back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine este dumnezeu ?!!!!

Pagini: << 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 10:06

S-a spart conducta cu panselute si panseuri !

Unii cred in existenta educatiei ateiste , crezandu-se in acelasi timp , liber cugetatori

Ady_ZYN

968 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 10:08

De la: gabigabi2, la data 2014-04-04 09:49:14 esti contradictoriu, dupa parerea mea, Ady !
spui ca " s-a observat stiintific ca si dispozitia SPIRITUALA ( sublinierea mea) ,influenteaza manifestarile genetice " .....pai, daca-i asa, atunci de ce spui ca " rugaciunea nu treateaza...." ?

si, Ady, draga : utilitatea unei vieti se manifesta si-n stiinta prin concretul descoperirilor ei ,dar si-n arta, prin bucuria si emulatia produsa de ea....unii o apreciaza pe prima , ignorind-o pe a doua ...
altii pe a doua , folosindu-se de prima pe care nu o neaga ....
altii pe amindoua , caci omul este si materie si spirit !

Spiritual nu inseamna divin. Eu ma consider o persoana spirituala desi sunt ateu. Arta si spiritualitatea sunt niste produse ale complexitatii creierului care au avut rol important in evolutia speciei. Senzatiile de bine, de fericire sunt niste stari pe care stiinta nu le neaga ci doar le explica fara sa implice forte divine. Starile de bine si fericirea sunt niste caracteristici dobandite genetic si au fost selectate prin selectie naturala. E cunoscuta influenta genetica in depresii iar persoanele deprimate n-ar putea construi societati puternice. Arta, stiinta, spiritualitata sunt rezultatele evolutiei genetice si culturale. Deci ateismul nu neaga arta, nu neaga spiritualitatea, nu neaga sentimentele si senzatiile de bucurie exacerbata ci doar spune ca sunt explicabile natural nu supranatural. Si cand spune ca sunt explicabile si demonstreaza.

Raporteaza abuz de limbaj
http://revansaratiunii.blogspot.ro/
Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 10:14

De la: gabigabi2, la data 2014-04-04 09:35:45ce spui tu, Ady ? da' totul in Universul asta e vibratie cu si fara aer!
cind o Stea emite fotoni si ajunge pina la Pamint lumina ei, nu strabate vidul ? este aer acolo ?

si, da, Verificarea a fost facuta dar, de spus nu spun cum ....crede-ma pe cuvint, caci asta a dus la Modificarea gindirii mele : din liber- cugetator am devenit adepta a Creeatiei !

Draga mea, trebuie sa faci deosebira intre radiatia electromagnetica, fotonul, care se propaga prin vid si sunetul care nu exista in afara vibratiei moleculelor din mediul respectiv. Fotonul si molecula care vibreaza sunt lucruri complet diferite. Nu poti disocia sunetul de mediul in care se propaga. Sunetul este mediul in care se propaga. Cuvantul e sunet. Pai a dus la schimbarea gandirii tale pentru ca nu stii care e diferenta intre foton si molecula vibranda. Daca cunosteai mai multe fapte despre natura n-ai mai fi avut nevoie de supranatura ca sa le explici.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 10:16

De la: _2148_, la data 2014-04-04 10:06:31 S-a spart conducta cu panselute si panseuri !

Unii cred in existenta educatiei ateiste , crezandu-se in acelasi timp , liber cugetatori

Eu sunt convins ca nu exista educati ateista. I-as zice educatie decenta.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 10:21

Gaby, tu pari o fire destul de curioasa. Proabil ai avut multe intrebari si ai cautat multe raspunsuri dar ai cautat in locul gresit. Corelatiile intre evenimente le-ai confundat cu cauzele si efectele si ne fiind cauze si efecte propriu zise erau improbabil sa se petreaca si intamplandu-se era nevoie de forta universala inteligenta care sa transceada gandirea noastra limitata. Eu cred ca ai fost pacalita de simplitatea raspunsurilor.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 10:33

De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 10:16:29
De la: _2148_, la data 2014-04-04 10:06:31 S-a spart conducta cu panselute si panseuri !

Tanti Gabriela e amuzanta pe zi ce trece , cica e liber cugetatoare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 10:48

la fix ai zis-o si panseul tau o demonstreaza !

dar as vrea sa explici ce inseamna a avea o gindire ateista ,ca urmare a unei educatii de acest fel
si
ce inseamna a fi liber- cugetator
si
daca tu, care gindesti profund ateu, vezi vreo diferenta intre cele 2 gindiri ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 10:52

De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 10:08:54
De la: gabigabi2, la data 2014-04-04 09:49:14 esti contradictoriu, dupa parerea mea, Ady !
spui ca " s-a observat stiintific ca si dispozitia SPIRITUALA ( sublinierea mea) ,influenteaza manifestarile genetice " .....pai, daca-i asa, atunci de ce spui ca " rugaciunea nu treateaza...." ?

si, Ady, draga : utilitatea unei vieti se manifesta si-n stiinta prin concretul descoperirilor ei ,dar si-n arta, prin bucuria si emulatia produsa de ea....unii o apreciaza pe prima , ignorind-o pe a doua ...

Spiritual nu inseamna divin. Eu ma consider o persoana spirituala desi sunt ateu. Arta si spiritualitatea sunt niste produse ale complexitatii creierului care au avut rol important in evolutia speciei. Senzatiile de bine, de fericire sunt niste stari pe care stiinta nu le neaga ci doar le explica fara sa implice forte divine. Starile de bine si fericirea sunt niste caracteristici dobandite genetic si au fost selectate prin selectie naturala. E cunoscuta influenta genetica in depresii iar persoanele deprimate n-ar putea construi societati puternice. Arta, stiinta, spiritualitata sunt rezultatele evolutiei genetice si culturale. Deci ateismul nu neaga arta, nu neaga spiritualitatea, nu neaga sentimentele si senzatiile de bucurie exacerbata ci doar spune ca sunt explicabile natural nu supranatural. Si cand spune ca sunt explicabile si demonstreaza.

hade i, mai Ady, mai ....cind folosesti cuvintul SPIRITUAL si ignori ca acest cuvint provine de la SPIRITUL ce ne Anima , ma darimi cu logica !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 11:10

De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 10:21:58Gaby, tu pari o fire destul de curioasa. Proabil ai avut multe intrebari si ai cautat multe raspunsuri dar ai cautat in locul gresit. Corelatiile intre evenimente le-ai confundat cu cauzele si efectele si ne fiind cauze si efecte propriu zise erau improbabil sa se petreaca si intamplandu-se era nevoie de forta universala inteligenta care sa transceada gandirea noastra limitata. Eu cred ca ai fost pacalita de simplitatea raspunsurilor.

iar judeci simplist....cel putin asa-mi pare mie !
de cind am devenit constienta de mine insami , am simtit o Forta ce ma-nconjoara si pe care nu am stiut sa mi-o explic ...scoala mi-a facut o "educatie decent "- materialist- stiintifica , iar familia , toata, nu si-a pus problema ....asa ca , de casatorit m-am casatorit doar civil la Sfatul popular, eu Refuzind un Dumnezeu ASA CUM CREDETI VOI ca e el si pe care Nu il vedeam Inchis intr-o biserica sau orice lacas de cult si, intre timp am lasat ca Raspunsurile sa vina de la SINE !
....ca stii : exista Sinele personal , mai mic si unul Universal , care comunica unul cu celalalt atunci cind sunt creeate conditiile propice si asta se intimpla atunci cind Eul personal nu se automultumeste cu sinele lui cel mic, dar umflat ca o gogoasa !
si, iarasi stii ca "cine cauta , gaseste " si raspunsurile vin usor-usor ca o apa lina si totul capata contur si se aseaza la locul lui, intr-un tablou sublim din care sunt fericita ca fac parte , iar aceasta fericire este sursa de incredere, buna vointa si inspiratie ptr. tot ceea ce fac si da valoare si utilitate vietii mele de om simplu , imbogatind astfel valoarea comunitatii umane in care traiesc, ptr. ca fiecare individ uman isi aduce aportul la cresterea valorii unei familii- de aici la grup de prieteni- la locul lui de munca- la orasul lui - la neamul si tara lui, per total !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 11:39

De la: gabigabi2, la data 2014-04-04 11:10:35
De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 10:21:58Gaby, tu pari o fire destul de curioasa. Proabil ai avut multe intrebari si ai cautat multe raspunsuri dar ai cautat in locul gresit. Corelatiile intre evenimente le-ai confundat cu cauzele si efectele si ne fiind cauze si efecte propriu zise erau improbabil sa se petreaca si intamplandu-se era nevoie de forta universala inteligenta care sa transceada gandirea noastra limitata. Eu cred ca ai fost pacalita de simplitatea raspunsurilor.

de cind am devenit constienta de mine insami , am simtit o Forta ce ma-nconjoara si pe care nu am stiut sa mi-o explic ...scoala mi-a facut o "educatie decent "- materialist- stiintifica , iar familia , toata, nu si-a pus problema ....asa ca , de casatorit m-am casatorit doar civil la Sfatul popular, eu Refuzind un Dumnezeu ASA CUM CREDETI VOI ca e el si pe care Nu il vedeam Inchis intr-o biserica sau orice lacas de cult si, intre timp am lasat ca Raspunsurile sa vina de la SINE !
....ca stii : exista Sinele personal , mai mic si unul Universal , care comunica unul cu celalalt atunci cind sunt creeate conditiile propice si asta se intimpla atunci cind Eul personal nu se automultumeste cu sinele lui cel mic, dar umflat ca o gogoasa !
si, iarasi stii ca "cine cauta , gaseste " si raspunsurile vin usor-usor ca o apa lina si totul capata contur si se aseaza la locul lui, intr-un tablou sublim din care sunt fericita ca fac parte , iar aceasta fericire este sursa de incredere, buna vointa si inspiratie ptr. tot ceea ce fac si da valoare si utilitate vietii mele de om simplu , imbogatind astfel valoarea comunitatii umane in care traiesc, ptr. ca fiecare individ uman isi aduce aportul la cresterea valorii unei familii- de aici la grup de prieteni- la locul lui de munca- la orasul lui - la neamul si tara lui, per total !

Psihologia recunoaste la copii capacitatea de a-si crea prieteni imaginari si nu-i nimic rau in asta. Cu timpul se debaraseaza de imaginea asta. Dar imaginile astea mai rezida la adulti si la copii cand vad imagini in lumea care-i inconjoara. Forta asta pe care nu ti-ai explicat-o ti-o explica bine psihologia. Oamenii au tendinta sa vada peste tot agenti invizibili dar care judeca asa cum judeca ei insisi. Forta de care imi zici tu este prietenul imaginar suprem pt ca ii atribui caracteristici supreme. Ti-am zis ca ai cautat raspunsurile in cartile gresite.

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 11:47

Plus ca unii simt culori si aud forme. Ce sa mai zici de adevarul perceptiilor lor? Pot face ei afirmatii general valabile privind punctul lor de vedere?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 12:11

De la: gabigabi2, la data 2014-04-04 10:48:27

dar as vrea sa explici ce inseamna a avea o gindire ateista ,ca urmare a unei educatii de acest fel
si
si
daca tu, care gindesti profund ateu, vezi vreo diferenta intre cele 2 gindiri ?!

Pai cine s-a declarat liber cugetatoare , nu mataluta ?
Ia zi dumneata , ce inseamna a fi liber-cugetator ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 12:13

De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 11:47:25Plus ca unii simt culori si aud forme. Ce sa mai zici de adevarul perceptiilor lor? Pot face ei afirmatii general valabile privind punctul lor de vedere?

Altii materializeaza trandafiri cu puterea gandului , eheeei , numai paranormali p'acilea !

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 14:18

De la: _2148_, la data 2014-04-04 12:13:47
De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 11:47:25Plus ca unii simt culori si aud forme. Ce sa mai zici de adevarul perceptiilor lor? Pot face ei afirmatii general valabile privind punctul lor de vedere?

Altii materializeaza trandafiri cu puterea gandului , eheeei , numai paranormali p'acilea !

Eu o sa ma mumific cu puterea lui pepsi si a supelor instant Va invit stra stra stranepotii sa-mi descopere mormantul si sa mi-l jefuiasca. O sa fie scris pe piatra de mormant Adynamon, cu caractere egiptene de ferentari

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 15:37

De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 11:39:32

Psihologia recunoaste la copii capacitatea de a-si crea prieteni imaginari si nu-i nimic rau in asta. Cu timpul se debaraseaza de imaginea asta. Dar imaginile astea mai rezida la adulti si la copii cand vad imagini in lumea care-i inconjoara. Forta asta pe care nu ti-ai explicat-o ti-o explica bine psihologia. Oamenii au tendinta sa vada peste tot agenti invizibili dar care judeca asa cum judeca ei insisi. Forta de care imi zici tu este prietenul imaginar suprem pt ca ii atribui caracteristici supreme. Ti-am zis ca ai cautat raspunsurile in cartile gresite.

bine, Ady, ai dat-o de gard....sa-ti fie de bine ....fiecare om e capabil sa primeasca doar ce poate intelege !
pot sa-ti dezvalui cea mai mare taina , iar tu sa Nu o auzi....tu ai in minte conditionarile datorate "educatiei decente " si restul trece ca si cum nu ar fi fost spus vreodata !
poate, intr-o zi, cindva ti se va revela intelesul unor vorbe- asta daca le vei tine minte, desi cind ceva nu te intereseaza se uita repede dar, va fi exact la fel ca o carte citita la 20 ani si care are un inteles....reluata
la 40 ani, o redescoperi cu noi intelesuri ,iar la 60 te minunezi cite ti-au scapat ,desi ai citit-o deja de 2 ori !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 15:41

De la: _2148_, la data 2014-04-04 12:11:20

si
si

eu tot spun si spun, dar trece si pe linga tine aceasta informatie/ delimitare si atunci, daca tot nu intelegi, nu vrei sa-mi spui CE CREZI TU ca inseamna a fi liber cugetator, desi asa cum mi-am formulat postarea citata de tine, e cam clar !?

vrei o dovada ca Nu intelegi nimic din ce se vorbeste pe aici si tu fiind tot un rezultat al educatiei materialiste ? Florile Nu le-am materializat eu....de cite ori sa spun asta ? s-au materializat la picioarele mele, ele fiind cadoul primit de la Forta care va da viata , dar despre care nu stiti nimic ....

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 15:54

De la: gabigabi2, la data 2014-04-04 15:37:26

bine, Ady, ai dat-o de gard....sa-ti fie de bine ....fiecare om e capabil sa primeasca doar ce poate intelege !
pot sa-ti dezvalui cea mai mare taina , iar tu sa Nu o auzi....tu ai in minte conditionarile datorate "educatiei decente " si restul trece ca si cum nu ar fi fost spus vreodata !
poate, intr-o zi, cindva ti se va revela intelesul unor vorbe- asta daca le vei tine minte, desi cind ceva nu te intereseaza se uita repede dar, va fi exact la fel ca o carte citita la 20 ani si care are un inteles....reluata
la 40 ani, o redescoperi cu noi intelesuri ,iar la 60 te minunezi cite ti-au scapat ,desi ai citit-o deja de 2 ori !

Madame , ai scapari de memorie , (prilej sa te minunezi ca asta ti-a scapat la cei peste 60 de ani ) , Ady ti-a spus ca prin liceu era credincios si abia in urma cercetarilor personale a concluzionat ceea ce dumneata nu vrei sa admiti , deci cum ii poti reprosa ca a avut o educatie ateista ??

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 16:03

De la: gabigabi2, la data 2014-04-04 15:41:11
De la: _2148_, la data 2014-04-04 12:11:20

si
si

eu tot spun si spun, dar trece si pe linga tine aceasta informatie/ delimitare si atunci, daca tot nu intelegi, nu vrei sa-mi spui CE CREZI TU ca inseamna a fi liber cugetator, desi asa cum mi-am formulat postarea citata de tine, e cam clar !?

vrei o dovada ca Nu intelegi nimic din ce se vorbeste pe aici si tu fiind tot un rezultat al educatiei materialiste ? Florile Nu le-am materializat eu....de cite ori sa spun asta ? s-au materializat la picioarele mele, ele fiind cadoul primit de la Forta care va da viata , dar despre care nu stiti nimic ....

Evident, oricine nu iti impartaseste opiniile si ideile , nu intelege , cam asta este " argumentul" final de care te folosesti , atunci cand nu poti da expilcatii .
Te rog eu , recunoaste macar in sinea dumitale ca povestea cu trandafirii materializati de o forta divina este o mare minciuna , pentru ca altfel , ne obligi sa credem ca fumasei ceva mai tare !..

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 16:41

poi, nu te supara : tu tot insisti sa spui ca Eu le-am materializat si eu tot explic ca Nu eu am facut asta ci, doar le-am primit cadou....doar felul in care le-am primit a fost extraordinar si nu ma pot dezice de un asemenea lucru ce poate darima orice reticenta ateista si ca atare , sustin : nu am fumat , nu am visat, florile erau la picioarele mele , pe stratul gros de zapada - si nu am spus niciunde ca erau trandafiri , ci era un buchet imens de flori de toamna , ca alea din gradina : tufanele de toate culorile, circiumarese si craite !
nu mi-ai spus Ce crezi tu ca e un liber- cugetator ?!
hai, incearca si da o definitie !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 16:45

eeeeeh, ce stiti voi, astia realisti !
de ce sa simplificati/altgoritmizati pentru a intelege si sa nu amplificati printr-o alambicata ambiguizare pentru a complica si sa nu mai intelegi nimic cu putinele si in majoritate eronate, cunostinte pe care le are cate un nescolit, naiv, ignorant sau prost gramada, dar posesorul unui logos strident ?

de ce sa pui mana pe carte si sa-ti insusesti cunostinte, cel putin elementare, dintr-un oarecare domeniu, pentru a-i percepe si intelege diferitele aspecte pe care le poate oferi o fenomenologie specifica, daca este mult mai simplu si comod sa-ti lasi creierul sa se afunde intr-un "ocean" de ignoranta si prostie fudula, apoi sa incerci a vorbi vorbe sau a delira , a vehicula elucubratii, despre orice?

iar atunci cand o asemenea nulitate umana este atentionata ca bate campii sau ca vehiculeaza tot felul de elucubratii, se simte insultata, jignita, dai nu este apta cognitiv sa-si dea seama, ca elucubratiile pe care ea le vehiculeaza sunt grave insulte si jigniri adresate tuturor celor care poseda si isi folosesc eficent cunostintele pe care le-au dobandit, propria ratiune, inteligenta, discernamantul, simtul realitartii.

ce poti sa pretinzi unor asemenea persoane, adevarate nulitati intelectuale, a caror nesimtire colosala mixata cu doze de ignoranta si prostie cantitativ inimaginabile, incearca sa-si etaleze "judecatile de valoare" si aiuritoarele afirmatii lipsite intodeauna de : rigoare, exemplificari, argumente si/sau demonstratii edificatoare care sa poata fi verificate, cuantificate, reeditate si certificate prin metode stiintifice (rational-logic) .....

ady, te-am avertizat !
i-ai scos din staza sau coma indusa, acum, s-a spart si conductele cu dejectii, incearca sa remediezi canalizarile, altfel, situatia si ambientul vor fi deosebit de miasmate !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 17:15

ti-ar trebui o exorcizare ca aia din " Dupa dealuri " sau,daca preferi stiinta, niste electrosocuri ca sa te calmezi si sa ti mai dezumfle egoul ridicol de expandat !

Fosta membra 9am.ro

324 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 17:44

le multumesc si ma inclin cu deosebit respect in fata tuturor celor care au studiat prin universitati si au creat, atat instrumentul, cat si "calea" prin intermediul carora toate aceste nulitati intelectual-umane isi pot dezvalui naivitatea, ignoranta si prostia !

este singura modalitate prin care le putem evalua, cuantifica si cunoaste limitele intelectulale.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 17:58

De la: _2148_, la data 2014-04-04 15:54:28
De la: gabigabi2, la data 2014-04-04 15:37:26

Madame , ai scapari de memorie , (prilej sa te minunezi ca asta ti-a scapat la cei peste 60 de ani ) , Ady ti-a spus ca prin liceu era credincios si abia in urma cercetarilor personale a concluzionat ceea ce dumneata nu vrei sa admiti , deci cum ii poti reprosa ca a avut o educatie ateista ??

si n-a avut o "educatie decenta" materialist- stiintifica , dupa propria-i exprimare ? n-am uitat deloc trairea din liceu, ca doar am si comentat un pic faza respectiva dar, draga doamna : daca eu , de la ' 48 incoace am avut parte de educatie ateista, cum ar fi putut el sau tu scapa de ea ? nu sustineti voi ca ea isi pune amprenta pe gindirea omului si-i conditioneaza intelegerile ?

dar, spune-mi totusi : ce crezi tu ca e un liber - cugetator, asa cum m-am autoindicat c-as fi ?

Ady_ZYN

968 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 20:17

Dar cand o sa fiu mumificat n-o sa vina nimeni sa-mi pupe moastele?

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 20:47

De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 07:10:59
De la: nastasemihail, la data 2014-04-04 05:28:00
De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-03 22:04:54
De la: nastasemihail, la data 2014-04-03 21:58:30Te nasti cu o amintire subconstienta din vietile anterioare.
Marea majoritate nu nconstientizeaza vietile trecute.
F rar sint oameni ce au flashuri ale acelor vieti.

Acele capacitati deosebite ale unor oameni sint din vietile trecute, ori ca o continuitate, ori ca ceva refuzat de vietile anterioare. Si aparut ca o necesitate.

Nu exista nicio dovada care sa ateste vreo viata anterioara exista insa dovezi ca imagini preluate de inconstient de-a lungul vietii si anumite afectiuni creeaza impresia unei vieti anterioare.
Nu exista nici o dovada ca tu existi acum si in acest moment, decit constiinta ta.
La fel e si cu dovezile altora cu privire la ce traieste o persoana.
Este nula parerea altora despre ce cred eu si constiinta mea.
Cei ce neaga existenta in sasi a constiintei, si a orice nu poate fi masurat. nici ei nu cred la un moment dat ce spun.

Raul stiintei este chiar negarea...constiintei si a vietii. In numele a ceva masurabil.

Daca a ajuns stiinta sa spuna ca oamenii sint bolnavi numai daca nu se conforma unor afirmatii ale unor cercetari facute, e deja grav.

In asta consta alienarea adusa de stiinta, in negarea propriei constiintei, si punerea in locul ei a legilor stiintei, a ceva reiesit din calcule.
Culmea acele precepte stiintifice sint nascute din...constientizarea...invizibilului.
Si se ajunge la negarea invizibilului.

Am facut si eu calcule la viata mea.
Dintr-un anumit punct faci ce vrei prin calcule, dar numai dupa ce ai facut ...ce trebuie.
E destul de periculos ce spun, dar asta e realitatea.

Deci esti liber sa faci ce vrei, doar dupa ce ai trecut prin experiente, ce nu apar doar intr-o viata de om.

Stiinta catalogheaza orice tine de spiritual drept...boala.
Pentru stiinta nu exista nici suflet, nici spirit.
Si cind nu se mai poate trata cite o boala, in cinismul ei, nici nu lasa oamenii sa traiasca prin alte metode.

"Nu exista nici o dovada ca tu existi acum si in acest moment, decit constiinta ta." - Solipsitule. Dovada consta in interactiunea cu oamenii. Ei pot atesta ca nu sunt mort iar viata nu inseamna sa crezi in ceva. Animalele nu detin aceasta constiinta si totusi sunt vii.

Ia explica-mi ce-i viata si ce-i constiinta.

"Culmea acele precepte stiintifice sint nascute din...constientizarea...invizibilului.
Si se ajunge la negarea invizibilului." - Bre, tu gandesti ce zici? Nu esti departe de 750 ci foarte aproape.

Cred ca trebuie sa mergi la un tratament psihiatric totusi. Toti nebunii se simt atacati cand sunt considerati nebuni. Ei sunt convinsi ca sunt sanatosi si spun adevarul absolut si deranjeaza si d`aia sunt maziliti. Toti care se simt Napoleon sunt convinsi ca-s Napoleon.
Nastasica, deci dovedesti solipsism, paranoia, deformarea realitatii dar nu pot sa-ti recomand niciun tratament .

Mai nebun decit tine si ce afirmi tu pe aici nu exista cineva in aceste discutii.

Da dracului defiunitia vietii si a constiintei umane, si ami scuteste-ma cu calificativele.
Nu simt nevoia sa mi le spui m ie, ci tie.

Stiinta ocoleste aceste raspunsuri, fiindca nu le poate da.

Daca ma mai caracterizezi ca un tembel ce nu intelege nimic din ce se discuta pe aici, te injur la fel ca pe idi de hakoon.

Voi va credeti ca le stiti pe toate daca ati trecut nu stiu ce scoli.
In realitate sinteti niste nulitati in domenii vaste de discutii chiar stiintifice..

Tu ai dus discutia spre injurii, suporta consecintele, idiotule.
Daca aduci injurii, suporta injurii de la cei pe care ii consideri nebuni.

Discutia pe care tu o aduci la acest nivel arata ca esti deviat de la realitate, mai ales cu acele promovari homo pe care le tot bagi la inaintare.

O sa ajungi tu sa cunosti adevarul in acest domeniu, cind vei nimeri....realitatea din proiectare corecta a oamenilor.
Cei ce ajung sa cunoasca acest concept sint foarte aproape de moarte. In privinta asta poti fi fericit.
Esti o nulitate in cunoasterea asta, f importanta.

Nu esti in masura nici sa realizezi ca promovarea homo pe un forum public, si in spatiul public e drumul sigur spre minciuna.
Dupa umilele mele cunostinte femeia si barbatul sint adevaratele optiuni in viata in privinta....lumii acesteia.

Ai adus la contul tau niste exemple cu astfel de oameni, h... ca altfel nu realizam de ce esti pe linga adevaruri f importante. Si mai ales negi existenta unor adevaruri evidente ptr ceilalti oameni.

toti se chinuie sa te faca sa intelegi ceva f important, fiecare cu mijloacele lui, iar tu esti cel ce promovezi minciuna in care traiesti.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 22:56

De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-03 23:11:38
De la: 9am_750, la data 2014-04-03 23:04:28inceteaza adriane sa ti mailasi mintea manipulata

Ia zi-mi si mie, daca ti-ar aparea un sfant parinte si ti-ar zice ca dzeu cere sa o omori pe cineva credincios ca tine, ca sa-i demonstrezi ca il iubesti si meriti sa fii mantuit, si ca cel ucis o sa se duca in rai si o sa fie mantuit si el, l-ai ucide cum ti-a cerut dzeu sau i-ai nesocoti dorinta?

la mintea ta creata numai proostii spui

1 la mana eu nu ma socot nicidecum credincios,,iar cei ce erau cu moise au vazut o gramada minuni si tot la animale se inchinau,,de la asta vine fericiti cei ce nu vor vedea si vor crede si nicidecum crede si nu cerceta ,,fericiti pentru ca iti zice constiinta ca asa este plus toate minunile care sau intamplat si tu tot la zeitati inchipuite te inchini si ti faci animale de arama,,acei oameni erau necredinciosi nicidecum credincioosi iae de acolo a venit legea scrisa prin care atatea popoooare au venit la credinta si individual si au salvat viata in vesnicie daca nu veneau atatea popoare la credinta gandeste te cati mureau in vesnicie datorita celor ce se inchinau atunci la animale si zeitati inchipuite,,,pricepusi?????este vorba de mase de neamuri intregi

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 23:07

De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 10:01:00
De la: gabigabi2, la data 2014-04-04 09:22:04
De la: nastasemihail, la data 2014-04-03 21:53:36
De la: symy1, la data 2014-04-03 20:21:05
De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-03 16:56:38
De la: nastasemihail, la data 2014-04-03 16:21:07
De la: symy1, la data 2014-04-03 16:06:51
De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-03 15:09:03
De la: gabigabi2, la data 2014-04-03 13:39:59salut, Ady !
prin " suflul vietii " eu am crezut ca vei intelege ca vorbesc despre VIATA !
are multa dreptate @750 cind spune ca Stiinta te invata sa faci lucruri , dar VIATA nu stie sa faca si nici nu te poate invata ....despre asta am spus !

Ce este viata?

Deocamdata stiinta nu poate sa faca viata in laborator insa poate sa faca caramizile vietii, aminoacizii si precursori simpli ai acizilor nucleici. Pana la urma o sa faca si viata in 10, 20, 30 de ani sau 100. Dar stiinta te invata cum se dezvolta viata in toate aspectele ei. Sper sa-ti rezervi 9 minute sa urmaresti cu atentie clipul asta https://www.youtube.com/watch?v=6FCk2wAvQTQ&list=PLIS-L6sUXXC1A9... .

Stiinta nu poate inca sa faca viata, dar nici credinta voastra nu poate s-o faca si nici ca va imaginati tot felul de forte.
Din contra esti PREA EDUCATsi nu vezi simplitatea ...ADEVARULUI!!!
Si chiar daca stiinta nu explica asa ceva asta nu inseamna automat ca exista dzeu sau o forta universala inteligenta. Daca stiinta n-a putut sa demonstreze secole la rand ca pamantul e geoid asta n-a insemnat ca el este intr-adevar plat in realiate. Ca sa existe forta universala sau dzeu sau allah trebuie aratat clar asa cum poti sa arati ca daca un curent trece printr-un conductor campul magnetic poate influenta acul unei busole din apropiere.
Urmeaza sa scrii o formula matemetica ca Einstein....si vei muri tot fara un raspuns!!!...care este sub ochii tai ,dar tu nu-l vezi..

Si de ce si/sau de unde esti tu sigur ca nu va vedea adevarul?

Ti-am mai zis odata ca nu exista adevar cum nu exista niciun mesaj clar in enuntul: Gheorghe.

Moaa, ce naiba aveti, marea majoritate, cu cuvantul asta? Va da o stare asa de euforie cand folositi substantivul asta? E cumva o terapie prin folosirea cuvantului "adevar?"

Adevar, adevar, adevar... adevar.... adevar, adevar.

Hmmm, n-am simtit nimic special. Probabil nu-s asa de educat.
Din contra;esti PREA EDUCAT,si nu vezi simplitatea ADEVARULUI!!!

Adca cine accede la anumite adevaruri ce isi arata validitatea in decursul vietii nu sint....educati, dupa mintea ta.
Simy treci la bancuri ca spui prostii.

Accesul la adevar se face prin acele sau dupa acele cumpene din viata.
Ma mir ca nu stii asta.
Cumpenele pe care daca le treci, ala esti. Adica in sensul ca esti un om....terminat.
Daca nu le treci ci te ...trec ele, esti un om de care se spune....s-a curatat saracul.

nu, nu ...cred ca nu l-ai inteles pe Symy , desi si el bate inspre ce spui si tu si eu si 750....
Educatia este o forma de Conditionare si Dresaj ....
si Ady vorbeste despre educatia religioasa data de un parinte si care-l va conditiona pe copil sa gindeasca intr-un anume fel, dar UITA sa spuna ca si educatia ateista , face Exact acelasi lucru ....Educatia, in general modeleaza mintea unui om .....
si revin la ce-am vrut sa spun prin postarea asta : cu cit omul este mai educat se isca-n el un orgoliu , asta depinzind si de tipul de caracter avut de acel om , ajungind sa se creada buricul pamintului si, Plin de Sine fiind , nu mai accepta nimic : nici din afara lui , dar nici din -nnauntrul lui !
ori, aici intervine ce spui tu : pietrele de incercare ce-i sunt date unei vieti si-n urma lor omul se inraieste si uraste tot si toate pe care le considera raspunzatoare ptr. greutatile lui , ori se pune-n fund si Gindeste , lepadindu-se de tot balastul educational, intorcindu-se la Simplitate ....ei, si abia atunci , golindu-se de Eul supraponderal , face loc ptr. Intelegerea si Cunoasterea dincolo de ce spune stiinta golita , intre timp, de esenta de la care a plecat in drumul ei explicativ !

nu exista educatie ateista. Tot va incapatanati sa vedeti ateismul ca pe o dogma dar e ca si cum ai spune ca albul e negru. Ateismul este lipsa dogmei. Nu poti educa copilul cu:"Nu exista Dzeu sau zei! Pai dc nu exista? Pai nu stiu, dar nu exista!" E absurd. Copilul cand se naste e ateu. N-a auzit sa fie vreun copil din jungla amazoniana care sa oracaie versete din biblie si nici copil nascut in Maramures care sa oracaie versete din Coran. Omul se naste ateu pt ca ateismul este starea normala a omului. Copii crescuti in salbaticie si care au avut sansa sa invete sa comunice n-au avut niciun reper religios. N-a povestit de ingeri si nici de zeitati. Tocmai asta am vrut sa subliniez prin postarea aia dar cred ca am uitat sa precizez tocmai esenta. Ca te nasti ateu dar cultura te deformeaza prin mituri. O educatie decenta e sa nu-i spui copilui de lucrui pe care nu poti sa i le arati sau sa i le exemplifici. Ingeri, zei si supranatural sunt explicatiile arhaice asupra realitatii si erau o necesitate acum mii si zeci de mii de ani. Dar acum cum poti sa-i arati copilului ca ingerul coboara din cer si-l protejeaza daca tu nu poti sa-l vezi? Copilul te crede si incepe sa fie convins ca invizibilul si supranaturalul e normal dar in realitate nu te ajuta cu nimic. Supranaturalul nu-l face moral, nu-i mentine sanatatea, nu-i mentine bunastarea, nu-l face mai lucid. O educatie decenta se face prezentand copilului exact lucrurile observabile, cum interactioneaza ele si ce le determina interactiunea, morala mai ales ca desi e mic are imprimate tot felul de sabloane morale genetice. Adica e mic dar are un schelet moral format, asa ca nu mai e nevoie de superstitii religioase ca sa modelezi morala. In urma unei astfel de educatii copilul trebuie sa fie curios sa descopere mai mult fara frica unei pedepse dar sa fie constient de propria teama care-i aminteste locul lui in natura.

Poate educatia ateista inseamna sa spui copilului ca lucrul de care te intreaba nu este facut de ceva pe care nu poti sa-l vezi si nici el, intr-un mod pe care n-ai cum sa-l explici si el trebui s-o ia ca atare si sa nu-si mai bata capul, ci e facut dupa cum sunt dovezile si ii arati ca sa vada cu ochii lui si sa inteleaga procesul pas cu pas. Sunt sigur ca pana la 18 ani copilul ala o sa inteleaga corect toate interactiunile cunoscute in lume pana la ora respectiva, sa simta compasiune, empatie, dragoste, respect fara sa aiba nevoie de explicatia invizibilului divin. Educatia asta nu-l va face imoral si egoist. In cazul asta recomand educatia ateista.

minti ateismul este o religie ,,oarba,,pentru copii mari ,,infantili,,iti zuce ca ferariul nu are constructor ca pictura nu are pictor,, ssmd ,,sau creast singure,,,,ateismul te vrea prost,,si din pacate ai cazut si tu in ăplasa asta adriane,,fa ti un bine si nu ti mai lasa mintea manipulata ca nu mai esti mic

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 23:10

De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 10:08:54

esti ateu adica esti de religie ateista infantila bai adriane maturizeaza te ma

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 23:12

De la: Ady_ZYN, la data 2014-04-04 10:16:29

esti convins gresit ,,exista,,, dovada esti tu,,iar educatia consta in a te lasa prostit si a nu gandi

9am_750

3755 mesaje

Postat pe: 4 Aprilie 2014, ora 23:14

ma macar ea a cautat in loocul gresit tu nu cauti nicaieri

Pagini: << 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine este Dumnezeu ?!!!!
Mergi la: