back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 00:34

De la: 9am_750, la data 2014-04-04 23:12:07
De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 10:16:29
De la: _2148_, la data 2014-04-04 10:06:31 S-a spart conducta cu panselute si panseuri !

Unii cred in existenta educatiei ateiste , crezandu-se in acelasi timp , liber cugetatori

Eu sunt convins ca nu exista educati ateista. I-as zice educatie decenta.

esti convins gresit ,,exista,,, dovada esti tu,,iar educatia consta in a te lasa prostit si a nu gandi

Tu pledezi ca daca esti educat, esti prostit si nu gindesti?
Acum inteleg de ce spui ca nu exista evolutie.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 09:56

hehehe ! n-as crede ca se poate vorbi despre un Loc gresit, intrucit DUMNEZEU este
UBICUU !
important este sa Cauti si cine cauta, gaseste !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 13:51

de ce sa simplificati/altgoritmizati pentru a intelege si sa nu amplificati printr-o alambicata ambiguizare complicata pentru a nu mai intelegi nimic cu putinele si in majoritate eronatele cunostinte pe care le are cate un nescolit, naiv, ignorant sau prost gramada, dar posesorul unui logos strident ?

de ce sa pui mana pe carte si sa-ti insusesti cunostintele, cel putin elementare, dintr-un oarecare domeniu, pentru a-i percepe si intelege diferitele aspecte pe care le poate oferi o fenomenologie specifica, daca este mult mai simplu si comod sa-ti lasi creierul sa se afunde intr-un "ocean" de ignoranta si prostie fudula, apoi sa incerci a vorbi vorbe sau a delira , a vehicula elucubratii, despre orice?

iar atunci cand o asemenea nulitate umana este atentionata ca bate campii sau ca vehiculeaza tot felul de elucubratii, se simte insultata, jignita, dai nu este apta cognitiv sa-si dea seama, ca elucubratiile pe care ea le vehiculeaza sunt grave insulte si jigniri adresate tuturor celor care poseda si isi folosesc eficent cunostintele pe care le-au dobandit, propria ratiune, inteligenta, discernamantul, simtul realitartii.

ce poti sa pretinzi unor asemenea persoane, adevarate nulitati intelectuale, a caror nesimtire colosala mixata cu doze de ignoranta si prostie cantitativ inimaginabile, incearca sa-si etaleze "judecatile de valoare" si aiuritoarele afirmatii lipsite intodeauna de : rigoare, exemplificari, argumente si/sau demonstratii edificatoare care sa poata fi verificate, cuantificate, reeditate si certificate prin metode stiintifice (rational-logic) .....

ady, te-am avertizat !
i-ai scos din staza sau coma indusa, acum, s-a spart si conductele cu dejectii, incearca sa remediezi canalizarile, altfel, situatia si ambientul vor fi deosebit de miasmate !

le multumesc si ma inclin cu deosebit respect in fata tuturor celor care au studiat prin universitati si au creat, atat instrumentul, cat si "calea" prin intermediul carora toate aceste nulitati intelectual-umane isi pot dezvalui naivitatea, ignoranta si prostia !

este singura modalitate prin care le putem evalua,cuantifica si cunoaste limitele intelectulale.

nu sunt decat niste bieti neica nimeni ignoranti nesimtiri, tari in clanta sau tari in tasta pe care toaca tota ziua si din care le rezulta numai elucubratii, prostii, tampenii si imbecilitati sau absurditati pe care nici o persoana cu mintea intreaga nu le-ar putea vehicula fara a constientiza ca se face de tot rasul celor care le citesc ratacirile si aberatiile mintale.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 14:13

De la: haakon, la data 2014-04-05 13:51:35de ce sa simplificati/altgoritmizati pentru a intelege si sa nu amplificati printr-o alambicata ambiguizare complicata pentru a nu mai intelegi nimic cu putinele si in majoritate eronatele cunostinte pe care le are cate un nescolit, naiv, ignorant sau prost gramada, dar posesorul unui logos strident ?

de ce sa pui mana pe carte si sa-ti insusesti cunostintele, cel putin elementare, dintr-un oarecare domeniu, pentru a-i percepe si intelege diferitele aspecte pe care le poate oferi o fenomenologie specifica, daca este mult mai simplu si comod sa-ti lasi creierul sa se afunde intr-un "ocean" de ignoranta si prostie fudula, apoi sa incerci a vorbi vorbe sau a delira , a vehicula elucubratii, despre orice?

iar atunci cand o asemenea nulitate umana este atentionata ca bate campii sau ca vehiculeaza tot felul de elucubratii, se simte insultata, jignita, dai nu este apta cognitiv sa-si dea seama, ca elucubratiile pe care ea le vehiculeaza sunt grave insulte si jigniri adresate tuturor celor care poseda si isi folosesc eficent cunostintele pe care le-au dobandit, propria ratiune, inteligenta, discernamantul, simtul realitartii.

ce poti sa pretinzi unor asemenea persoane, adevarate nulitati intelectuale, a caror nesimtire colosala mixata cu doze de ignoranta si prostie cantitativ inimaginabile, incearca sa-si etaleze "judecatile de valoare" si aiuritoarele afirmatii lipsite intodeauna de : rigoare, exemplificari, argumente si/sau demonstratii edificatoare care sa poata fi verificate, cuantificate, reeditate si certificate prin metode stiintifice (rational-logic) .....

ady, te-am avertizat !
i-ai scos din staza sau coma indusa, acum, s-a spart si conductele cu dejectii, incearca sa remediezi canalizarile, altfel, situatia si ambientul vor fi deosebit de miasmate !

le multumesc si ma inclin cu deosebit respect in fata tuturor celor care au studiat prin universitati si au creat, atat instrumentul, cat si "calea" prin intermediul carora toate aceste nulitati intelectual-umane isi pot dezvalui naivitatea, ignoranta si prostia !

este singura modalitate prin care le putem evalua,cuantifica si cunoaste limitele intelectulale.

nu sunt decat niste bieti neica nimeni ignoranti nesimtiri, tari in clanta sau tari in tasta pe care toaca tota ziua si din care le rezulta numai elucubratii, prostii, tampenii si imbecilitati sau absurditati pe care nici o persoana cu mintea intreaga nu le-ar putea vehicula fara a constientiza ca se face de tot rasul celor care le citesc ratacirile si aberatiile mintale.
Daca iti raspund la timpeniile pe care le spui, o sa-ti dai masura trolismului tau.
Fiindca asta esti un om ghimpe, ce sare de la unul la altul, fara sa aduci nimic in discutie.
Doar iei de la altii.

Sa aveti parte exact de ce semanati. Adica numai ura si ignoranta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 14:45

n-ai raspunsuri ,deorece nu te duce mintea sa raspunzi argumentat, nastase!

mergi te-culca, nastase, esti mult prea obosit si depasit de realitatea secolului in care iti petreci ultimele clipe intr-o absoluta ignoranta existentiala si-o prostie atotcuprinzatoare !

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 14:56

De la: nastasemihail, la data 2014-04-05 00:34:18
De la: 9am_750, la data 2014-04-04 23:12:07
De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 10:16:29
De la: _2148_, la data 2014-04-04 10:06:31 S-a spart conducta cu panselute si panseuri !

Unii cred in existenta educatiei ateiste , crezandu-se in acelasi timp , liber cugetatori

Eu sunt convins ca nu exista educati ateista. I-as zice educatie decenta.

esti convins gresit ,,exista,,, dovada esti tu,,iar educatia consta in a te lasa prostit si a nu gandi

Tu pledezi ca daca esti educat, esti prostit si nu gindesti?
Acum inteleg de ce spui ca nu exista evolutie.

poti fi educat si prosteste,,dovada ateismul nu exista nici cea mai mica dovada pentru evolutie nici una nicaieri niciunde de aia zic eu ca nu exista evolutie pentru ca nu exista nu a existat niciunde asa cum am zis poti fi si prostit adica educat gresit mintit cazul ateilor

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 15:06

De la: 9am_750, la data 2014-04-05 14:56:20...

buey excrement bigot biped, mai taca-ti fleoanca si nu mai zgudui tasta, ca esti prost de bubui, habar n-ai pe ce lume traiesti, oligofrenule nesimtit !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 15:31

upssss, cum fac unii, domne ,de reusesc sa-si puna singuri stampila, e de mirarea lumii, caci ceea ce vad la altul, este exact ceea ce-i caracterizeaza pe ei insusi !?
deci, atentie Hakoane : ce spui altora, TIE iti spui !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 16:41

De la: gabigabi2, la data 2014-04-05 15:31:01 upssss, cum fac unii, domne ,de reusesc sa-si puna singuri stampila, e de mirarea lumii, caci ceea ce vad la altul, este exact ceea ce-i caracterizeaza pe ei insusi !?
deci, atentie Hakoane : ce spui altora, TIE iti spui !

tu vorbesti, o lepra nesimtita!?

trade mark @1454,new entry :
"ești tâmpită muuuuuult peste limita legala "
"te depasesti pe tine insati in materie de ipocrizie si impertinenta"
"tâmpita pământului"
"idioato"
"ești cretină, femeie "
"ești o culme a tupeului și jigodismului, vecin cu prostia în stare pură."

hai, fugi te-kk si pa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 17:07

nu uita : fiecare vede-n celalalt EXACT ce-l caracterizeaza pe el si asa se face ca hotul ii crede/ vede pe toti hoti si cu.va zice ca toate femeile sunt ca ea !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 17:10

De la: gabigabi2, la data 2014-04-05 17:07:19nu uita : fiecare vede-n celalalt EXACT ce-l caracterizeaza pe el si asa se face ca hotul ii crede/ vede pe toti hoti si cu.va zice ca toate femeile sunt ca ea !

hai, fugi te-kk si pa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 17:16

io ti-am zis : NU uita....
ce exprimi, aia esti !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 17:26

De la: gabigabi2, la data 2014-04-05 17:16:52io ti-am zis : NU uita....
ce exprimi, aia esti !

ti-au spus-o:
-eu
-@2148
-Radu-alex75
-Silviu-atotputernicul
-@2878
-sirboby
etc.
"ești tâmpită muuuuuult peste limita legala "
"te depasesti pe tine insati in materie de ipocrizie si impertinenta"
"tâmpita pământului"
"idioato"
"ești cretină, femeie "
"ești o culme a tupeului și jigodismului, vecin cu prostia în stare pură."

ingrid, galina si daniela, te ignora sau ti-au raspuns din mila si minima complezenta, ce mai vrei?

poti sa te iei de mana cu: nastase si@750,pearlcris &co.

noi, astia suntem, iti spunem adevarul despre tine verde-n fata, iar tu esti exact ceea ce ti-am spus noi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 17:44

bun , sa zicem ca basistii ma vad asa cum spui... .ca , parca e un facut : NUMAI ei ma vad asa si, sa mor de n-au dreptate din pct. lor de vedere ca numa' timpita de sunt nu pot vedea, aplauda, minunea vietii lor de pupincuristi !

dar TU , tu asta care ai umplut forumul cu scirnavie si i-ai minjit pe toti, tu cum esti ca, doar n'o sa-i enumar, asa cum ai facut tu, pe cei ce-ti spun ce esti !? deci : tu cum de vezi pe tine, ca doar esti apt-cognitiv sa-ti face o evaluare !?
"ascult" cu interes !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 20:26

De la: 9am_750, la data 2014-04-04 23:07:45
De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 10:01:00
De la: gabigabi2, la data 2014-04-04 09:22:04
De la: nastasemihail, la data 2014-04-03 21:53:36
De la: symy1, la data 2014-04-03 20:21:05
De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-03 16:56:38
De la: nastasemihail, la data 2014-04-03 16:21:07
De la: symy1, la data 2014-04-03 16:06:51
De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-03 15:09:03
De la: gabigabi2, la data 2014-04-03 13:39:59salut, Ady !
prin " suflul vietii " eu am crezut ca vei intelege ca vorbesc despre VIATA !
are multa dreptate @750 cind spune ca Stiinta te invata sa faci lucruri , dar VIATA nu stie sa faca si nici nu te poate invata ....despre asta am spus !

Ce este viata?

Deocamdata stiinta nu poate sa faca viata in laborator insa poate sa faca caramizile vietii, aminoacizii si precursori simpli ai acizilor nucleici. Pana la urma o sa faca si viata in 10, 20, 30 de ani sau 100. Dar stiinta te invata cum se dezvolta viata in toate aspectele ei. Sper sa-ti rezervi 9 minute sa urmaresti cu atentie clipul asta https://www.youtube.com/watch?v=6FCk2wAvQTQ&list=PLIS-L6sUXXC1A9... .

Stiinta nu poate inca sa faca viata, dar nici credinta voastra nu poate s-o faca si nici ca va imaginati tot felul de forte.
Din contra esti PREA EDUCATsi nu vezi simplitatea ...ADEVARULUI!!!
Si chiar daca stiinta nu explica asa ceva asta nu inseamna automat ca exista dzeu sau o forta universala inteligenta. Daca stiinta n-a putut sa demonstreze secole la rand ca pamantul e geoid asta n-a insemnat ca el este intr-adevar plat in realiate. Ca sa existe forta universala sau dzeu sau allah trebuie aratat clar asa cum poti sa arati ca daca un curent trece printr-un conductor campul magnetic poate influenta acul unei busole din apropiere.
Urmeaza sa scrii o formula matemetica ca Einstein....si vei muri tot fara un raspuns!!!...care este sub ochii tai ,dar tu nu-l vezi..

Si de ce si/sau de unde esti tu sigur ca nu va vedea adevarul?

Ti-am mai zis odata ca nu exista adevar cum nu exista niciun mesaj clar in enuntul: Gheorghe.

Moaa, ce naiba aveti, marea majoritate, cu cuvantul asta? Va da o stare asa de euforie cand folositi substantivul asta? E cumva o terapie prin folosirea cuvantului "adevar?"

Adevar, adevar, adevar... adevar.... adevar, adevar.

Hmmm, n-am simtit nimic special. Probabil nu-s asa de educat.
Din contra;esti PREA EDUCAT,si nu vezi simplitatea ADEVARULUI!!!

Adca cine accede la anumite adevaruri ce isi arata validitatea in decursul vietii nu sint....educati, dupa mintea ta.
Simy treci la bancuri ca spui prostii.

Accesul la adevar se face prin acele sau dupa acele cumpene din viata.
Ma mir ca nu stii asta.
Cumpenele pe care daca le treci, ala esti. Adica in sensul ca esti un om....terminat.
Daca nu le treci ci te ...trec ele, esti un om de care se spune....s-a curatat saracul.

nu, nu ...cred ca nu l-ai inteles pe Symy , desi si el bate inspre ce spui si tu si eu si 750....
Educatia este o forma de Conditionare si Dresaj ....
si Ady vorbeste despre educatia religioasa data de un parinte si care-l va conditiona pe copil sa gindeasca intr-un anume fel, dar UITA sa spuna ca si educatia ateista , face Exact acelasi lucru ....Educatia, in general modeleaza mintea unui om .....
si revin la ce-am vrut sa spun prin postarea asta : cu cit omul este mai educat se isca-n el un orgoliu , asta depinzind si de tipul de caracter avut de acel om , ajungind sa se creada buricul pamintului si, Plin de Sine fiind , nu mai accepta nimic : nici din afara lui , dar nici din -nnauntrul lui !
ori, aici intervine ce spui tu : pietrele de incercare ce-i sunt date unei vieti si-n urma lor omul se inraieste si uraste tot si toate pe care le considera raspunzatoare ptr. greutatile lui , ori se pune-n fund si Gindeste , lepadindu-se de tot balastul educational, intorcindu-se la Simplitate ....ei, si abia atunci , golindu-se de Eul supraponderal , face loc ptr. Intelegerea si Cunoasterea dincolo de ce spune stiinta golita , intre timp, de esenta de la care a plecat in drumul ei explicativ !

nu exista educatie ateista. Tot va incapatanati sa vedeti ateismul ca pe o dogma dar e ca si cum ai spune ca albul e negru. Ateismul este lipsa dogmei. Nu poti educa copilul cu:"Nu exista Dzeu sau zei! Pai dc nu exista? Pai nu stiu, dar nu exista!" E absurd. Copilul cand se naste e ateu. N-a auzit sa fie vreun copil din jungla amazoniana care sa oracaie versete din biblie si nici copil nascut in Maramures care sa oracaie versete din Coran. Omul se naste ateu pt ca ateismul este starea normala a omului. Copii crescuti in salbaticie si care au avut sansa sa invete sa comunice n-au avut niciun reper religios. N-a povestit de ingeri si nici de zeitati. Tocmai asta am vrut sa subliniez prin postarea aia dar cred ca am uitat sa precizez tocmai esenta. Ca te nasti ateu dar cultura te deformeaza prin mituri. O educatie decenta e sa nu-i spui copilui de lucrui pe care nu poti sa i le arati sau sa i le exemplifici. Ingeri, zei si supranatural sunt explicatiile arhaice asupra realitatii si erau o necesitate acum mii si zeci de mii de ani. Dar acum cum poti sa-i arati copilului ca ingerul coboara din cer si-l protejeaza daca tu nu poti sa-l vezi? Copilul te crede si incepe sa fie convins ca invizibilul si supranaturalul e normal dar in realitate nu te ajuta cu nimic. Supranaturalul nu-l face moral, nu-i mentine sanatatea, nu-i mentine bunastarea, nu-l face mai lucid. O educatie decenta se face prezentand copilului exact lucrurile observabile, cum interactioneaza ele si ce le determina interactiunea, morala mai ales ca desi e mic are imprimate tot felul de sabloane morale genetice. Adica e mic dar are un schelet moral format, asa ca nu mai e nevoie de superstitii religioase ca sa modelezi morala. In urma unei astfel de educatii copilul trebuie sa fie curios sa descopere mai mult fara frica unei pedepse dar sa fie constient de propria teama care-i aminteste locul lui in natura.

Poate educatia ateista inseamna sa spui copilului ca lucrul de care te intreaba nu este facut de ceva pe care nu poti sa-l vezi si nici el, intr-un mod pe care n-ai cum sa-l explici si el trebui s-o ia ca atare si sa nu-si mai bata capul, ci e facut dupa cum sunt dovezile si ii arati ca sa vada cu ochii lui si sa inteleaga procesul pas cu pas. Sunt sigur ca pana la 18 ani copilul ala o sa inteleaga corect toate interactiunile cunoscute in lume pana la ora respectiva, sa simta compasiune, empatie, dragoste, respect fara sa aiba nevoie de explicatia invizibilului divin. Educatia asta nu-l va face imoral si egoist. In cazul asta recomand educatia ateista.

minti ateismul este o religie ,,oarba,,pentru copii mari ,,infantili,,iti zuce ca ferariul nu are constructor ca pictura nu are pictor,, ssmd ,,sau creast singure,,,,ateismul te vrea prost,,si din pacate ai cazut si tu in ăplasa asta adriane,,fa ti un bine si nu ti mai lasa mintea manipulata ca nu mai esti mic

Dobitocila , religia este credinta in supranatural , intr-o entitate divina . Teoria evolutiei nu sustine ca pictura nu are pictor sau ca sandramaua ta nu are constructor , ci cu totul altceva , dobitocila !
Stai tu cat vrei in fata unei planse sa-ti picteze dumnezeu portretul de tamp , sau stai nemancat si nebaut intr-o pestera si asteapta sa supravietuiesti mult si bine , ca o sa vina Dumnezeu la tine cu niste posmagi inmuiati in apa sfintita si cu o para malaiata picata fix din marul lui Adam !!

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 21:02

De la: _2148_, la data 2014-04-05 20:26:26
prin " suflul vietii " eu am crezut ca vei intelege ca vorbesc despre VIATA !
are multa dreptate @750 cind spune ca Stiinta te invata sa faci lucruri , dar VIATA nu stie sa faca si nici nu te poate invata ....despre asta am spus !

Ce este viata?

Deocamdata stiinta nu poate sa faca viata in laborator insa poate sa faca caramizile vietii, aminoacizii si precursori simpli ai acizilor nucleici. Pana la urma o sa faca si viata in 10, 20, 30 de ani sau 100. Dar stiinta te invata cum se dezvolta viata in toate aspectele ei. Sper sa-ti rezervi 9 minute sa urmaresti cu atentie clipul asta https://www.youtube.com/watch?v=6FCk2wAvQTQ&list=PLIS-L6sUXXC1A9... .

Stiinta nu poate inca sa faca viata, dar nici credinta voastra nu poate s-o faca si nici ca va imaginati tot felul de forte.
Din contra esti PREA EDUCATsi nu vezi simplitatea ...ADEVARULUI!!!
Si chiar daca stiinta nu explica asa ceva asta nu inseamna automat ca exista dzeu sau o forta universala inteligenta. Daca stiinta n-a putut sa demonstreze secole la rand ca pamantul e geoid asta n-a insemnat ca el este intr-adevar plat in realiate. Ca sa existe forta universala sau dzeu sau allah trebuie aratat clar asa cum poti sa arati ca daca un curent trece printr-un conductor campul magnetic poate influenta acul unei busole din apropiere.
Urmeaza sa scrii o formula matemetica ca Einstein....si vei muri tot fara un raspuns!!!...care este sub ochii tai ,dar tu nu-l vezi..

Si de ce si/sau de unde esti tu sigur ca nu va vedea adevarul?

Ti-am mai zis odata ca nu exista adevar cum nu exista niciun mesaj clar in enuntul: Gheorghe.

Moaa, ce naiba aveti, marea majoritate, cu cuvantul asta? Va da o stare asa de euforie cand folositi substantivul asta? E cumva o terapie prin folosirea cuvantului "adevar?"

Adevar, adevar, adevar... adevar.... adevar, adevar.

Hmmm, n-am simtit nimic special. Probabil nu-s asa de educat.
Din contra;esti PREA EDUCAT,si nu vezi simplitatea ADEVARULUI!!!

Adca cine accede la anumite adevaruri ce isi arata validitatea in decursul vietii nu sint....educati, dupa mintea ta.
Simy treci la bancuri ca spui prostii.

Accesul la adevar se face prin acele sau dupa acele cumpene din viata.
Ma mir ca nu stii asta.
Cumpenele pe care daca le treci, ala esti. Adica in sensul ca esti un om....terminat.
Daca nu le treci ci te ...trec ele, esti un om de care se spune....s-a curatat saracul.

nu, nu ...cred ca nu l-ai inteles pe Symy , desi si el bate inspre ce spui si tu si eu si 750....
Educatia este o forma de Conditionare si Dresaj ....
si Ady vorbeste despre educatia religioasa data de un parinte si care-l va conditiona pe copil sa gindeasca intr-un anume fel, dar UITA sa spuna ca si educatia ateista , face Exact acelasi lucru ....Educatia, in general modeleaza mintea unui om .....
si revin la ce-am vrut sa spun prin postarea asta : cu cit omul este mai educat se isca-n el un orgoliu , asta depinzind si de tipul de caracter avut de acel om , ajungind sa se creada buricul pamintului si, Plin de Sine fiind , nu mai accepta nimic : nici din afara lui , dar nici din -nnauntrul lui !
ori, aici intervine ce spui tu : pietrele de incercare ce-i sunt date unei vieti si-n urma lor omul se inraieste si uraste tot si toate pe care le considera raspunzatoare ptr. greutatile lui , ori se pune-n fund si Gindeste , lepadindu-se de tot balastul educational, intorcindu-se la Simplitate ....ei, si abia atunci , golindu-se de Eul supraponderal , face loc ptr. Intelegerea si Cunoasterea dincolo de ce spune stiinta golita , intre timp, de esenta de la care a plecat in drumul ei explicativ !

nu exista educatie ateista. Tot va incapatanati sa vedeti ateismul ca pe o dogma dar e ca si cum ai spune ca albul e negru. Ateismul este lipsa dogmei. Nu poti educa copilul cu:"Nu exista Dzeu sau zei! Pai dc nu exista? Pai nu stiu, dar nu exista!" E absurd. Copilul cand se naste e ateu. N-a auzit sa fie vreun copil din jungla amazoniana care sa oracaie versete din biblie si nici copil nascut in Maramures care sa oracaie versete din Coran. Omul se naste ateu pt ca ateismul este starea normala a omului. Copii crescuti in salbaticie si care au avut sansa sa invete sa comunice n-au avut niciun reper religios. N-a povestit de ingeri si nici de zeitati. Tocmai asta am vrut sa subliniez prin postarea aia dar cred ca am uitat sa precizez tocmai esenta. Ca te nasti ateu dar cultura te deformeaza prin mituri. O educatie decenta e sa nu-i spui copilui de lucrui pe care nu poti sa i le arati sau sa i le exemplifici. Ingeri, zei si supranatural sunt explicatiile arhaice asupra realitatii si erau o necesitate acum mii si zeci de mii de ani. Dar acum cum poti sa-i arati copilului ca ingerul coboara din cer si-l protejeaza daca tu nu poti sa-l vezi? Copilul te crede si incepe sa fie convins ca invizibilul si supranaturalul e normal dar in realitate nu te ajuta cu nimic. Supranaturalul nu-l face moral, nu-i mentine sanatatea, nu-i mentine bunastarea, nu-l face mai lucid. O educatie decenta se face prezentand copilului exact lucrurile observabile, cum interactioneaza ele si ce le determina interactiunea, morala mai ales ca desi e mic are imprimate tot felul de sabloane morale genetice. Adica e mic dar are un schelet moral format, asa ca nu mai e nevoie de superstitii religioase ca sa modelezi morala. In urma unei astfel de educatii copilul trebuie sa fie curios sa descopere mai mult fara frica unei pedepse dar sa fie constient de propria teama care-i aminteste locul lui in natura.

Poate educatia ateista inseamna sa spui copilului ca lucrul de care te intreaba nu este facut de ceva pe care nu poti sa-l vezi si nici el, intr-un mod pe care n-ai cum sa-l explici si el trebui s-o ia ca atare si sa nu-si mai bata capul, ci e facut dupa cum sunt dovezile si ii arati ca sa vada cu ochii lui si sa inteleaga procesul pas cu pas. Sunt sigur ca pana la 18 ani copilul ala o sa inteleaga corect toate interactiunile cunoscute in lume pana la ora respectiva, sa simta compasiune, empatie, dragoste, respect fara sa aiba nevoie de explicatia invizibilului divin. Educatia asta nu-l va face imoral si egoist. In cazul asta recomand educatia ateista.

minti ateismul este o religie ,,oarba,,pentru copii mari ,,infantili,,iti zuce ca ferariul nu are constructor ca pictura nu are pictor,, ssmd ,,sau creast singure,,,,ateismul te vrea prost,,si din pacate ai cazut si tu in ăplasa asta adriane,,fa ti un bine si nu ti mai lasa mintea manipulata ca nu mai esti mic

Dobitocila , religia este credinta in supranatural , intr-o entitate divina . Teoria evolutiei nu sustine ca pictura nu are pictor sau ca sandramaua ta nu are constructor , ci cu totul altceva , dobitocila !
Stai tu cat vrei in fata unei planse sa-ti picteze dumnezeu portretul de tamp , sau stai nemancat si nebaut intr-o pestera si asteapta sa supravietuiesti mult si bine , ca o sa vina Dumnezeu la tine cu niste posmagi inmuiati in apa sfintita si cu o para malaiata picata fix din marul lui Adam !!

penibil ilogica infantila,,evolutia nu sustinew nimic ca nu are ce ateismul vostru infantil sustine ca nu existati pentru ca sustine pe nimeni si daca sustine pe nimeni crede in nimeni si nimic,,infantili din pacate si usor de manipulat sunteti pentru ca nimic nu a existat niciodata insa voi existati precum ferariul pictura ssmd,,,,asa cum am zis din pacate logica voasta este infantila

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 21:09

De la: gabigabi2, la data 2014-04-05 17:44:46bun , sa zicem ca basistii ma vad asa cum spui... .ca , parca e un facut : NUMAI ei ma vad asa si, sa mor de n-au dreptate din pct. lor de vedere ca numa' timpita de sunt nu pot vedea, aplauda, minunea vietii lor de pupincuristi !

!

Pupincurista esti tu , eu n-am ridicat niciodata in slavi vreun post TV sau pe obsesia ta Basescu care te bantuie din sculare pana la culcare !
Eu am adus critici Guvernului actual , pentru ca eu nu traiesc in trecut , capisci ?
S-a pus problema ignorarii tuturor partidelor de la vot , TIE nu ti-a convenit si vrei partid cu politruci sa te guverneze in continuare ! Si-i dai intr-una cu Basescu , ca o tampita , cand stii ca asta e la final de mandat .
Tu Iiei foc de fiecare data cand se discuta ceva de Antena 3(, de Gadea ,de Ponta , de Voiculescu , de PSD, in general . Fara sa analizezi daca criticile sunt meritate sau nu !
Si cu un tupeu nesimtit , ii faci pe altii pupincuristi !

P.S. Apropo , nu te-ai cununat in beserica doar pentru ca erai membra de seama a marelui partid , nu pentru ca bla ,bla ,bla .()...!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 21:25

De la: 9am_750, la data 2014-04-05 21:02:55
De la: _2148_, la data 2014-04-05 20:26:26
p

penibil ilogica infantila,,evolutia nu sustinew nimic ca nu are ce ateismul vostru infantil sustine ca nu existati pentru ca sustine pe nimeni si daca sustine pe nimeni crede in nimeni si nimic,,infantili din pacate si usor de manipulat sunteti pentru ca nimic nu a existat niciodata insa voi existati precum ferariul pictura ssmd,,,,asa cum am zis din pacate logica voasta este infantila

Du-te buey obositule si culca-te !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 21:45

Totul evolueaza.
Daca nu evoueaza corpul, si e evident ca pe perioade chiar lungi nu evolueaza, in schimb sint evolutii mentale, spirituale, la oameni.

In acesti ani are loc o evolutie spirituala fulminanta la oameni.

E posibil si la animalele superioare sa fie ceva.
Chiar asa zisa extictie, una din cele mai mari din istoria pamintului, parca a cincea, e in trebdul evolutiei vietii pe Pamint.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 22:06

De la: nastasemihail, la data 2014-04-05 21:45:27Totul evolueaza.
Daca nu evoueaza corpul, si e evident ca pe perioade chiar lungi nu evolueaza, in schimb sint evolutii mentale, spirituale, la oameni.

Chiar asa zisa extictie, una din cele mai mari din istoria pamintului, parca a cincea, e in trebdul evolutiei vietii pe Pamint.

evolutia sau involutia unei spăecii in alta nu a existat niciodata sub ochii vostrii dispar nenumarate specii fara a se transforma in altceva ,,pe pamant au existat nenumarate specii de vietati care au disparut precum si cele de azi sau in urma unor cataclisme specii ce sunt atribite de cei ce sustin povestea lui darwin celor de azi,,,pura fantezie pentru ca vedem ca nici o specie nu se transforma in alta ci pur si simplu dispare,,,iar oamenii nu stiu cat de evoluati sunt dupa cum vezi ai chiar aici unii care cred ca nimicul exista desi ciudat din nimic nu poate iesi nimic desii ei exista deci da ti tu seama de evolutia spirituala de care vorbesti

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 23:04

De la: 9am_750, la data 2014-04-05 22:06:05

evolutia sau involutia unei spăecii in alta nu a existat niciodata sub ochii vostrii dispar nenumarate specii fara a se transforma in altceva ,,pe pamant au existat nenumarate specii de vietati care au disparut precum si cele de azi sau in urma unor cataclisme specii ce sunt atribite de cei ce sustin povestea lui darwin celor de azi,,,pura fantezie pentru ca vedem ca nici o specie nu se transforma in alta ci pur si simplu dispare,,,iar oamenii nu stiu cat de evoluati sunt dupa cum vezi ai chiar aici unii care cred ca nimicul exista desi ciudat din nimic nu poate iesi nimic desii ei exista deci da ti tu seama de evolutia spirituala de care vorbesti
Asa e sub ochii nostri nu apar specii noi si nici nu se transforma.
Dar ochii nostrii, deci si ai tai pot cuprinde toata realitatea.
Toate spectrele de energie?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 23:06

Nimicul e posibil sa fie...totul.
Acel 70-90 % din tot universul invizibil.

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 23:19

acela nu este nimic prietene este materie

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2014, ora 23:56

Faptul ca dispar unele specii , nu contrazice nicicum teoria evolutiei . Tu ai inteles ca toate speciile existente se transforma in altele ? Nu , dobitocila ! Toate au un stramos comun . De selectia naturala ai auzit ? Venind in contact cu un mediu extern sau nociv unele se adapteaza la noul mediu , altele nu se adapteaza si dispar . Lupta pentru supravietuire si nevoia de hrana duce la migratia speciilor si transforma speciile supravietuitoare . Dar asta nu se intampla peste noapte , sau cum ai spus tu , sub ochii tai .
In defintiv , ca sa intelegi , gandeste-te cum se adapteaza virusii , bacteriile si ciupercile la un mediu nociv pentru ele , devenind imune la antibiotic sau antifungice si ele sufera mutatii .Altii /altele migreaza sau dispar pur si simplu pentru ca nu se adapteaza !

Si a propos de disparitia speciilor , buey , te-am intrebat de multe ori si n-ai raspuns , cand un om moare , de ce nu accepti ca el , ca membru al speciei umane , a disparut pur si simplu ? Pentru specia umana nu este valabila disparitia ?

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2014, ora 00:16

De la: _2148_, la data 2014-04-05 23:56:41

Faptul ca dispar unele specii , nu contrazice nicicum teoria evolutiei . Tu ai inteles ca toate speciile existente se transforma in altele ? Nu , dobitocila ! Toate au un stramos comun . De selectia naturala ai auzit ? Venind in contact cu un mediu extern sau nociv unele se adapteaza la noul mediu , altele nu se adapteaza si dispar . Lupta pentru supravietuire si nevoia de hrana duce la migratia speciilor si transforma speciile supravietuitoare . Dar asta nu se intampla peste noapte , sau cum ai spus tu , sub ochii tai .
In defintiv , ca sa intelegi , gandeste-te cum se adapteaza virusii , bacteriile si ciupercile la un mediu nociv pentru ele , devenind imune la antibiotic sau antifungice si ele sufera mutatii .Altii /altele migreaza sau dispar pur si simplu pentru ca nu se adapteaza !

Si a propos de disparitia speciilor , buey , te-am intrebat de multe ori si n-ai raspuns , cand un om moare , de ce nu accepti ca el , ca membru al speciei umane , a disparut pur si simplu ? Pentru specia umana nu este valabila disparitia ?

ma voi sunteti infantili rau de tot va lasati prostiti in ultimul hal

cica tu ai inteles ca toate speciile se transforma in altele penibil ca de obicei nu stiu dc mai vorbesc cu niste infantili ca voi,,pai daca zici ca toate speciile au un stramos comun cum nu sau transformat toate unele in altele,,eu inteleh multe vooi nu va intelegeti nici macar pe voi dar este de asteptat la cum va lasati prostiti,,,ia ti rucsacul in spate si dute in alasca su ia si ce animale vrei cu tn si nu va ve ti transforma in nimic vau prostit rau de tot cu timpul,,aaa pai trebui sa treaca timp domne ce vrei asa peste nooapte insa voi nu ati vazut niciodata asa ceva si credeti ca orbi in niste fantezii ale unora,,,,

viata a aparut pe pamant in nenumarate forme nu doar intro forma din care se trag toate ca nu a aparut viata intr un singur loc infantililor

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2014, ora 00:19

daca te consideri la fel ca orice animal logic ca crezi ca statutul tau este acelasi ca al lor

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2014, ora 00:59

De la: 9am_750, la data 2014-04-06 00:16:04
De la: _2148_, la data 2014-04-05 23:56:41

ma voi sunteti infantili rau de tot va lasati prostiti in ultimul hal

cica tu ai inteles ca toate speciile se transforma in altele penibil ca de obicei nu stiu dc mai vorbesc cu niste infantili ca voi,,pai daca zici ca toate speciile au un stramos comun cum nu sau transformat toate unele in altele,,e

Buey , dobitocila , te citez :
" evolutia sau involutia unei spăecii in alta nu a existat niciodata sub ochii vostrii dispar nenumarate specii fara a se transforma in altceva "

Buey , tu esti chiar retard , du-te buey si culca-te !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 6 Aprilie 2014, ora 01:42

De la: 9am_750, la data 2014-04-06 00:19:31daca te consideri la fel ca orice animal logic ca crezi ca statutul tau este acelasi ca al lor

Daca crezi ca ai evoluat de la nivelul de primata , n-ar trebui sa-ti fie rusine cu stramosii tai .Dar dupa ce ca esti prost de bubui , mai esti si fudul !!!

Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 6 Aprilie 2014, ora 08:19

De la: nastasemihail, la data 2014-04-04 20:47:11
De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 07:10:59
De la: nastasemihail, la data 2014-04-04 05:28:00
De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-03 22:04:54
De la: nastasemihail, la data 2014-04-03 21:58:30Te nasti cu o amintire subconstienta din vietile anterioare.
Marea majoritate nu nconstientizeaza vietile trecute.
F rar sint oameni ce au flashuri ale acelor vieti.

Acele capacitati deosebite ale unor oameni sint din vietile trecute, ori ca o continuitate, ori ca ceva refuzat de vietile anterioare. Si aparut ca o necesitate.

Nu exista nicio dovada care sa ateste vreo viata anterioara exista insa dovezi ca imagini preluate de inconstient de-a lungul vietii si anumite afectiuni creeaza impresia unei vieti anterioare.
Nu exista nici o dovada ca tu existi acum si in acest moment, decit constiinta ta.
La fel e si cu dovezile altora cu privire la ce traieste o persoana.
Este nula parerea altora despre ce cred eu si constiinta mea.
Cei ce neaga existenta in sasi a constiintei, si a orice nu poate fi masurat. nici ei nu cred la un moment dat ce spun.

Raul stiintei este chiar negarea...constiintei si a vietii. In numele a ceva masurabil.

Daca a ajuns stiinta sa spuna ca oamenii sint bolnavi numai daca nu se conforma unor afirmatii ale unor cercetari facute, e deja grav.

In asta consta alienarea adusa de stiinta, in negarea propriei constiintei, si punerea in locul ei a legilor stiintei, a ceva reiesit din calcule.
Culmea acele precepte stiintifice sint nascute din...constientizarea...invizibilului.
Si se ajunge la negarea invizibilului.

Am facut si eu calcule la viata mea.
Dintr-un anumit punct faci ce vrei prin calcule, dar numai dupa ce ai facut ...ce trebuie.
E destul de periculos ce spun, dar asta e realitatea.

Deci esti liber sa faci ce vrei, doar dupa ce ai trecut prin experiente, ce nu apar doar intr-o viata de om.

Stiinta catalogheaza orice tine de spiritual drept...boala.
Pentru stiinta nu exista nici suflet, nici spirit.
Si cind nu se mai poate trata cite o boala, in cinismul ei, nici nu lasa oamenii sa traiasca prin alte metode.

"Nu exista nici o dovada ca tu existi acum si in acest moment, decit constiinta ta." - Solipsitule. Dovada consta in interactiunea cu oamenii. Ei pot atesta ca nu sunt mort iar viata nu inseamna sa crezi in ceva. Animalele nu detin aceasta constiinta si totusi sunt vii.

Ia explica-mi ce-i viata si ce-i constiinta.

"Culmea acele precepte stiintifice sint nascute din...constientizarea...invizibilului.
Si se ajunge la negarea invizibilului." - Bre, tu gandesti ce zici? Nu esti departe de 750 ci foarte aproape.

Cred ca trebuie sa mergi la un tratament psihiatric totusi. Toti nebunii se simt atacati cand sunt considerati nebuni. Ei sunt convinsi ca sunt sanatosi si spun adevarul absolut si deranjeaza si d`aia sunt maziliti. Toti care se simt Napoleon sunt convinsi ca-s Napoleon.
Nastasica, deci dovedesti solipsism, paranoia, deformarea realitatii dar nu pot sa-ti recomand niciun tratament .

Mai nebun decit tine si ce afirmi tu pe aici nu exista cineva in aceste discutii.

Da dracului defiunitia vietii si a constiintei umane, si ami scuteste-ma cu calificativele.
Nu simt nevoia sa mi le spui m ie, ci tie.

Stiinta ocoleste aceste raspunsuri, fiindca nu le poate da.

Daca ma mai caracterizezi ca un tembel ce nu intelege nimic din ce se discuta pe aici, te injur la fel ca pe idi de hakoon.

Voi va credeti ca le stiti pe toate daca ati trecut nu stiu ce scoli.
In realitate sinteti niste nulitati in domenii vaste de discutii chiar stiintifice..

Tu ai dus discutia spre injurii, suporta consecintele, idiotule.
Daca aduci injurii, suporta injurii de la cei pe care ii consideri nebuni.

Discutia pe care tu o aduci la acest nivel arata ca esti deviat de la realitate, mai ales cu acele promovari homo pe care le tot bagi la inaintare.

O sa ajungi tu sa cunosti adevarul in acest domeniu, cind vei nimeri....realitatea din proiectare corecta a oamenilor.
Cei ce ajung sa cunoasca acest concept sint foarte aproape de moarte. In privinta asta poti fi fericit.
Esti o nulitate in cunoasterea asta, f importanta.

Nu esti in masura nici sa realizezi ca promovarea homo pe un forum public, si in spatiul public e drumul sigur spre minciuna.
Dupa umilele mele cunostinte femeia si barbatul sint adevaratele optiuni in viata in privinta....lumii acesteia.

Ai adus la contul tau niste exemple cu astfel de oameni, h... ca altfel nu realizam de ce esti pe linga adevaruri f importante. Si mai ales negi existenta unor adevaruri evidente ptr ceilalti oameni.

toti se chinuie sa te faca sa intelegi ceva f important, fiecare cu mijloacele lui, iar tu esti cel ce promovezi minciuna in care traiesti.

nastasica, scuze daca te-am jignit dar n-a fost intentia mea asta. Cea mai mare jignire ti-o aduci tu tie insuti involuntar. Eu te-am intrebat pe tine ce-i viata si constiinta, din pct tau de vedere, si aruncand inapoi intrebarea la mine nu arata ca ai sti. In sfarsit.
Stiinta nu ocoleste niciun raspuns. Stie ce e viata pentru ca stiinta a imbunatatit speranta de viata a omului iar daca nu stia ce-i viata nu trata multitudinea de boli care omora oamenii pe capete asa cum omora ciuma, poliomielita, variola, rabia, tetanosul, varicela, holera etc. Femeile si copiii nu mai mor la nastere asa cum mureau acum sute de ani si tehnologia medicala, din pct de vedere al unui primitiv, chiar face minuni divine si chiar continua progresul. Nu se faceau toate astea fara o definitie si intelegere corespunzatoare si realista a vietii. Neurostiinta studiaza cu succes biochimia creierului si intelege din ce in ce mai multe despre cum lucreaza el ameliorand astfel tot felul de afectiuni, deci exista o imagine si asupra constiintei. Vad ca tu eviti sa le definesti probabil pt ca ai adoptat cuvintele astea doar ai o anumita impresie despre ele dar nu le cunosti aspectele.
"Nu esti in masura nici sa realizezi ca promovarea homo pe un forum public..." suferi un derapaj emotional puternic, homofob, datorat fie unor afectiuni erotice refulate care iti tulbura vederea. "Ai adus la contul tau niste exemple cu astfel de oameni," - h..h.., adica homosexuali? Te sperie cuvantul? Ti se furnica pielea cand auzi de asa ceva? Din studii, unii dintre cei mai tulburati de ideea de homosexualitate sunt ei insisi, in inconstient, foarte atrasi de asa ceva. Homofobia poate sa fie o manifestare a unei homosexualitati reprimate puternic. Scuza-ma domne, dar oare de ce te legi tu de ce face omul in dormitorul lui, pe intuneric? Crezi ca homosexualul si-o trage in fund non stop chiar si cand merge pe strada, in parc, in autobuz, in metro pt ca simte o forta irezistibila de a si-o trage in orice loc, oricand si cu oricine? Crezi ca un om cu preferinte homosexuale nu face nimic altceva pe lumea asta decat sex cu persoane de acelasi sex? Asta este destinul si scopul lui in viata? Ce promovara homo am facut eu pe un forum? Am incurajat omul sa si-o traga cu persoane de acelasi sex? Daca ai inteles asta inseamna ca ai tulburari erotice acute. Tot ce-am zis este ca unii oameni au realizat pt cultura si stiinta noastra niste lucruri care n-au depins de faptul ca aveau alte preferinte sexuale. Turing n-a fost recunoscut in lume pt homosexualitatea lui ci pt faptul ca a inventat calculatorul modern. Chaikovsky a facut muzica. Daca crezi ca a sublinia rolul omului in istoria lumii, facand referire la faptul ca unii dintre ei au fost rasplatiti cu lucruri revoltatoare de unii indivizi tulburati de propriile lor fantome sexuale reprimate, inseamna propaganda la a ti-o trage in fund inseamna ca esti, si sa nu te superi de data asta, prost patologic. Alain Turing a fost condamnat la inchisoare si s-a sinucis dupa ce a fost castrat chimic, pentru ca era homosexual desi tinuta lui stiintifica a fost impecabila si sexualitatea lui n-a deranjat practic pe nimeni doar ca erau prea multi care erau convinsi ca: "Dupa umilele mele cunostinte femeia si barbatul sint adevaratele optiuni in viata in privinta....lumii acesteia." Probabil ca ti se pare ok un astfel de comportament fata de un homosexual. In cazul asta chiar ca esti bolnav psihic.
Deci, propaganda de a ti-o trage in fund e doar in capul tau. Homosexualii sunt oameni iar activitatile lor sociale sunt asemenea noua, celor heterosexuali. A-i respinge doar pe criteriul sexual inseamna ca problema grava psihica este a homofobilor.
"Dupa umilele mele cunostinte femeia si barbatul sint adevaratele optiuni in viata in privinta....lumii acesteia." - Ma bucur sincer ca ai ales la nastere sa fii barbat. Este intr-adevar o optiune foarte buna. La fel si daca alegeai sa fii femeie dar alegand sa fii barbat inseamna ca ai desconsiderat pozitia femeii. Sper ca realizezi ca propozitia formulata de tine este complet idioata si n-are sens, si nu eu te jignesc pe tine ci tu singur te discreditezi. Tu te prezinti singur facand afirmatii idioate. Asta e una din ele. "Barbat si femeie optiune adevarata."

http://revansaratiunii.blogspot.ro/
Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 6 Aprilie 2014, ora 08:25

Omenirea n-a vazut niciodata cum se transforma speciile din una in alta dar 750 e singurul om care a vazut cum dzeu a facut din tarana omul. De fapt, el fiind singurul om facut din tarana a fost constient cand dzeu l-a facut si nasii i-au fost sfintii parinti.

http://revansaratiunii.blogspot.ro/
Pagini: << 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: