Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 31 August 2014, ora 19:19
De la: gabigabi2, la data 2014-08-31 14:21:54De la: haak0n, la data 2014-08-31 12:54:44De la: gabigabi2, la data 2014-08-30 17:11:39pfii, bine ca te-avem printre noi ca, tragindu-ne de mineca, sa ne aduci cu picioarele pe pamint, terrianule reptilian ! nu-mi folosesc acel simt al umorului, despre care au afirmat unii ca, l-as avea, in momentul cand am de-a face cu prosti si cu prostia in stare pura combinate cu o imensa cantitate de nesimtire. cu prostia si cu toti prostii pamantului nu-i de gluma si nici de glumit. Partoneto. acel ps, contne o minciuna cu mult mai imputita decat creierasul pe care il ai in tigva, Partoneto. |
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Septembrie 2014, ora 10:06
De la: 9am_750, la data 2014-08-31 11:51:34De la: IonOOO, la data 2014-08-30 20:07:44De la: haak0n, la data 2014-08-30 15:28:50 Daca am auzit Evanghelia,am crezut-o,apoi m-am botezat;daca in urma acestui fapt ma simt o persoana noua,ce am pacea, iertata de pacate de catre Dumnezeu,daca cercetez Biblia,daca caut sa fac voia lui Dumnezeu,....daca ma lupt personal ca sa nu pacatuiesc,daca nu curvesc,nu mint,nu fur,nu insel pe nimeni,daca iubesc pe oameni,daca il iubesc pe Isus...ect,daca toate acestea pentru dvs inseamna ca sunt sectar,da atunci sunt un sectant (si Isus a fost catalogat de unii contemporani ai Sai la fel, Ma mandresc cu Isus al meu). Daca ati citi Noul Testament si ati vedea modul de:invatatura,sfaturi,indemnuri de traire morala al Bisericii din primul secol dH ,ati vedea cine este sectar din noi doi. Dumnevoastra nu veti cerceta Biblia pentru a incerca sa o impliniti,pentru-ca nu credeti in Dumnezeu. Da! Dumnezeu nu locuieste in temple facute de maini. (Am reprodus din traducerea bibliei ortodoxe,ca sa pricepeti dar degeaba,ca tot nu intelegeti nimic sau va faceti ca nu intelegeti) Intelesul nu este de loc altul,atata timp cat oamenii cred ca Dumnezeu locuieste in locasuri de inchinare,sau li se spune aceasta spre a-i convinge de acest lucru. Nici pe departe,dvs nu puteti fi in stare sa interpretati Biblia atat timp cat nu va supuneti invataturilor ei. (De exemplu, aduceti-va aminte ca cu ceva timp in urma afirmasem ca nu este scris in Biblie ca sfintii decedati mijlocesc pentru noi cei vii de pe pamant. Dvs,m-ati contrazis printr-o postare ce ati facut-o cu un citat din afara bibliei, ce era strain fata de subiectul mijlocire) Acesta este doar un exemplu asupra "corectitudinii",a "seriozitatii" dvs. Cine incearca sa va ajute,prin informare,realizeaza destul de repede ca pierde timpul cu dvs,si renunta la dialogare. Apoi,tacerea ce urmeaza,este inteleasa in mod copilareste de dvs cum ca interlocutorl a ramas fara replica. Dialogul cu dvs este f dificil caci iti pune la grea incerare rabdarea. Printre altele,neadevarul,minciuna nu sunt de la Dumnezeu,aveti grija domnule! Prin anii '80, un preot a renuntat la privilegiile sale si s-a intors la Dumnezeu. Spunea ca nu se merita sa traiesti o viata scurta fara Dumnezeu,ci se merita sa traiesti o viata eterna cu Dumnezeu,cum este si normal de fapt. Acest om avea mainile crapate de munca caci noua lui meserie era de zugrav. Acest om devenise un credincios. Din Biblie stim ca Pavel a lucrat cu mainile lui la facerea corturilor,caci nu intodeauna din cauza timpurilor grele Pavel putea fi ajutat de fratii credinciosi. Daca pentru dvs casa,masa,....ect, inseamana religie ,se merita atunci sa le schimbati cu credinta in Isus Hristos,cum a procedat acel preot ca si alti oameni ce si-au mantuit sufletele. Stiu ca credinciosii neoprotestanti isi fac locasurile de cult din bani ce vin din strainatate de la fratii de credinta+bani stransi de la noi din tara de la credinciosii respectivi+ manopera ce este facuta atunci cand se poate de catre credinciosii locali insusi... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2014, ora 14:42
De la: nastasemihail, la data 2014-08-31 14:10:07De la: Marin56, la data 2014-08-30 20:15:00 Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2014, ora 14:44
Cind se vor face telescoape situate la zeci si sute de milioane de km, intre ele, abia atunci vor fi captate semnale curate de la multi ani lumina.
Un telescop pe o planeta, altul pe alta, cam trei trebuiesc. Radiotelescoape. Sint in studiu teoretic acum. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2014, ora 14:49
Intre timp iese la iveala ca acele informatii cu planete ce se stie deja ce contin la suprafata lor, e trasa de par. Nu spun ca nu ar fi ceva date, dar cu o aproximatie ce nu permite sa se spuna exact ce au la suprafata.
Sint retractari ale acelor stiri. Si daca s-ar stii de niste planete ca sint locuibile la nu stiu citi ani lumina la ce ar foosi? Am spus de mai multe ori ca nici vitezele subluminice nici lipsa de rezistenta actuala a oamenilor nu va permite nici un zbor interstelar nici cu,. nici fara oameni. In anii cit oamenii se comporta ca acum. In acest stadiu, nu ma refer la un viitor poate mediu, sute de ani. Oamenii acum trag cu dintii sa nu-si mareasca rezistenta la mediu. Cum? Acumulind la greu bunuri materiale. Na, ca i zisei. Prin acumularu materiale energia nostra este disipata in ele. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2014, ora 14:54
Scriu mai multe comentarii fiindca am mai mult de spus.
dar exista un dar f mare in aceste acumulari materiale. Socul produs de renuntarea voit sau nu, la realizarea si acumularea acestor bunuri, va duce la o rezistenta f mare a oamenilor la mediu, si la aparitia unor caracteristici necesare zborurilor interstelare. Toata energia consumata si acumulata in acelasi timp (pare un nonsens, dar nu e), ptr realizarea acestor bunuri, modelarea materiei, se va transfera in viitor in realizarea acelor caracteristici.la oameni. Acest panseu l-am avut cind se spunea de acele....SFIRSITURI DE LUME.... 2012...3003....3792. Daca observati ce se intimpla dupa 2012.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 1 Septembrie 2014, ora 15:08
De la: haak0n, la data 2014-08-31 19:19:10De la: gabigabi2, la data 2014-08-31 14:21:54De la: haak0n, la data 2014-08-31 12:54:44De la: gabigabi2, la data 2014-08-30 17:11:39pfii, bine ca te-avem printre noi ca, tragindu-ne de mineca, sa ne aduci cu picioarele pe pamint, terrianule reptilian ! n-ai nici umor si nici bun - simt ! cit despre Inteligenta...pfffff ! un om inteligent n-ar scrie ce scrii tu tuturor, revarsind in spatiul public numai zoaie ! deci : esti un prost facut gramada si un inadaptat social ! P.S sa-mi spui care-i MINCIUNA imputita ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2014, ora 15:55
bueyyyy, tu care esti regele Flatulenta, inteleg sa te supere o partoneta, dar eu nu-ti fac, totusi, concurenta, ca nu-s atit de fisiita ca tine ! deci : poate incetezi cu acel cuvint ce nu-si are acoperire !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2014, ora 15:56
hooop
ai disparut " dulce minune "? un' ti-e postarea la care tocmai ce-am raspuns si care incepea cu un alint " javra mica ce esti..." ?
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Septembrie 2014, ora 21:21
De la: IonOOO, la data 2014-09-01 10:06:55De la: 9am_750, la data 2014-08-31 11:51:34De la: IonOOO, la data 2014-08-30 20:07:44De la: haak0n, la data 2014-08-30 15:28:50 ioane ioane deschide ti ma mintea fratele meu,,,fi atent zici asa,, ,daca am auzit evanghelia,,pai ma omule intreaba te ma cum ai auzit tu de evanghelie cn ti a facuto cunoscuta si cu ce pret,,intreaba te ioane de unde o ai 2 zici ca te ai botezat si ai simtit pace si altele,,daca iti zic ca asta face satana cu cei ce cad in eres o sa mi zici ca fabulez,,uite cum zici acum ca esti credincios si ca eu nu cred in dumnezeu,,,pai ma intradevar eu sunt un mare pacatos insa gandeste te cum de te crezi tu credincios cand pavel prietene pavel se socotea cel mai pacatos om si sa ridicat pana la al 3 lea cer ioane,,tu daca te socoti credincios inseamna ca urci mult mai sus,,sa ti ajute dumnezeu mai zici ca dumnezeu nu locuieste in temple facute de maini ca asa te invata sectarii tai ca asta cred ei ca e biserica si cand te intreb dc va faceti voi temple dintrastea o dai la intors ca sectarii tai nu mai stiu sa ti explice cum de va face ti templele astea voi prietene acolo nu e vb de biserica in primul rand este vorba despre legea veche si de cele in care dumnezeu nu exista spiritual in biserica lui hristos dumnezeu va exista mereu ca el a infiintato imi zici ca nu sunt in stare sa interpretez biblia pai nu sunt ma insa tu nici macar nu sti de unde o ai,,ti am mai zis apocalipsa prietene rugagiunile sfintilor Apoi a venit un alt înger, care s-a oprit în fața altarului, cu o cădelniță de aur. I s-a dat tămâie multă, ca s-o aducă, împreună cu rugăciunile tuturor sfinților, pe altarul de aur care este înaintea scaunului de domnie.,,toata lumea misloceste pentru toata lumea prietene de aia ne a lasat dumnezeu sa avem grija unii de altii insa singurul mijlocitor rascumparator prietene e hristos prin rascumpararea lui toti ne putem ruga lui pentru altcineva,,nu te mai lasa pacalit de sectari ioane mai imi zici de ani 80 cand un preot a devenit sectar,,pai iti dau eu ma ioane exemple de acum nu din anii 80 cum devin preotii sectari ei nestiind nici macar biblia ce sa mai zicem de sfanta traditie,,de aia ma ioane se fac sectari cum din pacate si tu te ai facut pentru ca nu va ti cunoscut religia,,exemple dintrastea sunt cu nemiluita si cum devin sectarii ortodoxi si cum ortodoxii devin sectari astea s neelocvente ioane si infantil sa le dai ca exemplu sper ca nu ai fost pacalit cu astfel de exemple imature sa devii sectar sa nu crezi ioane ca s povesti www.youtube.com/watch?v=r6rl9i4T3lo&hd=1 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2014, ora 13:40
Domnul 9am_750,a postat:
www.youtube.com/watch?v=r6rl9i4T3lo&hd=1 Postarile pe care le-am facut de cativa ani,pe acest forum,arata cu prisosinta faptul ca niciodata nu am vestit o:Biserici,Dominatiune,un Cult religioos sau Altul,sau o Adunare,sau altceva de felul acesta.... In schimb,am incercat uneori,sa vestesc Cuvantul, sa-L vestesc pe Isus Hristos cel rastignit. https://www.youtube.com/watch?v=POuzp03hYO0 ION GOLEA O patima ce degradeaza,ce distruge omul,indiferent daca este sau nu instruit,simplu,sau daca este intr-o pozitie inalta pe scara societatii. De aceasta patima ce este o robie pentru om,si de care nu se poate scapa decat daca acel om cere ajutorul Domnului Isus. Domnul Isus Hristos poate dezrobi,pe oricine! (Imadiat mai jos,avem doua extrasuri,din Biblia Ortodoxa:) "Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârșește păcatul este rob al păcatului. Iar robul nu rămâne în casă în veac; Fiul însă rămâne în veac. Deci, dacă Fiul vă va face liberi, liberi veți fi într-adevăr." "Iar faptele trupului sunt cunoscute, și ele sunt: adulter, desfrânare, necurăție, destrăbălare, Închinare la idoli, fermecătorie, vrajbe, certuri, zavistii, mânii, gâlcevi, dezbinări, eresuri,Pizmuiri, ucideri, beții, chefuri și cele asemenea acestora, pe care vi le spun dinainte, precum dinainte v-am și spus, că cei ce fac unele ca acestea nu vor moșteni împărăția lui Dumnezeu. INTREBARE: Cum vi se pare corect si drept: Sa ascultam mai mult de oameni,sau de Hristos Domnul? Dorim sa mostenim imparatia lui Dumnezeu,sau nu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2014, ora 14:15
De la: IonOOO, la data 2014-09-02 13:40:51Domnul 9am_750,a postat: NOTA: Deasupra titlului Ioan Golea,am pus un linck care nu se deschide pe acest forum si nu inteleg,de ce. Cine doreste sa viziteze acel linck,sa caute Marturii Ioan Golea,pe Google. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 2 Septembrie 2014, ora 14:16
Puterea Gandului!
https://www.youtube.com/watch?v=fl87B16VdNs Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2014, ora 16:42
De la: IonOOO, la data 2014-09-02 13:40:51Domnul 9am_750,a postat: serios?/ ,,,ia vezi ca printre acele pacate ai numit eresul prietene caruia din pacate ai fost manipulat prea usor sa te aliezi,,,,,asa cum ti am zis pavel se socotea cel mai pacatos dintre oameni,,nu uita ca mandria la doborat pe satan,,iar mandria prietene e mama acestor pacate ce le ai numit zici ca ai incercat sa vestesti cuvantul dar nu esti in stare sa zici cine si cum ti la adus la cunostinta ioane,,,,,daca intr adevar ai vedea ce zici ai vedea ca nu ai temelie din pacate
|
Postat pe: 2 Septembrie 2014, ora 17:08
si mai zici vechea sintagma sectara ca sa asculti de oameni sau de hristos,,cine cum si cand ti la revelat pe hristos ioane nu cumva duhul sfant prin acei oameni de i renegi? altfel tu azi nu auzeai de nimeni ioane,,,,lasa te de sectarism
|
Postat pe: 2 Septembrie 2014, ora 21:46
De la: 9am_750, la data 2014-09-02 17:08:30si mai zici vechea sintagma sectara ca sa asculti de oameni sau de hristos,,cine cum si cand ti la revelat pe hristos ioane nu cumva duhul sfant prin acei oameni de i renegi? altfel tu azi nu auzeai de nimeni ioane,,,,lasa te de sectarism Matale, chiar ca nu mai inteleg cu cine tii? Ce zic eu nu e bine, ca este can-can, la nea Ion, ca sunt sectarisme...Nu va inteleg opinia!
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 01:08
De la: Marin56, la data 2014-09-02 21:46:51De la: 9am_750, la data 2014-09-02 17:08:30si mai zici vechea sintagma sectara ca sa asculti de oameni sau de hristos,,cine cum si cand ti la revelat pe hristos ioane nu cumva duhul sfant prin acei oameni de i renegi? altfel tu azi nu auzeai de nimeni ioane,,,,lasa te de sectarism ft simplu,,tin cu adevarul iar acesta a fost si este la ortodoxi iar adevarul e hristos Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 22:19
|
Postat pe: 8 Septembrie 2014, ora 22:42
De la: Marin56, la data 2014-09-08 22:19:17https://www.facebook.com/freeandequal mda,,universul explicat de unii cosmologi care din pacate de multe ori uita de meseria lor si spun lucruri inventate Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 20:26
A susține că nu există destin, e totuna cu a susține că individualul e nesimnificativ și viața omului e o întâmplare fără rost.
Viața este o ciudată comedie, care amestecă împreună dureri și bucurii, punând lacrimi lângă zâmbet, punând zâmbet lângă plâns. Nu lăsa visele să piară, pentru că dacă visele mor, viața nu este decât o pasăre cu aripi rupte, care nu mai poate să zboare. Fiecare zi reprezintă un nou început, o nouă mică viață. Mulți s-au luptat pentru a trăi până în acel moment, până în această zi. Destinul conduce o jumătate din viața fiecărui om, iar caracterul cealaltă jumătate. Sunt clipe de nedefinit, acelea în care două suflete își vorbesc într-o limbă ce nu poate fi înțeleasă decât de sine. Dacă: A, este succesul în viață, atunci A este egal cu x, plus y, plus z, unde: x reprezintă munca; y - înseamnă joaca; iar z să știi când să-ți ții gura. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Septembrie 2014, ora 21:39
De la: Marin56, la data 2014-09-09 20:26:32A susține că nu există destin, e totuna cu a susține că individualul e nesimnificativ și viața omului e o întâmplare fără rost. eronat,,,,,tocmai a sustine ca exista destin inseamna ca individualul este nesemnificativ pentru ca inseamna ca nu te crezi decat o marioneta fara nici o putere de a schimba ceva,,,si nu poti sustine ca exista jumate de destin ca destinul inseamna destin pe viata nu pe jumate de viata ,,,,,destin nu a existat nici unde niciodata,,a existat doar faptele predecesorilor nostri si ale noastre care traseaza o anumita linie insa tocmai asta e ca tu nu esti o marioneta iar faptele tale pot schimba tot Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 04:52
NU exista destin.
Exista destinatie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 17:26
nu exista nici o destinatie decisa de cineva
|
Postat pe: 11 Septembrie 2014, ora 09:20
De la: 9am_750, la data 2014-09-10 17:26:13nu exista nici o destinatie decisa de cineva Depinde de destinatie! Eu daca i-au trenul, avionul, vaporul sau metroul, îl i-au pentru a ajunge la o destinatie! Chiar daca pentru a face asta mai intervin si alti factori externi. Inclusiv creierul, care comanda. De multe ori el nu este de acord cu toate actiunile noastre! Pentru ca el prevede! El stie si ce e bine si ce e rau! Multe din deciziile noastre sunt si opera lui. Nu vi-i s-a întâmplat ca sa vreți sî mergeț undeva și cineva să vă pună frână! Să vă indispună? Să vă taie tot cheful! Ori că nu a venit pensia, ori că s-a mărit sau a apărut nu știu ce alte taxe...și mai faceți și economie de ...toate, pe ziua respectivă. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2014, ora 10:05
Uite ! Apropo de destinatie! Ieri pe 10 septembrie s-au implinit 25 de ani de la tragicul accident naval , unde bacul Mogosoaia s-a scufundat lovit de o barja bulgareasca. Numai norocul a facut ca eu sa scap bacul, ca altfel eram si eu poate printre cei dusi. Atunci toti ateii devin credinciosi, unde urletele si strigatele oamenilor, erau amestecate cu rugaciuni catre Dumnezeu. Si oare nu era atunci, prea tarziu?
Deci de multe ori mai intervine si destinul in a te apara! De a te face sa nu te ineci...etc... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 11 Septembrie 2014, ora 11:09
Marin, ai inceput sa functionezi in doi timpi: endoterm - exoterm, adica, una calda si rarissima , iar celelalte recci si numeroase.
Deja, ai atins cele mai inalte culmi ale analfabetismului stiintific, iar despre analfaetismul functional nici nu pot discuta, este evident si s-a instalat de foarte multa vreme prin organul care ar fi trebuit sa-ti functioneze in parametri minim acceptati intr-o situatie cat de at normala. Marin, cum se spune corect, 'n-am ce face' sau 'nu am ce face'? Iti este imposibil sa-ti gasesti un hobby, o preocupare pentru sau intr-un oarecare dmeniu pe care sa-l studiezi la modul serios, aprofundat , sa incerci a-l intelege, analiza si apoisa-ti exprimi concluziile, eventual sa incerci a aplica unele dintre cunostintele pe care le-ai dobandit din domeniul respectiv? Prin intermediul tytyror textelor pe care le-ai postat, Marin, mi-ai demonstrat ca nu prea ai cunostintele necesare abordarii vreunui domeniu din realitatea proxima si nici nu sti, nu realizezi, ca te comporti ca un troll care din lipsa de o preocupre la modul serios, reuseste cu deosebit talent si tenacitate sa se faca de tot rasul unora. "Rationamentele" pe care le expui aici , Marin, pot fi catalogate ca simple ineptii incropite si expuse de o persoana infantila si neinstruita sau de catre o ersoana al carui intelect se afla intr-o faza degenerativa accelerat.
|
Postat pe: 11 Septembrie 2014, ora 11:46
De la: haak0n, la data 2014-09-11 11:09:59Marin, ai inceput sa functionezi in doi timpi: endoterm - exoterm, adica, una calda si rarissima , iar celelalte recci si numeroase. Poi ori ~n-am ce face~ , sau ~nu am ce face~ e aceeasi treaba. ca si acolo: n-am gasit alta rima. Ce nu e corect? Ca an luat de pe net expresia si vad ca e valabila si asa si asa. Chiar si Dolanescu scrie la fel N-am ce face .. Poi daca si la ei e gresit atunci dupa cine sa ma mai iau? Mie mi se pare corect suna la fel. E perfect simplu la mine. Eu sunt de la tara... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2014, ora 13:15
Si la : N-ai ce face sau nu ai ce face cum e i nu poate juca rol de prenume?
Eu nu am ce face , Tu nu ai ce face, El ,ea nu are ce face. Noi nu avem ce face , Voi nu aveti ce face , Ei, ele nu au ce face! Eu am ales forma scurta pe scurtatura. sau : Zii Pacala, si da-i pace! Si referitor la textele mele, nu toate parerile coincid. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2014, ora 20:05
De la: Marin56, la data 2014-09-11 13:15:03Si la : N-ai ce face sau nu ai ce face cum e i nu poate juca rol de prenume? Si un alt exemplu cu na-i, este si schita lui Toma Caragiu: N-ai pe cineva? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2014, ora 21:13
De la: Marin56, la data 2014-09-11 09:20:14De la: 9am_750, la data 2014-09-10 17:26:13nu exista nici o destinatie decisa de cineva marine ce zic eu si ce zici tu zici ca tu ei trenul,,pai tu l ei ma e decizia ta nu te pune nimeni,poti sa l ei sau nu deci nu destinul te a pus sa l ei ci tu ca nu exista nici un destin ca nu suntem marionete pentru dumnezeu de aia ne a creat dupa chipul si asemanarea sa,,,iar ce zici mai sus cu norocul nu exista marine noroc dumnezeu te a ajutat din anumite motive ale tale sau ale predecesorilor tai,,,absolut nimic nu i intamplator
|
|
|

ai disparut " dulce minune "?