Info
x
Cine este dumnezeu ?!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 30 August 2014, ora 15:28
Victor Ponta a semnat joi, 28 august 2014, o Hotarare de Guvern prin care se vor aloca 6.000.000 de lei din Fondul de rezerva bugetara pentru sprijinul financiar a trei unitati de cult: Manastirea Nicula/ Cluj /Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului = 2.000.000 de lei/ RON Centrul Eparhial Iasi/Iasi/ Arhiepiscopia Iasilor = 2.000.000 de lei / RON Manastirea Tismana/Gorj/ Arhiepiscopia Craiovei = 2.000.000 de lei/ RON Filantropul copy/paste isi plateste daniile din taxele si impozitele achitate statului de excesiv impovaratul fiscalizat, contribuabilul cetaten roman. Cerseala-cerseala, dar sa stim si noi: cine , cu ce scop si din banii cui, ce sume le sunt oferite acestor cersetori patentati.
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2014, ora 15:55
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1228 mesaje Membru din: 4/07/2013 Oras: Galati |
Postat pe: 30 August 2014, ora 16:59
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-30 15:55:29www.efemeride.ro/exista-viata-dupa-moarte-el-este-omul-care-s-a-...] Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 30 August 2014, ora 17:11
pfii, bine ca te-avem printre noi ca, tragindu-ne de mineca, sa ne aduci cu picioarele pe pamint, terrianule reptilian !
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2014, ora 18:49
De la: Marin56, la data 2014-08-30 14:59:11Una peste alta, s-a incercat si inca se mai incearca din rasputeri, ca biserica sa mai castige cativa adepti pe ultima suta de metrii. Ca incearca cu disperare sa se agate de ultimile ramasite in ale credintei, dintre mosi si babe si o parte dintre generatiile lor. Ca defapt nu popii ne-au obligat la credinte sau datini, ci noi le-am nascocit. Babele! Si mai ales din domeniul rural. Unde multe datini au mers snur sute de ani, sub pretextul ca asa am invatat de la mama sau tata, sau bunica si ca asa trebuie sa fie. Si sa te fereasca sfantul sa claci vreo randuiala, ca nu temai spalai cu toata apa sfintita a popii. Erai oaia neagra a satului! Niste traditii si datini rau intelese si aplicate. Si numai la cele de drept sfinte nu. Daca la moartea unui crestin , se facea referire la 1oo1 de obiceiuri, cu cele pomeni, incepand de la cea de ingropare, din 3 in trei zile, saptamaina, luna, 20 zile, 40 zile un an pana la 7 si la 7, ei unele din aceste ritualuri sau mai stins. Si asta ca conditiile de la tara nu erau ca la oras. Un om de la oras, nu-si permitea luxul de la tara. Si mai ales daca era si nevoias. Si tocamai asta nu au inteles popii. La ei nu conta. Mortul trebuia sa iasa cu darul pe piata! Acolo daca moare cineva, vine la pomana tot satul, ca nu mai au loc nici rudele mortului. Și ce poti sa-i dai afara? Asta ti-ar mai trebui! Te faceau de cacao! De multe ori te costa o pomana mai mult decat o inmormantare. Chiar si acu multi se duc la cele ritualuri, pentru ca acu stiu ca popii au devenit mai milosi. ca se mai capata si cu cate o sarmluta, o iahnie cu jumari, un pahar de vin stins...Si uite asa au mai lasat oamenii din acele obiceiuri. Pur si simplu le-au comasat. Cele 3-6-9 20 sau transformat in cea de 40 de zile. iar cea de 1-7 ani s-a transformat numai una de 7 ani. Si era si timpul. Mortul ca mortul , dar noi? la noi mortul nu trebuie sa se mai gandeasca. Poate acolo unde se duce el, o fi bine pentru el, ca altfel nu are motiv sa se mai intoarca, Si pe aceasta varianta merg si sfiintiile sale. Ma gandesc, ce s-ar face ei , daca ar invia toti mortii odata. Poi nu s-ar lasa cu linsat... Nu mai continuui, nu de alta, dar sa nu sa se interpreteze ca le-aș da ideii cuiva! Si nu ca de felul cum ar fi dincolo, ci de inselatoriile sau minciunile care le promit nouă despre cum o va duce mortul pe lumea ailalta. Numai povesti! Iar atuunci cand acesti oameni delegati de Dumnezeu, sau intermediari cum le plac sa li se zica, mai incalca in mod grosolansi deliberat aceste datini, nu o sa-i mai vad bine in viitorul apropiat... Ei, prin actiunile pe care le fac , nu fac decat sa cerseasca milă, sau credinta, cu forta in randul enoriasilor, cu scop financiar pentru ei. Ba mai mult plimba niste oase si norodul dupa ei, cu scopul de a li se mai rotunji buzunarele , si asa pline de popa, pentru masinile vilele de lux sau terenuri. Au ingrosat randurile preotilor, i-a ridicat in diverse ranguri si functii, pe multi catarasindui peste noapte, si atunci au marit si numarul bisericilor, si mai fac si catedrale, din banii poporului. Poi ei sa moara de foame? Ei de ce nu apeleaza la UE? Ca nu au de unde sa-i ramburseze? Din ce am postat si eu, si din ce am mai gasit prin multe locuri, rezulta o singura concluzie- CERSEALA! Chiar daca unele materiale sub prtextul sau sub paravanul stiintific de leacuri, apa, care se transforma in apa sfanta,si o mai si recomnada la consum , nefondat stintific, unele materiale fiin contrafacute publicitar, promivarea de diverse asa zise minuni si aparitii misterioase, si numai al fecioarei si a lui Iisus- ce altii nu ar fi sfinti?- mancare, paine de tarate sau alte ierburi pe care o mananca pusnici..si o recomanda noua ca aliment curativ, iar ei paine alba...vin bun... ne botezat, iar la cei de rand... vorba aia: Cati litri da vaca voastra , ioane! Poi cam 8. Poi si ce faceti cu atat lapte? Poi 2 le bem si 12 le ducem la targ..., obiecte bisericesti, fac defapt aluzie la cerseala. Ca mint si acu cu nerusinare, confundand marfa cu ambalajul. Am zis eu, sa fie o colaborare intre ei si oamenii de stiinta, dar ei tot in balanta lor o trag, că nu au gasit alta rima! Si reiese asta din toate siteurile lor si a celor care folosesc acu stiinta in folosul bisericii, doar , doar...Vise!!! Imperiul lor a apus demult. Nu mai au nici o credibilitate. Chiar nu vad asta de mai spera intr-o minune? Si asta ca nu stiu cum sa o faca. Ca amesteca divinitatea cu stiinta. Tradare , tradare, dar sa o stim si noi! una peste alta citesti cam toate prostiile marine Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 19:09
De la: Marin56, la data 2014-08-30 14:59:11Una peste alta, s-a incercat si inca se mai incearca din rasputeri, ca biserica sa mai castige cativa adepti pe ultima suta de metrii. Ca incearca cu disperare sa se agate de ultimile ramasite in ale credintei, dintre mosi si babe si o parte dintre generatiile lor. Ca defapt nu popii ne-au obligat la credinte sau datini, ci noi le-am nascocit. Babele! Si mai ales din domeniul rural. Unde multe datini au mers snur sute de ani, sub pretextul ca asa am invatat de la mama sau tata, sau bunica si ca asa trebuie sa fie. Si sa te fereasca sfantul sa claci vreo randuiala, ca nu temai spalai cu toata apa sfintita a popii. Erai oaia neagra a satului! Niste traditii si datini rau intelese si aplicate. Si numai la cele de drept sfinte nu. Daca la moartea unui crestin , se facea referire la 1oo1 de obiceiuri, cu cele pomeni, incepand de la cea de ingropare, din 3 in trei zile, saptamaina, luna, 20 zile, 40 zile un an pana la 7 si la 7, ei unele din aceste ritualuri sau mai stins. Si asta ca conditiile de la tara nu erau ca la oras. Un om de la oras, nu-si permitea luxul de la tara. Si mai ales daca era si nevoias. Si tocamai asta nu au inteles popii. La ei nu conta. Mortul trebuia sa iasa cu darul pe piata! Acolo daca moare cineva, vine la pomana tot satul, ca nu mai au loc nici rudele mortului. Și ce poti sa-i dai afara? Asta ti-ar mai trebui! Te faceau de cacao! De multe ori te costa o pomana mai mult decat o inmormantare. Chiar si acu multi se duc la cele ritualuri, pentru ca acu stiu ca popii au devenit mai milosi. ca se mai capata si cu cate o sarmluta, o iahnie cu jumari, un pahar de vin stins...Si uite asa au mai lasat oamenii din acele obiceiuri. Pur si simplu le-au comasat. Cele 3-6-9 20 sau transformat in cea de 40 de zile. iar cea de 1-7 ani s-a transformat numai una de 7 ani. Si era si timpul. Mortul ca mortul , dar noi? la noi mortul nu trebuie sa se mai gandeasca. Poate acolo unde se duce el, o fi bine pentru el, ca altfel nu are motiv sa se mai intoarca, Si pe aceasta varianta merg si sfiintiile sale. Ma gandesc, ce s-ar face ei , daca ar invia toti mortii odata. Poi nu s-ar lasa cu linsat... Nu mai continuui, nu de alta, dar sa nu sa se interpreteze ca le-aș da ideii cuiva! Si nu ca de felul cum ar fi dincolo, ci de inselatoriile sau minciunile care le promit nouă despre cum o va duce mortul pe lumea ailalta. Numai povesti! Iar atuunci cand acesti oameni delegati de Dumnezeu, sau intermediari cum le plac sa li se zica, mai incalca in mod grosolansi deliberat aceste datini, nu o sa-i mai vad bine in viitorul apropiat... Ei, prin actiunile pe care le fac , nu fac decat sa cerseasca milă, sau credinta, cu forta in randul enoriasilor, cu scop financiar pentru ei. Ba mai mult plimba niste oase si norodul dupa ei, cu scopul de a li se mai rotunji buzunarele , si asa pline de popa, pentru masinile vilele de lux sau terenuri. Au ingrosat randurile preotilor, i-a ridicat in diverse ranguri si functii, pe multi catarasindui peste noapte, si atunci au marit si numarul bisericilor, si mai fac si catedrale, din banii poporului. Poi ei sa moara de foame? Ei de ce nu apeleaza la UE? Ca nu au de unde sa-i ramburseze? Din ce am postat si eu, si din ce am mai gasit prin multe locuri, rezulta o singura concluzie- CERSEALA! Chiar daca unele materiale sub prtextul sau sub paravanul stiintific de leacuri, apa, care se transforma in apa sfanta,si o mai si recomnada la consum , nefondat stintific, unele materiale fiin contrafacute publicitar, promivarea de diverse asa zise minuni si aparitii misterioase, si numai al fecioarei si a lui Iisus- ce altii nu ar fi sfinti?- mancare, paine de tarate sau alte ierburi pe care o mananca pusnici..si o recomanda noua ca aliment curativ, iar ei paine alba...vin bun... ne botezat, iar la cei de rand... vorba aia: Cati litri da vaca voastra , ioane! Poi cam 8. Poi si ce faceti cu atat lapte? Poi 2 le bem si 12 le ducem la targ..., obiecte bisericesti, fac defapt aluzie la cerseala. Ca mint si acu cu nerusinare, confundand marfa cu ambalajul. Am zis eu, sa fie o colaborare intre ei si oamenii de stiinta, dar ei tot in balanta lor o trag, că nu au gasit alta rima! Si reiese asta din toate siteurile lor si a celor care folosesc acu stiinta in folosul bisericii, doar , doar...Vise!!! Imperiul lor a apus demult. Nu mai au nici o credibilitate. Chiar nu vad asta de mai spera intr-o minune? Si asta ca nu stiu cum sa o faca. Ca amesteca divinitatea cu stiinta. Tradare , tradare, dar sa o stim si noi! Nea Marine, uite ce nu imi place mie la tine: esti parsiv. Pai traditiile nu sunt bune cand e vorba de ingropat si pomeni, bine.... mai putin ale la care nu tu esti in rolul principal si mananci si bei moca. Dar sunt foarte bune traditiile atunci cand te doare gatul si in loc sa iei medicamente, te apuci sa bei gaz. Pai mai nene, tu esti dupa cum bate vantul? Asa se explica si relatiile excelente dintre tine si aia cu semaforul, pentru ca sunteti la fel de ipocriti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
IonOOO 376 mesaje Membru din: 28/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 August 2014, ora 20:07
De la: haak0n, la data 2014-08-30 15:28:50 Este trist daca aceste informatii sunt reale,deoarece in buget nu avem bani multi (asa se spune),avem multi oameni sarmani ca si multi romani ce nu sunt de acord cu aceste cheltuieli. Locuiesc intre oameni si stau de vorba cu ei,aud fara sa vreau diferite conversatii ..ect.... Cateva lucruri care s-ar putea face cu bani: --S-ar putea crea locuri de munca---S-ar putea face locuinte pentru tineri,si pentru oameni mai maturi---S-ar putea face camine pentru batrani--- S-ar cumpara aparatura medicala---S-ar putea plati bani pentr-ca medicii (tineri in special) sa poata pleca in strainatate la,specializare in chirurgie ca si in alte ramuri ale medicinei---S-ar putea procura medicamente bune straine scumpe pentru bolnavii nostri romani --- S-ar putea amenaja locuri de agrement in oraase---S-ar putea construi gradinite...ect. Ar fi fost bine si normal,ca sa se ceara parerea si acceptul populatii (caci populatia este cea care plateste de fapt) pentru virarea unei suma atat de mari,cred eu. 6 000 000 de lei,mi se pare o suma mare,nu? Apoi cine ne obliga la un asemenea efort Nu inteleg? Dumnezeu nu ne obliga,sa facem acest efort urias! " :Dar Cel Preaînalt nu locuiește în temple făcute de mâini, precum zice proorocul: " (Extras din Biblia Ortodoxa) -- Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 20:13
Nea Marine, uite ce nu imi place mie la tine: esti parsiv. Pai traditiile nu sunt bune cand e vorba de ingropat si pomeni, bine.... mai putin ale la care nu tu esti in rolul principal si mananci si bei moca. Dar sunt foarte bune traditiile atunci cand te doare gatul si in loc sa iei medicamente, te apuci sa bei gaz. Pai mai nene, tu esti dupa cum bate vantul? Asa se explica si relatiile excelente dintre tine si aia cu semaforul, pentru ca sunteti la fel de ipocriti. Matale faci confuzie intre leacuri populare si traditie, Aia e alta mancare de peste. Si mai ales de unde profita popa. Iar cu mancatul, eu nu m-am dus la nici o pomana straina de familie, cum fac altii. Si nici pomana de la straini nu primesc. Ce apartine de familie nu se pune. E la urma urmei o mica sarbatore intre noi. Si asta nu inseamna ca mananc moaca. Suntem doar rude. Ci mata ai refuza asa ceva? Doar daca nu-mi prieste meniul nu mananc. Gras, piparat, ardeiat , tocatura... asa ca ce a mai ramas ? Painea... sau mamaliga cu peste...E placerea familiei. E ca un picknick ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 20:15
În martie anul acesta, astronomii de la observatorul spațial din Aresibo, Puerto Rico, au primit și măsurat un semnal de unde radio despre care spun că provine din spațiul extraterestru. "Probabil nu vom putea să decodăm acest sunet. Știm că sunt acolo, că există ceva dincolo de galaxie, dar nu știm prea multe despre această civilizație. Abia învățăm cum să facem asta și nu știm cum va evolua. Trebuie să fim precauți", a declarat astronomul DAN WERTHEIMER. Oamenii de știință au calculat că în fiecare minut ar putea ajunge pe pământ cam șapte astfel de semnale. Astfel de semnale au fost înregistrate pentru prima dată în 2011 la radiotelescopul de 64 de metri din Parkes, Australia. În urmă cu doi ani, uriașul telescop Aresibo din Puerto Rico a mai recepționat câteva unde radio, despre care astronomii spun că vin din afara Căii Lactee, confirmând semnalele primite în 2011. Radiotelescopul Aresibo din Puerto Rico are un diametru de 305 metri și este instrumentul cu cea mai mare dimensiune și sensibilitate de pe Terra care urmărește activitatea extraterestră. Aparatura care analizează universul este de ultimă generație. Citeste mai mult pe RTV.NET: www.romaniatv.net/declaratii-uluitoare-cum-incearca-extraterestr... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 20:26
De la: Marin56, la data 2014-08-30 20:13:02 Da, iesiti la un gratar printre cruci si in fum de tamaie.... Asa o fi la oamenii de stiinta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 20:30
Da, iesiti la un gratar printre cruci si in fum de tamaie.... Asa o fi la oamenii de stiinta! Bre, m-ai vazut matale acolo? De ce vorbesti asa? Noi intalnirile de pomenire le facem acasa. Sau in locurile special amenajate de sfintiile sale, din curtile bisericilor. Dar asta nu schimba datele problemei , tot in familie e! Poate nu am voie sa ma duc nici la onomastici! Ceea ce zici matale ca se face , o fac tiganii la noi in cimitir. Dar anul asta i-a fugarit politia. Si la ei era tot intre ei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 20:41
una peste alta citesti cam toate prostiile marine Poi zi-mi matale ce sa citesc ca sa va fiu pe plac, in afara de evanghelii sau biblie. Ca cu alea m-am lamurit. Dacă vreti uite va fac o propunere, si asta e valabila si la cadrele bisericesti care ma mai citesc aici: Nu mai inchidem pe cei certati cu legea, hoti, violatori, falsificatori, din acestia cu pedepse mici si mai blande, ci ii trimitem la manastire! Ca sa se caiasca , pocaiasca, si sa li se ierte pacatele, de a deveni noi cetateni de nadejde a societatii. Stiu si raspunsul vostru! Cum sa vina la noi in manastire? Cum sa ne concureze? Sa ne fure icoanele, sa mai faca mai stiu eu ce ?...Poi atunci daca statul nu reuseste sa-i modeleze, poate biserica va reusi sa faca ce nu au facut timp de 2000 de ani. Si ar mai impusca si statul inca un iepure. Ar scade bugetul la inchisori. Nu e o solutie? Eu va dau de treaba. Bine că cei care au 20 de ani de ispasit, i-as pune la asfaltat autostrazi...drumuri , constructii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 21:09
Da, iesiti la un gratar printre cruci si in fum de tamaie.... Asa o fi la oamenii de stiinta! Poi da! Ca sa punem in evidenta fantomele! Prezenta lor! Direct de la sursa...Vanatorii de fantome... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 11:00
Nea Marine, uite ce nu imi place mie la tine: esti parsiv. Pai traditiile nu sunt bune cand e vorba de ingropat si pomeni, bine.... Poi daca m-ar ingropa si moaca...Sa mai lase de la ei cele taxe. Macar mort sa nu mai platesti, ca si asa toata viata numai intr-o taxă o tinem...Sa ne scuteasca...Si in special pensionarii cu venit mic si foarte mic! Conform tichetului de pensie. Procentual ! ...Sa fie la aprecierea familiei, ... ca sa rasplateasca si osteneala lor , pentru ca ti-a cantat pentru ultima data.
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 11:51
De la: IonOOO, la data 2014-08-30 20:07:44De la: haak0n, la data 2014-08-30 15:28:50 este trist ca esti sectar,,,daca crezi ca nu locuieste dc va face ti cladiri unde va adunati ,,ca sunt mai micute intelesul acolo este altul ionica si nu mai cita din ceva ca nu sti de unde ai
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 12:03
De la: Marin56, la data 2014-08-30 20:15:00 pe rtv si pe can can
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 12:05
De la: Marin56, la data 2014-08-30 20:41:52 eronat,,nu te ai lamurit cu nimic
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 31 August 2014, ora 12:54
De la: gabigabi2, la data 2014-08-30 17:11:39pfii, bine ca te-avem printre noi ca, tragindu-ne de mineca, sa ne aduci cu picioarele pe pamint, terrianule reptilian ! Pentru o mare devoratoare de literatura S.F. si la cat de erudita pretinzi ca esti, mi-ar parea nespus de rau sa constat ca esti o saracie decerebrata bipedo-patrupeda din ancesralul trib al Minciunelului (@750) bigot care pupa poala popii, nestiind ca predecesorii etniei sale au fost tranzactionati ca robi prin targurile de vite chiar de catre popii carora Minciunel bigotul le pupa p-oala ! romediafoundation.files.wordpress.com/2014/04/sclavi_tiganesti.jpg secularizare, Al. I. Cuza-Kogalniceanu, umanisti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 13:14
hacoane vb ma frumos si nu mai pupa poala evolutiei
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:05
De la: haak0n, la data 2014-08-30 15:28:50 ASTA E DIN CAUZA CA UNUL CA TINE ATACA STIINTA. VETI AVEA PARTE DOAR DE BISERICI. SI VOI VETI FI INVADATI DE CULTE.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:05
De la: 9am_750, la data 2014-08-31 13:14:12hacoane vb ma frumos si nu mai pupa poala evolutiei CE POALA SA PUPE?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:06
inceteaza mihaile cu prostiile
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:07
De la: IonOOO, la data 2014-08-30 20:07:44De la: haak0n, la data 2014-08-30 15:28:50 Din pacate sint reale. In loc sa se faca ceva ptr cei fara venituri, se dau bani ptr ....incantatii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:10
De la: Marin56, la data 2014-08-30 20:15:00 Cind se vor face telescoape situate la zeci si sute de milioane de km, intre ele, abia atunci vor fi captate semnale curate de la multi ani lumina. Un telescop pe o planeta, altul pe alta, cam trei trebuiesc. Radiotelescoape. Sint in studiu teoretic acum. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:10
De la: 9am_750, la data 2014-08-31 14:06:35inceteaza mihaile cu prostiile Vrei sa ne batem? Prostii spui tu pe aici.
|
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:12
De la: 9am_750, la data 2014-08-31 12:05:15De la: Marin56, la data 2014-08-30 20:41:52 Tu esti lamurit? Spune-mi si mie adresa sfintilor aia, daca sint sfinti mai traiesc si acum, asa ar fi normal. Adresa de email.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:21
De la: haak0n, la data 2014-08-31 12:54:44De la: gabigabi2, la data 2014-08-30 17:11:39pfii, bine ca te-avem printre noi ca, tragindu-ne de mineca, sa ne aduci cu picioarele pe pamint, terrianule reptilian ! dupa raspunsul asta dat la o gluma, sa nu mai spuna nimeni ca-i avea simtul umorului, ca N- AI ! P.S fraticule , numa' tu ti-ai zis Cognitiv, eu n-am pretins niciodata c-as fi o erudita, dar cite ceva am mai citit si eu la viata mea si ceea ce scriu provine din acea baza de informare facuta de'alungul vietii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 14:55
De la: nastasemihail, la data 2014-08-31 14:12:02De la: 9am_750, la data 2014-08-31 12:05:15De la: Marin56, la data 2014-08-30 20:41:52 maturizeaza re
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 17:38
Cind se vor face telescoape situate la zeci si sute de milioane de km, intre ele, abia atunci vor fi captate semnale curate de la multi ani lumina. Un telescop pe o planeta, altul pe alta, cam trei trebuiesc. Radiotelescoape. Sint in studiu teoretic acum. Posibil! Iar cele trei telescoape sa fie la distante egale unele de altele, in asa fel ca bisectoarele a unor triunghiuri imaginare să se intersecteze intr-un punct. Unde este focarul. Acolo ar trebui amplasat un al patrulea, unde se v-a desfasura extragerea semnalului, decodificarea...prelucrarea si receptia propriuzisa! Am putea asfel gasi trei puncte in univers pentru amplasara celor trei telescoape, iar cel din centru sa fie chiar pe planeta noastra.
|
Postat pe: 31 August 2014, ora 18:32
3 puncte in univers,,pai nu va ganditi ca il si descoperiti universul atata timp cat duci telescoape pe distantele astea 3
|
|
|

...Sa fie la aprecierea familiei, ... ca sa rasplateasca si osteneala lor , pentru ca ti-a cantat pentru ultima data.