back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2014, ora 20:34

De la: 9am_750, la data 2014-11-22 20:06:47
De la: Polixenia, la data 2014-11-22 18:47:15
De la: 9am_750, la data 2014-11-22 18:40:30asta care ai iesit din zeul nimic,,cum te numesti?

Din nimic poate sa ia nastere un univers. Din nimeni(dumnezeu), nu ia nastere nimic(nu e vorba despre nimicul cuantic).
Eu zic sa te apuci de comentarii sportive ca p-astea cu religia nu le prea pricepi si cu alegerea lui Ponta, ortodoxul, ai cam dat-o in bara.

la mintea ta creata logic ca te ei dp Krauss care nici el nu stie sa defineasca nimicul care nui nimic defapt,,,,,desteapta lu peste nimic nu exista ca daca ar exista tu azi nu mai existai pe fata pamantului,,tocmai ca dintotdeauna exista ceva prin care tot a prins viata tocmai pentru ca el e insasi viata tu azi existi si poti fabula precum faci mai sus,,,maturizativa

ba' zavragiule habotnic, incearca sa te concentrezi mai parazitatule mintal si spune-mi, dumnezeu te-a facu prost eventual te-a prostit intr-un asemenea hal sau tu l-ai prostit pe dumnezeu?

ba falusbiped cu urechi din pcv, de unde sa stii ce-i aia logica si cu ce se mananca asemenea delicatesa ba' mocioflete habotnic mincinos?

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2014, ora 20:38

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-22 20:22:29
De la: 9am_750, la data 2014-11-22 19:58:32
De la: Polixenia, la data 2014-11-22 18:41:47Nu va plictisiti sa vobiti doar despre un singur dumnezeu? Sunt in jur de 3500 de dumnezei

in mintea ta logic,,exista chiar si 3501

un singur adevar exista desteapto

Nu este desteapta, dimpotriva, este Karpov. Si mai e si pe invers!

ce bastept esti ba' linginer Blackkt cu Motz, ce facultate ziceai ca...aaaaa?

te-n rat de habotnic nesimtit si prefacut !

SIKTIR BA' relativistl falusului flasc !
ia-ti si Portia de guvizi ptr. cina cea de taina !

Raporteaza abuz de limbaj
9am_750

3755 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Noiembrie 2014, ora 21:24

De la: H44kon, la data 2014-11-22 20:34:27
De la: 9am_750, la data 2014-11-22 18:40:30asta care ai iesit din zeul nimic,,cum te numesti?

Din nimic poate sa ia nastere un univers. Din nimeni(dumnezeu), nu ia nastere nimic(nu e vorba despre nimicul cuantic).
Eu zic sa te apuci de comentarii sportive ca p-astea cu religia nu le prea pricepi si cu alegerea lui Ponta, ortodoxul, ai cam dat-o in bara.

la mintea ta creata logic ca te ei dp Krauss care nici el nu stie sa defineasca nimicul care nui nimic defapt,,,,,desteapta lu peste nimic nu exista ca daca ar exista tu azi nu mai existai pe fata pamantului,,tocmai ca dintotdeauna exista ceva prin care tot a prins viata tocmai pentru ca el e insasi viata tu azi existi si poti fabula precum faci mai sus,,,maturizativa

ba' zavragiule habotnic, incearca sa te concentrezi mai parazitatule mintal si spune-mi, dumnezeu te-a facu prost eventual te-a prostit intr-un asemenea hal sau tu l-ai prostit pe dumnezeu?

ba falusbiped cu urechi din pcv, de unde sa stii ce-i aia logica si cu ce se mananca asemenea delicatesa ba' mocioflete habotnic mincinos?

vb frumos hacoane si nu te mai purta infantil,,,nimic nu poate niciodata sa devina ceva si nu poate crea decat nimic,,,tu existi hacoane dovada ca dintotdeauna a exitat ceva fara inceput de la care toate au luat fiinta inclusiv tu altfel nu existai astazi sa debitezi bazaconii pe aici

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2014, ora 22:32

Din nefericire ptr tine e real ce spune. Atit doar ca nu avem noi de unde sa stim citi dumnezei exista. E posibil sa fie miliarde. Daca universul e infinit.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2014, ora 23:02

De la: H44kon, la data 2014-11-22 20:38:12
De la: Polixenia, la data 2014-11-22 18:41:47Nu va plictisiti sa vobiti doar despre un singur dumnezeu? Sunt in jur de 3500 de dumnezei

kakanele, m-am luat de fi'tu? Dintr-o codoasa batrana ca tine, ce putea sa iasa?

