va spun: iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc,
ca sa fiti fii ai Tatalui vostru care este in ceruri; caci El face sa rasara soarele Sau peste cei rai si peste cei buni si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti.
Daca iubiti numai pe cei ce va iubesc, ce rasplata mai asteptati? Nu fac asa si vamesii?
Si daca imbratisati cu dragoste numai pe fratii vostri, ce lucru neobisnuit faceti? Oare paganii nu fac la fel?
Voi fiti, dar, desavarsiti, dupa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit."
www.youtube.com/watch?v=9p_jzSVpJtY
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 16:00
De la: gabigabi2, la data 2014-10-15 09:19:40De la: Black_Friday_, la data 2014-10-14 19:53:18De la: oligo_Haakon_oligo, la data 2014-10-14 19:21:41HAI,HERMAPHRODAY, FA-TI SIMTITA PREZENTA !
ce nu intelege acest " cognitiv" bolnav de ura este ca Singur isi pune eticheta si uita-te cum i se adreseaza chiar Administratorului ! ce-o fi crezind vorbindu-i asa, ca o sa primeasca aplauze sau vreun premiu ?
ne-a tot acuzat ca din cauza noastra vorbeste asa si ca, vezi doamne, acu' ne-o intoarce ....ce sa ne intoarca, devreme ce eu- una- nu i-am adresat niciodata vreun mesaj privat, iar de injurat, Nu injur ? ....aaa, de ironizat ,da sau de luat peste picior, dar n-a produs nici o dovada in sensul afirmat de el ! asta-i starea lui " normala " si nu exista om pe care sa nu-l fi insultat , adaugindu-i si cite o porecla cit mai defaimatoare , dar inutila ptr. ca toti stim deja care-i starea lui !
mi-e scirba de jivina asta turbata ....un animal turbat e eutanasiat, dar astuia ce-i facI ? il reclami si, cam atit !
15:23 Siktir, Partoneta IMPOSTOARE ! v-am suportat jignirile abjcete o jumatate de an in 2013, in toata acea perioada mi-am.pastarat calmul , insa m-ati convins sa a raspund asa cum meritati si intr-un limbaj pe care voi, mahalagiilor obscuri, il intelegeti foarte bine, am sa va achit fiecare plita, asa cum v-am promis, pana in momentul in care veti inceta sa INITIATI jigniri, sa mintiti cu nesimtire, sa debitati ineptii or supozitii si scenario aiuristice, insinuari grobene si mahalagisme ieftine, CLAR Partotno IMPOSTOARE obsedata si Partotinule infect?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 16:23
nu mai bate cimpii si DOVEDESTE ca sa fii crezut ! macar 1 bucata de postare in care eu te insult pe tine dar, nuuuu, cum sa faci una ca asta, caci atunci s-ar vedea sub ce avatar postai si tocmai asta nu vrei ! de ce ? ptr. ca esti Cineva foarte cunoscut si foarte vechi pe forum !
dar, indiferent cine ai fost , ceea ce esti astazi e MIZERABIL din toate punctele de vedere si nu e Nimeni pe acest forum care sa mai vorbeasca la fel ca tine.....
aaaa  ba da, este ! .... pina la aproape a va suprapune unul pe altul si sunt cu ochii pe tine !
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 17:10
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 19:15:11De la: 9am_750, la data 2014-10-14 17:40:25De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 11:24:35Despre mantuire si biserica
Mircea Eliade
eu inteleg ft bn credinciosule,,din pacate tu greu
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 17:15
De la: IonOOO, la data 2014-10-15 15:51:22Cateva adresari facute de Isus credinciosilor:
"Ati auzit ca s-a zis: "Sa iubesti pe aproapele tau si sa urasti pe vrajmasul tau."
Dar Eu va spun: iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc,
ca sa fiti fii ai Tatalui vostru care este in ceruri; caci El face sa rasara soarele Sau peste cei rai si peste cei buni si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti.
Daca iubiti numai pe cei ce va iubesc, ce rasplata mai asteptati? Nu fac asa si vamesii?
Si daca imbratisati cu dragoste numai pe fratii vostri, ce lucru neobisnuit faceti? Oare paganii nu fac la fel?
Voi fiti, dar, desavarsiti, dupa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit."
www.youtube.com/watch?v=9p_jzSVpJtY
de unde sti tu ca aceste adresari sau facut credinciosilor?secta ta a aparut prin 1800 cineva trebui sa ti fi zis asta din afara sectei tale,,cine?
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 17:21
De la: gabigabi2, la data 2014-10-15 16:23:57nu mai bate cimpii si DOVEDESTE ca sa fii crezut ! macar 1 bucata de postare in care eu te insult pe tine dar, nuuuu, cum sa faci una ca asta, caci atunci s-ar vedea sub ce avatar postai si tocmai asta nu vrei ! de ce ? ptr. ca esti Cineva foarte cunoscut si foarte vechi pe forum !
dar, indiferent cine ai fost , ceea ce esti astazi e MIZERABIL din toate punctele de vedere si nu e Nimeni pe acest forum care sa mai vorbeasca la fel ca tine.....
aaaa ba da, este ! .... pina la aproape a va suprapune unul pe altul si sunt cu ochii pe tine !
siktir !
dovezile si demonsratiile au fost posate, insa prosatei nesimtite oricate dovezi si dmonstratii i-ai prezena ii sunt inutile, NESIMTITO IMPOSTOARE INFECTA !
SIKTIR !
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 17:27
De la: 9am_750, la data 2014-10-15 17:10:29De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 19:15:11De la: 9am_750, la data 2014-10-14 17:40:25De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 11:24:35Despre mantuire si biserica
Mircea Eliade
intelegi pe  , nulitate bipeda !
tu, habotnicule, nu intelegi nici ceea ce incerci sa scrii tu, pana sa intelegi ceea ce scriu altii ar fi necesar sa mai treci pe la scoala si sa inveti ce este ratiunea umana rationamentele logice si coerenta expunerilor de idei , concepte...
hai, mars la scoala, ba nulitate habotnica bipeda !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 17:39
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 17:21:31De la: gabigabi2, la data 2014-10-15 16:23:57nu mai bate cimpii si DOVEDESTE ca sa fii crezut ! macar 1 bucata de postare in care eu te insult pe tine dar, nuuuu, cum sa faci una ca asta, caci atunci s-ar vedea sub ce avatar postai si tocmai asta nu vrei ! de ce ? ptr. ca esti Cineva foarte cunoscut si foarte vechi pe forum !
aaaa ba da, este ! .... pina la aproape a va suprapune unul pe altul si sunt cu ochii pe tine !
siktir !
dovezile si demonsratiile au fost posate, insa prosatei nesimtite oricate dovezi si dmonstratii i-ai prezena ii sunt inutile, NESIMTITO IMPOSTOARE INFECTA !
SIKTIR !
MINTI cu nerusinare ..  IMPOSTORUL esti chiar tu, cognitivule , tu care habar n-ai ce-i aia o impostura si ca , exact in aceasta pozitie te afli ! nu te mai da' mare si ceea ce nu esti, ca-ti exemplifici perfecte FALSITATEA si IPOSTURA ! esti de toata jena !
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 17:50
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 17:27:02De la: 9am_750, la data 2014-10-15 17:10:29De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 19:15:11De la: 9am_750, la data 2014-10-14 17:40:25De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 11:24:35Despre mantuire si biserica
Mircea Eliade
intelegi pe , nulitate bipeda !
tu, habotnicule, nu intelegi nici ceea ce incerci sa scrii tu, pana sa intelegi ceea ce scriu altii ar fi necesar sa mai treci pe la scoala si sa inveti ce este ratiunea umana rationamentele logice si coerenta expunerilor de idei , concepte...
tocmai aia e ,iti cam lipseste ratiunea despre care vorbesti din pacate,,cica daca stiti cata nimicnicie este in lumea de dincolo,,,si tu citezi asa cva,,banuiesc ca ratiunea ta care zici ca o ai isi da seama ca el nu stia despre ce vorbeste pentru ca nu a fost in lumea de dincolo,,dar na dp ,,,ratiunea ta,,poate crezi altceva
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 17:52
hacoane nu mai vb ma asa urat ca nu te duce nicaieri vb asta
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 18:02
De la: gabigabi2, la data 2014-10-15 17:39:18De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 17:21:31De la: gabigabi2, la data 2014-10-15 16:23:57nu mai bate cimpii si DOVEDESTE ca sa fii crezut ! macar 1 bucata de postare in care eu te insult pe tine dar, nuuuu, cum sa faci una ca asta, caci atunci s-ar vedea sub ce avatar postai si tocmai asta nu vrei ! de ce ? ptr. ca esti Cineva foarte cunoscut si foarte vechi pe forum !
siktir !
SIKTIR !
MINTI cu nerusinare .. IMPOSTORUL esti chiar tu, cognitivule , tu care habar n-ai ce-i aia o impostura si ca , exact in aceasta pozitie te afli ! nu te mai da' mare si ceea ce nu esti, ca-ti exemplifici perfecte FALSITATEA si IPOSTURA ! esti de toata jena !
SIKTIR, SARLATANCA ORDINARA , esti o mincinoasa NESIMTITA !
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 18:30
De la: 9am_750, la data 2014-10-15 17:50:51De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 17:27:02De la: 9am_750, la data 2014-10-15 17:10:29De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 19:15:11De la: 9am_750, la data 2014-10-14 17:40:25De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 11:24:35Despre mantuire si biserica
Mircea Eliade
tocmai aia e ,iti cam lipseste ratiunea despre care vorbesti din pacate,,cica daca stiti cata nimicnicie este in lumea de dincolo,,,si tu citezi asa cva,,banuiesc ca ratiunea ta care zici ca o ai isi da seama ca el nu stia despre ce vorbeste pentru ca nu a fost in lumea de dincolo,,dar na dp ,,,ratiunea ta,,poate crezi altceva
ba' nulitate bipeda habotnica, nu intelegi nici ceea ce incerci tu sa bolborosesti, mai bine spus, ceea ce incerci sa borborasti din acea tigva secatuita de ratiune al carui creier a fost spalat de clerici sarlatani care ti-au turnat in ea numai ineptii religioase.
ba' nulitate habotnica bipeda, incearca sa citesti citatul din M.Eliade pana ai sa intelegi ce inseamna nimicnicie, impostori si mantuirea unui intarziat intal cum esti tu, ba' nulitate bipeda habotnica !
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 18:59
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 16:00:20De la: gabigabi2, la data 2014-10-15 09:19:40De la: Black_Friday_, la data 2014-10-14 19:53:18De la: oligo_Haakon_oligo, la data 2014-10-14 19:21:41HAI,HERMAPHRODAY, FA-TI SIMTITA PREZENTA !
15:23 Siktir, Partoneta IMPOSTOARE ! v-am suportat jignirile abjcete o jumatate de an in 2013, in toata acea perioada mi-am.pastarat calmul , insa m-ati convins sa a raspund asa cum meritati si intr-un limbaj pe care voi, mahalagiilor obscuri, il intelegeti foarte bine, am sa va achit fiecare plita, asa cum v-am promis, pana in momentul in care veti inceta sa INITIATI jigniri, sa mintiti cu nesimtire, sa debitati ineptii or supozitii si scenario aiuristice, insinuari grobene si mahalagisme ieftine, CLAR Partotno IMPOSTOARE obsedata si Partotinule infect?
Infectule, tot ce vomiti tu pe forumul asta este minciuna! Esti o biata otreapa bolnava si locul tau nu este printre oameni, ci intr-un stabiliment pentru cei ca tine.
Nu ai sa achiti nimic, bai carpa lasa. Nu ai sange in instalatie pentru asa ceva. Tu esti curajos ca un obolan, sa te razboiesti din spatele unui computer cu o femeie trecuta de 60 de ani, careia ii adresezi toate porcariile produse de mintea ta bolnava.
Daca ai curaj, intalneste-te cu mine si spune-mi in fata ce scrii pe aici! Iti promit ca nu o sa dureze
mult.
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 19:20
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 18:30:55De la: 9am_750, la data 2014-10-15 17:50:51De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 17:27:02De la: 9am_750, la data 2014-10-15 17:10:29De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 19:15:11De la: 9am_750, la data 2014-10-14 17:40:25De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 11:24:35Despre mantuire si biserica
Mircea Eliade
ba' nulitate bipeda habotnica, nu intelegi nici ceea ce incerci tu sa bolborosesti, mai bine spus, ceea ce incerci sa borborasti din acea tigva secatuita de ratiune al carui creier a fost spalat de clerici sarlatani care ti-au turnat in ea numai ineptii religioase.
ba' nulitate habotnica bipeda, incearca sa citesti citatul din M.Eliade pana ai sa intelegi ce inseamna nimicnicie, impostori si mantuirea unui intarziat intal cum esti tu, ba' nulitate bipeda habotnica !
asa cum am zis ratiunea ta din pacate lipseste cu desavarsire credinta in zeul nimc te face un credincios aderent la o religie oarba,,,
nu ti poate spune cineva cva despre ceva ca si cum a fost acolo daca nu a fost,,
revino ti si nu mai vb urat ca nu dai dovada de nimic
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 20:37
De la: 9am_750, la data 2014-10-15 19:20:30De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 18:30:55De la: 9am_750, la data 2014-10-15 17:50:51De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 17:27:02De la: 9am_750, la data 2014-10-15 17:10:29De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 19:15:11De la: 9am_750, la data 2014-10-14 17:40:25De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 11:24:35Despre mantuire si biserica
Mircea Eliade
asa cum am zis ratiunea ta din pacate lipseste cu desavarsire credinta in zeul nimc te face un credincios aderent la o religie oarba,,,
nu ti poate spune cineva cva despre ceva ca si cum a fost acolo daca nu a fost,,
ba' nulitate bipeda habotnica, n-o mai zguduii cu texte absurd si notiuni carora nu le stapanesti intelesul real, incearca sa-mi prezinti ce ai inteles tu, buey nulitate, din citatul lui M. Eliade si apoi sa-mi mai citezi textele pe care le postez, ai inteles sau vrei sa-ti desenez ceea ce ti-am spus ?
ia viteza ca te prinde noaptea pe forum degeaba !
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 22:13
De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 20:37:18De la: 9am_750, la data 2014-10-15 19:20:30De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 18:30:55De la: 9am_750, la data 2014-10-15 17:50:51De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 17:27:02De la: 9am_750, la data 2014-10-15 17:10:29De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 19:15:11De la: 9am_750, la data 2014-10-14 17:40:25De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 11:24:35Despre mantuire si biserica
Mircea Eliade
ba' nulitate bipeda habotnica, n-o mai zguduii cu texte absurd si notiuni carora nu le stapanesti intelesul real, incearca sa-mi prezinti ce ai inteles tu, buey nulitate, din citatul lui M. Eliade si apoi sa-mi mai citezi textele pe care le postez, ai inteles sau vrei sa-ti desenez ceea ce ti-am spus ?
eu am inteles tot tu din pacate nimic credulitatea in religia oarba a zeului nimic nu prea ti mai da voie sa gandesti liber hacoane
|
Fosta membra 9am.ro
544 mesaje
|
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 11:49
De la: 9am_750, la data 2014-10-15 22:13:53De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 20:37:18De la: 9am_750, la data 2014-10-15 19:20:30De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 18:30:55De la: 9am_750, la data 2014-10-15 17:50:51De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-15 17:27:02De la: 9am_750, la data 2014-10-15 17:10:29De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 19:15:11De la: 9am_750, la data 2014-10-14 17:40:25De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-14 11:24:35Despre mantuire si biserica
Mircea Eliade
eu am inteles tot tu din pacate nimic credulitatea in religia oarba a zeului nimic nu prea ti mai da voie sa gandesti liber hacoane
ai inteles tot ? mai sa fie, inseamna nu esti chiar o nulitate bipeda habotnica !
hai, incearca o expunere literara in care sa-mi descrii/explici ce ai inteles tu din acel citat al lui Mircea Eliade.
|
9am_750
3755 mesaje
|
Postat pe: 16 Octombrie 2014, ora 16:00
ti am expus dar din pacate mintea ta merge la turatie lenta din cauza credincinciosiei tale in zeul nimic
|
9am_4469
71 mesaje
|
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 03:36
Cateva adresari facute de Isus credinciosilor:
-------------
Cuvinte de aur, Domnul Isus poate vindeca si pe cei ce nu cred si pe cei fara educatie............cu conditia sa se intoarca la El asa cum sant, caci au nevoie de Doctorul cel mare care poate totul.
|
|
|