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 11:41

De la: 9am_750, la data 2014-11-20 10:52:18eram sigur ca intrebarea l este irronica,,,,,iar ce ai scris mai sus sunt idioteniile sectare cu care va este spalat creierul din pacate voi sunteti cei fara personalitate nici decum un calugar

lasa tot si urmeaza mi mie,,,,luther gasindusi si dand de dulceata femei va ametit mintea tuturor crezand ca calugaria nu i de folos ca la sfarsitul vietii sa si dea seama ce a facut,,,,

ascultarea desteptul lu peste nu este un vot de a renunta la personalitate ci de a te calii in personalitate ca ea nu inseamna ce te invata sectarii tai ci e o asumare a unor responsabilitati intr o comunitate si invatarea unor lucruri de la cei mai mari ca tn,,,rob nu ii este nimanui si rob nu face nimeni pe nimeni de acolo destepu lu peste ,robi sunteti voi sectarii celor ce ii lasa ti sa va spele creierii

Nu am fost ironic. Daca veti intreba un profesor de religie ortodox, un preot ortodox,sau veti citi cateva randuri dintr-o carte elementara de istorie,veti afla ca la inceputurile crestinismului,Isus,cat si Biserica Sa au fost perceputi ca un fel de sectanti de catre unii contemporanii ce erau necredinciosi in Dumnezeu. Va rog sa tineti cont ca in Biserica lui Isus Hristos din care fac eu parte,nu se barfeste,nu se seamana ura,nu se spala creire,nu se propovaduieste dezbinarea,intoleranta...ect. Se stie apoi ca Biblia incurajeaza libertatea printre altele. V-a invit sa participati la orice Biserica neo-protestanta si veti vedea multi credinciosi cu Biblii in mana sau chiar proiectore unde se afiseaza texte biblice,orice forumist poate face o astfel de vizita,daca doreste.

Povestile ce le spuneti despre Luter,le-am citit si eu cu multi ani in urma . ...Pentru a afla cate ceva despre acest reformator german,va sfatuiesc sa cititi istorie nu altceva.

Este usor de observat la dvs ca ,nu acceptati adevarul si nici o alta ideie a cuiva de parca dvs ati fi singurul ce detineti adevarul absolut. Asa ceva nu este nici frumos nici civilizat din partea dvs.

De unde atata diversitate in pareri? Socotesc ca sunt mai multe cauze. Una majora este ca oamenii folosesc alaturi de Biblie si alte izvoare pe care le considera sfinte,deosebite,neaparat necesare pentru a mentine unitatea credinciosilor. In vederea aceasta s-a folosit si se folosesc cuvintele Mantuitorului in care se roaga Tatalui pentru credinciosi ca ei sa fie una cun si Fiul cu tatal este una sau textul din Efeseni4,13,14....Aceste incercari (care se pot gasi in alte carti in afara Bibliei
) le socotesc bune atata timp cat nu apar ca si cuvant INSPIRAT ,sfint si respecta libertatea crestinului,individului.Indiferent cine am fi noi sa nu dam hotararile ,parerile noastre omenesti drept parerile poruncile Lui Dumnezeu--Deut 12 Toate câte vă poruncesc siliți-vă să le împliniți și nici să adaugi și nici Să lași ceva din ele"- Apoc22,18:Eu dau mărturie înaintea oricui ascultă cuvintele profeției cărții acesteia: dacă va adăuga cineva ceva la ele, va trimite Dumnezeu peste el plăgile scrise în cartea aceasta, 19 iar dacă cineva scoate [ceva] din cuvintele cărții profeției acesteia, Dumnezeu va îndepărta partea lui de la pomul vieții și de la cetatea cea sfântă și de la cele scrise în cartea aceasta.
Realizam cred ca avem deaface cu Insusi Dumnezeu.

Afara de Biblie,unii crestini folosesc:Sfanta Traditie rasariteana sau apuseana Ortodoxa,Talmudul,Spiritul Profetic,Sfanta traditie Apuseana Catolica,Lucrarile Sclavului fidel si prevazator corpul de guvernare,Cartea lui Mormon ca si alte publicatii de la cei 12,Regulamente,Catehisme,Marturisiri de credinta...etc.
Pot avea aceste lucrari aceiasi valoare ca cea a Bibliei? Nu cred.
Existau si-n vechime multe carti bune si totusi Hristos de exemplu a implinit Scripturile (Biblia)venind in lume,
murind,inviind inplinind multe profetii din Scripturi si nu din acele carti bune religioase ale timpului Sau.
Nu se poate intampla ca anumite carti sa inlocuiasca parti ale Bibliei? Ba da.
Sau ce facem atunci cand idei din anumite materiale,carti se contrazic cu Scriptura? Ce alegem?
Apoi una este sa citesti Biblia in lumina altor carti si cu totul alta este sa citesti alte carti in lumina Biblie cum este si corect de fapt. Un exemplu vreau sa dau aici:Sa presupunem ca discutam cu 3 persoane pe rand din Biserici diferite care folosesc si alte izvoare afara de Biblie de unde isi trag credinta, invataturile,dogma....Indiferent ce subiect vom aborda cu aceste persoane ajutandu-ne de texte biblice,acele persoane vor intelege,interpreta,acele trimiteri biblice prin lumina inaintasilor lor.
Caci el isi va zice in mintea lui:"Acest subiect a fost dezbatut,inteles bine la vremea lui de oameni deosebiti sfinti,inaintasi ai mei iar eu n-am cum sa inteleg mai corect decat au inteles ei"
Si oricat timp vom discuta cu acea persoana,orce loc al Bibliei,va fi inteles de interlocutorul nostru prin lumina altor carti ce stau la baza doctrinei lui.
Mai trist este ca fiecare crede ca doar prin Biserica lui poate fi cineva salvat si nu altfel.

Crestinii secolului 1 erau mai toleranti (nu cu pacatul). Doua exemple doar unde se lasa loc si de alta parere decat cea a apostolului: Filipeni 3,16-15 Așadar, toți câți suntem desăvârșiți să avem acest gând și dacă gândiți ceva altfel, Dumnezeu vă va revela și aceasta. 16 Totuși, de acolo de unde am ajuns, să continuăm în același mod.
Cititi apoi Romani cap 14 si cap 15,1-7.

Eu cred ca daca omul s-a intors la Dumnezeu,prin credinta in Fiul Sau,printr-o pocainta sincera,Dumnezeu il va invata:Ioan6,45,il va mantui.

Ne-am intors noi La Dumnezeu prin primirea Evangheliei?
Ne aducem aminte ziua ACEIA care a fost cea mai fericita din viata noastra?
Simtim ca ne-a iertat,si ne iarta Dumnezeu cand gresim? Avem in inima pacea Lui Hristos?
Ce se intampla daca murim la noapte? Avem vreo speranta (nadejde) ca vom apartine Lui?

“Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” (Extras din Biblie)

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 11:47

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-22 23:02:24
De la: H44kon, la data 2014-11-22 20:38:12

kakanele, m-am luat de fi'tu? Dintr-o codoasa batrana ca tine, ce putea sa iasa?

mare natarau nesimtit poti sa fii ba', Blackkt cu Motz ,daca ai reusit sa te auto-contrazici intru-un interval de numai 4 min. pe doua topice diferite.

ba' Bkkt cu Motz, tu esti mai prost si lalau ca Partoneta Cufurita si ea, este cu mult mai proasta si nesimtita decat tine ba', Bkkt cu Motz !

cu de-alde voi, astia, doi intr-o tigva vacuumata si all inclusive in nesimtirea si nemernicia voastra, nimic nu poate fi paradoxal sau te poti astepta la orice minunatie aberanta.

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-22 22:58:12
Ce sa mai zici si tu bai Onan Barbarul? Te consolezi si tu singur.
Singur, atat de singur....

hai, ia-ti portioara de guvizi ptr. micul dejun !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 11:47

De la: nastasemihail, la data 2014-11-22 22:32:53

Din nefericire ptr tine e real ce spune. Atit doar ca nu avem noi de unde sa stim citi dumnezei exista. E posibil sa fie miliarde. Daca universul e infinit.

din pacate nu i o noutate ca esti la fel de,,,,inteligent,,, ca el dp mintea ta e cate un dumnezeu pentru fiecare sistem solar sau galaxie,,,iar universul se pare ca nu este infinit desteptule si ar putea exista multi universuri dar daca ti zic asta la mintea ta o sa ti se mareasca nr de dumnezei

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 11:56

De la: 9am_750, la data 2014-11-23 11:47:17

din pacate nu i o noutate ca esti la fel de,,,,inteligent,,, ca el dp mintea ta e cate un dumnezeu pentru fiecare sistem solar sau galaxie,,,iar universul se pare ca nu este infinit desteptule si ar putea exista multi universuri dar daca ti zic asta la mintea ta o sa ti se mareasca nr de dumnezei

natural si logic, fiecare dumnezeu cu prostii lui intr-un system "solar" distinct/separat !

pai ce crezi tu zavragiule, ca legea, ordinea, disciplina/dogma si ierarhia cosmica dumnezeiasca e la cheremul si dupa mintea ta?

baaaaa', zavragiule, ia vezi pe unde ti-ai pierdut cadelnitza, vrei sa te dau e mana isisilor ?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 12:19

De la: IonOOO, la data 2014-11-23 11:41:50
De la: 9am_750, la data 2014-11-20 10:52:18eram sigur ca intrebarea l este irronica,,,,,iar ce ai scris mai sus sunt idioteniile sectare cu care va este spalat creierul din pacate voi sunteti cei fara personalitate nici decum un calugar

lasa tot si urmeaza mi mie,,,,luther gasindusi si dand de dulceata femei va ametit mintea tuturor crezand ca calugaria nu i de folos ca la sfarsitul vietii sa si dea seama ce a facut,,,,

ascultarea desteptul lu peste nu este un vot de a renunta la personalitate ci de a te calii in personalitate ca ea nu inseamna ce te invata sectarii tai ci e o asumare a unor responsabilitati intr o comunitate si invatarea unor lucruri de la cei mai mari ca tn,,,rob nu ii este nimanui si rob nu face nimeni pe nimeni de acolo destepu lu peste ,robi sunteti voi sectarii celor ce ii lasa ti sa va spele creierii

Nu am fost ironic. Daca veti intreba un profesor de religie ortodox, un preot ortodox,sau veti citi cateva randuri dintr-o carte elementara de istorie,veti afla ca la inceputurile crestinismului,Isus,cat si Biserica Sa au fost perceputi ca un fel de sectanti de catre unii contemporanii ce erau necredinciosi in Dumnezeu. Va rog sa tineti cont ca in Biserica lui Isus Hristos din care fac eu parte,nu se barfeste,nu se seamana ura,nu se spala creire,nu se propovaduieste dezbinarea,intoleranta...ect. Se stie apoi ca Biblia incurajeaza libertatea printre altele. V-a invit sa participati la orice Biserica neo-protestanta si veti vedea multi credinciosi cu Biblii in mana sau chiar proiectore unde se afiseaza texte biblice,orice forumist poate face o astfel de vizita,daca doreste.

Povestile ce le spuneti despre Luter,le-am citit si eu cu multi ani in urma . Abia aici putem vorbi despre ironie,rea credinta,neinformare...Pentru a afla cate ceva despre acest reformator german,va sfatuiesc sa cititi istorie nu altceva.

Este usor de observat la dvs ca ,nu acceptati adevarul si nici o alta ideie a cuiva de parca dvs ati fi singurul ce detineti adevarul absolut. Asa ceva nu este nici frumos nici civilizat din partea dvs.

De unde atata diversitate in pareri? Socotesc ca sunt mai multe cauze. Una majora este ca oamenii folosesc alaturi de Biblie si alte izvoare pe care le considera sfinte,deosebite,neaparat necesare pentru a mentine unitatea credinciosilor. In vederea aceasta s-a folosit si se folosesc cuvintele Mantuitorului in care se roaga Tatalui pentru credinciosi ca ei sa fie una cun si Fiul cu tatal este una sau textul din Efeseni4,13,14....Aceste incercari (care se pot gasi in alte carti in afara Bibliei
) le socotesc bune atata timp cat nu apar ca si cuvant INSPIRAT ,sfint si respecta libertatea crestinului,individului.Indiferent cine am fi noi sa nu dam hotararile ,parerile noastre omenesti drept parerile poruncile Lui Dumnezeu--Deut 12 Toate câte vă poruncesc siliți-vă să le împliniți și nici să adaugi și nici Să lași ceva din ele"- Apoc22,18:Eu dau mărturie înaintea oricui ascultă cuvintele profeției cărții acesteia: dacă va adăuga cineva ceva la ele, va trimite Dumnezeu peste el plăgile scrise în cartea aceasta, 19 iar dacă cineva scoate [ceva] din cuvintele cărții profeției acesteia, Dumnezeu va îndepărta partea lui de la pomul vieții și de la cetatea cea sfântă și de la cele scrise în cartea aceasta.
Realizam cred ca avem deaface cu Insusi Dumnezeu.

Afara de Biblie,unii crestini folosesc:Sfanta Traditie rasariteana sau apuseana Ortodoxa,Talmudul,Spiritul Profetic,Sfanta traditie Apuseana Catolica,Lucrarile Sclavului fidel si prevazator corpul de guvernare,Cartea lui Mormon ca si alte publicatii de la cei 12,Regulamente,Catehisme,Marturisiri de credinta...etc.
Pot avea aceste lucrari aceiasi valoare ca cea a Bibliei? Nu cred.
Existau si-n vechime multe carti bune si totusi Hristos de exemplu a implinit Scripturile (Biblia)venind in lume,
murind,inviind inplinind multe profetii din Scripturi si nu din acele carti bune religioase ale timpului Sau.
Nu se poate intampla ca anumite carti sa inlocuiasca parti ale Bibliei? Ba da.
Sau ce facem atunci cand idei din anumite materiale,carti se contrazic cu Scriptura? Ce alegem?
Apoi una este sa citesti Biblia in lumina altor carti si cu totul alta este sa citesti alte carti in lumina Biblie cum este si corect de fapt. Un exemplu vreau sa dau aici:Sa presupunem ca discutam cu 3 persoane pe rand din Biserici diferite care folosesc si alte izvoare afara de Biblie de unde isi trag credinta, invataturile,dogma....Indiferent ce subiect vom aborda cu aceste persoane ajutandu-ne de texte biblice,acele persoane vor intelege,interpreta,acele trimiteri biblice prin lumina inaintasilor lor.
Caci el isi va zice in mintea lui:"Acest subiect a fost dezbatut,inteles bine la vremea lui de oameni deosebiti sfinti,inaintasi ai mei iar eu n-am cum sa inteleg mai corect decat au inteles ei"
Si oricat timp vom discuta cu acea persoana,orce loc al Bibliei,va fi inteles de interlocutorul nostru prin lumina altor carti ce stau la baza doctrinei lui.
Mai trist este ca fiecare crede ca doar prin Biserica lui poate fi cineva salvat si nu altfel.

Crestinii secolului 1 erau mai toleranti (nu cu pacatul). Doua exemple doar unde se lasa loc si de alta parere decat cea a apostolului: Filipeni 3,16-15 Așadar, toți câți suntem desăvârșiți să avem acest gând și dacă gândiți ceva altfel, Dumnezeu vă va revela și aceasta. 16 Totuși, de acolo de unde am ajuns, să continuăm în același mod.
Cititi apoi Romani cap 14 si cap 15,1-7.

Eu cred ca daca omul s-a intors la Dumnezeu,prin credinta in Fiul Sau,printr-o pocainta sincera,Dumnezeu il va invata:Ioan6,45,il va mantui.

Ne-am intors noi La Dumnezeu prin primirea Evangheliei?
Ne aducem aminte ziua ACEIA care a fost cea mai fericita din viata noastra?
Simtim ca ne-a iertat,si ne iarta Dumnezeu cand gresim? Avem in inima pacea Lui Hristos?
Ce se intampla daca murim la noapte? Avem vreo speranta (nadejde) ca vom apartine Lui?

“Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” (Extras din Biblie)

ai fost ironic dragutule,,,de te vei intreba singur nemaifiind mintit de sectantii tai ai sa vz ca isus nu era perceput ca sectant ca asa cva nu exista voi va asimilati cu el nu el cu voi,,,el a adus o altfel de revelatie obiectiva prin el,,,,,voi nu aduceti nimic nou decat interpretari dp mintea voastra si nu aveti nici un el

te rog sa ti cont ca tu nu faci parte din nici o biserica ci dintro adunare sectara,,,biserica lui hristos este cea apostolica este un lant de care voi sunteti straini

iar voi nu aveti nici o biblie deci ce afisati voi este ce v am dat noi,,insa voi nu credeti in noi atunci cum ati putea crede in ce v am dat?
voi ionica interpretati gresit tot ce proiectati voi acolo nici macar cu stiinta de a sti de unde o aveti

de exemplu cand se refera ca nimeni sa nu adauge cva la cartea asta se refera la cartea apocalipsei nu la biblie ca biblia nu a fost scrisa niciodata ci cartile bibliei si nimeni nu a adaugat desteptu lu peste nimic si chiar daca a adaugat tu nu aveai de unde sa sti ca ai biblia de la noi

iti zice in alta parte pavel ca nu toate sau scris acolo si ca isi doreste sa vb gura catre gura fara scrisori ca bucuria lor sa fie deplinA,,nu ti se pare logic ca au fost o sumedenie de predanii care nu s scrise?nu ti se pare logic ca eu daca ti zic cva acum ce sti ca e de mare importanta il vei transmite si fiului tau si el la randul lui celorlalti?daca vreodata ai sa scapi din plasa sectara binenteles ca ti se va parea logic

sfanta traditie ioane este de la adam si eva ei le au spui despre dumnezeu fiilor lor prin viu grai ca dumnezeu nu se releva ma prin scris ci prin viu grai ,,aceasta cu timpul sa pierdut ioane ca oamenii au devenit rai si departanduse unii de altii si au facut fel de fel de zeitati imaginati

cat despre luther ce altceva puteau sa te invete sectarii tai chipurile istoria
istoria dragutule iti arata exact ce ti zic eu iar asta i esentialul omul si a gasit femeie si nu a putut sa reziste si a inceput sa protesteze ce atata calugarie si va bagat pe toti in ceata

calea e grea ionica

si nu eu am dreptate ioane ci adevarul,,,ca tie nu ti place adevarul e problema ta

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 12:27

De la: H44kon, la data 2014-11-23 11:56:04

natural si logic, fiecare dumnezeu cu prostii lui intr-un system "solar" distinct/separat !

pai ce crezi tu zavragiule, ca legea, ordinea, disciplina/dogma si ierarhia cosmica dumnezeiasca e la cheremul si dupa mintea ta?

baaaaa', zavragiule, ia vezi pe unde ti-ai pierdut cadelnitza, vrei sa te dau e mana isisilor ?

ia de culca te hacoane

Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 17:28

Vino doamne sa vezi ce-a mai ramas din oameni

Pentru BLAKK ...............................

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 17:47

Omul a creat calculatorul, intr-o lume necreata, o lume in care realitatea incepe sa ni se para virtuala ceea ce ma face sa cred ca de fapt noi nici macar nu existam, poate doar ca holograma.

Suntem de fapt ceea ce nu suntem dar vrem sa credem ca suntem creatia celui despre care se crede ca este desi nu a fost deoarece nu poti fi cel ce esti sau cel ce sunt in acelasi timp cu tine.

A fost ceea ce de fapt nu este, acum este dar de fapt este ceea ce nu a fost.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 18:38

De la: Polixenia, la data 2014-11-23 17:47:21Omul a creat calculatorul, intr-o lume necreata, o lume in care realitatea incepe sa ni se para virtuala ceea ce ma face sa cred ca de fapt noi nici macar nu existam, poate doar ca holograma.

Suntem de fapt ceea ce nu suntem dar vrem sa credem ca suntem creatia celui despre care se crede ca este desi nu a fost deoarece nu poti fi cel ce esti sau cel ce sunt in acelasi timp cu tine.

A fost ceea ce de fapt nu este, acum este dar de fapt este ceea ce nu a fost.

vezi sa nu ametesti,,,,,ia si inteapa te daca tot crezi ca nu esti creat

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 18:43

De la: 9am_750, la data 2014-11-23 12:27:24
De la: H44kon, la data 2014-11-23 11:56:04

ia de culca te hacoane

ba' tamaie , vezi-ti de tampeniile care ti-au fost turnate in acea tigva seaca de toti sarlatanii ordinri religiosi si du-te de cretin nesimtit,
tu, ai impresia, ca ti-a reusit compilatia dintre textele pe care le copiezi de e site-urile religioase si baiguielile tale agramate lipsite de minim bun simt, logica si coerenta ?
te inseli ba' tamaie bipeda habotnica, SIKTIR Parazitule Nesimtit !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 19:12

sezi calm hacoane si maturizeaza te tu copiezi imagini dp net ale zeului tau nimic nu eu,,nu te mai lasa manipulat si nu mai fi credul

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 20:15

De la: 9am_750, la data 2014-11-23 19:12:49sezi calm hacoane si maturizeaza te tu copiezi imagini dp net ale zeului tau nimic nu eu,,nu te mai lasa manipulat si nu mai fi credul

Tu cate clase nu ai?

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 21:52

De la: 9am_750, la data 2014-11-23 19:12:49sezi calm hacoane si maturizeaza te tu copiezi imagini dp net ale zeului tau nimic nu eu,,nu te mai lasa manipulat si nu mai fi credul

ba' parazitule biped habotnic, esti i-tratat de chior pe cat esti de prost?
ti-am prezentat o imagine care iti prezinta explicit evolutia religiilor de-a lungul istoriei umanitatii, ba' nulitate bipeda habotnica.

ba' tamaie , ba' parazitule biped, esti in stare sa urmaresti culoarea galbena si sa-ti descoperi perioada istorica in care SECTA CRESTINA s-a desprins din IUDAISM , e.g.
www.xenosystems.net/wp-content/uploads/2014/04/d8ecc07e906127bf0...
sau esti un biped intr-atat e imbecilizat de acei sarlatani ordinari care te-au prostit incat au reusit sa te si ORBEASCA, idiotule !

iata si mitologiile umanitatii ba' kktule :
2.bp.blogspot.com/-ZSqzrrl1FKg/UZUYDjo2sFI/AAAAAAAAPuY/BepOxtxJK...

SIKTIR ba' parazitule nesimtit !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 23:47

De la: Polixenia, la data 2014-11-23 20:15:16

Tu cate clase nu ai?

te contactez eu mai tarziu

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2014, ora 23:54

De la: H44kon, la data 2014-11-23 21:52:44

ba' parazitule biped habotnic, esti i-tratat de chior pe cat esti de prost?
ti-am prezentat o imagine care iti prezinta explicit evolutia religiilor de-a lungul istoriei umanitatii, ba' nulitate bipeda habotnica.

ba' tamaie , ba' parazitule biped, esti in stare sa urmaresti culoarea galbena si sa-ti descoperi perioada istorica in care SECTA CRESTINA s-a desprins din IUDAISM , e.g.
www.xenosystems.net/wp-content/uploads/2014/04/d8ecc07e906127bf0...
sau esti un biped intr-atat e imbecilizat de acei sarlatani ordinari care te-au prostit incat au reusit sa te si ORBEASCA, idiotule !

iata si mitologiile umanitatii ba' kktule :
2.bp.blogspot.com/-ZSqzrrl1FKg/UZUYDjo2sFI/AAAAAAAAPuY/BepOxtxJK...

SIKTIR ba' parazitule nesimtit !

haconas vorbeste frumos,,tu nu poti prezenta nimic
in primul rand crestinismul nu i o secta pentru ca a fost prezis nu sa itit,,ca unii nu l au acceptat e treaba lor si nu uita ca il asteapta si acum pe mesia deci nu poate fi o secta cva anuntat
2 tu prezinti religiile scrise ma si nici alea reale iar religia si deci adevarul nu poate fi decat unul singur,,,,,religiile,,,,, sunt de mult ma decand lumea insa ele sau scris mai tarziu in functie de cat de evoluat era acel popor sau nu

IonOOO

376 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Noiembrie 2014, ora 15:40

"Multe cai pot parea bune omului, dar la urma se vad ca duc la moarte." (Extras din Biblie)

Domnule 9am_750,nu fiti necredincios,ci credincios!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 24 Noiembrie 2014, ora 15:54

De la: IonOOO, la data 2014-11-24 15:40:08"Multe cai pot parea bune omului, dar la urma se vad ca duc la moarte." (Extras din Biblie)

fals, nu-s mai multe "cai", ioane !

este numai una, in mod cert sigura si singura cale spre: moarte, mantuire/sfarsire !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2014, ora 15:57

De la: IonOOO, la data 2014-11-24 15:40:08"Multe cai pot parea bune omului, dar la urma se vad ca duc la moarte." (Extras din Biblie)

extras de unde ma?? care biblie de la cn o ai ? raspunsuri care nu o sa fi niciodata in stare sa ti le dai cat timp ai perdeaua sectara pe ochii

catolicii sau departat de adevar prin imaginatie proprie voi descendand din ei protestati la greselile lor iar voi va afundati mai rau in greseli ,,
calea sectara ti se pare buna ca esti usor de manipulat ionica,,la toate ati primit raspuns e greu sa mai puteti vedea adevarul ionica ,la voi hristos a avut fratii sau iti zice ca sa nu adaugi nimic la cartea bibliei care nu a fost niciodata scrisa interpretarile dp mintea voastra vau dus in ratacire,adevarul e unul singur ioane pastrat de biserica infiintata de hristos de care esti strain,,dumnezeu sa te lumineze :sa nu fi credul ioane ci credincios sml-happy0144:

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2014, ora 15:59

De la: H44kon_, la data 2014-11-24 15:54:46

fals, nu-s mai multe "cai", ioane !

este numai una, in mod cert sigura si singura cale spre: moarte, mantuire/sfarsire !

hacoane urmeaza mi sfatul,,ia de te culca nu te mai lasa pacalit de zeul nimic

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2014, ora 16:02

De la: H44kon_, la data 2014-11-24 16:00:39
De la: 9am_750, la data 2014-11-24 15:57:12

extras de unde ma?? care biblie de la cn o ai ?:

si voi, de la cine o aveti ba', parazitule infect ?

noi am scriso sub inspiratia duhului sfant

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2014, ora 16:17

De la: H44kon_, la data 2014-11-24 16:05:27
De la: 9am_750, la data 2014-11-24 16:02:32

care dintre voi a scris-o ba, parazitule infect, erati toti niste analfabeti tot asa cum esti si tu ba' parazitule infect mincinos !

asa era lumea ca scrisul nu l cunosteau toti deci daca erai pe timpul ala poate te numeai cum ii numesti pe alti ,iar cand un primar face ceva zice ca a facut el nu firma angajata
apostolii si ucenicii lor sunt pionierii biserici reprezentata azi prin descendeti si adevar de ortodoxie acelora duhul sfant lea inspirat evangheliile cartile ce mai tarziu au fost adunate de descendenti lor si puse la o lalta in cartea numita biblie despre care vb ion dar nu stie de unde o are,,,tu ia de te culca si nu mai crede in zeul nimic

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2014, ora 12:49

Daca citesti biblia si in loc de numele lui dumnezeu ar apare numele de Stalin pun pariu ca o sa spui la final ca Stalin a fost un criminal. Voi credeti ca un dumnezeu are dreptul sa se razbune. Un dumnezeu nu ar gandi atat de prost iar daca ar exista nu ar da 2 bani pe biblie. Cum e posibil ca un personaj omnipotent sa simta nevoia sa se dea mare cu crimele lui. Numai un prost ar putea sa creada asa ceva sau un crestin.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2014, ora 13:15

De la: Polixenia, la data 2014-11-25 12:49:33

Daca citesti biblia si in loc de numele lui dumnezeu ar apare numele de Stalin pun pariu ca o sa spui la final ca Stalin a fost un criminal. Voi credeti ca un dumnezeu are dreptul sa se razbune. Un dumnezeu nu ar gandi atat de prost iar daca ar exista nu ar da 2 bani pe biblie. Cum e posibil ca un personaj omnipotent sa simta nevoia sa se dea mare cu crimele lui. Numai un prost ar putea sa creada asa ceva sau un crestin.

la mintea ta logic,,crimele sunt ale faptelor noastre nu ale lui dumnezeu

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2014, ora 13:47

De ce sunt pedepsita sa traiesc intr-un timp in care omul inca nu a descoperit ca este om, se crede inca o bucata de LUT.
E greu sa traiesti printre oamenii de LUT, au creierul de lut si gandesc cam mocirlos.
Traiesc intr-o lume in care totul este acoperit de mazga, oamenii inca nu stiu sa-si foloseasca creierul desi toti il avem la fel.
Daca am avea creierul care ne ajuta sa functionam la fel de defect ca acea parte care ne ajuta sa gandim cred ca nu am fi reusit sa coboram inca din copac.
Voi ce credeti in Scufita Rosie si lingeti icoane si moaste nu produceti nimic, nici macar ganduri.

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2014, ora 13:53

De la: 9am_750, la data 2014-11-25 13:15:03
De la: Polixenia, la data 2014-11-25 12:49:33

la mintea ta logic,,crimele sunt ale faptelor noastre nu ale lui dumnezeu

Nu ai inteles nimic sau poate ca nu poti sa-ti imaginezi. In ''tara sfanta'' s-a dat un test, studentii au primit un text din biblie in care numele personajelor au fost schimbate. La final li s-a cerut parerea. Toti studentii au considerat ca personajele din textul respectiv sunt lipsite de morala. Daca ar fi stiut ca e vorba despre dumnezeu atunci ar fi gandit dupa alte ''canoane''. Voi crestinii aveti creierul spalat si nu sunteti in stare sa ganditi singuri.

Pagini: << 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: